Θα γίνει πάλι Μητροπολίτης ο επίσκοπος Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός. Ήταν μια σφοδρή επιθυμία του Χριστόδουλου την οποία δεσμεύτηκε να ...

Θα γίνει πάλι Μητροπολίτης ο επίσκοπος Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός. Ήταν μια σφοδρή επιθυμία του Χριστόδουλου την οποία δεσμεύτηκε να ικανοποιήσει. Προορίζεται ή για τη Μητρόπολη Λήμνου ή για την Μητρόπολη Ναυπάκτου (διαβάστε το πώς, παρακάτω…)
ΑπάντησηΔιαγραφήAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
Βοήθεια!!!
ΔΩΔΕΚΑ αναρτήσεις σερί για τους παπάδες!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
(και πάρτε τον παπά, εγώ κρατάω τα @@ μου!)
Να δούμε αν θα τον δεχτούν οι κάτοικοι, άσε που στη Λήμνο πέρασε και ο Γιοσάκης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλοί μου φίλοι και αγαπημένοι,
ΑπάντησηΔιαγραφήΕχω να σας εξομολογηθώ ένα μυστικό:
Σήμερα είπα να συνεχίσω την απεργία μου. Αν καταλάβατε καλά το πρωϊ έκανα λευκή απεργία:
-Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Μαγγίνας
-Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου στη Ρηγίλλης
-Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου,
-κ.λπ, κ.λπ., μην σας ξαναλέω τα βάσανά μου.
..και όπως ήμουν ξάπλα στη κρεβατάρα μου, νάσου μπουκάρει μέσα ο Θόδωρος, με αρπάζει από τα μαλλιά, και με πετάει κάτω.
"Σήκω τομάρι να δουλέψεις" μου φωνάζει, "Μας πήραν αμπάριζα στα μπλόγκ".
"Διαφορετικά ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ" μου λέει, σηκώνοντας το φρύδι.
Τί να κάνω και γώ ο κακομοίρης. Ανοιξα τον υπολογιστή και σας γράφω ό,τι μου κατέβει.
Συγχωρέστε με, η ανεργία είναι σαράκι. Και ας λένε ότι μειώθηκε.
Σας έπρηξα με τα εσώψυχά μου,
Δικός σας
Τζών.
τοσους πουτσους εριξε στο γκωλο του Πουστοδουλου !
ΑπάντησηΔιαγραφήνα μην ανταμηφθει και αυτος λιγακι ?
απο τα πολλα χυσια στη μαπα που ετρωγε ο θεοκλητος πουσταριανος του ασπρισαν τα γενια.
ΑπάντησηΔιαγραφήτοτε που τον ειχαν συλλαβει στο γκει μπαρ με ναρκωτικα και τη σκαπουλαρε χαρη στο παραδικαστικο
ε ρε γαμησια και αλλαξοκωλιες που ριχνε με το μακαβριοτατο
Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΜιας που το αγαπημένο μου press-gr
ασχολείται με τους παπάδες θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου με παπάδες........
Το καλοκαίρι του 1984 δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ο θείος μου με τον πατέρα μου συζητούσαν καιρό να πάνε να περάσουν κάποιο διάστημα, φιλοξενούμενοι σε μία μονή στο Αγ. Όρος. Εκείνο το καλοκαίρι αποφάσισαν να το κάνουν και μαζί τους πήγαμε και εγώ με τον ξάδελφό μου.
Μετά τα γραφειοκρατικά και αφού φτάσαμε στη μονή που θα μας φιλοξενούσε, δύο μοναχοί μας οδήγησαν στα κελιά μας και μας εξήγησαν μερικά πράγματα σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα και τα διαδικαστικά. Καθένας μας έμενε μόνος σε δικό του κελί. Μετά την τρίτη-τέταρτη ημέρα είχαμε ήδη κάνει κάποιες γνωριμίες με μοναχούς και αρχίσαμε να συζητάμε μαζί τους σχετικά με όσα γίνονταν εκεί. Κάθε βράδυ μετά από την \"απόλυση\" όπως τη λένε, άλλοι συζητούσαν, άλλοι διάβαζαν και τέλος όλοι αποσύρονταν στα κελιά τους για ύπνο.
Ένα τέτοιο βράδυ λοιπόν οι δικοί μου είχαν φύγει για τα κελιά τους και εγώ είχα μείνει σταματημένος πίσω σε ένα σκοτεινό, γεμάτο από πυκνά δέντρα, δρομάκι της μονής και συζητούσα με τέσσερις μοναχούς κάποιες απορίες που είχα. Οι δύο ήταν σαραντάρηδες και οι άλλοι δύο αρκετά μεγαλύτεροι, όλοι όμως είχαν αρκετά χρόνια εκεί. Πάνω στη συζήτηση αναφέρω ότι έχω ένα πόνο στη πλάτη και ο ένας από τους νεώτερους έρχεται αμέσως από πίσω μου και με τα χέρια του αρχίζει να μου μαλάζει τη πλάτη σε διάφορα σημεία και μου λέει να χαλαρώσω.
Ο άλλος συνομήλικός του δείχνει παρόμοιο ενδιαφέρον και πλησιάζει από εμπρός μου, με αποτέλεσμα οι δύο γηραιότεροι να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να απομακρυνθούν αφήνοντας τους τρεις μας σε εκείνο το ερημικό σημείο του δρόμου. Η ώρα ήταν προχωρημένη για το πρόγραμμά τους και δεν κυκλοφορούσε πια έξω, σχεδόν κανείς. Το μασάζ στη πλάτη μου είχε πάρει πια ξεκάθαρα τη μορφή ερωτικού χαϊδέματος και οι κινήσεις των χεριών του έφθαναν μέχρι και τη βάση της μέσης μου, λίγο πάνω από τον κώλο μου. Φυσικά δε χρειαζόμουν περισσότερα για να καυλώσω και αυτό γινόταν εύκολα αισθητό κάτω από μία πολύ λεπτή παντελόνα που φορούσα χωρίς εσώρουχο.
Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.
Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.
Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.
«Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»
Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.
Πάντα με εκτίμηση
babis
Υ.Γ. Πάντα στηρίζω ΓΑΠ
Μήπως, λέω μήπως να του δώσουμε και στεφάνι αγίου και παράσημο ανδρείας του Θεόκλητου?
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί ρε παιδιά δηλαδή θα πρέπει σώνει και ντε να χάφτουμε τέτοιες συμπεριφορές? Βοά το Πανελλήνιο για τα κατορθώματά του. Αν όντας στενός συνεργάτης και αγαπημένο παιδί ενός Αρχιεπισκόπου έτρεχε ΄σε μπαρ και χωράφια και γνωρίζουν
οι πάντες και στο Βόλο και στην Καρδίτσα το από πόσο εκκλησιαστικό πνεύμα εμφορείται!!! , και δε λογάριαζε οτι με αυτά που κάνει προκαλεί το χείριστο κακό στην Εκκλησία και στον ΑΡχιεπίσκοπο με το σκεπτικό ότι τον είχε "κολλητό" και μια ζωή θα τον ξελάσπωνε, θα τον επιβραβεύσουμε γι αυτό?
Δηλαδή οι άλλοι που μπορεί να είναι έντιμοι και εγκρατείς αρχιμανδρτίες και παπάδες τι παράδειγμα θα πάρουν? Οτι επιβραβεύεται ένας σκανδαλοποιός που έλεγε και ψέμματα δημοσίως συνεργάτης του Γιοσάκη, κραγμένος στην περιοχή αλλά και στη γενέτειρά του επειδή τί? Συμπαραστάθηκε στο μακαριστό?
Συγγνώμη αλλά μήπως είχε ki άλλη δουλειά να κάνει? Αν το έκανε από αγνή αγάπη στον μακαριστό γιατί να θέλει να προβιβαστεί και να επιβραβευτεί? Ελεος δηλαδη.....Κατά τα άλλα αυτός θα κηρύττει την εγκράτεια και την αρετή? Μη τρελλαθούμε τώρα...
@1:23 μμ Σωστά όσα λες. Και ποιος άνεργος δεν θα ήθελε να ... συμπαρίσταται στον μακαριστό; Βασιλική διαμονή είχε σε χλιδάτη βίλα (όπως την είχε ανακαινίσει ο μακαριστός, δαπανώντας εκατοντάδες εκατομμυρίων δρχ. της Εκκλησίας - και καλά ... των φτωχών), διατροφή πρώτη, κόπωση για εξυπηρέτηση ασθενούς μηδενική (εργάζονταν εκεί νοσηλευτές με βάρδιες σε 24ωρη βάση). Βάλε και το ταξίδι στο Μαϊάμι, με όλα τα συμπαρομαρτούντα. Καταλαβαίνετε, ε; Ποιος θα απέρριπτε τέτοιες ευκαιρίες; Και επί πλέον είχε την τιμή να είναι «το στενό περιβάλλον» του Αρχιεπισκόπου, ο εκπρόσωπός του στα ΜΜΕ. Για μένα βέβαια, αυτό δεν ήταν τιμή, αλλά καταισχύνη και ατιμία και για τους δύο τους. Και πάλι καταλαβαίνετε, ε; Ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων, η διατήρηση της σχέσης αποτελούσε έσχατη ξετσιπωσιά, και για τους δύο. Σεβασμός στην Εκκλησία σημαίνει να μην ικανοποιηθούν με τίποτε άνομες και ξετσίπωτες επιθυμίες του Χριστόδουλου. Σεβασμός στην Εκκλησία σημαίνει να αφαιρεθεί ο τίτλος του Μητροπολίτη από τον Θεόκλητο, όχι να του προσφερθεί και Μητρόπολη με ποίμνιο!
ΑπάντησηΔιαγραφή