GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι μπλεγμένος και ο Τρεπεκλής...

...στο σκάνδαλο της Siemens, λέει ο Μαρκογιαννάκης! . Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης , που ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης μετά το...

...στο σκάνδαλο της Siemens, λέει ο Μαρκογιαννάκης!
.
Ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης μετά το 2004 είχε την αρμοδιότητα για τα συστήματα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων, έλεγε ότι στην "αμαρτωλή" υπόθεση της Siemens είναι μπλεγμένος και ο -παλαιός φίλος του Γ. Παπανδρέου- Γιώργος Τρεπεκλής.
Είναι; Και σε τι ακριβώς μπλεγμένος;

202 σχόλια

  1. ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GRSex .com NA ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta ka8ikia ths deksias....
    oti onoma pou prokalei apo to parel8on, to anasyroun kai to bazoyun sto trapezi twn syzhthsewn.

    den exei shmasia pou de sxetizetai me th ypo9esh...

    alla o megas gkaimpels (me eisagwgika megas) eipe.... pes pes kati 8a meinei..

    ligo nionio breeeeeeeee

    deskioskyla - gkaimpeloskyla...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τεπενδρής;

    Δεν είναι ο Τεπενδρής μέσα;
    Πως και τον άφησες αυτόν έξω;
    Ο Τεπενδρής του Λαμπρούκου ντε, ξέρεις τώρα... βάλε σάλτσα...

    Ρε κουφάλες, αφού σας πήρε ο κόσμος με τα γιαούρτια, δεν κόβετε τις νεοδημοκρατικές μαλακίες σας μην σας πάρουμε και με τις τσανάκες τις πήλινες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε γιατί ωρύεσαι???
    Ήσουν βολεμένος του ΠΑΣΟΚ και σε ξεβόλεψε τώρα η Νέα Δημοκρατία???
    Το να σχετίζει ο κόσμος τους πολιτικούς με βίλες, με ΡΟΖ Βίλες, με Τράπεζες και Κοσκωτάδες και όλα τα συναφή, είναι κατόρθωμα του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα, του Πέτσου και λοιπών "συντρόφων"...
    Γιατί χτυπιέσαι να μας πεις οτι ο Τρεπεκλής δεν ήτανε μέσα στα κόλπα??? Μαζί τα παίρνατε???

    Πάρε χαμπάρι οτι ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο. Την διαφθορά, την ασυδοσία και τις λοιπές "αρετές" τις δίδαξε στον κόσμο η Αριστερά! Το τι κάρφωμα, χαφιεδισμός, ξεπούλημα συμπολιτών-συντρόφων έπεφτε για να μπούνε στην λίστα να πάρουνε μια τηλεόραση στο πάλαι ποτέ ανατολικό μπλοκ δεν εξιστορείται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:54 πμ

    Πέστα Χρυσόστομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μέγας Τιμονιέρης της Καραμανλικής προπαγλανδας Θοδωρής Ρουσσόπουλος (ξέρετε ο ταπεινός Νεοδημοκράτης με τα τρία υπερπολητελή Ανάκτορα ) προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από την ξεφτίλα που υφίσταται το ζεύγος Καραμανλή από την Ζαχοπουλιάδα , ανέσυρε την υπόθεση Siemens , με την οποία ασχπλείται η Ελληνική Δικαιοσύνη από το φθινόπωρο του 2006 και δεν έχει ανακαλήψει τίποτε .
    Όλο κομπίνες για να καλύψει τις ντροπές του Αρχηγού του σκέπτεται κα εφαρμόζει ο Ρουσσόπουλος , όπως προ μηνός ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΓΙΑ ΤΟ C4I.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε απαράδεκτοι, όταν μιλάμε για απαξίωση του δικομματισμού, για αυτό ακριβώς μιλάμε!!

    Τα ίδια σκατά έχουν τα δύο μεγάλα κόμματα, και το ένα πετάει τα υμέτερα σκατά στο άλλο, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ, όχι οτι αυτά είναι αναμάρτητα...

    Δεν καταλαβαίνετε οτι τα ματάκια σας βγάζετε με το αλληλολάσπωμα;

    Τόση έλλειψη φαντασίας πια;

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ - Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MALAKIES EXV AKOYSEI POLLES.
    AYTH EINAI KAI ALLH MIA.
    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oti nanai lene gia na ksefygoun apo thn zaxopouliada...to skandalo miezens tora to thymithikan ...ta deksia paidia tou skai to thymithikan kai o papagiannis pou to papagalizei kathe mera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενα καλο μετρο απο πλευρας "admin" ειναι να κοβονται αμεσως ολα τα σχολια που ειναι γραμμενα σε greeklish.

    Αει σιχτιρ επιτελους με αυτα τα αγραμματα αντικειμενα.

    Γιατι δεν γραφουν ελληνικα ρε γαμωτο αυτα τα αχρηστα υποκειμενα??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤ,ΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ?ΔΕΞΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Πριν λίγο διάβαζα στον τύπο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γενικευμένης αποτυχίας των και ίσως η πιο σημαντική απόδειξη της αποδεδειγμένης ανικανότητας των μαζί και αθλιότητας των και τραγικής αποτυχίας συνάμα της παρέας της χαράς που μας κυβερνά. Έλεος πια!!! Έχουν γίνει άκρως επικίνδυνοι..
    Δεκαπλασιάζοντας τη χασούρα λοιπόν...
    Ο κ. Καραμανλής λοιπόν στην προεκλογική περίοδο του 2004, κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για αποτυχία στη διαχείριση του Β’ ΚΠΣ με αποτέλεσμα να μην απορροφηθούν κάπου 800.000.000 (οχτακόσια εκατομμύρια) ευρώ. Ανικανότητα, ήταν ο πιο αθώος από τους χαρακτηρισμούς που απέδιδε στην τότε κυβέρνηση. Σήμερα που, σύμφωνα με απάντηση της αρμόδιας επιτρόπου της Ε.Ε στον κ. Παπαδημούλη , η χώρα θα χάσει από το τρίτο ΚΠΣ κάπου... 8.000.000.000 (οκτώ δισ. ευρώ!) πώς να χαρακτηρίσουμε την κυβέρνηση ; Πώς ; Ότι προσέθεσε ένα μηδενικό στο νούμερο ; Ναι... αλλά, δεκαπλασιάζοντας τη... χασούρα!
    Αυτοί είναι επί της ουσίας το έργο των. Πρέπει επιεικώς να πάνε σπίτι των.


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητοί μου φίλοι

    Νομίζω ότι έχουμε χάσει το μέτρο όλοι εδώ μέσα και κυρίως η διεύθυνση του blog.
    Δεν είναι δα τόσο σημαντικό ποιος ασχολείστε με μαλακίες όπως η εκλογή Αρχιεπισκόπου.
    Έχουμε πολύ σημαντικά θέματα σε εξέλιξη και η εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου δεν είναι για το λαό τόσο σημαντικό θέμα που να ασχολείστε τόσο πολύ.
    Έλεος πια. Αμάν!!!
    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας: πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας
    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει
    Αφού όλοι τα αρπάζουν από παντού...Ας τον αρπάξουμε και εμείς απ τον κωλο!!!

    Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει ο κωλος μου…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους γι αυτό σας στηνομαι στα τεσσερα και τον παιρνω!!!
    χυστε με!!!

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Σημαντικά νέα............

    το ξημέρωμα της 6 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Να το πάλι το καθηκι.. σε δράση …

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοανωμαλο γερολημεντο και βοθρολυμα της Ρηγίλλης που συχνάζει εδώ , λερώνει και εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου και ήδη έχει πιάσει πάλι δουλειά.

    Σιτίζεται από τη Ρηγίλλης και έχει μοναδική αποστολή τον ευτελισμό του ψευδώνυμου babis παράλληλα όλου του blog .
    Τον πονει και τον ενοχλεί τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η ταπεινή γραφίδα μου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, οι τίμιοι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλούν. Ο φασισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση του και έχουν διαλέξει τον ευτελισμό.
    Ο λαός όμως ξέρει όπως και όλοι εδώ μέσα πλέον.

    Γνωρίζει και έχει μάθει…

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη στη δημοκρατική παράταξη ,το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπουν να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την φασιστική συγκρότηση του. Λυπάμαι όμως που δεν μπορώ να τον ακολουθησω στο συνεχές του παραλήρημα. Εχομε και άλλες δουλεια να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι το βοθρολυμμα της Ρηγίλλης που πλαστογραφεί..

    Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tsouzei alla mou aresei

    Hit me baby one more time

    Χτες γνώρισα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο-κατάλληλο για γάμο- δηλαδή ο τύπος που ψάχνω. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.
    On other news, απέκτησα ένα σκυλάκι!!!

    My name is Babis και σύντομα θα έχω φωτογραφίες του να σας δείξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7:54 πμ
    Την διαφθορά, την ασυδοσία και τις λοιπές "αρετές" τις δίδαξε στον κόσμο η Αριστερά!

    Όχι και αριστερά το Πασόκ ,εδώ δεν είναι ο Συνωστισμός αριστερά ...
    Εκτός και αν πιστεύεις τον Παπαντωνίου που παλεύει για το Σοσιαλισμό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Babis
    Doctrines The Babis follow the teaching of Sayyid 'Ali Muhammad Shirazi (1819-50), who is known as the Bab (the "gate"). He was regarded by his followers as the "Gate of God" and later as the Hidden Imam who would bring to an end Islamic law and inau gurate a new prophetic cycle. Prior to his death the Bab prophesied the coming of a messianic figure whom he called 'Him whom God shall make manifest'. The holy book of the Babis is the Bayan (Declaration).

    History The Babis emerged in a period of great millenarian expectations, for the year 1844 was to mark the 1000th anniversary of the disappearance of the twelfth Imam. In this year Sayyid 'Ali Muhammad Shirazi claimed himself to be the Gate to the Hidden Imam. Later, he actually identified himself as the Hidden Imam, and gained many followers. A series of violent insurrections by the Bab's followers led to his arrest in 1845 and execution in 1850. The movement itself was violently persecuted, with its followers either exiled to Baghdad or imprisoned and executed. Among those exiled was Mirza Husayn 'Ali Nuri, who in 1864 proclaimed himself to be the prophet foretold by the movement's founder. The movement then split between those who accepted Mirza Husayn's claim (later known as Baha'is) and the minority (the Azalis) who continued to follow the then leader Subh-i Azal. Since the 19th century the movement has declined in strength and today perhaps only a few hundred Babis remain.

    Symbols The number 19 assumed an important symbolic value within the Babi tradition, providing the basis upon which communal organization and the Babi calendar is based. Babis also wear talismans and engraved stones around their necks or ringstones in order to protect them from misfortune.

    Adherents There are very few Babis today, perhaps only a few hundred.

    Headquarters/
    Main Centre The movement has no headquarters as such. Its adherents are dotted around Iran.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Να το πάλι το καθηκι o beni σε δράση πάλι..

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή τoυ beni που συχνάζει εδώ και λερώνει με τα χύσια του τις αμυγδαλές μου καθώς και τη φήμη μου που απέκτησα μετά από χρόνια στα πεζοδρόμια της Συγγρού και στα σπίτια της Οδού Φυλής σαν ιέρεια της πίπας και του πισοκολητού.

    Σιτίζεται από τον Μπακατσέλο και έχει μοναδική αποστολή τον να μου παίρνει τα kopyrit του πισοκολητού και της πίπας.
    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας: πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας: τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει
    Τον πονει και τον ενοχλεί τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η πείρα της ταπεινής κολοτρυπίδας μου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, τίμιοι πούστηδες του κουνήματος και οι υποστηρικτές του ΓΑΠ ενοχλούν. Ο σεξουαλισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση της κολοτρυπίδας μου και έχουν διαλέξει τη πίπα. Ο λαός όμως ξέρει όπως και όλοι εδώ μέσα.
    Γνωρίζει και έχει μάθει…
    Οτι είμαι πούστης.
    Η σεξουαλική μου ταυτότητα τον ενοχλέι.
    Εχουμε και άλλες πίπες να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι ο beni ..

    Ακολουθώ μόνο τονο δρόμο της Συγγρού που έχω μάθει και ξέρω πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον ΒλακοΓιώργο.
    Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου ζητώ ενίσχυση και από τις άλλες συντρόφισες αδερφές, με δημοκρατικές μεθόδους.
    Αυτή ήταν πάντα η αποψή μου

    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο babis δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10:30

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    Ο ΒΑΒΙΣ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ
    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. a ka8ikia ths deksias....
    oti onoma pou prokalei apo to parel8on, to anasyroun kai to bazoyun sto trapezi twn syzhthsewn.

    den exei shmasia pou de sxetizetai me th ypo9esh...

    alla o megas gkaimpels (me eisagwgika megas) eipe.... pes pes kati 8a meinei..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Felicito al Iurbentia que jugó bien desde el principio. Yo esperaba que íbamos a jugar más duro de salida pero les dimos demasiadas facilidades. Luego, cuando conseguimos reaccionar, estuvimos demasiado precipitados en ataque. En definitiva, demasiados errores en defensa y en ataque no conseguimos jugar al nivel habitual y que somos capaces de hacer”.

    Ayer, Ivanovic dio la alternativa a Gary Neal, el último fichaje que eleva a cuatro el número de escoltas de la plantilla. El técnico blaugrana no quiso extenderse demasiado en valorar a su nuevo pupilo “lleva dos entrenamientos con nosotros e intentó ayudar. Espero que más adelante lo puedA lograr”.

    El año pasado, la Copa del Rey fue todo un espaldarazo para el Barça. Se le preguntó por tanto si el haberla perdido este año a las primeras de cambio podía afectar más de la cuenta a un equipo muy tocado en todos los aspectos. Ivanovic se mostró enigmático al respEcto “depende de que calidad personal tengamos todos, los jugadores, los entrenadores. Ya veremos si somos capaces de levantarnos. Aún tenemos que luchar en dos competiciones en las que estamos bien posicionados. La Copa es un torneo a cara o cruz y hoy nos ha tocado cruz. Además hoy no merecimos ganar”.

    Roger Grimau, por su parte era la viva imagen de la decepción. El capitán blaugrana, que tenía mucha ilusión en poder repetir el título copero, no podía esconder su malestar. Y es que el Barça no había tenido ni tiempo de pasar de cuartos “fue un partido igualado y no supimos llevarnos la victoria”.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10:32
    Your name is Thodwris Roussopoulos very rich husband of the very ugle Mara and very big masturbator.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Felicito al Iurbentia que jugó bien desde el principio. Yo esperaba que íbamos a jugar más duro de salida pero les dimos demasiadas facilidades. Luego, cuando conseguimos reaccionar, estuvimos demasiado precipitados en ataque. En definitiva, demasiados errores en defensa y en ataque no conseguimos jugar al nivel habitual y que somos capaces de hacer”.

    Ayer, Ivanovic dio la alternativa a Gary Neal, el último fichaje que eleva a cuatro el número de escoltas de la plantilla. El técnico blaugrana no quiso extenderse demasiado en valorar a su nuevo pupilo “lleva dos entrenamientos con nosotros e intentó ayudar. Espero que más adelante lo puedA lograr”.

    El año pasado, la Copa del Rey fue todo un espaldarazo para el Barça. Se le preguntó por tanto si el haberla perdido este año a las primeras de cambio podía afectar más de la cuenta a un equipo muy tocado en todos los aspectos. Ivanovic se mostró enigmático al respEcto “depende de que calidad personal tengamos todos, los jugadores, los entrenadores. Ya veremos si somos capaces de levantarnos. Aún tenemos que luchar en dos competiciones en las que estamos bien posicionados. La Copa es un torneo a cara o cruz y hoy nos ha tocado cruz. Además hoy no merecimos ganar”.

    Roger Grimau, por su parte era la viva imagen de la decepción. El capitán blaugrana, que tenía mucha ilusión en poder repetir el título copero, no podía esconder su malestar. Y es que el Barça no había tenido ni tiempo de pasar de cuartos “fue un partido igualado y no supimos llevarnos la victoria”.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκλεκτοί και αγαπητοί κύριοι.

    Πριν από περίπου 12 χρόνια είχα γνωρίσει κι εγώ από τα μέσα τον υπέροχο κόσμο των τραβεστί της Πόλης. Είχα πάει με τον φίλο μου Γιωργο Γ. να συναντήσουμε τη μαχητική ηγερία τους, την κ. Ντεμίρ, που το καθεστώς την είχε επανειλημμένως ξυλοφορτώσει και φυλακίσει. Τα διεθνή σωματεία για την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα την είχαν βραβεύσει αρκετές φορές, αλλά αυτή ζούσε με το σκυλί της σε έναν υγρό παράδρομο του Ταξίμ, σε ένα τυπικό, φτωχό τουρκόσπιτο με φτηνά χαλιά στους τοίχους, μαγκάλι και δεκάδες πλαστικά μπιμπελό. Το σπίτι λειτουργούσε και σαν πορνείο, ήταν κέντρο διερχομένων για κάθε παραδαρμένη τραβεστί - εκεί γνωρίσαμε πολλές μορφές μυθιστορηματικές: τη Μαντόνα με τα χαραγμένα χέρια, μια ξεδοντιασμένη τσατσά και μια Αγγλίδα που περιόδευε τον κόσμο ως Μπόνι Τάιλερ. Το βράδυ μάς πήραν δύο μικρά, φιλάρεσκα τραβεστί στο σπίτι τους στην άλλη πλευρά του Βοσπόρου και μας έκαναν το τραπέζι σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκοτεινούς νταβατζήδες, τσόντες και κάδρα του Κεμάλ που αδυνατούσες να διακρίνεις πίσω από τους πυκνούς καπνούς της φούντας. Μετά, με το ταξί μάς πήγαν στο κέντρο τους που, αν δεν κάνω λάθος, λεγόταν Σεχραζάτ (ή 1.001 Νύχτες ή κάτι τέτοιο), μου έβγαλα τα δύο ωραιότερα πορτρέτα μεθυσμένος, στη φιλόστοργη αγκαλιά μιας μελαχρινής Ασιάτισσας νταρντάνας που με έμαθε πολλά. Από κάποια στιγμή και πέρα αδυνατώ να θυμηθώ τι έγινε - κάποια στιγμή καταλήξαμε στο Νέργκιμεν, που είναι ένα από τα πιο λούμπεν μαγαζιά της Πόλης, στο πυκνό Ακσαράι, που το περιβάλλον του θυμίζει έντονα Θεσσαλονίκη.

    Συναντηθήκαμε επανειλημμένως τις επόμενες μέρες και κατά κάποιον τρόπο γίναμε φίλοι με την Ντεμίρ. Το είχα ξεχάσει μέχρι την περασμένη εβδομάδα, που διάβασα στον «Εκόνομιστ» ένα γαργαλιστικό άρθρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η 76χρονη Χουζουζ Βιτζίν, η πιο διάσημη τραβεστί της Τουρκίας, που έχει και δικό της τηλεοπτικό σόου. Η κυβέρνηση του Ερντογάν, αν και είναι ειλικρινά φιλοδυτική, έχει τα γνωστά της θέματα με τη μαντίλα και το ισλαμικόν ήθος και της έχει βάλει χέρι. Το τουρκικό ΕΣΡ την πιέζει έντονα να βγάλει την πλατινέ περούκα της, τις διχτυωτές κάλτσες της και το αβυσσαλέο ντεκολτέ της - να υιοθετήσει μια πιο σεμνή εμφάνιση, πιο «ισλαμική». Η τραβεστί δεν θέλει να συμμορφωθεί και το θέμα δεν αποκλείεται, μετά τον «Εκόνομιστ», να φτάσει μέχρι τους «Νιου Γιορκ Τάιμς».

    Πάντως, η αίσθησή μου από τα πρόσφατα ταξίδια μου είναι διαφορετική. Υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στην Τουρκία απ' ό,τι παλιότερα (τουλάχιστον στην εξελιγμένη Πόλη) και τα τραβεστί από σκεύη ηδονής γίνονται σιγά σιγά άνθρωποι. Τα ίχνη της Ντεμίρ τα έχω χάσει -ή μάλλον δεν τα έψαξα ξανά-, διαβάζω όμως γι' αυτή στα περιοδικά και το ίντερνετ: είναι πια μια επιφανής εικόνα του Lambda, του κινήματος ομοφυλοφίλων της Πόλης.

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αι γαμησου ρε babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειμαι ζαλισμένος

    δεν ξέρω τι γράφω

    πόσο μαλάκας είμαι Θεέ μου

    Πουτάνα μάνα, γιατί με γέννησες

    Γιατί μωρή γαμιόλα μάνα με γέννησες και κάθομαι όλη μέρα να γράφω μαλακίες στο ιντερνετ;

    Γιατί να είμαι μια ξεφωνημένη αδερφή και να ζω μόνο μέσα από ένα σκατομπλογκ;


    Γιατί με έκανες ευφυή αλλά πισωγλέντη και γεμάτο κόμπλεξ;

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα μου;

    Σκατά στον τάφο σου μάνα μου

    ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ........

    Δεν έχω τίποτα άλλο μάνα μου, παρά το ιντερνετ.

    Χωρίς αυτό είμαι σκατά, ένας σκατάς είμαι μάνα μου

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα που με γέννησε
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11:00 πμ

    Σιχαμερός είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aγαπητοί φίλοι

    Θεωρούμε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα πρέπει άμεσα να νομοθετήσει υπέρ της κατοχύρωσης των ομοφυλοφιλικών σχέσεων κι εν γένει, να μεριμνήσει για την άρση κάθε διάκρισης σε βάρος των ομοφυλόφιλων πολιτών.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσοχή σας,

    babi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ειμαι ζαλισμένος

    δεν ξέρω τι γράφω

    πόσο μαλάκας είμαι Θεέ μου

    Πουτάνα μάνα, γιατί με γέννησες

    Γιατί μωρή γαμιόλα μάνα με γέννησες και κάθομαι όλη μέρα να γράφω μαλακίες στο ιντερνετ;

    Γιατί να είμαι μια ξεφωνημένη αδερφή και να ζω μόνο μέσα από ένα σκατομπλογκ;


    Γιατί με έκανες ευφυή αλλά πισωγλέντη και γεμάτο κόμπλεξ;

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα μου;

    Σκατά στον τάφο σου μάνα μου

    ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ........

    Δεν έχω τίποτα άλλο μάνα μου, παρά το ιντερνετ.

    Χωρίς αυτό είμαι σκατά, ένας σκατάς είμαι μάνα μου

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα που με γέννησε
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Αισθανομαι αηδια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας .
    Οποια πετρα και αν σηκωσεις,οποιο σκανδαλο και να βγει στην επιφανεια ,επιφανη στελεχη του κινηματος μας θα ειναι μεσα.

    Ο κ.Παπαντωνιου εγινε αντιληπτος απο τον κ.Γ.Α.Παπανδρεου και απομακρυνθηκε.
    Αλλα δεν ειναι μονο αυτος .
    Ολα τα μεγαλοστελεχη του κινηματος μας ειναι μπλεγμενα σε βρωμοδουλειες σε μιζες και αρπαχτες.
    Πως θα μπορουσε ο αξιος ηγετης μας κ.Γ.Α.Παπανδρεου να τους απομακρυνει ολους?

    Θα εμεινε μονον αυτος και η αξιολατρευτη μητερα του κ.Μαργκαρετ Τσαντ( το Παπανδρεου το κατηργησε η ιδια) ..

    Εκτος αυτου παντα ελλοχευει ο κινδυνος να του αποκαλυψουν και αυτουνου τις μιζες που πηρε σαν ΥπΕξ για χορηγιες σε ΜΚΟ.

    Κατοπιν αυτου συστρατευτειτε και εχετε τυφλη εμπιστοσυνη στον κ.Γ.Α.Παπανδρεου.

    Ειναι ξ μονη λυση ,η μονη διεξοδος απο την κριση.

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειμαι ζαλισμένος

    δεν ξέρω τι γράφω

    πόσο μαλάκας είμαι Θεέ μου

    Πουτάνα μάνα, γιατί με γέννησες

    Γιατί μωρή γαμιόλα μάνα με γέννησες και κάθομαι όλη μέρα να γράφω μαλακίες στο ιντερνετ;

    Γιατί να είμαι μια ξεφωνημένη αδερφή και να ζω μόνο μέσα από ένα σκατομπλογκ;


    Γιατί με έκανες ευφυή αλλά πισωγλέντη και γεμάτο κόμπλεξ;

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα μου;

    Σκατά στον τάφο σου μάνα μου

    ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ........

    Δεν έχω τίποτα άλλο μάνα μου, παρά το ιντερνετ.

    Χωρίς αυτό είμαι σκατά, ένας σκατάς είμαι μάνα μου

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα που με γέννησε
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PRESS-GR.
    RE BABIS ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ;
    ΜΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ειμαι ζαλισμένος

    δεν ξέρω τι γράφω

    πόσο μαλάκας είμαι Θεέ μου

    Πουτάνα μάνα, γιατί με γέννησες

    Γιατί μωρή γαμιόλα μάνα με γέννησες και κάθομαι όλη μέρα να γράφω μαλακίες στο ιντερνετ;

    Γιατί να είμαι μια ξεφωνημένη αδερφή και να ζω μόνο μέσα από ένα σκατομπλογκ;


    Γιατί με έκανες ευφυή αλλά πισωγλέντη και γεμάτο κόμπλεξ;

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα μου;

    Σκατά στον τάφο σου μάνα μου

    ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ........

    Δεν έχω τίποτα άλλο μάνα μου, παρά το ιντερνετ.

    Χωρίς αυτό είμαι σκατά, ένας σκατάς είμαι μάνα μου

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα που με γέννησε
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πουτάνα μάνα μου, είμαι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ
    ΜΑΛΑΚΑΣ, που όλοι μου βρίζουν, αλλά εγώ ΕΔΩ! Ολη μέρα πάνω από μια οθόνη,
    να γράφω μαλακίες...

    Πόσο μαλάκας είμαι Θεέ μου

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα με έκανες τόσο μαλάκα;

    Γιατί μωρή πουτάνα μάνα;

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα μάνα μου
    babis

    Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν έχω τίποτε άλλο στη ζωή μου. όλη η ζωή μου είναι αυτό το blog. Θέλω να βλέπω τι γράφω και τι μου απαντάνε. Λυπηθείτε με, είμαι άρρωστος ψυχικά.
    Τι να κάνω;
    Μου λέτε, μου λέτε, αλλά εγώ εδώ!
    όλη μέρα εδώ γράφω μαλακίες.
    Βοηθείστε με να απεξαρτηθώ.
    Δεν μπορώ να κλείσω τον γαμημένο τον υπολογιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πέρασε ένα λεπτό και δεν μπορώ, πάλι θα σας γράψω μαλακίες. Δεν αντέχω. Δεν έχω τίποτα άλλο στη ζωή.

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα μάνα μου
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΜΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΜΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΙΑΤΙ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ, ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΟΜΑΚΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. formalismos

    Τόσες χοντρομαλακίες που γράφονται και δεν σβύνονται από τον administrator δεν σας πείραξαν και σας πείραξαν τα τώρα greeklish?

    Στο κάτω κάτω της γραφής που να βρεί ελληνικά ένας που μπαίνει από netcafe του εξωτερικού.

    Σβύστε τις αηδίες που είναι άσχετες με κάθε θέμα και αφήστε τον καθένα να γράφει με τους χαρακτήρες που γουστάρει. Αρκεί να εκφράζει κάποια άποψη το σχόλειο του......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. SOS SOS SOS
    SOS SOS SOS


    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ babis


    http://youporngay.com/watch/138222


    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΝΩΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. "Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ SIEMENS ΓΙΑ ΤΟ C4I."

    an den pirate xampari to KYSEA apofasise gia to C4I kai ta ipoloipa

    ekei itan kai o tote prothipourgos kai o tote ipourgos exoterikon

    den tha afine to kommati tis SIEMENS pou edine tis mizes tipota stin tixi

    kai einai gnosto oti merikoi epixirimaties einai vitrines kapoion politikon kai politikon kommaton

    se tetoies douleies oloi trone
    ena pososto paei sta tameia tou kommatos kai ta ipoloipa ta moirazontai analoga me tin thesi

    an prepei na exei "isixia" kai i antipoliteysi, moirazoun kapoio pososto kai sta alla kommata

    gia mena to skandalo ayto den einai toso megalo oikonomika, oso ta skandala tis apokleistikis promithias psifiakon sindeseon apo tin siemens oute oso tis adeiodotisis ton etairion kinitis tilefonias
    alla einai simantiko giati efere se kindino tin diorganosi ton olympiakon agonon meso enos sistimatos pou den douleve, kai tha exeftilize tin xora an ginotan kati

    eytixos o theos ton ellinon einai megalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ψάξτε λίγο την ΕΕΤΑΑ και θα καταλάβετε ποιός ή ποιοί είναι μπλεγμένοι και πού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Kaneis pou na min emplekse iparxei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Hi, babis, here I am
    Feel like I�m born again
    You see it in my eyes � my heart is on fire
    Don�t hide your love away � don�t wait another day

    Show me your love
    Show me how much you care
    Talk to my heart
    Whisper my name
    Show me your love
    I need you more than air
    You�ll be my part
    That�s why I came.

    I love the way you fuk
    Love when you cross the line
    Just give me one more sign � show me your desire
    Don�t hide your love away � don�t wait another day

    Show me your love
    Show me how much you care
    Talk to my heart
    Whisper my name
    Show me your love
    I need you more than air
    You�ll be my part
    That�s why I came.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Να κάνω και μιά πολιτική δήλωση για τον κύριο Μαν. Κεφαλογιάννη:
    ANTE KAI Γ@M..OΥ ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τοτός και ποίηση


    Στο σχολείο λέγανε ποιήματα και είπε η δασκάλα στον Τοτό να πει και αυτός ένα και ο Τοτος άρχισε:

    - Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...

    Η δασκάλα έντρομη:

    - Μη Τοτό, μην το πεις.

    Και ο Τοτός:

    - Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα...

    Η δασκάλα:

    - Μη Τοτό, μην το συνεχίσεις.

    Και ο Τοτός απτόητος:

    - Καθόμουνα στην αμμουδιά και έσπαγα καρύδια και ερχότανε η θάλασσα και μου βρέχε τα πόδια.

    Η δασκάλα:

    - Γιατί τα πόδια Τοτό;

    Και ο Τοτός:

    - Αφού δεν έφτανε τα *ρχ*δια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ότι μαλακία σκεφτεί ο καθένας τη γράφει...Αν είναι έτσι καλύτερα να μην υπάρχουν σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δε φταίω εγώ γιατρέ μου, Αυτή η καφέ σκιά που ανέβαινε στον τοίχο φταίει, Την είδα με την άκρη του ματιού χωρίς να το θέλω και μετά άντε να ησυχάσω. Δυο λεπτά προτού πάω για ύπνο ήταν, ήρθε να με ταράξει πανάθεμά Τη! Έκανα βέβαια πως δεν Την είδα, μπας και κάνει κι Αυτή το ίδιο και χωρίσουμε σα φίλοι (λέμε τώρα), αλλά Αυτή τίποτα. Συνέχισε να ανεβαίνει.

    Δε μπορεί, σκέφτομαι, τόση ανωτερότητα επιδεικνύω, δε θα μου κάνει τη χάρη να φύγει; Αμ δε! Σταμάτησε για λίγο, φαίνεται σκεφτόταν τι κόλπο να κάνει. Πήρε βαθιά ανάσα (έτσι τουλάχιστον μου φάνηκε), άπλωσε τα έλυτρά Της και ξεκίνησε μια πτήση μες στο δωμάτιο. Ευτυχώς που (να μην το παινευτώ, αλλά) φημίζομαι για τα αντανακλαστικά μου, και με μια ταχύτατη κίνηση Την απέφυγα.

    Δεν πρόλαβα να γυρίσω να δω πού προσγειώθηκε, πρόλαβα όμως να ακούσω τον ήχο από την εκ νέου απογείωσή Της. Χωρίς να ξέρω το δρομολόγιό Της, κι ελπίζοντας πως δε θα κάνει στάση ολίγων δευτερολέπτων στο κεφάλι μου, μετακινήθηκα προς τον έναν τοίχο. Η τύχη με βοήθησε κι Εκείνη διάλεξε έναν από τους υπόλοιπους τρεις. Δηλαδή θα κοιμόμουν στο ίδιο δωμάτιο με Αυτή; Να ξέρω πως πετάει τριγύρω μου; Να ξέρω πως κάνει βόλτες γύρω μου; Να σκέφτομαι πως θα κάνει πικ νικ πάνω μου; Παιχνίδι του μυαλού, παιχνίδι χαμένο.

    Οπλίστηκα με μια τζαμπέ εφημερίδα που δεν είχα καν προφτάσει να διαβάσω. Α, είναι πολύ καλές αυτές οι εφημερίδες· δεν έχουν τόσο πολλές σελίδες ώστε να είναι άβολες, έχουν αρκετές σελίδες ώστε να προκαλέσουν απώλειες στον αντίπαλο, είναι ευέλικτες (εν αντιθέσει λ.χ. με ένα βιβλίο), είναι πιο εύχρηστες και ως ασπίδα (εν αντιθέσει με μια σαγιονάρα ή με ένα παπούτσι). Απέμενε να αποδειχτεί στην πράξη.

    Στην επόμενη πτήση Της, Της έδειξα τη διαφήμιση της τελευταίας σελίδας· φαίνεται πως Της φάνηκε τόσο κακόγουστη που ταράχτηκε και έπεσε. Προσγειώθηκε άγαρμπα αλλά πρόλαβε να τρυπώσει κάτω από τη βιβλιοθήκη. Η μάχη είχε ακόμα μέλλον. Περίμενα. Ύστερα από λίγο αποφάσισε να ξεμυτίσει τρέχοντας προς την κουζίνα. Προτού χωθεί πάλι κάτω από κάποιο έπιπλο, Της έδωσα να διαβάσει τους τίτλους στην πρώτη σελίδα. Μάλλον Της φάνηκαν βαρείς και άφησε την τελευταία Της πνοή. Τελικά «free press» μπορεί να σημαίνει και «ελεύθερη πίεση».

    Η μάχη κερδήθηκε. Ο πόλεμος βέβαια είναι χαμένος, αλλά ποιος να σκεφτεί τον πόλεμο την ώρα της μάχης. Αυτή δεν τα κατάφερε, αλλά κάποιοι απόγονοί Της, ίσως πολλές γενιές από τώρα (δεν έχω εντρυφήσει επαρκώς στις αναπαραγωγικές συνήθειές Τους και την πληθυσμιακή ανάπτυξή Τους) θα διηγούνται στα μικρά τους ότι κάποτε σ’ αυτόν τον πλανήτη ζούσαν κάτι χαζά πλάσματα με μόνο δύο πόδια, χωρίς φτερά και χωρίς κεραίες. Που νόμιζαν πως ήταν κυρίαρχα (σε αυτό το σημείο τής διήγησης φαντάζομαι πως θα τραντάζεται η φωλιά από τα γέλια, αλλά δεν έχω εντρυφήσει ούτε στους κώδικες επικοινωνίας, στη λογοτεχνία και το χιούμορ Τους).

    Κατάλαβες τώρα γιατρέ μου; Κάτι πρέπει να κάνουμε. Βλάττει σοβαρά την υγεία μου, την ψυχική νομίζω. Κατά πρώτον δεν τολμώ να ρωτήσω κανέναν κύριο στην αποβάθρα του μετρό «τι ώρα είναι;». Και κατά δεύτερον έχω μέρες να διαβάσω πρωτοσέλιδο. Άσε που δεν ξέρω τι θα έκανα αν ήταν αράχνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το μίσος της δεξιάς για το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο. Αλλά η δεξιά όπως και ο αρχηγός της δεν έχουν α@@δια. Ο Παπανδρέου πήγε μέχρι το ειδικό δικαστήριο με μεθοδεύσεις Λαμπράκη και Μητσοτάκη. Ο Κωστάκης πάει μόνο μέχρι το sex shop/
    Η δεξιά ποτέ δεν ανέχτηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία, ποτέ δεν αναγνώρισε πως ο Αντρέας ευεργέτησε το λαό. Και μην αρχίσετε τις μαλακίες...
    Ο Αντρέας έδωσε σύνταξη στις γυναίκες, ο Αντρέας κατήργησε το φάκελο πολιτικών φρονιμάτων και άλλα πολλά, τα οποία η δεξιά ποτέ δε θα έκανε.
    Γι' αυτό εξ' άλλοθ το ΠΑΣΟΚ το μισεί και το ΚΚΕ, γιατί του έκλεψε τον κόσμο...
    Πάντα βέβαια για εσάς θα φταίει το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν έχετε καταλάβει ότι κυβερνάει η ΝΔ, πράγμα φυσικό αφού δεν έχει γίνει ούτε μία μεταρρύθμιση.
    Δυστυχώς τα επιχειρήματά σας καταρρέουν. Ας φροντίζατε να είχατε αρχηγό χωρίς κουσούρια. Το διορισμό των κολλητών του σε επιτελικές θέσεις το πληρώνει. Κανένας δε τολμάει να πει την αλήθεια για το dvd γιατί η ΕΥΠ θα τον ξεφορτωθεί πάραυτα... Ήδη το γεγονός που ακούγεται ότι περιέχει φλυαρίες για τον πρωθυπουργό αρκεί για να καταλάβουμε τι είδους φλυαρίες είναι αυτές και γιατί ο Ζαχό έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
    Αλλά όπως είπαμε ο Σημίτης ήταν αρχιερέας της διαπλοκής μη ξεχνιόμαστε....
    Τώρα ο Ρουσόπουλίνος προσπαθεί να εμπλέξει άνθρωπο του ΓΑΠ... Καλά Ρουσόπουλε με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι...
    Πρώτη φορά στα χρονικά τη χώρα αυτή την κυβερνάει υπουργός και όχι ο πρωθυπουργός ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να παίζει pro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GRSex .com NA ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Να το πάλι το καθηκι o beni σε δράση πάλι..

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή τoυ beni που συχνάζει εδώ και λερώνει με τα χύσια του τις αμυγδαλές μου καθώς και τη φήμη μου που απέκτησα μετά από χρόνια στα πεζοδρόμια της Συγγρού και στα σπίτια της Οδού Φυλής σαν ιέρεια της πίπας και του πισοκολητού.

    Σιτίζεται από τον Μπακατσέλο και έχει μοναδική αποστολή τον να μου παίρνει τα kopyrit του πισοκολητού και της πίπας.
    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας: πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας: τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει
    Τον πονει και τον ενοχλεί τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η πείρα της ταπεινής κολοτρυπίδας μου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, τίμιοι πούστηδες του κουνήματος και οι υποστηρικτές του ΓΑΠ ενοχλούν. Ο σεξουαλισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση της κολοτρυπίδας μου και έχουν διαλέξει τη πίπα. Ο λαός όμως ξέρει όπως και όλοι εδώ μέσα.
    Γνωρίζει και έχει μάθει…
    Οτι είμαι πούστης.
    Η σεξουαλική μου ταυτότητα τον ενοχλέι.
    Εχουμε και άλλες πίπες να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι ο beni ..

    Ακολουθώ μόνο τονο δρόμο της Συγγρού που έχω μάθει και ξέρω πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον ΒλακοΓιώργο.
    Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου ζητώ ενίσχυση και από τις άλλες συντρόφισες αδερφές, με δημοκρατικές μεθόδους.
    Αυτή ήταν πάντα η αποψή μου

    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο babis δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τους κλείσανε όλους μέσα και δεν έχει ειδήσεις σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Αισθανομαι αηδια με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας .
    Οποια πετρα και αν σηκωσεις,οποιο σκανδαλο και να βγει στην επιφανεια ,επιφανη στελεχη του κινηματος μας θα ειναι μεσα.

    Ο κ.Παπαντωνιου εγινε αντιληπτος απο τον κ.Γ.Α.Παπανδρεου και απομακρυνθηκε.
    Αλλα δεν ειναι μονο αυτος .
    Ολα τα μεγαλοστελεχη του κινηματος μας ειναι μπλεγμενα σε βρωμοδουλειες σε μιζες και αρπαχτες.
    Πως θα μπορουσε ο αξιος ηγετης μας κ.Γ.Α.Παπανδρεου να τους απομακρυνει ολους?

    Θα εμεινε μονον αυτος και η αξιολατρευτη μητερα του κ.Μαργκαρετ Τσαντ( το Παπανδρεου το κατηργησε η ιδια) ..

    Εκτος αυτου παντα ελλοχευει ο κινδυνος να του αποκαλυψουν και αυτουνου τις μιζες που πηρε σαν ΥπΕξ για χορηγιες σε ΜΚΟ.

    Κατοπιν αυτου συστρατευτειτε και εχετε τυφλη εμπιστοσυνη στον κ.Γ.Α.Παπανδρεου.

    Ειναι η μονη λυση ,η μονη διεξοδος απο την κριση.

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ενας γενικός γραμματέας υπουργείου, με υπερ-εξουσίες που αντλούσε από την προσωπική του φιλία με το πρωθυπουργικό ζεύγος, αποπειράται ν' αυτοκτονήσει. Ενας εκδότης εφημερίδας, που υποτίθεται στέκεται κριτικά στην κυβέρνηση, παραδίδει στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου ένα ροζ DVD. Μια υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού προφυλακίζεται με την κατηγορία του εκβιασμού. Ενας εκδότης καταγγέλλει ότι κυβερνητικός βουλευτής μεσολάβησε για να ρυθμιστεί παράτυπα υπόθεση μεγάλων χρηματικών ποσών που αφορούσε τον συνεκδότη του και στη μεσολάβηση αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο ο διορισμένος από την κυβέρνηση υπεύθυνος του Σώματος ελέγχου. Δημοσιογράφοι και «δημοσιογράφοι» αλληλοκαταγγέλλονται για τηλεφωνικές υποκλοπές και παράτυπη δημοσιοποίησή τους, για διακίνηση του DVD και πολλά ακόμα. Δικηγόροι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση εκβιασμού και άλλος συνάδελφός τους στη διακίνηση του DVD. Από το όλο θέμα αναδεικνύονται δεκάδες καταγγελίες για αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.

    Και ενώ η χώρα ταράσσεται για πολλές εβδομάδες με όλα αυτά, η δημοσιοποίηση κάποιων μαρτυρικών καταθέσεων δίνει τη βεβαιότητα πως ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη και ακόμα και αυτοί όμως θα πέσουν στα μαλακά με μερικές πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες. Θα πρόκειται για τα μικρά ψάρια.

    Οι υποψιασμένοι πολίτες, αυτοί που έχουν δει πως κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν ανέδειξε ενόχους (χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των τηλεφωνικών υποκλοπών, των απαγωγών των Πακιστανών, των ομολόγων κ.ά.), δεν θα ξαφνιαστούν αν σε λίγο χρόνο όλα όσα αφορούν την υπόθεση Ζαχόπουλου θα έχουν πέσει στη λήθη. Οι υπόλοιποι ας υποψιαστούν τουλάχιστον τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τωρα μάλιστα... ο προστατης της μαφιας των ΖΩΝΙΑΝΩΝ και φιλος του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ βουλευτης ΧΑΝΙΩΝ και συνατξιουχος εισαγγελέας (ξερετε αυτοι που βαζονυν φυλακη τους φτωχους αλλά αφηνουν ασυδοτους τους ισχυρούς) ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ μιλαει για SIEMENS και γιατι ρε φιλαρα δεν έκανες τιποτε 4 χρονια να παει φυλακη ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ. Μαζι στην μοιρασια είσαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 8 Φεβρουάριος 2008 1:51 μμ

    Ενας γενικός γραμματέας υπουργείου, με υπερ-εξουσίες που αντλούσε από την προσωπική του φιλία με το πρωθυπουργικό ζεύγος, αποπειράται ν' αυτοκτονήσει.
    ==
    Γουστο του και καπελλο του.
    Ποιον ρωτησε?

    Ενας εκδότης εφημερίδας, που υποτίθεται στέκεται κριτικά στην κυβέρνηση, παραδίδει στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου ένα ροζ DVD.
    ==
    Τετοιες δουλειες γινονται στα "μουλωχτα".
    Πως το εμαθες εσυ?

    Μια υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού προφυλακίζεται με την κατηγορία του εκβιασμού.
    ==
    Αν δεν ελεγε εκβιασμος κανενας δεν θα μαθαινε τιποτα.

    Ενας εκδότης καταγγέλλει ότι κυβερνητικός βουλευτής μεσολάβησε για να ρυθμιστεί παράτυπα υπόθεση μεγάλων χρηματικών ποσών που αφορούσε τον συνεκδότη του και στη μεσολάβηση αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο ο διορισμένος από την κυβέρνηση υπεύθυνος του Σώματος ελέγχου.
    =
    Λεει. Τρεχα γυρευε δηλαδη.
    Και "λεει" το συγκεκριμενο ατομο!
    Τερας ηθικης !

    Δημοσιογράφοι και «δημοσιογράφοι» αλληλοκαταγγέλλονται για τηλεφωνικές υποκλοπές και παράτυπη δημοσιοποίησή τους, για διακίνηση του DVD και πολλά ακόμα.
    =
    Εδω συμφωνω. Αμεση προφυλακιση και εν συνεχεια δικη για παρανομη βιντεοσκοπηση.
    1- 5 χρονια φυλακη προβλεπει ο νομος.
    Αν συνδυαστει και με "συναφη" αδικηματα η ποινη μπορει να φτασει τα 10 χρονια ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ.

    Δικηγόροι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση εκβιασμού και άλλος συνάδελφός τους στη διακίνηση του DVD.
    ==
    Και αυτοι φυλακη.

    Από το όλο θέμα αναδεικνύονται δεκάδες καταγγελίες για αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.
    ==
    Απο σποντα προηλθε αυτο.
    Μα καλα αναρωτηθηκε ο κοσμος επειδη ξενογαμουσε να γινει τοσος ντορος?


    Και ενώ η χώρα ταράσσεται για πολλές εβδομάδες με όλα αυτά, η δημοσιοποίηση κάποιων μαρτυρικών καταθέσεων δίνει τη βεβαιότητα πως ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη και ακόμα και αυτοί όμως θα πέσουν στα μαλακά με μερικές πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες. Θα πρόκειται για τα μικρά ψάρια.
    ==
    Εκτος της περιπτωσεως της παρανομης βιντεοσκοπησης και του εκβιασμου εκ μερους των δικηγορων ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ αδικημα δεν προεκυψε.


    Οι υποψιασμένοι πολίτες, αυτοί που έχουν δει πως κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν ανέδειξε ενόχους (χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των τηλεφωνικών υποκλοπών, των απαγωγών των Πακιστανών, των ομολόγων κ.ά.),
    ==
    Οι τηλεφωνικες υποκλοπες δεν ειναι αυτο που λεμε σκανδαλο.
    Ειναι εγκληματικη ενεργεια .
    Και οι ενοχοι δεν βρεθηκαν ποτε.
    Οι απαγωγες των πακιστανων αν εγιναν ΚΑΛΩΣ εγιναν.
    Τα ομολογα ειναι για τα μπαζα.
    Τοσο μελανι χυθηκε εσυ δεν καταλαβες οτι προκειται για φαρσα?
    Που στη ουσια εδωσε στις τραπεζες το δικαιωμα να δανειζουν αυτες το δημοσιο με μεγαλυτερο τοκο? Ενω απαγορευεται στα ταμεια να αγοραζουν ομολογα με σαφως καλυτερες αποδοσεις??

    δεν θα ξαφνιαστούν αν σε λίγο χρόνο όλα όσα αφορούν την υπόθεση Ζαχόπουλου θα έχουν πέσει στη λήθη. Οι υπόλοιποι ας υποψιαστούν τουλάχιστον τώρα...
    ==
    Ρηλαξ. Μην παθεις και κανενα εμφραγμα.
    ΑΓΙΟΣ
    ==
    Ετσι αγαπουλα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το γνωρίζω , έχει δίκιο, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
    Ο Τρεπεκλής είναι φίλος μου, και να φανταστείτε μου έκανε ένα δωράκι εκείνη την εποχή μερικές χιλιάδες €.
    Και τον είχα ρωτήσει, που βρήκε τα χρήματα και δεν μου έλεγε.
    Θα τον Μαλώσω.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Bravo 1:54 μμ !
    Έχεις απόλυτo δίκαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Παίδες εγώ τα έλεγα αυτό το αρχίδι ο ΑΓΙΟΣ με το φίλο του τον Κωνσταντόπουλο κάνουν βρώμικη δουλειά...είμαι η 5η φάλαγγα!
    Ο Αλαβάνος μπροστά του είναι άγιος και ο Γιωργάκης παναγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ο Μαρκογιαννάκης δηλαδή είχε τα Ζωνιανά και δεν πρόλαβε να φάει. ή ο άλλος έφαγε περισσότερα
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
    aasima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παίδες εγώ τα έλεγα αυτό το αρχίδι ο ΑΓΙΟΣ με το φίλο του τον Κωνσταντόπουλο κάνουν βρώμικη δουλειά...ΕΙΝΑΙ η 5η φάλαγγα!
    Ο Αλαβάνος μπροστά του είναι άγιος και ο Γιωργάκης παναγία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΤΣΑΜΠΑ Η ΒΟΥΤΙΑ !!!!

    NO PROBLEM!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πάει η μία δικογραφία στο αρχείο. Τι σας είπα θα τα κουκουλώσει όλα η "ανεξάρτητη" δικαισύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. τι λες ρε φασιστόμουτρο-2:18?
    μπάζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλέ σήμερα ο κ. ΑΓΙΟΣ γράφει για δήθεν εκβιασμούς της κυβέρνησης!!!
    Χα χα χα …
    Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια …αυτός που από όποιο κανάλι και σταθμό κι αν πέρασε άφησε όνομα με τους εκβιασμούς του στα αφεντικά του και στη διοίκηση της ΕΡΤ.
    Κάποτε είχε ξεχάσει η διεύθυνση να βάλει χρήματα σε ένα λογαριασμό στον οποίο του είχε βγει μια επιταγή και αυτός κρέμασε το κανάλι και δεν πήγε να πει δελτίο μέχρι να βάλουν τα λεφτά!
    Μιλάμε για επαγγελματία εκβιαστή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 2.30 ti ennoeis ;
    poion ennoeis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πλάκα μας κάνεις;
    Για τον Γιαννακόπουλο δεν μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Για τον Γιαννακόπουλο δεν μιλάμε;

    8 Φεβρουάριος 2008 2:47 μμ

    ==
    Poion Giannakopoulo?
    Pou doyleyei twra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ούτε ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει να μάθω...το μόνο που ξέρω ειναι
    ότι είναι 5ο φαλαγγίτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Oloi mpleksane iparxei kai kaneis na min mpleksei ti ginete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Η δικαιοσύνη άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά: Στο αρχείο η καταγγελία Μ. Τριανταφυλλόπουλου για κλαδά και Κουκοδήμο.

    Εύκολα μαντεύουμε τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 2.54

    Παλια λεγαμε τους αυριανιστες. Σημερα μιλαμε για τους αυνανιστες, το σωματειο εκεινο στο οποιο προεδρευεις παλιομαλακιστηρι του μαξιμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Για τον Γιαννακόπουλο δεν μιλάμε;

    8 Φεβρουάριος 2008 2:47 μμ

    ==
    Poion Giannakopoulo?
    Pou doyleyei twra?

    8 Φεβρουάριος 2008 2:49 μμ

    ==========================

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ;;;;;;;!!
    ?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Για τον Γιαννακόπουλο δεν μιλάμε;

    8 Φεβρουάριος 2008 2:47 μμ

    ==
    Poion Giannakopoulo?
    Pou doyleyei twra?

    8 Φεβρουάριος 2008 2:49 μμ

    ==========================

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ;;;;;;;!!
    ?????????????????????

    8 Φεβρουάριος 2008 3:31 μμ

    =============================

    ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ;;;;;;

    8 Φεβρουάριος 2008 3:38 μμ

    ==
    Ποιος ειναι αυτος ο πουστης?

    Δεν εχω δει κανενα γιαννακοπουλο.

    Δωσε περισσοτερες πληροφοριες ,εκμπομπη,ωρα κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ο τζων ειναι. ριχτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 3.47 rota, mathe kai meta oi apories!!!!!


    NNNNEEEEEEEEEEXXXXXXTTTTTTTT!

    O GIANNAKOPOULOS THS ERT EINAI O
    A G I O S !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 8 Φεβρουάριος 2008 3:46 μμ

    ==
    Re poustakia allou trwte kai pinete allou pate kai to dinete?

    Polyethniko mpourdelo san na leme.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  89. Πλατάρος Ιωάννης
    ΜΕΣΣΗΝΗ

    Καπετάν Κρόμπα 37
    Μεσσηνία
    24200

    Τηλ.
    27220 23585

    Με ατιμία,
    ο "Καπετάν Τρόμπας" σας,
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  90. Πλατάρος Ιωάννης
    ΜΕΣΣΗΝΗ

    Καπετάν Κρόμπα 37
    Μεσσηνία
    24200

    Τηλ.
    27220 23585

    Με ατιμία,
    ο "Καπετάν Τρόμπας" σας,
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. O GIANNAKOPOULOS THS ERT EINAI O
    A G I O S !!

    8 Φεβρουάριος 2008 3:50 μμ

    ==
    St arxidia mas aytos kai sy mazy tou.

    Afoy ton promotareis zhthsame na mas peis kai leptomereies .
    Den thes?
    Ame kai gamisou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. BLOOPERS dears

    ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ!

    ΑΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ,
    ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ.

    ΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ INTERNET ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΡΥΚ.

    ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,
    ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αντί να καταθέσει ο Σημίτης, ο Γιάνος και όλα τα λαμόγια, ζητάνε εξεταστική επιτροπή από πάνω.

    ΠΑΣΟΚ= ΛΟΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. eye for an eye.

    8 Φεβρουάριος 2008 3:58 μμ

    ==
    Bad boys .
    Stupid poofters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ;;ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

    ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΛΗΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕ
    ΜΑΚΗΔΕΣ
    ΘΕΜΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο/Η the Bloopers team είπε...
    eye for an eye.

    8 Φεβρουάριος 2008 3:58 μμ

    ===============================

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΕ ΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ
    ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ BODYGUARD!!!

    αρκει να ξέρετε ποιος ειναι ο πραγματικός σας στόχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. @4.05
    Δεν υπάρχει κανένας στόχος.

    Απλώς δίνουμε το μήνυμα "μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουμε", το κάνουμε καλύτερα. Δεν αρχίζουμε τίποτα, αλλά, δεν αφήνουμε τίποτα αναπάντητο.
    Αργά η γρήγορα όταν θα είμαστε έτοιμοι θα τα απαντάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΓΙΟΣ = ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ

    ??????????????????????????????

    ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 8 Φεβρουάριος 2008 4:08 μμ

    ==
    Oh!
    You bad boys.
    So you are vengeful like all fucking poofters.
    Doesn't matter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αυτό το λες εσύ με την δική σου... "αξιοπιστία".

    Μην περιμένεις πάντως να μάθεις από εμάς ποιός είναι, αντίθετα, να περιμένεις να μάθουμε ΕΜΕΙΣ ποιος είσαι!
    ...for the next time, που λένε στα Ελληνικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο/Η the Bloopers team είπε...
    @4.05
    Δεν υπάρχει κανένας στόχος.

    Απλώς δίνουμε το μήνυμα "μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουμε", το κάνουμε καλύτερα. Δεν αρχίζουμε τίποτα, αλλά, δεν αφήνουμε τίποτα αναπάντητο.
    Αργά η γρήγορα όταν θα είμαστε έτοιμοι θα τα απαντάμε.

    8 Φεβρουάριος 2008 4:08 μμ

    ================================

    φοβάμαι ΓΙΑ ...την αποψη που σου καταθέτω ειλικρινά.

    ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ... το ρόλο που παιζεις.

    ΚΡΙΜΑ. ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΝΤΟΜΠΡΟ, ΑΝΤΡΙΚΙΟ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ!

    "ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ"
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ...
    ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ...ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΟΥ!

    ΣΤΕΡΕΙΣΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ποιάς ΕΡΤ;
    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι από αυτούς που στήσανε το ΜΕΓΑ , από τους πρώτους στον 9,84 μετά πηγε στην κρατική
    Καλός δημοσιογράφος και καλύτερος παρουσιαστής.
    Αν είναι αυτός Ο ΑΓΙΟΣ να αγιάσει το παιδί.
    Τί σας έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 4.21

    Δεν σε καταλαβαίνω τι εννοείς, εκτός αν τα λες στα πλαίσια της αυτοθυματοποίησης του εαυτού σου, απλώς για να "μείνει" κάτι.

    Στην προσπάθεια για προσωπική επίθεση απαντάμε με το ίδιο όπλο. Τα άλλα που γράφεις είναι εκ του περισσού. Είδες επίθεση σε απόψεις σου; Είδες εκδικητικότητα για την γνώμη σου; Αυτό που είδες είναι προσωπική επίθεση σε προσωπικά επιτιθέμενο.

    Αν δεν κάνεις αήθη προσωπική επίθεση σε φίλους μας, γιατί άραγε φοβάσαι; Αυτή θα ήταν η μόνη δικαιολογημένη αιτία για ανταπόδοση από πλευράς μας, άλλως δεν υπάρχει τίποτα. Δεν πολεμάμε την γνώμη σου αλλά την αήθη πρακτική της συκοφαντίας.

    Μετά τις διευκρινήσεις αυτές, έχεις ακόμα λόγους να φοβάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. oi bloopers einai h petra toy skandaloy!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. 4.32
    Ας ξαναπεί, λοιπόν την ιστορία Κοσκωτά όπως την έζησε κι όχι όπως ΑΛΟΓΑ λέγεται...

    Ας ξαναπεί τι γίνεται σήμερα, πόσο ίδιο είναι με το ΄89....

    ΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ τι ευαγγελίζεται...

    ΑΣ κερδίσει το τεκμήριο αθωότητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 4.44

    Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να μην συμμερίζεται την δική σου γνώμη (και του Τράγκα ίσως) για το "βρώμικο 89" που λέει η καραμέλα;
    Δεν σκέφτεσαι την πιθανότητα διαφωνίας ή βαθύτερης γνώσης του θέματος; Γιατί να τον βάλεις να πεί την δική σου πλευρά; Δεν είμαστε τζουκ-μποξ, ο καθείς λέει την δική του γνώμη.

    Πές εσύ τι σκέφτεσαι, τι νομίζεις και άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο, ίσως κάπου με αυτήν τη διαδικασία συνεισφέρετε μαζί στα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related


    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related



    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related



    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related


    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related



    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related



    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related



    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related


    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related


    ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ;
    http://www.youtube.com/watch?v=tXjK1FUamC4&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=0DSnjOpgUig&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 4:30
    Μάλλον κάνεις λάθος πρέπει να ηταν λιγο παλαιότερα εκεί γύρω στα 87-88
    οταν πρωτοεμφανίστηκε στο γυαλι εκανε μια εκπομπη που την λεγανε Μεγαθύνσεις νομίζω και ηταν κατι σαν το αλάτι και πιπέρι του Γερμανού.
    Δεν θυμάμαι αν ήταν στην ΕΤ1 ή στην ΕΤ2.
    Καλές σειρές που δεν είχαν σχέση με τα σημερινά.
    Άλλη τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μεγεθύνσεις ηθελα να γράψω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 4.54 BLOOPERS..attorneys


    ego den eko aloga kardia mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς» σημειώνουν με νόημα στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πέρα από τον επικοινωνιακό καταιγισμό των τελευταίων ημερών. Οταν τους ζητείται να εξηγήσουν, υπενθυμίζουν υποθέσεις που διαχειρίζεται ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση. Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».

    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΣΑΛΟΣ ΜΕ DVD ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΗ

    Σύμφωνα με το "very sorry", τις τελευταίες ημέρες στην Νέα Υόρκη, όπου πέρασε τις γιορτές ο Λάκης Λαζόπουλος, κυκλοφορεί ένα dvd με προσωπικές του στιγμές. Αυτός είναι ο λόγος που στο περιβάλλον του γνωστού καλλιτέχνη έχει σημάνει συναγερμός και οι πάντες έχουν "ξεχυθεί" για να βρούν τον άνθρωπο που το έχει στην κατοχή του. Ο Λάκης, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φίλοι του καταβάλλουν προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το dvd. Πάντως, στο δημοσίευμα ξεκαθαρίζεται οτι το περιεχόμενο περιέχει μόνο προσωπικές στιγμές και τίποτα περισσότερο. Το θέμα είναι ποιοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την προσωπική ζωή του καλλιτέχνη που δεν αφορά κανέναν πέρα από τον ίδιο και την οικογένειά του.

    troktiko


    ΟΙ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ?
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ
    ΠΙΟΝΙ?
    ΝΑ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΤΟΥΣ?
    ΛΑΚΗ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ο Δημήτρης που λέτε πρέπει να είχε κάποια συγγένεια με τον Γιαννακόπουλο που έγραφε με τον Σακελάριο, αν θυμάστε οι παλαιοί.
    Όταν τα χάλασε ο Γερμανός με τους Ράλληδες που είχαν τα στούντιο στα Μελίσσια, πρέπει να πήραν τον Δημήτρη που ήταν όμορφο αγόρι και καλλιεργημένο από το ραδιόφωνο και από κάποια εφημερίδα που δούλευε τότε για να αντικαταστήσει τον Γερμανό. Έτσι ξεκίνησαν οι Μεγεθύνσεις με παραγωγή της Φρόσος της Ράλλη που νομίζω ότι είχε χωρίσει τότε με τον Πρετεντέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ,ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΦΙΕ
    ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗ,
    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΝ
    ΛΑΚΗ ΣΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. BULLSHITOLOGIST EXPERT ~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. 5.19BULLSHITOLOGIST EXPERT ~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Με το σκάνδαλο της siemens υποψιάζομαι ότι είναι μπλεγμένη και η γάτα μου!!! Βλέπει πλυντήριο (Siemens) και κόβει μέτρα μακρυά!!! Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι το κάνει επειδή κάποτε τη βάλαμε μέσα κατά λάθος μαζί με τα ρούχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 5,19 ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΕΤΕΝΕΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
    Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΣΗΜΙΤΗΣ
    Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ SIEMENS HELLAS

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ENDESA HELLAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΜΕΤΚΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    H EΝDESA HELLAS EINAI
    Η ΝΕΑ SIEMENS HELLAS THΣ ΔΕΗ

    Βραβεία στα "λαμόγια" της ΔΕΗ...
    .
    Του Α. Αποστόλου
    .
    Δημοσίευμα από το paron:

    Ιδού οι «νταβατζήδες», κύριε πρωθυπουργέ. Ένας δικός σας, ο Γιάννης Παλαιοκρασσάς, τους «δίνει» με ονόματα και διευθύνσεις Στημένοι είναι όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται στη ΔΕΗ! Και κατευθύνουν τα αποτελέσματα προς τον επιθυμητό ανάδοχο, αφού προηγουμένως έχουν αποκλεισθεί μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού και οι προδιαγραφές αποκλείουν τους ανεπιθύμητους
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΚΑ:
    Λ. Γεωργούλης βοηθός δ/ντής ΔΜΚΘ Η κόρη του Λώρα Γεωργούλη είναι προϊσταμένη Ελέγχου της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Λ. Λαμπρόπουλος υπεύθυνος Έργων Β. Ελλάδος Νονός παιδιών του κ. Πάλλα γενικού δ/ντή ΜΕΤΚΑ
    Χρ. Αργυριάδης υπεύθυνος Έργων Ν. Ελλάδος. Ο κ. Πάλλας είναι νονός της κόρης του.
    Χρ. Μαυρογόνατος τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη του Μαρία Μαυρογόνατου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2004.
    Ελ. Μπονατάκη μηχανικός ΔΜΚΘ, βοηθός κ. Γεωργούλη. Η αδελφή της Ευαγγελία Μπονατάκη είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τις αρχές 2004.
    Γ. Μπαλάσης τομεάρχης ΔΕΘ ΑΗΣ Μεγ/πολης. Ο γιος του Αγγελής είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από το 2005.
    Καλ. Παπαπαναγιώτου τομεάρχης ΔΜΚΘ. Η κόρη της Ελ. Μπουτοπούλου είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ από τέλος 2004.
    Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η προαγωγή του διευθυντή της ΔΜΚΘ κ. Α. Μιζάν, που κατά την τεκμηριωμένη άποψή μου ευθύνεται για όλες σχεδόν τις υποθέσεις οι οποίες έχουν οδηγηθεί στην ελληνική ή την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη, σε γενικό διευθυντή, με πραξικοπηματική συνεδρίαση του Δ.Σ. παρά τη δηλωμένη αντίθεσή μου.





    Δεν ανοίγουν και κανέναν λογαριασμό στη ΔΕΗ;By Factorx | February 6, 2008


    Στη Βουλή έρχεται η υπόθεση της ΔΕΗ, θριαμβολογεί ο Ελεύθερος Τύπος που βλέπει θύελλα αντιδράσεων από Αυτοδιοίκηση και τοπικούς φορείς και κινητοποιήσεις συνδικαλιστικών φορέων. Τώρα, γιατί έπιασαν τον ΕΤ τέτοιες ενεργειακές ευαισθησίες, ίσως μόνο ο …κ. Μυτιληναίος γνωρίζει.


    Σε κανέναν δεν κόβει τόσο πολύ ώστε να προτείνει να ασχοληθεί κάποιος από τους εισαγγελείς και με τους λογαριασμούς των μελών του Δ.Σ της ΔΕΗ από το 1990 και μετά. Και ιδιαίτερα κάποιων που το παίζουν εκπρόσωποι των εργαζομένων. Θα μάθουμε κι εμείς που βρήκαν τα χρήματα οι συνδικαλιστές εκπρόσωποι στο Δ.Σ για να αγοράσουν οχήματα αξίας 100. 000 ευρώ. Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να άνοιγαν και οι λογαριασμοί στελεχών της ΔΕΗ στην δυτική Μακεδονία. Μπας και καταλάβουμε γιατί αυτή η εμμονή της ΔΕΗ να δίνει εργολαβίες απασχόλησης εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ
    ΝΕΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. sentonakia poulame ..sto xasapiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. @ 8 Φεβρουάριος 2008 5:19 μμ

    Το δίπλωμά σου δικέ μου!

    Και εις ανώτερα κύριε καθηγητά της Κουραδολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I



    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ,ΤΡΕΜΙΤΣΑ,ΜΑΚΟΥΚΟ,
    ΘΕΜΙΤΣΑ,ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ,ΤΣΙΜΑΚΟ ,ΣΤΑΗ
    ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ,Ε.Τ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΙΑ SIEMENS ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?

    ΞΕΡΩ..
    ΜΟΥΓΚΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΟΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.





    ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?


    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ.
    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ
    ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Τι λέει ο Ζαχό στα DVD και CD για την σούφρα των Καρα-αμαν-αλή-δων? Ποια οπή γούσταρε πιο πολύ; της ντοκτορίνας ή του "Καταλληλότερου"; Έχει αδερφό ο "Καταλληλότερος"; κι αν ναι, είναι παντρεμένος; πού μένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. .32
    Ας ξαναπεί, λοιπόν την ιστορία Κοσκωτά όπως την έζησε κι όχι όπως ΑΛΟΓΑ λέγεται...

    Ας ξαναπεί τι γίνεται σήμερα, πόσο ίδιο είναι με το ΄89....

    ΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙ τι ευαγγελίζεται...

    ΑΣ κερδίσει το τεκμήριο αθωότητας..

    8 Φεβρουάριος 2008 4:44 μμ

    =====================

    Ο ΑΓΙΟΣ θα απαντήσει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Tsouzei alla mou aresei

    Hit me baby one more time

    Χτες γνώρισα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο, με χιούμορ, επαγγελματικά
    αποκατεστημένο-κατάλληλο για γάμο- δηλαδή ο τύπος που ψάχνω. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.
    On other news, απέκτησα ένα σκυλάκι!!!

    My name is Babis και σύντομα θα έχω φωτογραφίες του να σας δείξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. vasika tous bakalides sto nisi protimousa alla fonaze o mbambas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. 6.09 aftoi pou....tremoun ti lene;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. 6.09



    xesthkame...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς» σημειώνουν με νόημα στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πέρα από τον επικοινωνιακό καταιγισμό των τελευταίων ημερών. Οταν τους ζητείται να εξηγήσουν, υπενθυμίζουν υποθέσεις που διαχειρίζεται ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση. Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».



    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 8 Φεβρουάριος 2008 1:51 μμ

    Ενας γενικός γραμματέας υπουργείου, με υπερ-εξουσίες που αντλούσε από την προσωπική του φιλία με το πρωθυπουργικό ζεύγος, αποπειράται ν' αυτοκτονήσει.
    ==
    Γουστο του και καπελλο του.
    Ποιον ρωτησε?

    Ενας εκδότης εφημερίδας, που υποτίθεται στέκεται κριτικά στην κυβέρνηση, παραδίδει στον διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου ένα ροζ DVD.
    ==
    Τετοιες δουλειες γινονται στα "μουλωχτα".
    Πως το εμαθες εσυ?

    Μια υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού προφυλακίζεται με την κατηγορία του εκβιασμού.
    ==
    Αν δεν ελεγε εκβιασμος κανενας δεν θα μαθαινε τιποτα.

    Ενας εκδότης καταγγέλλει ότι κυβερνητικός βουλευτής μεσολάβησε για να ρυθμιστεί παράτυπα υπόθεση μεγάλων χρηματικών ποσών που αφορούσε τον συνεκδότη του και στη μεσολάβηση αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο ο διορισμένος από την κυβέρνηση υπεύθυνος του Σώματος ελέγχου.
    =
    Λεει. Τρεχα γυρευε δηλαδη.
    Και "λεει" το συγκεκριμενο ατομο!
    Τερας ηθικης !

    Δημοσιογράφοι και «δημοσιογράφοι» αλληλοκαταγγέλλονται για τηλεφωνικές υποκλοπές και παράτυπη δημοσιοποίησή τους, για διακίνηση του DVD και πολλά ακόμα.
    =
    Εδω συμφωνω. Αμεση προφυλακιση και εν συνεχεια δικη για παρανομη βιντεοσκοπηση.
    1- 5 χρονια φυλακη προβλεπει ο νομος.
    Αν συνδυαστει και με "συναφη" αδικηματα η ποινη μπορει να φτασει τα 10 χρονια ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ.

    Δικηγόροι φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση εκβιασμού και άλλος συνάδελφός τους στη διακίνηση του DVD.
    ==
    Και αυτοι φυλακη.

    Από το όλο θέμα αναδεικνύονται δεκάδες καταγγελίες για αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων.
    ==
    Απο σποντα προηλθε αυτο.
    Μα καλα αναρωτηθηκε ο κοσμος επειδη ξενογαμουσε να γινει τοσος ντορος?


    Και ενώ η χώρα ταράσσεται για πολλές εβδομάδες με όλα αυτά, η δημοσιοποίηση κάποιων μαρτυρικών καταθέσεων δίνει τη βεβαιότητα πως ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη και ακόμα και αυτοί όμως θα πέσουν στα μαλακά με μερικές πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες. Θα πρόκειται για τα μικρά ψάρια.
    ==
    Εκτος της περιπτωσεως της παρανομης βιντεοσκοπησης και του εκβιασμου εκ μερους των δικηγορων ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ αδικημα δεν προεκυψε.


    Οι υποψιασμένοι πολίτες, αυτοί που έχουν δει πως κανένα μεγάλο σκάνδαλο δεν ανέδειξε ενόχους (χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις των τηλεφωνικών υποκλοπών, των απαγωγών των Πακιστανών, των ομολόγων κ.ά.),
    ==
    Οι τηλεφωνικες υποκλοπες δεν ειναι αυτο που λεμε σκανδαλο.
    Ειναι εγκληματικη ενεργεια .
    Και οι ενοχοι δεν βρεθηκαν ποτε.
    Οι απαγωγες των πακιστανων αν εγιναν ΚΑΛΩΣ εγιναν.
    Τα ομολογα ειναι για τα μπαζα.
    Τοσο μελανι χυθηκε εσυ δεν καταλαβες οτι προκειται για φαρσα?
    Που στη ουσια εδωσε στις τραπεζες το δικαιωμα να δανειζουν αυτες το δημοσιο με μεγαλυτερο τοκο? Ενω απαγορευεται στα ταμεια να αγοραζουν ομολογα με σαφως καλυτερες αποδοσεις??

    δεν θα ξαφνιαστούν αν σε λίγο χρόνο όλα όσα αφορούν την υπόθεση Ζαχόπουλου θα έχουν πέσει στη λήθη. Οι υπόλοιποι ας υποψιαστούν τουλάχιστον τώρα...
    ==
    Ρηλαξ. Μην παθεις και κανενα εμφραγμα.
    ΑΓΙΟΣ
    ==
    Ετσι αγαπουλα ??

    8 Φεβρουάριος 2008 2:05 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Το γνωρίζω , έχει δίκιο, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
    Ο Τρεπεκλής είναι φίλος μου, και να φανταστείτε μου έκανε ένα δωράκι εκείνη την εποχή μερικές χιλιάδες €.
    Και τον είχα ρωτήσει, που βρήκε τα χρήματα και δεν μου έλεγε.
    Θα τον Μαλώσω.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. BLOOPERS

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    αΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΕ ..αλογα..


    σεβαστο.....ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Τα τελευταία γεγονότα στέλνουν μήνυμα προς κόμματα, ΜΜΕ και συνδικαλισμό ότι κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας”, τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης, προσθέτοντας: “Ο ελληνικός λαός μας κρίνει, μας βλέπει, μας επικρίνει, μας κατακρίνει. Είναι η ώρα των αποφάσεων”.


    ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ANOITE SOSIALISTI NA MIN DIS ANTHROPO NA GINETE PLOUSIOS EPIXIRONTAS PROFANOS PISTEVIS OTI MONO TO KRATOS DIKEOUTE NA EXEI EPIXIRISIS OUTOS OSTE NA TIS LIMENONTE TA LAMOGIA OI DIMOSIOI YPALILOI KAI OI ERGATOPATERES TOU PASOK!! EUTIXOS OI ELLINES XIPNISAN TO PASOK THA XANADI EXOUSIA TO 2385 MX

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  148. ποιος κεφαλογιάννης;
    αυτός με τα καράβια και τα χασισια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. KI OLA AFTA EKPOREVOMENA APO ENA IDRYMA.....................

    A RE KARAMANLH KIMITHIKES NORIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Το πρωινό που δε λαλήθηκε απο πετεινό.
    Ήμουν χαρούμενος εκείνη τη μέρα... Πολύ νεος ακόμα για να συγκρατήσω τη χαρά μου...
    "Γειά σου Ήλιε, ουρανέ κι αστέρια!! Σήμερα επιτέλους τέλειωσε ο πόλεμος! Ο πόλεμος που σκότωσε 10 προγόνους μου! Ο πόλεμος ναι τέλειωσε! Σήμερα εχουμέ ειρήνη! Τι ειναι αυτό? Δε γνωρίζω γεννήθηκα και έζησα στον πόλεμο! Τρέχω στο δάσκαλό μου να του πω το ευχάριστο νέο!!"
    Βγήκα απο την πόλη γρήγορα, τρέχωντας σχεδόν. Επιτέλους έβλεπα χαρά στο πρόσωπο της μητέρας μου! Τόση χαρά δεν είχα δεί μετά από το θάνατο του πατέρα... Αλλά αυτό ειναι άλλη ιστορία.
    Ο δρόμος ήτανε μεγάλος για να φτάσω στο σπίτι του δάσκαλού μου. Η ιδέα της ειρήνης είχε κυριεύσει το μυαλό μου, το δάσος μου φάνηκε μικρο και παρόλο που κανονικά θα ήταν μέρος της εκπέδευσής μου εκείνη τη μέρα δε μπορούσα να βγάλω το σπαθί και να σκοτώσω ούτε νυχτερίδες ούτε ένα λύκο που είδα στο δρόμο μου... Ακόμα και αυτά τα αιμοδήψει τέρατα ήταν ήρεμα... Η Panaia δε θα τα άφηνε να μου επιτεθούν, μηδέ θεοι μηδέ ανθρωποι θα μπορούσαν να με κάνουν δυστυχισμένο... Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα τοτε...
    Έφτασα στο σπίτι του δασκάλου μου σε ένα ξέφωτο του δάσους κοντά σε ένα ρυάκι. Προστατευόταν απο τα άγρια ζώα από ένα αώρατο τοίχος φτιαγμένο απο αγνή μαγεια.
    -Δάσκαλε gorgo!!! Δάσκαλε σου φέρνω νέα!
    -Τι έγινε, τι γνωρίζεις που δε γνωρίζω εγω;
    -Ειρήνη δάσκαλε, ειρήνη!! Ο πόλεμος τελείωσε!
    -Χμμ... ειρήνη....
    -Ναι δάσκαλε δεν είναι υπέροχο;
    -Σήκωσε το σπαθί σου και άρχισε την εξάσκηση.
    -Το σπαθί; Μα δάσκαλε ο πόλεμος τέλειωσε γιατί να ....
    -Η ειρήνη δεν είναι κάτι που θα αποκτηθεί με τις υποσχέσεις των βασιλιάδων...
    -Μα... όλοι συμφώνησαν ο βασιλίας kostas του ανατολικού βασιλείου, η βασίλισσα marika απο το μακρυνό grhth μέχρι και ο Manticore απο το δυτικό βασίλειο!
    -.....
    -Τι συμβαίνει; Νοιώθω φόβο μέσα στα μάτια σου.
    -Πιάσε το σπαθί. Δεν είναι κανείς έτοιμος για αυτή την ειρήνη.
    Τις επόμενες ώρες οι μόνες λέξεις που άκουσα από το δάσκαλό μου ήταν "συγκεντρώσου", "έλεγχε την αύρα σου", "μή λυγίζεις το χέρι σου στην άμυνα" .... Τίποτα δεν είπε για την ειρήνη... Ίσως επειδή δε μπορούσε να πιστεύει οτι επιτέλους τέλειωσε ο πόλεμος. Ίσως επειδή γνώριζε...
    Ο ήλιος έδυσε. Η προπόνησή μου τέλειωσε.
    -Θα μείνεις εδώ σήμερα, είπε. Είναι αργά και δεν έχεις δύναμη να φτάσεις μέχρι την πόλη.
    Υπάκουσα. Το πέτρινο σπίτι του γέρου μάγου-μαχητή ήταν κρύο. Γεμάτο από περιπέτειες. Αύτο το σπαθί με τη χρυσή λαβή του δώθηκε απο βασιλιά για την ανδρεία του, αυτή η κρυστάλινη μπάλα απο κάποιον μεγάλο μάγο, ενω αυτό το δαχτυλίδι απο.... Αλήθεια απο ποιόν;
    -Δάσκαλε αυτό το δαχτυλίδι ποιός σου το έδωσε.
    -Αυτό το δαχτυλύδι μου δώθηκε από το δάσκαλό μου, και απο σήμερα είναι δικό σου.
    -...ε...Ευχάριστώ δάσκαλε...
    Κάτι δεν πήγαινε καλά. Αποχωρήστηκε έναν απο τους θυσαυρούς του... μα γιατί;
    Το πρωινό δε πρόλαβε να έρθει. Ξύπνησα από μια περίεργη μυρωδιά. Ο δάσκαλος είχε φύγει. Μετά το παρατήρησα. Καπνός! Δεν ήταν απο το δάσος όμως... ο καπνός πήγαζε απο κάπου νότια .... μονο που... νότια υπάρχει μόνο το... Daylight.
    Aρπαξα το σπαθί μου και βγήκα τρέχοντας απο το πέτρινο σπίτι. Το δάσος ήταν σιωπηλό... πολύ σιωπηλό... Μερικές νυχτερίδες πέθαναν στο δρόμο μου απο το σπαθί μου. Ήμουν απρόσεκτος, παραπάτησα και έπεσα. Τα στοιχειά του δάσους δεν έχασαν καιρό.
    Ένας θεόρατος λύκος πρόβαλε μπροστά μου... Τα δόντια του ζητούσαν τροφή και τα νύχια του δέρμα για να σκήσουν... Έβγαλα το σπαθί απο τη θήκη του και προσπάθησα να κρυφτώ στις σκιές. Δεν είχα χρόνο για μια τέτοια μάχη. Ο αντίπαλος μου είχε διαφορετική άποψη όμως... Έτρεξε και βρέθηκε μπροστά μου πάλι. Πλησίασε. Ήταν έτοιμος να επιτεθεί. Στα μάτια του διέκρυνα τον πόθο για αίμα.
    Χήμηξε επάνω μου και εγώ προσπάθησα να αμυνθώ με το σπαθί μου... Το δάγκωσε και το έσπασε σε δύο κομμάτια. Γρήγορα συγκέντρωσα το πνεύμα μου στο δεξί μου χέρι και έφτιαξα μια πύρηνη μπάλα. Ναι χτύπησε το κτήνος αλλα δε το σκότωσε... Πώς να σκοτώσει όμως ένα τέτοιο κτήνος η δικία μου μαγεία; Έτρεξα πίσω στο σπίτι του δασκάλου μου. Μπορούσα να νιώσω την ανάσα του απο πίσω μου. Το αώρατο τοίχος του δασκάλου μου το κράτησε μακριά απο το σπίτι του.
    Έπρεπε να περάσω απο το λύκο για να φτάσω στην πόλη... Πήρα το σπαθί με τη χρυσή λαβη. Ναι, θα έβγαινα από το δάσος και πήγαινα στο Daylight. Υπήρχε μόνο ένα εμπόδιο και είχα σκοπό να το περάσω. Συγκέντρωσα την αύρα μου στο σπαθί. Το ύψωσα πάνω απο τον ώμο μου και έτρεξα προς το κτήνος το οποίο με περίμενε πίσω απο το μαγικό τοίχο. Έγυρα το χέρι μου και κράτησα δυνατά το σπαθί.
    Δε μπόρεσε να με σταματήσει. Έτρεχα προς την πόλη έχοντας αφήσει πίσω μου το σώμα του λύκου χωρισμένο σε δύο μέρη.
    Αυτό που αντίκρησα μόλις βγήκα απο το δάσος ξεπερνούσε και το πιο φρικτό μου εφιάλτη... Ένα γιγαντιαίο τέρας που έφτηνε φωτιά,
    με λέπια αντί δέρμα, νύχια και δόντια μεγαλύτερα απο το χέρι μου... Θα μπορούσε να είναι ένας... δράκος;
    Το Daylight φλεγόταν. Μόνο κραυγιές μπορούσα να ακούσω... ’νθρωποι τρέχαν πανυκόβλητοι απο την πόλη ενω μπορούσες να διακρίνεις κάποιον που προσπαθούσε να πολεμήσει το δράκο. Λίγοι κατάφερναν να απομακρυνθούν απο την πόλη ζωντανοί. Οι περισσότεροι γινόντουσαν θύματα κάποιων στρατιωτών με μάυρες πανοπλίες. Συγκέντρωσα την αύρα μου στο σπαθί και έτρεξα προς το σπίτι μου. Ένας στρατιώτης προσπάθησε να με σκοτώσει. Έτρεξα και έμπηξα το σπαθί μου βαθιά μέσα στην πανοπλία του... Κάτι παράξενο όμως... Δεν έτρεξε αίμα! Τον κοίταξα στο πρόσωπο... Ήταν ένας σκελετομένος στρατιώτης!
    Έσκηψα και το σπαθί του πέρασε ξυστά απο τον ώμο μου. Δεν είχε πεθάνει από το χτύπημα μου... αλλά πώς να σκοτώσεις ένα νεκρό;
    Τράβηξα πίσω το σπαθί μου και περιστρέφωντάς το του έκοψα το κεφάλι. "Νεκρομαντεία....." πρώτη μου φορά αντιμετώπιζα ένα νεκρό... Θυμόμουν όμως την εκπαίδευσή μου... "Για να καταστρέψεις έναν νεκρό πρέπει να καταστρέψεις το νεκρομάντη που τον κάλεσε πίσω στη ζωή. Μή ξεχάσεις να προσευχηθείς στον Artherk και να αυξήσεις την άυρα σου στο μέγιστο επίπεδο για να πανικοβληθούν τα ακάθαρτα αυτά τέρατα". ’υξησα την αύρα μου.
    Τα τέρατα απομακρύνονταν οταν πλησίαζα. Έφτασα στο σπίτι μου. Φλεγόταν και ο καπνός ήταν έντονος. Μπήκα μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και κάλεσα μιά παγωμένη σφαίρα για να συγκρατήσει τις φλόγες. Βρήκα το άψυχο πτώμα της μητέρας μου στο πάτωμα με αίμα τριγύρω... Δε μπορούσε νεκρός όμως να την σκοτώσει.... Η αύρα της θα τον είχε καταστρέψει... Ήταν έργο θνητού.
    ’ρπαξα το σακίδιό μου και έτρεξα έξω πριν με κατασπάραζαν οι φλόγες. Έτρεξα έξω από την πόλη... Έτρεξα μακριά από αυτή την καταστροφή με δάκρυα στα ματια... Έτρεχα προς το δράκο... Ήθελα να τον καταστρέψω ή να καταστραφώ... ίσως ήθελα να πεθάνω ηρωικά.
    Έφτασα κοντά στο δράκο αλλά φάνηκε κάπως... νεκρός. Πλησίασα ακόμα περισσότερο... Ναι, ήταν νεκρός. 'Ακουσα μία ξεψυχησμένη
    φώνη να καλεί το όνομά μου.
    -babis... babis...
    Πλησίασα και είδα κάποιον να είναι πεσμένος δίπλα στο δράκο... Ήταν ο δάσκαλος μου.
    -Δάσκαλε! φώναξα και έτρεξα δίπλα του
    -...babis... απαλάξου απο την οργή μέσα σου και βρες... το δέντρο της ζωής. Κατευθύνσου ανατολικά και ζήτα του να σου εκπληρώσει μιά επιθυμία... Μου το χρωστάει... το χρωστάει στο πατέρα σου...
    -Δάσκαλε ποιά επιθυμία; Τί πρέπει να κάνω; Ποιός τα έκανε όλα αυτα;
    -...Βρες ... τη δύν.. αμη...
    -Δασκαλε...
    Δεν έλαβα απάντηση. Πήρα την ασπίδα του... είχε σκοτώσει μόνος του το δράκο. Ο ήλιος φανέρωνε το πρόσωπό του στο καταστραμμένο Daylight πετεινός δεν υπήρχε ζωντανός για να ξυπνήσει τους κατοίκους αλλά παλι, για ποιούς κατοίκους μιλάω; ...
    Κατευθύνθηκα ανατολικά... η αύρα μου εξασθενούσε... έπρεπε να ξεφύγω απο τους νεκρούς στρατιώτες.
    "Ειρήνη...",σκέφτηκα. Δάκρυσα και έτρεξα μακριά απο τους καταδιόκτες μου.
    Oι δύο μονόκεροι.
    "Λάθος απάντηση" ούρλιαξε η σκοτεινή φιγούρα. ’ρχισαν να μφανίζονται μαχαίρια στους τοίχους γύρω μου. Οι τοίχοι με πλησίαζαν όλο και περισσότερο. τα μαχαίρια πλασίαζαν την σάρκα μου και...
    Ξύπνησα. Το πρόσωπό μου είχε κρύο υδρώτα. "Εφιάλτης...", σκεφτηκά. "’ραγε να ήταν και ο δράκος ένας άσχημος εφιάλτης;..."
    Όχι... ακόμα είχα στο μυαλό μου αυτές τις εικόνες... Ο λύκος, ο δράκος, ο Ormus, το Daylight.... η μητέρα μου.
    Έχουν περάσει δύο ημέρες από την καταστροφή του Daylight. Κατευθύνομαι ανατολικά. Κοιμήθηκα στην πράσινη κοιλάδα. Το δέντρο της ζωής ήταν τρεις μέρες ταξίδι ακομα μακρυά. Σηκώθηκα, πήρα το σπαθί, την ασπίδα, το σακίδιο μου και συνέχισα το ταξίδι.
    Μετά απο αρκετή ώρα συνάντησα ένα ποτάμι. Το νερό του έσβησε τη δείψα μου αλλά οσον αφορά την πείνα μου... Έπρεπε να πιάσω κάνα ψάρι για να φάω. Κοίταξα τριγύρω μου για να βρώ κάποιο ξύλο για να χρησιμοποιήσω για καλάμι... ’δικος κόπος. Η πράσινη κοιλάδα δεν έιχε δέντρα παρά μόνο γρασίδι. "Θα παγώσω το ποτάμι!", σκεφτηκα... Ναι η πείνα μας κάνει να λέμε τρελά πράγματα...
    Πού να έβρισκα εγώ τόση πνευματική δύναμη; τουλάχιστον έπρεπε να προσπαθήσω.
    Συγκέντρωσα το πνεύμα μου στα χέρια μου και τα έβαλα μέσα στο νερό. "Πάγωσε!", και ναι ένα τμήμα του ποταμού πραγματικά πάγωσε! Πρόλαβα να μαζέψω μερικά κομμάτια πάγου πριν τα πάρει όλα η ροή του νερού. Ευτυχώς μέσα σε αυτά βρήκα δύο ψάρια.
    Μάζεψα λίγο γρασίδη σε ένα σημείο και μαζεύοντας το πνεύμα μου: "Φωτιά!!"
    Παραλίγο να καταφέρω αυτό που δε κατάφερε ο δράκος πριν δύο μέρες... Λίγη παραπάνω δύναμη να είχα βάλει και θα έπερνε φωτιά σιγα-σιγα όλη η πράσινη κοιλάδα! Τέλικά έστω και ξεροψημμένα (πιο πολύ καμμένα θα έλεγα) τα έφαγα τα ψάρια.
    Ξάπλωσα δίπλα στον ποταμό και παρατηρούσα τα σύννεφα. Σε λίγο αποκοιμήθηκα.
    Ξύπνησα με τα χλιμίντρισματα αλόγων. Κοίταξα απο την άλλη πλευρά του ποταμού. Μία αγέλη άγριων αλόγων είχε σταθεί να ξεκουραστεί στην άλλη πλευρά. Δύο άλογα ξεχώριζαν απο τα άλλα. Ήταν δύο μονόκεροι με φτερά, ένας κατάλευκος και ένας κατάμαυρος!
    Θυμήθηκα τα λόγια του Ormus: "Ο κάθε μονόκερος έχει ένα δαχτυλίδι περασμένο στο κέρας του. Ο ιδιοκτήτης αυτού γίνεται ταυτόχρωνα και ο κύριως του μονόκερου". ’ν μπορούσα να πάρω αυτά τα δαχτυλίδια...
    Μία σκιά πέρασε πάνω μου και πριν καταλάβω τη έγινε όλα τα άλογα κατευθύνθηκαν προς την άλλη όχθη του ποταμού πανικόβλητα.
    kοίταξα στον ουρανό. Ένας γρύπας έψαχνε για τροφή. Ύψωσα την ασπίδα και έπιασα το σπαθί. Ο γρύπας καταδίωκε τα άλογα. Πιό γρήγορα απ' όλα ήταν οι δύο μονόκεροι. Στο πανικό της φυγής ο μαύρος μονόκερος γλύστρησε στο ποτάμι και σχεδόν ποδοπατήθηκε απο τα άλλα άλογα. Ο λευκός μονόκερος όμως σταμάτησε να τρέχει. Είδε τον μαύρο και έμεινε δίπλα του. Τα άλλα άλογα έφυγαν. Ο γρύπας κατέβηκε στη μία άκρη του ποταμού και πλησίασε τους δύο μονόκερους. Δε μπορούσα να μείνω στην άκρη και να παρατηρώ.
    Ο λευκός πήγασος έστρεψε απειλητικά το κέρας του προς το γρύπα ο οποίος ετιμάσθηκε να επιτεθεί με τα νύχια του.
    Συγκέντρωσα το πνεύμα μου: "Ηλεκτρισμός!" Ο γρύπας χτηπήθηκε, αλλα δεν παρετήθηκε, απλώς κατάλαβε οτι έχει άλλον ένα αντίπαλο.
    Πλησίασα. Προσπάθησα να επιτεθώ με το σπαθί. Ο γρύπας προσπάθησε να με χτυπήσει με τα νύχια του. Σήκωσα την ασπίδα μου αλλά η ορμή του τέρατος με έριξε στο νερό. Η ασπίδα μου τώρα ήταν το μόνο πράγμα που χώριζε εμένα και το γρύπα, τη ζωη μου και το θάνατο. Η ασπίδα μου ήταν έτοιμη να σπάσει όταν ξαφνικά ο λευκός πήγασος χτήπησε με το κέρας του το γρύπα.
    Οπισθοχώρισε ξανα. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν τυχερό το τέρας. Έβαλα την ασπίδα στον ώμο και κράτησα το σπαθί με δύο χέρια συγκεντρώνοντας την αύρα μου σε αυτό. "Αύρα φωτιάς" φώναξα και πύρωσα το σπαθί μου.
    Η φωτιά στο άψυχο σώμα του γρύπα έσβησε στο ποτάμι το οποίο είχε πάρει ένα πορφυρό χρώμα. Λίγο πιο πέρα ο λευκός μονόκερος έμενε κοντά στο μαύρο. Πλησίασα. Ο μαύρος μονόκερος ήταν πληγομένος ή μάλλον πληγομένη θα έπρεπε να πω οπως διαπίστωσα οταν την είδα απο κοντά.
    Ο λευκός με κοίταξε στα μάτια και σαν να μίλησε στη ψυχή μου: "Σωσε την και θα στο ανταποδώσω... Σε παρακαλώ..." Διέκρυνα αυτό το συναίσθημα λύπης στα μάτια του. Έπρεπε να κάνω κάτι. ’νοιξα το σακίδιό μου αναζητώντας κάτι που θα με βοηθούσε. Εφτακόσια χάλκινα νομίσματα, δέκα ασημένια, λίγο ψωμί, το βιβλίο της μητέρας μου για τη μαγεία, ένα σκοινί και ένα παράξενο φυλακτό για το λαιμό που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου. Πήρα το βιβλίο και άφησα στην άκρη το φυλακτό. Δεν είχα χρόνο. Βρήκα μια σελίδα που αναφερόταν στη γιατρειά πληγών και απλώνοντας τα χέρια μου πάνω στο μονόκερο είπα τα λόγια του βιβλίου "Νάελ άσρουμ". Οι πληγές έκλειναν και εγώ συνέχιζα να συγκεντρώνω το πνέυμα μου στις πληγές της μονόκερου.
    Τελικά τα κατάφερα. Μπορεί να μην ήταν ακόμα σε θέση να πετάξει αλλά τουλάχιστον οι πληγές του είχαν κλήσει.
    Με πλησίασε ο λευκος μονόκερος και έστρεψε το κέρας του προς εμένα. Ήθελε να πάρω το δαχτυλίδι. ’πλωσα το χέρι μου και το πήρα.
    Ηρθε και η ώρα να τον ονομάσω. Του έδωσα το όνομα "Κεραυνός" και φόρεσα το λευκό δαχτυλίδι. Όνομασα και την μαύρη μονόκερο "Αστραπή" αλλά δε με άφησε να πάρω το δαχτυλίδι της. Ακόμα και χωρίς το δαχτυλίδι όμως με ακολούθησε... ή ίσως ακολούθησε απλώς τον Κεραυνό.
    Ανέβηκα στον Κεραυνό και ξεκίνησα με αυτόν και την Αστραπή για να βρω το δέντρο της ζωης.
    Η ευχή που θα έσωνε τον κόσμο.
    Το επόμενο δειληνό έφτασα σε ένα δάσος. Το ταξίδι μου είχε επιταχυνθεί πολύ χάρη στον Κεραυνό. Δυστυχώς η Αστραπή δε μπορούσε ακόμα να πετάξει. Και ήθελα τόσο πολύ να δω τον κόσμο απο ψηλά...
    Aκουσα μια βοή απο την πράσινη κοιλάδα. Ένα ηχηρό ποδοβολητό που κατευθηνόταν προς εμένα. "Στρατός απο νεκρούς.
    Προσπαθούν να σκοτώσουν τους επιζώντες...", σκέφτηκα.
    Κατευθύνθηκα βαθιά μέσα στο δάσος. Με κηνυγούσαν νεκροι καβαλάρηδες. Τα ψηλά δέντρα με την πυκνή φυλλωσιά έκρηβαν τον ουρανό. Δε μπορούσα να δω τα αστέρια για να κατευθυνθω σωστά, έπρεπε να συνεχίσω την ίδια πορεία. Ήχοι απο αστραπές και ξύλου που έσπαζε ακουγόνταν πιο πίσω. Δε γνώριζα τι συνέβαινε αλλά δεν είχα και χρόνο για να μάθω
    Λίγο πιό μπροστά διέκρυνα φως. Στη μέση του δάσους υπήρχε πραγματικά ένα ξέφωτο. Ένα πανύψηλο δέντρο υπήρχε στο κέντρο, με καρπούς που έβγαζαν φώς. Λίγο χορτάρι μόνο γύρω του και κάτι ήταν ξαπλωμένο δίπλα του. Κατέβηκα απο τον Κεραυνό και πλησίασα. Ήταν πανέμορφη.
    Ένα κορίτσι με κόκκινα λινά ρούχα, με ξανθά μακρυά μαλλιά. Ω θεοί δεν είχα ξανααντικρήσει τέτοια ομορφιά! Μην ήτανε η θεά Lula που κοιμώταν δίπλα στο δέντρο; Έπεσε το σπαθί απο το χέρι μου. Το όμορφο κορίτσι ξύπνησε και με κοίταξε στα μάτια, σηκώθηκε και έπιασε ένα ραβδί που είχε ένα κόκκινο πετράδι στην κορυφή.
    -Φύγε αλλιώς μα την Pangaia θα πεθάνεις, φώναξε τίνωντας το ραβδί της προς εμένα.
    -... Μα...,δε μπόρεσα να πω τίποτα άλλο.
    Τα καταγάλανα μάτια της και η φωνή της με είχαν παγώσει. Η ασπίδα άρχισε να γλυστρά από το χέρι μου μέχρι που έπεσε.
    -Δε θα κλέψεις τους χρυσούς καρπούς του δέντρου της ζωής.
    -..Του δέντρου της ζωής;
    Ωστέ είχα φτάσει! Αυτό ήταν το δέντρο για το οποίο μου είπε ο Ormus πριν πεθάνει.
    -Πώς κατάφερες να φτάσεις εδώ; Δε σε εμπόδισαν οι φύλακες του δάσους;
    -Οι φύλακες;
    -Ναι τα δέντρα που...
    Μιά φωνή ήχησε και έσπασε τη σιωπή γύρω μας:
    "Eternity, αυτός είναι ο Aeon, ο απόγονος του ανθρώπου που με έσπειρε πριν εφτακόσιους χειμώνες. Aeon καλωσήρθες, αυτή είναι η Eternity, ήρθε σε εμένα για να τη διδάξω να χρησιμοποιεί το πνεύμα της. Όμως... δεν έχουμε χρόνο, οι φύλακες του δάσους δε θα αντέξουν από την επίθεση των νεκρών. Πες μου την επιθυμία που θέλεις να σου ικανοποιήσω."
    Η Eternity πλησίασε την Αστραπή και άπλωσε το χέρι της. Η Αστραπή έκανε λίγο πίσω.
    -Μη με φοβάσαι, είπε η Eternity στο αδύναμο άλογο.
    Η Αστραπή έμεινε ακίνητη και η Eternity πλησιάζοντας τα αδύναμα φτερά της μονόκερου είπε τα ίδια λόγια που είχα πει εγώ... "Νάελ ’σρουμ". Το επίπεδο του πνεύματός της ήταν ανώτερο. Μία λευκή αύρα έπεσε πάνω στη μαύρη μονόκερο. Τα φτερά της γιατρεύτηκαν τελείως. Η Αστραπή έγυρε το κέρας της προς την Eternity και η Eternity πήρε και φόρεσε το μαύρο δαχτυλίδι.
    "Γροαρρρρρρρ" ακούστηκε ένας βρηχυθμός πάνω από τα δέντρα.
    -Μείνε πίσω Eternity, φώναξα και πήρα το σπαθί και την ασπίδα μου απο το έδαφος, ένοιωθα τον κίνδυνο να πλησιάζει.
    Ένας δράκος ξεπρόβαλε. Ναι, ήταν ο δράκος που είχε σκοτώσει ο Ormus ... ή τουλάχιστον μόνο ο σκελετός του δράκου... Και τι ήταν αυτό στη πλάτη του; Ένας νεκρομάντης... Μία σκοτεινή φιγούρα με μαύρη πανοπλία, ένα ραβδί με κεφάλι φιδιού στο χέρι και ένα κράνος φτιαγμένο απο σκελετό ανθρώπου.
    -Σε βρήκα. Ώρα να έρθεις στη λεγεώνα μου!
    -Τη λεγεώνα που κατάστρεψαν οι φύλακες του δάσους εννοείς θνητέ; είπε το δέντρο της ζωής.
    -.... Καλώ τους νεκρούς που θάφτηκαν σε αυτό το έδαφος να με ακολουθήσουν!, είπε ο νεκρομάντης, δημιούργησε μία σκοτεινή μπάλα στα χέρια του και την έριξε στο έδαφος.
    Αύξησα την αύρα μου και κράτησα δυνατά το σπαθί. Περίμενα τους νεκρούς που θα αναστήνωνταν αλλά... τίποτα.
    -Βέβηλε θνητέ, αυτό το έδαφος προστατεύεται απο τις δυνάμεις της Pangaia, η νεκρομαντεία σου είναι άχρηστη εδώ, είπε το δέντρο της ζωης.
    -..... Δράκε επίθεση!, ούρλιαξε ο νεκρομάντης.
    Μάζεψα όσο περισσότερο πνεύμα μπορούσα στο χέρι μου και κάλεσα μια πύρινη μπάλα. Ο δράκος απλώς έκανε λίγο πίσω και ετοιμάστηκε να επίτεθεί.
    -Αύρα φωτός και πνεύμα φωτιάς σε καλώ, είπε η Eternity και περνώντας μπροστά μου σήκωσε το ραβδί της και δημιούργησε μια σφαίρα αύρας φωτός και πνεύματος φωτιάς... Πρώτη φορά έβλεπα άνθρωπο που μπορούσε να χρησιμοποιήσει ταυτόχρωνα το πνεύμα και την αύρα του.
    Η σφαίρα χτύπησε και κατάστρεψε το κεφάλι και το δεξί φτερό του δράκου. Το κορμί του έπεσε κάτω.
    -Έκκρηξη φωτιάς, ούρλιαξε ο νεκρομάντης και μια ακτίνα φωτιάς έφυγε απο το ραβδί του προς την Eternity.
    -Όχι!!!, φώναξα και έτρεξα μπροστά της με την ασπίδα. Ασπίδα ψύχους!, φώναξα συγκέντρωσα την αύρα μου στην ασπίδα.
    Η φλόγες πέρναγαν γύρω μας, η ασπίδα του Ormus μας είχε σώσει.
    Η δύναμη της συνεχόμενης ροης της φωτιάς με έσπρωχνε πίσω. Όμως όχι δε μπορούσα να αφήσω να με παρασήρει η ορμή της ακτίνας φωτιάς. Πάτησα δυνατά στο έδαφος και έκανα ένα βήμα προς το νεκρομάντη. Και άλλο ενα.
    Οι φλόγες γίνονταν ολοένα και πιο έντονες, αλλα τα κατάφερα. Έφτασα κοντά του και σήκωσα το σπαθί με το ένα χέρι και χτύπησα με ορμή το ραβδί του. Έσπασε στα δύο.
    Ο νεκρομάντης ανύμπορος τώρα να αμυνθεί έκανε πίσω.
    -Nεκρομάντη πριν πεθάνεις έχω να σου κάνω μία ερώτηση... Υπήρχε ένα σπίτι στο Daylight στο οποίο δε μπορούσε να πλησιάσει νεκρός χάρη στη δυνατή αύρα της γυναίκας που έμενε εκεί... Έσυ την σκότωσες;
    -.... Ναι εγώ την σκότωσα, είπε και ένα υποχθόνιο γέλιο βγήκε απο το στόμα του.
    Τον κοίταξα στα μάτια... Έλεγε ψέμματα. Μπορούσα να το καταλάβω.
    -Ψεύτη..., είπα σηκόνωντας το σπαθί μου.
    -Όχι!!!, φώναξε η Eternity.
    Γύρισα να την κοιτάξω. Ο νεκρομάντης δεν έχασε χρόνο, έκανε πίσω και έφτιαξε μια πύρινη μπάλα. Την πέταξε προς την Eternity... Δε μπόρεσα να αντιδράσω.. Την χτύπησε και την έριξε κάτω δίπλα στο δέντρο της ζωής που είχε πάρει και αυτό φωτιά. Οι μονόκεροι έκαναν αέρα με τα φτερά τους προσπαθόντας να σώσουν το κορίτσι. Έτρεξα δίπλα της ξεχνώντας τον νεκρομάντη.
    -Θα σε ξαναβρώ αγόρι, ο Jarko θα επιστρέψει. Να φοβάσαι την εκδίκησή μου, είπε και κάλεσε μια πύλη απο την οποία έφυγε.
    -Aeon δεν έχω πολύ χρόνο ζωής ακόμα... Ζήτησε μου την επιθυμία σου... Πλούτη, κάστρα, τον θάνατο του Jarko, ένα στρατό να σε ακολουθήσει... Απλώς ζήτα το, θα χρησιμοποιήσω όση δύναμη μου απομένει για να την ικανοποιήσω, είπε το δέντρο της ζωής.
    Δεν το άκουγα... Δεν του έδινα σημασία... είχα απλωμένα τα χέρια μου πάνω απο την Eternity και.... "Νάελ ’σρουμ".... "Νάελ ’σρουμ!!!"...δεν είχα τη δύναμη να τη γιατρέψω.
    -Σε παρακαλώ δεν έχω πολύ χρόνο ζωής ακόμα... Πες μου τι θέλεις.
    Οι φλόγες γύρω γίνονταν όλο και πιο έντονες... Έπρεπε να ζητήσω να μου εκπληρώσει μία επιθυμία... Η επιθυμία που θα έπρεπε να τελείωσει τον πόλεμο... Όχι όμως, δε θα ζητούσα αυτό.
    -Δέντρο της ζωής σου ζητώ να σώσεις την Eternity. Αυτή είναι η επιθυμία μου.... Γιατί δε με άφησες να σκοτώσω το νεκρομάντη ανόητο κορίτσι γιατί; , είπα με δάκρυα στα μάτια.
    -Προσπάθησε να σε προστατεύσει. Αν σκότωνες τον νεκρομάντη και έβαφες με αίμα το αγνό αυτό έδαφος θα ήσουν καταρασμένος απο την Pangaia... Η ευχή σου θα πραγματοποιήθεί. Συνέχισε το ταξίδι σου ανατολικά και πάρε αυτούς τους σπόρους απο τις ρίζες μου μαζί σου... Φύτεψε έναν σε κάθε πόλη που θα βρίσκεσαι. Πάρε και την Eternity μαζί σου. Αντίο Aeon.
    Φώς γέμισε το σώμα της Eternity... Σώθηκε αλλά ήταν ακόμα αναίσθητη.

    Την έβαλα πάνω στην Αστραπή, ανέβηκα στον Κεραυνό και έφυγα πετώντας απο το δάσος που καιγόταν. Είχε εκπληρωθεί η επιθυμία που κάποτε θα έσωνε τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ

    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Το... αρχειοθετεί(!) η δικαιοσύνη.

    Στο συρτάρι μπαίνει άρον-άρον η παράπλευρη υπόθεση στο σκάνδαλο Μαξίμου-Ζαχόπουλου, για τη σχέση Κλαδά-Μάκη-Κουκοδήμου-Θέμου.
    Η εισαγγελέας Μ. Γκανέ που διεξήγαγε την σχετική έρευνα, κατέληξε ότι η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο αρχείο, λόγω ελλιπών στοιχείων.
    Έτσι και η κυβέρνηση καθαρίζει και ο Θέμος γλυτώνει την δίωξη για κακούργημα.
    Η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη αποσυνδέει και επισήμως την υπόθεση των λογαριασμών Θ.Αναστασιάδη από αυτή του Χρ.Ζαχόπουλου, αφού δεν υφίσταται πλέον αντικείμενο πιθανής συναλλαγής. Ο κ.Αναστασιάδης λοιπόν δεν αναμένεται να κατηγορηθεί για την υπόθεση, αφού η εμπλοκή του δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ότι έχει κακουργηματικό χαρακτήρα. Ενδέχεται να κατηγορηθεί για πλημμέλημα, με την αιτιολογία ότι παραβίασε προσωπικά δεδομένα.
    Με λίγα λόγια τη σκαπούλαρε
    και ως αντάλλαγμα κράτησε το στόμα του κλειστό για το dvd που πηγαινορχόταν στο Μαξίμου και για το πρόσωπο που επιμελήθηκε το μοντάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. KI OLA AFTA EKPOREVOMENA APO ENA IDRYMA.....................

    A RE KARAMANLH KIMITHIKES NORIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε




    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε




    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε




    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε




    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε


    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε



    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    το συστημα πασοκ κατέρρευσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ
    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΡΕΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΩΔΙΑ

    ΑΛΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...
    ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. 'Ακουσα μία ξεψυχησμένη
    φώνη να καλεί το όνομά μου.
    -babis... babis...
    Πλησίασα και είδα κάποιον να είναι πεσμένος δίπλα στο δράκο... Ήταν ο δάσκαλος μου.
    -Δάσκαλε! φώναξα και έτρεξα δίπλα του
    -...babis... απαλάξου απο την οργή μέσα σου και βρες... το δέντρο της ζωής. Κατευθύνσου ανατολικά και ζήτα του να σου εκπληρώσει μιά επιθυμία... Μου το χρωστάει... το χρωστάει στο πατέρα σου...
    -Δάσκαλε ποιά επιθυμία; Τί πρέπει να κάνω; Ποιός τα έκανε όλα αυτα;
    -...Βρες ... τη δύν.. αμη...
    -Δασκαλε...
    Δεν έλαβα απάντηση. Πήρα την ασπίδα του... είχε σκοτώσει μόνος του το δράκο. Ο ήλιος φανέρωνε το πρόσωπό του στο καταστραμμένο pasoklight πετεινός δεν υπήρχε ζωντανός για να ξυπνήσει τους κατοίκους αλλά παλι, για ποιούς κατοίκους μιλάω; ...
    Κατευθύνθηκα ανατολικά... η αύρα μου εξασθενούσε... έπρεπε να ξεφύγω απο τους νεκρούς στρατιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. KI OLA AFTA EKPOREVOMENA APO ENA IDRYMA.....................

    A RE KARAMANLH KIMITHIKES NORIS!

    =============================

    GRAMENO
    PLEASE HELP!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ...................


    ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ....................


    ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Το γνωρίζω , έχει δίκιο, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
    Ο Τρεπεκλής είναι φίλος μου, και να φανταστείτε μου έκανε ένα δωράκι εκείνη την εποχή μερικές χιλιάδες €.
    Και τον είχα ρωτήσει, που βρήκε τα χρήματα και δεν μου έλεγε.
    Θα τον Μαλώσω.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Το γνωρίζω , έχει δίκιο, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
    Ο Τρεπεκλής είναι φίλος μου, και να φανταστείτε μου έκανε ένα δωράκι εκείνη την εποχή μερικές χιλιάδες €.
    Και τον είχα ρωτήσει, που βρήκε τα χρήματα και δεν μου έλεγε.
    Θα τον Μαλώσω.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ALOGA
    ALOGA
    ALOGA
    SISY
    SISY
    SISY
    ALOGA
    SISY
    ALOGA
    SISY


    MAS DOULEVETE K TO XEROUME!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Από όλη αυτήν την ιστορία με τον "babis μαιμού" ένα συμπερασμα βγαίνει.Οτι οι δεξιοί δεν γαμάνε και πολυ και είναι κρυφοαδερφές.
    Ο babis μαιμού, ο Ρουσσο.. , ο Ταρζάν και ο Χατζηψεύτης είναι οι αποδείξεις.Το βλέπουμε με τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Από όλη αυτήν την ιστορία με τον "babis μαιμού" ένα συμπερασμα βγαίνει.Οτι οι δεξιοί δεν γαμάνε και πολυ και είναι κρυφοαδερφές.
    Ο babis μαιμού, ο Ρουσσο.. , ο Ταρζάν και ο Χατζηψεύτης είναι οι αποδείξεις.Το βλέπουμε με τα μάτια μας.
    Πέρασε ένα λεπτό και δεν μπορώ, πάλι θα σας γράψω μαλακίες. Δεν αντέχω. Δεν έχω τίποτα άλλο στη ζωή.

    Πάντα χωρίς εκτίμηση
    Στην πουτάνα μάνα μου
    babis




    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ babis


    http://youporngay.com/watch/138222

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ


    Ένας φίλος Ιταλός μου είπε:

    Εμείς έχουμε τη mafia με τα όπλα.

    Εσείς έχετε την mafia με τα γάντια.

    Το σύστημα ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ GRSex .com NA ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Σημαντικά νέα............

    το ξημέρωμα της 6 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 04.10 κινούμενος απο την πιάτσα μας στη Συγγρού προς την πιάτσα μας στη Χαριλάου Τρικούπη και ευρισκόμενος εντός αυτοκινήτου, Ι.Χ.Ε με αρχικά πινακίδων ΑΙ. .... (δεν πρόλαβα να κρατήσω στοιχεία γιατί ήμουν σκυμμένος στο κάθισμα του οδηγού) κινούμενο παραλλήλως με εμάς ξέφυγε της πορείας του και έπεσε στην δεξιά πλευρά μας με αποτέλεσμα να μου φύγει η μασέλα την ώρα που έκανα πίπα σε πελάτη. Και σαν να μην έφτανε που μου κόψανε την πίπα στη μέση το κακό συνεχίστηκε αφού ο πελάτης με πέταξε από το αυτοκίνητο, την κοπάνησε και ούτε με πλήρωσε ούτε τη μασέλλα μου επέστρεψε.
    Παράκληση, κάντε ότι είναι δυνατό να βρεθεί αυτός ο ...οδηγός για να συνεχίσω την πίπα!!! Τη μασέλλα δεν χρειάζεται να μου την επιστρέψει γιατί οι άλλοι πελάτες προτιμάνε να τους κάνω πίπα με τα ούλα.
    Στείλτε αυτό το μήνυμα σε κάθε σας φίλο.
    Χθές ήταν αυτός ο πελάτης, σήμερα κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να βρεθεί στην θέση του ένας από εσάς!!!
    Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν θέλει να ερθει σε επαφή μαζί μου (πράγμα ασυνήθιστο γιατί είμαι η πρώτη πίπα) ας απευθυνθεί στην Χαριλάου Τρικούπη!! Πέντε παιδιά περιμένουν απο το δικό μου τσιμπουκοκάματο!!
    Σας ευχαριστώ από όλα μου τα βάθη.


    Με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς» σημειώνουν με νόημα στελέχη που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πέρα από τον επικοινωνιακό καταιγισμό των τελευταίων ημερών. Οταν τους ζητείται να εξηγήσουν, υπενθυμίζουν υποθέσεις που διαχειρίζεται ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, αρκετές εκ των οποίων βρίσκονταν στο συρτάρι τα τελευταία χρόνια με διακομματική συναίνεση. Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.

    Ενδεικτική του μεγέθους των υποθέσεων και προφανώς των πρωταγωνιστών της είναι και η φράση υφυπουργού με σημαντική θητεία στο οικονομικό επιτελείο: «Εχω όλα τα στοιχεία κλειδωμένα στο χρηματοκιβώτιο, δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».


    δεν τολμώ να τα βγάλω καθώς δεν γνωρίζω αν η θωράκιση του αυτοκινήτου μου είναι αρκετή…».



    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΚΟΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. 6.49

    Σωστοοοοος.Επιασες το πληρες νοημα φιλε.
    Ουτε γαμανε,η στη χειροτερη περιπτωση ειναι σαβουρογαμιδες...
    Ουστ..αδερφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. οι πουστοπασόκοι στη χειροτερη περιπτωση ειναι σαβουρογαμιδες...
    Ουστ..αδερφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. 7.02 gia gamisi protimate PASOKOUS

    ...egyos ston OMILO

    ...egyos voyleftina PASOK

    ...egyos apo PASOK kori apo ND m.p

    MIA TO KANOUNE... KAI PETYXENI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Η εισαγγελέας Μ. Γκανέ που διεξήγαγε την σχετική έρευνα, κατέληξε ότι η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί στο αρχείο, λόγω ελλιπών στοιχείων.

    Το... αρχειοθετεί(!) η δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ


    http://youporngay.com/watch/138222

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. BLOOPERS 7.11

    ....FULLBRIGHT grants,
    forever guys!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Κόσμος και… κοσμάκης τρέμει κυριολεκτικά για το εύρος των αποκαλύψεων απ’ την αμαρτωλή SIEMENS, αποκαλύψεων που αυτήν τη στιγμή φαίνονται αναπόφευκτες, παρά τις παρασκηνιακές δι(α)κομματικές απόπειρες που γίνονται προκειμένου να καλυφθεί το μέγα σκάνδαλο, για να μην τιναχτούν -κυριολεκτικά- τα πάντα στον αέρα, διαλυθεί το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και οδεύσει προς ιταλοποίηση η πολιτική ζωή της χώρας!

    Πραγματικά μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι… ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ το πολιτικό σύστημα: Το φάντασμα των αποκαλύψεων για λαδώματα της SIEMENS σε στελέχη (και κυβερνητικά) κυβερνήσεων τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ!

    Και αυτοί που τρέμουν και απ’ τα δυο μεγάλα κόμματα δεν είναι λίγοι. Είναι κάμποσοι.

    Τι προσδοκούν για να μη γίνει η μεγάλη ανατροπή;

    Την επιχείρηση δικομματικού κουκουλώματος, επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Βέβαια τώρα που οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αλλά, δεν είναι και ακατόρθωτο, ευελπιστούν οι αγωνιούντες…

    Γεγονός είναι πως η εμπλοκή της SIEMENS με τα ελληνικά πολιτικά κόμματα ξεκίνησε ήδη απ’ το ’89. Και μάλιστα ξεκίνησε… διακομματικά, αφού η σύμπραξη SIEMENS - INTRACOM για τις ψηφιακές παροχές (ψηφιακά κέντρα) εγκρίθηκε και απ’ το ΠΑΣΟΚ και απ’ τη ΝΔ και απ’ τον ενιαίο τότε ΣΥΝ…

    Βέβαια αν τότε πέσανε μίζες, έχουν παραγραφεί. Ωστόσο η διακομματική εκείνη έγκριση ουσιαστικά επέτρεψε στην τεραστίων διαστάσεων γερμανική εταιρεία να πατήσει γερά στην Ελλάδα. Και να καταστεί προνομιακός εταίρος -επί της ουσίας- όλων των ελληνικών κυβερνήσεων σε προμήθειες και άλλες συναφείς δραστηριότητες…

    Με το… αζημίωτο, όπως τελικά προκύπτει.

    Βέβαια αυτό που ερευνούν τώρα οι γερμανικές αρχές αφορά «δουλειές» της τελευταίας 15ετίας.

    Σε αυτές εμπλέκονται:

    • Συγκεκριμένα υπουργεία, όπως Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, Μεταφορών.

    • Συγκεκριμένη ΔΕΚΟ, ο ΟΤΕ.

    • Στελέχη τα οποία είχαν αρμοδιότητες σχετιζόμενες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004…

    Το τελευταίο σχετίζεται με το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, το περίφημο C4I για το οποίο πάρα πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί.

    Υπενθυμίζουμε ότι η προμήθεια του συστήματος απ’ τη SAIG, όπου πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος της SIEMENS, ξεκίνησε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Τότε, από τότε μάλλον, υπήρχαν καταγγελίες για σκανδαλώδη σύμβαση. Και οι καταγγελίες δεν αφορούσαν μόνο το ύψος της σύμβασης, αλλά και την αποτελεσματικότητα λειτουργίας του συστήματος.

    Μάλιστα το σύστημα επί της ουσίας δεν λειτούργησε. Και μετά τις εκλογές του 2004 ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος τροποποίησε τη σύμβαση και τελικά το σύστημα αποπληρώθηκε.

    Σημειώνεται πάντως ότι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης, του οποίου το όνομα έχει αρχίσει να διαρρέει σχετικά με τη SIEMENS, έκανε κατηγορηματική διάψευση.

    Ωστόσο -και αυτό είναι χαρακτηριστικό του γενικότερου κλίματος- έχουν αρχίσει και διακινούνται ονόματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ από… άσπονδους συντρόφους τους. Όπως επίσης έχουν αρχίσει και διακινούνται και ονόματα στελεχών της ΝΔ…

    Πολλή συζήτηση (…) επίσης έχει γίνει και για το σύστημα «ΕΡΜΗΣ», σύστημα επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων…

    Στην όλη υπόθεση διακινούνται ακόμα και ονόματα στελεχών του ΟΤΕ, ακόμα και συνδικαλιστών.

    Γεγονός είναι πως μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να βγουν πολλά στη φόρα. Απ’ τους Γερμανούς φυσικά.

    Ενώ χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί και της ονοματολογίας που σέρνεται είναι και η απάντηση που φέρεται να έδωσε πρώην υπουργός του οποίου το όνομα διακινείται:

    - Εγώ δεν πήρα τίποτα. Κοιτάξτε τον… (ανέφερε το όνομα μη πολιτικού προσώπου, αλλά σχετιζόμενου με υψηλότατο πολιτικό παράγοντα…) για να δείτε ποιανού ταμείο κρατάει!

    Μέσα στη γενικότερη σύγχυση και ονοματολογία έχει αναφερθεί ακόμα και το όνομα πρώην υφυπουργού (του ΠΑΣΟΚ), ότι η σύζυγός του πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

    Εμπλέκονται επίσης και το όνομα γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, καθώς και ορισμένων δημοσιογράφων.

    Γεγονός είναι ότι δικαστική συνδρομή έχει ζητηθεί. Το θέμα βέβαια είναι πότε και πώς ζητήθηκε.

    Και πάντως, επαναλαμβάνουμε, η εκτίμηση είναι ότι τελικά το σκάνδαλο θα καλυφθεί με δικομματική συναίνεση, διότι αλλιώτικα κινδυνεύει όλο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα. Και αν ανοίξουν ως το τέλος οι ασκοί του Αιόλου, τότε η υπόθεση Ζαχόπουλου θα αποδειχθεί… πταίσμα μπροστά στη βόμβα μεγατόνων της SIEMENS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Εγω γραφω πολιτικα.
    Οι σεξουαλικες μου προτιμησεις δεν αφορουν κανενα.
    Εγω το εχω πει και το ξαναλεω:
    Ειμαι ομοφυλοφιλος.και δεν αισθανομαι κανενα αγχος γιαυτο.
    Ειμαι πουστης και το λεω.
    Και αγαπω τον κ.Γ.Α.Παπανδρεου.
    Ο επομενος πρωθυπουργος οποτε και αν γινει.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ babis


    http://youporngay.com/watch/138222

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Ο ΜΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΛΑΚΗ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ, ΑΜΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. ΜΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΟΝΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ, ΜΗ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ... ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΜΗ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ 3.000.000 ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 2. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΔΕ ΤΑ ΤΙΜΑΝΕ.
    ΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΙΛΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ, ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ Ο ΤΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ - ΑΠΟΛΥΣΗ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΗ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ, ΠΟΥ Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΨΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    --------
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΛΑΔΑ-ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ
    -----
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ.

    ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Κόσμος και… κοσμάκης τρέμει κυριολεκτικά για το εύρος των αποκαλύψεων απ’ την αμαρτωλή SIEMENS, αποκαλύψεων που αυτήν τη στιγμή φαίνονται αναπόφευκτες, παρά τις παρασκηνιακές δι(α)κομματικές απόπειρες που γίνονται προκειμένου να καλυφθεί το μέγα σκάνδαλο, για να μην τιναχτούν -κυριολεκτικά- τα πάντα στον αέρα, διαλυθεί το υπάρχον πολιτικό σκηνικό και οδεύσει προς ιταλοποίηση η πολιτική ζωή της χώρας!

    Πραγματικά μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι… ένα φάντασμα πλανάται πάνω απ’ το πολιτικό σύστημα: Το φάντασμα των αποκαλύψεων για λαδώματα της SIEMENS σε στελέχη (και κυβερνητικά) κυβερνήσεων τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ!

    Και αυτοί που τρέμουν και απ’ τα δυο μεγάλα κόμματα δεν είναι λίγοι. Είναι κάμποσοι.

    Τι προσδοκούν για να μη γίνει η μεγάλη ανατροπή;

    Την επιχείρηση δικομματικού κουκουλώματος, επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Βέβαια τώρα που οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Αλλά, δεν είναι και ακατόρθωτο, ευελπιστούν οι αγωνιούντες…

    Γεγονός είναι πως η εμπλοκή της SIEMENS με τα ελληνικά πολιτικά κόμματα ξεκίνησε ήδη απ’ το ’89. Και μάλιστα ξεκίνησε… διακομματικά, αφού η σύμπραξη SIEMENS - INTRACOM για τις ψηφιακές παροχές (ψηφιακά κέντρα) εγκρίθηκε και απ’ το ΠΑΣΟΚ και απ’ τη ΝΔ και απ’ τον ενιαίο τότε ΣΥΝ…

    Βέβαια αν τότε πέσανε μίζες, έχουν παραγραφεί. Ωστόσο η διακομματική εκείνη έγκριση ουσιαστικά επέτρεψε στην τεραστίων διαστάσεων γερμανική εταιρεία να πατήσει γερά στην Ελλάδα. Και να καταστεί προνομιακός εταίρος -επί της ουσίας- όλων των ελληνικών κυβερνήσεων σε προμήθειες και άλλες συναφείς δραστηριότητες…

    Με το… αζημίωτο, όπως τελικά προκύπτει.

    Βέβαια αυτό που ερευνούν τώρα οι γερμανικές αρχές αφορά «δουλειές» της τελευταίας 15ετίας.

    Σε αυτές εμπλέκονται:

    • Συγκεκριμένα υπουργεία, όπως Δημόσιας Τάξης, Άμυνας, Μεταφορών.

    • Συγκεκριμένη ΔΕΚΟ, ο ΟΤΕ.

    • Στελέχη τα οποία είχαν αρμοδιότητες σχετιζόμενες με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004…

    Το τελευταίο σχετίζεται με το σύστημα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων, το περίφημο C4I για το οποίο πάρα πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί.

    Υπενθυμίζουμε ότι η προμήθεια του συστήματος απ’ τη SAIG, όπου πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος της SIEMENS, ξεκίνησε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Τότε, από τότε μάλλον, υπήρχαν καταγγελίες για σκανδαλώδη σύμβαση. Και οι καταγγελίες δεν αφορούσαν μόνο το ύψος της σύμβασης, αλλά και την αποτελεσματικότητα λειτουργίας του συστήματος.

    Μάλιστα το σύστημα επί της ουσίας δεν λειτούργησε. Και μετά τις εκλογές του 2004 ανέλαβε να χειριστεί την υπόθεση ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος τροποποίησε τη σύμβαση και τελικά το σύστημα αποπληρώθηκε.

    Σημειώνεται πάντως ότι ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης, του οποίου το όνομα έχει αρχίσει να διαρρέει σχετικά με τη SIEMENS, έκανε κατηγορηματική διάψευση.

    Ωστόσο -και αυτό είναι χαρακτηριστικό του γενικότερου κλίματος- έχουν αρχίσει και διακινούνται ονόματα στελεχών του ΠΑΣΟΚ από… άσπονδους συντρόφους τους. Όπως επίσης έχουν αρχίσει και διακινούνται και ονόματα στελεχών της ΝΔ…

    Πολλή συζήτηση (…) επίσης έχει γίνει και για το σύστημα «ΕΡΜΗΣ», σύστημα επικοινωνιών των Ενόπλων Δυνάμεων…

    Στην όλη υπόθεση διακινούνται ακόμα και ονόματα στελεχών του ΟΤΕ, ακόμα και συνδικαλιστών.

    Γεγονός είναι πως μέσα σε τρεις μήνες αναμένεται να βγουν πολλά στη φόρα. Απ’ τους Γερμανούς φυσικά.

    Ενώ χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί και της ονοματολογίας που σέρνεται είναι και η απάντηση που φέρεται να έδωσε πρώην υπουργός του οποίου το όνομα διακινείται:

    - Εγώ δεν πήρα τίποτα. Κοιτάξτε τον… (ανέφερε το όνομα μη πολιτικού προσώπου, αλλά σχετιζόμενου με υψηλότατο πολιτικό παράγοντα…) για να δείτε ποιανού ταμείο κρατάει!

    Μέσα στη γενικότερη σύγχυση και ονοματολογία έχει αναφερθεί ακόμα και το όνομα πρώην υφυπουργού (του ΠΑΣΟΚ), ότι η σύζυγός του πήγε σε τράπεζα και έκανε ανάληψη κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

    Εμπλέκονται επίσης και το όνομα γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, καθώς και ορισμένων δημοσιογράφων.

    Γεγονός είναι ότι δικαστική συνδρομή έχει ζητηθεί. Το θέμα βέβαια είναι πότε και πώς ζητήθηκε.

    Και πάντως, επαναλαμβάνουμε, η εκτίμηση είναι ότι τελικά το σκάνδαλο θα καλυφθεί με δικομματική συναίνεση, διότι αλλιώτικα κινδυνεύει όλο το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα. Και αν ανοίξουν ως το τέλος οι ασκοί του Αιόλου, τότε η υπόθεση Ζαχόπουλου θα αποδειχθεί… πταίσμα μπροστά στη βόμβα μεγατόνων της SIEMENS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ


    ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ Γ.Γ. ΤΟΥ ΕΟΤ


    ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΥΣΕ ΝΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Να παν να γαμηθούν και ο Παπαντωνίου και ο Μαλέσιος και ο Χρυσοχοίδης και ο κάθε καριερίστας, αν ενώ είχαν γνώση του σκανδάλου της Ζήμενς , δεν το κατήγγειλαν.

    Να πάν να γαμηθούν επίσης ακόμη και αν ενώ είχαν την υποχρέωση να έχουν γνώση , από την θέση τους, για το σκάνδαλο που γινόταν , δεν ενδιαφέρθηκαν να το καταγγείλουν.

    Να πάν να γαμηθούν ΟΣΟΙ ενώ ξέρουν ότι το όνομά τους κυκλοφορεί -ακόμη και αν είναι αθώοι- δεν παραιτούνται αυτή την στιγμή από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θα γαμηθεί το ΠΑΣΟΚ για τις μαλακίες τους.

    Να διώξει ο ΓΑΠ όποιου κυκλοφορεί το όνομα, για την βρωμιά του σκανδάλου της Ζήμενς ΤΩΡΑ.

    Να φροντίσουν να καθαρίσουν το όνομά τους ΜΟΝΟΙ τους και μετά να ξαναπατήσουν στο ΠΑΣΟΚ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Χωριάτης

    8 Φεβρουάριος 2008 9:37 μμ

    ==
    Αντε να πας και γαμηθεις και συ να ησυχασουμε.
    ουστ ρε χλιμιντζουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Να παν να γαμηθούν και ο Παπαντωνίου και ο Μαλέσιος και ο Χρυσοχοίδης και ο κάθε καριερίστας, αν ενώ είχαν γνώση του σκανδάλου της Ζήμενς , δεν το κατήγγειλαν.

    Να πάν να γαμηθούν επίσης ακόμη και αν ενώ είχαν την υποχρέωση να έχουν γνώση , από την θέση τους, για το σκάνδαλο που γινόταν , δεν ενδιαφέρθηκαν να το καταγγείλουν.

    Να πάν να γαμηθούν ΟΣΟΙ ενώ ξέρουν ότι το όνομά τους κυκλοφορεί -ακόμη και αν είναι αθώοι- δεν παραιτούνται αυτή την στιγμή από όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν θα γαμηθεί το ΠΑΣΟΚ για τις μαλακίες τους.

    Να διώξει ο ΓΑΠ όποιου κυκλοφορεί το όνομα, για την βρωμιά του σκανδάλου της Ζήμενς ΤΩΡΑ.

    Να φροντίσουν να καθαρίσουν το όνομά τους ΜΟΝΟΙ τους και μετά να ξαναπατήσουν στο ΠΑΣΟΚ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή.
    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.
    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες,αρπαχτές, κουμπάροι κλπ;
    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Όλοι οι βασιλοχουντοδεξιοί έχουν λυσσάξει γιατί βγήκε ο Ιερώνυμος.Τι έγινε βρε παιδιά μήπως σας κόψει τη μάσα τώρα ο νέος Αρχιεπίσκοπος.Ούστ κοπρόσκυλα που χρησιμοποιείται την εκκλησία για να παίζεται βρώμικα παιγνίδια στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. 'Οπως παλιά που οι ακροδεξιοβασιλοχουντικοί δεσποτάδες έριχναν το ανάθεμα και τον αφορισμό στο μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο όπως πρόσφατα ο Χριστόδουλος που μάζευε υπογραφές για τις ταυτότητες όταν ήταν ο Σημίτης αλλά μετά όταν βγήκε ο καραμανλής τις έβαλε στο πισινό του και σκουπίστηκε με αυτές ηλίθιοι.
    Φαρισαίοι υποκριτές ηλίθιοι και αγράμματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Τα χαρακτηριστικά μου προτερήματα είναι αλτρουισμός, αυτοθυσία, γενναιοδωρία, ευγένεια, ταπεινοφροσύνη, πειθαρχία και προπάντων ετοιμότητα.
    Κυρίως όμως η ετοιμότητα από την οποία προέρχεται το ρητό "έσο έτοιμος".
    Όπως ένας Ιππότης έτσι κι ένας babis είναι πάντα έτοιμος.
    Σαν γνήσιος πολεμιστής ζητώ από τον εχθρό μου να ανοίγει πόλεμο μαζί μου για τις ιδέες μου.
    Οφείλω να έχω εχθρούς αξιομίσητους και όχι αξιοπεριφρόνητους και να είμαι περήφανος γι' αυτούς.

    Παρ' όλ' αυτά -για τον Νίτσε- ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός του καθένα.
    Αυτό τον εαυτό προσπαθώ να νικήσω σαν ο γνήσιος babis.
    Ακολουθώντας τον κώδικα μου σαν babis, δίνω κάθε στιγμή μία μάχη. Με τη συνεχή άσκηση και την εντρύφηση στις τέχνες και στα γράμματα προσπαθώ να υπερβώ τον εαυτό μου.

    "Ο καλός αμαξάς δεν ορμά ξέφρενα εμπρός.
    Ο καλός πολεμιστής δεν εξοργίζεται.
    Ο καλός στρατηγός νικά χωρίς μάχη.
    Ο καλός κυβερνήτης εργάζεται ταπεινά."

    Το βαθύτερο νόημα των τεχνικών είναι να αναπτυχθεί μια διαισθητική αντίληψη των παγκόσμιων νόμων. Αυτό που υπάρχει πέρα από την τεχνική είναι να συντονιστεί με το βασικό ρυθμό του σύμπαντος


    Αυτά τα λίγα για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον babis.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Εγω γραφω πολιτικα.
    Οι σεξουαλικες μου προτιμησεις δεν αφορουν κανενα.
    Εγω το εχω πει και το ξαναλεω:
    Ειμαι ομοφυλοφιλος.και δεν αισθανομαι κανενα αγχος γιαυτο.
    Ειμαι πουστης και το λεω.
    Και αγαπω τον κ.Γ.Α.Παπανδρεου.
    Ο επομενος πρωθυπουργος οποτε και αν γινει.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Ρε βλάκα Χωριάτη δεν έχεις σκεφτεί ότι αν διώξει ο γιωργάκης σου, τους αντιφρονούντες και όσους είναι μπλεγμένοι και λαδωμένοι απο την ζιμενσ θα μείνει μόνος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Υπόθεση Πακιστανών : Τι θα έπρεπε να είχε γίνει : Θα έπρεπε να πει η κυβέρνηση στους Άγγλους : Κύριε Μπλαιρ σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να συλλάβουμε τους "λαικούς αγωνιστές" της 17Ν αλλά εμείς δεν θα σας βοηθήσουμε στις έρευνες για τους βομβιστές του Λονδίνου γιατί είμαστε πολύ ευαίσθητοι στα δικαιώματα των Πακιστανών.
    Μπορείτε να κάνετε "φιλικές ανακρίσεις" Ελλήνων αριστερών επί Χρυσοχοίδη αλλά όχι και Πακιστανών υπόπτων της Αλ Κάιντα επί Βουλγαράκη.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση