. Φαίνεται ότι ο πολυαγαπημένος μας Βουλγαράκης , εφαρμόζοντας την ιδεολογία της νεοδημοκρατίας, η κάτι άλλο με μεγαλύτερο οικονομικό ενδ...
.Φαίνεται ότι ο πολυαγαπημένος μας Βουλγαράκης, εφαρμόζοντας την ιδεολογία της νεοδημοκρατίας, η κάτι άλλο με μεγαλύτερο οικονομικό ενδιαφέρον για εκείνον, έχει κερδίσει τον πρώτο γύρο στην εκποίηση της περιουσίας μας. Το εκπληκτικό εδώ είναι ότι την περιουσία αυτή, μαζί με ότι μπορεί να σημαίνει για το μέλλον της πατρίδας μας, του την εμπιστευτήκαμε για διαχείριση και όχι όπως διατείνεται για εκποίηση.
Αυτό μας προβληματίζει και ως προς την ορθότητα, και ως προς την νομιμότητα αυτής της επιλογής, δηλαδή την μετά τον θάνατό μας επιστροφή της περιουσίας μας στους απογόνους μας μάλιστα δε με αρκετή επιφύλαξη για τούτο. Πάντως μας έπεισε εν μέρει για το ότι ίσως να έχει δίκιο επειδή με έμπρακτη ομολογία τους, είναι ανίκανος και ο ίδιος, αλλά και η κυβέρνησή του να το πράξει με χρηστό και αποδοτικό τρόπο.
Επειδή το ένα δεκάκις εκατομμυριοστό από ότι εκποιούν η «εκμισθώνουν» μου ανήκει, επειδή δεν πιστεύω ότι το δημόσιο είναι απρόσωπο και περιορισμένης ευθύνης αλλά ένας έκαστος από εμάς, θεωρώ ότι το ένα τρίτο της χώρας η ακόμα και τα δύο τρίτα αυτής, δεν έχουν δικαίωμα να επιβάλουν την στέρηση της ιδιοκτησίας μου αλλά μόνο να αναλάβουν την αποδοτική μέσω του φορέα που εμπιστεύομαι, δηλαδή του κράτους, διαχείριση. Κατόπιν τούτου είναι πλέον αυταπόδεικτο ότι σε αυτή τη χώρα δεν έχει δικαίωμα ιδιοκτησίας το δημόσιο και άρα ένας έκαστος πολίτης από κοινού έστω με τους άλλους, συνεπώς στην Ελλάδα το δικαίωμα στην ιδιοκτησία απαγορεύεται.
Προτείνω, με σκοπό τον εναρμονισμό με αυτή την θεωρία, την κατάσχεση της περιουσίας του ζεύγους Βουλγαράκη, μαζί με όσων ακόμα διέπονται από αυτή την ιδεολογία, και την παραχώρηση κατόπιν διαγωνισμού σε άλλον ιδιώτη με σκοπό την καλύτερη εκμετάλλευσή της καθώς και την δημιουργία «νέων θέσεων εργασίας» βασισμένων στην αξία της περιουσίας τους. Η παραχώρηση αυτή πιστεύω ότι πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον διακοσίων ετών, ώστε να γίνει «μοχλός ανάπτυξης», «αρχή στην πορεία των μεταρρυθμίσεων», «πόλος έλξεως» - και άλλες τέτοιες μπούρδες - για ξένες επενδύσεις.
Για να θυμηθούμε μάλιστα και τα υπέρογκα κέρδη που απέφερε το 2004 και αργότερα το ΥΠ.ΠΟ στον υπέροχο Βουλγαράκη, ξαναθυμίζουμε το παλαιότερο αλλά αθάνατο έργο του σε όφελος του εαυτού του.
Χρονική σύμπτωση; Η συγκυρία; Πολύ ύποπτες αυτές οι κυρίες, οι συν-κυρίες, δεν συμφωνείτε;
Κάθε αντιστοιχία μπορεί και ίσως να είναι αμφιμονοσήμαντη, η οικονομική θεωρία όμως για λόγους ευστάθειας οφείλει να είναι πάντα «καρκινική» άλλως η συνάρτηση δεν ισχύει.
SNB
bloopers
ADE PALI TA INDIA !!
ΑπάντησηΔιαγραφή----------------------
ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ ΠΤΩΧΟ ΕΠΑΡΧΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ 'ΛΕΓΑΝ ΖΑΧΟ.
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΕΚΡΙΝΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΤΟΡΙΣΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΛΟΝΟΚΡΕΒΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΥΛΩΤΟΣ-ΚΑΥΛΩΤΟΣ.
ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΛΟΓΩ ΚΟΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΕΤΟ") ΤΡΕΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ:
ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΙ, ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΙΑ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΙ' ΕΛΕΓΑΝ:
-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΑΧΟ !
- ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΑΧΟ & ΚΥΡ ΖΑΧΟ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΑΧΟ ΕΘΝΟΠΗΔΗΚΟΥΛΑ !
ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ, ΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΝΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ , ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ,
ΠΑΕΙ Ο ΘΩΚΟΣ, ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ !
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ....
...ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΙ, ΜΥΛΩΝΑΔΕΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΙΑ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΤΗΝΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ, ΑΝΤΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, .. ΤΟΥ 'ΛΕΓΑΝ.
-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΑΧΟ, ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΗΔΗΚΟΥΛΑ !!
- ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΖΑΧΟ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΗΔΗΚΟΥΛΑ, ΜΟΝΟ ΖΑΧΟ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟ ΖΑΧΟ !!!
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΑΣ ΙΝΔΙΑΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ELADA !!
ΙΝΔΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ από την ΚΟΡΥΦΗ(θείος), στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ(αδερφός του θείου), στον ΠΑΤΟ(ανηψιός του θείου).
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από τις ΚΟΡΥΦΕΣ(παππούς και μπαμπάς), στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ(γιός) της αντιπολίτευσης
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ απο ΤΑ ΣΚΑΤΑ(μπαμπάς), στα ΣΚΑΤΑ(κόρη), στο ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ(γιός).
mΑκριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια
Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών
"Εγώ είμαι το "Πρώτο Θέμα"!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξερχόμενος ο Μάκης από την Εισαγγελία είπε πως θα περιμένει να δει την αντίδραση της Δικαιοσύνης. Εξέφρασε την πεποίθηση του πως η υπόθεση Ζαχόπουλου θα διαλευκανθεί και δήλωσε πως «εγώ είμαι το 'Πρώτο Θέμα' αυτήν την στιγμή και όχι όλοι εκείνοι που βρίσκονται στην εφημερίδα, έχοντας γίνει το θέμα των ημερών...». Ο Μάκης δήλωσε ακόμη πως απεύχεται μέχρι και την τελευταία στιγμή να υπάρχει οικονομική συναλλαγή που εμπλέκει τον Θέμο Αναστασιάδη στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Νωρίτερα είχε υπονοήσει ότι κάτι πολύ χειρότερο κρύβεται πίσω από τα πέντε εκατομμύρια("μπορεί να σχετίζονται με χειρότερα")
με τα σενάρια να λένε για «γνωστούς» εμπόρους όπλων που θέλανε να υποτάξουν, παγιδέψουν και εκβιάσουν τον Καραμανλή. Έπαιξε το ρόλο του στις πιέσεις τους και ο κατεργαράκος Θέμος(όλοι οι καλοί χωράνε),
παίρνοντας το κατιτί του σε εκατομμύρια € και όλοι μαζί έτρεχαν να «βρουν» ή να «κατασκευάσουν» ενοχοποιητικά στοιχεία στο «περιβάλλον» Καραμανλή.
Πάλι στους νταβατζήδες δηλαδή γυρίζουμε και πάλι στο κυπατζίδικο και αμερικανόδουλο παρακράτος που «μασά» τις μίζες , τις αγορές των όπλων και παίζει με τις κεραίες της Vodafone…. Καλά έκαμε ο Καραμανλής και τους έκαμε πέρα, στη Μόσχα πρόσφατα.
Εκδοτικό κόλπο γκρόσο Χατζηνικολάου-Μάκη, ο πόλεμος στο «Πρώτο Θέμα»!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Τριανταφυλλόπουλος προετοίμαζε στα μουλωχτά καινούρια εφημερίδα ανταγωνιστική στο «Πρώτο Θέμα». Πάντα έψαχνε καλύτερες ευκαιρίες και ζητούσε συνεργασίες για περισσότερο χρήμα(πες:θέλω να γίνω νταβατζής). Η μη-ανάμιξη στην κομπίνα με τα πέντε εκατομμύρια του Θέμο ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Οπότε ψαχνόταν για να βρει νέους συνεργάτες και τους βρήκε μέσα στο καναλαρχικό μπλόκ που εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή ο Νίκος Χατζηνικολάου [τώρα εξηγείται το πρωτοφανές αντικυβερνητικό του, παραλήρημα, στη Ζαχοπουλειάδα αλλά και οι ύβρεις εκ του ασφαλούς περί «ρουφιάνου» που συνεργάστηκε με την κυβέρνηση, δείχνοντας προσυνεννοημένη στάση με το Μάκηγια τετελεσμένη εμπλοκή του Θέμου στην υπόθεση dvd (βλέπε δε μ’ έχει πείσει ο Θέμος με τα 5 εκατ:κοιτάμε τα εκατ. και όχι το Θέμο, φυσικά)]. Έτσι διευκολύνεται το διαζύγιο......
το γεγονός ότι άνθρωποι τού τίποτα όπως ο Βουλγαράκης έχουν ανελιχθεί στην ανώτερη κλίμακα τής εξουσίας δείχνει πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα. Ο άνθρωπος είναι απίστευτο μηδενικό ως πολιτικός
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιος είναι ο υπουργός που έχει παρατήσει εδώ και μήνες τη γυναίκα του για την ξανθιά γυναικάρα συνεργάτη του; Πώς την πήρε πάλι κοντά του στο νέο υπουργείο, αν και έχει παντελώς άσχετη ειδικότητα; Γιατί η γυναίκα του ζητάει 5,5 εκατ. ευρώ για να του δώσει "αναίμακτα" διαζύγιο; Τόσο κερδοφόρο ήταν το συμβολαιογραφείο; Περισσότερα προσεχώς...
ΑπάντησηΔιαγραφή