GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τi συμβαίνει και στην επαρχία‏...

. Σας στέλνω το link του blog της ιστοσελίδας www.servianet.gr στο οποίο δημοσιεύω αρθρογραφία σχετικά με τα τρελά και ευτράπελα που συμβα...

.
Σας στέλνω το link του blog της ιστοσελίδας www.servianet.gr στο οποίο δημοσιεύω αρθρογραφία σχετικά με τα τρελά και ευτράπελα που συμβαίνουν με τη διαχείριση των οικονομικών (και όχι μόνο) του Δήμου Σερβίων Κοζάνης. Βέβαια τα άρθρα είναι αποκλειστικά από μέλη της αντιπολίτευσης εφόσον οι "κυβερνώντες" δεν μπαίνουν καν στον κόπο να υπερασπισθούν τους εαυτούς τους΄...
Γι' αυτό και δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα ...τεκταινόμενα.
Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα γι' αυτά που επιγραμματικά αναφέρω στη διεύθυνση:
http://servianet.wordpress.com και στην κατηγορία: ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ
ΥΓ. Μπορεί αυτά που συμβαίνουν εδώ να ωχριούν μπροστά στα όσα "απονεννοημένα" συμβαίνουν στη γειτονιά σας, αλλά πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με τα "δικά μας", εφόσον τα τοπικά μέσα είναι experts στο ....θάψιμο.
Ευχαριστώ

Π.

7 σχόλια

  1. Έχετε πλάκα. Η επαρχία ποτέ δεν ήταν καλύτερη στη διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανηλήθιοι φανατισμένοι Δεξιοί , που γράφετε Μακακίες !!!!!!
    Διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να ξυπνήσετε :


    Στα Ρουσσοπουλάκια που δεν ντρέπονται , αλλά μέσα στη Δεξιά ξεφτίλα τους λένε όλο υβριστικές δεξιές βωμολοχίες αφιερώνω το κάτωθι ενημερωτικό – ιστορικό κείμενο , ‘’σεμνά και ταπεινά ‘’ :


    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ........ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..............................................................................................
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΟ DVD O ZAXOΠΟΥΛΟΣ ;;;

    Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ .
    Απεδείχθη ότι είναι Πάπας της διαφθοράς . Καρδινάλιος της απραξίας .
    Τρώνε όλοι οι τριγύρω του το φτύσιμο και γιαυτόν δεν λέει κανένας κουβέντα .
    Πολλά λέγονται για διάφορους δεξιούς βαρώνους , για το πως έκτισαν Ανάκτορα παραδείγματος χάριν , οι κκ Ρουσσόπουλος και Μαγγίνας σε ακριβά προάστεια , η βίλες στην Μύκονο πχ Γιακουμάτος , αλλά πάντα μένει στο απυρόβλητο ο Κώστας Καραμανλής , θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε!!!μεγαλώσατε και βγήκατε στους δρόμους τώρα;;;Δηλαδή τώρα που ο Πουλικάκος έκανε διασκευή το Υπάρχω του Αυτοκράτωρα;;τώρα λέτε ότι είναι καλός ροκάς;;Να σας πω εσάς που εμπειρία της στενής δεν είναι γιά εσάς από την πολιτική,αλλά από τις καταστροφές.
    Γυρνόντας την Ελλάδα γιά να τσιμπήσω μεροκάματα συνάντησα:ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ:Ο Διευθυντής της εφημερίδας ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ξυλοκοπήθηκε από διαδηλωτές.Ο εκδότης και δημοσιογάφος στο Φιλιάτι της Θεσπρωτίας τιμωρήθηκε από το δικαστήριο σε κάθε έκδοση να γράφει πρωτοσέλιδα: ΕΙΜΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.Στην Κέρκυρα οι κάτοικοι φωνάζουν ότι τα πλοία είναι παλιά και κάνουν μιά ώρα παραπάνω στα δρομολόγια που δεν εξυπηρετούν.Στην Αρτα και Ιωάννινα πίξανε στις ληστείες από τους αλλοδαπούς που επικαλούντανται τα ανθρώπινα δικαιώματα.Ετσι πμράβο ,να μην έχουμε τις απόψεις των :τσάμπα μάγκες,κουνήσου και λίγο να πάρεις μάτι,τι εστί Ελλας.Οσον αφορά τις άλλες περιφέρειες.......ωχ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://paparazireportas.blogspot.com
    http://satirakomodia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To servianet.gr ανήκει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ Σερβίων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καμία σχέση ... (τουλάχιστον με το δικομματισμό) ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΗΘΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ
    της Μαρίας Χριστάκη

    Τα τελευταία 5,5 χρόνια βλέπω, δυστυχώς, τα Σέρβια να μένουν μακριά από κάθε μορφή ανάπτυξης και εξέλιξης. Η τωρινή δημοτική αρχή φρόντισε την πρώτη της αναποτελεσματική τετραετία να τη συνεχίσει με μια δεύτερη, που αν και βρίσκεται στα μέσα της, δεν μπορείς παρά να την αποκαλέσεις τραγική!
    Τα Σέρβια, ένας από τους μεγαλύτερους και ομορφότερους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, οδηγούνται με γοργούς ρυθμούς σε μια παρακμή από την οποία η ανάκαμψη θα είναι από δύσκολη έως αδύνατη.
    Η δημοτική αρχή από το 2002 μέχρι και σήμερα δεν απαριθμεί ούτε ένα έργο για την ανάπτυξη του τόπου και αυτό είναι εμφανές. Τι γίνεται όμως όταν μια δημοτική αρχή εκτός από το να μην προσφέρει έργο χάνει και τις αξίες της; Οδηγείται σε ηθική παρακμή δημιουργώντας προβλήματα και στον πυρήνα της, δηλαδή, το δημαρχείο Σερβίων.




    Συγκεκριμένα, η τοπική εξουσία αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δηλαδή, «χαϊδεύει» αυτούς που συμφωνούν μαζί της και «κυνηγά» με μένος αυτούς που διαφωνούν, ιδεολογικά και πολιτικά, στέλνοντας τους στο πειθαρχικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων.

    Το μόνο που καταφέρνει βέβαια είναι να χάνει πολύτιμο χρόνο με το ν’ αναλώνεται σε μικροαστικές συγκρούσεις με τους υπαλλήλους της , χρόνο που θα μπορούσε να αξιοποιήσει αποδοτικότερα.

    Απόρροια της μη αντικειμενικής συμπεριφοράς από τη δημοτική αρχή είναι να χωρίζονται οι υπάλληλοι, σε τέσσερις κατηγορίες:
    1) σε αυτούς που είναι φίλα προσκείμενοι στην δημοτική αρχή από το 2002,
    2) σε αυτούς που έγιναν στην πορεία για το συμφέρον τους, καταπατώντας τις ιδεολογίες τους,
    3) σε αυτούς που δεν μιλάνε γιατί «φοβούνται» μην έρθει και η δική τους σειρά για το πειθαρχικό και
    4) σε αυτούς τους 2-3(και αν είναι τόσοι) που λένε τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι με αυτές τις συνθήκες στο δημαρχείο Σερβίων δεν μπορεί να υπάρξει συναδελφική αλληλεγγύη και δεν συζητάμε βέβαια για συνδικαλισμό. Πράγματα, δηλαδή, αυτονόητα και για την πιο μικρή κοινότητα της Ελλάδας για εμάς είναι ασύλληπτα.

    Επίσης, αυτό που δεν χωράει ο νους ενός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎ ανθρώπου είναι πως μπορεί μια δημοτική αρχή να παραποιήσει τα πρακτικά ενός δημοτικού συμβουλίου μόνο και μόνο επειδή αυτά δεν τη συμφέρουν. Το τραγικό βέβαια της υπόθεσης είναι ότι ένας υπάλληλος ανέλαβε την ευθύνη. Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος μπήκε στην διαδικασία να δει τι συμφέρει την δημοτική αρχή και είπε να σβήσει τέσσερις «σειρούλες» από τα πρακτικά; Αλλά αν είμαστε καλοπροαίρετοι και το δεχτούμε αυτό, τότε η «δίκαιη» δημοτική αρχή του δήμου Σερβίων είχε έναν πολύ σοβαρό λόγο, κατά την γνώμη μου, να στείλει τον συγκεκριμένο υπάλληλο στο πειθαρχικό εκεί, δηλαδή, που στέλνει άλλους υπαλλήλους επειδή δεν τους συμπαθεί και είναι αντίθετοι από την πολιτική της ιδεολογία.

    Συμπερασματικά, μια δημοτική αρχή μπορεί να είναι όχι μόνο ανάξια των προσδοκιών αλλά συνάμα καταστροφική και σε συνδυασμό με την δεξιά της καταγωγή μπορεί να γίνει και επικίνδυνη για τον τόπο, τους πολίτες και τις αξίες.


    Χριστάκη Μαρία
    5-2-2008

    Φ Ρ Ε Σ Κ Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση