GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας βρούμε τον ασυνείδητο οδηγό...

. Αγαπητό press-gr, . Την προηγούμενη εβδομάδα ένας πολύ καλός μου φίλος, τραυματίστηκε άσχημα και εγκαταλήφθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό ...

.
Αγαπητό press-gr,
.
Την προηγούμενη εβδομάδα ένας πολύ καλός μου φίλος, τραυματίστηκε άσχημα και εγκαταλήφθηκε από έναν ασυνείδητο οδηγό ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον τραυματισμό του. Παραθέτω την μαρτυρία του φίλου μου και παρακαλώ πολύ εάν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω να επικοινωνήσει μαζί μου στο email: info@aa-informatics.gr.
"Την Τρίτη 26/2/2008 στις 7:25 π.μ. κατέβαινα την εθνική οδό (Κηφισός) προς τον Πειραιά με την μηχανή μου, μια μπλε BMW. Ο δρόμος είχε πολλή κίνηση και τα αυτοκίνητα προχωρούσαν σημειωτόν. Λίγο πριν τη γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας, στη μεσαία λωρίδα ήταν ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος (πιθανόν μαύρο) μάρκας Renault Megane το οποίο οδηγούσε ένας άντρας μεσήλικας με γκρίζα μαλλιά. Μέσα στη μέση του δρόμου είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και είχε βγει έξω από το αυτοκίνητό του για να ελέγξει εάν του έκανε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω του.
Εγώ προχωρούσα με τη μηχανή ανάμεσα από τα αυτοκίνητα όταν ξαφνικά μπροστά μου αντίκρισα την ανοιχτή πόρτα του Megane. Για να την αποφύγω έστριψα το τιμόνι αριστερά και αφού χτύπησα ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα καθώς και την πόρτα του Megane βρέθηκα στο δρόμο χτυπημένος και με τη μηχανή κατεστραμμένη. Ήρθε η αστυνομία και ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους να πάνε στη δεξιά λωρίδα για κατάθεση. Εμένα με πήρε σε λίγο το ασθενοφόρο. Στον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσα επάνω του έδωσα τα στοιχεία μου για να του κάνω δήλωση. Τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα πήγαν στη δεξιά λωρίδα (βοηθητική) περιμένοντας την αστυνομία για κατάθεση εκτός από το Megane που εξαφανίστηκε. Η αστυνομία έδωσε σήμα σύλληψής του αλλά δεν βρέθηκαν πουθενά τα ίχνη του.
Ο οδηγός του Megane με άφησε με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι το οποίο θα εγχειριστεί, με κατεστραμμένη τη μηχανή κι έφυγε. Το αυτοκίνητό του έχει την πόρτα του οδηγού χτυπημένη".

Ευχαριστώ πολύ,
Άννη Αγελοπούλου

22 σχόλια

  1. KAU TON AYNEITO YPOYRGO

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    EKTATH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΤΟ BLOGG-GR
    ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΟΚ
    ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ
    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ
    ΣΧΟΛΙΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΥΡΟΥΝ
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ
    ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΓΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ
    ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ BLLOPERS
    FRON CANADA DIOTI TOLMHSAN
    NA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER
    POY DIKAZOTAN GIA TON KAFE
    KATA TOY MEGGA-LOY HGETH BENIZELOY O OPOIOS STA ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε. ΕΛΕΓΕ
    ΩΣ ΠΑΠΠΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΙ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ
    ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ
    ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΥΠΑΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ως Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΗ ΝΑΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΗ
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΕΤΑ
    ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.
    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΗ ΝΕΑ ΒΙΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΓΡΑΜΕΝΟ ΠΟΙΟΣ
    ΕΙΝΑΙ.
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ
    ΧΑΜΠΑΡΗ'
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ
    ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΗ
    Ο ΜΕΓΑ ΗΓΕΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΡΧΗΓΙΑ.
    ΤΙ ΚΡΑΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ
    ΤΟ 1821 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΖΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ
    Η ΜΑΛΒΙΝΑ ΜΑΣ
    ΚΑΤΤΗΣ ΦΥΣΤΙΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΤΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΥ
    ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ
    ΑΝΑΤΡΕΦΗΣ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ
    ΣΟΥ.
    www.youtube.com/nemesisrellos binteo ESXATH PRODOSIA
    BENIZELOY KAI SIA.
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    Ο ΡΕΛΛΟΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.??????
    ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε σκατομαλακα, εδω η κοπελλα λεει τον πονο της, κι εσυ μας ζαλιζεις τ αρχιδια με τις μαλακιες σου.
    Αντε γαμησου ρε μουνι,που νομιζεις οτι ολος ο κοσμος ειναι η κοσμαρα σου. Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιά όσους δε με ξέρουν είμαι ο Θόδωρος Βασιλείου, γνωστός μαλάκας, οπαδός του Βενιζέλου και έχω το blog μπαγλαμάς-μπακλαβάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Περνούσα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα"...από εδώ έχεις χάσει το μισό δίκιο σου...γιατί περνούσες ανάμεσα από τα αυτοκίνητα?
    Είχες χώρο και ορατότητα? Ολόκληρη πόρτα και καρφώθηκες επάνω της? Ο άλλος μέσα σε κίνηση πρόλαβε και έφυγε?
    Σκέφτηκες καθόλου τι θα γινόταν εάν ήσουν κανονικά σε λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να κάνεις ελιγμούς ανάμεσα από αυτοκίνητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Σκέφτηκες καθόλου τι θα γινόταν εάν ήσουν κανονικά σε λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς να κάνεις ελιγμούς ανάμεσα από αυτοκίνητα? "

    θα σου πώς εγώ τι θά γίνει αν κάποια μέρα όλοι οι μοτοσυκλετιστές σταματήσουν να κάνουν ελιγμούς:
    Oι ουρές των αυτοκινήτων θα ξεκινάνε από τη Θήβα και θα φτάνουν την Κόρινθο.Και όλες οι χιλιάδες μικρομεταφορές που γίνονται από τα παιδιά με τα πάπακια θα κάνουν εβδομάδες ολόκληρες να τελειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσοχή στην διήθηση η οποία είναι αναγκαίο κακό, για τους έχοντες δίτροχα.
    Περαστικά και προσεκτικότερα άλλη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέσα στη μέση του δρόμου είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και είχε βγει έξω από το αυτοκίνητό του για να ελέγξει εάν του έκανε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω του.

    6:28 μμ την 4 Μαρ 2008

    Ελπίζω αυτό να μην το έχεις πει στην καταθεσή σου διότι δείχνει ότι τον είχες δει άρα κακώς έπεσες επάνω ανεξάρτητα από το εάν ο οδηγός είχε εσφαλμένα ή όχι ανοίξει την πόρτα.

    Περαστικά σου εύχομαι και περισσότερο προσοχή στο μέλλον.

    Γενικά σε ένα τροχαίο όταν υπάρχουν τραυματίες ασκείται αυτεπάγγελη δίωξη στους εμπλεκομένους.

    Κυρία Τασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...Εγώ προχωρούσα με τη μηχανή ανάμεσα από τα αυτοκίνητα όταν ξαφνικά μπροστά μου..."

    αφου ζεις να μην το ξανακάνεις....περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. υπαρχει και μεση λυση ,να κανεις ελιγμους με 10-20 χιλιομετρα την ωρα ωστε να μπορεις να αποφυγεις μια πορτα ανοιχτη.Αν δηλαδη καποιος σε τρακαρει στη μεση του δρομου δεν θα σταματησεις να δεις την ζημια που σου εκανε ?
    αυτο δεν ειναι παραπτωμα και κατα την γνωμη μου θα τον πληρωνε η κοπελια για την ζημια.
    Αλλα το εγκληματικο της υποθεσης ειναι οτι την παρατησε και δεν προσφερθηκε να δωσει τυχον βοηθεια.
    οπως παλι ειναι εγκληματικο να ανοιξει την πορτα χωρις να ελενξει πρωτα!
    περαστικα και ευχομαι να βρεθει και να τιμωρηθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα μωρέ, μην ασχολείστε...

    Την ξέρω την Άννυ, μία χοντρή καβαλημένη πατσαβούρα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέσα στη μέση του δρόμου είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και είχε βγει έξω από το αυτοκίνητό του για να ελέγξει εάν του έκανε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω του.

    Δηλαδή, άνοιξε την πόρτα με ασφάλεια (δεν σε χτύπησε στο άνοιγμα), βγήκε έξω να ελέγξει …. Και εσύ προφανώς κινούμενος με αρκετά μεγάλη ταχύτητα ανάμεσα στα αυτοκίνητα - δηλαδή με μεγαλύτερη ταχύτητα από τον ορίζοντά σου – προσέκρουσες σε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε οδηγό την στιγμή εκείνη ….

    Δηλαδή αν το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και ο ιδιοκτήτης του σε άλλη πόλη θα έπρεπε να σε αποζημιώσει ?????

    Δεν μου φαίνεται πως έχεις δίκιο φίλε

    Περαστικά και Προσεκτικότερα την επόμενη φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΚΟΚ απαγορεύει σε όλα τα οχήματα (ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΤΡΟΧΑ) να κινούνται ιππαστί ανάμεσα στις λωρίδες. Βέβαια όλοι οι οδηγοί διτρόχων το κάνουν καθημερινά και συνήθως δεν συμβαίνει τίποτα. Όταν όμως συμβεί η στραβή φίλε οδηγέ διτρόχου μην έχεις την απάιτηση να τη βγάλεις και καθαρή. Έχετε αποθρασυνθεί τόσο πολύ που μερικοί βρίζετε τους οδηγούς αυτοκινήτων επειδή δεν φροντίζουν να σας αφήνουν αρκετό χώρο να περνάτε ανάμεσα. ΑΙΣΧΟΣ. Επί πλέον, όχημα κινούμενο ή ακίνητο που βρίσκεται εμπρός στο οπτικό σου πεδίο ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ με μόνη εξαίρεση άν κάνει όπισθεν. Οφείλεις να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας, δηλ. να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να αντιδράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ προχωρούσα με τη μηχανή ανάμεσα από τα αυτοκίνητα όταν ξαφνικά μπροστά μου αντίκρισα την ανοιχτή πόρτα του Megane.= μηπως πρεπει να πληρωσεις εσυ το Megane?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 11:59 πμ οδηγώ καθημερινά δίτροχο αρκετά χρόνια τώρα.

    Συμφωνώ μαζί σου σε αυτά που περιγράφεις αλλά βρε αδερφέ οι 7 στους 10 οδηγούς (δειγματοληπτικά) επιβατηγών ΙΧ δεν ανάβουν φλας όταν πρόκειται να στρίψουν. ΑΙΣΧΟΣ. Θα σου πω και εγώ. Τόση βαρεμάρα υπάρχει εκεί μέσα στη καμπίνα;

    Στα δίτροχα βέβαι το αντίστοιχο ποσοστό είναι μεγαλύτερο.

    Άρα το συμπέρασμα ποιό είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα, οτι ειμαστε μαλακες, γι αυτο και εχουμε το μεγαλυτερο αριθμο θανατων απο τροχαια στην Ευρωπη.
    Μια κωμοπολη ξεκληριζεται το χρονο, χωρια οι σακατηδες κι εμεις σφυραμε αδιαφορα.
    Αξιος ο μισθος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταρχας περαστικά σου.
    Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου μάλλον ο ιδιοκτήτης του Megane θα πρεπει να ψαχνει εσένα για να τον αποζημιώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εαν ησασταν εσεις θα σας αρεσε ο καργιολης που σας χτυπησε να εφευγε χωρις να γυρισει να σας δει αντε μαλακες και στα παιδια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους που εύχονται περαστικά στον φίλο μου ο οποίος εχθές βγήκε από το νοσοκομείο μετά από εξάωρη εγχείριση.

    Δεν καταλαβαίνω τον αναγνώστη που με βρίζει... Μια προσπάθεια έκανα μέσω αυτής της ανάρτησης, να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός.

    Επίσης, θέλω να πω σε όσους αναφέρονται ότι ο οδηγός της μηχανής φταίει, ότι η αστυνομία που πήρε κατάθεση από όλους τους οδηγούς που βρίσκονταν γύρω καθώς και από τον φίλο μου, έχει ήδη εκδόσει ένταλμα για τον οδηγό του Megane για πρόκληση ατυχήματος και εγκατάλειψη του θύματος...

    Και προς όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων (κι εγώ είμαι μια από εσάς): ο ΚΟΚ ρητά δηλώνει ότι απαγορεύεται να σταματάς μέσα στη μέση του δρόμου και φυσικά να ανοίγεις την πόρτα σου χωρίς να ελέγξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...από την άλλη λέει ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να οδηγείς ΠΑΝΩ στην διαχωριστική λωρίδα και ΑΝΑΜΕΣΑ στα αυτοκινητα! Επιτέλους οι μηχανες ας σταματήσουν να κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, φίλοι δικυκλιστές, είναι ότι διαβάζετε τον ΚΟΚ έτσι όπως ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ και όχι έτσι όπως είναι.

    Σε τελευταία ανάλυση όμως, και πέρα από τον ΚΟΚ, είστε ο αδύναμος κρίκος και δεν φαίνεται να σας «κόβει» ιδιαίτερα.

    Συγνώμη για τον κυνισμό μου, αλλά αυτό που «παίζει» ο οδηγός αυτοκινήτου είναι μερικές τσαλακωμένες λαμαρίνες, ενώ αυτό που «παίζετε» εσείς είναι το ΚΕΦΑΛΙ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *