GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενσημα ημιαπασχόλησης...

, Ζω και εργάζομαι στα Χανιά. Εργάζομαι κανονικά 8ωρο πενθήμερο, οι αποδοχες μου ειναι 560 το μηνα και ένσημα ημιαπασχολησης, ολοι μου οι φ...

,
Ζω και εργάζομαι στα Χανιά. Εργάζομαι κανονικά 8ωρο πενθήμερο, οι αποδοχες μου ειναι 560 το μηνα και ένσημα ημιαπασχολησης, ολοι μου οι φιλοι στον ιδιωτικό τομέα ειναι με ένσημα ημιαπασχολησης, ειμαι 2 χρονια στην δουλειά αυτη, έλεγχος απο ικα -επόπτες κτλ δεν εχει γινει ποτε, ουτε σε καμία επιχείρηση που δουλεύουν παιδιά που ξερω. Ο κοινωνικός κύκλος αφεντικων-κατεχοντων μεγάλες θέσεις στο δημόσιο στην πολη αυτη ειναι ο ιδιος.
Πρόσφατα τοπική εφημερίδα έγραφε ότι 1 στους 4 είναι ανασφάλιστος στα Χανιά (μπαλωμενα και κουκουλωμενα). Ειναι μεγαλύτερο το προβλημα
Καντε κατι, ΒΟΗΘΕΙΑ.

Κ.Κ.

85 σχόλια

  1. ?Ιερή η απεργία δεν λέω αλλά τα πράσινα τρωκτικά που διορίστηκαν από το παράθυρο μας έχουν πιει το αίμα τόσα χρόνια μαζί με πρασινομπλε λαμόγια που μας κυβερνούν.

    Κώστακη από τα ψιλά έπρεπε να αρχίσεις πρώτα, μείωση μισθών των βουλευτών μια σύνταξη συν την βουλευτική και τέλος εφόσον δεν έχουν έξτρα εισοδήματα, κότεψες όμως και έχασες δεν πείθεις πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ που πολύ θα πάρουν 2 χιλιάρικα σύνταξη επειδή κάποιοι τους έβαλαν από το παράθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μισθωτή εργασια (δικαίωμα κατά το ΚΚΕ και τα λοιπά κομματόσκυλα),δεν είναι παρά ένας υπέροχος τρόπος να σε πηδάνε μια ζωή και στο τέλος, στα 65 σου, θα πάρεις και 600 ευρώ για τα οποία θα πρέπει να είσαι και ευγνώμων...Οταν μάλιστα ζεις και σε κλειστές κοινωνίες σε αναγκάζουν να νοιώθεις και υποχρεωμένος στο αρχιδάκι που σε προσέλαβε και φυσικά σε εκμεταλεύεται διότι "μέχρι τόσα μπορεί η μικρή μας εταιρεία..." Όσον αφορά στο ΙΚΑ, αν δεν καταγγείλλεις εσύ το αρχδάκι, δεν το βλέπω να έρχεται από μόνο του αδερφέ...δυτυχώς η λύση βρίσκεται στη συλλογική προσπαθεια, αλλά αυτό είναι άγνωστη λέξη στη χώρα του ωχαδελφισμού και των εργατοπατέρων...Αλήθεια τους αληταράδες της ΓΣΕΕ τους ενόχλησες? Μην το κάνεις, έχουν δουλειά....διαπραγματεύονται με το ΣΕΒ για τη φετινή κοροϊδία του 3%, έχουν να ετοιμάσουν και την επομενη απεργία... και φυσικά το κράτος θα τα ξύνει και ο κωστάκης και ο ΣΕΒ θα αγχωθεί τωρα που η ΓΣΕΕ ετοιμάζει 24ωρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μιλήσουμε και για το ενοίκιο εργαζομένων τα χαμένα ένσημα τα στέϊντζ τις απλήρωτες υπερωρίες τα χαμηλά μεροκάματα τις κλεψιές των ταμία από το κάθε λαμόγιο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καθίκια, ρε αλήτες, ρε μαθημένοι καταχραστές κλέφτες μαφιόζοι νεοδημοκράτες με τα παπαγαλάκια σας!

    Ενας τεχνίτης της ΔΕΗ έχει προσδόκιμο ζωής από 10-20 χρόνια λιγότερο από εσάς.

    Ρε κομματόκοπρόσκυλα, ο άνθρωπος αυτός ΖΕΙ με το καρκινογόνο κλοφέν, αναπνέει καρκινογόνο αμίαντο, έρχεται καθημερινά σε επαφή με βαρέα μέταλλα (πχ PB) μπουσουλάει και έρπει από ανθρωποθυρίδες στην κόλαση την ίδια.

    Ρε παπαδάκια του Πάπα της Διαφθοράς, εραστές της κυβέρνησης των αρχειοθετημένων σκανδάλων, οι άνθρωποι αυτοί στα ορυχεία πεθαίνουν κατά κανόνα από ασθένειες του αναπνευστικού, κρέμονται από κλουβιά σε πυλώνες ΥΥΤ, παθαίνουν συχνά ατυχήματα η δυστυχήματα, έχουν σχεδόν πάθει εθισμό στις ηλεκτροπληξίες, κάνουν την πιο βαριά και ανθυγιεινή δουλειά και σέρνονται συχνά στα δικαστήρια για πράγματα που δεν φταίνε!

    Ολα αυτά για να ζούμε καλύτερα εμείς, για να έχουμε ένα υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής και ανάπτυξης ενώ πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ πολύ αυξημένες σε σχέση με άλλους εισφορές που γίνονται κεφάλαιο της ΔΕΗ.

    ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος, αφού το κράτος δεν χρειάζεται να καλύψει έλλειμμα, το ταμείο τους είναι κατά πολύ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ.

    Εσείς ΚΛΕΦΤΕΣ ενώ χρωστάτε παντού, ενώ τα κάνατε σκατά με τον Τσιτουρίδη, τα ομόλογα, τους κουμπάρους, τον κομπιναδόρο (απάτη σε βάρος του Δημοσίου ΚΑΙ των ψηφοφόρων) καντινιέρη Μαγγίνα (θα ξεράσω με τον γλοιώδη που ήταν απόψε στον ΑΛΦΑ) με τις εισφοροαπαλλαγές των δικών σας και με την χρήση των περιουσιών των ταμείων για να σωθεί ο Αλογοσκούφης αι ο προϋπολογισμός του, ΤΩΡΑ θέλετε να βάλετε χέρι και στα λεφτά αυτών των ανθρώπων!

    Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας δούμε στην φυλακή η στον τάφο, εσάς που κλέβετε, εσάς που καταστρέφετε την χώρα με όλη την υποδομή και κοινωνική της συνοχή.

    Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η μελλοντική κυβέρνηση στον τόπο είναι δικαστήρια για όλες αυτές τις πολιτικές μαφιόζικες συμμορίες που από την θέση κλεμμένης εξουσίας λυμαίνονται την χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρασκευή, 7 Μάρτιος 2008
    "Για το θέμα των Σκοπίων".(email)

    E-mail από mο*****7@gmail.com


    "ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.
    Αναφορικα με το θεμα των Σκοπιων.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

    ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?


    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ?
    Παρακαλω πολυ οποιος γνωριζει αν ειναι εφικτο ας μου δωσει μια απαντηση διοτι θεωρω οτι ειναι η μονη λυση ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.


    ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΦiΚΤΟ?ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ?"
    Αναρτήθηκε από The acrobats στις
    Παρασκευή, Μάρτιος 07, 2008


    ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ BLOGGING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ενσημα ημιαπασχόλησης..."
    Φίλε μου το 1965 μαζί με ένα φίλο μου, ήμασταν 19 χρονών, πήγαμε στην Αθήνα και η εύκολη δουλειά που πληρωνόταν και καλά ήταν στην οικοδομή. Αν και είχα δουλέψει στην Θεσσαλονίκη ένα καλοκαίρι στις διακοπές του καλοκαιριού δεν ήξερα ότι υπάρχει ΙΚΑ γιατί κανείς δεν μας ασφάλιζε. Στην Αθήνα μας είπε ένας γνωστός μας ότι για δουλειά πρέπει να πάμε πρωί στο καφενείο των νέων στην ομόνοια. Πράγματι πήγαμε και βρήκαμε δουλειά σε ένα υπεργολάβο σε σοβάδες , το πρώτο μου μας ζήτηση ήταν το βιβλιάριο ΙΚΑ και όταν των είπαμε ότι δεν έχουμε μας ζήτησε την ταυτότητα που δεν είχαμε μαζί μας και μας είπε να πάμε την άλλη μέρα με την ταυτότητα για να μας βγάλει βιβλιάριο του ΙΚΑ . Σε ερώτηση μου τι πειράζει αν δουλεύαμε και σήμερα, μου απάντηση ότι αν περάσει το συνδικάτο και βρει εργάτες ανασφάλιστους θα κλίσει την οικοδομή για ναι βδομάδα.
    Αυτά γινόταν στην Αθήνα πριν 33 χρόνια, και λογικό θα ήταν να γινόταν σήμερα σε όλη την Ελλάδα. Τι έκανε ο πρώην ΓΓΣΕ και ο νυν για την εισφοροδιαφυγή , και καλά τον είπε τον κο Πολυζοόπουλο σε μια εκπομπή ποιο εργοτάξιο έκλεισε που στον ιδιωτικό τομέα δεν πληρώνει σωστά και δεν ασφαλίζει τους εργαζόμενους. Το μόνο που κάνουν είναι να συμμετέχουν σε απεργίες των ισχυρών συνδικάτων (ΔΕΗ. Τράπεζες, αστικά κτλ) και προσπαθούν πως θα γίνουν βουλευτές μέλη κομμάτων με αυτά θα ασχολούνται τώρα.
    Μην περιμένεις από το ΙΚΑ να κάνει κάτι γιατί οι υπάλληλοι του ΙΚΑ είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το ΙΚΑ είναι για να δουλεύουν αυτοί και όχι να φροντίζουν για σένα , όπως και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που νομίζουν πως η δουλειά που έχουν είναι για αυτούς και όχι να εξυπηρετούν αυτούς που τους πληρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημενα αλητακια Bloopers...

    Σας μιλά μια Καναδεζα (γεννημένη και αποφοιτη πανεπιστημιου του Τοροντο)η οποία γνωρίζει πολυ καλα τους Ελληνες του εξωτερικου και δη του Καναδα!!
    Μαλλον μπερδευτηκατε και επρεπε να λεγεστε Blobers ...δηλαδη κουραδες πτηνων... γιατι μονο άνθρωποι με σκατα στο μυαλό τους, η αγνοια λογω της μιζερης ξενιτιάς, η βαρειά προσηλωση σε νοοτροπια γκετο, μπορουν ναισχυρίζονται ότι ολοι οι μορφωμενοι μαζευτηκαν στην ΔΕΗ, σε λιγο θα μας πειτε να κανουμε και τη ΔΕΗ πανεπιστημιο!! ελεος!
    Θα θελα να δω ρε μαλακες, αν σαν φοιτητες αναγκαζοσασταν να πληρωνατε utιlities στα σπιτια που μενετε της ταξεως των 200 usd τι θα λέγατε!! PATHETIC Danforth residents....ζειτε σ ενα κρατος που εχετε 1ης ταξης μορφωση και πληρωνετε 1500 δολ. διδακτρα σε κορυφαια πανεπιστημια και εχετε και δωρεαν ασφαλιση...! Σας ασφαλιζει το Καναδικό Κρατος για να μπορειτε να λετε ολες αυτες τις μαλακίες?
    Επειδη...ξερω πως ειναι οι Ελληνες του Καναδα και τη γλώσσα τους δεν την βγαζουν τοσο εξω.. Μου φαινεστε περισσοτερο για αναρχοφασιστοκομμουνιστακια...που η μαλακια εχει σφηνωσει σαν τον καρκινο εκει που μονο μια επεμβαση μπορει να σας σωσει!! Τσογλανια...θα βγειτε στη ζωή και θα δουλεψτε αργα η γρηγορα...και τοτε θα δω την σκατομαγκια σας!!
    Αν ειστε ακομα Καναδα...περναει μια υφεσηηηηηηη...μουρλια... Σκατομαγκες ζειτε στο πολιτισμό και τολματε να μας κρίνετε? Αν έχετε κατι αναμεσα στα σκελια σας, βάλτε τσιγκινα σοβρακακια και ελατε αγορακια μου εδω, στην χωρα της ΔΕΗ να δειτε τι εστι κοκο... σαν κλαμμενες αδελφες θα γυριστε στο σπιτακι σας και στη ποδιά της μανουλας σας!!
    ΟΥΣΤ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ καλή ιδέα η Θεσσαλονίκη!!! Νά πάνε και οι 300 αληταράδες εκεί να κάνουν παρέα με το φασιστοειδές το Ζουράρι και να γλυτώσουμε και το μποτιλιάρισμα στο σύνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Ρε καθίκια, ρε αλήτες, ρε εθισμένοι καταχραστές κλέφτες μαφιόζοι νεοδημοκράτες με τα παπαγαλάκια σας!


    Ενας τεχνίτης της ΔΕΗ έχει προσδόκιμο ζωής από 10-20 χρόνια λιγότερο από εσάς.

    Ρε κομματόκοπρόσκυλα, ο άνθρωπος αυτός ΖΕΙ με το καρκινογόνο κλοφέν, αναπνέει καρκινογόνο αμίαντο, έρχεται καθημερινά σε επαφή με βαρέα μέταλλα (πχ PB) μπουσουλάει και έρπει από ανθρωποθυρίδες στην κόλαση την ίδια.

    Ρε παπαδάκια του Πάπα της Διαφθοράς, εραστές της κυβέρνησης των αρχειοθετημένων σκανδάλων, οι άνθρωποι αυτοί στα ορυχεία πεθαίνουν κατά κανόνα από ασθένειες του αναπνευστικού, κρέμονται από κλουβιά σε πυλώνες ΥΥΤ, παθαίνουν συχνά ατυχήματα η δυστυχήματα, έχουν σχεδόν πάθει εθισμό στις ηλεκτροπληξίες, κάνουν την πιο βαριά και ανθυγιεινή δουλειά και σέρνονται συχνά στα δικαστήρια για πράγματα που δεν φταίνε!

    Ολα αυτά για να ζούμε καλύτερα εμείς, για να έχουμε ένα υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής και ανάπτυξης ενώ πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ πολύ αυξημένες σε σχέση με άλλους εισφορές που γίνονται κεφάλαιο της ΔΕΗ.

    ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος, αφού το κράτος δεν χρειάζεται να καλύψει έλλειμμα, το ταμείο τους είναι κατά πολύ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ.

    Εσείς ΚΛΕΦΤΕΣ ενώ χρωστάτε παντού, ενώ τα κάνατε σκατά με τον Τσιτουρίδη, τα ομόλογα, τους κουμπάρους, τον κομπιναδόρο (απάτη σε βάρος του Δημοσίου ΚΑΙ των ψηφοφόρων) καντινιέρη Μαγγίνα (θα ξεράσω με τον γλοιώδη που ήταν απόψε στον ΑΛΦΑ) με τις εισφοροαπαλλαγές των δικών σας και με την χρήση των περιουσιών των ταμείων για να σωθεί ο Αλογοσκούφης και ο προϋπολογισμός του, ΤΩΡΑ θέλετε να βάλετε χέρι και στα λεφτά αυτών των ανθρώπων!

    Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας δούμε στην φυλακή η στον τάφο, εσάς που κλέβετε, εσάς που καταστρέφετε την χώρα με όλη την υποδομή και κοινωνική της συνοχή.

    Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η μελλοντική κυβέρνηση στον τόπο είναι δικαστήρια για όλες αυτές τις πολιτικές μαφιόζικες συμμορίες που από την θέση κλεμμένης εξουσίας λυμαίνονται την χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

    Οταν ο συνδικαλισμός στρέφεται κατα της υγείας και της ασφάλειας του λαου τότε η απεργια μετατρέπεται σε ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

    Οι κυριοι της ΔΕΗ πρέπει να καταλάβουν οτι η ΔΕΗ δεν είναι το κοτέτσι του χωριού τους .

    ΜΕ αυτό τον τρόπο μερικοι ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο οτι εχω αντιληφθει φιλε μου οι BLOOPERS (η κουτσουλιες αλλιως...η φασιστομπλογκαδες αλλιως) πιθανολογειτε οτι ειναι πολιτες μονιμοι κατοικοι ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ..Εποικοι του πρωην ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ και μελλοντικοι Κατοικοι ΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣΙΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας δούμε στην φυλακή η στον τάφο, εσάς που κλέβετε, εσάς που καταστρέφετε την χώρα με όλη την υποδομή και κοινωνική της συνοχή.
    Rotise tin Baso :
    Poioi ploutisan apo to pasok mipos oloi ?
    Poio einai oi akathartoi mipos oloi ? mia kai den kanan katharsi
    Gia pia skandala mila o Pagkalos katiggile sto Simiti kai ton elege asta afta kanoun kako sto komma , kala den imaste stin kibernisi.
    To lathos thw ND oti empisteftike se orismenous anthropous pou bgikan skartoi kai den tous xaristike
    Anthropoi san kai sena me tetio misos pola mporoume na perimenoume mexri kai sampotaz stin eteria pou doulevis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. BLOOPERS KISS MY J.LO ASS AND

    BUUUUUUUUUZZZZZZZZZZZZ OFFFFFFFFFFFFFFFFF!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. axxxxxxxxxxxx POSO TO ΕΥΧΑΡΣΤΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΥΝΔΗΚΑΛΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ!!


    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ!!
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!@!

    ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΔΕΙΧΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ!!


    ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΤΕ


    ΤΟ ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ


    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΗΣΤΟ ΧΑΡΑΜΟΙΦΑΙΔΕΣ ΤΕΜΠΛΕΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ


    ΠΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!Η ΦΙΛΟΘΕΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό για αρχή:

    Οι αντισυνδικαλιστικές μαλακίες που διαβάζετε είναι μια προσφορά της οργάνωση νέων του νομού Ηλείας της ΝΔ.

    τα χειρότερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Electricity in Karachi out


    A massive power outage left Karachi, Pakistan -- the nation's largest city with a population of 15 million people -- without electricity on Thursday, an official said.

    The city uses power from a national electricity supplier to make up for its shortfall. When the supplier suddenly cut power for an unknown reason, a short occurred, knocking out electricity to all of Karachi, a spokesman for Karachi Electric Supply Corp. told CNN.

    Power was expected to return by Thursday evening.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αντισυνδικαλιστικές μαλακίες που διαβάζετε είναι μια προσφορά της οργάνωση νέων του νομού Ηλείας της ΝΔ.
    οχι όλες λεβέντες, όχι όλες...
    δηλαδή η ΓΣΕΕ δεν είναι πουλημένη κι εγώ ανήκω στη ΝΔ? Ωπα αδέλφια, σιγά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Ρε καθίκια, ρε αλήτες, ρε εθισμένοι καταχραστές κλέφτες μαφιόζοι νεοδημοκράτες με τα παπαγαλάκια σας!


    Ενας τεχνίτης της ΔΕΗ έχει προσδόκιμο ζωής από 10-20 χρόνια λιγότερο από εσάς.

    Ρε κομματόκοπρόσκυλα, ο άνθρωπος αυτός ΖΕΙ με το καρκινογόνο κλοφέν, αναπνέει καρκινογόνο αμίαντο, έρχεται καθημερινά σε επαφή με βαρέα μέταλλα (πχ PB) μπουσουλάει και έρπει από ανθρωποθυρίδες στην κόλαση την ίδια.

    Ρε παπαδάκια του Πάπα της Διαφθοράς, εραστές της κυβέρνησης των αρχειοθετημένων σκανδάλων, οι άνθρωποι αυτοί στα ορυχεία πεθαίνουν κατά κανόνα από ασθένειες του αναπνευστικού, κρέμονται από κλουβιά σε πυλώνες ΥΥΤ, παθαίνουν συχνά ατυχήματα η δυστυχήματα, έχουν σχεδόν πάθει εθισμό στις ηλεκτροπληξίες, κάνουν την πιο βαριά και ανθυγιεινή δουλειά και σέρνονται συχνά στα δικαστήρια για πράγματα που δεν φταίνε!

    Ολα αυτά για να ζούμε καλύτερα εμείς, για να έχουμε ένα υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής και ανάπτυξης ενώ πληρώνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ πολύ αυξημένες σε σχέση με άλλους εισφορές που γίνονται κεφάλαιο της ΔΕΗ.

    ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ στο κράτος, αφού το κράτος δεν χρειάζεται να καλύψει έλλειμμα, το ταμείο τους είναι κατά πολύ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ.

    Εσείς ΚΛΕΦΤΕΣ ενώ χρωστάτε παντού, ενώ τα κάνατε σκατά με τον Τσιτουρίδη, τα ομόλογα, τους κουμπάρους, τον κομπιναδόρο (απάτη σε βάρος του Δημοσίου ΚΑΙ των ψηφοφόρων) καντινιέρη Μαγγίνα (θα ξεράσω με τον γλοιώδη που ήταν απόψε στον ΑΛΦΑ) με τις εισφοροαπαλλαγές των δικών σας και με την χρήση των περιουσιών των ταμείων για να σωθεί ο Αλογοσκούφης και ο προϋπολογισμός του, ΤΩΡΑ θέλετε να βάλετε χέρι και στα λεφτά αυτών των ανθρώπων!

    Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σας δούμε στην φυλακή η στον τάφο, εσάς που κλέβετε, εσάς που καταστρέφετε την χώρα με όλη την υποδομή και κοινωνική της συνοχή.

    Η μεγαλύτερη προσφορά που μπορεί να κάνει η μελλοντική κυβέρνηση στον τόπο είναι δικαστήρια για όλες αυτές τις πολιτικές μαφιόζικες συμμορίες που από την θέση κλεμμένης εξουσίας λυμαίνονται την χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυστυχώς άλλοι αναγκάζονται να δουλεύουν υπό τέτοιες συνθήκες και να παίρνουν ένα μισθό της πλάκας και άλλοι κάνουν τους έξυπνους και μιλάνε υποτιμητικά για χλιδανεργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ


    50 ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ


    ΚΡΑΤΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ 11,000,000

    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ


    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΙ ΡΕ ΛΑΠΑΔΕΣ


    ΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΜΦΑΝΙΣΟΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπον επειδη δεν παμε καλα

    -1- Το ασφαλιστικο επρεπε να ξεκιναει με αυξηση οριων ΠΡΩΤΑ στους βουλευτες (δεν εννοω απο τα 4 στα 8 οπως εγινε --μουαχαχα τι τρομπες ρε, λαμογια!!!)

    -2- Ποτε ενδιαφερθηκε η ΓΣΕΕ ή αντεδρασε προς εργοδοτες που εχουν ανασφαλιστους εργατες? Το μονο που κανει ειναι να αντιδρα μονιμως σε καθε τι που εισηγειται η κυβερνηση.. Θυμαστε εσεις καμμια φορα να πηγε να καταγγειλει κανα εργοδοτη? Δεν πρεπει να προστατευει τα δικαιωματα των εργατων?
    μια φορα ρε πουστη μου.. δεν υπαρχει!!
    αντιθετως ειχε ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ εκεινον τον παπαρα που τα επερνε απο τους εργαζομενους για να τους φτιαξει τα χαρτια για να βρουν δουλεια...

    -2- Εχει χασει ποτε κανεις την δουλεια του στο Δημοσιο απο ολους αυτους του κατεβαζουν τους διακοπτες τωρα? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑ αυτα τα χρονια καποιος θα εκανε και καποια μαλακια, καποια αμελεια, καποια απροσεξια.. εχει απολυθει κανεις??????????? ΕΕΕΕΕΕ?????? ΟΛΟΙ ειναι οι τελειο και υποδειγματικοι? και τοτε γιατι η χωρα ειναι μπουρδελο??

    -3- ΟΛΟΙ αυτοι που κανουν ελεγχο στις διαφορες επιχειρησεις, τοσο πουλημενοι ειναι...? Θα επρεπε σε καθε ελεγχο να βρισκουν και απο καμμια 10αρια παρανομιες οσον αφορα ανασφαλιστους εργαζομενους ή δηλωμενους εργαζομενους ή νομιμα εργαζόμενους... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και η θεια μου να ξερει οτι στο σερβιτορο της ταβερνας δεν κολλανε ενσημα και να μην το ξερουν οι ελεγκτες του ΙΚΑ?????

    Απλα τα παιρνουνε κανονικα και μετα αν πανε να τους θιξουν το ασφαλιστικο τους, παιρνουν τους δρομους και τα βουνα.. ωραιοι μαγκες, αγωνιστες του ταληρου...

    -partyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βάλε μια φωτιά στα Χανιά και σήκω φύγε.

    Οι αφρικάνοι αποκλείεται να πληρώσουν ποτέ ΙΚΑ, δεν ξέρουν ότι υπάρχει κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ


    50 ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ


    ΚΡΑΤΑΝ ΟΜΗΡΟΥΣ 11,000,000

    ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ


    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΙ ΡΕ ΛΑΠΑΔΕΣ


    ΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΜΦΑΝΙΣΟΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οπως και να παρεις χαλια ακουγεται.εμενα παντως θα με ανησυχουσε πιο πολυ o ημιμισθος 560 παρα τα ημιενσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν οι πολιτικοί θέλουν να δείξουν ότι είναι κοντά στο λαό, να μπουν στη θέση του εργαζόμενου αυτού για μία τετραετία με 560 το μήνα και κανονικό οκτάωρο και μετά ας μας πουν ότι καταλαβαίνουν το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δούλεψα 14 χρόνια σε ατμοηλεκτρικους σταθμούς σε κατασκευές και συντηρήσεις στα καζάνια της ΔΕΗ γνωρίζω πολύ καλά τις συνθήκες που δουλεύεται όλη
    Τα μπουκάλια τα Ουίσκι οι ρετσίνες και τα γριλ δεν σταματούν ποτέ το Οχτάωρο δεν το τηρείται ποτέ. Στις κολώνες ανεβαίνουν μόνον για βλάβες κάτι λίγα άτομα σε όλη την Ελλάδα και την συντήρηση την κάνουν εργολάβοι
    με προσωπικό των 700 εύρο.

    Αυτές τις ημέρες τις απεργίας κλείνουν τις πύλες και δεν αφήνουν το προσωπικό των εργολάβων να δούλεψη με αποτέλεσμα περνούν έτσι και αλλιώς λίγα χρήματα μισθό χάνουν και τις απεργίας και καταλαβαίνετε.
    και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν γιατί εάν δουλέψουν μόνο οι εργολάβοι θα φανεί πολύ καλά ότι οι μονάδες και τα ορυχεία δεν χρειάζονται τους τεμπελχανάδες και χαραμοφάηδες με λίγες εξαιρέσεις υπάλληλους τις ΔΕΗ

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 7.28

    Εκτός από "καναδέζα" είσαι και "πτολεμαιδιώτης"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο/Η the Bloopers team είπε
    Giati den apantas ston ptolemadioti pou kseri ta pragmata poli kala kai oles tis bromikes doulies i dei tis kani me ergolabous me ergates ton 600 eyro.
    Oi perisoteri ipaliloi tis dei douleboun se gradia . posous ipalikoius exei stin Athina kai Thessaloniki? Poli makria apo to poli epibarimeno peribalon tis ditikis makedonias pou tous therizi o karkinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα όπως πάντα

    Οι δυναμικοί νέοι στο προσκήνιο

    «Δεν ψάχνουμε για συνταγές, ψάχνουμε για πολιτικές. Ο στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε νέες πολιτικές, αλλά και να αναδείξουμε τους δυναμικούς νέους, οι οποίοι υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά την διάρκεια εφ' όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου χαρακτήρισε το 8ο Συνέδριο του Κινήματος «νέα αρχή μετά από μια επίπονη εσωτερική κρίση που δημιούργησε ρωγμές και πληγές» και υπογράμμισε ότι, «το ΠΑΣΟΚ βγαίνει από την κρίση» με στόχο να διαμορφώσει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Υπογράμμισε μάλιστα ότι,«ποτέ δεν ήταν εναντίον των συνεργασιών», αλλά πρέπε να υπάρξει πρώτο κόμμα, για να μιλάμε για συνεργασίες με προοδευτική κατεύθυνση. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στο σύνολο των κυβερνητικών επιλογών και κατέστησε σαφές ότι, το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα καταργηθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Αναφερόμενος στην αυτονομία του πολιτικού συστήματος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι, «θέλει τα κόμματα να είναι ελεύθερα να εκφράζουν τον λαό και αυτό δεν έχει σχέση με πρόσωπα και συγκεκριμένες εκδοτικές εταιρείες», αλλά αφορά ένα κατεστημένο, το οποίο αντιλαμβάνεται την πολιτική μέσα από την χειραγώγηση.
    Παντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 8.55

    Σου περνάει από το μυαλό ότι ΜΠΟΡΕΙ να μην έχουμε καλή (ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ) πληροφόρηση για το θέμα;;;

    Προβοκάτορα!

    PS: Η ΙΡ σου μου θυμίζει ένα σχόλιο απειλητικό που άφησες κάπου, ξέρεις εσύ... Να περιμένεις νέα μας σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το πρόγραμμα διακοπών για σήμερα 7/3/08.

    Καλά μας δουλεύει η διοίκηση της ΔΕΗ , τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, που τα φορτία είναι περισσότερα δεν υπάρχουν διακοπές ?

    Είχε απόλυτο δίκαιο συνδικαλιστής της ΔΕΗ , χθες που είπε πως η διακοπές είναι υπερβολικές και γίνονται εσκεμμένα από την διοίκηση της ΔΕΗ για να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον των εργαζομένων.

    Είμαστε κοντά στους απεργούς της ΔΕΗ, η δύναμη των εργαζομένων είναι η απεργία, αρκεί αυτή να γίνετε εφ’ όσον έχουν εξαντληθεί όλες οι εναλλακτικές λύσεις και δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.





    Ώρες διακοπής
    Γεωγραφικό διαμέρισμα
    Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης




    18.00-20.00
    Αττική
    Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά, Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Κολλέγιο, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Κολωνάκι, Ζάππειο, Θησείο, Μοναστηράκι, Μουσείο, Εξάρχεια




    20.00-22.00
    Αττική
    Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό, Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Χαλκηδώνα, Άγιοι Ανάργυροι, Φυλή, Ανω Λιόσια, Σεπόλια, Πλ. Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ, Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Καρέας, Βύρωνας, Ιλίσια, Γουδί, Νέος Κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ρεύμα διακόπτεται από την ΔΕΗ, όχι τους εργαζόμενους σε αυτήν και οι διακοπές σε ώρες και περιοχές αποκλειστικώς οικιακής χρήσης γίνονται για την "θυματοποίηση" της ΔΕΗ και την πρόκληση αντιδράσεων από καταναλωτές με την κατασυκοφάντηση των εργαζομένων.

    Δείτε τον πίνακα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ διακοπών εδώ.

    Προγραμματισμένες σημαίνει ότι ΔΕΝ αντιμετωπίζουν έκτακτες αιχμές κατανάλωσης αλλά δίκαιες αιχμές ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!

    ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η είδηση που κάνει πάταγο και προκαλεί τρόμο στους Έλληνες .... έρχεται από την Ιταλία. Όπως έγινε γνωστό στη γειτονική χώρα τέθηκε σε εφαρμογή νόμος που απαγορεύει στους άνδρες να τα... ξύνουν.....

    www.mesapola.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. Ανασφαλείς και αυθαίρετοι


    Του Αγίου

    Ο νόμος αποσκοπεί στη ρύθμιση γνωστών σχέσεων.

    Η πολιτεία νομοθετεί για να αντιμετωπίσει ένα γνωστό πρόβλημα.

    Οι πολίτες, ασχέτως αν συμφωνούν με μία κυβερνητική ρύθμιση ή όχι, πρέπει να καθίστανται κοινωνοί των στοιχείων του προβλήματος.

    Καμία από αυτές τις προϋποθέσεις δεν συντρέχει στην περίπτωση του «ασφαλιστικού- νομοσχεδίου» που επιδιώκει να καταστήσει νόμο του κράτους η Κυβέρνηση.

    Άρα, δεν υπάρχει βάση νομιμοποίησης των συγκεκριμένων κυβερνητικών αποφάσεων, οι οποίες εκλαμβάνονται από τους πολίτες ως αυθαιρεσίες με προφανή σκοπό να μετακυλήσουν την ευθύνη για την ασφάλιση από το κράτος και την πολιτεία στον εργαζόμενο.

    Αυτά δίχως:
    1) αναλογιστικές μελέτες,
    2) κοστολόγηση μέτρων,
    3) στοιχεία για την κινητή περιουσία (μετοχές, ομόλογα, και άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα),
    4) να ξέρουμε τι έχασαν τα Ταμεία από τα δομημένα ομόλογα και πότε θα επιστραφούν τα κλεμμένα,
    5) κανείς να μπορεί να προσεγγίσει τον αριθμό των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Και επιπλέον, με ανεξέλεγκτες τις φαρμακευτικές δαπάνες και την εισφοροδιαφυγή στο 30%, σύμφωνα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    Σημειώστε μάλιστα, ότι είναι η πρώτη «μεταρρύθμιση» που επιχειρείται χωρίς καν τη χρήση λογιστών.

    Τι να τους κάνει τους οικονομολόγους, άλλωστε, η κυβέρνηση της ΝΔ, τη στιγμή που περιπαίζει τους εργαζόμενους, αθετώντας από το 2004 την υποχρέωση της να καταβάλει κάθε έτος 1% του ΑΕΠ προς ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων;

    Για φαντάσου, η κυβέρνηση να ζητά από τον πολίτη να εφαρμόσει θέλοντας και μη, τις διατάξεις του νέου ασφαλιστικού νομοθετήματος, τη στιγμή που η ίδια παρανομεί και κοροϊδεύει εκδίδοντας μεταχρονολογημένα ομόλογα που αντιστοιχούν σε μέρος μόνο των οφειλομένων στα ταμεία!

    Για φαντάσου, να απαιτείται από τον πολίτη κατανόηση για τους ασφαλιστικούς περιορισμούς και επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης τη στιγμή που η κυβέρνηση βαρύνεται με συνεχείς ρυθμίσεις υπέρ των εισφοροφυγάδων! Αλήθεια, πως είναι δυνατόν να γίνεται σοβαρά λόγος για μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με τη διαιώνιση μιας ελεεινής πρακτικής, η οποία ευνοεί τους μεγάλους, ιδίως, οφειλέτες εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων και των εργαζομένων;

    Αναρωτήθηκε ποτέ η κυβέρνηση – όχι μόνο αυτή, αλλά και οι προηγούμενες - ποιος είναι αυτός που δυναμιτίζει το ασφαλιστικό σύστημα; Είδε ποτέ κάποια κυβέρνηση τον εαυτό της στον καθρέπτη;

    Είναι σοβαρή αντιμετώπιση η νομοθετική πρωτοβουλία για το μείζον αυτό θέμα, που επηρεάζει καθοριστικά το κοινωνικό μοντέλο στη χώρα και χαρακτηρίζει το επίπεδο κοινωνικής δικαιοσύνης, να πραγματοποιείται δίχως η κυβέρνηση να έχει φροντίσει να διατυπώσει με ακρίβεια όλες τις ποσοτικές και ποιοτικές παραμέτρους που το ορίζουν και να επεξεργασθεί εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπισή του σε διαφορετικούς χρονικούς ορίζοντες;

    Γιατί, αλήθεια, τόσα χρόνια δεν στελεχώθηκαν και δεν λειτούργησαν ορθολογικά και συνεργατικά οι Αρχές που δημιουργήθηκαν, υποτίθεται, για να μελετήσουν και να αποτυπώσουν το πρόβλημα;

    Δεν είναι οπισθοδρομικό και εκ του πονηρού μόνο στην Ελλάδα, από τις 15 πρώτες χώρες που συνέστησαν την ΕΕ, να εξακολουθεί να δεσπόζει το κανονιστικό και όχι το επιχειρησιακό πρότυπο;

    Δεν είναι γελοιότητα να εισάγουμε νέους θεσμούς, παραλείποντας να δημιουργήσουμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την εφαρμογή τους;

    Η πολιτεία δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να νομοθετεί «μεταφυσικά» και ούτε οι πρωθυπουργοί να λένε και να ξελένε.

    Δεν γίνεται να αποδεχθούν οι πολίτες οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση, δίχως να έχει προηγηθεί εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να εγγυηθεί την πραγμάτωση των επιλογών και των στόχων.

    Η αυθαίρετη νομοθεσία δεν έχει θέση στη σημερινή κοινωνία.
    Οι αυθαίρετοι κυβερνήτες ανήκουν στο παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. «Απέναντι σε μια ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη πολιτική της κυβέρνησης για να αντιμετωπισθούν τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, ο κ. Παπανδρέου αντιπαρέθεσε και πάλι γενικόλογες εκθέσεις ιδεών»

    Αγιατολάχ
    Θοδωριτζάν Ρουσσοτζανί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν είμαστε κρατούμενοι ρε κόπανε, Πολίτες είμαστε!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο/Η the Bloopers team είπε...

    Stin fotografia pou bazis kati aspro sto stoma ine psoloxima?
    Erotisi kano min me parksigis etsi toulaxiston fenete se mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 9.56

    Μην ανησυχείς!

    Τέτοιος μαλάκας που είσαι τι να παρεξηγήσω από εσένα;;;
    Κοιμήσου (όρθιος) ήσυχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...

    ΤΑ 12 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ...

    ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΖΟΥΛΗ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ... ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!!

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑΝΤΙΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ... ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...
    10.04
    ==============================

    παρεπόμενο υποκριτικής χριστιανικής παιδείας
    ο νεοφιλελευθερισμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ζητά ενισχύσεις ο ΚΑΝΑΔΑΣ στο Αφγανισταν

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Blooper από τον Καναδά δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνετε στην Ελλάδα... δεν είπα να καταργηθούν τα βαρέα και ανθυγιεινά στους τεχνικούς άλλα άλλο τεχνικοί στην Πτολεμαΐδα άλλο στα υδροηλεκτρικά εργοστάσια και άλλο το διοικητικό προσωπικό και άλλο οι εναερίτες επίσης 2 χιλιάδες ευρώ σύνταξη είναι εξωπραγματική όταν υπάρχουν συντάξεις των 300 ευρώ. Τέλος αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι τα πράσινα και μπλε τρωκτικά πίνουν το αίμα του κοσμάκη πρόβλημα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ωρομισθια και η μερική απασχόληση είναι
    “σφάλμα πολιτισμού”
    και πρέπει να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ.

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 10:04 Ποιον εργαζομένων ρε τρωκτικό του στέρημα του ελληνικού λαού είναι αυτά πέτσα σε κανέναν που παίρνει 300 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Toulaxiston skoupise to psoloxima kai bale nea photo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ τ ι θ α γ ι ν ε ι ;;!!
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΓΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1200 ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΦΕΣ ΤΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΜΙΣΘΟ ΣΥΝ ΙΚΑ ΚΛΠ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ και ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ δεν ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π Ρ Ο Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ............

    ΑΛΛΑ ΑΙΔΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑι να ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ!
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Ο Ι ΣΕ ΟΛΑ!
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


    ==
    ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!
    ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ τ ι θ α γ ι ν ε ι ;;!!
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
    Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΓΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1200 ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΦΕΣ ΤΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΜΙΣΘΟ ΣΥΝ ΙΚΑ ΚΛΠ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ και ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ δεν ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ!
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π Ρ Ο Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ............

    ΑΛΛΑ ΑΙΔΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑι να ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ!
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Ο Ι ΣΕ ΟΛΑ!
    ΦΙΛΙΚΑ

    ΤΙΜΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΥΔΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  53. Τέλος αν δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι τα πράσινα και μπλε τρωκτικά πίνουν το αίμα του κοσμάκη πρόβλημα σου.


    Αυτά τα "τρωκτικά" εννοείς;;;

    Καλά ρε, ΔΕΝ ντρέπεστε λίγο;
    Εστω λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. έχεις δίκιο φίλε.
    αν όμως ψήφισες Νέα Δημοκρατία η ΠΑΣΟΚ τότε να πας να γαμηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κύριε Τίμο (10.57)

    Καταπληκτική ιδέα.!
    Ξεχνάτε όμως ότι είμαστε Ελληνες
    κι όχι Ελβετοί!
    Το κράτος λοιπόν, ας μας διαφυλάξει,
    ή ας μας δώσει Ελβετικά διαβατήρια και μισθούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΓΑΠΗΤΕ: ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

    ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!
    Ο κ.ΤΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ!

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΗ. ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Mr "the bloopers team", ή είσαι εκ γενετής ΜΜΜΜΜΜααααλλλλλάάάάάάκκαας ή είσαι απο εκείνα τα γνωστά παιδάκια που τρώνε τα λεφτά του μπαπά τους σπουδάζοντας "λύκοι" και τρώνε όλη τη μέρα τους στο internet επειδή δεν μπορουν να βρούν γκόμενα... (εκεί στο Canada κάνει και κρύο και σουρώνει το τσουτσούνι...)
    Εχω αηδιάσει να σε βλέπω να πετάγεσαι σαν πορδή σε κάθε θέμα, έχοντας άποψη επι παντός επιστητού και μάλιστα με τέτοια μπουγάτσα στον εγκέφαλο...
    Αντε πάνε κάνε καμιά δουλειά ρε ρεμάλι να δεις τι σημαίνει βερύκοκο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ρε bloopers ο ΑΓΙΟΣ είναι καλός αναλυτής, αλλά δεν παίζει γιατί είναι ΝΑΥΑΓΙΟΣ.
    Έχει μένος με τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και δεν λαμβάνεται στα υπόψιν.
    Δεν έχει ίχνος αντικειμενικότητας το άτομο, μην τον παίζετε δεν πείθει…άσε που τσιπρίζει επικύνδυνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καιαυτά που έλεγε ότι χαρίζει τις μετοχές του ο Ταρζάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 11:02 ρε καταλαβαίνεις τι σου λένε? Δεν μιλάω για τους εργαζομένους που σχετίζονται με το λιγνίτη το και τους εναερίτες το καταλαβαίνεις ναι ή όχι? Δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στην ΔΕΗ σαν και αυτούς τελεία και παύλα και από την άλλη δεν μπορούν να παίρνουν πάνω 2 χιλιάρικα σύνταξη όλοι ενώ υπάρχουν συντάξεις 300 ευρώ αν μπορείς να το καταλάβεις έχει καλός...

    Η ίδια κατάσταση υπάρχει δεν πολλές δημόσιες υπηρεσίες με συντάξεις πάνω από 2 χιλιάρικα σύνταξη έλεος δηλαδή... δεν μπορεί να δουλεύει η Ελλάδα για τους δημόσιους υπαλλήλους τα τρωκτικά του Ανδρέα. Εκεί που θα δεχθώ οποιαδήποτε κουβέντα ότι δεν άρχισαν από τα ψιλά στα χαμηλά και όσοι έχουν εισοδήματα να μην παίρνουν συντάξεις να μην παίρνουν συντάξεις από 3 μεριές κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΑΓΑΠΗΤΕ: ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

    ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!
    Ο κ.ΤΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ!

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    7 Μάρτιος 2008 11:25 πμ

    ================================
    ΣΥΜΦΩΝΩ!
    ΑΛΛΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙ
    ΑΛΛΗ ΕΔΩ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ...
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
    κι αυτό θέλει το χρόνο και την παιδεία του...έτσι δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 12:15 μμ bloopers
    Εύγε αυτή είναι η δουλειά των blogs!!!
    Αν δεν είναι έτσι τότε είναι λευκομα για κοριτσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τα ακοινώνητα τομάρια της ΔΕΗ στρώνουν τον χάρτη και αποφασίζουν σε ποιά περιοχή θα κόψουν το ρεύμα.

    Εμάς, που δεν μας έχει υιοθετήσει το κράτος και εργαλείο της δουλειάς μας είναι το κομπιούτερ, μας γαμάνε το δικαίωμα στην εργασία.

    Αλλά τι περιμένετε... όλοι αυτοί οι τομαριστές με εκβιασμούς προς τους πολιτικάντηδες τρύπωσαν στις θέσεις τους και με εκβιασμούς προς την κοινωνία συνεχίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σχετικά με τους μαλάκες τους Ελβετους, από τότε που τους έκανε κράτος ο Καπποδίστριας, προφανώς και εξελιχτηκαν και αποδείχτηκαν και πιο έξυπνοι και πιο σοβαροί από τους κατοικους της μαλακοχώρας (ΕΛΛΑς ολέ), όπου για όλα φταινε πάντα κάποιοι άλλοι...(κακοι εβραίοι, Αμερικανοί, κομμουνιστές και προσφάτως εξωγήινοι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. «Δηλαδή, συνυπέγραψε η κα Μπακογιάννη με τους 25 συναδέλφους της ότι τρεις χώρες είναι έτοιμες να μπουν στο ΝΑΤΟ, δίχως να ονοματίζονται!»

    Από που προκύπτει γιατί είναι σοβαρό από πληροφορίες του Αγίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πάντως ευτυχώς το βοηθήσαμε σημαντικά όλοι μαζί το παληκάρι που δεν παίρνει τα ένσημά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 12:47

    Απότι φαίνεται την πληροφορία του ΑΓΙΟΥ την έχουν και η Αγγελική Σπανού και ο Νίκος Μπέλλος από τις Βρυξέλες γιατί γράφουν στον Ε.Τ

    "Τα τρία «έγγραφα προσχώρησης» χωρίς όνομα που υπέγραψαν χθες οι 26 ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ στο ξεκίνημα των εργασιών του Συνόδου είναι ο γλαφυρότερος συμβολισμός του ιδιότυπου αδιεξόδου που επιβεβαιώθηκε χθες και αποδραματοποιήθηκε με την ισχυρή προσδοκία των «26» ότι μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει λύση."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 12.15


    THANKS for keeping us posted.
    keep walking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Florida Blackout: Two Hours 'Till Total Darkness

    IT'S GOING DOWN Keep your chin up, Miami The power is out for 4.4 million people in South Florida! Traffic is all screwed up! No one knows why! Also, it's balmy year-round. School is really easy (especially if you're drunk or on meth). The water's warm, and there's no state income tax. So take a deep breath of salt air, take solace in the fact that the Homestead Act prevents the government from taking your McMansion, even if you paid for it with money earned in a stock swindle and have since declared bankruptcy. Then summon the poolside waiter at the Delano and order another mojitoritatini.

    [CNN] By Tyler Gray 02/26/08 3:08 PM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. αυτη η κυβερνηση ειναι υπερ του κεφαλαιου σιγα μην κανει ελεγχους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 65 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΥΤΕ 150 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΑΙΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ειδικα, για τα Χανια τι περιμενες .

    Εδω οι εργοδοτες ξεμυζουν τους εργαζομενους και δεν πληρωνουν και ολα τα ενσημα .

    Οσες καταγγελιες και να κανεις, σε γραφουν κανονικατα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Τι λέτε ρεεεεεεε
    Το ΙΚΑ έχει ανασφάλιστους υπαλλήλους στα γραφεία του.
    Καθαρίστριες μισθωμένες σαν ζώα απο εταιρεία Καθαρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τι λέτε ρεεεεεεε
    Το ΙΚΑ έχει ανασφάλιστους υπαλλήλους στα γραφεία του.
    Καθαρίστριες μισθωμένες σαν ζώα απο εταιρεία Καθαρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 7 Μάρτιος 2008 12:49 πμ
    Έγραψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. THE BLOOPERS TEAM είσαι πολύ πρόβατο για πες μου που υπάρχει στην Ελλάδα ανθρακωρυχείο που κατεβαίνουν σε υπόγειες στοές που δείχνει το βίντεο που παραπέμπεις . στην Ελλάδα όλα τα ανθρακωρυχεία είναι επιφανειακά . Και εάν θέλεις να ξέρεις στα ανθρακωρυχεία τις ΔΕΗ που δείχνει το Βίντεο οι μισοί και Παραπάνω είναι υπάλληλοι εργολάβων, ενοικιαζόμενοι εργάτες ,και Εξαμηνιτες εργάτες τις δεη . Και τις συντηρήσεις τις κάνουν όλες οι εργολάβοι.

    ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΙΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΓΑΠΗΤΕ: ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

    ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Κ Υ Ρ Ι Ο Ι ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ!
    Ο κ.ΤΙΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ!

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    7 Μάρτιος 2008 11:25 πμ

    ================================
    ΣΥΜΦΩΝΩ!
    ΑΛΛΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΕΙ
    ΑΛΛΗ ΕΔΩ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ...
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
    κι αυτό θέλει το χρόνο και την παιδεία του...έτσι δεν είναι!

    7 Μάρτιος 2008 11:42 πμ

    ======

    Στα αρχαία χρόνια οι άνθρωποι πίστευαν στην γεωκεντρική θεωρία όπου η γη αποτελούσε το κέντρο του σύμπαντος και τα πάντα γυρνούσαν γύρω από αυτήν.
    Κύριος εκπρόσωπος της θεωρίας αυτής ήταν ο Κλαύδιος Πτολεμαίος (150 μ.Χ.). Υπήρχε φυσικά και ο Έλληνας "Κοπέρνικος", ο Αρίσταρχος ο Σάμιος (310-230 π.Χ.) που πρώτος έκανε αναφορά στο ηλιοκεντρικό μοντέλο αλλά κανείς δεν του έδινε σημασία μέχρι που ήρθε ο Κοπέρνικος το 1510 μ.Χ. και απέδειξε οτι τελικά η γη γυρίζει γύρω από τον ήλιο.
    Περίπου 500 χρόνια μετά, το 2008 στο press-gr, οι Έλληνες απόγονοι του Σείριου ξαναχτυπάνε με μια νεα θεωρία: την Ελλαδοκεντρική!
    Είναι η θεωρία που λέει οτι τα πάντα, ολόκληρο το σύμπαν γυρίζει γύρω από την Ελλάδα. Τα πάντα εξαρτώνται από αυτήν την χώρα, όλα τα γεγονότα, οι παγκόσμιες εξελίξεις, οι πολιτικο-οικονομικές καταστάσεις εξαρτώνται από την Ελλάδα όπου οι κάτοικοι της είναι τέρατα ευφυίας και μαμάνε και δέρνουνε τους πάντες!

    Ερώτηση:
    Αφού είμαστε τόσο έξυπνοι και τόσο μάγκες, γιατί ζούμε σε ένα μπουρδέλο κράτος?
    Γιατί είμαστε τελευταίοι σε όλα?
    Γιατί ψωμολυσάει ο κόσμος και δεν έχει να φάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. δηλαδή αδερφέ ξέρεις πολλούς ηλίθιους που να παραδέχονται την ηλιθιότητά τους? δίνουμε γέλιο και θέαμα (βλέπε π.χ. φωτιές καλοκαιρινές) σε όλον τον πλανήτη!
    ποιός άλλος μαλακολαός θα δεχόταν τέτοιους μισθούς, τέτοιες συντάξεις και τέτοια επιτόκια και ταυτόχρονα να αγοράζει πιο ακριβά τα μακαρόνια και το γαλατάκι απ ότι αυτοί που αμείβονται έως και διπλάσια? ποιός άλλος θα δεχόταν συνδικαλιστές τόσο ξεφτυλισμένους που επειδή μας παραμυθιάζουν με 2 κωλοαπεργίες ετησίως θα πρέπει και να τους πληρώνουμε?(μισθός αρχισυνδικαλιστή της Ολυμπιακής το 1995, 620.000 δρχ μηνιαίως, ειδικότητα εργάτης που φυσικά άραζε όλο το χρόνο και μη μου πείτε ότι λέω μαλακίες διότι είναι συγγενής)ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ...και να βγαίνει ο καθε Αλογογκούφης και να λέει μαζί με τον ΣΕΒ ότι στην Ελλάδα δόθηκαν πρόπερσι οι μεγαλυτερες αυξήσεις στην Ευρωζώνη, και κανένες ρουφιάνος δημοσιογράφος ή εργατοπατέρας να μη λέει ότι έχουμε το πιο ξεφτυλισμένο επίπεδο ζωής στην Ευρωζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μιας και μίλησες για επίπεδο ζωής φίλε 2:29 πμ, η Αθήνα βρίσκεται στην 78η θέση της λίστας "Quality of living-2007":
    http://americaninathens.files.wordpress.com/2007/09/2007-quality-of-living-ranking.pdf

    Όπως θα δούνε και οι λοιποί "Σείριοι" πολίτες αυτής της χώρας, 2 Αλπιανικές πόλεις (Ζυρίχη και Γενεύη) βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Στην επόμενη τετραετία σας υποσχόμαστε πως κάτι θα κάνουμε:P

    ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑ...μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. η μόνη λύση είναι οι σκληρές απεργίεςκαι τακτικές.Οι απεργοί της δεη μπουκάρανε μέσα στο δικαστήριο που θα τους έβγαζε παράνομη την απεργία.Οι απεργοί της τράπεζας ελλάδος κλείσανε τα κομπιούτερ και κατέρρευσε το σύμπαν.Ούτε χρηματιστήριο ούτε διατραπεζικές συναλλαγές ούτε εντολές στο και από το εξωτερικό ούτε πληρωμές στα οπλικά συστήματα.Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ
    Αυτός είναι ο δρόμος Σκληρές κινητοποιήσεις.Τη μπατσοκρατεία την ξεφτυλίσανε στα δικαστήρια πχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φαντάσου τι θα γινότανε αν η Πουλημένη (ΓΣΕΕ) δεν ήταν πουλημενη και τράβαγε μια 3ήμερη γενική...!Θα τα παίζανε!
    το άλλο το καλό που έκαναν κάποτε τα αναρχικά συνδικάτα στην Ισπανια(εκει οι αντιεξουσιαστές κάνουν και σοβαρότερα πράγματα από το να πετάνε πετρούλες....): κατέβαιναν ας πούμε σε κινητοποίηση τα λεωφορεία, ε οι οδηγοί δούλευαν αλλά δε δέχονταν εισητήριο...αντίστοιχα φανταστείτε στη ΔΕΗ να έκλειναν τους μετρητές και να έδιναν τσάμπα ρεύμα τι θα γινόταν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση