GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δάγκωσε μια μαϊμού

. Του Αγίου . Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts, καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική...

.
Του Αγίου
.
Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts, καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική που ασκώ στην Κυβέρνηση και ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτίζονται, πλαστογράφησαν κατά συρροή το nickname μου.
Τα παιδιά αυτά έκαναν μια θαυμάσια άσκηση προβοκάτσιας και χυδαιότητας, σε βάρος μου, επιδεικνύοντας την πολιτισμική τους ταυτότητα, δίχως να τους την ζητήσει κανείς, ορίζοντας με την συμπεριφορά τους «τι σημαίνει σήμερα δεξιά».
Με σεβασμό και αγάπη χαιρετώ όλους τους φίλους, που με συντρόφευσαν τόσο καιρό στις προσεγγίσεις και ανησυχίες μου και υπόσχομαι ότι θα ξανασυναντηθούμε.
Ασφαλώς θα συνεχίζω να σχολιάζω στα «top», όποτε θεωρώ ότι έχω κάτι σημαντικό να πω, ευχαριστώντας τα παιδία του press-gr που φιλοξενούν τις απόψεις μου.
Είναι σαφές ότι από εδώ και στο εξής δεν αναγνωρίζω κανένα κείμενο με την υπογραφή «Ο ΑΓΙΟΣ», στο χώρο των σχολίων.

73 σχόλια

  1. Και που ξέρουμε ότι είσαι ο Άγιος και όχι ο πλαστογράφος;

    Λίγο άσκοπο όλο αυτό καθώς υπάρχουν απλοί τρόποι για να εξαφαλίσεις υπογραφή σου... π.χ. ρώτα τους bloopers ή οποιονδήποτε ανοίγει ένα μπλογκ μόνο για να κρατάει την υπογραφή του registered.

    Δεν μπορεί ο κανονικός Άγιος να μην το είχε σκεφτεί...μάλλον ο πλαστογράφος είσαι πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΡΕ ΑΓΙΕ
    ΔΕ ΣΕ ΒΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΟΙ ΜΠΙΣΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΦΙΓΓΕΣ.

    ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΩΝΙΟΔΩΣ. ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πού είναι ο Τρικούπης , συγνώμη ο Σημίτης;

    το μόνο εθνικό κεφάλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simitis gnostos eloxim apo tous nefelim gonia stadiou kai ermou ai kala kjefygameeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη μια σταματάς να γράφεις για τη Ν.Δ. την άλλη σταματάς να γράφεις στα comments αναμένουμε να μας ανακοινώσεις και πότε θα κατέβεις σε απεργία πείνας για το υπερβολικό spamming που παρουσίαζουν ορισμένα posts.

    Και για την καταστρατήγηση των κανόνων κοινωνικής ευπρέπειας που συνεπάγεται το blogging να πάρεις θέση επίσης.

    A, και για την ανωνυμία των σχολιαστών πες κάτι.
    Lol.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ως γνωστόν, η βλακεία είναι ανίκητη.
    Χαίρε άγιε!

    Εις το επανιδείν.

    Η Δήμητρα

    Υ.Γ Σκεφθείτε όμως και την λύση που κάποιοι προτείνουν για το απαραβίαστο της υπογραφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o poio eponymos sxoliastis einai anonymos............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ODONTIATROI PISTOPOIOUN OTI
    AFTOS EINAI
    O ALITHINOS A G I O S!

    P.S.opos sta aloga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε βλακα στο καλο ειτε εισαι Αγιος ειτε σατανας....βλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!
    ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!

    Αν και δεν είμαι βέβαιος για το πόσους ακόμα μπορεί να εκφράζει μια τέτοια θέση, δηλώνω ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ αφάνταστα για ότι συμβαίνει στον Λουτράδη. Αυτή τη στιγμή τον γαμά ο Αράπης και βογγά

    Χαίρομαι γιατί νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο..

    Χαίρομαι γιατί εξυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο όποιον μπαίνει εδώ μέσα ψάχνοντας για καμιά ψωλή αντί να χάνεται στο λόφο του Φιλοπάππου.

    Χαίρομαι γιατί έθεσε την θέα μιας καφετέριας υπεράνω της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ελαχίστων πια ιχνών νεοκλασικής οικίας στην συγκεκριμένη περιοχή του Φιλοπάππου γιατί ξέρει από τέχνη. Όχι σαν εμάς τους άσχετους μαλάκες

    Χαίρομαι ακόμα περισσότερο για όλα αυτά που του κάνει ο Αράπης που αποδεικνύουν την ιστορίας μας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν δευτερευόντως και σαν αποδείξεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

    Χαίρομαι τέλος πολύ περισσότερο γιατί η μέθη της κάβλας από πίσω αυτή τη φορά προκάλεσε και το ανάλογο hangover. Ξύδι το παλιόκρασο!

    Καλό γαμήσι παλιοθήλυκο Λουτράδι. Εύχομαι να σου βγει από το στόμα. Να ξεβρομίσουμε από το τουφιάνο που τον παίρνει στο αποχωρητήριο του βυζαντίου, ας αναλάβει η φύση αυτό που δεν επιτρέπει ο νόμος για έναν εγκληματία σε βάρος τοθ Press-gr kai ενός ολόκληρου λαού, η ζημιά του είναι ανεπανόρθωτη, ας είναι και η τιμωρία του το ίδιο.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ante na xathei mori moutza agie maimou, outss , kalee pou eisai kaleeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΤΟΥΣ κυβερνητικούς αξιωματούχους να έχουν μετατρέψει την απόσταση Μαξίμου- Ευελπίδων κάτι σε «πετάγομαι στο διπλανό γραφείο», είναι λογικό η Νέα Δημοκρατία να κρέμεται από τα χείλη του Κ. Καραμανλή, αναμένοντας την περίφημη αντεπίθεση που κυοφορείται επί έναν μήνα τώρα, αλλά ακόμη να εξελιχθεί. Όμως, τι μπορεί να είναι αυτή η αντεπίθεση; Ύστερα από ώριμη σκέψη καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πλέον πιθανόν είναι πως θα αποκαλύψει επιτέλους τον ένοχο. Τον πραγματικό ένοχο για όλα αυτά. Αυτόν που όχι μόνο έστησε την υπόθεση Ζαχόπουλου, όχι μόνο κίνησε τα νήματα του εκβιασμού, αλλά επιπλέον άνοιξε και το θέμα Κλαδά, που επίσης αγγίζει τον Πρωθυπουργό. Αυτόν τον μοχθηρό τύπο, που άλλο δεν σκέφτεται παρά το πώς θα δυσφημήσει αυτή την αγγελική κυβέρνηση, και τον «αθώο τού αίματος» επικεφαλής της, ο οποίος τίποτε δεν είδε, τίποτε δεν άκουσε, τίποτε δεν έμαθε για όσα γίνονταν κάτω από τη μύτη του 4 χρόνια τώρα. Για τους πανάγους, τους ευγένιους, τους αγάπιους, τους κάθε λογής κουμπάρους, κολλητούς, φίλους, λοιπόν, η ευθύνη ανήκει- όπως θα αποκαλύψει σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, ο Πρωθυπουργός- στον μεγάλο ένοχο: το... ΠΑΣΟΚ!! Αν και εκτός εποχής, «καλά κρασιά»...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!
    ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΛΟΥΤΡΑΔΗ!

    Αν και δεν είμαι βέβαιος για το πόσους ακόμα μπορεί να εκφράζει μια τέτοια θέση, δηλώνω ότι ΧΑΙΡΟΜΑΙ αφάνταστα για ότι συμβαίνει στον Λουτράδη. Αυτή τη στιγμή τον γαμά ο Αράπης και βογγά και μεις κοιτάμε και βαράμε.

    Χαίρομαι γιατί νομίζει ότι έχει πάντα δίκιο....

    Χαίρομαι γιατί εξυβρίζει με τον χειρότερο τρόπο όποιον μπαίνει εδώ μέσα ψάχνοντας για καμιά ψωλή αντί να χάνεται στο λόφο του Φιλοπάππου.

    Χαίρομαι γιατί έθεσε την θέα μιας καφετιέρας υπεράνω της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ελαχίστων πια ιχνών νεοκλασικής οικίας στην συγκεκριμένη περιοχή του Φιλοπάππου γιατί ξέρει από τέχνη. Όχι σαν εμάς τους άσχετους μαλάκες που κοιτάμε και βαράμε.

    Χαίρομαι ακόμα περισσότερο για όλα αυτά που του κάνει ο Αράπης που αποδεικνύουν την ιστορίας μας που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν δευτερευόντως και σαν αποδείξεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

    Χαίρομαι τέλος πολύ περισσότερο γιατί η μέθη της κάβλας από πίσω αυτή τη φορά προκάλεσε και το ανάλογο hangover. Ξύδι στο παλιόκρασο!

    Καλό γαμήσι παλιοθήλυκο Λουτράδη. Εύχομαι να σου βγει από το στόμα. Να ξεβρομίσουμε από το ρουφιάνο που τον παίρνει στο αποχωρητήριο του Βυζαντίου. Ας αναλάβει η φύση αυτό που δεν επιτρέπει ο νόμος για έναν εγκληματία σε βάρος του Press-gr και ενός ολόκληρου λαού που διψάει για σεξ και Μάκη. Λάκη, Σάκη, Τάκη.
    Η ζημιά του είναι ανεπανόρθωτη, ας είναι και η τιμωρία του το ίδιο.Αράπη ξεκώλωσε τον αγωνιστή της ενημέρωσης και του λαού μπας και δει μια άσπρη μέρα.
    Ο Λουτράδης αυτή τη στιγμή παίρνει πίπα, εμείς οι Bloopers κοιτάμε και βαράμε.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ODONTIATROI
    PISTOPOIOUN
    OTI AYTOS
    EINAI
    O ALITHINOS
    A G I O S!

    P.S.opos sta............aloga!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν προκαλείτε και δεν απαντάμε

    ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ

    Ερχεται ομαδικό outing.
    Αρχή θα λέμε να κάμνουμε με τον Νικολάκη τον martingale γνωστό και ως
    "martin the gay".

    Ετσι δεν είναι Γεωργιόπουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 29 kataskeuastes sxolion pistopoioun oti nai autos einai o agios..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά λέμε να περάσουμε και σ' αυτόν το μαλάκα το "σκύλο της ρηγίλλης" η "Καλλίμαχο" με τον ωραίο ΚΩΛΟ!!!

    Μείνετε εδώ για την συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μην παραλείψουμε τον άλλο μαλάκα τον Θεσσαλονικιό "επιστήμονα" ειδικευμένο επί της πορδής των αδμινιστρατόρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΙΕ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

    ΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΧΩΡΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥς ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕ ΤΟΥΣ αξιωματούχους της αριστεράς δημοκρατικής πασοκοσυνασπισμένης αντιπολίτευσης είναι λογικό να μην έχουν ποτέ επισκεφθεί τη Δικαιοσύνη γιατί ως γνωστόν Αριστερός δεν κλέβει. Απλώς βάζει στη δημοκρατική τσέπη τα ρέστα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Θεσσαλονίκη για να πάρει γλειφιτζούρια στους συντρόφους λαμόγια. Είναι λογικό το Πασόκ να κρέμεται από τα χείλη του Γ.. Παπανδρέου αφού ως γνωστόν δεν καταλαβαίνουν τι λέει και συνήθως ξεχνάνε το λεξικό στο σπίτι. Όλα τα φίλη και τα μέλη αναμένουν την περίφημη αντεπίθεση που κυοφορείται από την ημέρα που ήρθε στην φτωχική Γη ο Papandreou junior. Περιμένει το αστέρι της Βηθλεέμ για να ξεκινήσει την πορεία προς την Ιερουσαλήμ. Επιστημονικές πηγές αναφέρουν ότι το αστέρι θα αργήσει να φανεί. Τα τετράγωνα και τα τρίγωνα του Ερμή με τον Άρη δεν ευνοούν δυστυχώς την επανεμφάνιση του άστρου. Αυτή τη δουλειά θα κάνουν τώρα τα άστρα; Ύστερα από ώριμη σκέψη καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το πλέον πιθανόν είναι πως ο George θα αποκαλύψει επιτέλους τον ένοχο των υποκλοπών. Τον πραγματικό ένοχο για όλα αυτά. Αυτόν που όχι μόνο έστησε την υπόθεση Ζαχόπουλου, όχι μόνο κίνησε τα νήματα του εκβιασμού, αλλά επιπλέον άνοιξε και το θέμα Κλαδά, που επίσης αγγίζει τα δίδυμα του Πρωθυπουργού Καραμανλή. Αυτόν τον μοχθηρό τύπο, που άλλο δεν σκέφτεται παρά το πώς θα δυσφημήσει αυτή την αγγελική κυβέρνηση, και τον «αθώο τού αίματος» επικεφαλής της, ο οποίος τίποτε δεν είδε, τίποτε δεν άκουσε, τίποτε δεν έμαθε για όσα γίνονταν κάτω από τη μύτη του 4 χρόνια τώρα. Ευτυχώς έτσι ο λαός θα ξεχάσει το Χρηματιστήριο, τον Οτσαλάν, τα Ίμια, τους κλέφτες της Βασούλας, τους λωποδύτες του Πάγκλαου, την ήττα στην Τριπολιτσά, τον Ιούσα και τον Εφιάλτη αν και αυτόν τον θυμίζει ο Μητσοτάκης. Και τους κάθε λογής κουμπάρους, κολλητούς, φίλους και μέλη του Πασόκ. Η ευθύνη ανήκει- όπως θα αποκαλύψει σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, ο Πρωθυπουργός- στον μεγάλο ένοχο: το... ΠΑΣΟΚ!! Αν και εκτός εποχής, «καλά κρασιά»...ξύδια, πίπες, γαμήσια και χαιρετίσματα στην εξουσία του George που έρχεται. Γειά σου, George. Σε φιλώ στο κούτελο. Ο θεός να μου κόβει μέρες και να σου δίνει χρόνια.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9.56


    kai tiw marikoules tous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...και στη δημοκρατική ομάδα ακόμα, γρανκάσα δηλαδή γράν σουξέ ο βέτεξ!

    Ο vetdino μας ντε! Ο κώστας μας...

    Ο "ευρωπαίος" μας, ο απεσταλμένος μας στην Ευρώπη με σκοπό την γονιμοποίηση των εκεί αγελάδων...

    Ο ειδικευμένος επί της σπερματέγχυσης στις αγελάδες, μείνετε να σας πούμε πως το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όλα όσα εντοπίζονται παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.
    Τίποτε δεν πρόκειται να μείνει ανεξιχνίαστο.
    Τίποτε δεν πρόκειται να μείνει στο σκοτάδι.
    Εμείς σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη, εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη και επικουρούμε, όπως οφείλουμε, το έργο της.
    Παρεμβάσεις, πιέσεις και συκοφαντικές επιθέσεις -όπως αυτές που εκδηλώθηκαν στο τελευταίο διάστημα- πλήττουν τη Δικαιοσύνη, πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.
    Ας αφήσουν, επιτέλους, τη Δικαιοσύνη ήσυχη στην αποστολή της.
    Η Δικαιοσύνη ερευνά, η Δικαιοσύνη επισπεύδει, η Δικαιοσύνη είναι σε θέση να βρει και να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία.
    Δεν είναι καιρός για πυροτεχνήματα.
    Δεν είναι καιρός για υπεκφυγές.
    Είναι η ώρα για αποφάσεις.
    Δηλώνω κατηγορηματικά ότι είμαι αποφασισμένος να κάνω ό,τι χρειάζεται για την προστασία του Δημόσιου Βίου, του Πολιτικού Συστήματος, της ποιότητας της Δημοκρατίας.
    Κύριε Αλαβάνε, δικαιούστε να έχετε τις απόψεις σας, αλλά δεν θα κρίνετε εσείς ποια κυβέρνηση θα έχει αυτός ο τόπος.
    Αυτό το κρίνουν οι πολίτες.
    Το έκριναν πρόσφατα.
    Επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους την ορθότητα της στρατηγικής μας και της πολιτικής μας.
    Η Κυβέρνηση αυτή ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει.
    Σε ζητήματα αρχών και αξιών δεν έκανα και δεν κάνω εκπτώσεις.
    Δεν συμβιβάστηκα και δεν συμβιβάζομαι.
    Τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δεν τη θυσιάζω.

    Κωνσταντίνος Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε ψυχιατρική κλινική εισήχθη επειγόντως στις 10 μμ ο αποκαλούμενος Άγιος με οξεία κρίση σχιζοφρένειας. Κατά την διακομιδή ισχυριζόταν ότι είναι Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χμ, και ο Άγιος φοβέρα θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και τη Ναξιώτισα!
    για τους αδαείς naxios.blogspot.com
    .remoula.sth.Syro.com

    Το αρχίσατε και τώρα θα πονέσετε!

    λίγο λίγο κάθε μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να κι αν γράψεις
    να κι αν δεν ξαναγράψεις
    φασιστοπασόκε.

    Διαβάστε προσεκτικά το κείμενό του για να καταλάβετε τι θα επι φασίστας του Πασόκ που δεν κατάλεβε πως ξέφυγε η δεξιά από το χρονοντούλαπο της ιστορίας.
    Ρε ουστ αληταριά πληρωμένα της Τρικούπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ "ΕΦΑΓΕ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    H K. DIAMANTOPOYLOY ΕΙΔΙΚΑ;
    OΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ο ΓΑΠ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ;
    KATAΦΕΡΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΗΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΕΚΡΗ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.
    ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΑΛΛΟΙΩΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΣΕΜΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ
    Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δήμητρα μη ψαρώνεις.
    Η μαϊμού είναι.
    Άλλωστε Ο ΑΓΙΟΣ δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες απαράδεκτες υβριστικές συμπεριφορές και σε αναπάντεχη έλλειψη ψυχραιμίας.
    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε αυτά που γράφει υπάρχει απίστευτος εκνευρισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. "Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts, καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική που ασκώ στην Κυβέρνηση και ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτίζονται, πλαστογράφησαν κατά συρροή το nickname μου.
    Τα παιδιά αυτά έκαναν μια θαυμάσια άσκηση προβοκάτσιας και χυδαιότητας, σε βάρος μου, επιδεικνύοντας την πολιτισμική τους ταυτότητα, δίχως να τους την ζητήσει κανείς, ορίζοντας με την συμπεριφορά τους «τι σημαίνει σήμερα δεξιά».
    Με σεβασμό και αγάπη χαιρετώ όλους τους φίλους, που με συντρόφευσαν τόσο καιρό στις προσεγγίσεις και ανησυχίες μου και υπόσχομαι ότι θα ξανασυναντηθούμε.
    Ασφαλώς θα συνεχίζω να σχολιάζω στα «top», όποτε θεωρώ ότι έχω κάτι σημαντικό να πω, ευχαριστώντας τα παιδία του press-gr που φιλοξενούν τις απόψεις μου.
    Είναι σαφές ότι από εδώ και στο εξής δεν αναγνωρίζω κανένα κείμενο με την υπογραφή «Ο ΑΓΙΟΣ», στο χώρο των σχολίων".


    Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει
    Ρε σεις αυτός είναι ο ΘΕΜΟΣ!!!!!!!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

    Αυτόκλητε ΑΓΙΕ τράβα να κάνεις καμιά γαργάρα και μετά πήγαινε στους νταβατζήδες να σου μάθουν πιο καλά τα κόλπα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 10.12

    Ο αληθινός είναι.
    Καθόλου ψύχραιμος, αλλά ο αληθινός.
    Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θέλω ο,τιδήποτε μπορεί να ξαραχνιάσει την κωλάρα μου..
    Στοιχεία Επικοινωνίας: Τα θέλω όλα μέσα μου..

    Αθηνα-Θεσσαλονίκη
    email sugargreecboy@in.gr

    babis




    Είμαι 52 χρονών και παθητικός 100%. Είμαι 1,75 85 κιλά τριχοτός κανονικά με ελκυστικό στρουμπουλό κώλο. Ζητάω άντρα εχέμυθο εμφανίσιμο κατά προτίμηση ώριμο να συναντιόμαστε όποτε μπορούμε στο χώρο του και να απολαμβάνουμε καλό σεξ χωρίς βία περίεργα βίτσια κλπ. Ζητάω και προσφέρω απόλυτη εχεμήθεια. Το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά. Φιλάκια.
    Στοιχεία Επικοινωνίας: babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 10.02

    ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε αρχιδια και γω στη θεση του αυτο θα'κανα. Ψεμματα λεει; Δεν ειναι αλητεια αυτο που καναν τα φασιστακια εναντιον του και εναντιον τοσων αλλων εδω μεσα με πρωτο και καλυτερο τον Μπαμπη; Ειστε αλητες ρε, μονο για πορνο και ροζ ντι-βι-ντι φτιαγμενοι.
    Τραμπουκοι εισαστε, τραμπουκοι μεινατε. Σας πονεσε κουφαλες.
    Γεια σου ρε αγιαρα
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ki ego deksios eimai re AGIE alla se pao...

    Den plastografisa nicks oyte ekrina me gnomona ta komatika...

    Xriazomaste atoma san ki esena ston xoro ayto.

    Ayto to blog den tha einai kalytero xoris esena.

    Opote meine ;)

    filika,
    o Aneprokopos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι, ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτιζόμαστε, πλαστογράφοι κατά συρροή του ιερού των ιερών nicknames.

    Τελικά bloopers
    έπαιξα λίγο μαζί σας
    ρουφιανάκια και βλέπω σας πήρα
    τα σώβρακα.
    Δεν είμαι κανένας από αυτούς που κατηγορείτε και δεν έχω καμία σχέση με διαδίκτυο και μπλογκς.
    Εσείς όμως αποδεικνύεται τη "δημοκρατία" σας. Τόσο πολύ θέλετε να κυβερνήσετε ή να συγκυβερνήσετε;
    Να μάθετε να ανέχεστε την κριτική και αν εσείς ξέρετε κολπάκια,
    να μάθετε ότι κανένα από τα συστηματάκια που ξέρετε δεν είναι ασφαλές. Πάντα υπάρχουν μέθοδοι για να σας τρελαίνουμε και σύντομα θα σας τρελάνουμε.[ετοιμάζω προκήρυξη επί τούτου]
    Έτσι για την πλάκα μας(τονισμένο αυτό).
    Τί είναι αυτό μόλις τα δείτε σκούρα να κατηγορείτε όποιον αντιπαθείτε.
    Δεν θα μας τρελάνετε εσείς έτσι;
    Αμαρτία!!!!!
    Μια επιθεσούλα να οργανώσω και θα σας γαμήσω τα πρέκια κωλοπαιδαράδες που το παίζετε τιμωροί και εκδικητές.
    Πουστράκια του διαδικτύου.

    netbomber

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε babis, είναι αλήθεια ότι ο ΓΑΠ είναι gay ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε Ανεπρόκοπε
    αφού σας είπα ότι από δω και πέρα θα υπογράφω ως: babis

    Ο ΑΓΙΟΣ (τέως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στο καλό και να μας γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θέλω ο,τιδήποτε μπορεί να ξαραχνιάσει την κωλάρα μου..
    Στοιχεία Επικοινωνίας: Τα θέλω όλα μέσα μου..

    Αθηνα-Θεσσαλονίκη
    email sugargreecboy@in.gr

    babis




    Είμαι 52 χρονών και παθητικός 100%. Είμαι 1,75 85 κιλά τριχοτός κανονικά με ελκυστικό στρουμπουλό κώλο. Ζητάω άντρα εχέμυθο εμφανίσιμο κατά προτίμηση ώριμο να συναντιόμαστε όποτε μπορούμε στο χώρο του και να απολαμβάνουμε καλό σεξ χωρίς βία περίεργα βίτσια κλπ. Ζητάω και προσφέρω απόλυτη εχεμήθεια. Το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά. Φιλάκια.
    Στοιχεία Επικοινωνίας: babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε babis, είναι αλήθεια ότι ο ΓΑΠ είναι gay ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts,

    σιγά θα μας λείψεις, έχουμε ένα σωρό σούργελα εδώ)

    καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική που ασκώ στην Κυβέρνηση και ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτίζονται, πλαστογράφησαν κατά συρροή το nickname μου.

    (Ώπα ρε μεγαλε. Πόση ώρα έκανες να τα αντιγράψεις από τον ΘΕΜΟ;)

    Τα παιδιά αυτά έκαναν μια θαυμάσια άσκηση προβοκάτσιας και χυδαιότητας, σε βάρος μου, επιδεικνύοντας την πολιτισμική τους ταυτότητα, δίχως να τους την ζητήσει κανείς, ορίζοντας με την συμπεριφορά τους «τι σημαίνει σήμερα δεξιά».

    (Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. 1982-2008, Η Αλλαγή της αλλαγής του γιωργάκη)


    Με σεβασμό και αγάπη χαιρετώ όλους τους φίλους, που με συντρόφευσαν τόσο καιρό στις προσεγγίσεις και ανησυχίες μου και υπόσχομαι ότι θα ξανασυναντηθούμε.

    (Ξεκουράσου αγόρι μου γλυκό, αυτές οι προσεγγίσεις σου σε φάγανε..)


    Ασφαλώς θα συνεχίζω να σχολιάζω στα «top», όποτε θεωρώ ότι έχω κάτι σημαντικό να πω,

    (Ναι ναι γιατί δε θα κοιμόμαστε τα βράδια, θα μας λείπουν οι αμερόληπτοι σχολιασμοί σου)

    Είναι σαφές ότι από εδώ και στο εξής δεν αναγνωρίζω κανένα κείμενο με την υπογραφή «Ο ΑΓΙΟΣ», στο χώρο των σχολίων.

    (μας το είπες αυτό. Αφού θα είσαι ο babis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..




    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts,

    σιγά θα μας λείψεις, έχουμε ένα σωρό σούργελα εδώ)

    καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική που ασκώ στην Κυβέρνηση και ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτίζονται, πλαστογράφησαν κατά συρροή το nickname μου.

    (Ώπα ρε μεγαλε. Πόση ώρα έκανες να τα αντιγράψεις από τον ΘΕΜΟ;)

    Τα παιδιά αυτά έκαναν μια θαυμάσια άσκηση προβοκάτσιας και χυδαιότητας, σε βάρος μου, επιδεικνύοντας την πολιτισμική τους ταυτότητα, δίχως να τους την ζητήσει κανείς, ορίζοντας με την συμπεριφορά τους «τι σημαίνει σήμερα δεξιά».

    (Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. 1982-2008, Η Αλλαγή της αλλαγής του γιωργάκη)


    Με σεβασμό και αγάπη χαιρετώ όλους τους φίλους, που με συντρόφευσαν τόσο καιρό στις προσεγγίσεις και ανησυχίες μου και υπόσχομαι ότι θα ξανασυναντηθούμε.

    (Ξεκουράσου αγόρι μου γλυκό, αυτές οι προσεγγίσεις σου σε φάγανε..)


    Ασφαλώς θα συνεχίζω να σχολιάζω στα «top», όποτε θεωρώ ότι έχω κάτι σημαντικό να πω,

    (Ναι ναι γιατί δε θα κοιμόμαστε τα βράδια, θα μας λείπουν οι αμερόληπτοι σχολιασμοί σου)

    Είναι σαφές ότι από εδώ και στο εξής δεν αναγνωρίζω κανένα κείμενο με την υπογραφή «Ο ΑΓΙΟΣ», στο χώρο των σχολίων.

    (μας το είπες αυτό. Αφού θα είσαι ο babis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κύριε Αλαβάνε, δικαιούστε να έχετε τις απόψεις σας, αλλά δεν θα κρίνετε εσείς ποια κυβέρνηση θα έχει αυτός ο τόπος.
    Αυτό το κρίνουν οι πολίτες.
    Το έκριναν πρόσφατα.
    Επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους την ορθότητα της στρατηγικής μας και της πολιτικής μας.
    Η Κυβέρνηση αυτή ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει.
    Σε ζητήματα αρχών και αξιών δεν έκανα και δεν κάνω εκπτώσεις.
    Δεν συμβιβάστηκα και δεν συμβιβάζομαι.
    Τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες δεν τη θυσιάζω.

    Κωνσταντίνος Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Kαι που ξέρουμε ότι δεν είσαι ο λογιστής από τη Βέροια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μα καλα ρε Αγιε μας δουλευεις;
    Με ολο αυτο το μπαχαλο των σχολιων που γινεται εδω μεσα και τους Babides, τι περιμενες; Η απορια ειναι πως τοσο
    καιρο δεν ειχαν χρησιμοποιησει το νικ
    σου.

    Τοσο δυσκολο ειναι να φτιαξεις ενα acount στο blogspot.com;
    Οσο μπασμενος εισαι στο πολιτικο
    παιχνιδι, τοσο αφελης φαινεσαι στη
    χρηση του blogging.

    Ο ΑΘΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Άγιε πας καλά;

    Ανέβηκες σε λεωφορείο τίγκα στον κόσμο, με την τσέπη ορθάνοιχτη, από μέσα να φαίνεται το πορτοφόλι σου και τα ευρώ να ξεχειλίζουν, στέκεσαι μέσ'τη μέση με ipod στ' αυτιά χαζεύοντας έξω την κίνηση και σου φταίνε μετά οι άλλοι που βάζουν χέρι στην τσέπη σου και σου κλέβουν το πορτοφόλι;

    Ε, άι....pod στο φινάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδιά πραγματικά έχετε απόλυτο δίκιο, σα βλάκας την πάτησα, σαν τον ΓΑΠ δηλαδή!

    Θα ξεκουραστώ για λίγο γιατί έτσι κι αλλιώς σαχλαμάρες έγραφα τελευταία.

    Νευρίαζε και η Δήμητρα και ο Χωριάτης.

    sorry Ο ΑΓΙΟΣ
    ή μάλλον ο babis (ξεχάστηκα, αφού αυτό χρησιμοποιώ τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Auth einai h Ellada AGIE!!!!!

    Δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι η αν την καταντησαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. λέγε εσύ και εμείς ακούμε.
    (τι να πει κι ο κακομοίρης ο babis?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΜΕ PATRONS or AGIOS'friends

    Στην ηλικία σας
    αφήστε καλή μνημη
    στη χώρα σας!!!

    ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ
    ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

    χρήματα πήρατε
    τι άλλο θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το ποστ αυτό σοκάρει.
    Αυτή είναι η Ελλάδα ρε γαμώ το!
    Δε φταίει όμως η δεξιά Αγιε.
    Και γω δεξιός είμαι, όμως δεν κάνω πλαστοπροσωπεία. Οι πραγματικοί δεξιοί είναι τίμιοι άνθρωποι.
    Οι μαϊμούδες δεξιοί είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να αναφέρεσαι. Σαν πολλές μαϊμούδες δε μαζεύτηκαν ρε παιδιά τελευταία γύρω απ' τον πρωθυπουργό; Δε χρειάζεται μάτι ΑΓΙΟΥ για να το δει κανείς. Αμα ο πρωθυπουργός δε διώξει τις μαϊμούδες που τον περικύκλωσαν θα χαθεί κι αυτός άδικα.
    ΑΓΙΕ ασχέτως αν έχουμε διαφωνίσει σέβομαι το καθαρό σου μυαλό και την παιδεία σου.
    Αν φύγεις θα μας λείψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπητέ ΑΓΙΕ
    Τολμώ να πω ότι έχω βρεθεί στη θέση σου άπειρες φορές έχοντας να αντιμετωπίσω τα χαοτικά ,σεξιστικά και άθλια γραφόμενα με την πλαστογραφημένη υπογραφή μου.
    Στην αρχή θύμωσα. Στο τέλος διαπίστωσα ότι ο σκοπός τους αυτός είναι. Να θυμώσω και να σωπάσω. Ε δεν θα τους κάνω το χατίρι. Θα είμαι εδώ .Θα αγωνίζομαι για το ΠΑΣΟΚ μέχρι να γίνει πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου και δούναι όλοι οι Έλληνες το νέο ύφος και ήθος της εξουσίας και τότε είναι βέβαιο ότι θα γίνουν φανατικοί υποστηρικτές του όλοι αυτοί που σήμερα ασχημονουν ,όπως είμαι από παλιά εγώ που τον έχω γνωρίσει σχετικά κοντά βέβαια.
    Είμαι ΠΑΣΟΚ και θα μείνω ΠΑΣΟΚ .Το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής . Άμα έγινε τίποτα καλό για τους πολλούς στην Ελλάδα μετά τη Χούντα έγινε από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι πιο πολύ η ανάγκη για μια διακυβέρνηση με κεντρικό κορμό το αριστερό σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ .Ελπίζω σύντομα η πλειοψηφία των Ελλήνων να το αποδεχτεί αυτό.
    Δεν θα κάνω το χατίρι να σωπάσω υπακούοντας στον ανοικτό εκβιασμό που υφίσταμαι σε καθημερινή βάση ευτελιζοντας και παραπληροφορώντας με την δήθεν υπογραφή μου. Εχομε γίνει πια γνωστοί εδώ μέσα και γνωριζόμαστε κάθε φορά και ξέρουμε ποιος γράφει. Ο κανονικός που υπογράφει η ο εγκάθετος του Ρουσοπουλου που χρησιμοποιεί το ίδιο όνομα .Τα σημαντικά και μεστά σου νοήματα αγαπητέ Άγιε δεν μπορούν να υποκλαπούν και γίνονται αμέσως γνωστά . Σε διαβεβαιωθώ ότι και χωρίς την υπογραφή σου ξέρω ένα κείμενο σου άμα είναι δικό σου η κάποιου άλλου. Μην υποκύπτεις λοιπό ν στους υπάνθρωπους αυτούς που σε παραπληροφορούν και ευτελιζουν γενικά . Όλοι εμείς εδώ περιμένουμε κάθε φορά τη θέση σου και τα καταληκτικά σου κείμενα. Μην αφήνεις να αλωνίζουν η αθλιότητα ,η Ρουσοπουλικη παραπληροφόρηση και η Νεοδεξια αθλιότητα.
    Με εκτίμηση
    babis
    ΥΓ. Μέχρι και ειδικό περιπαικτικό και εξευτελιστικό site δημιούργησαν σε βάρος μου. Είδες να επηρεάστηκα από τη δράση των? Αστους να γράφουν αυτοί εκτίθενται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το ποστ αυτό σοκάρει.
    Αυτή είναι η Ελλάδα ρε γαμώ το!
    Δε φταίει όμως η δεξιά Αγιε.
    Και γω φασίστας είμαι, όμως δεν κάνω πάντοτε πλαστοπροσωπεία. Οι πραγματικοί δεξιοί είναι τίμιοι άνθρωποι σαν κι εμάς.
    Οι μαϊμούδες αριστεροί είναι αυτοί στους οποίους πρέπει να αναφέρεσαι. Σαν πολλές μαϊμούδες δε μαζεύτηκαν ρε παιδιά τελευταία; Δε χρειάζεται μυαλό ΑΓΙΟΥ για να το δει κανείς. Αμα ο πρωθυπουργός δε διώξει τις μαϊμούδες που τον περικύκλωσαν δε θα κυβερνήσει 4 τετραετίες.
    ΑΓΙΕ ή babis, όπως κι αν γράφεις, ασχέτως αν έχουμε διαφωνίσει σέβομαι το καθαρό σου μυαλό και την παιδεία σου.
    Αν φύγεις θα μας λείψουν όλα αυτά που αναφέρεις σε μία ανάρτησή σου πρόσφατη όπως:

    Από σήμερα παύω να συμμετέχω στον σχολιασμό των top posts, καθώς υπάνθρωποι, φασιστοειδή, πικραμένοι προφανώς από την κριτική που ασκώ στην Κυβέρνηση και ευρισκόμενοι σε απόλυτο πανικό, εξαιτίας της επικείμενης κατάρρευσης του συστήματος, από το οποίο σιτίζονται, πλαστογράφησαν κατά συρροή το nickname μου.
    Τα παιδιά αυτά έκαναν μια θαυμάσια άσκηση προβοκάτσιας και χυδαιότητας, σε βάρος μου, επιδεικνύοντας την πολιτισμική τους ταυτότητα, δίχως να τους την ζητήσει κανείς, ορίζοντας με την συμπεριφορά τους «τι σημαίνει σήμερα δεξιά».

    Α ρε ΑΓΙΕ babis, πολύ κρίμα να την πατήσεις έτσι και να χάσουμε τέτοιο βλάκα πρασινοφρουρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αγαπητέ ΑΓΙΕ
    Τολμώ να σου πω ότι εγώ έχω βρεθεί στη θέση σου και όχι ο προηγούμενος κακόμοιρος υποστηρικτής σου, ο οποίος σε δουλεύει κανονικά εάν το κατάλαβες.

    Στην αρχή θόλωσα. Στο τέλος εκνευρίστηκα κι έγραφα ένα σωρό αηδίες όπως αυτή τώρα.

    Έτσι κατάντησα δυστυχώς. Το έχασα. Όμως Θα είμαι εδώ.

    Θα αγωνίζομαι για το ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλη ή της Άννας ή του Πάγκαλου ή του Σκανδαλίδη, μέχρι να γίνει ξανά Υπουργός Εξωτερικών ο Γιώργος Παπανδρέου και Αρχηγός ο Ροδακινάς μας από την Βέροια, αυτός που εξάρθρωσε τους τρομοκράτες και γράφει τώρα για τον Λογιστή, ο Χρυσοχόος.

    Τότε όλοι οι Έλληνες θα καταλάβουν το ύφος και το ήθος της Κυβέρνησης Καραμανλή και τότε είναι βέβαιο ότι θα γίνουν φανατικοί υποστηρικτές του όλοι αυτοί που σήμερα ασχημονουν,όπως είμαι από παλιά εγώ που τον έχω γνωρίσει σχετικά κοντά βέβαια.

    Είμαι ΠΑΣΟΚ και θα μείνω ΠΑΣΟΚ όσα κομμάτια και να γίνει.

    Το κόμμα της ελπίδας και της προοπτικής για μετά από τρεις τετραετίες τουλάχιστον μιλάω.

    Δεν θα κάνω το χατίρι να σωπάσω υπακούοντας στον ανοικτό εκβιασμό που υφίσταμαι σε καθημερινή βάση ευτελιζοντας και παραπληροφορώντας με την δήθεν υπογραφή μου.

    Εχομε γίνει πια γνωστοί εδώ μέσα και γνωριζόμαστε κάθε φορά και ξέρουμε ποιος γράφει.

    Τα σημαντικά και μεστά σου νοήματα αγαπητέ Άγιε όπως πεςρί φασιστών, κυπατζήδων κλπ δεν μπορούν να υποκλαπούν και γίνονται αμέσως γνωστά.

    Σε διαβεβαιωθώ ότι και χωρίς την υπογραφή σου ξέρω ένα κείμενο σου άμα είναι δικό σου (babis δηλαδή) η κάποιου άλλου.

    Μην υποκύπτεις λοιπό ν στους υπάνθρωπους αυτούς που σε παραπληροφορούν και ευτελιζουν γενικά.

    Όλοι εμείς εδώ περιμένουμε κάθε φορά τη θέση σου και τα καταληκτικά σου κείμενα για να την παίξουμε. Ειδικά αυτή η ιστορία με τον φορτηγατζή και η άλλη στην Ταϋλάνδη μας άναψε πολύ.

    Με εκτίμηση
    βλαξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Υ.Γ. Αν οι χιμπαντζήδες μάθαιναν να χειρίζονται υπολογιστές, θα έγραφαν σε αυτό το blog. Αυτά είναι σχόλια πιθήκων και μαϊμούδων. Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάτε να φάτε καμμιά μπανάνα παλιομακάκες, φούστηδες, babides, και τα ρέστα.

    ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σας ευχαριστώ όλους για τα θερμά σας λόγια και την συμπαράστασή σας στο δράμα που περνώ.

    Πιστέψτε με είναι χειρότερο από την Ζαχοπουλειάδα.

    Πιστεύω όμως ότι μέχρι το καλοκαίρι θα επανακάμψω και θα είμαι κοντά σας για μπάνια με τον ΓΑΠ.

    Μέχρι τότε θα γράφω τις ιστορίες που σας αέσουν όπως βλέπω ως babis, ξεδιπλώνοντας έτσι ένα ακόμη μεγάλο μου ταλέντο.

    Πάντα δικός σας

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε ΑΓΙΕ μη παίζεις το παιχνίδι τους.

    Δήμητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε σεις.
    Από πότε εκνευρίζονται και βρίζουν και οι Άγιοι;
    Εκτός αν είναι μαϊμού.

    Ο κανονικός ούτε εκνευρίζεται, ούτε βρίζει. Μόνο προσεγγίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ρε παλιομαϊμού, εσύ που στις 1:03 υπέγραψες "άγιος", μόλις βγώ από το ψυχιατρείο θα σε βάλω σε κλουβί και θα σε περιφέρω από Σύνταγμα σε Ψυρρή για να δεί ο λαός πώς είναι τα φασιστοειδή.

    ΑΓΙΟΣ (Ο ΘΕΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κι από πότε ρε τα ψυχιατρεία δέχονται βλάκες;

    Εκεί είναι μόνο για τρελούς.
    Αλλά αν έλεγες ότι είσαι ΑΓΙΟΣ (Ο ΘΕΟΣ), όπως υπογράφεις, ε τότε έχουν δίκιο και οι επιστήμονες και σε χώσανε μέσα.

    Μη θυμώνεις. Οι Άγιοι είναι συμπονετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε φίλε, εσύ στο ψυχιατρείο.
    Έχει καμιά θέση και για μένα;

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΑΓΙΕ

    και εγώ σταματάω να γράφω, από σήμερα.

    Δεν χρειάζεται. Το παιχνίδι τελείωσε.

    Σήμερα ανοικτά πλέον ο Τσίπρας, μίλησε για την συγκρότηση Κυβερνητικής λύσης με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να το παί και αλλιώς, ότι περνάμε στην φάση συγκρότησης της Κεντροαριστεράς, με όρους ελέγχου του "παιχνιδιού" από τους κομματικούς στρατούς και του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προσωπικά θεωρώ, ότι αυτό είναι η μεγάλη ήττα του ΓΑΠ.
    Πέρασε η γραμμή των κοματόσκυλων σαν τον Πολυζωγόπουλο.

    Με είχε προβληματίσει το θέμα όταν είδα τον Κωνσταντόπουλο στο πάνελ του Λαλιώτη, απ'όταν είδα τον ΓΑΠ να προτείνει στην εσωκομματική αντιπολίτευση, Βενιζέλος και λοιποί προκλητικά περισσότερους ρόλους από όσους θα περίμενε κανείς, από όταν είδα τους Κωνσταντινοπουλικούς στην γραμματεία του ΣΥΝ να στηρίζουν Τσίπρα.

    Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες του Καραμανλή τελειώσανε, αλλά δεν τελείωσαν με εκείνες τις συνταγματικές αλλαγές, που χρειάζονται να μας βγάλουν από την Μεταπολίτευση.

    Αυτό είναι που έχει τρελάνει την Ρηγίλης και σου την πέφτουν με τόσο χυδαίο τρόπο.

    Χωριάτης,

    που δεν χρειάζεται να ξαναυποστηρίξει τον ΓΑΠ, ως φίλος. Εχει αρκετούς φίλους πλέον και θα αποκτήσει περισσότερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Χαιρετώ
    όσους καταλαβαίνουν και όσους κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.

    Αφού το σύστημα δεν δημιουργεί αντισώματα για τόν φασισμό θα πρέπει να τα δημιουργήσουμε εμείς οι πολίτες.

    Ευχαριστώ όσους έσπευσαν να αντιμετωπίσουν τις μαϊμούδες που μου επιτέθηκαν, αλλα επιτρέψτε μου να θεωρώ οτι δεν είμαι εγώ ο στόχος.

    Το σύστημα επιτίθεται πλέον απεγνωσμένα στην απομυθοποίησή του. Από αυτή κινδυνεύει περισσότερο από κάθε τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΓΙΕ φωνές ψύχραιμες που πάντα κάτι έχουν να πουν, καλό είναι να μη φιμώνονται αλλά να μην κάνουν και πίσω. Φωνές συγκροτημένες πρέπει να παραμένουν και να μάχονται, σίγουρα υπάρχουν τρόποι να διασφαλίσεις το nick name και να συνεχίσεις να γράφεις. Παρ'όλο που έχω διαφωνήσει με σκέψεις σου στο παρελθόν θεωρώ λάθος να σε φιμώσουν οποιοιδήποτε γραικύλοι, που αρνούνται να σεβαστούν το θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα ενός ανθρώπου να εκφράζεται.
    Για αυτό λοιπόν λύσε τεχνικά το θέμα και συνέχισε να παράγεις σκέψη.
    φιλικά Στάθης Διομήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΑΓΙΕ κι εμένα το ίδιο

    Ήταν πρασινοκόκκινου χρώματος, φορούσε κουκούλα, στο ένα χέρι κρατούσε σφυροδρέπανο, στο άλλο ήλιο και στον κώλο της είχε μία μεγάλη μπανάνα...

    φιλικά Στάθης Διομήδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
    (Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ)

    Είχα υποσχεθεί ότι δε θα ξαναγράψω, έπειτα από αυτά που συνέβησαν.
    Όμως οι εξελίξεις και οι διαστρεβλώσεις με αναγκάζουν να επιστρέψω δριμύτερος και όποιος «καταλαβαίνει», καταλαβαίνει.
    Από τα γραφόμενα μου θα καταλάβετε και την ταυτότητά μου, αλλά και να μην γίνει αυτό, έχω κάθε δικαίωμα να καταθέσω τις απόψεις μου.
    Ζω και δουλεύω στην Ευρώπη.

    Η "τηλεόραση" αποτέλεσε το θέμα για την πρώτη διδακτορική διατριβή μου πριν από χρόνια και είμαι σε θέση να σας διαβεβαιώσω εμπειρικά …εμπειρότατα, με στοιχεία αδιαμφισβήτητα, που συνέχισα να συλλέγω και μετά:

    Πουθενά, μα πουθενά τα κανάλια – στη Δ, Ευρώπη που μελέτησα, αλλά και στις νέες χώρες της ΕΕ που δεν μελέτησα, αλλά ενδιαφέρθηκα να πληροφορηθώ - δεν παίζουν τόσο ενεργό ρόλο στη μικροπολιτική και στην εξωθεσμική ρύθμιση του πολιτικού συστήματος, από ότι στην Ελλάδα.

    Με αυτό το τρόπο και μόνο αναπαράγεται η διαφθορά και ενισχύεται η διαπλοκή.

    Έτσι φτάσαμε η κυβέρνηση να πολιτεύεται «δημοσιογραφικά» και η Τηλεοπτική δημοσιογραφία να ρυθμίζει το πολιτικό σκηνικό ερήμην των θεσμών και των πολιτών φυσικά.

    Έτσι φτάσαμε στη σύγχρονη Νέα Δημοκρατία που κυβερνά, θα κυβερνά και μακροημερεύει!

    Δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς με τον υπόκοσμο που αναδύεται μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων.
    Πρέπει όμως να επισημανθεί ότι τελικώς εκείνοι που εστήριξαν την πολιτική τους στις αμετροεπείς θεωρίες των εκδοτικών πολέμων, των διαπλεκομένων και συναφών συνθημάτων, γίνονται τελικώς πρώτοι στόχοι των συνεχιστών του Κοσκωτά.

    Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η κοινωνία πρέπει να εκφράζεται σε πρώτο πρόσωπο.

    Ήρθε η στιγμή ο λαός να κατέβει στο δρόμο και να διαδηλώσει την αντίθεσή του στην προκλητική επιχείρηση όλων για αμαύρωση του δικομματισμού.

    Τα εκδοτικά συγκροτήματα, μηχανεύονται την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.
    Εσύ γιατί δεν παρεμβαίνεις στη διαδικασία;

    Ο Τσίπρας, μίλησε για την συγκρότηση Κυβερνητικής λύσης με κέντρο τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να το πει κι αλλιώς, ότι περνάμε στην φάση συγκρότησης της αριστεράς, με όρους ελέγχου του "παιχνιδιού" από τους κομματικούς στρατούς και του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

    Προσωπικά θεωρώ, ότι αυτό είναι η μεγάλη ήττα του ΓΑΠ.
    Πέρασε η γραμμή του Βενιζέλου.

    Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξή της η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα αναφερόμενη στην υπόθεση Ζαχόπουλου κατηγόρησε "μεγάλα επιχειρηματικά συγκροτήματα που έχουν προχωρήσει σε μία ενεργητική παρέμβαση για την αξιοποίηση του σκανδάλου, για να δρομολογήσουν ή να προετοιμάσουν την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού".

    Επίσης επέδωσε ευθύνες και συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ και στο ΛΑΟΣ διότι "με τη συμπεριφορά τους δείχνουν ότι "εδώ βρήκαμε την κότα με το χρυσό αυγό".

    Το σίγουρο είναι ότι οι μέρες του Καραμανλή δεν τελειώσανε.
    Αυτοί που ονειρεύονται να πέσει η κυβέρνηση είναι τα μεγαλύτερα ψώνια που ταΐζουν όλα τα λαμόγια δημοσιογραφους.
    Δεν πουλάνε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πουλάνε ελπίδα ότι ΟΠΟΥ ΝΑ΄ΕΙΝΑΙ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ και ΣΙΝΟΥΚ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΜΑΓΚΙΝΑΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ... και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ και δεν γίνεται και δεν πέφτει και αντί
    να πουν ΝΑΙ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗ λένε όπου να ειναι πέφτει και καντε λίγη υπομονή και ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ....

    Είναι σαφές ότι θέλουν να θίξουν και να προσβάλλουν τον κο Καραμανλή, να δημιουργήσουν εντυπώσεις, να συσκοτίσουν την πραγματικότητα και να επιχειρήσουν να βλάψουν πολιτικά τον Πρωθυπουργό της χώρας.

    Πρέπει τόσο η Κυβέρνηση όσο και η Αντιπολίτευση να ασχοληθούν αμέσως με τα καίρια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας, υπερπηδώντας τα εσωτερικά κομματικά τους προβλήματα.

    Συνεχίζεται…

    Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση