GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με βεβαιότητα...

. ΤΗΝ βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση δίνει λύσεις για το Ασφαλιστικό χωρίς να διαιωνίζει το πρόβλημα, εξέφρασε σε αποκλειστικές της δηλώσεις σ...

.
ΤΗΝ βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση δίνει λύσεις για το Ασφαλιστικό χωρίς να διαιωνίζει το πρόβλημα, εξέφρασε σε αποκλειστικές της δηλώσεις στο www.kyparissianews.gr και στο τοπικό ραδιόφωνο η υφυπουργός Απασχόλησης Σοφία Καλατζάκου αναλύοντας τις παράμετρους του κοινωνικού ζητήματος. Η συνέντευξη διοχετεύτηκε σε μεγάλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο προκαλώντας διάλογο για το θέμα.
Η υφυπουργός σε ερώτηση για την αναταραχή στο ασφαλιστικό με τις μάχες που δόθηκαν στη Βουλή τόνισε ότι "οι μάχες και οι συζητήσεις στο Κοινοβούλιο ήταν μαραθώνιες αφού στην Ολομέλεια περισσότεροι από 240 συνάδελφοι -πραγματικά πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Βουλής- τοποθετήθηκαν για το νομοσχέδιο, δεδομένου ότι μας αφορά όλους η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού ζητήματος" για να προσθέσει ότι "πιστεύω ότι η Ν.Δ. με την νωπή εντολή που έχει από νωρίς είχε ξεκαθαρίσει ότι από την 2η τετραετία διακυβέρνησης θα προχωρούσε στην μεταρρύθμιση, όμως κρίνω ότι οι διατάξεις ήταν ήπιες δίνοντας έμφαση κυρίως στην λειτουργική δομή της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και αυτό ήταν σημαντικό με την μείωση του αριθμού των Ταμείων και το ξεκαθάρισμα του χάους που επικρατούσε ώστε να μπεί ενιαία συμβατή μηχανοργάνωση, να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα, να γίνεται ενιαίος και λειτουργικός έλεγχος για όλα τα ταμεία". Υπενθύμισε ότι "για τις αλλαγές αυτές όλοι ενδιαφέρονται".
--------------------------------------------------------------

13 σχόλια

  1. Να κοιτάξει η κυριούλα να μην καταπατα τους νομους "με το βενζιναδικο που εχει χωρις να λαμβανει υποψη της την νομοθεσια που το απαγορευει για λογους ασφαλειας,-και που κανεις δεν την ενοχλει γιαυτο!!!-" και να αφησει τις αναλυσεις των ...κοινωνικων θεματων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALATZAKOY !!!!!!!!!!
    SOBARO ATOMO !!!!!!!!!!
    XAISTIKAME !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωρις να λαμβανει υποψη της την νομοθεσια που το απαγορευει για λογους ασφαλειας................... ειπε ο 12.36.



    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.


    Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    - ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ????? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ…………
    - ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΕ ????? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. !!!!!!!!!!!!
    - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΙ, ΣΠΑΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ???????
    - ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ??????
    - ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ??????????????
    - ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ??????????

    ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ???

    ΛΕΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ Η Κ.Κ.Ε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά και την παράδοση στην πολιτική, ο πατέρας της ένας αποτυχημένος ήτανε.
    Αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα που την ψηφίζουν ας μην διαμαρτύρονται τώρα. Καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε κυρά μου να τινάξεις καμμιά ελιά που θα μας μιλήσεις και γιά το ασφαλιστικό...
    Πήγαινε να κολλήσεις κανένα ένσημο πρώτα κωλόπαιδο του μπαμπα...
    Ούστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σεις είναι κι αυτή εδώ;
    Τελευταία άκουσα κάτι γι αυτήν όταν ανακοινώθηκε η σύνθεση της κυβέρνησης.
    Την είχα ξεχάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΝΑΙ πλέον σαφές ότι ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση έχει πειστεί ότι η προπαγάνδα περί «μεταρρυθμίσεων» δεν επαρκεί πλέον για να της εξασφαλίσει την πλειοψηφία.
    ΚΙ έχει βαλθεί να κυκλοφορεί σενάρια για νέα ανοίγματα προς το Κέντρο και την Κεντροαριστερά. Αν δεν είναι συνειδητή απόπειρα παραπλάνησης πρόκειται ασφαλώς για οικτρή αυταπάτη.
    ΓΙΑΤΙ φυσικά είναι αυτή ακριβώς η πολιτική της για τις μεταρρυθμίσεις που έχει αποξενώσει ακόμα και δικούς της μετριοπαθείς ψηφοφόρους και έχει διώξει τον αποκαλούμενο μεσαίο χώρο.
    ΕΙΧΕ τέσσερα ολόκληρα χρόνια για να ετοιμάσει τις προτάσεις της για το Ασφαλιστικό, με την πλειοψηφία των πολιτών να αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές.
    ΑΝΤΙ για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μεταρρύθμισης όμως παρουσίασε ένα συνονθύλευμα αποσπασματικών προτάσεων που δεν πληρούσε τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις ούτε για την επίλυση του προβλήματος αλλά ούτε και για την επίτευξη μιας ελάχιστης έστω συναίνεσης.
    ΕΠΕΔΕΙΞΕ δηλαδή την ίδια ακριβώς προχειρότητα που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε μείζον ζήτημα που προκύπτει.
    ΕΙΝΑΙ χαρακτηριστική και η υπόθεση του ΟΤΕ. Όταν αγοράστηκε ένα σημαντικό ποσοστό της εταιρείας από τη Μαρφίν η κυβέρνηση εμφανίστηκε θορυβημένη γιατί κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του «μάνατζμεντ». Έφτασε μάλιστα στο σημείο, για να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, να περάσει ρυθμίσεις αντίθετες με την κοινοτική νομοθεσία.
    ΟΤΑΝ το ποσοστό αυτό όμως πουλήθηκε στους Γερμανούς αιφνιδίως η απώλεια του ελέγχου της εταιρείας έπαψε να την απασχολεί ενώ το υπουργείο Οικονομικών έφτασε να διαδίδει ότι... εξαρχής επιθυμούσε μια τέτοια λύση.
    ΑΣ αποφασίσουν επιτέλους τι θέλουν να κάνουν και μετά ας μιλήσουν για μεταρρυθμίσεις!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Siga re seis tin yfipourgo an thymame kala kapoios Karagiozis KALATZAKOS eitane pali voleftis tin ND an den me apata i mnimi mou
    OLA TA GOUROUNIA TIN IDIA MOURI EXOUNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πίσω από την ανωνυμία μας κρύβονται τα κόμπλεξ και η ανασφάλειά μας. Βγάλτε όλη την οργή και το μίσος σας σε μια κυρία που έτυχε να είναι κόρη πρώην πολιτικού της Ν.Δ. Βγάλτε όλα τα απωθημένα επάνω της. Ξεχνάτε όλα τα συγγενολόϊα των πολιτικών που βρίσκονται μέσα στη Βουλή, αλλά και έξω απ’ αυτή. Ε! λοιπόν αφού τα ξεχνάτε όλα αυτά και κάνετε πως δεν βλέπετε, πάτε να φιλήσετε τις κατουρημένες ποδιές της Μιμής και μετά τα ξαναλέμε. Τον είδατε προχθές τον Γιωργάκη, τον (Λιάνη εννοώ). Ήταν καλεσμένος των ... δημοκρατικών δημοσιογράφων Χασαπόπουλου και Αναγνωστάκη. Στο πάνελ ήταν και ο Ψωμιάδης. Λόγω ασυλίας ο Γιωργάκης, (που αυτή οφείλεται στην ξαδέλφη του την Μιμίκα), έβρισε τον Ψωμιάδη με φράσεις πεζοδρομίου, του τύπου...κτήνος, καθήκι της πολιτικής, αλήτη και άλλα τινά. Είδες!!!. Μπράβο Γιώργο, ευτυχώς που είμαι από τα Γιάννενα και όχι από την περιφέρειά σου. Ειλικρινά ντρέπομαι για σένα, όχι που διαφώνησες με τον Ψωμιάδη, αλλά για την ευπρεπή...συμπεριφορά σου. Πραγματικά διδάσκεις ήθος. Α! ρε Δήμητρα τι κατάλοιπα άφησες!!!.
    end.
    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνεί η ΝΔ μετά την πίεση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για Δημοψήφισμα του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου με τέσσερες επιλογές, από τον Ελληνικό λαό.

    1. Να εφαρμοστεί το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο.
    2. Να Μειώσουμε τις Συντάξεις 80%.
    3. Να Καταργήσουμε τις Συντάξεις.
    4. Να Εκτελούμε τους Συνταξιούχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση