GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιτέλους τα ψέματα τέλειωσαν...

.. Για όλους το πρόσφατο πόρισμα του συνηγόρου του πολίτη για την περίθαλψη ασθενών hiv/ aids που είναι αναρτημένο στο site του συνηγόρου, θ...

..
Για όλους το πρόσφατο πόρισμα του συνηγόρου του πολίτη για την περίθαλψη ασθενών hiv/ aids που είναι αναρτημένο στο site του συνηγόρου, θα κατατεθεί στην Βουλή σε ειδική συνεδρίαση που θα γίνει των ερχόμενο Μάρτιο …
Κύριε πρωθυπούργε και κύριε Αβραμόπουλε πώς θα αισθανθείτε όταν το διαβάσετε; Και ακόμα χειρότερα ο υπουργός εθνική άμυνας κύριος Ευάγγελος Μειμαρακης... καθώς διαπιστώνεται μέσα στο πόρισμα παράνομη απόλυση εργαζόμενου από των Στράτο και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικες πληροφορίες από το πολεμικό ναυτικό και την αναθεωρητική υγειονομική επιτροπή του ναυτικού …
Ο κύριος Καραμαλικης ο νέος αρχηγός ΓΕΝ θα είναι σε δύσκολη θέση καθώς και ο διοικητής υγειονομικού του πολεμικού ναυτικού…
Μας ντροπιάζουν τέτοιες συμπεριφορές κριοι και ακόμα χειρότερα σε ένα κράτος που το δικαίωμα στην εργασία είναι συνταγματικό κατοχυρωμένο …
Αυτή δεν έχουν ορκιστεί στο Σύνταγμα; ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι να αναδεικνύουν μερικά προβλήματα που για την κοινωνία μας κόποι τα θεωρούν ταμπού...

ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΥΝ.

Στέφανος Μ.

25 σχόλια

  1. http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υστατη ευκαιρία στο Σκοπιανό
    Tου Αθανασιου Ελλις

    Eχουν περάσει 15 χρόνια από το 1992 που άνοιξε η πληγή του Σκοπιανού, και ίσως βρισκόμαστε ενώπιον μιας ύστατης ευκαιρίας για λύση. Αυτό θα συμβεί εάν αξιοποιηθεί ο διακαής πόθος των Σκοπίων να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ στην επόμενη σύνοδο κορυφής το 2008. Και εάν φυσικά διδαχθήκαμε από τα λάθη του παρελθόντος.

    Τα σημερινά δεδομένα είναι χειρότερα. Οπως και στο Κυπριακό, ισχύει το επώδυνο «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Ομως, η συγκυρία επιτρέπει κάποιες αμυδρές ελπίδες για συμβιβαστική λύση.

    Η Αθήνα έχει διαμηνύσει προς όλους ότι θα μπλοκάρει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ εάν δεν λυθεί το όνομα. Οι ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει επίσημα τη χώρα ως «Μακεδονία». Ομως, ύστερα από παρέμβαση της Ομογένειας στο Κογκρέσο, σε νόμο για την επόμενη διεύρυνση του ΝΑΤΟ τον οποίο υπέγραψε προχθές ο πρόεδρος Μπους, δίπλα σε αυτό το όνομα έχει προστεθεί το «ΠΓΔΜ». Η εξέλιξη προκάλεσε έντονη διαμαρτυρία των Σκοπίων που φοβούνται «πισωγύρισμα» στο θέμα της αναγνώρισης από τις ΗΠΑ και βλέπουν ένα πιθανό πρώτο βήμα προς εκβιασμό στο θέμα του ονόματος.

    Εάν υπάρξει λύση, θα είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός. Οσοι επιζητούν εθνικό θρίαμβο, θα απογοητευθούν. Δεν υφίστανται πλέον τα περιθώρια για κάτι τέτοιο. Το παιχνίδι χάθηκε το ’93, όταν οι μαξιμαλιστικές επιδιώξεις μπορεί να ικανοποιούσαν το πατριωτικό αίσθημα όλων μας, αλλά όχι μόνον δεν πέτυχαν το επιθυμητό, αντίθετα εγκλώβισαν την χώρα σε αδιέξοδο. Τα συλλαλητήρια των αρχών της δεκαετίας του ’90 σε όλο τον κόσμο -από Θεσσαλονίκη μέχρι Ουάσιγκτον- είχαν παλμό και μαχητικότητα. Ομως, η διεθνής κοινότητα δεν πείσθηκε. Οχι λόγω κάποιας «συνωμοσίας» κατά του Ελληνισμού, αλλά διότι θεώρησε την απαίτηση να μην περιλαμβάνεται στην ονομασία της χώρας ο όρος «Μακεδονία» παράλογη. Διεκδικήσαμε το μέγιστο και απωλέσαμε ακόμη και το ελάχιστο. 15 χρόνια μετά, όλοι μιλούν για τη «Μακεδονία».

    Το 1993 οι μετριοπαθείς φωνές που θεωρούσαν περισσότερο εφικτή μια μικτή ονομασία, όπως το «Νόβα Μακεντόνια», και είχαν ταχθεί υπέρ ενός έντιμου και ρεαλιστικού συμβιβασμού, έμειναν μετέωρες. Μέλη της τότε κυβέρνησης της Ν. Δ., όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν άφησαν περιθώρια ελιγμών στον Κ. Μητσοτάκη. Ακόμη και το «Σλαβομακεδονία» που είχε προτείνει αρχικά ο τότε πρωθυπουργός, είχε προκαλέσει τα γνωστά σχόλια περί «προδοσίας», μια ετικέτα που αποδίδεται με περισσή ευκολία στη χώρα μας. Ενώ οι μαξιμαλιστικές κορόνες που τελικά μας οδήγησαν στο «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ήταν πατριωτικές!

    Η περίπτωση θυμίζει το γνωστό παράπονο του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, όπως το περιγράφει ο έμπειρος Πέτρος Μολυβιάτης. «Δέσποτα, μαζί δεν συμφωνήσαμε τη λύση;» είχε ρωτήσει ο Καραμανλής τον Μακάριο, για να αναρωτηθεί: «Πώς εγώ είμαι ο προδότης και εσύ ο εθνάρχης;»

    Αν τελικά η συγκυρία προσφέρει μια ύστατη ευκαιρία στο Σκοπιανό, θα ήταν χρήσιμο αυτήν την φορά να αποφύγουμε τις διχαστικές υπερβολές. Ισως εξασφαλίσουμε κάτι περισσότερο από το «Δημοκρατία της Μακεδονίας» που έχουμε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος δημοσιογράφος απαίτησε 300.000 ευρώ;By Factorx | February 21, 2008


    Στην κυπριακή εφημερίδα «Σημερινή» διαβάσαμε το εξής ενδιαφέρον σχόλιο: «Η Κύπρος είναι μικρός τόπος και δεν υπάρχουν «μυστικά» όταν τα γνωρίζουν πέραν του ενός ανθρώπου. Θυμάστε το κρουαζιερόπλοιο της «Λούης» που βυθίστηκε έξω από τη Σαντορινη και που στο τέλος δικαιώθηκε η εταιρεία, αφού ήταν λάθος η χαρτογράφηση της περιοχής; Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία. Ιδού, λοιπόν, το κουίζ της ημέρας: Ποιος από τους δύο μάγκες, ο (υπό διερεύνηση) Θέμος Αναστασιάδης ή ο (άσπιλος) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απαίτησε 300.000 ευρώ από την Κύπρο;»




    Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία.




    Ναι, αλλά πριν από την έκδοση του πορίσματος, διάφορα «τσακάλια» της ελληνικής δημοσιογραφίας απαιτούσαν ξετσίπωτα χιλιάδες ευρώ για να… υποστηρίξουν την εταιρεία.

    22 Φεβρουάριος 2008 1:48 μμ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"..

    ΔΗΛΑΔΗ

    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    Η

    "ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΣ
    ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρτήθηκε από killbill στις 11:03 μμ
    Πλαστά τιμολόγια 18 εκατ. ευρώ καθώς κι άλλα 32 που έκοβαν βόλτες μέσω off shore, εντόπισαν οι ελεγκτές στο ΑΛΤΕΡ! Αρχίζει ρεπορτάζ ο Μάκης...

    Bλέπω τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να παίρνει αμπάριζα τον Γιαννίκο, τον Κουρή, τον Αθανασούλη και γύρευε ποιους άλλους μετα την αποκάλυψη της Αριστέας Μπουγάτσου. Θα βαράει μια τον Θέμο , μια τον Γιαννίκο, μια τον Κουρή, καθότι αυτή τη φορά δεν θα χρειασθεί να πάει μακριά για να κάνει ρεπορτάζ! Είναι πολλά τα λεφτά Σπύρο (Κλαδά). Το πόρισμα της ΥΠΕΕ για την ολη υπόθεση βρίσκεται ηδη –εκτος από τα γραφείο του εισαγγελέα Ιωαννίδη- και σε δημοσιογραφικά γραφεία. Συμφωνα με το πόρισμα που θα βγει όπως όλα δείχνουν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημερες, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter έχουν εντοπισθεί πλαστά τιμολόγια συνολικού ύψους 18 εκατομμυρίων ευρω αλλα και αλλα τιμολόγια υψους 32 εκατομμυρίων ευρώ που διακινούνταν μεσω δύο off shore εταιριων, συμφεροντων του ΑLTER.

    Πέραν των ποινικών διώξεων που αναμένονται, ο εισαγγελεας κ. Ιωαννιδης διαβίβασε το πόρισμα και στην ΔΥΟ ΦΑΕΕ Αθηνων για την επιλογή προστίμου ενω σε πλήρη εξελιξη βρίσκονται και οι έρευνες σε άλλες εταιριες συμφεροντων των κ. Κουρή και Γιαννίκου.

    Το εντυπωσιακο είναι ότι οι ερευνες στο Αllter ξεκινησαν μετα από ενυπόγραφη καταγγελία στο πρωην ΣΔΟΕ από γνωστό εφοπλιστή που ασχολειται και με τα ΜΜΕ ο οποιος κατονόμασε τους μετόχους, τα στελέχη αλλα και γνωστούς δημοσιογραφούς (απ αυτούς που παριστάνουν τις μωρές παρθένες, στα παράθυρα της Κηφισίας) που έπαιρναν μερος στο κόλπο με τα πλαστά τιμολόγια. Μετα το πρώτο αίμα από την Ελευθεροτυπία, η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MAKH
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ...ΔΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ






    MAKH
    ΞΕΣΚΙΣΕ ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ...ΔΕΞΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΑ..ΑΡΙΣΤΕΡΑ.. ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..
    ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ


    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ
    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ...ΕΔΩΣΑ..ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ
    ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΙΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ..


    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
    Η ΤΟ ..ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ..ΜΑΥΡΑ..ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ,
    ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΙ
    ΑΛΛΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ.

    ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΛΙΚΟ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΗΣ "ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗΣ"
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ",ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..
    ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ".

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ..ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ
    ΤΑ "ΣΟΒΑΡΑ" ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ,
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ..

    Α ΡΕ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ.."ΡΕΠΟΡΤΑΖ",ΘΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΑΠΛΥΤΟ?

    ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ", ΣΕ "ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ"?

    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ,
    ΔΙΧΩΣ ΜΑΥΡΑ..ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ..ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?






    Η SIEMENS ΚΑΙ ΟΙ.. ΑΛΛΟΙ..

    Η ΜΙΕΖΕΝΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ..
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ..
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΑΠΟΔΟΜΕΙ,ΕΚΤΕΛΕΙ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ξέρουμε και σας.
    Πασόκοι καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΔΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ.
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ!
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ,
    ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ,ΤΟΝ ΚΤΛ-ΛΑΚΗ.
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ
    ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΚΤΛ.ΚΤΛ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ..ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O ABRAMOPOULOS IPOURGOS IGIAS!!!!!!!
    ANTE NA KATALABI O TIPOS TON KAIMO KAI TON PONO TOU KATHE TALEPOROU POU TRREXI SENA NOSOKOMIO NA BRI TIN IGIA TOU
    KAI SIN TIS ALIS EINAI KAI PSEFTRAKOS
    DILONI STON AFTIA OSON AFORA TO THEMA (ANAPIRIKES SINTAXEIS) TELOS EXW IPOGRAPSI OTI AFTI I TALEPORIA GIA ASTHENEIS ME ANIATAI ARWSTIA TELIWNI
    PERNW STO IPOURGIO PERNW STO GRAFIO TOU KAI KANIS DEN GNORIZEI TOPTA
    AYTA

    EFXOMAI NA EXETE TIN IGIASAS OLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kyrie Ellis....epeidh zhsame ta xronia ayta pou perigrafeis....mporei na exei o kathenas mas tis proswpikes apopseis tou. Tha htan poly swsto ek mero sou na mhn anaferesai se proswpa pou den einai sth zwh...kai gia tou logou tou alhthes kai o Karamanlhs onomastike "Ethnarxhs"...Logou prosforas.."Vies-Nothies-Karfitses-Trikykla kai pollwn allwn ouk esti arithmos entimwn praxewn" Kai mhn prospatheite na doste afesh amartiwn ston arxierea ths apostasias.....giati adikeite ton Antwnh samara san ypourgo exwterikwn kai xerete poly kala ti ennow.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ



    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ




    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ




    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ





    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΕΚΔΟΤΟ .....
    Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.
    «Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε 'δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο';»
    Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο:
    «Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.
    «Μπράβο Σουζούκι. Και ποιος είπε: 'Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό';», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
    «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.
    Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»
    Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»
    «Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
    Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.>>
    Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.
    «Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
    Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».
    Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω!!!»
    Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
    Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».
    Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
    Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».
    Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κώστας Καραμανλής, το 2007, στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησής του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. .....giati adikeite ton Antwnh samara san ypourgo exwterikwn kai xerete poly kala ti ennow.

    22 Φεβρουάριος 2008 6:58 μμ

    ==
    Αδικει τον Σαμαρα?
    Κατ αρχας δεν αναφερει τον Σαμαρα καθολου,αλλα θυμισε μας τι εγινε με τον Σαμαρα?

    (Εκτος βεβαια οτι τα "πηρε" για να ριξει τον Μητσοτακη,αυτο το ξερουμε.
    Τι αλλο ξερεις εσυ που εμεις δεν ξερουμε?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατι ρε καραγκιοζη να γαμησουμε τον Αυτια, επειδη ειχε τον Πλευρη; Επειδη πηγε να πει τα δικα του; Αυτη δεν ειναι η δημοκρατια; Να μπορει ο καθενας να λεει ο,τι του κατεβαζει η γκλαβα; Αν εσενα δε σ αρεσει, γυρισε το κουμπι και αλλαξε σταθμο.Εγω ηθελα να τον ακουσω να λεει για τις μαλακιες του ΚΚΕ, που εχοντας βγαλει το ψηφισμα για τη Μακεδονια, ανοιξε τους ασκους του Αιολου απο τοτε (δεκαετια 40).
    Ειχε και φυλλα του Ριζοσπαστη, που τοτε τα εγραφε ολα αυτα.
    Εξ αλλου, γι αυτο τους στηνανε στον τοιχο τους ΚΚεδες τοτε. Γιατι οπως ελεγαν οι κυβερνωντες, ηθελαν να αποσπασουν τμημα της επικρατειας, εν ολω η εν μερει.
    Ξερετε ποσοι φαγανε το κεφαλι τους, απο τις μαλακιες της ηγεσιας τους;Και οι πιο πολλοι, ηταν τιμιοι ανθρωποι, αγνοι, που τους πηρε στο λαιμο της η αθλια ηγεσια, που ηταν δουλικα προσκολλημενη στο Σταλιν.
    Δυστυχως ο Αυτιας, λιγος οπως ειναι δεν καταφερε να τον αφησει να τα πει, αφου αυτη η κουφαλα μιλαγε απανω του συνεχεια.
    Αν σας αρεσει η δημοκρατια, να μαθετε να ακουτε και τους αλλους,ανεξαρτητα αν τους πιστευετε, αλλοιως δεν εισαστε δημοκρατες, αλλα φασιστες του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή δεν μπορεί κάποιος να κουβεντιάσει μαζί σας όσο έχετε την κασσέτα στον εγκέφαλο, πάρτε ένα ανέκδοτο!!!

    Έρχεται ο Μητσοτάκης!!!

    Φωνάζει ο πατέρας (κρητικός):
    - "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω ωρέ!"
    - "Τι είναι ωρέ πατέρα;"
    - "Τι είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
    - "Α, πατέρα ήρθε ο Μητσοτάτσης."
    - "Καλά παιδί μ, πήγαινε τώρα."
    Αφού πέρασαν δέκα λεπτά, ξαναφωνάζει ο πατέρας:
    - "Σήφη, Σηφαλιώ, έλα δω πέρα!"
    - "Τι είναι ωρέ πατέρα;"
    - "Τί είναι αυτές οι μπαλωθιές που ακούγονται;"
    - "Στο είπα, ωρέ πατέρα. Ήρθε ο Μητσοτάτσης."
    - "Καλά, τι κάνουν ωρέ αυτοί; Δέκα λεφτά βαράνε, ακόμα να τον πετύχουν!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MediaNews | 22/2/2008
    Ηλεκτρονικές συλλήψεις;

    Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον οικονομικό συντάκτη γνωστής εφημερίδας σχετιζόμενο άμεσα με το press-gr.blogspot.com και συλληφθέντα για αυτό από την Ασφάλεια Αττικής. Δεν είναι σαφές ωστόσο αν πρόκειται για σύλληψη ή για έλεγχο του ΣΔΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οργιάζουν στο διαδίκτυο οι φήμες που θέλουν την Ασφάλεια να έχει κάνει πριν λίγο ντού στο σπίτι δημοσιογράφου εβδομαδιαίας οικονομικής εφημερίδας, τον οποίον θεωρούν τακτικό συνεργάτη του press-gr, του blog με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στη blogσφαιρα...Εαν πρόκειται για ράδιοαρβύλα, ας μας διαψεύσουν απο το press... kourdistoportokali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάρτε κι άλλο ένα!

    ¨¨Ο Αντρέας;¨¨¨¨

    Τηλεφωνεί ο Μητσοτάκης στην Δήμητρα Λιάνη.
    (Μητσοτάκης) - Γειά σου Δήμητρα, ο Μητσοτάκης είμαι.
    (Δήμητρα) - Γειά σας, πρόεδρε. Τί κάνετε;
    (Μητσοτάκης) - Εγώ καλά είμαι, Δήμητρα. Εσύ τί κάνεις;
    (Δήμητρα) - Κι εγώ μια χαρά είμαι, πρόεδρε.
    (Μητσοτάκης) - Ο Αντρέας τί κάνει;
    (Δήμητρα) - (Διστακρικα) Μα ο Αντρέας πρόεδρε έχει πεθάνει εδώ και 10 χρόνια. Δεν το ξέρεις;
    (Μητσοτάκης) - Το ξέρω, αλλά θέλω να τ' ακούω Χε!Χε!Χε!Χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΙΤΕ ΑΛΦΑ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΕΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΜΕ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 22 Φεβρουάριος 2008 7:51 μμ

    ==
    Ευγε!

    Και εκεινη η σκυλλα του ΚΚΕ που τον διεκοπτε συνεχεια και δεν τον αφηνε να αρθρωσει κουβεντα η ξεφτιλισμενη.

    Φοβοτανε οτι ο Πλευρης θα αποκαλυπτε οτι το ονομα "δημοκρατια της Μακεδονιας" το εδωσε ο τιτο το 1945 στην δημοκρατια της Βαρνταρσκα,επι πρωθυπουργιας γ.Παπανδρεου του γερου παπατζη, που καθολου δεν αντεδρασε ,γιαυτο πεταχτηκε και η ποντικοφατσα ο αλευ(γ)ας ...
    Θα ελεγε επισης με ντοκουμεντα οτι ο Τιτο ηθελε να προσαρτησει ολοκληρη την Ελληνικη Μακεδονια μεχρι το Αιγαιο και την Μακεδονια "Πιριν" που τη κατεχει η Βουλγαρια και να τη κανει μια επαρχια ,υπο την δικη του κυριαρχια εννοειται!
    Σαυτο συναινεσε το ΚΚΕ (ΕΛΑΣ-ΕΑΜ) παιρνοντας εντολη απο την Μοσχα τους Σταλιν.

    Στην πορεια ομως ο Τιτο τα χαλασε με τον Σταλιν και το σχεδιο της .."ενοποιησης" εμεινε στα χαρτια.
    Και οι ΚουΚουΕδες φυσικα δεν μπορουσαν πια να υποστηριζουν τον αποστατη Τιτο,αφου ετσι τους ειπε ο Σταλιν..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σας ξέρουμε και σας.
    Πασόκοι καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 22 Φεβρουάριος 2008 6:58 μμ

    File lathos isws katalaves DEN adikw ton Samara tounantion htan kai enai enas apo tous pio timious politikous...apla kai mono kai pros timhn tou den mporouse na anexthei thn diploproswpia tou Mhtsotakh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση