GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αυτή τη μηχανή πρέπει...

... να κυκλοφορεί για να μην ακούει κακίες. . Από το http://bang-gr.blogspot.com/ .

... να κυκλοφορεί για να μην ακούει κακίες.
.
.

23 σχόλια

  1. Αφού ο μπαμπάς του είχε υποσχεθεί ΒΜW αν έβγαινε πολιτικός αρχηγός πατίνι θα έπαιρνε;
    Τι λέτε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποτε γίνει συγκυβέρνηση ο Τσίπρας και το ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ, εκεί θα μας πάει, στην λίθινη εποχή. Η Ελλάδα θα έχει γεμίσει τριτοκοσμικό πληθυσμό και οι Έλληνες θα έχουν φύγει προς άλλα κράτη, όσοι θα έχουν απομείνει από την υπογεννητικότητα. Οι έλληνες στην ελλάδα θα λέγονται μεν έλληνες αλλά θα είναι ένα σύνολο μπαστάρδων φυλετικώς όπως μπάσταρδοι φυλετικώς είναι και οι αρχηγοί του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΛΑΕ, μηπως τα χεις μπερδεμένα λιγάκι? Δε μου λες εχεις την εντυπωση οτι οι σημερινοι Νεοελληνες δεν ειναι μπασταρδεμενοι και προέχονται απο καποια ομοούσια φυλή? Τουρκόσπορε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lol σιγά ρε άσχετε μην είμαστε τουρκόσποροι, αν ήμασταν θα είχαμε μογγόλικα μάτια και μικρές λούτσες. Ούτε και οι τούρκοι μοιάζουν με μογγόλους άρα αυτοί είναι ελληνόσποροι και άλλες εθνότητες της Ευρώπης και μέσης ανατολής που τούρκεψαν κατα εκατομμύρια για να γλυτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O tsipras paidia menei ston dinyso twra pige sto kentro na meinei kai o paterastou exei texnikh eteria.
    Kata ta alla koumounistes me dexies tsepes.
    Aytoi oi aristeroi einai oi xeiroteroi an anebenan pote panw den tha emene tipote orthio san limasmenoi tha trogane.
    kai o tsiprakos as stamatisei na to paizei prostaths tou laou kai ths genias twn 600 eyro giati an to psaxoume o paterastou sthn eteriatou posa dinei stous ergazomenous?1000 ero?? den nomizw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ Ω ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΕΞΩ ΟΙ ΕΝΕΣ ΞΩ ΟΙ ΕΗΝΕΣΕΞ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ Ο ΕΛΛΗΝΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΝΕΣΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΣΕΞ ΟΙ Ω ΟΙ ΕΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΕΞΩ ΟΙ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.
    -------------------------------------------------------------

    Το 8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε άλλον έναν σταθμό στην πορεία συρρίκνωσής του. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους: οι 1.020.000 ψηφοφόροι που συμμετείχαν στην ανάδειξη του σημερινού προέδρου στο αξίωμα αυτό τον Φεβρουάριο του 2004 περιορίσθηκαν στις 770.000 στην εκλογή του Νοεμβρίου 2007, ενώ στην πρόσφατη διαδικασία εκλογής των συνέδρων ψήφισαν μόλις 150.000. Παράλληλη με την ποσοτική είναι και η ποιοτική απαξίωση των διαδικασιών. Αμέσως μετά την επανεκλογή του τον Νοέμβριο του 2007, ο πρόεδρος προχώρησε σε εσωκομματικό πραξικόπημα, καταργώντας το καταστατικό και όλα τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος και διορίζοντας μια επιτροπή από πρόσωπα της εμπιστοσύνης του προκειμένου να οργανώσει το 8ο Συνέδριο.
    Σε αυτό συμμετείχαν περίπου 7.000 σύνεδροι, αριθμός τόσο μεγάλος ώστε να καθιστά εκ των προτέρων ανέφικτη την ανάπτυξη σοβαρού πολιτικού διαλόγου με ουσιαστική συμμετοχή των απλών συνέδρων. Από αυτούς, εξάλλου, μόνο τα 2/3 ήταν εκλεγμένοι, ενώ οι υπόλοιποι κλήθηκαν με βάση ετερόκλητα και όχι απολύτως διαφανή κριτήρια, με προφανή σκοπό να επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος του Συνεδρίου από τον πρόεδρο. Επρόκειτο, με άλλες λέξεις, για διακωμώδηση της εσωκομματικής δημοκρατίας. Και από επικοινωνιακή άποψη όμως το 8ο Συνέδριο αποτέλεσε ήττα για το ΠΑΣΟΚ, αφού κεντρικό πρόσωπο αναδείχθηκε παραδόξως ο πρόεδρος του Συνασπισμού!
    Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ έχει ονοματεπώνυμο. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ανεπαρκής ως ομιλητής, σε τέτοιο σημείο ώστε μερικές φορές να μοιάζει περισσότερο με εκφωνητή έτοιμων κειμένων και λιγότερο με πολιτικό. Είναι ανεπαρκής γενικότερα ως ηγετική προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να εμπνεύσει αυθόρμητο σεβασμό στους γύρω του και να αναγκάζεται να καταφεύγει σε διοικητικά μέτρα (με τελευταίο γραφικό παράδειγμα τον αποκλεισμό όλων των πρώην υπουργών και υφυπουργών από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος). Εχει προσωπικές πολιτικές πεποιθήσεις που, όταν τις εκδηλώνει (αντί, όπως συνήθως, να προσπαθεί να φανεί απλά αρεστός στους ακροατές του), τον φέρνουν σε αντίθεση με την ίδια τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, όπως π.χ. η πρότασή του για ανασφάλιστη εργασία των νέων, η άκριτη αποδοχή της αναθεώρησης του άρθρου 16, η δημόσια στήριξη του σχεδίου Ανάν κ.ά. Γι αυτό και βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία διατύπωσης μιας πειστικής πρότασης για τον τρόπο άσκησης της εξουσίας, η οποία να διαφέρει ουσιωδώς από εκείνη της Νέας Δημοκρατίας.
    Το γεγονός ότι τον Νοέμβριο του 2007 εκμεταλλεύθηκε τη συναισθηματική προσκόλληση μεγάλης μερίδας της κομματικής βάσης στην παπανδρεϊκή πολιτική δυναστεία και παρέμεινε αγκιστρωμένος στη θέση του δεν αναιρεί αυτές τις αδυναμίες. Ετσι τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές βρίσκονται σε σταθερή πτώση, ενώ στις ευρωεκλογές του 2009 ενδέχεται, αν πιστέψουμε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, να κατορθώσει ακόμα και το φαινομενικά ακατόρθωτο, δηλαδή να φέρει το κόμμα στην τρίτη θέση.
    Η αλλαγή στην προεδρία ασφαλώς δεν είναι ικανή από μόνη της να αντιστρέψει την πτωτική πορεία του ΠΑΣΟΚ. Είναι όμως αναγκαία για να αρχίσει οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια ανάκαμψης.

    ΕΘΝΟΣ , 24.03.2008 Χ.Χρυσογονος , Καθηγητής Α.Π.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ελληνική πολιτική θυμίζει όλο και περισσότερο τον κινηματογραφικό ήρωα του Γούντι Αλεν που έλεγε: «Εχω μια απάντηση. Ποιος βάζει μια ερώτηση;».

    Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, στην πολιτική το δύσκολο πράγμα δεν είναι οι απαντήσεις. Είναι τα ερωτήματα. Και οι καλύτερες απαντήσεις πέφτουν στο κενό αν δεν απευθυνθούν στο σωστό ερώτημα.

    Εχω δύο πρόσφατα παραδείγματα:

    Παράδειγμα πρώτο. Η ΝΔ. Κέρδισε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις. Και ενώ της δόθηκε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει τον τόπο, αυτή δύο φορές προετοιμάζει απλώς την επόμενη εκλογική διακυβέρνηση. Δεν ξέρω σε ποιες άλλες ερωτήσεις απαντά η ΝΔ αλλά στο ερώτημα της διακυβέρνησης παραδίδει κόλλα λευκή. Αποτέλεσμα; Πάρ' τα κάτω τα ποσοστά.

    Παράδειγμα δεύτερο. Το ΠαΣοΚ. Αποδοκιμάστηκε από την κάλπη του Σεπτεμβρίου και από άλλες προηγουμένως. Το φυσιολογικό ερώτημα στο οποίο έπρεπε να απαντήσει είναι: «Πώς θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές;». Επειδή δεν βόλευε στα εσωκομματικά του, το ΠαΣοΚ προτίμησε να αλλάξει το ερώτημα και να μιλήσει για επανίδρυση, ανανέωση, ρίζες, αριστερές στροφές και άλλα βαθυστόχαστα. Αποτέλεσμα; Το βλέπετε στις δημοσκοπήσεις.

    Καλώς ή κακώς, οι μεγάλες παρατάξεις συγκροτούνται γύρω από το ζήτημα της εξουσίας. Αν δεν μπορούν να κυβερνήσουν τον τόπο ή αν δεν θέλουν να τον κυβερνήσουν, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων τις μετατρέπει σε μεγαλύτερους Συνασπισμούς. Και τότε, μεταξύ ενός μικρότερου Συνασπισμού και ενός μεγαλύτερου, όταν το ζήτημα της εξουσίας φύγει από τη μέση, ο κόσμος θα προτιμήσει ευλόγως τον αυθεντικότερο Συνασπισμό.

    Αυτό ακριβώς είναι το βασικό πολιτικό πρόβλημα σήμερα. Μια κυβέρνηση η οποία δεν μπορεί να ασκήσει μια στοιχειωδώς αποτελεσματική διακυβέρνηση και η οποία απλώς μετατρέπει τη στρατηγική της έντασης σε εκλογικό άρμα.

    Και μια αντιπολίτευση η οποία έχει παραιτηθεί από τη διεκδίκηση της εξουσίας είτε αποδομώντας το κυβερνητικό παρελθόν της είτε προτάσσοντας της πολιτικής το εσωκομματικό αλισβερίσι.

    Πράγμα που σημαίνει ότι στο κεντρικό ερώτημα της διακυβέρνησης του τόπου καμία από τις δύο μεγάλες παρατάξεις δεν δίνει σήμερα μια στοιχειώδη απάντηση. Ποιος κυβερνάει; Και ποιος προτίθεται να μας κυβερνήσει; Ποιος και πώς θα βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων αυτής της χώρας; Οταν οι μεγάλοι δεν απαντούν σε αυτά, τότε εξομοιώνονται με τους μικρούς.

    Αυτή είναι μια απλή περιγραφή της κρίσης. Από την οποία προκύπτει σαφώς η κατεύθυνση της εξόδου: την κούρσα θα την κερδίσει όποιος καταφέρει πρώτος να συγκροτήσει μια πειστική πρόταση εξουσίας. Δεν εννοώ τις σαχλαμάρες με τον Τσίπρα αλλά μια σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση, η οποία θα υποστηρίζεται από ανθρώπους όχι νέους ή παλιούς αλλά σοβαρούς και αξιόπιστους. Διαφορετικά, θα συνεχίσουν και οι δύο να παίζουν με τη φωτιά.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εκλεκτοί φίλοι
    Βασικοί κανόνες για μη επώδυνο πίσω σεξ, χωρίς άσχημες επιπτώσεις (να δω αν τους εμπεδώσατε) :

    Άλφα: ΘΕΛΩ να δώσω κώλο

    Βήτα: Έχω ΚΑΘΑΡΟ κώλο

    Γάμα: Ο παρτενέρ μου ΞΕΡΕΙ να μπαίνει σε κώλο

    Δέλτα: Εφόσον είναι απαραίτητο, χρησιμοποιούμε λιπαντικό καλής ποιότητας

    Έψιλον: Ως «παθητικοί» παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί μόνο εμείς έχουμε πλήρη επίγνωση του αν όλα πάνε ρολόι.

    Σημαντικό: Όταν πονάει αλλά δεν αρέσει, σταματάμε!

    Δεν έχουν όλοι γεννηθεί για το παρά φύση.
    Ακόμα και οι λάτρεις του, όμως, έχουν άσχημες στιγμές. Ένα πρωινό ένιωσα Αθανάσιος Διάκος, όταν αισθάνθηκα τον ανδρισμό του φίλου μου να με σουβλίζει κυριολεκτικά. Δάκρυσα από πόνο. Το τρικ; Ηρεμείς, κλείνεις τα μάτια, παίρνεις βαθιές, πολύ βαθιές ανάσες και τσαφ! περνάει. Μετά, αν θες, το ξαναδοκιμάζεις.

    Προφυλακτικό ντάρλινγκ! Για να ξηγούμαστε... Κάποτε έβρισκα και εγώ, όπως πολλοί, τα προφυλακτικά μπλιαχ και ουφ. Μετά όμως ανακάλυψα ότι ένα καλής ποιότητας προφυλακτικό (από αυτά που δεν βρίσκεις σε περίπτερα, αλλά σε sex shop και που δεν βρωμοκοπάνε λάτεξ από το χιλιόμετρο) μπορεί να κάνει την διείσδυση ακόμα πιο έντονη, αφού εν μέρει «παχαίνει» το αντρικό απαυτό. Πέραν του ότι πρέπει να αλλάζει κάποιος καπότα μεταφερόμενος από πίσω μπρος, πρέπει να προσέξει και τη χρήση λιπαντικού, το οποίο πρέπει να έχει βάση το νερό.

    Προσωπικά σιχαίνομαι τα λιπαντικά (δημιουργούν ένα υπερβολικά γλούτσου γλούτσου περιβάλλον, την στιγμή που δεν το χρειάζομαι, μια χαρά τα καταφέρνω και μόνος μου) και προτιμώ το σάλιο (αν πρέπει σώνει και ντε να προτιμήσω κάτι), το οποίο δίνει και έναν πιο kinky αέρα στο όλο θέμα. (Το να φτύνεις «Φτου!» έναν κώλο, είναι kinky, δεν είναι;)

    Προσοχή: τα απλά προφυλακτικά σπάνε σαν τρελά, όταν τα χρησιμοποιείς στην πίσω πόρτα. Πάρτε καμιά ντουζίνα.

    Double Anal (Παραγγελιά του vlaveaux): Οι λίγες πορνοστάρ που το κάνουν, δηλώνουν «Do not try this at home». Εν μέρει έχουν δίκιο. Το πρωκτικό σεξ από μόνο του θεωρείται κομματάκι δύσκολο για τον μέσο άνθρωπο.

    Σημείωση: εδώ τα λιπαντικά παίζουν πρωτεύοντα ρόλο, η εξάσκηση επίσης (ξεκινήστε από έναν πούτσο και ένα δάχτυλο λόγου χάρη) και η τακτική επανάληψη καλό είναι να αποφεύγεται.

    Ο καλύτερος τρόπος να φτάσει κανείς στο κυρίως πιάτο είναι το ορεκτικό «rimming». Βάλτε την γλώσσα σας στην (καθαρή) τρύπα του άλλου και φτάστε στα ουράνια με την αντίδρασή του, αλλά και την μεταλλική της γεύση. Σλουρπ!

    Προσοχή: επειδή ίσως στην αρχή... γαργαλάει, ξεκινήστε χαϊδεύοντας την περιοχή με κάποιο δάχτυλο.

    Πάντα με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "pasok poisonous"

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΡΧΗΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αλέξης Τσίπρας στα "Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας". Απόψε στις 8, όπως και κάθε μέρα την ίδια ώρα, σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα είχε η Μαριορή οι trendy αριστεροί και ο Τσίπρας μας έπεισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΛΛΑΣ 1821
    ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
    ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
    ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ
    ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
    ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΙ

    ΕΛΛΑΔΑ 2008

    ΚΩΣΤΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΤΣΙΠΡΑΣ
    ΑΥΤΙΑΣ
    ΨΙΝΑΚΗΣ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
    ΛΙΑΠΗΣ
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΟΣ
    ΜΑΚΗΣ

    ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ .....ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TAKIS


    KLASE MAS T ARXIDIA


    KARAGKIOZAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. leei o germanos: wer wird euch verraten?=Sozialdemokraten!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΝΤΑΞΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΈΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΒΑΝΟ ΩΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 18% ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ.Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.ΜΙΛΑΕΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,(TO ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΈ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ),ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ.Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ston 25 Μάρτιος 2008 1:43 μμ

    Sinelthe vlaka .

    Exis mpleksi ta mpoutia sou me asinartisies .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o synaspismos kai to kke exoun diethnistikes apopseis . einai o kormos ths filosofias tous. pistevoun tin anoisia oti prepei na katargithoun ta synora, na anoiksoun ola gia na yparxei eleftheri epikoinonia. Diladi tous aresei h pagosmiopoiisi kai as lene ta antitheta gia logous entyposiasmou. ase pou exoun anthellhniki filosofia tha ksefouskosoun grigora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

    Είναι φανερό ότι το ασφαλιστικό είναι στα όρια του και δεν σηκώνει την
    άσκηση καμίας κοινωνικής πολιτικής. Π.χ. εάν θέλουμε ως κοινωνία να
    στηρίξουμε την γεννητικότητα δεν κάνουμε το «αδελφίστικο» να μεταθέσουμε
    την υποχρέωση μας , και να βγάλουμε νωρίτερα στην σύνταξη την τρίτεκνη μητέρα. Δεν προσθέτουμε βάρος στο ταμείο της. Αυτή είναι υπεκφυγή του κίναιδου. Της δίνουμε επίδομα τοκετού, της δίνουμε επίδομα μέχρι το παιδί
    γίνει 23 ετών, σαν αυτό που έδωσε η κυβέρνηση πρόσφατα (η αρχή είναι το ήμισυ
    του παντός), όχι 43 ευρω αλλά 143, της δίνουμε ισόβια σύνταξη. Πυκνώνουμε το δίκτυο των παιδικών σταθμών, στηρίζουμε το ολοήμερο σχολείο , της διπλασιάζουμε την άδεια λοχείας , ο κρατικός προϋπολογισμός αναλαμβάνει τις
    ευθύνες του με το που γεννιέται το παιδί και όχι μετάθεση.
    Η σύνταξη όλων μας είναι ιερή, η όσον το δυνατόν ισότητα προς τον τάφο είναι
    απόδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
    Στη πατρίδα μας εκθρέψαμε αδυσώπητες συντεχνίες, που αφού φιλήσανε κατουρη-
    μένες ποδιές, αλλοτριωθήκανε , πουλήσανε ιδεολογία, γραφτήκανε σε κλαδικές,
    κατάφεραν να την βγάλουν λάθρα, με ελάχιστη προσπάθεια , σταθερή απασχόληση,
    καλούς μισθούς, καλή ιατρική περίθαλψη και πολύ καλές συντάξεις. Η προσφορά τους από ελάχιστη ως μηδέν , και δεν λογαριάζω αυτούς ας πούμε που ήσαν στον ΟΤΕ και μετά πήγανε στον προμηθευτή, αυτόν που έπρεπε να ελέγχουν, τον
    Κόκκαλη δηλαδή. Ή ήσαν στα ΕΛΠΕ και μετά πήγανε στις μπίζνες του Γιαννάκη
    του Αλαφούζου ή του Μελισσανίδη. Μιλάω για τον δημόσιο τομέα, η τοπική
    αυτοδιοίκηση μέσα και τις ΔΕΚΟ. Μιλάω για τους εφοριακούς ας πούμε που από
    το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί , σκέπτονται πως θα κλέψουν. Και έχεις και τον Παπασπύρο τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και δίχως ντροπή
    όταν αναφέρεται στους κηφήνες που αντιπροσωπεύει να τους αποκαλεί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Έλα μουνί στο τόπο σου !!!!! Κρατάνε και οι ίδιοι τις κοιλιές
    τους από τα γέλια. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο. Άμεση κατάργηση της μονιμότητας , συνένωση ταμείων και ισότητα στη σύνταξη.
    Εάν η πολιτεία, η σημερινή η αυριανή δεν έχει σημασία , αφήσει αυτή την σαπίλα
    να πάει μακριά και η κοινωνία αντιδράσει, θα χυθεί πολύ αίμα.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Λαζόπουλος επικρίνει τον Τσίπρα?!? ( ο θεός κι Παναγία)
    -Που πας Αλέξη? Που πας ντυμένος σαν αλβανός?
    -Στον πρόεδρο της Δημοκρατίας πας, δεν πας σε οικοδομή! Δεν σου έμαθε η νταντά σου Αλέξη ότι όταν πας να συναντήσεις κάποιον ντύνεσαι ανάλογα! Αλέξη!
    -Από την πίσω πόρτα θα σε βάλουνε (μετά συγχωρήσεως) σαν το υπαλληλικό προσωπικό!
    -Αλήθεια Αλέξη την ξέρεις την οικοδομή?
    -Είναι αυτά τα μεγάλα κτήρια τα οποία χτίζει ο μπαμπάς σου Αλέξη! Που σου δίνουν κιόλας τα χρήματα να αγοράσεις και μηχανή!
    -Μηνμουπειςοτιδούλεψεςκαιτηναγόρασεςγιατίθατρελαθώ! Αλέξη! Μια εβδομάδα στο γραφείο του μπαμπά να σηκώνουν το τηλέφωνο δεν είναι δουλειά Αλέξη! Ούτε οι καφεδιές στο Da Capo είναι δουλειά Αλέξη!
    -Αλήθεια Αλέξη! Η λέξη «ένσημα» σου λέει τίποτα ή μήπως είναι το αντίθετο του «διάσημα»?Ε! Αλέξη?
    -Έγινες πρόεδρος κόμματος Αλέξη! Το δακτυλίδι που δέχτηκες δεν θα μας το δείξεις Αλέξη!!!
    -Αλέξη! Μαθαίνω πως έχεις πέραση στις συντρόφισσες Αλέξη! Ξέρεις αυτές με το ταγάρι και με την τρίχα στο πόδι να από την αξουρισιά, θεέ μου φύλαγε!
    -Αλέξη! Η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη μου είναι τα βόρεια προάστια! Άντε και το Paradise στην Μύκονο! Εκεί είναι η δεξαμενή των ψηφοφόρων Αλέξη! Εκεί θα βρεις την Κυρία Προέδρου!
    -Αλέξη! ανέβα στην μηχανή σου και ξαμολήσου Αλέξη! Όπου δεις κάμπριο με ξανθιά ρίχτεις αυτό το μακρινό σου χαμόγελο (σαν την Άπω Ανατολή ένα πράμα) και πες της… «Έχω και κόττερο! Πάμε μια βόλτα?»
    -Και πηγαίνετε σε μακρινές θάλασσες και τόπους!
    -Δεν θα μας λείψεις Αλέξη! Δεν θα μας λείψει ο πολιτικός σου λόγος Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι ιδέες σου Αλέξη! Δεν θα μας λείψουν οι πολιτικές σου θέσεις Αλέξη γιατί ποτέ δεν τις ακούσαμε από τα χείλια σου!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό ταξίδι!
    Καλό το ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ===================================
    Ρε Αλέξη, το ότι είσαι νέο και καλό παιδί, αυτό δεν σε κάνει να φέρεσαι και ως δήθεν απελευθερωμένος.
    Προσγειώσου λίγο στην πραγματικότητα και μη ξεκινάς ανάποδα.
    Και για να σου πω τι εννοώ, θα σε φέρω λίγο πίσω, γύρω στα 30 χρόνια.
    Τότε δηλαδή εσύ που ήσουν βρέφος.
    Τότε λοιπόν, ήταν ένας ‘‘μεγάλος ηγέτης’’ που είχε καθιερώσει ως σήμα κατατεθέν, το ζιβάγκο.
    Όταν αργότερα ‘‘λιγδώθηκε’’ για τα καλά, το έριξε στην γραβάτα και το σμόκιν.
    Κατάλαβες Αλεξάκη μου τι εννοώ;
    Ξεκίνα με ενδυματική ευπρέπεια, και αργότερα κάνε και τατουάζ στα μπράτσα σου. Έτσι κι’ αλλιώς από αυτή την πηγή θα αντλήσεις ψηφοφόρους.
    Προς το παρόν σοβαρέψου.
    Που ξέρεις, μπορεί να έρθουν έτσι τα πράγματα και κάποια φορά να γίνεις και κυβερνήτης αυτής της χώρας.
    Αυτό η ιστορία μας το δίδαξε.
    Ξέρεις σε τούτη τη χώρα, πόσοι κοιμηθήκανε ξεβράκωτοι και ξυπνήσανε άρχοντες;
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΩ ΠΟΥ ΣΟΥ
    ΦΑΝΕΡΩΝΗ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΙΝΗΣ
    ΠΛΟΥΣΙΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΟΛΛΑ
    ΤΑ ΜΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΜΕΝΟΥΣ
    ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ ΠΡΩΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑΙΣΤΩΡΙΚΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΙΡΕΣ ....
    ΤΗΛΕΦΩΝΟ 1718-274-1219 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
    - Για την Ευρώπη,
    - Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
    - Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
    - Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
    - Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
    - Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση