GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι όμως;‏

. Ακούγεται σαν Καζαντζίδης ακριβώς όπως ο Καραμανλής ακούγεται σαν Πρωθυπουργός. Είναι όμως; Mono version: . HiFi Stereo Version: JS bloopers

.
Ακούγεται σαν Καζαντζίδης ακριβώς όπως ο Καραμανλής ακούγεται σαν Πρωθυπουργός.
Είναι όμως;
Mono version:


.
HiFi Stereo Version:


JS
bloopers

13 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές σημερινές διαπιστώσεις και συμπεράσματα.


    Σήμερα Κυριακή λοιπόν ,κάτι που κάνω πάντα, για ναχω το λαϊκό παλμό και την επαφή με την πραγματικότητα, συνηθίζω να κάνω λοιπόν μια ζωντανή έρευνα για την απήχηση και την επίδραση των συγκλονιστικών νέων της περίπτωσης του Ζαχοπουλου που σαν χείμαρρος έρχονται κάθε μέρα στο φως… Αποτάθηκα λοιπόν μόνο σε Δεξιούς γνωστούς μου. Όλοι ήσαν κάθετα αντίθετοι και θαλεγα αηδιασμένοι και απογοητευμένοι με την κυβέρνηση ,τον πρωθυπουργό και τους λοιπούς παρατρεχάμενους του που μας κυβερνούν. Για πρώτη φορά σημείωσα την απόρριψη του ιδίου πρωθυπουργού . Η απογοήτευση και η απορία του κόσμου για τους χειρισμούς και για τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από την όλη υπόθεση με έκαναν να αισθανθώ ότι η ΝΔ έχει πιάσει πάτο από κάθε άποψη. Όλες οι διακηρύξεις και η πίστη στον πρωθυπουργό είναι πια παρελθόν. Ο πρωθυπουργός βρίσκετε στο χαμηλότερο σημείο της δημοτικότητας του. Κοινώς πνέει τα ολισθοια…
    Από την άλλη, τα βασικά και σημαντικά θέματα της καθημερινότητας ,που ο μέσος Έλληνας βλέπει, είτε να μην ασχολείται κανένας με αυτά και να είναι απροστάτευτος και από την άλλη δεν βλέπει και κανένα φως για το τι καλύτερο μπορεί να γίνει στο μέλλον από αυτούς . Αθλιότητα , παραπληροφόρηση, αγωνία για το μέλλον κοινώς αλίμονο και τρισαλίμονο μας. Τέτοια κατάρρευση με τόσο θορυβώδη τρόπο δεν περίμενε κανένας από μια κυβέρνηση που ευαγγελίστηκε το σεμνά και ταπεινά και τις διακηρύξεις της ότι θα ασχολούνταν με τα μικρά και καθημερινά που ταλανίζουν τον Έλληνα.
    Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι τελειωμένη αν και έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από την εκλογική επιτυχία της. Δίκαια πολλοί μιλούν για άμεσες πολιτικές εξελίξεις και εκλογές. Δυστυχώς ο Καραμανλής αποδείχτηκε μια υπερτιμημένη φούσκα.
    Από την άλλη η Ελληνική κοινωνία ψάχνει εναγωνίως τη λύση στα προβλήματα και την κατεύθυνση που θα ακολουθησει. Το αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με τα καινούργια και άφθαρτα στελέχη του αντικειμενικά παρέχουν μια αξιοπιστία και μια ελπίδα για ένα αγώνα για το καλό όλων το Ελλήνων για να επανέλθει η αισιοδοξία τουλάχιστον και το όραμα και οι Έλληνες να αποκτήσουν μια κατεύθυνση με ουσιαστικό περιεχόμενο και σκοπό για το καλό όλων.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika o kwstakis einai poustis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι…

    "Πούστρα!" "Ανώμαλη!" Οι λέξεις αυτές μας ανάβουν λαμπάκια συναγερμού. Μπορούμε να εξουδετερώσουμε το δηλητήριό τους; Η ανάκτηση των λέξεων που μας κακοποιούν είναι μια διαδικασία μιθριδατισμού ή μια δύσκολη μπουγάδα.
    Πώς ανακτούμε τις λέξεις που μας κάνουν κακό;

    Το να μας πει κάποιος «λούγκρα» ενοχλεί μόνο στο βαθμό που αφήνουμε αυτή τη λέξη στο δικό του λεξιλόγιο, με τους δικούς του κανόνες χρήσης. Πώς όμως να της δώσουμε πιο θετικό νόημα; Μήπως πρέπει να την καταργήσουμε τελείως; Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μας να την εξαφανίσουμε. Μπορούμε όμως να επηρεάσουμε το περιεχόμενό της.
    Αγγίξτε τη λέξη
    Όσο περισσότερη βία έχουμε υποστεί, τόσο δυσκολότερο είναι να βάλουμε αυτή τη λέξη στο στόμα μας. Μόνοι σας, καλύτερα όμως στα πλαίσια μιας στηρικτικής σχέσης (φίλοι, ψυχοθεραπεία), αρθρώστε τη λέξη. Πιθανώς να λυθείτε σε κλάματα ή να εξοργιστείτε. Και τα δύο κάνουν καλό· είναι η αρχή της θεραπείας.
    Δοκιμάστε τη λέξη
    Από τη στιγμή που μπορείτε να λέτε τη λέξη «πούστης» χωρίς να σφίγγεστε πολύ, δοκιμάστε να πείτε μια φράση όπως «είμαι πούστης»,. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις σας. Πονάει; Τι μνήμες φέρνει;
    Φορέστε τη λέξη
    Όταν μπορείτε να λέτε τέτοιες φράσεις στον εαυτό σας χωρίς (μεγάλο) πρόβλημα, δοκιμάστε να την πείτε και σε άλλους, αλλά μόνο σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Πειραματιστείτε. Ίσως η πρώτη φορά να είναι δύσκολη. Ίσως να σοκαριστείτε και εσείς όσο και οι φίλοι σας. Ζητήστε τους να μην τη χρησιμοποιούν προς το παρόν οι ίδιοι προς εσάς ή μπροστά σας.
    Υιοθετείστε τη λέξη

    Βρείτε ποια λέξη απ' όλες σας ταιριάζει· δεν πονάνε όλες οι λέξεις το ίδιο. Π.χ. κάποιοι προτιμούν το «αδερφή» από το «πούστης» γιατί έχει κάτι το αδερφικό· αντίθετα, μερικοί απεχθάνονται το «αδερφή» γιατί είναι θηλυκό. Άλλους τους ενοχλεί το ιατρικό «ομοφυλόφιλος». Βρείτε με ποια αισθάνεστε εσείς πιο άνετα.
    Δανείστε τη λέξη
    Όταν πια νιώθετε ότι η αυτή η λέξη δεν σας πονάει, επιτρέψτε σε ανθρώπους που σας αγαπούν να σας την πουν. Πονάει ακόμα; Η απενοχοποίηση των λέξεων μπορεί να πάρει καιρό.

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι…

    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis


    Kαι ακαρτέρει και ακαρτέρει τα τσιμπούκια τα πολλά,
    καταπίνω και ρουφάω
    όλων των ειδών καβλιά

    Με εκτίμηση,
    babis
    (από την Διακύρηξη Αρχών μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟ-ΓΚΟΥΦΗΣ

    και τα ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ KAGELA..

    ή Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..

    Στις 48,000 μονάδες ο δείκτης της Σοφοκλέους και δεν λέει να σταματήσει. Το Ψωμί-Ψωμάκι επίσης απογειώνεται. Το ίδιο το γάλα, τα λάδι, τα καύσιμα και γενικώς όλα τα αναγκαία αγαθά.

    Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΚΙΝΕΖΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΚΑΖΑΚΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟ ΓΙΩΡΓΑΡΟ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: Τα καταστήματα γεμάτα κόσμο, οι άνθρωποι χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Και όλοι τραγουδούν ΚΑΘΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΛΥΠΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ.


    ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ??

    Βεβαίως, Βεβαίως. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ


    Ο Απρόσεχτος που πίνει πράσινο αίμα, αλλά του κάθεται στο παχύ έντερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα ένα κειμενάκι στο Βήμα (Είναι νέοι οι νέοι πολιτικοί; ) που αξίζει να το προσέξετε.

    Είναι του Νίκου Μουζέλη και υπάρχουν αρκετά σημεία τα οποία σηκώνουν πολύ κουβέντα.
    Γενικά, ΔΕΝ θα έλεγα ότι συμφωνώ με την μεθοδολογία της προσέγγισης, αλλά ασπάζομαι 100% το παρακάτω απόσπασμα:


    "Η ουσιαστική αλλαγή του πολιτικού συστήματος, αν και όταν επιτευχθεί, μάλλον θα προέλθει όχι εκ των έσω αλλά κυρίως από δυνάμεις και εξελίξεις εκτός του κομματικοκρατικού συστήματος: από την ανάπτυξη φορέων εντός της κοινωνίας των πολιτών, από την ενδυνάμωση των μέχρι σήμερα καχεκτικών «Ανεξάρτητων» Αρχών, από τα νέα κινήματα, από την αλλαγή της πολιτικής κουλτούρας που οι μεταϋλιστικές αξίες μιας μερίδας της νέας γενιάς ασπάζονται - καθώς και από τις εξωτερικές πιέσεις που η ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ενωση δημιουργεί."

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bloopers είσαστε βλέπω πολύ αναστατωμένοι μετά και τα τελευταία γεγονότα στην υπόθεση Ζαχόπουλου! Γιατί πετάτε την μπάλα έξω επό το γήπεδο; Τι έχουμε "ξεκατίνιασμα" δημοσιογραφικο-εκδοτικο του χώρου σας; Οι πρόστατες σας "μαλλιοτραβιούνται; Για δείτε ποιοί είναι οι εμπλεκόμενοι στον καυγά: ΘΕΜΟΣ, ΜΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΨΥΧΑΡΗΣ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΤΡΕΜΗ, ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΒΟΡΙΝΑΣ και όλα τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια που εμφανίζονται στα χαλκεία των 8 και στηρίζουν τον έναν ή τον άλλον. Τι είναι όλοι αυτοί; Μήπως είναι σαν εσάς; Μήπως είναι οι προστάτες σας;
    Προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο ένας είναι λιγότερο εκβιαστής από τον άλλο! Προσέξτε:ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ! Όταν θα τελειώσει το θέμα θα δείτε ποιός θα γελάει. Θα δείτε ποιοί του χώρου σας είναι μπλεγμένοι αφού γνώριζαν για τον εκβιασμό. Περιμένετε... Ήδη το ρολόι γυρίζει αντίστροφα. Ο Ανδριανός τους παρακολουθεί να τσακώνονται. Διέρευσε το όνομα και τώρα όλοι βλέπουν το ΘΕΜΟ να αρνείται ότι ήταν αυτός δηλαδή κάνει αυτό που θα έκανε από την πρωτη στιγμή. Αν όμως υπάρχουν αποδείξεις; αν υπάρχει ας πούμε βίντεο από κάμερα ασφαλείας;
    Τι είπατε; κακοί επικοινωνιακοί χειρισμοι; Με τέτοιο συναρπαστικό αποτέλεσμα; Μάλλον επρόκειτο για σχέδιο που δουλεύει! Και σε λίγο θα δείτε κι άλλες χειροπέδες! Έτσι εξηγείται γιατί ο άνθρωπός σας ο Καχριμάκης τα βάζει με τη Δικαιοσύνη. Λέτε να φοβηθούν οι δικαστές να βάλουν τις χειροπέδες εκεί που πρέπει; Αποκλείεται γιατί πλέον έχουν τη δύναμη και τη βούληση να ξεβρωμίσουν το τοπίο από τους νταβατζήδες

    Blooperάκια μικρά ανθρωπάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. index

    @"insider"

    Αντε πάρε ρε καμιά ρουκέτα να ρίξεις κανένα 747...

    Αγράμματε φανατισμένε ΤΑΛΙΜΠΑΝ,
    ...ε, ταλιμπάν!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. index

    Added:
    January 13, 2008
    16 hours ago

    Views:
    1,164

    Honors for This Video:
    #12 - Most Linked (Today) - Canada
    #1 - Most Linked (Today) - Comedy - Canada
    #21 - Most Linked (Today) - Comedy
    #71 - Most Linked (This Week) - Canada
    #9 - Most Linked (This Week) - Comedy - Canada
    #89 - Most Viewed (Today) - Canada
    #10 - Most Viewed (Today) - Comedy - Canada
    #54 - Most Viewed (This Week) - Comedy - Canada

    ...στούμε!!!
    ...στούμε ΠΟΛΥ.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε άλλο παρά αγράμματος ο insider και μια χαρά τα λέει.Μάλλον εσύ ταλιμπανίζεις εδώ μπλούπερ... Ελλειψη επιχειρημάτων υποθέτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 10.20

    Η απάντηση εδώ επειδή βαριέμαι να τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10.48
    πάλι μπούρδες γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι bloopers όταν δεν έχουν απαντήσεις...βρίζουν!

    Φασισμός δεν είναι αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση