GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάγκαλος μαινόμενος…

. …διαλύει κάθε ελπίδα ενότητας στο ΠΑΣΟΚ - Απαίτηση δικτάτορα στην Καρδίτσα: «Πετάξτε έξω τους δημοσιογράφους» . Του Ορέστη Μαχά . Έγραψε π...

.
…διαλύει κάθε ελπίδα ενότητας στο ΠΑΣΟΚ
- Απαίτηση δικτάτορα στην Καρδίτσα: «Πετάξτε έξω τους δημοσιογράφους»

.
Του Ορέστη Μαχά
.
Έγραψε πάλι ιστορία ο πολύς Θόδωρος Πάγκαλος, εγγονός του δικτάτορα που φέρει και το όνομά του.
Το έρμο το ΠΑΣΟΚ, εκεί που λέει η ηγεσία του (ο Γιωργάκης δηλαδή) να του δώσει αέρα κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης (και δεν μπορεί δυστυχώς…), έρχεται ο χονδροσκατάς Πάγκαλος και σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.
Λόγω επικαιρότητας («Ζαχοπουλειάδα» και θάνατος Χριστόδουλου), πέρασε στα ψιλά όσα συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.
Εν ολίγοις:
* Στην ΚΑΡΔΙΤΣΑ την Κυριακή, στην προσυνεδριακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, εκατοντάδες τοπικά στελέχη έμειναν «ξεροί» στο ξαφνικό βρισίδι που έριξε άνευ λόγου και αιτίας στους δημοσιογράφους που προσκαλεσμένοι από τη Ν.Ε. στην ΑΝΟΙΚΤΗ εκδήλωση (που καταχωρήθηκε μάλιστα ως τέτοια στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων).
Ο Πάγκαλος επετέθη προσωπικά σε συνεργείο τηλεόρασης και σε δημοσιογράφους τοπικών εφημερίδων με απερίγραπτο τρόπο και λεξιλόγιο που καλύτερα να μην αναπαράγουμε, απαιτώντας από τη Νομαρχιακή να τους διώξουν όλους και να γίνει η εκδήλωση κεκλεισμένων των θυρών!!!
Ούρλιαζε μανιασμένος «πετάξτε τους έξω» και απαιτούσε από την τοπική ηγεσία να τον υπακούσει!
Ναι ο Πάγκαλος το έκανε, υποστηρικτής του Γιωργάκη, που τους περασμένους μήνες κοκορευότανε για τις ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ!!!
Αυτά βλέπουν τα μέλη και οι ψηφοφόροι του Κινήματος και παίρνουν δρόμο σε πόλεις και χωριά…
Έχει και συνέχεια όμως το «πράμα» – Πάγκαλος...
* Στα ΤΡΙΚΑΛΑ, ο Πάγκαλος συνέχισε να γράφει την ιστορία του στη δυτική Θεσσαλία. Κάτι έμαθαν όμως στην Αθήνα και έστειλαν άρον-άρον τον Βερελή του «ρεύματος Βενιζέλου» μπας και σώσει την κατάσταση φέρνοντας ισορροπία. Αμ δε…
Ποιος κρατούσε όμως τον μπουλντόζα του ΠΑΣΟΚ. Μπάζα το ξανάκανε το κόμμα του Γιωργάκη!
Στα Τρίκαλα λοιπόν, εκτός από τα ΜΜΕ, τα έβαλε και με τον Τσίπρα! Κάποιος θα του σφύριξε, ότι πολλά μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή προσβλέπουν με ελπίδα στον 33χρονο πολιτικό, και σίγουρο πρόεδρο του ΣΥΝ από τις 10 Φλεβάρη… Ε, δεν ήταν και εύκολο να αντισταθεί!
Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάγκαλος τα κάνει λαμπόγυαλο. Πέρασε λίγος καιρός που είχε να ξεσπάσει… Αφού «γέμισε την καρδάρα» ήρθε η ώρα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα να δώσει μια-δυο και να «χύσει το γάλα» για άλλη μια φορά!!!
Και ενώ το όλο θέμα στα κεντρικά Μέσα πέρασε στα ψιλά, στη Θεσσαλία το ζήτημα μάλλον απασχολεί σοβαρά τους πάντες και στριμώχνει τις (στριμωγμένες ήδη από άλλα ζητήματα…) τοπικές ηγεσίες του κόμματος του Γιωργάκη!

79 σχόλια

  1. Ρε Ορέστη, μήπως και παραποιείς την πραγματικότητα? Είπε έξω τα συνεργεία τηλεόρασης, μέσα οι δημοσιογράφοι, δεν είναι δυνατόν η TV να παίρνει φράσεις, να τις κόβει και να τις ράβει όπως θέλει ο κάθε δημοσιογραφίσκος και μετά να έχουμε παρεξηγήσεις τύπου "Ντούτσε" και "Φύρερ". Αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε όλοι. Όχι στην παραποίηση των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο παγκαλος ειναι χοντρουλης και γλυκουλης,μαλλον ανυπομονουσε για το φαγητο γι αυτο θα ειχε νευρακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάγκαλος 4ever!
    Και άντε να χεστείτε όλοι.
    Καλά έκανε και έδιωξε τα χειρότερα μιάσματα της κοινωνίας τους δημοσιογράφους
    ΜΠΙΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν διαβάσεις καλύτερα και ξεχωρίσεις Καρδίτσα και Τρίκαλα μίστερ "3:49 πμ", θα καταλάβεις.
    Αν πάλι είσαι φίλος του Πάγκαλου, να τον χαίρεσαι!
    Αν είσαι οπαδός του Γιωργάκη, πες του να τον βάλλει στη θέση του, γιατί μας κάνει μεγάλη ζημιά.
    Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη ρε παιδια τι σημαινει οπαδος του Γιωργακη; Τι ειναι ο Γιωργακης να εχει οπαδους; ποδοσφαιρικη ομαδα; Ελεος... Καταλαβετε επιτελους το νοημα των εκλογων. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΑΛΕΚΑ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ. Γιατι τους δινετε αυτην την αξια; (και εγω αυτους ψηφισα για να μην παρεξηγηθω αλλα δεν ειμαι ταγμενος να με πηδανε και να τους λεω και ευχαριστω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το αμονταριστο dvd ερχεται,ο καραμανλης φευγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπαδός, είναι αυτός που σούρνεται (ίσως για ίδιον όφελος) πίσω από τον αρχηγό! Για ποιο άλλο λόγο ο Πάγκαλος ψήφισε για πρόεδρο το Γιώργο, όταν όλοι γνωρίζουμε το πόσο τον πολέμησε παλιότερα…
    Συμφωνώ, κύριε 4:23 πμ, ότι ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΑΛΕΚΑ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ. Αλλά εμείς, που ΔΕΝ τους δίνουμε (όπως λες) καμιά αξία, τι κάνουμε;
    Εσύ φίλε κατάλαβες το νόημα των εκλογών; Ή μήπως ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ για να φύγει η Δεξιά;;; Αλήθεια ποια είναι η Δεξιά;
    Τέλος, καλά κάνεις και «δεν είσαι ταγμένος να σε πηδάνε και να τους λες κι ευχαριστώ». ΣΥΜΦΩΝΩ και αντιδρώ! Εσύ τι κάνεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς politis-gr

    Προφανώς είσαι υπερήφανος γι' αυτό το κείμενο που έγραψες, τι να σου πω μπράβο σου...
    Επειδή δε δέχεσαι comment σου απαντάω εγώ...

    Όλη η κατρακύλα άρχισε την εποχή του 89 τότε που εσείς με τον Μητσοτάκη και το Λαμπράκη στείνατε δίκες και στέλνατε τον Παπανδρέου στα δικαστήρια.
    Τολμάς να κατηγορείς το ΠΑΣΟΚ, πάλι;
    Είστε κυβέρνηση κομπλεξικά όντα, 4 χρόνια τώρα και τι κάνατε; Τίποτα.
    Η τραγική αφέλεια του επιτελείου του πρωθυπουργού και οι καταστροφικοί χειρισμοί Ρουσόπουλου έχουν συντελέσει στην αποκάλυψη σκανδάλων.
    Τολμάς να μιλάς για σωστή κατεύθυνση. Ψιλό γαζί μας δουλεύεις και υποτιμάς τη νοημοσύνη μας.
    Εδώ αυτοκτονούν άνθρωποι, υποκλέπτουν τον πρωθυπουργό..
    Προφανώς όταν λες σωστή κατεύθυνση αυτά εννοείς, ή μήπως τις γαλάζιες συνεντεύξεις;
    Μήπως το γεγονός ότι οι υποκλοπές μπήκαν στο αρχείο; Το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ ξεπουλήθηκε στον Κόκκαλη και τα λιμάνια στους μεγαλοεπιχειρηματίες;
    Μπορεί να είσαι δεξιός, αλλά αυτό που γράφεις παραπάει.
    Ο(?) Κωστάκης σου δεξιέ είναι αυτος που εκβιάζεται. Τον Κωστάκη σου κρατάνε από τα αχαμνά και όλη η Ελλάδα παρακολουθεί το βάθος της διαπλοκής. Δεν είπε κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ δε φταίει..
    Αλλά όταν κατηγορείτε τον Λαμπράκη να θυμάστε ότι ο Μητσοτάκης του χάρισε άδεια τηλεοπτικού σταθμού με αντάλλαγμα τον πόλεμο στον Παπανδρέου. Λαμπράκης=διαπλοκή, και εσείς πηγαίνετε χέρι-χέρι.
    Αφήστε λοιπόν τις μαλακίες γιατί οι δηλώσεις περί νταβάδων πήγαν περίπατο, το ίδιο και η αξιοπιστία σας
    Το δεξιό παρακράτος σε όλο του το μεγαλείο.
    Και για να καταλήξω, το post σου είναι θλιβερό και αποδεικνύει τον παρωπιδισμό που σε χαρακτηρίζει, είσαι μία θλιβερή περίπτωση κομματόσκυλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε μεγάλε "4:38 πμ", ηρέμησε. Μην μας πάθεις και τίποτα καρδιακός άνθρωπος που είσαι.
    Ποιος σου είπε ότι ο politis-gr είναι δεξιός;;; Κούλαρε είπα...
    Και ποιος είπε πως ο Λαμπράκης δεν είναι διαπλεκόμενος με την (κάθε!) εξουσία; Ήταν με τον Ανδρέα, ήταν με τον Μητσοτάκη, πάλι με τον Ανδρέα και τον Σημίτη και τώρα με τον Καραμανλή! Συμφωνείς;;
    Αν συμφωνείς, τότε τι μαλλιοτραβιέσαι;
    Εγώ συμφωνώ: ΟΧΙ στο δεξιό παρακράτος φιλάρα, αλλά ΚΑΙ στο ΠΑΣΟΚικό παρακράτος που το γνωρίσαμε.
    Τι την ψάχνεις; Και οι μεν και οι δε, σκατά είναι. Το ζήτημα είναι τι γίνεται τώρα…
    Ξύσε λίγο το τσερβέλο σου και κάντο να ξυπνήσει και να σκεφτεί! Θα βρεις τη λύση, όταν απεμπλακείς από το σφιχταγκάλιασμά σου στον έναν (όποιον…) από τους δύο. Άκου που σου λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. PAGKALOS = SACK OF SHIT (SAKOYLA ME SKATA)

    GIA NA DEI ASPRH MERA H ELLADA PREPEI NA PSOFHSOYN TA ZAGARIA OI POLITIKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. A mwre malaka ilithie pou tha peis ton pagkalo skata. Makari na ypirxan ki alloi politikoi san ton pagkalo to mano kai kanna dyo allous, malakismene apolitike file dimosiografiskwn tis plakas. Pigaine spiti sou na aynanisteis parea me ti mamaka sou kai to babaka sou oti eisai sovaros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εν μερει εχει δικιο ο 4.38 για τον πολιτι γρ ειναι κομματοσκυλακι δεξιο,αλλα δεν μας νοιαζει,προσπαθει κι αυτος να τον διορισει ο ρουσο.περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.οσο για πασοκ-νδ αγαπητοι μου δεν ειναι ακριβως το ιδιο.η νδ υπερεχει σε φασιστονοοτροπια.εχει γεμισει ο τοπος μπατσονια και ασφαλιτες και τραμπουκους,δες τι εγινε στο σχολειο του παγκρατιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (Συνεχεια απο 4.23)
    Φιλε 4.36

    ακριβως εκει ηθελα να καταληξω. Στη σκοπιμοτητα. Οσο για μενα το μονο που μπορω να κανω ειναι να ψηφισω ακυρο. Γιατι δε νομιζω πλεον οτι υπαρχει καλυτερος τροπος να καταλαβουν οτι δεν κοιμομαστε. Και βεβαια θεωρω οτι να τα σπασω στο κεντρο της Αθηνας δεν ειναι λυση. Ξερεις ποσο τους νοιαζει...

    Καλημερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TREKSE TREKSE XONTROULH
    GINAI ANTRAS XONTROYLH
    PAGKALOS, WRAIOS, GEROOOOS!

    OYST RE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ανώμαλε "5:01 πμ", εσύ τον παίζεις παρέα με τη μαμά και το μπαμπά σου;;;;
    Χα,χα,χα,χα... Πλάκα θα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς "4:23 πμ"
    Τώρα είσαι ωραίος, σε παραδέχομαι!
    Το ξεκαθάρισες. Μαζί σου!
    Ο "4:36 πμ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. SFAKSTE TON 8RASYTATO XOIRO POY TOLMA NA AY8ADIAZEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχετε μπερδέψει τες βούρτσες με τες π....ες, όσον αφορά στον Θόδωρα,
    Τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και μακάρι αν υπήρχαν και άλλοι σαν κι αυτόν και σε άλλα κόμματα. Δέχομαι βέβαια ότι από παρόρμηση πολλές φορές δείχνει ταύρος σε υαλοπωλείο και ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπυ με άκομψο τρόπο έχει κάνει "γυριστές"...είναι όμως ο μόνος;;; (για σκεφτείτε, προσωπικά γνωρίζω πολλούς πολιτικούς που κάναν πολύ περισσότερες "τούμπες" από τον Θόδωρα, κι όμως εξακολουθούν να είναι στο απυρόβλητο...) Φτάνει πια με τους "ψευτοκαθωσπρεπισμούς" και τις παραποιήσεις (επιλεγμένα "ατυχή" αποσπάσματα λόγων, που κάνουν το άσπρο-μαύρο).
    Και γι αυτούς που κατηγορούν άκριτα τον Πάγκαλο, αν θυμίσω το εξής: Κάποτε (όταν ήταν υποψήφιος στην Αθήνα), είχε χαρακτηρίσει τον άγνωστο τότε Αβραμό, ως "κύριο τίποτα". Συγγνώμη, αλλά η πικρή παγματικότητα έκτοτε, μάλλον τον δικαίωσε πανυγηρικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην αποκαλεις "χονδροσκατά"
    τον Παγκαλο μην αρχισει να
    σε ξεχεσει και πνιγει στο
    σκατο ολη η νοτιοανατολικη
    χερσονησος του Αιμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πώς φαντάζεστε το νέο ΠαΣοΚ; Σε αυτή την ερώτηση θα ήθελα πολύ να απαντήσουν οι προεδρικοί. Αν και φυσικά ξέρω την απάντηση! Θα πουν: Ενα ΠαΣοΚ χωρίς εξωθεσμικά κέντρα ελέγχου, με τα ΜΜΕ στα πόδια μας! Δούλους μας! Να πετάμε τους υπαλλήλους του ΙΣΤΑΜΕ έξω εν μια νυκτί και να λένε ζήτωωωωω!! Να αποκλείουμε τους υποστηρικτές του Βενιζέλου από το συνέδριο, ουσιαστικά, αυτό να το ονομάζουμε δημοκρατία και όλοι να λένε «μπράβο, Γιωργάκη»! Να απαγορεύουμε τη δημιουργία ενός ομίλου τη στιγμή που υπάρχουν νόμιμες τάσεις μέσα στο ΠαΣοΚ, με δικά τους γραφεία στην πλατεία Βικτωρίας! Αλλά είπαμε, ο Οικονόμου, ο Παναγιωτακόπουλος και ο Κοτσακάς δεν έχουν το 40% της δύναμης του ΠαΣοΚ. Πάντως αυτό που μου αρέσει σε όλη αυτή την αρρώστια είναι πως νομίζουν ότι ο Βενιζέλος είναι κανένας άκληρος, αγράμματος και ανεπάγγελτος ανθρωπάκος, και θα τρομοκρατηθεί από τις απειλές του προέδρου! Ενας σοφός πολιτικός άντρας σαν τον Βενιζέλο και τούς συν αυτώ αγαπάει το ΠαΣοΚ και όχι την πάρτη του. Γι΄ αυτό και είναι τυπικότατος καταστατικά (εκτός και αν το καταστατικό αναφέρει κάπου ότι γράφτηκε για όλους εκτός Βενιζέλου). Σέβεται την εντολή του λαού του ΠαΣοΚ για ενότητα! Σε αυτή την πολιτική και κοινωνική συγκυρία ένας τέτοιος όμιλος θα βοηθήσει το ΠαΣοΚ και τον λαό να ξαναβρεί ένα αληθινό οπλοστάσιο ιδεών, για να τις κάνει πολιτική και κοινωνική πράξη! (Πάντως εγώ βρήκα έναν φίλο μπλόγκερ και μαζί θα φτιάξουμε τον όμιλο φίλων Αστερίξ, αφού πρώτα ρωτήσω τη Χαριλάου Τρικούπη αν το εγκρίνει, ή αν με αυτή μου την κίνηση διασπώ την ενότητα του ΠαΣοΚ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ειναι μονο το χοντροκητος το παγκαλο φασισταριο.

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συμμορια των πασοκοσκυλαιων ειναι φασισταρια.

    Αυτοι αν μπορουσαν θα σφαζανε ολους οσους εχουν διαφορετικη γνωμη απο αυτους.
    Ειναι αποβρασματα της κοινωνιας,μοχθηροι,μισαλλοδοξοι,φθονεροι και αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλα τους εκανε ο παγκαλος στα μουνοσκυλα...αργησε κιολας...εγω θα ελεγα οποτε τους βλεπει μπροστα του απο εδω και περα να αρχισει να τους καρπαζωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε μαλάκα Θεσσαλονικιέ (8:38 πμ), γκόμενο έχεις τον χονδροσκατιά Πάγκαλο και τον υπερασπίζεσαι μ' αυτόν τον τρόπο;
    Ρε βλάκα, ποιος μίλησε για "ψευτοκαθωσπρεπισμούς"; Μήπως ο Πάγκαλος με τον τρόπο του;
    Ρε ανόητε, ένας πολιτικός με 40 χρόνια στα πράγματα (σαν τον φίλο σου πρώην ΚΝίτη και εγγονό του δικτάτορα Πάγκαλου, μην το ξεχνάμε), επιτρέπεται να πετάει κάθε τρεις και λίγο "ατυχή" λόγια στις πολιτικές του ομιλίες;;;
    Ρε βλάκα Σαλονικιέ (που ξεφτιλίζεις την πόλη μας μαλάκα…), δεν ντρέπεσαι να… παραδέχεσαι πως τα «ατυχή» αποσπάσματα λόγων του ανισόρροπου Πάγκαλου κάνουν το άσπρο – μαύρο; Ναι ρε, ο «ατυχής» σου Θόδωρας με την όλη παρουσία του στην πολιτική σκηνή και κυρίως στο κόμμα του, κάνει τα άσπρα – μαύρα (γιατί ρε φίλε μάς μαυρίζει τις μέρες μας;;;; Χαχαχαχα…).
    Τέλος, καρντάση Θεσσαλονικιέ, να σου θυμίσω πως σε εκείνες τις δημοτικές εκλογές, αποδείχτηκε πως «κύριος τίποτα» δεν ήταν ο (άγνωστος όπως τον λες…) Αβραμόπουλος με το σχεδόν 60% αν θυμάμαι καλά, αλλά ο φίλος σου ο Πάγκαλος. Γιατί αλλάζεις την πραγματικότητα;;;
    Όσο για την έκτοτε… «πικρή πραγματικότητα» φιλαράκο, πράγματι την είδαμε! Και δυστυχώς για σένα (…και τον Πάγκαλο!), μάλλον τον Αβραμό δικαίωσε, που τόλμησε να κάνει (έστω ανεπιτυχώς) και ένα κόμμα. Τόλμησε όμως…
    Ο δικός σου, έκτοτε, γλείφει εκεί που έφτυνε! Και εξηγούμε, γιατί μάλλον δεν σκαμπάζεις: Ξέχασε τις κοκορομαχίες του με τον (αποδεδειγμένα) αποτυχημένο Γιωργάκη και τώρα τρέχει πίσω του και του φιλάει τα πόδια!!! Χα χα χα χα…
    ΥΓ: Το γκάλοπ το σημερινό πώς το είδες; Μήπως τελικά τα γκάλοπ είναι που πονάνε πολύ, πάρα πολύ, και του ξεφεύγουν οι μαλακίες του κυρίου Παγκάλου σας, ηλίθιοι Γιωργακο-ΠΑΣΟΚηδες;;;; Είναι βαθιά, πολύ βαθιά. Και πονάει, πονάει πολύ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαριτωμένο καλή μου (10:29 πμ) το σχόλιό σου, δεν σε κακίζω! Απλά σε συγχωρώ (που λες μαλακίες)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε οσφυοκαμπτη της δεκαρας (10:34)φοβασαι μηπως εισαι ο πρωτος που θα καρπαζωσει?η το εχει κανει ηδη και δεν μας το λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενας χοντρούλης θα μας σωσει σε
    εποχες λιτοτητος μα πατατακια
    στο φούρνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ
    Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ KAI ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.
    Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ
    ΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ [ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΑΙ]
    ΤΟ VIDEO ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΣΑΣ ΠΛΗΡOΦOΡΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ
    ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ [ GOOGLE ] ΣΤΟΝ
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
    ΔΕΚΑΔΕΣ BINTEO.
    ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.
    ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΑΜΙΣΘΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΛΛΟΣ
    ΤΗΛ. 210,2928580
    Υ.Σ.
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
    ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO
    STO PREES .GR ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΘΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΤΛΕΙΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ
    ΤΡΑΦΦΙΚΙΝΓ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ
    ΤΟ Ε-MAIL TOY PROISTAMENOY
    THS EISAGGELIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. υπάρχει θέμα στην Πάτρα με τον βουλευτή Παπαδημάτο που εκθείασε τον Καλαμπόκα ως αγωνιστή. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    Αυτη η Αντωνέλλη που βγήκε σαν φάντασμα να υποστηρίξει τον μακαρίτη Τεμπονέρα, είναι άθλια γιατί ως γνωστόν ο Τεμπονέρας πήγε εκεί τότε γιατι είχε γκόμενα μια μαθ'ητρια, και τον έφαγαν κατα λαθος οι δικοί του.

    και μετά τα φόρτωσαν στον Καλαμπόκα με ψευδομάρτυρες, που ...ανταμείφθηκαν αργότερα απο το ΠΑΣΟΚ, για να πέσει η κυβέρνηση.

    κανένας δεν ξεχνά τον αγωνιστή ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλα του κανανε και τον φαγανε τον τεμπονέρα

    το μόνο που κερδίσαμε ειναι να φτιάξουν πεζοδρόμιο για το μνημειο του και να μας φεύγει ο κόλος να περάσουμε γιατι είναι στενα

    και η οδος λεγεται
    ΒΥΡΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ανθρωπος ηταν πάντα απότομος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι εστί "Ορέστης Μαχάς"???
    Αν είναι Γκακεμπίτης "Δημοσιογράφος", σαν αυτά τα σούργελα που παρελαύνουν καθε μερα και τα σιχάθηκε η ψυχή μας, να πάει να γαμιθή!!
    Είμαι εκ των προτέρων με τον Πάγκαλο έστω και αν δεν είμαι πολιτικα απο αυτόν τον χώρο!
    Με ρουφιάνους ΚΥΠατζίδες, μιζαδόρους δημοσιογράφους, δεν μπορεί να είμαι!!!

    Όλα αυτά τα βρωμόσκατα μας έχουμε φλομώση στο ψέμμα, να πάνε να γαμηθόύν και αυτοί και η μάνα τους και το σόι τους όλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπραβο στον αρθρογραφο!
    Αυτη η αλβανικη σκατοφατσα πρεπει καποτε να φαει ενα ξεγυρισμενο σκαμπιλι και να ξεκουμπιστει απο τη χωρα.
    Οταν το δουν αυτο οι αλλοι αλβανοι που με τον πασοκικο μανδυα λυμαινονται την Ελλαδα, θα μασουν κι αυτοι τα μπογαλακια τους και θα παρουν δρομο, να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα ανθελληνικα παριττωματα.
    Ειναι ντροπη να κυκλοφορουν ακομα τετοια ατομα στην καρδια της Ελλαδος.
    Δεν θα αργησει να ερθει η ωρα που θα τους παρουν ειδηση κι αλλοι συνελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Tο βρωμερό κήτος Πάγκαλος, απέδειξε στα Ίμια τι σκουλήκι είναι ο εθνοπροδότης του Σημίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γεια σου παγκαλαρα
    ο μοναδικος που εχεις κοτσια
    να τα βαλεις με τους τραμπουκους
    των νταβατζηδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
    ΜΜΕ
    ΜΜ-Ε-ΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΜΜ-Ε-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..

    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ?

    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ
    Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ?
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΤΕ?

    ΤΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    ΤΟ Δ ΚΠΣ?
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ
    ΑΡΑΒΙΑΣ? ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΠ?
    ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ
    ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ..

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΕΚΔΟΤΕΣ,
    ΚΑΝΑΛΙΑ...

    ΚΥΠ-CIA-ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑ..

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
    ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ
    ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ
    ΞΑΦΝΙΚΑ..
    ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρέμβαση ΕΣΡ για τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία Καμπουράκη - Χίου

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
    Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 16:48

    Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης δήλωσε σήμερα ότι ζητήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι «Extra Channel» η κασέτα με τη συνομιλία των δημοσιογράφων Δημήτρη Καμπουράκη και Στέφανου Χίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη η ηχογράφηση της συνομιλίας.

    Οπως επισήμανε ο κ. Λασκαρίδης, εάν δεν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη, τότε το θέμα εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για συλλογή ειδήσεων με αθέμιτα μέσα. Παράλληλα συμπλήρωσε ότι αυτό θα ζητηθεί και από οποιοδήποτε άλλο κανάλι μετέδωσε τη συνομιλία.



    Οπως επισήμανε ο κ. Λασκαρίδης, εάν δεν ήταν εν γνώσει του κ. Καμπουράκη, τότε το θέμα εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για συλλογή ειδήσεων με αθέμιτα μέσα.

    AΠΟΡΙΑ
    ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΘΕΜΙΤΟ" ΜΑΚΗ ΓΙΑΤΙ
    ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΣΡ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ?

    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΤΟ MEGAλο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η ασυλία των "μαφιόζων"!!!


    Αυτή η ιστορία με τον Νικολουτσόπουλο, το «κλειδί» στην υπόθεση Ζαχόπουλου και των εκβιασμών, αρχίζει να γίνεται προκλητικά εξοργιστική.
    Αυτός ο εργατοδικηγόρος των εργατοπατέρων της ΓΣΣΕ, ο κολλητός αυτού του «σκοτεινού» Πολυζογώπουλου, γιατί τυγχάνει τέτοιας σκανδαλώδους ασυλίας;
    Θα έπρεπε να έχει κληθεί από την πρώτη στιγμή και όλο «ξεγλιστράει»!!!
    ΤΩΡΑ το παίζει τρελός και «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο».
    Τα γνωστά κόλπα όλων των λωποδυτών!!!
    Ποιο παρακράτος τον καλύπτει;
    Και γιατί σιωπούν οι εργολάβοι της ενημέρωσης;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
    MEGA-λο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.






    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τρέλα πουλάει και ο Νικολουτσόπουλος.


    Πάσχει από την πάθηση των στρατιωτών που επιδιώκουν απολυτήριο Ι5(τρελόχαρτο): «αυτοκτονικός ιδεασμός». Δηλαδή φωνάζει δυνατά:«κρατάτε με, θ’ αυτοκτονήσω»! Ο γιατρός διέγνωσε «πρόθεση αυτοκτονίας» και τον μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Δηλαδή, λίγες μόλις μέρες πριν κλητευθεί από τον ανακριτή «κλείστηκε» στο «Αιγινήτειο». Παραπονιέται ότι τον ξεσκίζουν τα ΜΜΕ, κάνει λόγο για «μιντιακό ακρωτηριασμό», ενώ στην πραγματικότητα τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του και μάλιστα χαίρει «συντροφικής» ασυλίας ενώ πρόκειται για τον τύπο που ξέρει τα πάντα και μάλιστα από πρώτο χέρι, την Τσέκου, με την οποία και συνεργάστηκε "σε όλα". Άκρα του τάφου σιωπή από τα μεγαλομέσα ώστε να μη θιγεί ο κανακάρης του planet-Πασόκ!
    Άλλοι γιατροί εξέφραζαν απορία για τη διάγνωση «αυτοκτονικού ιδεασμού» και για την κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, όταν σε τέτοιες περιπτώσεις η μεταφορά πραγματοποιείται με ιδιωτικά μέσα.

    29 Ιανουάριος 2008 11:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τρελίτσες πουλάει ο Γιωργάκης.


    Ο Γιώργος Παπανδρέου ξαναμίλησε και εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση από το βήμα του συνεδρίου της ΓΣΕΕ με θέμα τη φτώχεια στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης.

    Ο Παπανδρέου δεν είπε κουβέντα φυσικά για τον εκμεταλλευτή της ΓΣΕΕ και δικηγόρο της Τσέκου, που το παίζει τρελός. Καλύπτει απόλυτα τον κολλητό του Πολυζωγόπουλο. Διαπίστωσε ότι '' σήμερα ζούμε σ' ένα γκρίζο τοπίο που πληγώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες με μια κυβέρνηση στη δίνη του υπόκοσμου, των μυστικών υπηρεσιών, της σήψης και της λάσπης που δεν αξίζει στον τόπο''.

    Άραγε ξέρει ότι η ΕΥΠ ανήκει στους βολεμένους του Πασόκ και στους διορισμένους κλαδικούς αγωνιστές των «δημοκρατικών δυνάμεων»; Γιατί άραγε δεν αναφέρεται καθόλου στον κολλητό του Πολυζωγόπουλο; Γιατί δε μας λέει από πότε γνωρίζει το «σκάνδαλο» Ζαχόπουλου και πως ακριβώς σχεδίαζαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση; Νομίζουν ότι αν το παίζει τρελός ο εργατολόγος στο «Αιγινήτειο», απαλλάσσονται από τις ευθύνες τους;



    Ποιος ακριβώς επινοεί σκάνδαλα για να συγκαλύπτει την πολιτική του, είναι γνωστό από την εικοσαετία Πασόκ και από τις μεθόδους Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    Ο μηχανισμός άλεσης έχει στηθεί. Μια ολόκληρη ζωή, αγώνας αρχών και αξιών, ρίπτεται βορά στην αρένα. Οικογένεια (σ.σ.: η λέξη είναι διαγραμμένη). Δεν μπόρεσαν να με σπιλώσουν πολιτικά. Δεν μου βρήκαν κάτι οικονομικά επιλήψιμο. Θέλησαν να με εξαφανίσουν ηθικά. Αρκεί ένα λάθος στην τέλεια κοινωνία μας να διαγράψει μια ζωή; Να σπιλώσει μια οικογένεια;

    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου δίνοντας τέλος θέλω να καταγγείλω (σ.σ.: στο σημείο αυτό έχει διαγραφεί η φράση “θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες”) τη στημένη αθλιότητα. Να βάλω φρένο σε ασύδοτα φαινόμενα νεοφασισμού

    ζαχοπουλος

    ΜΑΚΗ
    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΟ?
    "ασυδοτα φαινομενα νεοφασισμου"
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ..?
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΣΥΔΟΤΟΣ..ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ
    ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΚΥΠΑΤΖΗΣ.



    Με τη βιολογική αυτοακύρωσή μου

    θέλω να αφυπνίσω συνειδήσεις και πολίτες..

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΖΑΧΟ
    ΑΞΙΟΣ
    ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..
    ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πόση φοροδιαφυγή υπάρχει στα συγκροτήματα του υπόλοιπου τύπου....του "δημοκρατικού"; Γιατί μέσα στα συγκροτήματα πηγαινοέρχονται έμποροι όπλων και κάθε είδους καρτέλ; Γιατί γίνεται τεράστια προσπάθεια απόκρυψης του ρόλου που έπαιξε στην παρακολούθηση Ζαχόπουλου, ο Νικολιτσόπουλος και η περίφημη «Δήμητρα»; Γιατί μας ενοχλεί το περιεχόμενο του dvd αλλά συνειδητά δεν ασχολούμαστε με αυτούς που παγίδεψαν και «μαγνητοσκόπησαν» το Ζαχόπουλο, που σημαίνει ότι έχουν παγιδέψει και άλλους με ανάλογους παρακρατικούς μηχανισμούς;





    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς "12:48 μμ"
    Πράγματι, φαίνεται πως είσαι "εκ των προτέρων με τον Πάγκαλο, έστω και αν δεν είσαι πολιτικα απο αυτόν τον χώρο!"
    Χαίρομαι που "δεν μπορείς να είσαι με τους δημοσιογράφους", αλλά με τους "ρουφιάνους ΚΥΠατζήδες" γιατί;;;;
    Κι ο Πάγκαλος, που τον λατρεύεις με κλειστά μάτια, τι είναι;;;
    Μιζαδόρος, πράγματι, δεν απέδειξε ότι είναι. Αλλά ρουφιάνος;;;
    Ξέχασες την ιστορία του πρώην ΥΠΕΞ κ. Παγκάλου, αγαπητέ μου ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ;;;
    (Μα ποιος είσαι, ποιος είσαι;...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΟ MEGA-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ
    ΤΗΝ "ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..
    ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ
    ΤΣΙΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ.
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ
    ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..

    ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
    ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ
    ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ποιος είναι ο "12.48 μμ", που ο "2.06 μμ" τον αποκαλεί ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;;;;
    1. Πράγματι είναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ο τύπος, αφού γράφει μεταξύ άλλων "Όλα αυτά τα βρωμόσκατα μας έχουμε φλομώση στο ψέμμα" ("μας έχουμε..." το παραδέχεται!!!)
    2. Το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, όμως, ποιον κρύβει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDIBERG!

    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ
    ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΒΡΙΖΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΑΦΗΝΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΙ.
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΡΡΕΡ,
    ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. northwestern greece...9.30

    Τα Μακιαβελικά συστήματα, "διαίρει και βασίλευε" , δεν πιάνουν στο χωριό του Αστερίξ.

    Διάλεξε άλλο τίτλο για το blog σας:
    Δρακουμέλ ίσως....
    Λογιστής απο τη Βέροια ίσως...
    Ιζνογκουντ...(the best)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εν αρχή ήν ο Μάκης
    Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το βιντεο...
    Είδες τον Μάκη; Σε είδε πρώτος
    Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι' αυτό ο Θεός αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό.
    Ο Θεός δεν υπάρχει πια, πήδηξε από τον 4ο μετά από αποκαλυπτική εκπομπή του για το ρόλο του στα Σόδομα
    Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.
    Ο Μάκης έβαλε την εντολή whois στο Unix
    Αποκάλυψη του Μάκη: η Ακρόπολη χτίστηκε με άδεια αναψυκτηρίου. Προφυλακίζεται ο Ικτίνος, ερευνάται ο ρόλος του Καλλικράτη στην υπόθεση.
    Ο Μάκης ήξερε για την 11η Σεπτεμβρίου από το 1992.
    Μην ψάχνετε στο Google. Ρωτήστε τον Μάκη!
    Ο Ιούδας κρεμάστηκε όταν έμαθε ότι ο Μάκης έχει το DVD με την προδοσία
    Ο Μάκης δεν κάνει εύκολα φιλίες γιατί του κοστίζουν σε άγραφα DVD
    Αν πεις δυνατά το όνομα του Μάκη τρεις φορές θα ανάψουν οι κάμερες. Και οι άδειες από μπαταρία.
    Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη.
    Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι
    Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης
    Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.
    Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras.
    'Οταν ο Μάκης παντρεύτηκε την Κιμ, ο γάμος έπαψε να είναι μυστήριο...
    Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι θέλουν να πουν.
    Ο Μάκης μπορεί να διαβάζει αρχεία video σε οποιοδήποτε format χωρίς να έχει τα codec, με το μάτι
    Αν παίξεις τα dvd του Μάκη ανάποδα, υπάρχουν υποσυνείδητα μηνύματα που προκαλούν επιθυμία να πηδήξεις από το μπαλκόνι.
    Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.
    Ο στρατος δεν καλεσε το Μακη, γιατι ο στρατος ειχε πραγματα να κρυψει.
    Ο Μάκης έριξε την πέτρα στην Μαγδαληνή
    Πριν κοιμηθεί ο Μπαμπούλας ανοίγει την ντουλάπα για να δει μήπως κρύβεται ο Μάκης
    Η Στάση του Νίκα προκλήθηκε μετά από ρεπορτάζ του Μάκη για στημένες κούρσες
    Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers.
    Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό.
    O Νοστραδαμος δεν εβλεπε οραματα. Εβλεπε τα dvd του Μακη.
    Αυτός που δεν ξέρει και νομίζει ότι ξέρει είναι ανόητος. Αυτός που ξέρει και γνωρίζει ότι ξέρει είναι ο Μάκης
    Makis knows Victoria's secret.
    Ο Μάκης ψάχνει για νέους φίλους. Τους παλιούς τους έδωσε όλους!!!
    Ο Τρωϊκός πόλεμος ξέσπασε όταν ο Μάκης έστειλε dvd του Πάρη με την Ελένη στο Μενέλαο
    Ο πόλεμος των formats κρίθηκε όταν ο Μάκης αποφάσισε να περάσει στο Blu-ray.
    Ο Μάκης θα κρίνει το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία
    Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα

    T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 3.10 nikolitsopoule exete access
    sto internet sto aeginitio??
    bravo, bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τι να περιμένει κανείς από έναν
    Π Α Τ Σ Ο Κ Ο Ι Λ Ι Α ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 3.09

    ASTERIX-OBELIX=Forever Friends!


    IZNOGOOD=MACCIAVELI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΖΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Eμ, απο δικτατορικα αρχιδια
    δικτατορικο αρχιδι βγαινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Βουβαλομαχία Πάγκαλου-Μπένυ ο νικητής κερδίζει τα κιλά του σε παστουρμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 3.37 μη βρίζεις το στρατό του ΒΒ
    θα σε καταραστεί ο Δρακουμέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. northwestern greece...9.30

    Τα Μακιαβελικά συστήματα, "διαίρει και βασίλευε" , δεν πιάνουν στο χωριό του Αστερίξ.
    Aστερίξ - Οβελίξ..αχώριστοι!
    Διάλεξε άλλο τίτλο για το blog σας:
    Δρακουμέλ ίσως....
    Λογιστής απο τη Βέροια ίσως...
    Ιζνογκουντ...(the best)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. PWS BGAINEI ETSI EKSW O XOIROS,EXEI KANEI DIPLES TO KOYTELO TOY.....FTOY GAMW TH RATSA SOY-MAPA SOY PROODEYTIKO ORK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΓΚΑΛΑΡΑ
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.



    ΙΣΩΣ ΟΙ
    ENDESA ENEL EDISON
    KAI OI NTOΠΙΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"
    ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .
    ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΔΕΗ-RWE.

    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ
    ΓΙΑ ΤΟ DVD.
    ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ
    ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ..
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΩΝ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ"...

    ΝΕΑ
    "Η ΔΕΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ"
    γιωργος φιντικακης
    χαρης καρανικας

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΔΕΗ "ΕΓΚΩΜΙΟ ΣΤΟΝ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ"
    μιχαλης καιταντζιδης


    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ΚΤΛ

    ΚΑΙ ΤΩΝ ENDESA,ENEL,ENDISON

    EINAI OIKOΛΟΓΙΚΟΣ?
    Ο ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΩΝΕΙ?

    ΠΟΣΑ ΜΑΥΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. οχι στο διδυμο όμως

    Πάγκαλος - Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΒΟΥΡΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ...

    Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΔΥΜΑ !!!!

    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Προς Γιώργο Παπανδρέου

    ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟ ΑΝΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
    ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ.

    ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΗΣΥΧΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΛΟΥΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
    Η ΝΔ ΠΑΕΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    ΜΟΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ.
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ
    "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ".

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΜΕ-ΜΑΦΙΑΣ-ΧΟΥΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.
    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ,ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γεώργιος μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γεώργιος:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Μενέλαε μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γεώργιε, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γεώργιε, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γεώργιος:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γεώργιο και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γιωργάκης μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γιωργάκη:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Χοντρο Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Γιωργάκη μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γιωργάκη, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γιωργάκη, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γιωργάκη:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γιωργάκη και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γιωργάκης μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γιωργάκη:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Χοντρο Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Γιωργάκη μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γιωργάκη, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γιωργάκη, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γιωργάκη:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γιωργάκη και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    Στο έλεος του υπόκοσμου

    Μόνο αφελείς πλέον μπορεί να μην καταλαβαίνουν το σχέδιο εκβιασμού και πτώσης του Καραμανλή που υπάρχει πίσω από την υπόθεση Ζαχόπουλου. Το είπαμε από την πρώτη στιγμή: Έχει δρομολογηθεί η πτώση Καραμανλή.
    Παρακολουθούμε αυτό το διάστημα το όργιο του πολιτικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου. Τη φαιά πανούκλα των μυστικών υπηρεσιών που κατακλύζει, σαν νεροποντή τα πάντα, μέσα από τους νταβατζήδες, τα πολιτικά, νομικά και κυρίως δημοσιογραφικά «βαποράκια».
    Διακινούνται από κάθε «σταρ»- πράκτορα, «αποκλειστικές» πληροφορίες «ρεπορταζιακής έρευνας» (ρεπορτάζ στους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών) ασύλληπτες σπερμολογίες, αστυνομικά σενάρια, μακάβρια εκβιαστικά μηνύματα: πληθώρα κασετών που κυκλοφορούν από υποκλοπές και πολλά άλλα. Μας λεηλατεί τη σκέψη μας όλη η βρώμα και δυσωδία των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπονόμων, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών.
    Δεν χρειάζεται να διαθέτεις συνθετική πολιτική σκέψη για να καταλάβεις ότι όλος αυτός ο υπόκοσμος και τα «προϊόντα» του κατευθύνονται από κάποια ισχυρά οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις μυστικές υπηρεσίες, πλήρως αλωμένες από τις αμερικανικές…
    Όλοι αυτοί οι αμίμητοι μεγαλοδημοσιογράφοι που ναρκισσιστικά διατυμπανίζουν και «πλασάρουν» τις αποκλειστικές «πληροφορίες» τους είναι κραγμένοι πράκτορες, όργανα μυστικών υπηρεσιών: Οι ίδιοι πάντα σε κάθε μεγάλο γεγονός παραπληροφόρησης και απάτης.
    Αυτό που ζούμε σήμερα είναι πιο αποτρόπαιο και γενικευμένο από αυτό που ζήσαμε το 1989!!!
    Οι ίδιοι και τότε νταβατζήδες. Τα ίδια, και πολλά από τα «βαποράκια» του πολιτικού, δημοσιογραφικού και νομικού υπόκοσμου.
    Απλώς τα πρακτορεία και οι «συμμαχίες» έχουν διευρυνθεί. Τότε είχαμε τις εκτρωματικές συμμαχίες του μητσοτακισμού με την «αριστερά». Σήμερα έχουμε τις «παρά φύση» συμμαχίες του πασοκικού κράτους- παρακράτους με τη ροζ «αριστερά» και τον …ΛΑ.ΟΣ.
    Τώρα όλος αυτός ο πολιτικός υπόκοσμος, υποκινούμενος, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τα μονοπωλιακά κέντρα εξουσίας επιδιώκει την πτώση Καραμανλή. Τους λόγους τους έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως.
    Οι τελευταίες εξελίξεις με τους «ύποπτους» δικηγόρους αποδεικνύουν την αγαστή, υπόγεια «συνεργασία» γνωστών «ακροδεξιών» πολιτικών λωποδυτών με πράσινους ομοίους τους.
    Από την πρώτη στιγμή είχαμε υποστηρίξει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν ένα κατασκεύασμα των μηχανισμών εξουσίας, επιδοτούμενο πολιτικά από το «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο. Σήμερα όλα τα κανάλια (οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος) τον προβάλλουν αφηνιασμένα, καθώς και την «αριστερή» τσόντα: Τον ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΩΡΑ αποκαλύπτονται και άλλου είδους διαπλοκές!!!
    ΟΙ «διαπλοκές» των αρουραίων των υπονόμων, διαπλοκές που δείχνουν ότι η «τσόντα» αυτή χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως από τα μεγάλα αφεντικά και τους μηχανισμούς…
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
    ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    www.resaltomag.gr



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι πρέπει να αντισταθούμε στον υπόκοσμο και τους νταβατζήδες που επιδιώκουν να καθορίσουν τα πολιτικά μας πράγματα και την πολιτική μας ζωή.
    ΔΕΝ είναι θέμα Καραμανλή. Είναι το ύψιστο δημοκρατικό ζήτημα να καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και να αποκρούομε κάθε «εισβολέα» και επιβουλές εκ των άνω, από τους μηχανισμούς και τα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών.
    Η πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή, οποιασδήποτε κυβέρνησης είναι έργο του ελληνικού λαού και των αγώνων του και όχι έργο που μας επιβάλλουν τα κέντρα και τα παράκεντρα της αυτοκρατορικής εξουσίας και οι μυστικές υπηρεσίες…


    περιοδικο της ακρας αριστερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Μαζεύτηκαν οι αρχηγοί για σύσκεψη μεγάλη
    να πούνε τις απόψεις τους σε ένα ακρογιάλι
    ο Πρόεδρος Γιωργάκης μονολογεί σαν γραία
    και κλαίει και οδύρεται μαζί με Τηλέμαχο Χυτήρη πούχει παρέα:

    Γιωργάκη:
    Μου ‘φυγε το Αντάκι μου και πήγε με τον Χοντρο Βαγγελάκι
    Λες και δεν είχα και εγώ αρχίδια και παπάρι.

    Πάγγαλος:
    Ησύχασε Γιωργάκη μην κανείς σαν Μωρό
    ξέρεις εγώ τα κλάματα πολύ τα τιμωρώ
    θα στον τσακίσω τον μπινέ και θε να βλαστημήσει
    την ώρα π’ απεφάσισε να σου την εγαμήσει.
    Είναι κι αυτή παλιόπραμα και για δυο φρέσκα μήλα
    με Δαμανάκη και λοιπές γαμιέται σαν τη σκύλα.

    Μετά τα λόγια τα σοφά του φίνου Θεόδωρου
    το λόγο δίνουν στον ψηλό, το Γραμματέα τον Ρέπα:

    Ρέπας:
    Φίλε μου Τηλέμαχε, φίλε Ακη γεια σας
    και οπως λεν οι σύγχρονοι ψωλή μου στα μεριά σας
    Το έμαθα Γιωργάκη, μάλακα να σε βράσω
    στην έσκασε ο ψωλαράς και σ’ άφησε στον άσσο
    κι αν η Αντα σου ‘φυγε δική σου ήταν βλακεία
    ομως μην απελπίζεσαι σου μένει η μαλακία.
    τώρα απομένει σύντροφοι, να δούμε τι θα γίνει
    και την δική του προσβολή γρήγορα να ξεπλύνει
    Ακόμα δεν σας μίλησα και μου ‘ρθε μια ιδέα
    τι διάβολο Γιωργάκη, Γιατί με λένε Ρέπα:

    Είμαι της γνώμης το λοιπόν να μεταμφιεστούμε
    σαν αστυνομικοί κρυφοί, στην Θεσσαλονίκη οι δυο να μπούμε.
    εσύ του Υγειονομικού και εγώ της ασφαλείας
    ζητάμε από τον Μπακατσέλο εξέταση υγείας.
    Ολες τις εξετάζουμε, φτάνουμε στην Αντα
    κοιτάμε το μουνάκι της με πούτσα καυλωμένη
    της βρίσκεις τάχα σύφιλη και υπερμετρωπία
    την παίρνουμε για του Συγγρού να κάνει θεραπεία.
    Και ετσι δίχως βάσανα και δίχως φασαρία
    στο Καστρί την πηγαίνουμε και λήγει η Ιστορία.

    Χυτήρης:
    Καλή είναι η ιδέα σου μα θ’ ανακαλυφθούμε
    και δεν θα τη γλυτώσουμε, σκληρά θα γαμηθούμε,
    και δεν το θέλω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος
    αφού τη γλύτωσε μικρός να γαμηθεί μεγάλος.

    Γιωργάκη:
    Φέρτε μου το Αντάκι μου κι άμα μου το ζητήσετε
    πολύ ευχαρίστως κάθομαι να μου τον κοπανίσετε.

    Τοτ’ επενέβη ο Ακης και μίλησε σταράτα
    στο Πρόεδρο Γιωργάκη και του ‘σκισε τη γάτα:

    Αστα κουβαρνταλίκια σου κι εμείς δεν τα μασάμε
    το ξέρεις δα πολύ καλά πως κώλο δεν γαμάμε
    κι αν κάτι τέτοιο κάνουμε μια μέρα παρά φύση
    τότε ο πούτσος ο καυτός να μην μπορεί να χύσει.

    Ετσι εσταματήσανε χωρίς να καταλήξουν
    για να σκεφθούν καλύτερα προτού να ξανασμίξουν
    και ο καθένας χωριστά τη λύση για να φέρει
    να γλυτωθούν τα βάσανα μακριά σε ξένα μέρη.

    Τ’ απόγευμα συνέχισαν, μα είχαν άλλες βλέψεις
    με βάση το φιλότιμο και λανθασμένες σκέψεις.
    ξανά εκυριάρχησε για πόλεμο η γνώμη
    κι ετσι αρχίσαν τα δεινά, το αίμα και οι τρόμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΟΙ ΓΑΠΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ

    ήταν σχεδόν αδύνατο μες την παλιά την πόλη
    να βρει κανείς για να κρυφτεί χαντάκι η περβόλι
    την θεσσαλονίκη πια την όμορφη την είχαν ξεκληρίσει
    και οι γυναίκες στην σειρά, κάνανε όλες πλύση.

    Πλένανε και χτυπούσανε τον κώλο τους στη γη
    για να ‘βγει το ψωλόχυμα και κάνανε πληγή.
    Κι αδιάκοπα ακουγόντουσαν σπαρακτικές κραυγές
    κι όποιος αντιστέκετο, έπεφταν και σφαγές.

    Από την άλλη την πλευρά, στων Γαπικών τα πλήθη
    γλέντια, χαρές, ξεφάντωμα, γαμήσια κακοήθη.
    Τα πάντα σε ερείπια ήτανε σωριασμένα
    κι όλοι γυρνούσαν σαν τρελοί και τα ‘χανε χαμένα.

    Στους καυλερούς τους Γαπικούς σαν άλμπουρα οι ψώλοι
    στους Βενιζελικούς σκούζοντας "πονάνε πια οι κώλοι"
    το βράδυ που κουράστηκαν απ’ την πολλή καβάλα
    αρχίσανε να σκέπτονται για σύντομη φευγάλα.

    Στα αμάξια κουβαλούσανε δονητές μαστίγια και προφυλακτικά
    πλαστικούς ψώλους μεσ’ τα βαθιά σκοτάδια
    τα πήγαιναν στις κωλάρες τους
    τις με χύσια παραφορτωμένες
    κι από τα γαμήσια τα πολλά τα είχανε χαμένα.

    Κι αφού τελειώσαν όλα αυτά, τα τόσο λυπηρά
    την χιλιογαμημένη πήρανε, σαν να ‘τανε κυρα
    και την παρουσιάσανε πως ήταν αρπαγμένη
    και πως με ζόρι κι απειλές ήτανε γαμημένη.

    Γιατί σαν συναντήθηκαν στη ξένη τη βιλάρα
    έξυπνη και πανέμορφη και καύλα όλο γεμάτη
    κι ολόγυμνη με το μουνί καλά αρωματισμένο
    με μόνο το βρακάκι της κι αυτό μισό βγαλμένο
    μπροστά εις τον Γιωργάκη εστάθη το Αντάκι
    κι αυτός θωρώντας την βουβά με πούτσα καυλωμένη
    άρχισε να γυμνώνεται, πετώντας το βρακί
    και στη στιγμή οι σύντροφοι του τον έχουν μιμηθεί
    και όσο αυτός εγάμαγε μ’ ορμή και φλυαρία
    όλος ο άλλος ο κομματικός στρατός βαρούσε μαλακία.

    Μα όλα ετελείωσαν, τέρμα στα πανηγύρια
    έλυσαν τα ζωνάρια τους, χάλασαν τα τσαντίρια
    στοιβάζουν τις αιχμάλωτες, βουνό τις κακομοίρες
    νέες μικρές ανύπαντρες, γεμάτες όλο ψείρες
    θυσίασαν του Μπακατσέλου την κόρη Πολυξένη
    για να τιμήσουν τους Θεούς σ’ όλη την οικουμένη.
    Φύσηξ’ αέρας τρομερός, κι αγρίεψε η φύση
    κι έτσι επροσπαθήσανε και περιπλανηθήκαν
    κι άλλοι γυρίσαν νικητές κι άλλοι γαμημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΤΟΥ DVD,ΚΑΙ ΕΝΑ
    ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ..

    ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ
    ΣΗΜΙΤΗ.

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
    ΜΕ ΔΥΟ ΚΠΣ
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
    ΜΕ ΤΡΙΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΑ
    ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΟΚΤΩ?

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 'οχι εξουσια για την εξουσια΄΄
    ''δεν θελουμε αυτον που θα νικησει τον καραμανλη''
    ο βαγγελης και τα συμφεροντα θελουν το θρονο μου.
    για μανο-αδριανοπουλο-φωφη-βουλα-μπρος πισω αρθρο 16-παχτα-Φλωριδη-αλεκο παπαδοπουλο (υπονομευτη),3 εκλογικες ηττες φταινε σημιτης κλπ αλλα οχι εγω.

    Αυτος που τα λεει αυτα ,φυσικα και δεν διακρινεται για την εξυπναδα του.
    αλλα Εσεις ?
    ειναι δυνατον να πιστεψετε οτι αυτος ο ανθρωπος (που βουλιαξε το κομμα του),θα ανακαμψει?
    Εινε δυνατον να αρνειστε την πραγματικοτητα?
    ειναι δυνατον να προτιματε 10 χρονια γαπ και αντιπολιτευση αντι μπενι και κυβερνηση ?
    να δουμε ως ποτε θα τα ριχνετε στα εξωθεσμικα συμφεροντα και στον Βαγγελη.
    Λογικα που θα παει ,καποτε θα καταλαβατε τη μ.....α που κανατε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ο παγκαλος ειναι χοντρουλης και γλυκουλης,μαλλον ανυπομονουσε για το φαγητο γι αυτο θα ειχε νευρακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καπάκι στα όσα γράφονται για το μαλάκα τον Πάγκαλο είναι πως η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Καρδίτσα διαχωρίζει τη θέση της και υπερασπίζεται τους δημοσιογράφους.
    Είναι μαλάκες όσοι ισοπεδώνουν τα πάντα και βλέπουν ΚΥΠατζήσες δημοσιογράφους και στην επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εγώ θα ψηφισω Ππαπαγο. Ο Πλαστήρας δεν λέει τίποτα. είναι και ηλικιωμένος. βέβαια το ζήτημα είναι τι θα πει ο βασιλείς Οθων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι ένα:
    τα βαρίδια της 8ετίας Σημίτη,που το ξέκοψαν από την κοινωνία και αποτελούν το ισχυρότερο επιχείρημα των αντιπάλων του ΠΑΣΟΚ.
    Όλα τα σημερινά κοινωνικά προβλήματα παγιώθηκαν εκείνη την εποχή.
    Με τι αξιοπιστία θα μιλήσει το ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια,την ανεργία,τη φτώχεια,την καθήλωση των μισθών και τον καλπασμό των κερδών,τις ιδιωτικοποιήσεις και μετοχοποιήσεις,τον υπερδανεισμό των νοικοκυριών,την υποχρηματοδότηση της παιδείας,
    τα κομματικά,καθηγητικά και φοιτητικά 'μαγαζάκια' στα 'δημόσια' ΑΕΙ,την καθίζηση του αγροτικού κόσμου,τη διαπλοκή με τους εκδότες,τη διαφθορά,όταν για
    μια 8ετία η κυβερνητική του διαχείριση ταυτίστηκε,
    έγινε συνώνυμη με τα προβλήματα αυτά;
    Μόνο αν ξεκολλήσει από τις πολιτικές,τις πρακτικές
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ
    της 8ετίας.
    Μπορεί;Δύσκολο το βλέπω...
    O Βενιζέλος θα μπορούσε να δώσει προοπτική,αν δεν έτρεχε να πάρει τις ευλογίες του Σημίτη και δεν έσπευδαν την επομένη να τον στηρίξουν τα εξαπτέρυγα ορφανά του χρεοκοπημένου στην κοινωνία 'εκσυγχρονισμού' παρέα με τον Πρετεντέρη και τον Ψυχάρη.
    Μόνος του έβγαλε τα μάτια του.
    Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τον ΓΑΠ.Διαφοροποιείται και κάνει αυτοκριτική στα λόγια ,κι ύστερα δηλώνει περήφανος για το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ που έχουν καταδικάσει οι πολίτες .
    Και στο τέλος:ποιες είναι οι 'επικίνδυνες' (κατά τους Βενιζελικούς) απόψεις της Λάμψα και του Ανδρουλάκη και σε τι είναι χειρότερες από την κυβερνητική πράξη του Βερελή,του Παπαντωνίου και του Πάχτα;
    Τι σατανικό έχει υποστηρίξει ο Κοτζιάς που υπερβαίνει το 'απασχολήσιμος' που άκουσα από τον υποστηρικτή του Βενιζέλου πρώην πρωθυπουργό Σημίτη;
    Ακόμα και στο άρθρο 16 ,η απόφαση του ΠΑΣΟΚ ήταν ομόφωνη και οι διαφοροποιήσεις κατόπιν εορτής,υπό το βάρος των κινητοποιήσεων.
    Εξάλλου αν διαβάσετε τι έγραφε κατά καιρούς ο ΒΒ στα Νέα,
    θα διαπιστώσετε ότι δεν διαφωνούσε με τον ΓΑΠ παρά μόνο σε τακτικούς χειρισμούς.
    Μένουν δυο ζητήματα:ο χωρισμός κράτους -εκκλησίας ,στο οποίο ο ΒΒ ως γνωστόν έχει πολύ πιο συντηρητική θέση από εκείνη του ΓΑΠ .
    Και το σχέδιο Ανάν, που σηκώνει μεγάλη κουβέντα και μάλλον θα μας απασχολήσει ξανά μετά τις κυπριακές εκλογές.
    Οπότε τίθεται το ερώτημα:
    με τέτοιες ιδέες,τι νέο θα μπορούσε να μας κομίσει ένας Όμιλος του ΒΒ και
    -κυρίως- τι θα μπορούσε να
    εκφράσει κοινωνικά πέρα από τον Πρετεντέρη και μια μερίδα πανεπιστημιακών,δημοσίων υπαλλήλων και αποκλεισμένων από τον ΓΑΠ κομματικών παραγόντων;
    Από την άλλη,ποιος νοιάζεται για τις ΚΟΕΣ,ΝΟΕΣ και τα Δίκτυα,
    όταν η ΝΔλαίλαπα του θανατηφόρου κυβερνητικού συνδυασμού
    ΔΕΞΙΑΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ-ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ κοντεύει να διαλύσει τη χώρα ;
    Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποιοι ξύνονται με ΚΟΕΣ,ΝΟΕΣ και Ομίλους...
    Κανένας για αντιπολίτευση ρε παιδιά;


    Ιγνάτιος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση