GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστείρευτη πηγή γέλιου!‏

. Τσιτουρίδης χθές στην ΝΕΤ 105.8. Ο Μέγας υπεύθυνος για τις πράξεις του, μιλάει για τις ευθύνες της ΝΔ, ο "δις δις δις" Τσιτουρί...

.
Τσιτουρίδης χθές στην ΝΕΤ 105.8. Ο Μέγας υπεύθυνος για τις πράξεις του, μιλάει για τις ευθύνες της ΝΔ, ο "δις δις δις" Τσιτουρίδης μιλάει για ευθύνες! Αστείρευτη πηγή γέλιου! Ευχαριστούμε ΕΡΤ!!!
.

KL
bloopers

8 σχόλια

  1. Το πε ο άνθρωπος: Η δουλειά του πολιτικού είναι να τρώει από δω κι απο κει...
    Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής Τσιτουρίδης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των πελατειακών σχέσεων του Ελληνικού πολιτικού συστήματος . Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαική χώρα ένας δις εκδιωχθείς υπουργός δεν θα είχε ελπίδα να ξαναβγεί βουλευτής . Εδώ ο Τσιτουρίδης επανεξελέγη . Αυτοί οι ηλίθιοι που του έβαλαν σταυρό δεν μπορούσαν να σταυρώσουν έναν άλλο Νεοδημοκράτη ; Όχι , αυτοί επέμειναν Τσιτουριδικά !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωφελημένος πάει να βγει ο Λαμπράκης γιατί σκεπάζεται το τεράστιο σκάνδαλο των 170 εκατ. €, σε ετήσια βάση, που απορροφούσε από το ΥΠΠΟ. Ο Λαμπράκης είναι ο Ζαχόπουλος του Μεγάρου, χωρίς όμως κανένα ηθικό υπόβαθρο. Στεγνός και ανήθικος καιροσκόπος κερδοσκόπος. Μην περιμένετε να πέσει από κανένα μπαλκόνι! Άδικα θα περιμένετε. Τα παίρνει ανοικτά από όλες τις κυβερνήσεις και τα διαχειρίζεται εν λευκώ. Κανένας απολύτως έλεγχος στα εκατομμύρια που περνάνε από τα υπόγεια του παραπολιτιστικού Μεγάρου. Μέγα σκάνδαλο, αλλά ο στημένος καβγάς Μάκη-Θέμου δεν μας αφήνει να ασχοληθούμε.


    Δηλαδή οι διεφθαρμένοι νταβατζήδες δεν αποτελούν βρώμικο κέντρο (παρα)εξουσίας; Η επαφή με τη δημοκραρτικά εκλεγμένη κυβέρνηση είναι καταδικαστέα ενώ οι χρηματοδότες της διαπλεκόμενης αηδίας περνάνε στο απυρόβλητο; Τι λέτε ρε τσουτσέκια; Και ποιος μας βεβαιώνει ότι ο Μάκης δεν τάχει πάρει, πολύ καιρό τώρα για να υποσκάπτει την έτσι κι’ αλλιώς βρωμοφυλλάδα:«Πρώτο Θέμα» που νομίζει ότι αγωνίζεται για τα συμφέροντά μας;(πραγματικά αν γίνεται θα μπορούσαν να σταματήσουν να αγωνίζονται για τα δικά μου συμφέροντα; Πολύ πάνω τους έχουν πάρει τον «αγώνα» και φοβάμαι!). Ο καβγάς Μάκη-Θέμου, πάρτον ένα, χτύπα τον άλλο, υποβόσκει μήνες τώρα. Η φοροδιαφυγή του Θέμου, έχει διαπιστωθεί επίσης πολλούς μήνες τώρα. Μήπως αυτή τη στιγμή, βλέπουμε την κορυφή του χρυσοφόρου παγόβουνου στο τρελλοκομείο του Λαμπρακιστάν;



    Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;


    Κάποιος μας δείχνει το φεγγάρι και μας αναγκάζει να κοιτάμε το δάχτυλο….οϊμέ. Κατάντια!
    Ελέγξτε τον Λαμπράκη και τον τρόπο που διαχειρίζεται στο Μέγαρο
    τα εκατομμύρια! Γαμώ τα Μέγαρα, γαμώ...και τα εκατομμύρια!
    Μακρυγιάννης που σας χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ....
    NA ME, ΠΑΛΙ ΕΔΩ !!
    ----------------------
    ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ 'ΛΕΓΑΝ ΣΑΒΒΑ.
    ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ-ΚΑΜΑΡΩΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ (ΛΟΓΩ ΚΟΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ "ΑΕΤΟ") ΤΡΕΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ:
    ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΑΛΟΓΟΠΕΤΕΙΝΟΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΤΗΝΑ, ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΙ' ΕΛΕΓΑΝ:
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ !
    - ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ & ΚΥΡ ΣΑΒΒΑ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ !

    ΠΕΡΑΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΝΑ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ,
    ΠΑΕΙ Ο ΘΩΚΟΣ, ΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ !

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ.....
    ...ΣΟΥΦΡΑΚΙΑ, ΑΛΟΓΟΠΕΤΕΙΝΟΙ, ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΙΤΣΕΣ, ΧΑΜΟΚΑΙΛΕΣ, ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΤΗΝΑ ..
    ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΙ' ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ 'ΛΕΓΑΝ.
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ !!
    - ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΜΥΤΗ, ΜΟΝΟ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gia to katharisma tou Tsitouridi arxise me ton Zoula stin ERT opos o politis efere tin deftera tinBoultepsi tin stratevmeni amerolipti ....dimosiografo stin ekpompi tou . Gia eksigiansi stin ERT lipon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση