GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Earthlings...

, Οι κρυφές κάμερες σε μια άλλη χρήση που αποκαλύπτει την εκμετάλλευση των ζώων από τις βιομηχανίες! . Το Earthlings - Earthlings (Γήινοι...

,
Οι κρυφές κάμερες σε μια άλλη χρήση που αποκαλύπτει την εκμετάλλευση των ζώων από τις βιομηχανίες!
.
Το Earthlings -Earthlings (Γήινοι) - Greek Subtitles- σε αφήγηση του Joaquin Phoenix και σε μουσική του Moby, είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταδεικνύει την πλήρη οικονομική εξάρτηση του ανθρώπινου είδους από τα ζώα που εκτρέφονται για κατοικίδια, φαγητό, ένδυση, διασκέδαση και επιστημονική έρευνα.
Με τη χρήση κρυφών καμερών και υλικού που δεν είχε δημοσιευθεί ως τώρα, το Earthlings καταγράφει τις καθημερινές πρακτικές των μεγαλύτερων βιομηχανιών παγκοσμίως, όλες εκ των οποίων βασίζονται εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση ζώων για τα κέρδη τους. Δυνατό, ενημερωτικό, αντιφατικό και προκλητικό, το Earthlings είναι μακράν το πιο κατανοητό ντοκιμαντέρ που έχει γυριστεί σχετικά με την στενή σχέση φύσης, ζώων και ανθρώπινου οικονομικού συμφέροντος.
noreply

12 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ!

    το earthlings είναι το πιο βλακώδες ντοκυμαντέρ που έχω παρακολουθήσει ποτέ στη ζωή μου!

    άλλη μία αμερικανιά.
    οι αμερικάνοι τελικά σε όποιο θέμα κι αν προσπαθήσουν να εκφέρουν γνώμη καταφέρνουν να πουν τη μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος!

    όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν την προέλευση της ζωής κατέληξαν με τους τρομακτικά βλακώδεις όρους ''creationist'' και ''evolutionist'' και για άλλη μια φορά απέδειξαν την ικανότητα τους να υπηρετούν την ηλιθιότητα από κάθε μετερίζι!

    απομακρύνθηκαν από τη φύση και έχουν γίνει ο πιο ανώμαλος και αφύσικος λαός στη γη.
    όταν το συνειδητοποίησαν προσπάθησαν να διορθώσουν τα πράγματα και τελικά τα σκάτωσαν ακόμη χειρότερα!αυτή τη φορά έβγαλαν την επιτομή της ανώμαλης σκέψης ,το earthlings, και βρήκαν τους αφασικά βλακώδεις όρους ''earthlings'' και ''speciesists''.

    στην προσπάθειά τους να επαναπροσεγγίσουν τη φύση κατέληξαν να τη βιάσουν ασύστολα με τις μαλακίες τους που αμολάν με το τσουβάλι σε αυτό το ''ντοκυμαντέρ''!

    είναι να τρελαίνεται κανείς με τη μαλακία που δέρνει αυτόν το λαό...

    η τρανταχτή ανικανότητά τους να σκεφτούν λογικά και ανθρώπινα και η ηλιθιότητα που έχει γίνει καθεστώς στο ''USA'' είναι επικίνδυνη για όλο τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το "Earthlings" είναι ένα πολύ γνωστό ντοκυμαντέρ του 2003 που κυκλοφορεί στο ίντερνετ εδώ και πολύ καιρό.
    Βλέποντας το "Earthlings" καταλαβαίνεις κι επιβεβαιώνεις τελικά οτι δυστυχώς ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο από όλα στον πλανήτη γη!
    Υπάρχει ένα βίντεο όμως το οποίο προκάλεσε μεγάλη ταραχή στον κόσμο και ξεσηκώθηκαν εκατοντάδες φιλοζωικές οργανώσεις και χιλιάδες κόσμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούνε.
    Πολλά links που παραπέμπουν στο βίντεο έχουν αποσυρθεί από το ίντερνετ λόγω των extreme shocking σκηνών που περιέχει. Κυκλοφορεί όμως στο youtube αλλά χρειάζεται login και confirm της ηλικίας σας.
    Συνιστώ όμως όσους δεν αντέχουν σε πραγματικά απεχθείς σκηνές να μην το δούνε!
    http://www.youtube.com/watch?v=O_8Ko-9uKRs

    Τέλος, για όσους νοιάζονται, ένα ενδιαφέρον και πολύ ενεργό φιλοζωικό site παγκοσμίως είναι το petatv:
    www.petatv.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά από τα καλύτερα Ντοκυμαντέρ που έχω δει!!!

    Αυτή είναι η πραγματικότητα... και μπόρει ο καθένας προσωπικά να την αλλάξει περισσότερο από ότι φαντάζεται. Ξεκινώντας, αλλάζοντας τις δικές μας συνήθειες!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αλλο ενα λινκ με καλυτερη αναλυση και με υποτιτλους για το earthlings :
    http://veg-tv.info/Earthlings

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρώτε σχολιαστή άμα το earthlings είναι το πιο βλακώδες ντοκυμαντέρ που έχεις παρακολουθήσει, τότε κόψε τις μεξικάνικες σαπουνόπετρες γιατί έχουν επιρρεάσει την κρίση σου.Ξεκόλα από τις λέξεις(λες και έχεις να προτείνεις καλύτερες)και δες το μήνυμα.
    Μπράβο σου noreply αυτές είναι οι μεγάλες δυσάρεστες αλήθειες της ζωής μας,όχι του Μάκη,αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται και εδώ να αλλάξει τίποτα!
    P.S τουλάχιστον απογοητευτικό το πόσο λίγοι γνωρίζουν την Peta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΚΕΙ ΑΡΚΕΙ...θα γίνω χορτοφάγος... ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...
    ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΨΑΡΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥ...
    ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΡΕ... ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ DELICATESSEN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ζαχοπουλος DVD

    προσπάθησαν να εξηγήσουν την προέλευση της ζωής κατέληξαν με βλακώδεις όρους

    simfono!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΗΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ .ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΡΙΞΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασχέτως πόσο μαλάκες είναι οι αμερικλάνοι, ασχέτως όρων και ορολογία, οι σκηνές του ντοκυμαντέρ είναι πράγματι σκληρές, άλλο κάτι να έχεις ακούσει, άλλο να τα βλέπεις...

    Έχω πάθει σοκ.
    Δεν θέλω να ξαναφάω τίποτα.
    Σκατά!!!

    Θα ζητούσα συγνώμη από τα ζώα, αλλά, τι να πει ένα συγνώμη... Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπορεί ο άνθρωπος να έχει παρέμβει με τέτοιο τρόπο στη φύση, τα υπόλοιπα είδη σιγά σιγά αφανίζονται και η γι καταστρέφεται, όμως αυτός ο άνθρωπος είναι που το τέλος του τελικά θα είναι χειρότερο από αυτό που προκαλεί στη φύση. Όταν θα το μετανιώσουμε και θα θέλουμε να τα διορθώσουμε θα είναι πια αργά. χιλιοειπωμένο, αλλα έτσι είναι. το earthlings ήταν όντως ένα άψογο ντοκιμαντέρ, αλλα για γερά στομάχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση