GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφίζουν και οι δύο τον Χριστόφια...

. . ...Καραμανλής και Παπανδρέου για πρόεδρο της Κύπρου! . Συμφωνούν σε πολλά, κι ας τσακώνονται (...) για άλλα, ο Κ. Καραμανλής και ο Γ. Π...

. .
...Καραμανλής και Παπανδρέου για πρόεδρο της Κύπρου!
.
Συμφωνούν σε πολλά, κι ας τσακώνονται (...) για άλλα, ο Κ. Καραμανλής και ο Γ. Παπανδρέου. Ένα στο οποίο συμπίπτουν, σύμφωνα με τον διπλωματικό μας συνεργάτη, είναι ότι στηρίζουν και τον ίδιο υποψήφιο για πρόεδρο της Κύπρου στον επόμενο γύρο. Θέλουν να βγει πρόεδρος ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γιατί από την αρχή δεν γούσταρε τον Τ. Παπαδόπουλο και θέλει να δοθεί λύση τύπου Ανάν. Και ο πρωθυπουργός γιατί προτιμάει τη "λύση" να την χρεωθεί ένας "αριστερός" και όχι ένας "δεξιός" για να έχει και ο ίδιος το κεφάλι του ήσυχο. Εξάλλου, σύμβουλος του Δ. Χριστόφια είναι ο προσωπικός του επικοινωνιολόγος Γ. Λούλης.

70 σχόλια

  1. Κομμουνιστής πρόεδρος;
    Δηλαδή αυτός θα εφαρμόσει κομμουνισμό;
    Τι καραγκιόζηδες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς πρέπει να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ. Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα νέο σύστημα πρόσληψης με βάση το ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ. Είναι απαραίτητο να δοθεί αξία στην αξία του πτυχίου, θα συμβάλει και στην περαιτέρω αναβάθμιση των πανεπιστημιακών σπουδών,.

    φιλε συμφωνω μαζι σου μεχρι θανατου
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ(ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ), ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ(ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 97 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ...
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΟYΝΕ ΕΜΕΝΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ 89 ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 19,2 ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 2001
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 5....

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ 35ΑΡΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ 25ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 35ΑΡΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ 25...
    ΟΥΤΟΠΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει κι άδικο ο χοντρός. Καλύτερα να τραβήξει το αγγούρι ο κομμουνιστής άμα βέβαια καταφέρει να τα βρει με τη βάση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI Ο ΡΑΟΥΦ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


    Σύμφωνα με την προπαγανδιστική τρίγλωσση (τουρκικά-ελληνικά-αγγλικά) εφημερίδα ‘Cyprus Dialogue-Diyalog-Διάλογος‘ που υποστηρίζει σθεναρά το καθεστώς Ταλάτ του ψευδοκράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήττα στην ήττα ο Κωστάκης τελευταία.Μία το μαύρο στον Σπάρτης,μία το μαύρο στον Παπαδόπουλο...Αλλάζουν τα πράγματα.
    Ο Καραμανλής μέχρι τώρα στήριζε με τα μπούνια Παπαδόπουλο.Θυμηθείτε τη στάση του από το 2004 ως σήμερα.
    Η ήττα του Παπαδόπουλου είναι ήττα της πολιτικής της ακινησίας στο Κυπριακό,ακινησία που μια χαρά είχε βολέψει και τον Καραμανλή.
    Τώρα που όποιος και να βγει θα συζητήσει σοβαρά για λύση,ο Κωστάκης θα ζοριστεί.
    Πλέον η διγλωσσία ,τα χλιαρά επίσημα ''ναι'' και τα υπόγεια ''όχι'' της ΝΔ του 2004 δεν θα φτουράνε.
    Θα χρειαστούν καθαρές λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.20

    Όπως την είπες:προπαγανδιστική.
    Πάνε να πλήξουν τον Χριστόφια ,γιατί φοβούνται ότι αυτός θα υπογράψει τη λύση του Κυπριακού και θα γλιτώσει την Κύπρο από την οριστική διχοτόμηση στην οποία την οδηγούσε ως σήμερα ο Παπαδόπουλος.Η λύση ,παρά τις κραυγές ορισμένων ελληναράδων,δεν συμφέρει την Τουρκία.
    Γιατί πριν απ'όλα θα χρειαστεί να φύγουν από το νησί αρκετές χιλιάδες εποίκων.
    Εδώ ο Ραούφ Ντενκτάς φοβόταν το σχέδιο Αναν ,σκέψου το Αναν 2 που θα είναι και καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λύση ,παρά τις κραυγές ορισμένων ελληναράδων,δεν συμφέρει την Τουρκία.

    -------

    Χεχε:
    http://www.thenewanatolian.com/tna-31285.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λυσσάξανε πολλοί εδωμέσα να κατηγορούν τον Παπανδρέου για την πόλιτική του στο Κυπριακό και την κόντρα του με τον Καραμανλή που ενώ του είχε ετοιμάσει τη συνάντηση πήγε και φύρισε με άλλα να λέει και άλλα να κάνει μαζί με το φίλο του τον Παπαδόπουλο! Πού τον έστειλε τον "καταλληλότρο" της Κύπρου ο κυπριακός λαός; Γιατί καταπίνετε τη γλώσσα σας παπαγαλάκια; Τώρα μας λένε άρες μάρες κουκουνάρεςοι μεγάλοι αναλυτές! Ποιες ισορροπίες πρέπει να παιχτούν στην Κύπρο θα αποφασίσει ο λαός της αν δεν πιεστει αφόρητα από Αθήνα και Κοντολίζα!(πακέτο)

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιες ισορροπίες πρέπει να παιχτούν στην Κύπρο θα αποφασίσει ο λαός της αν δεν πιεστει αφόρητα από Αθήνα και Κοντολίζα!(πακέτο)

    -----

    Γι'αυτό ο λαός έστειλε σπίτι του αυτόν που ενέδιδε στις πιέσεις της Κοντολίζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την επετηρίδα μια και αναφέρεται εδώ. Η κατάργησή της έγινε από ανάγκη όταν αναγνωρίστηκαν τα πτυχία 7.000 απόφοιτων από τις βαλκανικές χώρες και οι πτυχιούχποι των Ελληνικών Σχολών περίμεναν να διοριστούν μετά από χρόνια! Δε θα σχολιάσω την αξία των πτυχίων ξένων χωρών για καθαρά ελληνική παιδεία. Σας ρωτώ όμως εσάς που υποστηρίζετε την επαναφορά τηςεπετηρίδας (αν δεν είσαστε από ο εξωτερικό), : το βρίσκετε σωστό;
    Ύστερα, όσοι έχουμε περάσει από τους χώρους της παιδείας γνωρίζουμε δα πόσα μπουμπούκια ζούσαν λάθρα ανάμεσα στους φιλότιμα και μόνιμα επιμορφωνόμενους εκπαιδευτικούς σε βάρος των μαθητών που τους εμπιστευόντουσαν οι γονείς τους! Η μελέτη στον εκπαιδευτικό δεν έχει χρόνο. Όποιος έζησε και ζει τα πράγματα του σχολείου δεν έχει την άποψη πως ο χτεσινός εκπαιδευτικός μπορεί να είναι χειρότερος από τον σημερινό γιατί αλλιώς δν έχει δουλειά στο σχολείο. Το σχολείο είναι ζωντανό κύτταρο ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΑΝΑΝΈΩΣΗ. ΑΛΛΙΏς ΠΕΘΑΊΝΕΙ. και τα σχολεία δεν είναι για τους πεθαμένους!

    ΥΓΙΑΙΝΕ ,φίλε που το υποστηρίζεις και κοίτα να ενημερώνεσαι καθημερινά στον τομέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυσσάξανε πολλοί εδωμέσα να κατηγορούν τον Παπανδρέου για την πόλιτική του στο Κυπριακό και την κόντρα του με τον Καραμανλή

    ------

    Παπανδρέου και Σημίτη πού τους έστειλε ο λαός ?

    Χεχε, μπαγλαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την Κυριακή το βράδυ η βροχερή Λευκωσία έζησε μια εκλογική έκπληξη. Ουδεμία από τις πολλές προεκλογικές δημοσκοπήσεις και μόνο ένα- δύο από τα exit polls («δημοσκοπήσεις εξόδου» έχουν αποδοθεί...) είχαν τολμήσει να υπαινιχθούν ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος θα μπορούσε να μείνει έξω από τον β΄ γύρο της προεδρικής εκλογής.

    Και όμως συνέβη. Ηταν ταυτοχρόνως μια πολιτική αποδοκιμασία και μια προσωπική αποτυχία του απερχόμενου προέδρου.

    Η πολιτική αποδοκιμασία αφορούσε τη συνολική διακυβέρνησή του, ο μέσος πολίτης κρίνει κυβερνήσεις και όχι δημοψηφίσματα.

    Η προσωπική αποτυχία ήταν ακόμη βαρύτερη. Είναι απορίας άξιον πώς κατάφερε να μείνει έξω από τον τελικό το απόλυτο φαβορί της εκλογής, ο άνθρωπος που είχε την αμέριστη υποστήριξη του τοπικού οικονομικού κατεστημένου και της Εκκλησίας, ο άνθρωπος ο οποίος ήλεγχε σε απόλυτο βαθμό τον κρατικό μηχανισμό και τη μεγάλη πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης. Η ψήφος αυτή είχε σίγουρο ένα στοιχείο προσωπικής απόρριψης.

    Η πιο μεταφυσική ερμηνεία που άκουσα στη Λευκωσία ήταν «εδώ πληρώνονται όλα». Ο καθεστωτισμός, η αλαζονεία, η αυταρέσκεια του απερχόμενου προέδρου πληρώθηκαν στις κάλπες.

    Το ευχάριστο είναι ότι η έξοδος του Τάσσου αφήνει αντιμέτωπους τον Κασουλίδη και τον Χριστόφια. Δύο πολιτικούς με ρίζες, ιστορία και υπόσταση. Δύο άξιους και αξιοπρεπείς ανθρώπους.

    Οποιος και από τους δύο κι αν κερδίσει, κερδισμένη θα βγει η Κύπρος.

    Το έχει ανάγκη, αν μη τι άλλο για να επουλώσει τις πληγές που την ταλαιπωρούν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το έχει ανάγκη για να ξαναπιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε μια πολιτική χωρίς στόχους και ένας στόχος χωρίς πολιτική.

    Το βέβαιον είναι ότι η έξοδος του Τάσσου θα λειτουργήσει ως ενταφιασμός όχι μιας πολιτικής αλλά μιας αντίληψης. Της αντίληψης που διεκδικεί επιλογές χωρίς συνέπειες, χειρισμούς χωρίς δεσμεύσεις, και θεωρεί ότι «τα κορόιδα είναι πάντα οι άλλοι». Ενας φραγκολεβαντίνικος εθνικοπατριωτισμός με πολλά δάκρυα και ελάχιστες θυσίες.

    Διότι, σε τελευταία ανάλυση, αυτό για το οποίο ελέγχεται ο πρόεδρος Παπαδόπουλος δεν είναι οι επιλογές του αλλά η διαχείρισή τους. Δεν είναι το «Οχι» αλλά η διαχείριση του «Οχι». Δεν είναι ότι απέρριψε το Σχέδιο Αναν, αλλά ότι έχει οδηγήσει το Κυπριακό στα πρόθυρα μιας de facto διχοτόμησης.

    Και γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο το έργο του όποιου διαδόχου του θα είναι εξαιρετικά δύσκολο: Την πλάτη του θα βαραίνει άλλη μία χαμένη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταλάβετε κύριοι ελληναράδες, ότι οι τσαμπουκάδες και οι απόλυτες λύσεις που δεν πέρνουν υπ' όψιν τους την άλλη μερά όπως δεν πέρασαν με το όνομα της Μακεδονίας δεν περνάνε ούτε στην Κύπρο. Πάει λοιπόν σπιτάκι του ο Τασούλης και καλά ξεκουμπίδια.

    Το ότι συμφωνούν ο ΓΑΠ με το Καραμαλή δεν είναι κακό. Καλό είναι!

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή εν ολίγοις η Ελληνική Κυβέρνηση προτιμά να διαλύσει για 4-5 χρόνια τις διπλωματικές της σχέσεις με τη Κύπρο (γιατί ο Χριστόφιας μόνο φιλικές σχέσεις δεν έχει με την Ελλάδα και την ΕΕ) για να "χρεώσουν" τη λύση αλλού. Αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Και αν ο Χριστόφιας μετά ξανακερδίσει τις εκλογές μιας και οι ισορροπίες είναι εύθραυστες στη Κύπρο τι κάνουμε; Εισβολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αgios,

    Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Ο Παπαδόπουλος έχοντας σταματήσει τη συνεργασία με το ΑΚΕΛ του Χριστόφια έφτασε στο 31.5% και έχασε για ελάχιστες ψήφους το δικαίωμα να διεκδικήσει ξανά τη προεδρία (που με όποιον και αν πήγαινε αντίπαλο θα την έπαιρνε) τη στιγμή που το κόμμα του το ΔΗΚΟ με τα βίας φτάνει το 18-20% στις βουλευτικές εκλογές. Άρα δεν έχει αποδοκιμαστεί από το Κυπριακό λαό αντίθετα έχει αυξήσει σημαντικά την αρχική του μάζα ψηφοφόρων. Όσο για το ΟΧΙ του συγνώμη αλλά δικαιώθηκε. Και στην ΕΕ μπήκε και δεν χρειάστηκε να ξεβρακωθεί σε μία λύση που δεν τον έβρισκε σύμφωνο. Τώρα με την Κύπρο ανθούσα οικονομία εντός Ευρωζώνης η επόμενη διαπραγμάτευση είναι με σαφώς καλύτερους όρους γιατί ο "μπαμπούλας" ότι δεν θα τους βάλουν στην ΕΟΚ αν δεν συμφωνήσουν στο σχέδιο Ανάν δεν υπάρχει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατά μήκος του πολιτικού φάσματος, από το δεξιό άκρο του ως το αριστερό, διαχέεται οριζοντίως η εθνικιστική παράταξη του πολιτικού μας κόσμου.

    Είτε πρόκειται για πασόκους, νεοδημοκράτες, αριστεριστές ή οτιδήποτε, όσοι την απαρτίζουν συμπίπτουν στην κοινή πεποίθηση ότι ζητήματα αφορώντα την έννοια του ελληνικού έθνους προέχουν παντός άλλου πολιτικού θέματος. Κρίνουν τα πολιτικά με γνώμονα την ιδεατή έννοια του έθνους και ονειρεύονται την αναβίωση ενός εξίσου ιδεατού παρελθόντος. Ο εθνικισμός τους δεν είναι επεκτατικός. Είναι ο αμυντικός εθνικισμός ανθρώπων που δεν τους αρέσει ότι αλλάζει ο κόσμος. Είναι συντηρητικοί, χωρίς όμως να είναι ρεαλιστές.

    Σκοπός μου δεν είναι να κρίνω τις θέσεις της συγκεκριμένης παράταξης, γι΄ αυτό άλλωστε προσπαθώ να αποφύγω γλώσσα φορτισμένη αξιολογικά. Θέλω να προφητεύσω όμως ότι, αν η χρονιά εξελιχθεί όπως ξεκίνησε, το 2008 θα αποδειχθεί το «annus horribilis» της εθνικιστικής παράταξης του Ελληνισμού: Πρώτα, ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Τώρα, έρχεται η εκλογική συντριβή του Τάσσου Παπαδόπουλου από τον πρώτο γύρο των προεδρικών στην Κύπρο να εξουδετερώσει έναν ακόμη ηγετικό πόλο συσπείρωσης του χώρου.

    Η προφητεία μου- ότι διανύουμε το έτος της φρίκης για την εθνικιστική παράταξη- φαντάζει βεβαιότητα, καθώς κοιτάζω στο βάθος του μέλλοντος και βλέπω ότι ο επόμενος στη σειρά της μεγαλοσύνης, αλλά και έτοιμος από καιρό να αναλάβει τον ρόλο του μεγάλου ηγέτη, στον οποίον θα προσβλέπουν οι τα εθνικά φρονούντες ανά τον ελληνικό κόσμο, είναι- μετά συγχωρήσεως- ο Γιώργος Καρατζαφέρης ...

    Πάλι καλά να λέτε! Φαντασθείτε να είχαμε κατέβει ακόμη χαμηλότερα στην κλίμακα και τώρα να ετοιμαζόταν ο Σπυράδωνις * Γεωργιάδης να πάρει τη σκυτάλη...

    (*: Σπυρίδων + Αδωνις = Σπυράδωνις.Στη δημοτική,Σπυραντώνης )

    «Ιt΄s the economy, stupid! » είναι η εμβληματική φράση της προεκλογικής εκστρατείας του 1992, που οδήγησε τον Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο. « Ιt΄s the economy, Τassos!

    » θα μπορούσε να είναι η αντίστοιχή της στις προεδρικές εκλογές που πέταξαν έξω από την πολιτική σκηνή της Κύπρου τον μέχρι πρότινος αναμφισβήτητο και παντοδύναμο κυρίαρχό της, τον Πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο...

    Η οικονομία ήταν εκείνη που του είχε δώσει τη μεγάλη νίκη του «Οχι» στο δημοψήφισμα του Απριλίου 2004. Τότε οι Ελληνοκύπριοι κατεψήφισαν σχέδιο του ΟΗΕ για την επανένωση της νήσου ύστερα από 30 χρόνια, με κριτήριο το οικονομικό συμφέρον τους. Τα κορόιδα τούς είχαν βάλει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Γιατί λοιπόν να θυσίαζαν μέρος της αξιοθαύμαστης ευημερίας τους στον βωμό της κοινωνικής ενοποίησης με τους καθυστερημένους των Κατεχομένων; Πρυτάνευσε η τσέπη και έδωσε το 75,83% στο «όχι».

    Ωστόσο, ο Τάσσος Παπαδόπουλος θεώρησε ότι μπορούσε να δώσει χαρακτήρα πολιτικό στο ποσοστό αυτό και ως πρόεδρος κυβέρνησε την Κύπρο, με βασικό γνώμονα της πολιτικής του την εθνικιστική αντίληψη του Κυπριακού, που μπορεί να περιμένει « ακόμη και είκοσι χρόνια » (δική του η διατύπωση) για τη δίκαια και εθνικά περήφανη λύση του. Αρνητισμός, εσωστρέφεια, αδιαφορία στην πράξη για τα ευρωπαϊκά τεκταινόμενα έγιναν επί Τάσσου τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής ζωής της Κύπρου.

    Ομως η ροή της Ιστορίας δεν γίνεται να σταματήσει- πόσο μάλλον αν είναι να σταματήσει για να περιμένει τον Τάσσο.

    Διότι, εν τω μεταξύ, φάνηκε καθαρά από την Ευρώπη ότι δεν υπάρχει η διάθεση να αφήσουν τους Τουρκοκυπρίους ομήρους της πολιτικής του Τάσσου. Τα Κατεχόμενα αναπτύσσονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς που θα γίνουν ακόμη εντυπωσιακότεροι στο μέλλον. Οι δε Ελληνοκύπριοι πληρώνουν τις συνέπειες της πολιτικής Τάσσου: Απλώς, κοιτάζουν τους ξένους να κάνουν στα Κατεχόμενα τις δουλειές που υπό άλλες συνθήκες θα ήσαν δικές τους.

    Από τον Απρίλιο του 2004 ως τον Φεβρουάριο του 2008 τα οικονομικά συμφέροντα των Κυπρίων άλλαξαν. Ο Τάσσος δεν το κατάλαβε· και η οικονομία, που του έδωσε τη μεγαλύτερη πολιτική νίκη του το 2004 (κατά του Σχεδίου Αναν), τέσσερα χρόνια αργότερα έγινε η αιτία της πολιτικής συντριβής του. Απορεί κανείς, πάντως, πώς δεν κατάλαβε ο Τάσσος την αλλαγή που είχε συντελεσθεί. Είναι περίεργο, διότι, με τον τρόπο που εκπροσώπησε τον κυπριακό λαό, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ο Τάσσος Παπαδόπουλος (που είναι πλούσιος...) έδειξε ότι δεν υποτιμά καθόλου την αξία του χρήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ζαχοπουλος DVD

    στην ήττα ο Κωστάκης τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περισσότεροι από δύο πολίτες στους τρεις της Κυπριακής Δημοκρατίας είπαν ένα βροντερό «όχι» στον Τάσσο Παπαδόπουλο. Και είπαν έτσι ένα βροντερό «ναι» στην ελπίδα μιας συναινετικής λύσης του Κυπριακού. Θρηνούν οι «ελληνόψυχοι». Οπως θρήνησαν για την εκλογή του Ιερώνυμου. Και βάλθηκαν αμέσως να μπερδεύουν τα πάντα, ακόμη και την ανεξαρτησία που κήρυξε το Κόσοβο, για να πείσουν ότι νίκησαν οι... ιμπεριαλιστές και ότι «η πατρίς κινδυνεύει».
    Mέγα γεγονός είναι η ήττα του κ. Παπαδόπουλου. Που δεν είναι «μόνο» η ήττα ενός πολιτικού. Είναι και η ήττα ενός συστήματος διακυβέρνησης που, με την αμέριστη βοήθεια της Εκκλησίας αλλά και διάφορων παράδοξων «κύκλων», συρρίκνωσε την ουσία του δημόσιου διαλόγου και των ελευθεριών. Που έδωσε στο «όχι» μιαν απόλυτη διαχρονική αξία που, το βλέπουμε σήμερα, ευτυχώς δεν είχε. Που χρησιμοποίησε συστηματικά σαν πολιτικό όπλο τη κατασυκοφάντηση των αντιπάλων και της αντίθετης άποψης και εδώ, στην Ελλάδα. Με πράκτορες, μεσάζοντες, προπαγανδιστές.
    Οσο κι αν αυτό φαίνεται παράδοξο, το ακραία εθνικιστικό δίδυμο Χριστόδουλου εδώ και Παπαδόπουλου στην Κύπρο συσπείρωσε δυναμικά και ενίσχυσε τους πιο φοβικούς «υπερπατριώτες» συχνά ανεξάρτητα και από την πολιτική τους τοποθέτηση. Το εγχείρημα ξεκίνησε από την εποχή των πολέμων του Μιλόσεβιτς και του «μακεδονικού». Περιέλαβε ακόμη και το γνωστό βιβλίο Ιστορίας για τη Στ΄ Δημοτικού όπου ρόλο έπαιξε και η παπαδοπουλική Λευκωσία.

    Δεν πρέπει να το ξεχνάμε: όπως και ο Χριστόδουλος, ο Τάσσος Παπαδόπουλος και οι άνθρωποί του, στη Λευκωσία και την Αθήνα και όχι μόνο από το παρασκήνιο, θεωρούσαν ότι έπρεπε να παρεμβαίνουν δυναμικά και στα εσωτερικά ελληνικά πολιτικά πράγματα. Επαιξαν με κάθε τρόπο εναντίον του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου (έφτασαν να αξιώνουν την... αυτοκριτική του!).
    Το καθεστώς Παπαδόπουλου προσπάθησε να πείσει στη Λευκωσία και εδώ ότι όσοι είχαν άλλες απόψεις, περιλαμβανομένου του Δημήτρη Χριστόφια που τον είχε κάνει πρόεδρο, ήταν συνωμότες και όργανα των Αμερικανών. Ο κυπριακός λαός είπε όχι και σε αυτό. Είναι καιρός- αν δεν είναι αργάτο όχι αυτό να ειπωθεί ξεκάθαρα και εδώ.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατα μήκος της πολιτικής τοποθέτησης έχουν διαβρώσει οι αγγλοαμερικανοϊσραηλινοί την ελλαδίτσα. Πολλά χρόνια τώρα με κυβερνήσεις "ανθρώπων" τους(όρα οικογένεια Παπάντριου) έχουν εξαφανίσει αυτό που λέμε "φύλακες" μιά κοινωνίας από κάθε πολιτική, ή κοινωνική ομάδα. Σε μιά κατάσταση απερίγραπτου σκορποχωρίου εντέλει οι "φύλακες" αντικαταστάθηκαν με πράκτορες των συμφερόντων τους και πράκτορες προώθησης του δικού τους σκουπιδοπολιτισμού με καταστροφή της γλώσσας και των δικών μας παιδευτικών θεσμών. Τα ίδια επχείρησαν σε όλες τις παλιές χώρες της Ευρώπης, μόνο εδώ έπιασε και σε λούμπεν χώρες του πρώην ανύπαρκτου(Αλβανία, Βουλγαρία..)
    Ούτε στην Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριοι, ο Δημήτρης Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ μιλούν για μικτή οικονομία και όχι για κομμουνισμό. Γνωρίζουν τι εστί καπιταλισμός και συμμετέχουν στο κοινονικοοικονομικό γίγνεσθαι ενεργά. Το ΑΚΕΛ έχει δικές του εταιρείες.
    Το ΑΚΕΛ είναι πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στο ΠΑΣΟΚ του 80 παρά στο ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με οποιοδήποτε Πρόεδρο... οι Κύπριοι δεν τσιμπάνε στα διάφορα σχέδια του Α(υ)ναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντώ στον kicking Tassos out μετα λόγου γνώσεως : Σε λίγο που θα υπογραφεί μια ΙΤΑΜΗ συμφωνία που θα καθιστά την Κυπριακή Δημοκρατία απλώς ελληνοκυπριακή κοινότητα, θα θυμηθούμε όλοι τα λόγια του Τασσου ''Παρέλαβα κράτος, δεν θα παραδώσω κοινότητα''. Επειδή ανήκω στους επικριτές της πολιτικής του, εκείνης της εποχής, μπορώ τώρα να επιχειρηματολογώ ψύχραιμα, χωρίς να μπορώ να κατηγορηθώ ως ''ελληνόψυχος'' χρησιμοποιώντας γεγονότα κι όχι στείρους βερμπαλισμούς. Η συμφωνία που θα γίνει θα έχει αποικιακό χαρακτήρα, δεν θα λειτουργήσει υπέρ του ελληνισμού και πολύ περισσότερο, για όσους καταλαβαίνουν μόνο το σήμερα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΝΟΗΣΕΙ και οικονομικά το κράτος της Κύπρου, που σήμερα είναι το μόνο της ΕΕ, χωρίς έλλειμμα στα ταμεία του!!!! Ας μην ξεγελιώνται όσοι μιλούν για την δήθεν Αριστερά στο τιμόνι της Λευκωσίας, ή στο δήθεν ευρωπαϊκό προφίλ του τέως Υπουργού Εξωτερικών Γιαννάκη Κασουλίδη (τότε ήταν Γιαννάκης). Οποιος και να είναι, η ίδια συμφωνία θα υπογραφεί. Και η φωνή της συνείδησης όλων μας, θα μείνει ο ΤΑΣΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε ΜΑΙΡΟΥΛΑ, πάψε κορίτσι μου να λές μπούρδες και μάλιστα μετά ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ.

    Να επικαλεστείς την ΠΙΣΤΗ σου, το καταλαβαίνω, αλλά την ΓΝΩΣΗ, δεν το καταλαβαίνω.

    Ολη σου η υποτιθέμενη "επιχειρηματολογία" δεν περιέχει ούτε ένα σημείο, "απόδειξης", που θα μας πειθαν ότι ΚΑΠΟΤΕ ήσουν επικριτής του ΤΑΣΣΟΥ και ότι δεν ήσουν πάντα "άρρωστα" ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ.

    Ομως δεν έχει πιά σημασία, να συζητήσει κανείς μαζί σου. Εχει τελειώσει το ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΛΟΜΠΥ, είστε υπό πλήρη διάλυση, επειδή τελείωσαν οι πηγές που χρηματοδότησαν και στήριξαν, όλον αυτόν το ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.

    Οι δύο από τους τρείς πυλώνες, Χριστόδουλος και Τάσσος είναι παρελθόν και ο Τρίτος, ο πόλος Καραμανλή-Παπούλια, είναι σε ΠΑΡΑΚΜΗ.

    Τελείωσε το άσχημο παιχνίδι που παίξατε στην χώρα την τελευταία 15-ετία.
    Τελείωσε η μαλακία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ, εναντίον της Ελλάδας που τραγουδούσατε αυτά τα χρόνια.

    Ολο το προσωπικό σας, Δίκτυο 21, ΚΚΕ, Λιάνα, ΜΜΕ, Μάκηδες, Κουρήδες, Λαζόπουλοι κλπ είστε πλέον σε παρακμή και περιθωριοποίηση.

    Μη μας τα ζαλίζετε άλλο.

    Η προσπάθειά σας να πείσετε τον ΛΑΟ ότι είστε οι φύλακες του έθνους, ενώ όλοι οι άλλοι είναι προδότες, έφτασε στο τέλος της.

    Είστε μέρος της ΣΑΠΙΛΑΣ που ο βίος και η πολιτεία σας, γέμισε και την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Ζούμε την χρονιά του τέλους της μεταπολίτευσης, της Απελευθέρωσης από την Μεταπολίτευση που γέννησε διάφορους ημιμαθείς σαλτιμπάγκους, γνώστες των πάντων, από την πολιτική, μέχρι την χειρουργική, την σεισμολογία, την διεθνή πολιτική.

    Αποτύχατε σε όλα. Είστε σκουπίδια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυστυχώς, φίλε χωριάτη, υπάρχει ακόμα ένας: Ο Αρχιεπίσκοπος (του 10% της) Κύπρου Χρυσόστομος Β'. Και ελπίζω και εύχομαι ΚΑΝΕΝΑΣ εκ των 2 διεκδικητων του Προεδρικού Αξιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας να μην του δώσει ΛΟΓΟ και ΡΟΛΟ για να εξασφαλίσει την στήριξη της Εκκλησίας για το Προεδρικό Αξίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χωριάτη:

    καλά που τα λες. Έτσι δείχνει να είναι. Οι αδιάλλαχτοι πάνε σπιτάκι τους. Ο Τασσούλης μάλλον θα ήθελε να ρίξει τους τουρκοκύπριους στη θάλασσα και να παραδώσει ελληνική Κύπρο. Συνεχίζει το έργο του Γεωρκάτση. Αλλά τώρα θα αναγκαστεί να διαπραγματευτεί κανένα υπουργείο και να κάνει την πάπια. Πάλι καλά είναι. Αλλά και για την Κύπρο καλύτερα. Αλήθεια ο Σαμψών που απέμεινε; Τάσσο θα ψήφισε και αυτός......

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΠΡΩΚΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
    ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ.

    ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ! ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΩΛΟ 24ΩΡΕΣ/7 ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ -ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ - ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κoλοχουντικέ 1:53, κάτι εγκέφαλοι άρρωστοι σαν τον δικό σου έφεραν τα πράματα στην κατάσταση που είναι τώρα.

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πραγματικά θα συμφωνήσω με τον 1:53.
    Πόσο γραφικοί είστε εσείς οι δήθεν "αριστερόειδείς" "ειρηνόφιλοι" "αντιρατσιστές"

    Με το σχέδιο Αναν οι Ελληνοκύπριοι δε θα έχουν δικαίωμα μετακίνησης και διαμονής στην ίδια τους την πατρίδα.

    Που πήγαν οι "αντιρατσιστικές" και "διεθνιστικές" ανησυχιες?

    Με τουσ εποίκους δε θα φυγουν παρα ελαχιστοι και ο στρατός κατοχής μενει ολόκληρος.

    Που είναι ο "αντι-εθνικισμός" απένατι στον τουρκικό σωβινισμό.

    Ευτυχώς που ποσταρετε και αποκαλύπτετε τις πραγματικές σας διαθέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΩΚΤΟ-ΑΓΙΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ .

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ-ΠΑΙΔΟΦΥΛΟΥΣ - ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ (ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. φασιστόμουτρο 2:08,
    μπας και υπηρέτησες και εσύ σαν τον Αϊβαλιώτη του ΛΑΟΣ, με πλαστά χαρτιά ανάβολή μέχρι τα 38 και εθνικιστικά συνθήματα;

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδιά ηρεμείστε λίγο, ανέβηκαν τα αίματα , Δυστυχώς ο Τάσσος μας τελείωσε τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για εναν απλό λόγο. Η τουρκία στοχεύει στην τουρκοποιήση ΟΛΗΣ της Κύπρου και αυτό μπορεί να το πετύχει μονο με σχέδια τύπου αναν.

    Ο θεός να Βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΓΙΕ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ!!!!

    ΤΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟ" ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 2:15
    Καλώς ή κακώς, στην Κύπρο ζουν ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι. Δεν είναι ρεαλιστική τοποθέτηση να αγνοοεί η μία ομάδα την άλλη. Πρέπει να γίνει μια κοινή προσπάθεια χωρίς να επεμβαίνουν εθνικιστικοί κύκλοι και σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι θα προκύψει από εκεί. Το να βάζουμε το πρόθεμα "ψευδο-" μπροστά από ότι προέρχεται από την τουρκοκυπριακή πλευρά δεν λύνουμε τίποτα, και χάνουμε και πολίτιμο χρόνο.

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2:18
    σαν φασίστας που είσαι πρέπει να είσαι και αδερφάρα γιαυτό μιλάς όλη την ώρα για κολοτρυπίδες.....

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μόνο που οι Ελληνοκύπριοι δεν εχουν προσθέσει εποίκους και δεν έχουν 40.000 φασιστικό στρατο κατοχής .

    Αγιε σου διαφεύγουν σημαντικές "λεπτομέρειες".

    Αυτή η λογική σου όλα στο ιδιο τσουβάλι είναι παιδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. KAI ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" ?

    ΕΣΥ ΑΓΙΕ?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΟΤΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ"
    ΣΟΥ?

    ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ??!!?!?!

    ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ????!!!!

    ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. για καλό τραχανά διάβασε αυτό φασιστάκο:

    Χωριάτης
    19 Φεβρουάριος 2008 12:47 μμ

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 2:24 μμ:

    κανείς δεν είπε ότι είναι 50-50 τα πράματα. Αλλά δεν θα τα λύσουμε ούτε εμείς ούτε, όπως φάνηκε άλλωστε, η πλευρά Γεωρκάτζη-Παπαδόπουλου. Κάτι θα ξέρανε οι Κύπριοι και του δώσανε τα παπούτσια στο χέρι...

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΑΚΟ ΑΓΙΕ

    ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ 12.47 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΣΟΥ?!

    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ -5 IQ ΣΟΥ?
    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ "ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕ
    ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΟ
    ΠΡΑΚΤΟΡΟΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΕ"

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ? ΕΣΤΩ ΚΑ ΚΑΝΑ 2 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Η ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ το διάβασα, πολλές φορές.

    Εχεις κάποιο πρόβλημα με το Σχέδιο Ανάν;

    Να σου το λύσω.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. PE ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΑΠΟ ΤΟ 97 ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΕΙΣΑΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ?

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ, ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ?

    ΝΑΙ ΡΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
    ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

    ΝΟΥΜΕΡΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το Σχέδιο Ανάν το έχω κρατήσει.

    Οτι μαλακία πείς θα σου την φέρω να την διαβάσεις από το πρωτότυπο.

    Είναι σε pdf, αλλά τώρα υπάρχουν προγράμματα που το μετατρέπουν σε doc, οπότε μην ελπίζεις στην αδυναμία να το ανεβάσω, αυτούσιο.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2:57 μμ, φασιστόμουτρο


    "Kατσαπλιάδες" μας λέγατε εσείς οι χουντικοί επί χούντας, γιατί μετά γίνατε δήθεν πατριώτες και πήγατε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ! Είναι σαφές ότι είσαι Λάος με αυτά που λες!

    Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε κοινή λύση σε έστειλα να διαβάσεις κάτι περισσότερο του επιπέδου σου. Που θα πάει, δεν θα σε πετύχω σε κανένα πεζοδρόμιο, που θα πάει... χαφιέ!

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ,ΠΟΙΟΣ ΓΟΤΘΟΣ 'Η ΒΙΣΙΓΟΤΘΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ''ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ;
    ΝΤΕΛΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΓΙΟΣ και ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ

    ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "ετοιμαζόταν ο Σπυράδωνις * Γεωργιάδης να πάρει τη σκυτάλη...
    (*: Σπυρίδων + Αδωνις = Σπυράδωνις.Στη δημοτική,Σπυραντώνης ) "
    ------------
    Aγράμματε, Υπάρχει κάποια λέξη από τις παραπάνω που να είναι ξένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΦΙΛΕ ΑΝΤΙ-ΑΣΕΠ, ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΘΑ ΤΙΣ ΦΙΣΤΙΚΩΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ...
    ΝΤΕΛΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΓΙΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΔΕ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

    ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΣΟΥ ΔΙΣΚΟ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 250 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 10.000 ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ .

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ.

    Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ,
    ΟΥΤΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΡΑΣΤΣΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
    ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΥΝΥΓΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΙΔΙΩΝΥΜΟ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΚΚΕ ΚΟΜΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΑΥΤΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟΣ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΙΤΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΕΙΣΤΕ ... ΤΟΤΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. "Το Σχέδιο Ανάν το έχω κρατήσει.
    Οτι μαλακία πείς θα σου την φέρω να την διαβάσεις από το πρωτότυπο.
    Είναι σε pdf, αλλά τώρα υπάρχουν προγράμματα που το μετατρέπουν σε doc, οπότε μην ελπίζεις στην αδυναμία να το ανεβάσω, αυτούσιο.
    Χωριάτης
    19 Φεβρουάριος 2008 3:09 μμ"
    -----------------------
    Έλεος! Μην το κάνεις! Είναι τεράστιο (αν το έχεις ολόκληρο...)
    Θα κολλήσουν τα κομπιούτερ! Ειδικά μην το ρίξεις σε pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε παιδιά γιατί εκνευρίζεστε με τους Αγιους - Χωριάτες ? και χάνετε το χρόνο σας.

    Τα παιδάκια είναι αργόσχολοι και σίγουρα είναι στο payroll κάποιων άλλων για να τα γράφουν αυτά.

    Ξεκολήστε...

    Οσο για τους κύπριους....ασ πρόσεχαν...

    Good night Cyprus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ρε καημένε, σε έχουν παραμυθιάσει, ότι όποιος διαφωνεί μαζί τους, είναι εχθρός της χώρας και δεν απορείς που στις ευθείες προκλήσεις, δεν απαντάει κανείς;

    Σε άτομα σαν εσένα που σαν αγρίμια περιμένουν ένα νεύμα να του δείχειν εχθρούς, όλοι αυτοί οι κύριοι παίξαν άσχημο παιχνίδι και τώρα βρίσκεσαι μπροστά στην "ευκαιρία" που θα αποδειχθεί ότι όλοι αυτοί είναι "ΕΜΠΟΡΟΙ των ΦΟΒΩΝ ΣΟΥ".

    Ηρέμησε. Ολα θα πάνε καλύτερα απ'ότι πήγαιναν. Θέλεις δεν θέλεις στο τέλος και θα το δείς και θα το παραδεχθείς.

    Οι κύριοι αυτοί. Οι κύρηκες του εθνικισμού, του μίσους και του ρατσισμου που καταστρέψαν την ζωή σου μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν πλέον και σε λίγο καιρό δεν θα τους θυμάσαι κάν.

    Απλά θα έχεις μάθει να έχεις εμπιστοσύνη στην Δημοκρατία, εμπιστοσύνη στους συνανθρώπους σου.

    Κανείς δεν θέλει το κακό σου, το κακό της χώρας. Μόνο αυτοί οι "εργολάβοι των φόβων σου" της κάνουν κακό.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. φασίστα 4:18 μμ,

    αφού τα καταφέρνεις να γράφεις μόνο με κεφαλαία, σίγουρα δεν θα έχεις διαβάσει το κείμενο του σχέδιου Ανάν, αλλά να βρίζεις (όπως όλα τα καλά φασιστόμουτρα εντός και εκτός Λάος) ξέρεις ....

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Χωριατόπουλο αν αυτή είναι η βαθυστόχαστη ανάλυση σου αν νομίζεις οτι εσύ είσαι ο "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ) και ότι οποιος δε συμφωνεί με τις ανοησίες είναι ο σκοταδιστής είσαι νυχτωμένος

    Καταρχήν κορίτσι μου ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ αποτελείς τη διαστροφή του διεθνισμού

    Επιλεκτικοι Διεθνιστές ειναι χειρότεροι από τους εθνικιστές γιατι χρησιμοποιείτε προσωπείο.

    Προσπαθείς γραφικέ να μας πείσεις οτι συνορευουμε με λιχνεσταιν και ελβετια...Δε θα μας πεισεις.

    Εσυ μπορει να είσαι αρτιστερός του κολωνακίου και να κάνεις αναλυσεις περι αναρχιας απο το CAFE DE CAPO.
    Οι περισσότεροι πλέον τετοιοι είστε.
    Κανα σοβαρό αρτιστερό.

    Αν ειναι δυνατόν να αποτελειτε

    την προφυλακή του φιλειρηνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ .
    --------------

    Άρθρο 8 Αποστρατιωτικοποίηση
    1. Λαμβάνοντας υπόψη ότι:
    α. Η Συνθήκη Εγγυήσεως, εφαρμοζόμενη mutatis mutandis στη νέα τάξη πραγμάτων που εγκαθιδρύεται με την παρούσα Συμφωνία και το Σύνταγμα, θα καλύπτει, εκτός από την ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα, την ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας, την εδαφική ακεραιότητα, την ασφάλεια και τη συνταγματική τάξη των συνιστωσών πολιτειών.
    β. Το Ελληνικό και το Τουρκικό απόσπασμα επιτρέπεται να σταθμεύουν σύμφωνα με τη Συνθήκη Συμμαχίας στην Ελληνοκυπριακή πολιτεία και στην Τουρκοκυπριακή πολιτεία αντίστοιχα ως ακολούθως:
    i) Κάθε απόσπασμα δεν θα υπερβαίνει τις 6.000 άνδρες όλων των βαθμίδων μέχρι το 2011.
    ii) Κάθε απόσπασμα δεν θα υπερβαίνει τις 3.000 άνδρες όλων των βαθμίδων μετά το 2018 ή την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οποιοδήποτε επέλθει ενωρίτερα.
    ii) Το ελληνικό απόσπασμα δεν θα υπερβαίνει τους 950 άνδρες όλων των βαθμίδων και το τουρκικό απόσπασμα τους 650 άνδρες όλων των βαθμίδων, στη συνέχεια, με τριετή αναθεώρηση με στόχο την πλήρη αποχώρηση τους.
    γ. Οι Ελληνικές και Τουρκικές δυνάμεις και ο οπλισμός θα αναπτυχθούν σε συμφωνημένες τοποθεσίες και θα προσαρμοστούν στα συμφωνημένα επίπεδα, και τυχόν δυνάμεις και οπλισμός που υπερβαίνει τα συμφωνημένα επίπεδα θα αποσυρθούν.
    δ. Θα υπάρχει μια ειρηνευτική αποστολή των Ηνωμένων Εθνών, η οποία θα εποπτεύει την εφαρμογή της παρούσας Συμφωνίας και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προωθεί τη συμμόρφωση με αυτήν και θα συνεισφέρει στη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Αυτή θα παραμείνει για όσο διάστημα η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, με τη συναίνεση και των δύο συνιστωσών πολιτειών, δεν αποφασίσει διαφορετικά.
    ε. Η προμήθεια όπλων στην Κύπρο θα απαγορεύεται, κατά τρόπο που να δεσμεύονται νομικά τόσο οι εισαγωγείς όσο και οι εξαγωγείς, και
    στ. Μια Εποπτική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των εγγυητριών δυνάμεων, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και των συνιστωσών πολιτειών, η οποία θα προεδρεύεται από τα Ηνωμένα Έθνη, θα εποπτεύει την εφαρμογή της παρούσας Συμφωνίας.
    Η Κύπρος θα αποστρατιωτικοποιηθεί και όλες οι Eλληνοκυπριακές και Tουρκοκυπριακές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των εφεδρικών μονάδων, θα διαλυθούν και τα όπλα τους θα απομακρυνθούν από τη νήσο σε φάσεις συγχρονισμένες, με την ανάπτυξη και προσαρμογή των Eλληνικών και Tουρκικών δυνάμεων.
    2. Δεν θα υπάρχουν παραστρατιωτικές ή εφεδρικές δυνάμεις ούτε θα γίνεται στρατιωτική ή παραστρατιωτική εκπαίδευση πολιτών. Όλα τα όπλα, εκτός από αδειούχα όπλα για σκοπούς άθλησης, θα απαγορεύονται.
    8
    3. Οι συνιστώσες πολιτείες θα απαγορεύουν τη βία και την υποκίνηση βίας κατά της Ενωμένης Κυπριακής Δημοκρατίας, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, των συνιστωσών πολιτειών και των εγγυητριών δυνάμεων.
    4. Η Κύπρος δεν θα διαθέτει το έδαφός της για διεθνείς στρατιωτικές επιχειρήσεις, εκτός εάν έχει τη συγκατάθεση αμφότερων των συνιστωσών πολιτειών. Έως ότου η Τουρκία ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα απαιτείται και η συγκατάθεση της Ελλάδας και της Τουρκίας.
    5. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι συνιστώσες πολιτείες θα συνεργάζονται με την αποστολή των Ηνωμένων Εθνών. Η Ενωμένη Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει τα μισά έξοδα της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών τα πρώτα τρία χρόνια και στη συνέχεια τα δύο τρίτα των εξόδων. Αυτή η διευθέτηση θα αναθεωρηθεί το 2010.
    6. Οι διατάξεις αυτές δεν επηρεάζουν τις διατάξεις της Συνθήκης Εγκαθίδρυσης, της Συνθήκης Εγγυήσεως, της Συνθήκης Συμμαχίας, της εντολής της ειρηνευτικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών και τις διατάξεις του Συντάγματος σχετικά με τις αστυνομικές αρχές της ομοσπονδίας και των συνιστωσών πολιτειών και την Κοινή Υπηρεσία Ερευνών.
    ----------------

    Οπως σου υποσχέθηκα, πάρε το άρθρο 8 και κοίτα μόνος σου ΒΛΑΚΑ, τι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χωριατόπουλο ξέρεις ποιά οπλικά συστήματα θα αποσυρθούν από τις 2 πλευρές με το σχέδιο αυναν?

    Για ψαξτο λιγάκι δες ποια οπλικά συστηματα αποσύρονται ποια μένουν ΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ και μετα Βλήμα να μου το παιζεις εξυπνος.

    Αυτο που μου πάσσαρες το έχω και εγώ πες μου κάτι που δεν ξέρω.

    ΖΟΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ , ψαξει λιγάκι παραπάνω μη μου αναμασας τις κασετες που σου δινουν , τις ξερω όλες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, ότι εγώ είμαι ο φωτισμένος και εσείς οι σκοταδιστές.

    Δεν πρόκειται άλλωστε για κανένα δύσκολο κείμενο , για να χρειάζεται κανείς να είναι ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ για να το καταλάβει.

    Απλά πράγματα.

    Σε τρία χρόνια από τώρα, στο νησί από τις 40.000 τούρκοι στρατιώτες θα μέναν μόνο 6.000. και το 2018, θα μέναν μόνο 3.000 και σταδιακά θα μέναν στο τέλος μετά το 2021, θα μέναν 950 έλληνες και 650 τούρκοι.

    Τώρα μέχρι το 2200 θα μένουν 40.000 τούρκοι.

    Αυτή είναι η πολιτική ΣΑΣ φασίστες.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αντί να το "ΨΑΞΤΟ" εγώ δεν το "ΨΑΧΤΕΙΣ" εσύ που τα ξέρεις;

    Κατέβασε μας το κείμενο ή πές μου σε ποιό άρθρο τα λέει να σου το κατεβάσω εγώ.

    Αλλιώς μη μιλάς, διότι απλά λές "γέματα εκφοβισμού", όπως κάθε ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    Δεν αντέχετε στην αλήθεια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και δεν μου δίνουν καμία κασέτα.

    Αντίθετα εσένα σου δίνουν κασέτες και έτσι δεν ξέρεις απολύτως ΤΙΠΟΤΕ για το ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ που εξορκίζεις.

    Αν το θέλεις το κείμενο ΟΛΟ να ανοίξει ένα Τοπ ΠΟΣΤ το Πρέςς Τζιάρ, να το ανεβάσω, για να μη χαθεί εδώ στα σχόλια.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. χωριάτη,
    μιλάς τσάμπα. Τα πορωμένα μυαλά τους νομίζουν ότι βοηθάνε την πατρίδα και τον ελληνισμό, (με τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την έννοια) όπως βοήθησε η ελληνική χούντα κάποτε την Κύπρο.

    Agios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συγχαρητήρια Χωριάτη και agios.
    Με εκφράσατε απόλυτα.
    Τέτοιες φωνές εδώ μέσα μας τιμούν όλους.
    Γράφτε όσο μπορείτε πιο πολύ. Μέσα στη μαυρίλα της φασιστικής επιδρομής που συντελείται εδώ μέσα είστε μια όαση ελπίδας.
    Συγχαρητήρια και πάλι

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και για όποιον αναρωτιέται:
    Ο Σαμψών μας άφησε από καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εμ στα δύσκολα ζοριζόμαστε ε Χωριατόπουλο?

    Σε οτι αφορά ΗΛΙΘΙΕ οι 40000 τούρκοι στρατιώτες θα αποχωρήσουν εφόσον ΤΗΡΗΣΕΙ η Τουρκία ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ποτέ εκτός αν πιστευεις ότι αν δεν το κάνει θα έρθουν οι αμερικανικές Δυνάμεις να την Βομβαρδίσουν ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ και ας παριστάνεις τον έξυπνο.

    Αν δεν μπορείς να βρεις τισ πληροφορίες ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν είμαι η νταντά σου να σε παρω απ' το χεράκι.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΦΡΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΔΗΛ. Το αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα για εκατοντάδες λαούς είναι πολυτέλεια για τους ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ (αλήθεια είσαι και "αντιρατσιστής" εδώ γελάμε)


    Η κυπριακή Δημοκρατια διαλύεται σε 24 ΩΡΕΣ με το σχεδιο Αναν ενώ αυτά που υποτίθεται ότι θα πάρουν είναι σε ορίζοντα 9 ετων.

    Η εισαι Διανοητικά καθυστερημένος που νομίζεις ότι είσαι και έξυπνος (ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΛΑΚΕΙΑΣ)
    ή πληρώνεσαι για να κάθεσαι με τις για να γράφεις τις αστήρικτες μαλακίες σου( το πιθανότερο).

    ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ποιος ζει στη κοσμάρα του ο οποίος μάλιστα έχει και την ψευδεσθηση οτι είναι και "ανοικτόμυαλος" ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

    good night

    Δουλευουμε κιόλας δε πληρώνομαι για να γράφω από το πρωί μέχρι το βράδι σαν εσας.

    Εσείς έχετε το γνωστό payroll σας και δουλεύετε την κοινωνία ταυτόχρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε 7.26 με ποιους κάθεσαι και ασχολησαι τόση ώρα?
    Με BABIS - ΑΓΙΟ - ΧΩΡΙΑΤΗ ?

    Αυτοί ειναι πνευματικά καθηστηρεμένοι και αργόσχολοι ταυτόχρονα.

    Επικίνδυνος συνδυασμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μα πολύ απλά είναι η ίδια με των άλλων. Ο Καραμανλής θέλει Χριστόφια, ωστε η λύση που έρχεται, να μην ''κηλιδώσει'' την Δεξιά, ο Παπανδρέου θέλει Χριστόφια για τον ίδιο σχεδόν λόγο (!) ή γιατί δεν έχει καταλάβει ακριβώς τί παίζεται, ο ΣΥΡΙΖΑ το ίδιο γιατί νομίζει οτι ένας άλλος Συριζα αναδύεται στην πολύπαθη Κύπρο. Ομως το θρίλερ θα βγάλει Κασουλίδη, έτσι κανείς δεν θα έχει ευθύνη και ως πόντιοι πιλάτοι να νίψουν τα χείρας τους, ωραία και καλά. Μόνο μην κάνουν το λάθος και διαλύσουν την ελληνική φρουρά όπως προβλεπόταν απο το σχέδιο που πήγε στον αγύριστο, γιατί οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν και τους ίδιους. Οσο για τους ελληνόψυχους ελληναράδες τους οποίους θέλουν οι χωριάτιδες να στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα, δεν χρειάζεται. Εχουν εκλείψει προ πολλού αλλά χωριάτικα μωρά μου , ψάχνετε για ''στόχο'' και σας καταλαβαίνω. Βρειτε κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΟΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΛΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΞΙΟΙ, ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ Η ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥς ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 75% ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ . ΟΥΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!! ΕΘΝΟΣ ΑΛΗΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΡΑΔΟΡΩΝ!!! ΟΥΣΤ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. " Ο/Η mairoula είπε...
    Μα πολύ απλά είναι η ίδια με των άλλων. Ο Καραμανλής θέλει Χριστόφια, ωστε η λύση που έρχεται, να μην ''κηλιδώσει'' την Δεξιά, ο Παπανδρέου θέλει Χριστόφια για τον ίδιο σχεδόν λόγο (!) "
    -------------------
    Kαλά πιστεύεις ότι Καραμανλής και Παπανδρέου στηρίζουν Χριστόφια;;;;
    Πότε και πού το είπανε, να το ακούσω κι εγώ;;;;;
    Να ενημερωθώ ρε παιδί κι εγώ ο ανημέρωτος, ο αδαής, ο αγράμματος, το ξύλο απελέκητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εμ στα δύσκολα ζοριζόμαστε ε Χωριατόπουλο?

    "Σε οτι αφορά ΗΛΙΘΙΕ οι 40000 τούρκοι στρατιώτες θα αποχωρήσουν εφόσον ΤΗΡΗΣΕΙ η Τουρκία ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ποτέ εκτός αν πιστευεις ότι αν δεν το κάνει θα έρθουν οι αμερικανικές Δυνάμεις να την Βομβαρδίσουν ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ και ας παριστάνεις τον έξυπνο.
    ....
    Η κυπριακή Δημοκρατια διαλύεται σε 24 ΩΡΕΣ με το σχεδιο Αναν ενώ αυτά που υποτίθεται ότι θα πάρουν είναι σε ορίζοντα 9 ετων.
    ..."
    ---------------------------
    Tώρα προσπαθείς να πείσεις τους πληρομένους κονδυλοφόρους;;;;
    Ο Χωριάτης, κάθεσαι με τις ώρες στα "πράσινα" γραφεία και ασχολείται επαγγελματικά με τη στήριξη της ΓΑΠικής Δημοκρατίας, μέσα από τα Blog!!!
    KΑΛΗΝΥΧΤΑ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ναί οι 40.000 Τούρκοι θα φύγουν εφ'όσον τηρήσει η Τουρκία τις υποσχέσεις της, είτε αφορά το Σχέδιο ΑΝΑΝ, είτε αφορά οποιοδήποτε ΣΧΕΔΙΟ.

    Χωρίς σχέδιο, όχι μόνο δεν θα φύγουν αλλά θα έρθουν άλλες 40.000.

    Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε γιατί μπερδεύετε στην κουβέντα το κακό Σχέδιο Ανάν;

    Πείτε ότι θέλετε ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ και ότι όλα τα άλλα είναι προφάσεις.

    Ξέρετε κανέναν τρόπο να διώξετε τους Τούρκους από το νησί και δεν μας το λέτε;

    Το 74 το σχέδιό σας ήταν το πραξικόπημα που έφερε τους 40.000 τούρκους στρατιώτες και τώρα κλαίγεστε, γιατί δεν φεύγουν.

    Αν δηλαδή το Σχέδιο ΑΝΑΝ έλεγε, να φύγουν οι Τούρκοι στρατιώτες και να γίνει η Κυπριακή Δημοκρατία έτσι που να έχουν δικαιώματα μόνο οι Ελληνοκύπριοι, ποιός θα υποχρέωνε τους Τούρκους να φύγουν;

    Αντε ηλίθιοι. Μιλάτε κι από πάνω. Στερήσατε από την Κύπρο την πιθανότητα να ξαναγίνει ενιαία και τώρα σας φταίνε οι άλλοι.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ
    ΤΟ00 ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΜΑ...


    Ντελάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ρε πρακτοράκι Χωριάτη

    Είσαι και ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ (εργολάβος των αποικιοκρατων Βρετανών) τα επιχειρήματά τους χρησιμοποιείς .

    Καλύτερα η διχοτόμηση από την ΠΛΗΡΗ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    Ρε καραγκιόζη σταμάτα τα "φιλειρηνικά" και "Διεθνιστικά" κυρήγματα είσαι ο πλέον αναρμοδιος.

    Αν ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΙΝΕ San Marino και θα σεβαστεί τις συνθήκες τότε το IQ σου είναι -15...

    Εσεις δεν είσασταν που λέγατε ότι αν καταψηφιστεί Το σχέδιο ανάν θα έπεφτε ο ουρανός και καταστροφολογίες αλλά Μητσοτάκη με τον οποίο συμφωνείς κάργα (Είσαι και "φιλειρηνιστής"), θυμάσαι τι μαλακίες λέγατε τότε?

    Τίποτα από αυτά δεν έγινε και Κύπρος μπήκε στην ΕΕ.

    Και κάτι άλλο ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ.

    ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

    Μην μας γράφεις αυτά που σου δίνουν οι υπηρεσίες για τις οποίες δουλευέις. Κάνε και λίγο ψάξιμο δικό σου.

    αν μπορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση