. Του Γιωργου Καρατσιουμπάνη . Αναπαράγω από το “ μετά την εφημερίδα ” τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε, ώστε να παρακολουθήσετε live (και...
Του Γιωργου Καρατσιουμπάνη
.
Αναπαράγω από το “μετά την εφημερίδα” τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε, ώστε να παρακολουθήσετε live (και να συμμετέχετε με σχόλια) τη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα 7/1 στις 6 μμ.
Σας ενημερώνω ότι δεν έχουν επιλεγεί όλες οι ερωτήσεις σας, καθώς ο όγκος όσων έφτασαν στα blogs που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία ήταν τεράστιος, γεγονός που απαίτησε να γίνει επιλογή.
Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη με εικόνα και ήχο:
α. Πηγαίνετε στις σελίδες http://ustream.tv/channel/metablogging-radio–tv ή http://www.mogulus.com/metabloggingradiotv
β. Δείτε την συνέντευξη από την Pangea, από το παρακάτω παράθυρο.
Πως γίνεται ο Τσίπρας να πρεσβεύει τον διεθνισμό του Ζ. Σόρος, την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και την ανεργία του Έλληνα; Ένας φασίστας με αριστερή προβιά, είναι ο φασίστας του διεθνισμού, Τσίπρας. Όπως και ο πάμπλουτος, κρυφό Αλβανός, Αλ(α)βάνος Φιλόλαος
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ,Η Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ?
ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.
Κανένας δεν έκανε σχόλιο σχετικά με την ανακοίνωση των βουλευτών του Πα.σο.κ. κυρίας Διαμαντοπούλου κα κυρίου Μπεγλίτη ότι από τον Μάρτη του 2004 μέχρι σήμερα το Πα.σο.κ. έχει καταθέσει ΧΙΛΙΕΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ επερωτήσεις στην Βουλή ζητώντας εξηγήσεις για τα κατορθώματα του Χρήστου Ζαχόπουλου στο Υπουργείο Πολιτισμού . Μάλιστα αριθμός 1.350 επερωτήσεων που δεν ανέδειξαν τα Μ.Μ.Ε. ούτε τα ηλεκτρονικά ούτε τα έντυπα .
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ οι βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. πάνε σπρώχνοντας τον gay χοντρό ‘’καταλληλότερο’’ και θάβουν την αντιπολίτευση .
Μόνο αν ξεφύγει καμιά μαλακία κάποιου Πασόκου η Συνασπισμίτη το αναγάγουν σε Μέγα Θέμα . Τους κουκουέδες δεν τους αγγίζουν διότι είναι οι Αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς .
Έτσι και με την απόπειρα αυτοκτονίας χθές βράδυ , έστειλε ο Ρουσσόπουλος στα κανάλια έναν μαλάκα , πρώην μπάτσο , με χαρτιά που δήθεν βρήκε στα ... σκουπίδια για να μας γεμίσει παραπλανητικές μαλακίες .
ΟΛΑ τα κανάλια έπαιξαν τον πρώην μπάτσο , αρχίζοντας από το παλαίμαχο λιβανιστήρι της Δεξιάς Σπύρο Καρατζαφέρη , ο οποίος σε μια στιγμή φιλοΚαραμανλικού οίστρου φώναξε σε έναν Πασόκο :
‘’Eσείς είσαστε επαγγελματίες κλέφτες και οι Νεοδημοκράτες είναι ερασιτέχνες ‘’ .
Με λίγα λόγια σήμερα ο Ελληνικός Λαός υφίσταται την μεγαλύτερη φιλοδεξιά πλήση εγκεφάλου από την μεταπολίτευση .
Λίγα λόγια για το πρωκτικό sex...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο πρωκτικό sex είναι γνωστό σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, σαν "greek sex". Απίστευτο ε;
Η ιδέα του πρωκτικού sex είναι σε αρκετούς χυδαία. Πολλοί μάλιστα μπερδεύουν το πρωκτικό sex με τον βιασμό. Στην πράξη όμως πρόκειται για μία πράξη όπου μπορεί να αντλήσει μεγάλη ευχαρίστηση και από τα δύο μέλη, αν γίνει σωστα. Αν αντιθέτως όμως γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να δημιουργήσει χρόνιες φοβίες και απέχθεια. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά απο άντρες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις, όπου το προσπαθούν με λάθος τρόπο.
Το πιο σημαντικό (εκτός από το αυτονόητο, ότι πρέπει να το γουστάρει το ενεργητικό μέλος, και να φερθεί "αντρικά" στο ζήτημα) είναι να καταλάβουμε ότι ο πρωκτός είναι αρκετά διαφορετικός από το αιδοίο. Ο πρωκτός δεν παράγει υγρά όπου είναι απαραίτητα για τον εισοδομισμό, και είναι αρκετά πιο σφιχτός και κλειστός.
Κατι άλλο πολύ σημαντικό, για το παθητικό μέλος, είναι ότι πρέπει να νιώθει εμπιστοσύνη και ασφάλια με τον σύντροφό. Σκεφτείτε ότι αν η γυναίκα σου δώσει κώλο, στα έχει δώσει όλα πια, την έχεις κάνει με κάθε τρόπο δικιά σου.
Το πιο σημαντικό μέρος στην πρακτική πλευρά του θέματος, είναι η χρήση κάποιου λιπαντικού. Ακόμα, η χρήση υγρών απο το αιδοίο είναί αποτελεσματική, αν είναι σε μεγάλες ποσότητες. Το ιδανικό όμως είναι το λιπαντικό. Ακόμα, η καλύτερη στάση για πρωκτικό σεξ, είναι στα τέσσερα.
Η προεργασία...
Για να γίνει ο σοδομισμός, είναι απαραίτητη κάποια προεργασία. Η καλύτερη ώρα να γίνει η προεργασία, είναι την ώρα που κάνεις sex κανονικά.
Αφού βάλουμε αρκετό λιπαντικό στα δαχτυλά μας, αρχίζουμε να εισχωρούμε ένα δάχτυλο, πολύ αργά και απαλά, για να μήν πονέσουμε την σύντροφό μας. Είναι διαδικασία που θέλει λίγη υπομονή. Η όλη ιδέα είναι να χαλαρώσουμε/ανοίξουμε τον πρωκτό. Αφού έχουμε εισχωρήσει το ένα δάχτυλο, κάνουμε την κίνηση να βάλουμε και το 2ο (πάντα με την χρήση μπόλικου λιπαντικού). Οι κινήσεις μέσα/έξω θα χαλαρώσουν τον πρωκτό αρκετά για να κάνουμε την κίνηση του σοδομισμού. Αφού νιώθουμε ότι τα δύο δάχτυλα εισχωρούν σχετικά έυκολα, μπορούμε να κάνουμε την προσπάθεια να εισχωρήσουμε με το πέος. Πρέπει να έχουμε πάντα στο νού, ότι ο πρωκτός πρόκειται για μία ευαίσθητη περιοχή. Αφού βάλουμε μεγάλη ποσότητα λιπαντικόυ στο πέος, και βεβαιωθούμε ότι υπάρχει και λιπαντικό στα τοιχόματα του πρωκτού, πολύ απαλά και αργά κάνουμε την εισχώρηση. Συνεχίζουμε στον αργό ρυθμό όσπου να νιώσουμε ότι έχει πια ανοίξει αρκετά, έτσι ώστε να μην πονάμε την συντροφό μας. Αντίθετα να τώρα πιά δεν έχουμε κίνδυνο, και μπορούμε να απολαύσουμε το πρωκτικό sex.
Τα ανεπιθύμητα...
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κώλος είναι κώλος. Πρέπει να περιμένουμε διάφορα δυσάρεστα ανεπυθήμητα. Και να θυμόμαστε ότι ακόμα και να έχουμε κάποιο δυσάρεστο, δεν είναι φταίξιμο της/του σύντροφού μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αγνοήσουμε με ένα καλόγουστο αστείο προς την κοπέλα, και να παμε στο μπάνιο για πλυσιμο.
Μία καλή τεχνική είναι με τα χέρια μας, να σπρώξουμε προς τα πάνω μέσα απο το αιδοίο, έτσι ώστε να δούμε αν είναι "ελεύθερο" το πεδίο.
Φιλόλαε, ασχολήσου με τις θρησκοληψίες σου και άσε τον ορθολογιστή Τσίπρα ήσυχο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητοί μου φίλοι είμαι και εγώ εδώ......
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα, είμαι ο babis 52 χρονών. Μου αρεσει να φοραω γυναικεια ρουχα και να γινομαι πουτανακι. Οποιος θελει σχεση μεσω τηλεφωνου με καυλωτικες συζητησεις και τηλεφωνικο sex και αργοτερα συναντηση απο κοντά ας στηλει μηνυμα στο εxι ενεα τρια οκτω ενια τεσερα τρια τρια ενια επτα
Πάντα με εκτίμηση
babis
Άντε ρε μαλάκες ....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜας πρήξατε με το τσιπρόπουλο.
Το μπαλόνι στο τέλος ή ξεφουσκώνει ή ΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΙ ..........
Τα τελευταία χρόνια έχει παγιωθεί ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην εικόνα που προβάλλουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας και τις απόψεις του μέσου Έλληνα πολίτη. Αν κάποιος έπαιρνε στα σοβαρά την κυρίαρχη άποψη των καναλιών, για παράδειγμα, ο Κώστας Καραμανλής θα παρέμενε «κλώνος» όπως τον ήθελαν κάποιοι και όχι πρωθυπουργός για δεύτερη φορά, το σκάνδαλο των ομολόγων θα είχε ρίξει την κυβέρνηση τρεις και τέσσερις φορές και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν τώρα αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ερώτημα είναι γιατί είναι πλέον τόσο μικρός, σχετικά, ο αντίκτυπος των ΜΜΕ, έστω κι αν δεν το έχουν καταλάβει οι υπουργοί που κυνηγούν το παραπολιτικό με την απόχη και τρέχουν στους γάμους των ανιψιών των τριτοκλασάτων «εκδοτών». Πρώτα απ’ όλα πέρασε η εποχή της ηγεμονίας των πάλαι ποτέ ισχυρών κέντρων εξουσίας του Τύπου. Το τι γράφει τώρα μια εφημερίδα που κάποτε υποτίθεται ότι ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις έχει την ίδια σημασία με το τι γράφει ένα σκανδαλοθηρικό ταμπλόιντ, ένα αποκαλυπτικό blog ή μια ζουγκλοειδής εκπομπή. Αυτό φάνηκε με τον πιο καθαρό τρόπο με την υπόθεση Βενιζέλου έστω κι αν κάποιοι συνεχίζουν με έπαρση να επιχειρούν να επιβάλουν τις απόψεις τους, θυμίζοντας τους ξεπεσμένους λόρδους της βρετανικής αυτοκρατορίας μετά τον Πόλεμο...
Το επικοινωνιακό τοπίο έχει γίνει ένα τεράστιο μπλέντερ που χωνεύει και μπερδεύει τα πάντα.
Ένα δεύτερο, σημαντικό στοιχείο, είναι ότι ο κόσμος είναι πια ψαγμένος. Λίγο το Ίνερνετ, λίγο τα περιθωριακά έντυπα, ο κόσμος ξέρει να μυρίζεται τι κρύβεται πίσω από ένα πρωτοσέλιδο, αν δηλαδή πίσω από τη γραμμή της εφημερίδας κάποιος επιχειρεί να πουλήσει τάπερ ή και (γιατί όχι) μαχητικά αεροσκάφη. Παλιότερα ο μέσος αναγνώστης είχε υποψίες, τώρα πια τη βεβαιότητα πως παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των πρωτοσέλιδων τίτλων ορισμένων εφημερίδων.
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη. Η καφενοποίηση των τηλεοπτικών δελτίων τα στράγγιξε απ’ όση εγκυρότητα και επιρροή είχαν. Αυτό φαίνεται από το κοινό τους και το γεγονός πως κάποια τηλεπριμαντόνα μπορεί να ουρλιάζει κάθε βράδυ για μήνες χωρίς κανείς να συγκινείται, απλά μερικοί δεν αντιστέκονται και φωνάζουν «κλείστο γιατί μας κούρασες». Είναι τόση η υπερβολή, η ακρισία και εκείνο το απελπιστικό ύφος που βομβαρδίζει τον τηλεθεατή κάθε βράδυ, που στο τέλος παρακολουθεί το θέαμα απλά για να γελάει ή για να τσαντίζεται και να έχει κάτι να πει το βράδυ στην παρέα του.
Το κακό είναι πως αυτό το επικοινωνιακό τοπίο βολεύει τη μετριότητα γιατί ασχολείται με τα μικρά και πνίγει τα μεγάλα. Καλλιεργεί μια πολιτική αφασία στη χώρα και μετατρέπει το πολιτικό σκηνικό είτε σε επιθεώρηση είτε σε φτηνή τραγωδία, ανάλογα με την περίσταση. Πριμοδοτεί τους γραφικούς και τους ατακαδόρους σε βάρος όσων έχουν τον περιζήτητο κοινό νου ή απλά στέρεο πολιτικό λόγο. Τα ΜΜΕ είναι σήμερα ένα μεγάλο πρόβλημα στη χώρα μας και δεν αρκεί βεβαίως να μένουμε σ’ εκείνο το μίζερο «μα αυτά θέλει ο κόσμος». Ο κόσμος θέλει αυτά για να διασκεδάζει ίσως, αλλά το βέβαιο είναι ότι τελευταία δεν αποφασίζει με βάση το πιο πρόσφατο τηλεοπτικό σκετς ή την υστερική επιταγή ενός μεγαλοδημοσιογράφου. Και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα υγείας...
Δεν μας ενδιαφέρει ο Τσίπρας.Θέλουμε Κουβέλη αρχηγό και όχι τους διάφορους τσάτσους που πλασάρουν η διαπλοκή και οι ζάπλουτοι αριστεροί φύρερ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2004.
ΑπάντησηΔιαγραφήκαθομαι και τσακιζω μια μοσχαρισια μπριζολα, σε μια παραλιακη ταβερνα καπου στις Κυκλαδες. σε κοντινο τραπεζι δυο μικρομεσαια στελεχη του ΣΥΝ, συζητουν μεγαλοφωνα. το θεμα τους? ο επομενος προεδρος του κομματος. ο "ταδε" ειναι πιο επικοινωνιακος, ο "δεινα" εχει πιο φρεσκο λογο, κ.ο.κ. παιρνω το θαρος, τουςω συστηνομαι, και τους ρωταω. "Αφου αυτα ειναι τα κριτηρια σας, γιατι δεν κανετε μια οντισιον, να τελειωνετε?"
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2007
συναντω τον γιο κορυφαιου στελεχους της ΝΔ, με τον οποιο ειχα ,εκεινη την περιοδο, επαγγελματικη σχεση. μου ειπε, σε συντομο διαλογο που ειχαμε, οτι ο πατερας του αποχωρησε απογοητευμενος απο το συνεδριο της ΝΔ, γιατι τα παντα ηταν "επικοινωνιακα". δεν υπαρχει πια, ελεγε, πολιτικη. ο ιδιος, ο γιος, μου ειπε, οτι και η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ, αλλα και ο ΣΥΝ, λειτουργουν με αποκλειστικο κριτηριο την "επικοινωνιακοτητα".
για εσενα Αλεξη Τσιπρα το μονο που εχω καταλαβει, ειναι οτι εισαι βαζελος. καλη σου επιτυχια, και καλη αποτυχια στην ομαδα σου.
κομανταντε
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΛΟΙ ΓΑΜΑΝ ΚΑ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕΣ
ΜΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΝ
ΚΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΑΜΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ Ο ΓΙΟΣ .
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΙ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ...ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ.
ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
ΛΟΓΙΚΟ..
ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.
Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
ΔΙΩΞΕΙ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
ΧΙΧΙΧΙ
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..
ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
ΤΑΤΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
ΛΙΑΠΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
ΕΜΠΟΔΙΖΕ..
ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...
ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
«Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρχές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το στέλεχος αυτό παρέδωσε στις ανακριτικές Αρχές λίστα με τρανταχτά ονόματα πολιτικών, διοικητών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθμων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα μεγάλα δημόσια έργα.
Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;
6:42 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE
Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.
Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.
6:42 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS
Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.
Ειδικά ο ΟΤΕ είχε αναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια
6:42 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.
Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπεζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore εταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δωροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρίων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 εκατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.
4:50 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ
Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.
Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.
Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.
Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.
Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.
Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.
Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.
Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.
Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.
Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.
Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ..
Ο ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣ ΜΙΣΕΛ ΛΙΑΠΗΣ..
ΜΕΓΚΑ-ΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ
ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ..
Ο ΜΙΣΕΛ..ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΑΣ...
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..
ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΙΝΟ ΛΙΑΠΗ..
Ο ΜΙΣΕΛ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ" ΤΩΡΑ..
ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η "ΕΛΕΥΡΕΡΟΤΥΠΙΑ"
ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΟΝ
ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ..
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ
ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?
ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ
Η CIA
TA "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"
ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
ΓΙΝΕΙ ...ΨΑΡΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ
ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ...
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ...ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ
ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CIA,
ETOIMAZOYN ΔΙΧΤΥΑ?
ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΙ
ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ
Ο ΜΠΟΥΣ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?
Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΤΕΝ ΤΕΝ ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΩΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ?
ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΕΣ ?
ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ?
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΙΑ..