GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την περισσότερη κρατική διαφήμιση...

. ...παίρνει ο Γ. Τράγκας!! . Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Καθημερινής" (διαβάστε εδώ ), η «Χώρα» και η «Χώρα της Κυριακής» του Γ. Τ...

.
...παίρνει ο Γ. Τράγκας!!
.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Καθημερινής" (διαβάστε εδώ), η «Χώρα» και η «Χώρα της Κυριακής» του Γ. Τράγκα, από κοινού, συγκέντρωσαν τη χρονιά που πέρασε κρατική διαφήμιση αξίας μεγαλύτερης των 3.400.000 ευρώ, αν και η κυκλοφορία τους δεν συνάδει με αυτό το νούμερο.
Και η ερώτηση μου είναι: με τι κριτήρια έγινε η επιλογή; Προφανώς όχι με βάση την κυκλοφορία. Προφανώς όχι με βάση την αναγνωσιμότητα. Προφανώς όχι με βάση τις δημιουργικές ιδέες του εντύπου. Προφανώς όχι με τα κριτήρια της αγοράς. Άρα; Ποιός τα έδωσε στον κ. Τράγκα; Με τι δικαιολογία; Δεν υπάρχουν κανόνες για το πώς μοιράζεται στα ΜΜΕ η κρατική διαφήμιση - και αντίστοιχος έλεγχος;
Θα μου πείτε γιατί διαλέγω τη "Χώρα", λες και δεν υπάρχουν άλλα παραδείγματα αίσχους στον πίνακα που δημοσιεύει η Καθημερινή! Από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς, και αρχίζω από τα πιο τρανταχτά. Για τα Free Press που μάλλον ενοχλούν την "Καθημερινή" υπάρχει τουλάχιστον υψηλή αναγνωσιμότητα. Για τα κυκλοφοριακά χάλια της "Χώρας" ποιά δικαιολογία υπάρχει;
Π.Π.

20 σχόλια

  1. Εχω μια ιδεα. Ισως επειδη οπως διαβασα νωριτερα πληρωνει καλα τους δημοσιογραφους που δουλευουν στην εφημεριδα του. Το πετυχα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν του τα δώσουν θα γκαρίζει.
    Θυμάστε παλιά πώς γάβγιζε; Τώρα έχει ηρεμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον επειδή είναι γνωστός ως ο "τετραπέρατος" της ΚΥΠ. Βλέπεις συμφωνεί και η Πρεσβεία από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς πρέπει να καταργηθεί ΑΜΕΣΑ. Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα νέο σύστημα πρόσληψης με βάση το ΧΡΟΝΟ ΚΤΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ. Είναι απαραίτητο να δοθεί αξία στην αξία του πτυχίου, θα συμβάλει και στην περαιτέρω αναβάθμιση των πανεπιστημιακών σπουδών,.

    φιλε συμφωνω μαζι σου μεχρι θανατου
    ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ(ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ), ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ(ΦΤΥΣΑΜΕ ΑΙΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ) ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ
    ΜΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΞΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
    ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 97 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΦΕΤΟΣ...
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΟYΝΕ ΕΜΕΝΑ
    ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟ 89 ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ 19,2 ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 2001
    ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ 5....

    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑΝ 35ΑΡΗ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ 25ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ....
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 35ΑΡΗΣ ΝΑ ΗΤΑΝΕ 25...
    ΟΥΤΟΠΙΑ
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΓΕΝΙΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ..
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ. ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι μόνο ΛΑΜόΓια αλλα και ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔή κάθε ειδους.
    Ποτε θα συμμαζευτεί αυτό το
    Μπουρδέλλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κολπάκι του Ρουσόπουλου είναι γνωστό. Όσο ο Τράγκας εκβίαζε και τα έχωνε στην Μάρα Ζαχαρέα, δεν έπαιρνε ούτε μια κρατική διαφήμιση. Μόλις δώσανε τα χέρια και σταμάτησε την κριτική άρχισε να παίρνει τον πακτωλό των χρημάτων από την κρατική διαφήμιση. Έτσι παίζεται παιδιά το παιχνίδι. όποιος γλύφει τα οικονομάει χοντρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα λαμόγια κυρίως δεξιά έχουν πέσει στο ταμείο του κράτους σαν τις ακρίδες.

    Τους βοηθάνε όμως και κάτι τύποι όπως ο Λάκης και ο Μάκης που τους αρέσει να λένε ότι είναι αριστεροί και κάνουν λυσσαλέα κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στο Γιώργο Παπανδρέου, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι άμα πέσει η ΝΔ θα κοπούνε οι μάσες και κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι΄ αυτό είναι όλα γλύκα με την ΝΔ... όχι μετά έχουμε άδικο α βρίζουμε δημοσιογράφους...

    Τράγκα πολέμα σου πίνουνε το αίμα (οι εργοζόμενοι)...

    Ρε ξεφτίλα τόσα χρήματα παίρνεις έχεις το δάχτυλο στο μέλι και την λες στους εργαζόμενους που έκαναν κοπάνα μια μέρα... λίγο τσίπα δεν έχεις? αλλά ποιος δημοσιογράφος την έχασε για να την βρεις εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι να πρωτοπει κανενας για τον Τραγκα. Ειναι ο μονος ανθρωπος που μπορει να σε κανει να ξερασεις το πρωι. Ειναι ο πλεον γλοιωδης, κομπλεξικος δημοσιογραφισκος της δεκαετιας του 60 και ο μονος ανθρωπος για τον οποιον πολυς κοσμος δεν βλεπει ΑΛΤΕΡ και δεν ακουει REAL FM. Ψευτομαγκας της πλακας και αηδιασμα των Media.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιά αναγωσιμότητα τα Free Press και κουραφέξαλα. Φυλλάδες που τις πετάς αμέσως είναι. Ούτε για κωλόχαρτο δεν κάνουν με τις μπαγιάτικες στημένες ειδήσεις.

    Ο Τράγκας τώρα δικαιώνεται για τις φωνές που έβαζε επί Σημίτη. Τώρα ξεχρέωσε και τα δάνεια και τα χρέη στους τοκογλύφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γαμημένε Μασώνε Τράγκα, δουλέυω για να τα παίρνεις εσύ? Ηλίθιο παχύδερμο, προδότη του έθνους , μάρθα Βούρτση της Ελληνικής δημοσιογραφίας, γελοίε, άμα έχεις αρχίδια βγες να απαντήσεις σε όλους τους Έλληνες,ψοφίμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί ρε τα βάζετε με τον Τράγκα?
    Γιατί υποτιμάτε το ιερό λειτούργημα του ηθοποιού ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΟΥΧΟΥΟΥΟΥΟΥ...ΜΠΟΥΧΟΥΟΥΟΥ... ΔΕ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΑ ΟΝ LINE ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ; ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ , ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το κακό είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που τον παίρνουν σοβαρά και του δίνουν σημασία.
    Έχουμε όλοι υποχρέωση να αντιληφθούμε πως αυτός που δίνει λεφτά -και μάλιστα χρήματα των φορολογούμενων- στον τράγκα, είναι επίσης τράγκας.
    Συγνώμη για τη βαριά βρισιά ρουσόπουλε αλλά...είσαι τράγκας!
    Πάντα ήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να μας πει ο Τράγκας και ο Κλάγκας. Κάποτε έβριζε την Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη γιατί τα οικονόμαγε από το ΠΑΣΟΚ.Τώρα τα πιάνει από την Νέα Δημοκρατία για να βλέπει...αλλοιώς τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βάσιμες πληροφορίες δίνουν στον Τράγκα, στην φετινή τελετή απονομής των ΟΣΚΑΡ, να απονέμεται το βραβείο για την μετάλλαξη του από "στρίγκλα" σε "αρνάκι". Η αμοιβές του για την νέα χρονιά αναμένονται να ανέλθουν σε πιο υψηλά επίπεδα. Χορηγόε ως συνήθως ο φορολογούμενος του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση