GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mr. Zacho you are poison...

. Του Χρήστου Λουτράδη , Θα του τραγούδαγε ο Alice Cooper το κ. Ζαχόπουλου αφου κατάφερε σε πολυ μικρο χρονικο διάστημα να: Καταρρίψει κά...

.
Του Χρήστου Λουτράδη
,
Θα του τραγούδαγε ο Alice Cooper το κ. Ζαχόπουλου αφου κατάφερε σε πολυ μικρο χρονικο διάστημα να: Καταρρίψει κάθε ιδεολόγημα και προπαγανδιστικό μηχανισμό της Νέας Διακυβέρνησης περί "Σεμνων και Ταπεινων", να δείξει με περίτρανο τρόπο οτι το χειροτερο είδος νεοέλληνα, που ενδημεί στην πατρίδα μας, ειναι ο νεόβλαχος που αποστερημένος απο κάθε ηθικο φραγμό, μεθυσμένος απο το ψευδαίσθηση της εξουσίας, εκμεταλλεύεται τον μικροαστισμο και την ανάγκη μιας γυναίκας για νομιμοποίηση σε ενα διεφθαρμένο σύστημα.
Παράλληλα έφερε στην επιφανεια τα χειρότερα ένστικτα ενός ανθρωπου που, ενώ εχει ευεργετηθεί απο εναν Πρωθυπουργό, στο βωμό μιας ευκαιριακής ηδονής θυσιάζει τα χρόνια της φιλιας του με αυτον τον άνθρωπο, αναφερομενος σε προσωπικές καταστάσεις του ζεύγους Καραμανλή και της πορείας του Πρωθυπουργου.
Και ολα αυτα ...για τα 15 λεπτά...ηδονης. Κυριε Ζαχόπουλε μου, άξιζε; Και αν άξιζε αυτό... εμεις τι φταίμε να αντιληφθουμε πλήρως ότι ενας απο τους διαχωρισμούς Προόδου και Συντήρησης παραμένει ζήτημα αισθητικό;
Μια ματιά στις φωτογραφίες θα σας πείσει...

34 σχόλια

  1. Παντα τετιοι ηταν και ειναι οι καθαροαιμοι Δεξιοι και οι Νεοκαραμανλικοι που πετυχαμε,αλιμονο μας ..Εμεις που τους γνωρισαμε απο παλια τους φαγαμε στη μαπα και τους ξεραμε καλα ,ας τους δει και ο Ελληνικος λαος που στηριξε τις ελπιδες του σε κατι τετοια υποκειμενα. Ψεμα,απατη,παραπληροφορηση, ηθικολογια, δηθεν..Απο κατι τετοιους πρεπει να φυλαγεσε..
    Μπραβο Xρηστο,πολυ ωραιο...

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. dhmhtroula lianh kai papandreas sou 8umizei kati re malaka loutradh gamw thn mana sou brwmopasoke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΩ 4 ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 50, 60, 70) ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 60 ΙΕΡΑΡΧΗΣ (ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΚΑΙ ΟΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ (ΠΑΤΗΡ ΒΟΥ>>>) ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ).


    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ: ΣΤΥΛΟΒΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ "ΗΘΙΚΗΣ" ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ). ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.

    ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ, ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να προβει στην απόπειρα αυτοκτονίας, μάλλον συμφωνούσε μαζύ σας. Προς τι τα υπόλοιπα΄;
    Αν επιζήσει όμως, δεν του αξίζει μια ευκαιρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Λουτράδη τι σε παραξενεύει ???

    ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ???

    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ /ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγουρα αυτο το ρεμαλι εχει καταγωγη αριστερη και φαινεται απο τον εκδηλο αλαβανισμο του. Μονο η αριστερα εχει να επιδειξει τετοια κωλοπαιδα , απο τοτε που προδιδε τον τοπο μας, απο τοτε που συμμαχουσε με ναζιστες , βουλγαρους και καθε ξενο εναντιον της Ελλαδος μας..

    Αυτη η αριστερα που με τις χουνταρες της στην ανατολικη ευρωπη μακελεψε πλειαδα λαων, εκανε πουτανες τις μαννες τους, τις κορες τους και τις αδελφες τους ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να μιλαει ακομη.. αυτη που εθαψε την δημοκρατια οπου βγηκε (και φυσικα ΠΟΤΕ δεν βγηκε δημοκρατικα αλλα παντα με χουντες..)που επικηρυξε την αξιοπρεπεια που ποδοπατησε καθε εννοια ελευθεριας ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ...

    Σε αυτους που θελανε να μας κανουν οπως ειναι οι αλβανια σημερα αξιζει μονοι ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ στα ρυπαρα τους προσωπα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ που ειχανε την ατυχια να υποστουν την ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

    Χαρισμα σας οι ζαχοπουλοι, ειναι και αυτοι μπολιασμενοι με τα ιδανικα σας...

    ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΟΨΕ ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Τσέκου δεν είναι ούτε ανήλικο, ούτε αγοράκι. Δηλαδή οι ΠΑΣΟΚοι δεν γαμάνε; Αλλά τι να γαμήσουν; Κουρέλια είναι ακόμη από το γαμήσι που έριξαν σε έναν ολόκληρο λαό μέσω Χρηματιστηρίου. Αφήστε ρε την Δεξιοφοβία. Όποιος κάνει μαλακία να την πληρώνει. Είτε Δεξιός, είτε Αριστερός, είτε Πασόκι. Αλλά αυτοί οι μαλάκες είμαστε, μαλώνουμε εμείς που τρώμε το γαμήσι και αυτοί την βγάζουν ζάχαρη και γελάνε με την πάρτη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Πολύ σοβαρές διαπιστώσεις και συμπεράσματα…….

    Τογραψε πριν από λίγο ο «Χωριάτης» αναφερόμενος στον εσμό των υποστηρικτών του «καταλληλότερου» και του λοιπού συμφερτού που δρουν εδώ μέσα εργολαβικά με κοινό παρονομαστή το έργο της αποδόμησης του ΓΑΠ ,του ΠΑΣΟΚ και της αριστερής ιδεολογίας γενικα .

    Είπε:
    «Περιέργως όλοι αυτοί είναι με τον Καραμανλή, με τον Βενιζέλο και εναντίον του ΓΑΠ, του ΣΥΝ και των διανοουμένων.»
    Στο σημείο αυτό περικλείεται όλη η αλήθεια.
    Έτσι είναι. Αυτός είναι ο σκοπός των. Ο Ελληνικός λαός όμως τους έχει συχαθει κατους γνωρισε σε …ολο το μεγαλειο τους .Ο βασιλιας είναι γυμνός . Ο λαος επαθε,παθαινει,και εμαθε. Οι εκλογές πλησιάζουν. Η ώρα του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου πλησιάζει..

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Λουτράδη
    Θερμά συγχαρητήρια για το άρθρο σας .

    Λείπουν όμως οι χαρακτηρισμοί ΑΛΗΤΕΣ , ΣΑΠΙΟΙ , ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ , ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MAMAKIA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΔΕΞΙΟ-ΦΙΛΟΒΑΣΙΛΙΚΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ .

    ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aριστεροι ειναι αυτοι που θελουνε γαμο μεταξυ πουστηδων , αριστεροι ειναι αυτοι που θελουνε νομιμοποιηση της παιδεραστιας, αριστεροι ειναι αυτοι που την σφαγη τησ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΑΣ την λενε 'συνωστισμο' αριστεροι ειναι αυτοι οι γιοι και οι κορες ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ της αριστερας που συνεληφθησαν για εμποριο ναρκωτικων και ενοπλες κλοπες κατα συρροη...

    αριστεροι ειναι αυτοι που εξουσιαζουν τα καναλια μας και μενουνε σε βιλλες στα 'ψυχικα' και τις 'φιλοθεες' . . .

    Αριστεροι ειναι αυτοι που παραχωρουντην ιστορια μας και το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας σε ενα ματσο αλητων γυφτοσκοπιανων, αυτοι που ΜΗΔΙΖΟΥΝ πεναντι στους τουρκους... αυτοι που αφοπλιζουν καθημερινα τον τοπο μας απο ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ..

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαι μεσα σε ολη αυτη την θαλασσα της μαλακιας νασου (ποιος αλλος ?) και ο babis...με το αιωνιο παραληρημα του περι του bravogiorgo και την ψυχανωμαλη και διαστροφικη του επιθυμια να δει το παιδι της ολμπραιτ ενα καθαρο χαζοχαρουμενο αμερικανακι στην πρωθυπουργια..

    ρε τι παθαινει κανεις απο την μαλακια... ε οχι ρε φιλε και πρωθυπουργος ο τζανεττακος της πολιτικης , ο καρπαζοεισπραχτορας ... παει μακρυα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο giorgakis δεν ητανε που οταν πρωτοηρθε στην Ελλαδα νομιζε οτι ο Πειραιας ηταν ανθρωπος ?

    Ας παει καλυτερα πισω στην πατριδα του (go home re giorgos) να μιλησει και την μητρικη του γλωσσα και ας μην ανακατευεται με τα δικα μας ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ οχι αμερικη ..

    αιντε λοιπον στην βαβυλωνια με την πληθυσμιακη πανσπερμια και παρατα τις αμερικανιες giorgo ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι γεννημένες με μια φυσική κλίση να αμαρτάνουν, έχουμε μια αμαρτωλή φύση.
    Το κακό όμως είναι ότι δεν έχουμε διδαχθεί να αμαρτάνουμε!! Αλλά και δεν γνωρίζουμε η δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τα σύνορα των “πρέπει” και δεν “πρέπει”.
    Στην εποχή μας, διαρκώς και περισσότερο, κυριαρχούν τα μετρήσιμα, ποσοτικά μεγέθη, όπως η μείωση του πληθωρισμού, οι τιμές των μετοχών στο χρηματιστήριο, πόσα αυτοκίνητα αντιστοιχούν ανά κάτοικο, πόσα km δρόμους φτιάξαμε, πόσα πολυκαταστήματα άνοιξαν κ.τ.λ.
    Έχουν και αυτά τη σημασία τους, τα χρήματα είναι ελευθερία και πολλά από τα παραπανω είναι αρκετά σημαντικά και χρήσιμα, όμως αυτή η τρελή πορεία να φτιάξουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα υλικά αγαθά, μας έκανε να ξεχνάμε η ακόμη και να χάσουμε εντελώς από τη ζωή μας κάποια μη μετρήσιμα μεγέθη, όπως την αξία της φιλίας, ένα χαμόγελο που θα προσφέρουμε ή θα μας προσφέρουν, και τόσα άλλα απλά καθημερινά που είναι η ίδια η ζωή, o κόσμος μας
    Δυστυχώς όμως τα απλά τα προσπερνάμε και μέρα με την μέρα σακατεύουμε την ανθρώπινη φύση που είναι εν τέλη η ίδια μας η φύση.
    Έτσι φτάσαμε να βλέπουμε αρκετούς ανθρώπους να μην έχουν ηθικές ή άλλες αναστολές, κινούμενοι με άνεση στα όρια του παραλόγου…

    Γενικότερα όμως στην πολιτική το ζητούμενο δεν μπορεί να είναι η μακροημέρευση του κάθε πολιτικού στην εξουσία αλλά η παραγωγή πολιτικού έργου ακόμη και με ρίξεις αν χρειαστεί, αλλά και με τομές που θα δημιουργήσουν ανάπτυξη και θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο όλων.
    Νομίζω ότι σήμερα βασικά το πρόβλημα αρχίζει από το γεγονός ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει αξιοκρατία. Η αξιοκρατία είναι μια από τις έννοιες που καταταλαιπωρούνται και καταπατούνταν παντα στη χώρα μας. Αν σήμερα ρωτήσεις οποιονδήποτε Έλληνα αν υπάρχει αξιοκρατία στην Ελλάδα ή αν ο ίδιος πιστεύει στην αξιοκρατία, το λιγότερο που θα κάνει θα γελάσει ειρωνικά, για να μην πω ότι θα θεωρήσει τον ερωτούντα άνθρωπο από άλλο πλανήτη.

    Τα φαινόμενα αυτά δεν είναι σημερινά, είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της πολιτικής που ασκήθηκε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα.
    Η κοινωνία όσο και να θέλει ο πρωθυπουργός της χώρας που θεωρώ ότι κάνει σημαντικές προσπάθειες δεν αλλάζει σε μια νύχτα ή σε 3 χρόνια, χρειάζεται κόπο και χρόνο, αλλά και την συμβολή όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατι κατακλυζεται ο κοσμος απο πουτανες πρωην αριστερων χωρων που τα αριστερα χουντικα καθεστωτα εξαχροιωσαν ?

    Γιατι βλεπουμε μονο ουκρανες, μολδαβες, αλβανες, βουλγαρες, τσεχες, πολωνες, ρωσσιδες κλπ και οχι αγγλιδες ,βελγιδες, ολλανδες, σουηδες, εγγλεζες, ισπανες ?? (οι τελευταιες δε ειχανε και εχουνε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ δεξια βασιλικα καθεστωτα..και οχι σκατολαικες χουντοαριστερες σοσιαλιστικες κυβερνησεις..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ekeino to zwrisma ...tou ekklhsiasmou...xechnietai? kai na fovountai oi goneis giati o pateras then tha eperne adeia gia to mpago sthn agora stou kampanh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και αν άξιζε αυτό... εμεις τι φταίμε να αντιληφθουμε πλήρως ότι ενας απο τους διαχωρισμούς Προόδου και Συντήρησης παραμένει ζήτημα αισθητικό;

    ========

    Χρήστο μου,
    είναι σωστή η παρατήρηση.
    Η δημοκρατία διακρίνεται από τον αυταρχισμό και τον ολοκληρωτισμό από μια εντελώς διαφορετική αισθητική.

    Μόνο που δεν είναι η αισθητική της εξουσίας Ζαχόπουλου που πρέπει να σε προβληματίζει, αλλά κυρίως αυτή του Καραμανλή.

    Καταλογίζεις στο Ζαχόπουλο ότι πρόδωσε σε ιδιωτικές του στιγμές την εμπιστοσύνη του φίλου του-Πρωθυπουργού: κάρφωσε.

    Δεν αναλογίζεσαι όμως πόσο χειρότερα έπραξε ο Καραμανλής υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών, επί των οποίων ασκεί την συνταγματική εξουσία του, κρυμμένος μάλιστα σαν φοβισμένο παιδάκι πίσω από τα ψεύδη ενός υπαλλήλου του και την αμετροέπεια ενός άλλου.

    Μια και ο λόγος περί αισθητικής, για πρόσεξε το διπλοπρόσωπο της συμπεριφοράς αυτής.

    Δες την Υποκρισία και τα αντανακλαστικά της αυτοσυντήρησης.
    Σου φαίνονται αξιοπρεπή;

    Εκπροσωπούν ναι ή όχι τα χειρότερα πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας, ναι ή όχι;

    Με μια διαφορά, τον Ζαχόπουλο τον επέλεξε ο Καραμανλής και όχι ο λαός, σε αντίθεση με τον Καραμανλή
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδια προσεξτε τι θα απαντησετε στον ΑΓΙΟ γιατι θα φτασει παλι σε παροξυσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.47, 11.53

    Αντιπαρχερομενος τα επίθετα, τις απρεπείς εκφράσεις και τις βωμολοχίες σας, βλέπεις εμείς οι γνήσιοι οι δημοκράτες σοσιαλιστές εχομε ήθος και ευπρέπεια και σεβόμαστε τον διπλανό μας άσχετα αν διαφωνούμε. Βαθύτατα δημοκράτες γαρ… Θέλω να σας πω πέραν των άλλων ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ιδέες, όραμα, όρεξη για δουλειά και θα προσφέρει στην πατρίδα πολύ περισσότερα από όσα ο «καταλληλότερος». Εσύ, η οικογένεια σου και ο περίγυρος σου θα περάσει πολύ καλύτερα. Εκτός και να είσαι από αυτούς που τρώνε και πίνουν σήμερα σε βάρος των πολλών ,ξέρεις εσύ ( κουμπάροι, κολλητοί, συγγενείς και φίλοι, νεαρές που εκδίδονται για ένα διορισμό κλπ,κλπ)
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κωλοδεξιοί τώρα που ο 'μάγκας' σας Καραμανλής αποδείχτηκε πουστάρα του κερατά και πιο ανίκανος κι απ' τον Τζανετάκη, όλα σας φταίνε. Τι να κάνουμε... Μια επιστημονική έρευνα πάντως έδειξε ότι οι δεξιοί (κατά δήλωσή τους) και συντηρητικοί, έχουν πολύ λιγότερη διανοητική ευλυγισία και δυνατότητα επιλογών σε συνθήκες στρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε δεν ειπαμε να μη μου πειραζετε τον αγιαρα;
    ειναι φιλος μου
    καλο παιδι και της παρεας μονο που καποτε-καποτε σπαει πορτες...
    τωρα δεν δουλευει σε στουντιο μη μου τον τσαντιζετε και κανει καμια ζημια πουθενα αλλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενταξει.Θα παραδεχτω οτι κατα βαθος τον συμπαθω τον ΑΓΙΟ.Αλλωστε καθε χωριο εχει και τον τρελλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. babis tο πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ είναι νοοτροπίας άλλων εποχών, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ζήτωσαν οι δυνάμεις της αληθείας έναντι του ολοκληρωτισμού της Νέας Δημοκρατίας!

    Χαίρεσθε άγιε και χωριάτη!

    Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ena minimataki gia ton 11.42

    to paralirima sas sxetika me tin aristera einai akriothaymasto..
    politika tha prepei na entaseste stin akra deksia..poy omos paramenei entos tis ND.
    mia erotisi ...an eixame kivernisi aristeri ,o zaxopoylos itan aristeros kai oloi oi proin poy simmeteixan stis skanalares sas kai sto megalitero fagopoti (ade...apo ta megalitera .oxi to megalitero)...tha vrizate menomenos tin N.D??

    eiste pragmatika FAINOMENO.
    i epistimi sikonei ta xeria psila..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12.31

    Να εισαι σιγουρος πολυ περισσοτερα μπορει να προσφερει απο την παρεα που εχουμε σημερα.
    Το ΠΑΣΟΚ με το Γιωργο Παπανδρεου ειναι οτι καλυτερο για ενα συγχρονο οραμα και μια θετικη προοπτικη για το λαο και την πατριδα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. re mounakia

    apodukeneietai oti toso to agxos sas pou kapoios gamaei ena poutanaki, giati eseis balate upeu8uno seksoualikou tomea thn poustara ton ballianato.
    den mou apanthsate gia ton skatogera ton andrea to moulo arxhgo sas pou phdage thn aerosunodo enw htan pantremmenos, ekei lete tipota re lamogia?
    gia thn tremh kai th stah pou partouzwnontai enw einai karga pasokatzoudes lete tipota?
    to exete dei pasokoules kai aristeroi o puxhs tou ellhnikou laou.

    oust apo dw brwmiloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ


    ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΨΩΛΗ

    ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ

    ΑΙΣΧΟΣ
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.


    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    170,000,000 ΕΥΡΩ ΜΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. anwnumh aderfh pou mou eipes gia ton purso,

    des thn manoula sou thn kwlogria na ths kremontai ta xusia mou apo to stoma ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. loutradis kai agios poia sxedia exipiretoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ",ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Η ΚΑΜΟΡΑ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ"
    ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ".
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.
    ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ...

    ΓΙΑΤΙ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ
    ΚΑΜΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ?
    ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ "ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ"..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ.

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ
    "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.





    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΔΙΠΛΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΖΕΙ ΤΟ 89 ΤΟΥ..
    ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ..

    Ο ΓΑΠ. ΤΟ 65 ΤΟΥ..
    ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ..ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο λογιστής Τάσος Σιδηρόπουλος στην Βέροια είναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερώστε τους φίλους σας στη Βέροια ώστε να μην καταστρέψει και άλλους πελάτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφου συζητησαμε για λιγο ο Γιαννης εριξε την ιδεα να συμετασχουμε και εμεις στο παιχνιδι. Η κοπελα ταπαιξε και ειπε ότι δεν μπορει και δεν το ξανακανε .φοβηθηκε ότι θα την ξεσκιζαμε και θα καταλαβενε ο ανδρας της. Μας ειχε πει ο Γιαννης ότι μονο μια τον αφηνε να τη γαμησει και μετα τον τρελαινε στα τσιμπουκια.

    Τοτε εγω εριξα την ιδεα να μεινουμε για να κοιταμε και αν ηθελε να μας κανει κανενα τσιμπουκι. Της αρεσε η ιδεα και αφου γδυθηκαμε τη βαλαμε στη μεση ορθιοι όπως ειμασταν και αρχισαμε να τη χαιδευουμε ολοι μαζι. Στην αρχη εδειξε αμηχανη αλλα όταν της ειπα ότι θα μας κανει από ένα τσιμπουκι και μετα θα καθησουμε στην ακρη και θα βλεπουμε ηρεμησε και αφεθηκε στα χαδια μας.

    Τη χαιδευαμε παντου ταυτοχρονα και η κοπελα απολαμβανε αυτή την πρωτογνωρη αισθηση βγαζοντας μικρους αναστεναγμους που σιγα σιγα δυναμωναν. Ο Γιαννης πιπιλιζε ις ρωγες της που ειχαν πεταχτει εξω , ο Δημητρης ηταν πισω της και χαιδευε τον κωλο της και εγω χαιδευα τα ποδια της και την κοιλια της προχωρωντας προς το μουνι της . αφου χαιδεψα για λιγο τις τριχουλες της εβαλα το χερι μου αναμεσα στα ποδια της και χουφτωσα το μουνι της. Βογγηξε από ηδονη και τρανταχτηκε ολοκρηρη. Το μουνι της ηταν μουσκεμενο και σε κάθε χαδι μουσκευε περισσοτερο. εχωσα το δαχτυλο μου μεσα και αρχισα να παιζω με την κλειτοριδα της . Βογγουσε δυνατα και τιναζοταν ενώ τα υγρα της ετρεχαν στα στα σφιχτα μπουτια της. Δεν θα αργουσε να τελειωσει και ειπα να την ξαπλωσουμε στο κρεβατι.

    - Τι θα μου κανετε , ψιθυρισε
    - Ηρεμησε μωρο μου ,της ειπα .εχυσες ποτε με γλυφομουνι?
    - Οχι
    - Ξαπλωσε και απολαυσε το

    ξαπλωσε στο κρεβατι δειλα και με τα ποδια κλειστα αλλα όταν ενοιωσε τις γλωσσες του Δημητρη και του Γιαννη να πιπιλιζουν τις ρωγες της και τη δικη να χαιδευει τα μπουτια της και τις τριχουλες της ,χαλαρωσε και και αρχισε να ανοιγει τα ποδια της αποκαλυπτοντας ανα ωραιο μουνακι με μικρα μουνοχειλα και μια μικρη τρυπουλα από την οποια ετρεχαν οι χυμοι της ηδονης της μουσκευοντας τα κωλομερια της.

    Ανοιξα λιγο τα χειλη του χαιδευοντας την κλειτοριδα της και κοιταξα για λιγο τη μικρη τρυπουλα η οποια ανοιγοκλεινε με την κινηση της λεκανης της . η Μαιρη βογγουσε και και τιναζοταν από καυλα. Χαιδεψα κυκλικα λιγο την τρυπουλα και εβαλα το δαχτυλο λιγο μεσα της. Ενοιωσα το στενο μουνι της να σφιγγει το δαχτυλο μου και πηγα να το βαλω πιο βαθια αλλα το χερι της Μαιρης με σταματησε. Ετσι αρχισα να γλειφω σιγα τα χειλακια ,την κλειτοριδα και τελος εβαλα τη γλωσσα μου στην καυτη τρυπουλα και αρχισα να τη βαζω μεσα –εξω ενώ η μυτη μου ετριβε την κλειτοριδα της. Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει δυνατα ,επιασε τα μαλια μου και πιεζε το κεφαλι μου στο μουνι της ενώ η λεκανη της χορευε σε ένα ξεφρενο ρυθμο

    -Χυ.........χυνω.......χυνω.....ααα......αααααααααααααααααααααααααααααααα

    ααααχ..........αχ.....αχ...αχ

    Σιγα σιγα τα βογγητα της εσβιναν ωσπου χαλαρωσε και εμεινε ακινητη με τα ματια κλειστα και τα ποδια ορθανοιχτα . κοιταξα το μουνι της από οποιο ετρεχαν οι τελευταιες σταγονες της ηδονης και το σεντονι που ειχε δεχτει και αυτό ένα μερος από τα υγρα της. Το εδειξα και στους δυο και με ένα χαμογελο ειπαν στη Μαιρη

    - Σ αρεσε?
    - Ηταν τρελα . γιατι δε μου τοκανες καμια φορα ? ειπε στο Γιαννη

    Η πουτσα μου πηγαινε να σπασει από τη καυλα , πηγα από πανω της και την ακουμπησα στο στομα της χουφτωνοντας τα στηθη της.. αφου εγλειψε για λιγο το πουτσοκεφαλο μας ειπε να ξαπλωσουμε εγω και ο Δημητρης στο κρεβατι. Επιασε τις πουτσες μας και αρχισε να τις γλειφει εναλλαξ . Εγω ενοιωσα ότι οπου ναναι θα χυσω . – Ρουφα με μωρο μου της ειπα. Αρχισε να να βαζει σιγα σιγα το πουτσοκεφαλο στο στομα της και μετα προχωρησε προς τα κατω. Εκανε μερικες κινησεις πανω κατω και όταν καταλαβε ότι θα χυσω τον κρατησε στο στομα της ρουφωντας τον δυνατα . Τα χειλη της να εσφιγγαν τον πουτσο μου που ειχε χωθει βαθια στο στομα της και σε λιγο εχυνα μεσα στο στομα της που συνεχισε να ρουφαει με λυσσα κανωντας με να παω στα ουρανια και να γυρισω. Όταν συνηρθα η Μαιρη ειχε αναλαβει τον Δημητρη που δεν αργισε να χυσει κι αυτος. Η Μαιρη κοιταξε τον Γιαννη που περιμενε στην πολυθρονα

    -Ελα μωρο μου κανε με και μενα ένα τσιμπουκι δεν αντεχω άλλο - Δεν θα με γαμησεις?
    -Μετα . ας αλλαξουμε τη σειρα σημερα

    Η Μαιρη υπακουσε και γονατισε κανοντας τον να χυσει κι αυτος στο στομα της

    Αφου πλυθηκαμε ολοι και καναμε ένα τσιγαρο ο Γιαννης λεει στη Μαιρη .

    - Τωρα θα σε καυλωσουμε παλι ολοι μαζι και μετα θα σε γαμησω .εισαι?
    - Να μου κανει όμως γλυφομουνι ο Σακης

    ¶λλο που δεν ηθελα. Ξαπλωσαμε ολοι μαζι στο κρεβατι και αρχισαμε να παιζουμε με το κορμι της Μαιρης που αυτή τη φορα ειχε αφεθει στα χαδια μας με ανεση και απολαμβανε το κάθε τι που γινοταν Η Μαιρη δεν αργισε να καυλωσει με τρεις αντρες διπλα της . Η γλωσσα μου εκανε καλα τη δουλεια της ενώ της χαιδευα τα κωλομαγουλα Σηκωσα ψηλα τα ποδια της και η γλωσσα μου αρχισε να κατεβαινει και στην κωλοτπυπιδα της . Στην αρχη αραια περνουσα την γλωσσα και ξαναγυριζα στο μουνι και σιγα σιγα αρχισα να γλυφω μονο την κωλοτρυπιδα της που ηταν γεματη από τα υγρα της .Η Μαιρη τρελαθηκε από καυλα .

    - Τι μου κανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις

    Επιασα τα κωλομερια της και τα ανοιξα . Το μουνι της εσταζε συνεχεια κατευθειαν στην κωλοτρυπιδα της που ειχε μουσκεμα .Εχωσα τη γλωσσα μου στην κωλοτρυπιδα και αρχισα να τη σπρωχνω μεσα .Η Μαιρη εβαλε το χερι στο μουνι της και αρχισε να το χαιδευει βογγωντας δυνατα.Σε λιγο αρχισα να γαμαω με τη γλωσσα μου τον κωλο της Τα βογγητα της εγιναν πιο δυνατα και παρατεταμενα. Ειχε χωσει το δαχτυλο στο μουνι της και το κουνουσε ρυθμικα μεσα –εξω.Σε λιγο η αναπνοη της εγινε πιο γρηγορη, αρχισε να χτυπιεται τρελα και στο τελος σχεδον ξεσπασε σε κλαμμα φωναζοντας στο Γιαννη

    - Δεν αντεχω αλλοοοοοοο . γαμα μεεεεεεεεεεεεεεε.

    Ο Γιαννης της τον καρφωσε με δυναμη. Βογγηξε η Μαρια που της ξετρυπισε το στενο μουνι της με τη μια

    Ποτε δεν την ειχε γαμησει δυνατα. Παντα τη γαμουσε μαλακα και με αργο ρυθμο Αααααααααααχχχχ με ξεσκισεεεες......ααααχ

    Σε λιγο όμως αρχισε να βογγαει από ηδονη . Εσφιγγε δυνατα το Γιαννη με τα ποδια της τυλιγμενα γυρω από τη μεση του και αυτος καρφωνε με δυναμη το μουνι της μπαινοντας οσο πιο βαθια μπορουσε .Η Μαιρη βρισκοταν σε παραληρημα.

    Αααααχχχχχχχ ..........γαμα με.........ααααχχχ...........ναιιιιιιιιιι.........ααααααχχχχχχχχ.............παει ...το ....μουνι μου...........το ξεσκισεεεεεεεεες ααααααααχχχχχχχχχχ

    Ο Γιαννης δεν αντεξε πολύ και καρφωνοντας τον βαθια στο μουνι της εχυσε μουγκριζοντας

    Όταν βγηκε από μεσα η Μαιρη δεν ηθελε να τον αφησει

    - Λιγο ακομα ,ειπε
    Πηγα κοντα της και της χαιδεψα το μουνι δειχνοντας τον πουτσο μου
    -Θα το γλυκανω εγω το μουνακι σου μωρο μου όπως με το γλειφομουνι
    Εβαλε στην αρχη το χερι της για με εμποδισει
    -Θα με ξεσκισετε ολοι ψιθυρισε

    Η καυλα της όμως εξαφανισε την αντισταση της και παραμεριζοντας το χερι της εχωσα τον καυλωμενο πουτσο μου στο μουνι της. Η αισθηση του σφιχτου μουνιου με τρελανε

    -Μωρο μου τι μουνακι είναι αυτό .θα στο τρελανω στο γαμησι.

    Μπαινοβγαινα αργα μεσα της απολαμβανοντας το μουνι της και το γλυκο σφυξιμο του καθως κουνουσε από καυλα τη λεκανη της.Καθε τοσο τον καρφωνα βαθια μεσα της και εμενα για λιγο ακινητος με τον πουτσο μου να τιναζετε μεσα στο μουνι της.Η Μαιρη βογγουσε δυνατα με τα ματια κλειστα και το στομα ανοιχτο τιναζοντας τη λεκανη της προς τα πανω κάθε φορα που τον εχωνα στο μουνι της.Ενοιωσα τον πουτσο να εχει σκλυρηνει τοσο που να θελει να ξεσκισει αυτό το μουνακι. Αρχισα να τον χωνω ολο και πιο γρηγορα και πιο δυνατα Η Μαιρη αρχισε να ουρλιαζει και εγω να της τον καρφωνω με δυναμη βαθια στο μουνι της.

    - Μωρο μου θα το ξεσκισω το μουνακι σου

    -Ναι...........ααααααχχχ.........γαμα μεε.........αααααχχ.........σκισε μεεεεεεε..........τωρααα ........ναιιιι......χυυυ.....χυνωωωωωωωωωωωωωωω

    Την εσφιξα δυνατα στην αγκαλια μου καρφωνοντας τον πουτσο μου μεχρι τερμα στο μουνι της Η λεκανη της ανεβοκατεβαινε δυνατα και το μουνι κανοντας συσπασεις ρουφουσε τον πουτσο που αδειαζε ότι ειχε και δεν ειχε βαθια στο του.

    Μας πηρε λιγη ωρα για να συνερθουμε και όταν ξεκολισαμε ειδα το στομα της Μαιρης και το μαγουλο της γεματα με τα χυσιματα του Δημητρηυ δεν αντεχε άλλο και την εχυσε στο στομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση