GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Καραμανλή...

... Επιστροφή στο παρελθόν... Ο δημόσιος βίος στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ στο παρελθόν περιέλθει σε μία τέτοιας έκτασης σαπίλα. Παρά τις πολλ...

...
Επιστροφή στο παρελθόν...

Ο δημόσιος βίος στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ στο παρελθόν περιέλθει σε μία τέτοιας έκτασης σαπίλα. Παρά τις πολλές παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος και τις στρεβλώσεις στη λειτουργία του Κράτους και των φορέων του Δημοσίου, η Ελλάδα από τη Μεταπολίτευση και μέχρι πρόσφατα βρισκόταν σε μία ανοδική πορεία, σε μία εξελικτική διαδικασία αναζήτησης μίας ποιοτικότερης δημοκρατίας και οικοδόμησης εμπιστοσύνης των πολιτών στους θεσμούς και τις αρχές της. Παρά τις κατά καιρούς δικαιολογημένες γκρίνιες μας για τα φαινόμενα διαπλοκής, διαφθοράς κλπ, το πρόσημο ήταν σε βάθος χρόνου πάντα θετικό.
Σήμερα ζούμε την καταβαράθρωση των θεσμών, την αποδόμηση των λίγων κοινωνικών και πολιτικών κεκτημένων που με κόπο η νεαρή δημοκρατία μας έχει κατακτήσει, την επιστροφή σε γκεμπελικές μεθόδους επικοινωνίας της κυβέρνησης με τους πολίτες.
Αποκορύφωμα, η πλήρης αναξιοπιστία του ίδιου του Γραφείου του Πρωθυπουργού, η απόκρυψη της αλήθειας, η προφανέστατη παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης (ρωτήστε τους δικαστικούς λειτουργούς, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και οι προσκείμενοι στη ΝΔ δικαστές αναφέρουν ότι τέτοιου είδους παρεμβάσεις στο έργο τους έχουν να ζήσουν από άλες εποχές.).
Παράλληλα, ο ανυπόστατος πολιτικός βερμπαλισμός του Πρωθυπουργού και η προσβλητική για τη νοημοσύνη κάθε πολίτη τακτική της Κυβέρνησης να παρουσιάζει τα γεγονότα ως .μη γενόμενα, δημιουργεί ένα κλίμα παρηκμασμένης βαρονίας μεσαιωνικού τύπου.
Τις πταίει Κε Πρωθυπουργέ;

Obiter Dictum

30 σχόλια

  1. Δυο Πασοκοδικηγόροι και μία Πασοκατζού είχαν σχέση με τους φασίστες του ΛΑΟΣ!!!

    Να υπενθυμίσω κάτι σε όλους. Ποιο κανάλι έπαιζε συνέχεια Καρατζαφέρη προεκλογικά; Ε; Το Πασοκοκάναλο Μέγκα!!!

    Ποιο κόμμα στήριζε το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και του 2007; Ε; Ε; Το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ!!!

    Ε, ρε γλέντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει άμεσα την εικόνα του Πασόκ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Όσοι διαθέτουν λίγη απλή λογική, έχουν ήδη αντιληφθεί και αυτό το παιχνίδι σκοταδισμού, εκπόρνευσης και απληστίας που παίζουν τα καναλαρχικά συμφέροντα, στην ίδια ευθεία με τα «δημοκρατικά» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ!. Νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Αλλά είπαμε αυτό το αποδεικνύουν, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες όπως οι εκλογές. Στην προσπάθεια του, ο Γιωργάκης να πλήξει την εικόνα Καραμανλή, γιατί αυτό τους καίει, κατέφυγαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Θίγουν υπολήψεις, καταπατούν ατομικά δικαιώματα, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και συνεργάζονται με το διάβολο που λέγεται ΛΑΟΣ. Τα χέσε ΜΜΕσα όμως τα κάνουν γαργάρα γιατί έτσι διακυβεύονται τα συμφέροντά των αφεντικών τους, δηλαδή του σύγχρονου παρακράτους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένα ψευτο-σοσιαλιστικό κόμμα να τα βρίσκει με ένα εθνικο-σοσιαλιστικό. Ο "σοσιαλισμός" υπάρχει εκ των πραγμάτων και στις δύο τάσεις. Και στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη μπαρούφα. Πάνε να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν σοσιαλιστές τα λαμόγια των καναλιών, οι εκβιαστές-νταβατζήδες, τα μεγαλοσυμφέροντα, τα καρτέλ του ΣΕΒ και οι βολεμένοι στις κλίκες των διορισμένων. Πλάκα μας κάνουν;

    Έβαλαν κάτω οτιδήποτε είχε σχέση με το Ζαχόπουλο. Το ποδοπάτησαν. Οπουδήποτε εργάστηκε ο άνθρωπος στιγματίστηκε ως παράνομο. Ελαφρά τη καρδία. Όπως κάθε χούντα εξάλλου έτσι λειτουργεί και η χούντα των καναλιών (χωρίς κανένα εισαγωγικό παρακαλώ). Ο Ζαχόπουλος «καταχράστηκε», «καταπάτησε», «διόρισε» και «τα πήρε», χωρίς να προσκομίζουν κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες. Παραμύθια για μεγάλους γιατί περιέχουν και τσόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί καμμία απολύτως παρανομία του Ζαχόπουλου.Η μοιχεία δεν είναι ποινικό αδίκημα.Καμμία απολύτως.
    Λόγια,λόγια,λόγια επί εβδομάδες για σκάνδαλα στο Υπουργείο που δεν αποδεικνύονται πουθενά.
    Δεν αποπροσανατολίζει η κυβέρνηση.
    Τα κανάλια αποπροσανατολίζουν συστηματικά και διαρκώς.Ποιός τους πιστεύει όμως;Είδαμε τη δύναμή τους και στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο.
    Είναι πλέον τελείως αναξιόπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η Ελλάδα εδω και μερες εκτονωνεται στα αγκομαχητα,και τα βογγητα,δεν υπαρχει ανθρωπος να μη γελαει με τη καταντια.Αληθεια εχουμε αντιπολιτευση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρίβουν τα χέρια τους απο χαρά ο Επίτιμος και η χαριτωμένη κορούλα του Ντόρα Μπακογιάννη. Η αποψινή βραδιά είναι ταφόπλακα στην πρωθυπουργική καριέρα του Καραμανλή κι οχι μόνο. Σε λίγο θα σας πούμε το γιατι...

    Αναρτήθηκε από killbill στις 10:58 μμ ,4 Iανουαρίου 2008, στο blog
    www.kourdistoportocali

    KΑΛΑ, η Οικογένεια Μητσοτακη, ως γνωστό, θρηνεί για τα σκάνδαλα που συνταράσσουν την ΝΔ.

    Αυτός ο killbill, γιατί το αμφισβητεί και δε μας εξηγεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Enas mono xairetai kai trivei ta xeria tou....Enas kai monadikos...Alhtheia pou einai o Kyrios EPITIMOS??
    Pou einai o kyrios EVERT?
    Pou einai to allo filaraki tou Mpoulh o kyrios PSWMIADHS? Pou einai to PAPADARIO??? Giati lakiasane oloi??vre mexri kai o GIAKOUMATOS... Ante kala krasia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΩΜΙ

    ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


    ΦΑΪ

    ΛΕΦΤΑ

    ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τουτουρουτουρουτου Ντόρα
    τουτουρουτουρουτου Ντόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας δεν έκανε σχόλιο σχετικά με την ανακοίνωση των βουλευτών του Πα.σο.κ. κυρίας Διαμαντοπούλου κα κυρίου Μπεγλίτη ότι από τον Μάρτη του 2004 μέχρι σήμερα το Πα.σο.κ. έχει καταθέσει ΧΙΛΙΕΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΠΕΝΗΝΤΑ επερωτήσεις στην Βουλή ζητώντας εξηγήσεις για τα κατορθώματα του Χρήστου Ζαχόπουλου στο Υπουργείο Πολιτισμού . Μάλιστα αριθμός 1.350 επερωτήσεων που δεν ανέδειξαν τα Μ.Μ.Ε. ούτε τα ηλεκτρονικά ούτε τα έντυπα .
    ΟΛΟΙ οι βαρώνοι των Μ.Μ.Ε. πάνε σπρώχνοντας τον gay χοντρό ‘’καταλληλότερο’’ και θάβουν την αντιπολίτευση .
    Μόνο αν ξεφύγει καμιά μαλακία κάποιου Πασόκου η Συνασπισμίτη το αναγάγουν σε Μέγα Θέμα . Τους κουκουέδες δεν τους αγγίζουν διότι είναι οι Αριστεροί ψάλτες της Δεξιάς .
    Έτσι και με την απόπειρα αυτοκτονίας χθές βράδυ , έστειλε ο Ρουσσόπουλος στα κανάλια έναν μαλάκα , πρώην μπάτσο , με χαρτιά που δήθεν βρήκε στα ... σκουπίδια για να μας γεμίσει παραπλανητικές μαλακίες .
    ΟΛΑ τα κανάλια έπαιξαν τον πρώην μπάτσο , αρχίζοντας από το παλαίμαχο λιβανιστήρι της Δεξιάς Σπύρο Καρατζαφέρη , ο οποίος σε μια στιγμή φιλοΚαραμανλικού οίστρου φώναξε σε έναν Πασόκο :
    ‘’Eσείς είσαστε επαγγελματίες κλέφτες και οι Νεοδημοκράτες είναι ερασιτέχνες ‘’ .

    Με λίγα λόγια σήμερα ο Ελληνικός Λαός υφίσταται την μεγαλύτερη φιλοδεξιά πλήση εγκεφάλου από την μεταπολίτευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλη μια διάσταση είναι η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας όπου κάποιοι ομοφυλόφιλοι παριστάνουν τους straight κάνοντας οικογένεια γιατί αλλιώς δε μπορούν να έχουν τη κοινωνική θέση ή το αξίωμα που θέλουν .(Εμετός )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προσπαθούν οι άνθρωποι, προσπαθούν φιλότιμα, αλλά το ΠΑΣΟΚ της εποχής Κοσκωτά αργούν ακόμα να το πλησιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντα στις επάλξεις οι αριστεροί ψάλτες τις δεξιάς. ΑΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φιλαράκο μήπως έχεις πυρετό; Τόσα χρόνια που ζούσες; Στον γυάλινο κόσμο του Σημίτη;

    Μου θυμίζεις την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ και τα όργια που έκαναν με τη διαιτησία τη δεκαετία του 90. Μετά ήρθε ο Κόκκαλης και τότε η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ ανακάλυψαν την παράγκα. Όταν έχασαν την "κουτάλα" δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΚΑΛΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΚΟΣΗ ΜΕΡΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ,ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ,ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΗΣ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ,ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ,ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...........
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΧΥΤΗΡΗ,ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΙΟ "ΛΑΒΡΑΚΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΜΠΟΛΑΣ"ΠΟΥ ΕΛΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΣΥΝ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ--Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΣ,,,,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΤ,ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΓΚΕΒΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....ΜΕ ΔΙΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΑΠΟΚΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΘΗΠΟΥΡΓΟ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...

    ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΓΓ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ , ΠΑΡΕ ΔΟΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ... MADE IN U S A

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΓΑΜΑΝ ΚΑ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕΣ
    ΜΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΝ
    ΚΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
    ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΑΜΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ Ο ΓΙΟΣ .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΙ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ...ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δριμύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις υποθέσεις διαφθοράς που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

    Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει χαρακτηριστικά: «Εχει βαρύτατες ευθύνες για αυτή την κατάσταση σήψης και παρακμής που βιώνει η χώρα. Ηγείται μιας κυβέρνησης, που το μόνο που έχει παραγάγει είναι ένα τσουβάλι σκάνδαλα.»

    Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει πλέον γίνει εστία διαφθοράς: «Και οι απέλπιδες προσπάθειές της να πάρει αποστάσεις από τα φαινόμενα αυτά, όχι μόνο δεν πείθουν, αλλά αποτελούν ύβρεις προς τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού».

    Ο Γιώργος Παπανδρέου σπεύδει επίσης να διευκρινίσει ότι δεν επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό, αλλά αναδεικνύει τις ευθύνες του: «Ο κ. Καραμανλής θερίζει ό,τι έσπειρε. Προεδρεύει και προΐσταται αυτού του συστήματος».

    Τέλος, ασκεί και πάλι κριτική στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Δικαιοσύνη: «Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή. Η ποινική δικονομία αγνοείται συστηματικά, αποκαλυπτικά πορίσματα -όπως του Ζορμπά- πετάγονται προκλητικά στο καλάθι των αχρήστων, κρίσιμες υποθέσεις αρχειοθετούνται στο χρονοντούλαπο της δικαστικής γραφειοκρατίας.

    » Το τι σκέπτομαι εγώ προσωπικά για κάποιους δικαστικούς λειτουργούς, πολύ λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι εμείς, το ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να εγγυηθούμε την ανεξαρτησία στη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Και το πώς όλες αυτές οι 'παγωμένες' υποθέσεις θα φτάσουν στο ακροατήριο και θα χυθεί άπλετο φως. Το χρωστάμε στους έλληνες πολίτες και στους θεσμούς της Δημοκρατίας, που δοκιμάζονται σκληρά από τη δεξιά. Ξέρετε γιατί; Διότι κανένας πολίτης δεν θα εμπιστευθεί ξανά τα δικαστήρια, τις αρχές, ακόμη και την πολιτική, αν δεν πεισθούν ότι είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στους νόμους του κράτους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΓΑΜΑΝ ΚΑ ΟΛΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΖΙΤΕΣ
    ΜΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΝ
    ΚΟΡΕΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ
    ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΑΜΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ Ο ΓΙΟΣ .
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΚΙ ΤΙΣ ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ...ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λίγα λόγια για το πρωκτικό sex...
    Το πρωκτικό sex είναι γνωστό σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, σαν "greek sex". Απίστευτο ε;
    Η ιδέα του πρωκτικού sex είναι σε αρκετούς χυδαία. Πολλοί μάλιστα μπερδεύουν το πρωκτικό sex με τον βιασμό. Στην πράξη όμως πρόκειται για μία πράξη όπου μπορεί να αντλήσει μεγάλη ευχαρίστηση και από τα δύο μέλη, αν γίνει σωστα. Αν αντιθέτως όμως γίνει με λάθος τρόπο, μπορεί να δημιουργήσει χρόνιες φοβίες και απέχθεια. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά απο άντρες χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία και γνώσεις, όπου το προσπαθούν με λάθος τρόπο.

    Το πιο σημαντικό (εκτός από το αυτονόητο, ότι πρέπει να το γουστάρει το ενεργητικό μέλος, και να φερθεί "αντρικά" στο ζήτημα) είναι να καταλάβουμε ότι ο πρωκτός είναι αρκετά διαφορετικός από το αιδοίο. Ο πρωκτός δεν παράγει υγρά όπου είναι απαραίτητα για τον εισοδομισμό, και είναι αρκετά πιο σφιχτός και κλειστός.
    Κατι άλλο πολύ σημαντικό, για το παθητικό μέλος, είναι ότι πρέπει να νιώθει εμπιστοσύνη και ασφάλια με τον σύντροφό. Σκεφτείτε ότι αν η γυναίκα σου δώσει κώλο, στα έχει δώσει όλα πια, την έχεις κάνει με κάθε τρόπο δικιά σου.

    Το πιο σημαντικό μέρος στην πρακτική πλευρά του θέματος, είναι η χρήση κάποιου λιπαντικού. Ακόμα, η χρήση υγρών απο το αιδοίο είναί αποτελεσματική, αν είναι σε μεγάλες ποσότητες. Το ιδανικό όμως είναι το λιπαντικό. Ακόμα, η καλύτερη στάση για πρωκτικό σεξ, είναι στα τέσσερα.

    Η προεργασία...
    Για να γίνει ο σοδομισμός, είναι απαραίτητη κάποια προεργασία. Η καλύτερη ώρα να γίνει η προεργασία, είναι την ώρα που κάνεις sex κανονικά.
    Αφού βάλουμε αρκετό λιπαντικό στα δαχτυλά μας, αρχίζουμε να εισχωρούμε ένα δάχτυλο, πολύ αργά και απαλά, για να μήν πονέσουμε την σύντροφό μας. Είναι διαδικασία που θέλει λίγη υπομονή. Η όλη ιδέα είναι να χαλαρώσουμε/ανοίξουμε τον πρωκτό. Αφού έχουμε εισχωρήσει το ένα δάχτυλο, κάνουμε την κίνηση να βάλουμε και το 2ο (πάντα με την χρήση μπόλικου λιπαντικού). Οι κινήσεις μέσα/έξω θα χαλαρώσουν τον πρωκτό αρκετά για να κάνουμε την κίνηση του σοδομισμού. Αφού νιώθουμε ότι τα δύο δάχτυλα εισχωρούν σχετικά έυκολα, μπορούμε να κάνουμε την προσπάθεια να εισχωρήσουμε με το πέος. Πρέπει να έχουμε πάντα στο νού, ότι ο πρωκτός πρόκειται για μία ευαίσθητη περιοχή. Αφού βάλουμε μεγάλη ποσότητα λιπαντικόυ στο πέος, και βεβαιωθούμε ότι υπάρχει και λιπαντικό στα τοιχόματα του πρωκτού, πολύ απαλά και αργά κάνουμε την εισχώρηση. Συνεχίζουμε στον αργό ρυθμό όσπου να νιώσουμε ότι έχει πια ανοίξει αρκετά, έτσι ώστε να μην πονάμε την συντροφό μας. Αντίθετα να τώρα πιά δεν έχουμε κίνδυνο, και μπορούμε να απολαύσουμε το πρωκτικό sex.

    Τα ανεπιθύμητα...
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κώλος είναι κώλος. Πρέπει να περιμένουμε διάφορα δυσάρεστα ανεπυθήμητα. Και να θυμόμαστε ότι ακόμα και να έχουμε κάποιο δυσάρεστο, δεν είναι φταίξιμο της/του σύντροφού μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αγνοήσουμε με ένα καλόγουστο αστείο προς την κοπέλα, και να παμε στο μπάνιο για πλυσιμο.
    Μία καλή τεχνική είναι με τα χέρια μας, να σπρώξουμε προς τα πάνω μέσα απο το αιδοίο, έτσι ώστε να δούμε αν είναι "ελεύθερο" το πεδίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού διορίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης.
    Ήδη εκφράζονται έντονοι φόβοι ότι πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επικοινωνιακή γκάφα της κυβέρνησης, καθώς dvd ροζ περιεχομένου με τον Πασχάλη και τον Χρήστο Ζαχόπουλο κυκλοφορεί σε χέρια εκβιαστών, δικηγόρων, αλητών, ρουφιάνων, δημοσιογράφων.
    Ο πρώην με τον νυν γενικό γνωρίστηκαν πριν από λίγα χρόνια, όταν το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξέτασε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του την περίπτωση Πασχάλη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το dvd γυρνούσε σημαίνον πρόσωπο του πολιτισμού και θα μοιρασθεί ως ένθετο του «Πρώτου Θέματος» με τον τίτλο
    «Ο Πασχαλοκυνηγός».
    Πλουσιότατα έξτρας με σχολιασμό της ταινίας από τον σκηνοθέτη, τον Μάκη και τον Θέμο.
    Σύμφωνα με φήμες που διασπείρονται ραγδαίως, καρπός του παράνομου δεσμού Πασχάλη - Ζαχόπουλου είναι ένα αγοράκι, το οποίο ο τριαντατετράχρονος τραγουδιστής αρνείται κατηγορηματικά να αναγνωρίσει, όπως επίσης αρνείται να υποβληθεί σε τέστ dna, αφού -με ολύμπιανς ομολογουμένως ψυχραιμία- κρύβεται πίσω από τις λέξεις, επικαλούμενος δεσοξυριβοζονουκλεϊκό απόρρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

    Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

    Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

    Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

    Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    4:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    5:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑ-CIA

    5:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ
    ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ".
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ
    ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?
    ΑΚΗΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΛΙΑΠΗΣ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    5:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΖΑΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"..ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ?
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ..
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


    Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
    Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
    Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
    Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

    4:50 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

    Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

    Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

    Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

    Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

    Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

    Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

    Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

    Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

    Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

    Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
    ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ..
    Ο ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣ ΜΙΣΕΛ ΛΙΑΠΗΣ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ..
    Ο ΜΙΣΕΛ..ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..


    ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
    ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΙΝΟ ΛΙΑΠΗ..

    Ο ΜΙΣΕΛ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ" ΤΩΡΑ..
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΟΝ
    ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?

    ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
    ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ
    Η CIA
    TA "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

    ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ...ΨΑΡΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ...

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ...ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CIA,
    ETOIMAZOYN ΔΙΧΤΥΑ?
    ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΙ
    ΓΙΑΤΙ?


    ΓΙΑΤΙ
    Ο ΜΠΟΥΣ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
    ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Ο δημόσιος βίος στην Ελλάδα δεν είχε ποτέ στο παρελθόν περιέλθει σε μία τέτοιας έκτασης σαπίλα..."
    Φαίνεται ότι τώρα μόλις "ξύπνησες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εισαγγελέας καλεί Αναστασιάδη για τα "περίεργα" 5 εκατομμύρια Ευρά!


    Πολλά τα λεφτά Θέμο!
    Η “περίεργη ιστορία” με τα 5.000.000 Ευρά που πήγε να καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης και γίνεται τεράστια προσπάθεια να «ταφεί», δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει… Απόδειξη, η θυροκολλημένη, εδώ και μέρες, κλήση του "αυτοδημιούργητου εκδότη" στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνεισφέρει στην εν εξελίξει έρευνα για την ορφανή κατάθεση των 5 εκατομμυρίων ευρώ και κάτι ψιλά σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει στη γαλλικών συμφερόντων τράπεζα BNP Paribas. Αν για ορισμένους εκ της συντεχνίας η νόμιμη κλήση –για οικειοθελή προσέλευση εντός δεκαημέρου από τη θυροκόλληση της- είναι ένδειξη … ταφής, τότε ας αναφωνήσουμε προς Κύριον κτλ.κτλ.


    Εις πείσμα ορισμένων η δημοκρατία και η νομιμότητα λειτουργούν εισέτι στη χώρα μας και δεν αποτελούν κούφιες λέξεις σαν και εκείνες που εκτοξεύονται καθημερινώς από τα τηλε-παράθυρα των 8 , στα οποία η παρουσία του συμπαθούς κατά τα άλλα Όφεως έχει «συστημικά» χαρακτηριστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση