GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί;‏

. Τι έγινε με τον "Πιτσιρίκο"; Γιατί δεν βάζει θέματα; Μου άρεσε τόσο πολύ να τον διαβάζω... Από σας βασικά μαθαίνω τι γίνεται στ...

.
Τι έγινε με τον "Πιτσιρίκο"; Γιατί δεν βάζει θέματα; Μου άρεσε τόσο πολύ να τον διαβάζω... Από σας βασικά μαθαίνω τι γίνεται στην Ελλάδα.
Μια δασκάλα στο Σικάγο.

-------
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις...
-------------------------------------------------------

23 σχόλια

  1. ''Δυο χρόνια, έντεκα μήνες και εικοσιτέσσερις ημέρες. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ όλους. Μάκια.''

    Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o pitsirikos ekleise, ki o Papandreou zitise sugnomi apo tin psilikatzoy
    Mi xeirotera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Pitsirikos, που έγραψε την ιστορία του στο Διαδίκτυο, αποφάσισε να σκαρφαλώσει στα ερτζιανά. Κάθε απόγευμα 4-6, θα εμφανίζεται στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Ο ιδιος πριν απο λίγες μέρες σε κάποια απο τις αναρτήσεις του είχε γράψει ότι αρνήθηκε διαφημιστικά μπάνερ που θα του απέφεραν έσοδα 3500 ευρώ το μήνα. Ασχετα απο την άρνηση του Πιτσιρίκου, το γεγονός οτι η διαφημιστική αγορά αρχίζει να ρίχνει κλεφτές ματιές στο Διαδίκτυο, δείχνει οτι επιτέλους τα νωθρά αντανακλαστικά της αρχίζουν να ξυπνούν. Είναι αυτός ένας απο τους λόγους που κάτι άθλια εβδομαδιαία έντυπα με ισχνές κυκλοφορίες 3-10000 φύλλα που εισπράττουν εκατομμύρια ευρώ σε κρατική διαφήμιση, εξακολουθούν να ρίχνουν λάσπη στα blogs, ενω οι ίδιοι είναι αρχιεκβιαστές του κερατά και μάλιστα κατ εξακολούθηση!..
    Αλλωστε έτσι έκαναν τις περιουσίες τους, εκδοτικά συγκροτήματα, ραδιόφωνα κλπ


    Αναρτήθηκε από killbill στις 10:43 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 8:28 μμ
    Xexases to vasikotero: Tin arxi tou minimatos. Olokliro to minima einai:

    "Ό,τι αρχίζει με πίκρα...
    Δυο χρόνια, έντεκα μήνες και εικοσιτέσσερις ημέρες. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Σας ευχαριστώ όλους. Μάκια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι, εκλεκτοί αναγνώστες.

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις.

    Δυο θέματα βάζω για το ιστολογιο μας.

    Πρώτο είναι γεγονός πια ότι το press-gr είναι άλλο πριν και άλλο μετά δίωξη. Τώρα τι συνέβη ακριβώς το ξέρουν τα αφεντικά του …Εμείς οι υπόλοιποι συνεχίζουμε την παρουσία μας εδώ και δεν μας πτοούν λεπτομέρειες και διεργασίες της κορυφής. Δεν περιμένουμε πλέον από εδώ να δούμε την συνεχιζόμενη διαφθορά και την κραιπάλη διασπάθισης του δημοσίου χρήματος. Υπάρχουν άλλοι χώροι…. Πληροφορίες αργότερα.

    Δεύτερο σημείο που θέλω να αναφερθώ είναι ότι αλλάζει το κλίμα…

    Πως και γιατί ? Θα αναφερθώ σε δυο προσωπικά στοιχεία. Ήδη δυο γνωστοί και παλιοί φίλοι που με ξέρουν καλά και με τους οποίους είχα να μου μιλήσουν πάνω από 4 χρόνια ήδη με έχουν πάρει τηλέφωνο και επιδιώκουν να μάθουν την κατάσταση της υγείας μου!!!!!! Ωπα λεω..καλως τα λαμογια και τους γυμνοσάλιαγκες.
    Άλλο γεγονός είναι ότι συμμετείχα σε μια συγκέντρωση φίλων για την ανάληψη μιας κομματικής εργασίας… Τέτοια προσφορά και τέτοια αγωνιστικότητα είχα να συναντήσω από πολύ παλιά.

    Ο τύπος ελάχιστα αντικατοπτρίζει το μέγεθος της αλλαγής που συντελείται στην Ελληνική κοινωνία. Θα το δείτε στις επόμενες δημοσκοπήσεις. Εκτιμώ ότι πριν από το ΠΑΣΧΑ το Πασοκ θα είναι μπροστά.
    Ο «διάδρομος με τις καρπαζιές» όπως λέει και ο μεγάλος δημοκράτης και αγωνιστής Μίμης Ανδρουλάκης έχει τελειώσει. Ο πρόεδρος μας αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται σε μεγάλο ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης σίγουρη εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τη δασκαλα του Σικαγου

    Αγαπητη φιλη αν εξαιρεσεις τα γραφομενα μου που ειναι καταθεση ψυχης,οτι αλλο βλεπεις εδω μεσα οσο αφορα την ενημερωση σου "κρατα μικρο καλαθι"

    Με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκλεισε ο Πιτσιρικος;

    Στ'αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή δασκάλα από το Chicago,


    ο babis είναι, among other things, το comic relief του blog.

    Αν θες πληροφορίες για το τι άλλο είναι ο babis, πήγαινε σε παλαιότερα posts.


    Αν δεν τα βρείς, πες μου, κρατάω αρχείο να σε παραπέμψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ GRSex.com!

    ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ GRSex.com ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR!

    ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΚΟΣΑΡΕΣ, ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ LIBIDO.




























































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρώτα τον Ρουσόπουλο...

    Η Ντόρα τι ντύθηκε σήμερα γιουσουφάκι της Ψωλολίζας Ραις?
    Φωρούσε το ίδιο ταγεράκι αλλά σε μπλε αντί κίτρινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκλεισε ο Πιτσιρικος;

    Καιρός ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκλεισε ο Πιτσιρικος;

    Καιρός ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελληνίδες-Έλληνες
    Χάρι στην υψηλή νοημοσύνη σας, κυβερνώ ανενόχλητος. Τι ομόλογα τι υποκλοπές, τι Ζαχόπουλοι, τι Πακιστανοί, ποια αναξιοκρατία, ποια διαφθορά, τι ακρίβεια, τι κλεψιές, τι ομόλογα, τι Εθνικά θέματα, τι ασφαλιστικό, τίποτα από αυτά δεν σας φοβίζουν, δεν σας πτοούν και δεν σας προβληματίζουν.
    Συνεχίστε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και είναι σίγουρο ότι και την επόμενη τετραετία θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας.

    Ο Αλέξης εάν έχετε αντιληφθεί έχει την ολόθερμη υποστήριξη μου και στα Πασοκοκρατούμενα μίντια αλλά και στα κυβερνητικά. Εμείς δεν είμαστε όπως η παλιά κακιά δεξιά που χώριζε τους Έλληνες σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Εμείς τους χρησιμοποιούμε όλους, αρκεί να είναι κατάλληλοι για τη δουλειά που τους θέλουμε. Απόδειξη ότι εφαρμόζουμε ότι καλό βρήκαμε από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για όλα τα κακά του τόπου το ΠΑΣΟΚ δηλαδή ξέρετε εσείς, όπως το νόμο του ΑΣΕΠ που τον τελειοποιήσαμε βάζοντας και τη προφορική συνέντευξη για να ξέρουμε τι προσλαμβάνουμε στο δημόσιο, όχι σαν αυτούς τους χαζούς που ψώνιζαν γουρούνι στο σακκί.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To σύμφωνο συμβίωσης είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης διασφαλίζει τη περιουσία των κουμπάρων που με τόσες θυσίες απόκτησαν τη τελευταία 4ετία. Μην έλθει καμία κυρία όπως αυτή του μεγαλοδικηγόρου και μας ζητάει και όλη τη περιουσία μας. Ή κανένας σύντροφος -όχι αυτούς τους συντρόφους που έλεγε ο Χαρίλαος- αλλά αυτούς ξέρετε του στυλ Κωστέτσου που τους ξέρουμε εμείς καλά τι σκοπούς έχουνε.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ


    Ελληνίδες-Έλληνες

    To νέο ασφαλιστικό είναι άλλη μια τρανή απόδειξη ότι η Ελλάδα βαδίζει στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων.

    Εμείς δεν θα δίνουμε συντάξεις στα 25 ή στα 35 χρόνια υπηρεσίας, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους της νεοφιλελεύθερης οικονομίας, τα χρήματα των ασφαλισμένων θα επενδύονται σε δομημένα ομόλογα, που ξέρουν οι κουμπάροι πόσο επικερδή είναι ,για να μπορούμε να ενισχύουμε και εμείς με τις μικρές μας δυνάμεις τις μεγάλες τράπεζες και ειδικά όταν βρίσκονται σε δύσκολες ώρες, όπως είναι μερικές μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ τώρα.

    Οι ασφαλισμένοι πρέπει να ξέρουν ότι εμείς φροντίζουμε για την υγεία τους, όχι σαν τον Αντρέα που τους έδινε παχυλές συντάξεις, και οι τράπεζες δεινοπαθούσαν αλλά και οι ασφαλισμένοι είχαν αποκτήσει πολλές αρρώστιες όπως πχ χοληστερίνη, ζάχαρο και άλλες πασοκικές αρρώστιες.

    Θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές μεταρρυθμίσεις μόνο να έχετε υπομονή.

    Ευχαριστώ πολύ
    Ο KAΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.01 ρε κορόϊδο το σύμφωνο είναι αβάντα στο γιωργάκη για να τα βρεί με το βενιζέλο και να συζήσουν κάτω από κοινή στέγη - για σας δουλεύει η κυβέρνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aντε πηδηξου ρε μαλακα ανωμαλε με το sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Με αφορμή την απαράδεκτη και υπονομευτική ενέργεια των γειτόνων μας, έχω να σας καταθέσω τα εξής:

    Δυστυχώς και μέσα στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι που δεν εννοούν να συμπορευθούν με την εθνική μας πολιτική, εξυπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα των εχθρών γειτόνων μας (Αλβανών, Σκοπιανών και Τούρκων).

    Αναφέρομαι συγκεκριμένα στους ΔΗΘΕΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ της Ηλείας, Αχαϊας και άλλων αμφιβόλου εθνικής συνείδησης νομούς της χώρας.

    Σήμερα είδαμε σε όλα τα αντεθνικά κανάλια και εφημερίδες αλλά και σε εχθρικά προς την εθνική μας κυβέρνηση blogs και άλλα μέσα, "κατοίκους" αυτών των νομών να διαμαρτύρονται για το ότι ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ για τις ΔΗΘΕΝ ζημιές που υπέστησαν από τις ΔΗΘΕΝ πυρκαϊές του καλοκαιριού. Θα παραπέμψω εδώ κάθε καλόπιστο έλληνα, στο εγκυρότατο πονογράφημα του εγκυρότατου δημοσιογράφου, ερευνητή, πανεπιστημιακού, αναλυτή κ.κ. Χ. Λαζαρίδη, ο οποίος σε άρθρο του την εποχή των δήθεν πυρκαϊών- στο προσωπικό του blog, έγραφε: ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...".

    Να θυμίσω σε αυτά τα ΑΧΑΡΙΣΤΑ και αντεθνικά στοιχεία ότι, άλλοι, πραγματικά πυρόπληκτοι-άλλων νομών- που επλήγησαν πραγματικά εδώ και 2 χρόνια, δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη και ας κατάγονται από εθνικόφρονες νομούς.

    Επίσης να τους θυμίσω ότι το κράτος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΑΘΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι γνωστό ότι ξένα θεσμικά κέντρα καθοδηγούν αυτά τα στοιχεία εναντίον του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης, της χώρας μας γενικά.

    Ας τους γυρίσουμε την πλάτη, και ας κάνουν τις στάχτες τους γαργάρα.

    Ενας Εθνικόφρων Ηλείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΛΗΤΕΣ
    (60 ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ 60+ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ)


    ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ

    ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τελικά ότι κοροϊδεύεις το λούζεσαι;

    Αυτός που κοροϊδευε τους δημοσιογράφους έγινε ένα με αυτούς και αρθογραφεί στην Lifo, στον τζυπριακόν Φιλελεύθερο ενώ τώρα αποκτά και ραδιοφωνική εκπομπή;

    Περαστικά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. akoma kalytero to http://kolara.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάλλον έκλεισε ο Πιτσιρίκος.

    Εξαφανήστηκε και το φοβερό απόφευγμα που είχε στον τίτλο του για τον Λαμπράκη.

    Δεν νομίζω ότι θα μας λείψουν οι "απόψεις" του.

    Άλλωστε ο κ. Αλαφούζος είναι καλός εργοδότης και υπέρ του γνωστού ρητού του Βολτέρου.

    Ο κ. Παπαχελάς είναι διευθυντής και στο Ραδιόφωνο;


    Κατά τα άλλα αρνήθηκε διαφήμηση 3500 ευρώ;

    Καλό ταξίδι πιτσιρίκο. Εύχομαι να προμηθεύτηκες τα ψωμάκια του κοντορεβυθούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. O pitsirikos τελικα θα ειναι απο αυριο, πρωταπριλια (ελπιζω να μην ειναι ψεμα) στο ραδιοφωνο του σκαι, 11 το πρωι ωρα ελλαδας. Για οσους θελουν να ακουσουν την εκπομπη του μπορουν στην ιστοσελιδα του σκαι (www.skai.gr). Ο σταθμος εκπεμπει ζωντανα αλλα μπορεις και να επιλεξεις παλιοτερες εκπομπες να ακουσεις. Οποτε για τους "αμερικανους" τις παρεας ειναι μια χαρα (διαφορα ωρας κτλ).
    Τωρα για εσας που εχετε αντιρρησεις με το οτι θα "τα λεει" απο τον σκαι,οκ, αλλα ελπιζω να εχετε την ιδια αποψη και για τον "επαναστατη" Λαζοπουλο που "τα λεει" απο τον καθεστωτικο Αλφα...(στο κατω κατω ο πιτσιρικος δεν ειναι γελοιος)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση