GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υφυπουργός κάνει αγωγή σε βουλευτές!!!

. . ...για Ερώτηση που είχαν καταθέσει στη Βουλή! . Με ...αγωγή , μέσω του δικηγόρου του Γ. Αλφαντάκη, "απάντησε" ο υφυπουργός Εσ...

. .
...για Ερώτηση που είχαν καταθέσει στη Βουλή!
.
Με ...αγωγή, μέσω του δικηγόρου του Γ. Αλφαντάκη, "απάντησε" ο υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες συγγενικών του προσώπων στον Βόλο. Δηλαδή, αντί οι απαντήσεις να δοθούν στο Κοινοβούλιο -όπου έγινε και η διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου- το θέμα θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες!

41 σχόλια

  1. καλος μ@λ@κ@ς ειναι και αυτός.
    ΜΑΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, τότε να το κλείσουμε το μπουρδέλο!

    Αφού έτσι κι αλλιώς οι νεοδημοκράτες την κατάργησαν στην πράξη τη βουλή, τι να την κάνουμε;;;

    Να την κλείσουμε, να μας έρθει φθηνότερα έτσι η δικτατορία τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο Αργύρη Σιδέρη
    www.giathnellada.blogspot.com

    Φαντάσου ΠΟΙΟΙ μας κυβερνάνε. Δεν ξέρουν πως ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ έχει άσυλο και ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ όποιος λέει ΟΤΙ κι αν λέει μΕΣΑ στη Βουλή.
    Δηλαδή πες ότι φτάνει στο δικαστήριο. Εκ του νόμου ο Δικαστής ΔΕΝ μπορεί να δικάσει, γιατί θα έχει απέναντί του Βουλευτές. Θα σταματήσει τη διαδικασία, θα ζητήσει ΑΔΕΙΑ απο τη Βουλή και τρέχα γύρευε.
    Τώρα κοτζάμ υπουργός αν δεν ξέρει νόμους και κανονισμούς της Βουλής,σκέψου τι ξέρει απο τιμές , περιβάλλον, μισθούς και ακρίβεια.
    Μιλάμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΒΑΛΕ!!!
    Αργύρης Σιδέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχει προσωπικο ασφασλειας η Τραπεζα Ελλαδος? τι ειναι νοσοκομειο? Τι κι αν θα σταματησει το χρηματηστηριο (νομιμος τζογος).
    Εμεις χε*******
    Μην μασατε συναδελφοι

    Ενας εργαζομενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλό είναι ρε κορόϊδα πασόκοι


    σας πάει στη δικαιοσύνη για να σας ξεβρακώσει

    όταν ζητηθεί η άρση της ασυλίας, θα κάνετε τις κότες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι τόσο μ@l@k@ς.Κάνει ότι μπορεί για να γλυτώσει τα ποσοστά του Πασόκ από την κατρακύλα.....
    Μπρός στον δικομματισμό τι είναι τα "κάλη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:22 συμφωνώ στο να μην μασάνε αλλά οι δημόσιοι υπάλληλοι να πάτε στο ΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.02

    ...κι εγώ δεν σε πληρώνω αυτά που σου χρωστάω γιατί τα χρειάζομαι για 5-6 κολλητούς.

    Να πας να τα πάρεις από τον γείτονα σου που έμαθα ότι έχει λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.09

    Θα τα πληρώσεις μόλις τελείωση η απεργία μην φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από μια κυβέρνηση η οποία ενημερώνεται μέσα από τα δελτία των 8 και από τις κυριακάτικες εφημερίδες για τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει όλη την ημέρα/εβδομάδα, της οποίας η βουλευτές απαντούν μέσω τηλεοπτικών εκπομπών για τα παραπτόματα τους, της οποίας ο πρόεδρος (και πρωθυπουργός της χώρας) πατάει στη βουλή μόνο όταν του έχουν γράψει ένα καλό λόγο να απαγγήλει, δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Η Νέα Δημοκρατία έχει γυρίσει την πλάτη της στη Βουλή πολύ καιρό πριν το τέλευταίο συμβάν. Και ταυτόχρονα στον ελληνικό λαό. (Σαν πασόκος γράφω ο κερατάς). Καλή συνέχεια τρομοκράτες Έλληνες bloggers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι* βουλευτές

    (..ο μάκης το είδε και μου έστειλε mail να το διορθώσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταργήθηκε και η αρχή της διάκρισης των εξουσιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Wx..ante kai o Nakos sta para8yra to vrady na milaei gia tin sykofantiki dysfimisi tou press-gr..
    Gia na doume.. Giati otan tou evgale o Makis stin fora prin apo mines den milise kai ekane tin papia mexri na 3exastei to 8ema..
    Profanws olo kai kati 8a edwse stin prwin-gynaika tou gia na
    stamatisei na dinei plirofories ston allon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε πασοκοι και σεις τα ιδια δεν κανατε 20 χρονια.ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ.
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στη δικαιοσύνη να σας τα πάρει πασόκοι

    άλλωστε κι ο κινέζος έτσι δεν έλεγε? όποιος έχει στοιχεία να πάει στη δικαιοσύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΤΕΣ"!

    ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ 89% ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com!!

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex .com









































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειναι προφανες οτι για να κανει αγωγη στραφηκε κατα των βουλευτων αυτων διοτι του επιτεθηκαν επι προσωπικου.

    Για να καταλαβω κατι δηλ..επειδη ειμαι βουλευτης εχω το δικαιωμα να διασυρω?

    εξαλου...αφηστε τα δικαστηρια να αποφασισουν.


    Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΣΥΖΤΗΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡ...ΧΙΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΤΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΙΚΟ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ!! ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Aγαπητε blooper ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ?


    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ?

    Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ Η ΟΧΙ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.


    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΤΟ...ΚΑΝΑΔΑ ΜΗ ΧΕΣΩ!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας εξετάσουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και με το μάτι της πραγματικότητας που όσο και αν μας το έχουν μαυρίσει οι διάφοροι Αλαβάνοι θολοκουλτουριαραίοι, ακόμα ευτυχώς μπορεί να διακρίνει πράγματα…. και ας μην είναι της «μόδας»…

    Αν υπάρχει επί 20+ χρόνια αναταραχή στα Βαλκάνια τα οποία εκρήγνυνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αυτό οφείλεται σε μία Βαλκανική Εθνότητα τους Αλβανούς, οι οποίοι Αλβανοί με τις ευλογίες των Ευρωπαίων και κυρίων των Αμερικανών έχουν ξεθαρρέψει εδώ και καιρό και προσβλέπουν σε ιδέες μεγάλες όπως η λεγόμενη και μη εξαιρετέα «Μεγάλη Αλβανία» που φυσικά δεν είναι μία «ιδέα» εθνικιστική λίγων παρανοϊκών φανατικών Αλβανών εθνικιστών αλλά πρόκειται για την ιδέα στην οποία αποσκοπούν να δουν να πραγματώνεται ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΛΒΑΝΟΙ σε Ελλάδα, Αλβανία, Κόσσοβο, Βοσνία, Σκόπια και ας το παίζουν κάποιοι αλβανοί ως μετριοπαθείς, σας ξεγελούν και σας εμπαίζουν μέσα στην εγκληματική "ρομαντικά προοδευτική" σας αφέλεια.

    Ήδη με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ, Ευρωπαίων και Αγγλοαμερικανών άρχισε να πραγματώνεται αυτή η «Μεγάλη Αλβανική Ιδέα» με το Κόσσοβο. Άραγε τι θα ακολουθήσει? Δεν αναφέρομαι στο Σκοπιανό πρόβλημα διότι σε λίγο το κράτος της Βαρδαρίας, που είναι και το πραγματικό όνομα των Σκοπίων, δε θα υπάρχει επειδή απλά υπάρχουν εκεί οι Αλβανοί κατά 40% και ακολουθεί λοιπόν, μετά το Κόσσοβο που αλβανοποιήθηκε παράνομα και προκλητικά παραβιάζοντας κάθε διεθνή κανόνα δικαίου, ακολουθεί η ίδια ιστορία. Η ψευδομακεδονία των Σκοπίων σε λίγο δε θα υπάρχει. Αυτό δε με απασχολεί καθόλου, ας διαλυθούν, ας εξαφανιστούν, ποτέ μου δε τους χώνεψα και γιαυτό φταίνε οι ίδιοι και μόνο, γιατί είναι απλά κλέφτες και απατεώνες, αλλά ας μην επεκταθώ στα γνωστά. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι πλέον στον ορίζοντα όλοι σιγά σιγά διακρίνουν από την δεξιά έως την αριστερά, τον Αλβανικό κίνδυνο τον οποίο πρέπει να σταματήσουμε ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΤΟΥ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟΤΕ. Το ίδιο κάνουν και οι Ιταλοί που απελαύνουν τους Ρουμάνους μαζικά εδώ και 5 μήνες και ανάλογα μέτρα υλοποιούν επίσης και ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Δε καταλαβαίνω γιατί η Ελλάδα θα πρέπει να εισάγει συνεχώς λαθρομετανάστες με ποσοστά ήδη που φτάνουν το 45% επί του ημεδαπού πληθυσμού (πουθενά και σε καμία χώρα άλλη δε συνέβη ποτέ ανάλογη περίπτωση μετανάστευσης ούτε καν εν καιρώ πολέμου) χωρίς κανένα μέτρο και ανεξέλεγκτα, βυθίζοντας την Ελλάδα στην ανεργία και κυρίως στην ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στην οποία πρωταγωνιστούν με τα περισσότερα παράσημα και όσκαρς οι Αλβανοί φυσικά (δείτε ποσοστά εγκλείστων στις φυλακές όπου πλέον οι αλλοδαποί και ειδικά οι Αλβανοί έγκλειστοι φτάνουν το 60%!!!!).

    Ας μου απαντήσει κάποιος συνετός και καλοπροαίρετος συνομιλητής, τι χρειαζόμαστε 2 μισι εκατομμύρια Αλβανούς στην Ελλάδα τη στιγμή που ο καθαρά εθνικιστικός αυτός λαός έχει μετατρέψει σε λίκνο εγκληματικότητας , τη χώρα μας και τα Βαλκάνια σε μπαρουταποθήκη που έχει εκραγεί επανειλημμένως και θα εκρήγνυται. Και πολύ περισσότερο είναι δυνατόν να στηρίζετε πολιτικούς σχηματισμούς που ανεξέλεγκτα εισήγαγαν και συνεχίζουν να εισάγουν λαθρομετανάστες από γειτονικές χώρες και πολιτικούς σχηματισμούς που στηρίζουν και προωθούν την λαθρομετανάστευση χωρίς όρια, όταν είναι γνωστόν και συνεπαγόμενο ιστορικά ότι έτσι δημιουργούνται μειονότητες και μειονότητες σημαίνει προβλήματα, πολλά ΕΘΝΙΚΑ προβλήματα για ένα κράτος? Σε ποιο κράτος με μειονότητες υπάρχει ουσιαστική συνύπαρξη και ειρήνη? Υπάρχει κανένα?

    Και δε μας έφταναν οι ανεκδιήγητοι ψευτομακεδόνες απατεώνες Σκοπιανοί, δε μας έφταναν οι Τούρκοι, τώρα ξεφύτρωσαν και οι Αλβανοί Ου τσε τσε δες (UCC Απελευθερωτικός Αλβανικός στρατός της Τσαμουριάς, της Δυτικής Ελλάδος από Θεσπρωτία και Γιάννενα μέχρι την Αιτωλοακαρνανία δηλαδή). Και ο UCK ο απελευθερωτικός Αλβανικός στρατός του Κοσσόβου πέτυχε το στόχο του, τι σας κάνει να πιστεύετε κυρίες και κύριοι φλωροπροοδευτικοί ότι και ο UCC δε θα πετύχει το στόχο του?
    Και το τραγικότερο όλων είναι ότι εμείς τους φέραμε και τους θρέψαμε στην χώρα μας και τώρα μας απειλούν ανοικτά πλέον και μέσα από την ίδια τη χώρα μας (Βλέπε άνωθεν βίντεο).

    Και ο Αλαβάνος ζητάει και να δώσουμε σε όλα αυτά τα αχάριστα φίδια και υπηκοότητα και δικαίωμα ψήφου για να μπορέσουν έτσι να υλοποιήσουν και νόμιμα τις εθνικιστικές τους επιδιώξεις σύμφωνα με τη Χάρτα του ΟΗΕ περί αυτοδιάθεσης των λαών, τη Μεγάλη Αλβανία αν όχι με τη βία και τα όπλα!

    Κοιμάστε αγαπητοί συνέλληνες και μάλιστα κοιμάστε τον ύπνο του Αλαβάνου και του Τσίπρα γιατί έτσι μετέτρεψε την νεολαία και τη σύγχρονη γενιά και την γαλούχησε το ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά, μέσω αφελληνισμένων δασκάλων και καθηγητών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης . Όλοι αυτοί τους έμαθαν ότι ο Πλούταρχος δεν ήταν αρχαίος Έλληνας βιογράφος, δοκιμιογράφος και ιστορικός αλλά αοιδός σκυλοτράγουδων και ότι οι παρελάσεις είναι όμορφες και ενδεδειγμένες μόνον όταν τις διεξάγουν ομοφυλόφιλοι και όχι η περήφανη για τους προγόνους της και την ιστορία της πατρίδας της, νεολαία. Έννοιες όπως πατρίδα, πατριωτισμός, πατριώτης, σημαία, έθνος, ελληνισμός, ιστορία, παράδοση, εκκλησία, ορθοδοξία, παπάς κλπ γαλουχήθηκαν ως έννοιες ακροδεξιές και επικίνδυνες τάχα για τη δημοκρατία και την κοινωνία!!!! Εκεί μας έφτασε ο ψευτοπροοδευτικός συμφερτός που ουσιαστικά καταδυναστεύει τις συνειδήσεις και τις πράξεις των αφελληνισμένων νεοελλήνων η αλλιώς γραικύλων. Γιαυτό και το τΣΥΡΙΖΑ απογειώθηκε στις δημοσκοπήσεις γιατί απλά ο έλληνας από το 1981 έφαγε σφαίρα στο κεφάλι και καταστράφηκε ο εγκέφαλος του ανίατα προφανώς. Αλλά που θα πάει, τόσα και τόσα πέρασε ο Ελληνισμός, δε μπορεί, θα σταθεί και τώρα όρθιος και δυνατός στα πόδια του έστω και με λιγότερους συνειδητοποιημένους Έλληνες, αρκεί να μην αφήσουμε σε λίγο να είναι πολύ αργά…..

    Καλή μας τύχη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απο Αργύρη Σιδέρη

    Ώπα ώπα. Εγω δεν είπα εναντίον της Βουλής, ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!
    Με τι μας κυβερνάνε, με το.... χρυσό οδηγό :
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ 4:40

    Τι λες ρε τσογλανάκι που μαγκέψαμε επειδή δε ζούμε 12 μήνες στο Ελλάντα! Ας φρόντιζες κι εσύ για το μέλλον σου όταν έπινες φραπέδες κι έπαιζες τάβλι φοιτητής, αντί για να σκίσεις το βρακί σου στο διάβασμα! Μαλακισμένο, ξέρεις εσύ τι ζόρια τραβήξαμε και τι κωλοδουλιές πιάσαμε για να βγάλουμε το μεροκάματο. Οσα καταφέραμε με τη σκληρή δουλειά και το φιλότιμο που εσύ και οι 300 άχρηστοι θεομπαίχτες της βουλής δεν βλέπετε στα όνειρά σας.

    Κωλοελληναράρες, έχετε γίνει σούργελο με τη γκρίνια σας όταν δεν έχετε κάτι που ούτε το δαχτυλάκι σας δεν κουνάτε για να το αποκτήσετε. Κι όταν το έχει ο γείτονας, να του γαμήσετε τη μάνα επειδή εκείνος το κατάφερε κι όχι εσείς.

    θα μας στερήσεις την Ελλάδα ΜΑΣ; Αντε και γαμήσου με ένα τούρκικο μαρκούτσι ναργιλέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στη δικαιοσύνη όπως προβλέπεται για τους συκοφάντες και τους εκβιαστές

    Στη δικαιοσύνη να ξεφτιλιστούν τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΟΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΤΟ...ΚΑΝΑΔΑ ΜΗ ΧΕΣΩ!@

    5 Μάρτιος 2008 4:40 μμ

    File den se vrizw(an kai den apeythynesai se mena)...me ta grafomena sou vrizeis ton eayto sou mono sou.Epeidh tyghanei na zw kai egw ston Canada sou legw mono touto....otan oi ellhnes ths diasporas enhmerwnan thn Ellada gia thn propaganda twn Skopianwn eseis ekei katw koimosastan ton ypno tou dikaiou...Otan O ellhnismos tou Canada se thermokrasies 30C katw tou mhdenos ekane to sylalhthrio esy epines ton frape sou sthn kafeteria...twra omws oi exontes thn exousia parakaloun kai pali to ellhniko loby na epemvei gia ta dikaia mas....Den exeis to dikaiwma na apokaleis ton kathe Ellhna ths diasporas xeno kai na mhn endiaferetai gia thn patrida tou."Ayto to xwma einai diko sas kai diko mas" na exeis mia kalh hmera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟΝ 4.47 ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ!!

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΚΝΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΕΡΑΡΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΥΡΑ ΤΩΝ 100 EΥΡΩ.

    ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ


    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΕΔΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΧΑΛΕ ΣΟΥ ΚΟΠΑΝΕ.


    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ! ΧΕΣΤΗΚ Α ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ 55 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΔΙΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ Ε ΚΑΡΑΓΚΟΖΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε αρχιμαλάκα ημιμαθή, άχρηστε ραγιά, θα μου πεις εμένα αν ψηφίζω και αν πληρώνω φόρους; Ξέρεις ρε κωλόπαιδο παλιοτεμπελχανά πόσο συνδράμουν οι Έλληνες του εξωτερικού στην εικόνα της χώρας και στα οικονομικά της; Εδώ μόνο φιγούρα μου είστε, για να βγάλετε Eurovision φωνάξατε το "ξενουδάκι" την Καλομοίρα, καραγκιόζηδες! Δεν έχεις ιδέα τι θα πει δουλειά, μόχθος και επιτυχία, γιατί το μόνο που ξέρεις είναι να αλητεύεις στους δημόσιους χώρους δείχνοντας με το δάχτυλο όλους τους άλλους και ποτέ τον εαυτό σου. Σκατοραγιά, χωρίς τη Φιλική Εταιρία θα σέρβιρες σα γιουσουφάκι το μπουρέκι του πασά, παλιομαλάκα γραικύλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. προβοκατσια Γκαργκανα εναντια στην
    ελληνικη οικονομια.

    το σημιτικο παρακρατος εν δρασει



    προβοκατσια Γκαργκανα εναντια στην
    ελληνικη οικονομια.

    το σημιτικο παρακρατος εν δρασει




    προβοκατσια Γκαργκανα εναντια στην
    ελληνικη οικονομια.

    το σημιτικο παρακρατος εν δρασει







    προβοκατσια Γκαργκανα εναντια στην
    ελληνικη οικονομια.

    το σημιτικο παρακρατος εν δρασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 5.28 πολύ ωραία του τα λες του ηλίθιου του δεξιού που στηρίζει το καυλί του Ζαχόπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ



    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ




    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ




    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΘΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ,
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
    ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

    ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κατά τούς Νεοδημοκράτες, οι μόνοι πού φταίνε είναι οι Πασόκοι, κι’ άμα τούς καθαρίσουνε, σωθήκαμε,
    Κατά τούς Πασόκους, οι μόνοι πού φταίνε είναι οι Νεοδημοκράτες, κι’ άμα τούς καθαρίσουνε, σωθήκαμε
    Κατά τούς υπόλοιπους, φταίει ο Δικομματισμός, δηλ. οι Νεοδημοκράτες ΚΑΙ οι Πασόκοι,
    Κατά τούς Αριστερούληδες, φταίνε τα φασιστόμουτρα, κι’ άμα τούς καθαρίσουνε, σωθήκαμε
    Κατά τα φασιστόμουτρα, φταίνε οι Αριστερούληδες, κι’ άμα τούς καθαρίσουνε, σωθήκαμε.
    Κατά όλους, φταίνε οι Αμερικάνοι, οι Εβραίοι, οι Εγγλέζοι, οι Ρώσσοι, οι εξωγήϊνοι.
    Ωραία ! !
    Κουτοπόνηροι σκατόγυφτοι τεμπελχαναίοι, δεν καταλαβαίνετε ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζετε ? Και όμοιούς σας πολιτικούς ψηφίζετε ? Αυτοί τούς οποίους ψηφίζουμε, εάν τολμήσουν να ΜΗΝ κάνουν αυτά πού εμείς θέλουμε, αλλοίμονό τους, δέν θά ξαναβγούν ποτέ.
    Το καταλαβαίνετε βεβαίως πολύ καλά. Ξέρετε, ότι τρώτε φαγητό και παίρνετε φάρμακα (αχρείαστα να σας είναι), απ' τα 40 δίς € δανεικά, πού με δολιότητα συνεχίζουν να δίνουν ΚΑΘΕ χρόνο, στό ήδη χρεωκοπημένο αυτό κράτος, οι ξένοι "κεφαλαιούχοι", με στόχο, πού θα τον (ξανα)νοιώσετε πίσω σας, καυτόν, σέ ελάχιστο χρόνο. Έρχεται.
    Αλλά σαν γνήσιοι Γραικο-Ρωμιο-ραγιάδες, υποκρίνεστε. Σφετεριστήκατε και ιδιοποιείσθε το όνομα τών αρχαίων κατοίκων της περιοχής αυτής, γιά να ζητιανεύετε γιά δάνεια, 180 χρόνια τώρα.
    Το μόνο πού κάνατε καλά σ’ όλη την ιστορία σας, νεοβάρβαροι, είναι ένας εμφυλιο – συμμοριτοπόλεμος, όπου οι μισοί (όσοι είχανε γλυτώσει την Πηγάδα), παλουκώνανε τα κομμένα κεφάλια τών άλλων μισών και τα περιφέρανε περήφανοι. 500.000 νεκροί.
    Πρός το παρόν, (μετά από τόσα χρόνια, αφού σκοτώσατε τον Καποδίστρια, ανυπάκουοι και ανίκανοι να αυτοδιοικηθήτε), ζήστε σ' ένα κράτος – Ζεφύρι (Όπως το θέλετε), χωρίς τήρηση νόμων, χωρίς τιμωρία τών κλεψιών τών πονηρών, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς πανεπιστήμια, χωρίς πολιτισμό. Καί ετοιμαστήτε, αφού διαλύσατε το κράτος, αφού το παραδώσατε, δημοκρατικώτατα, σε 300 οικογένειες πανέξυπνων πονηρών κλεφταραίων, αφού κάψατε και τά δάση, δημοκρατικά, να ψοφήσετε στη δίψα, βρώμικα πονηρά τεμπέλικα μιάσματα τής γής, (αριστερούλικα ή φασισταριά, αδιακρίτως).
    Βοήθεια, σώστε μας, όποιος ακούει και μπορεί ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε ηλίθιε δεξιέ 5.36 ποιος τους εμποδίζει και κρατάνε τόσα χρόνια το Γκαργκάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5.22 Καλα στα λεει το φιλαρακι.

    Αλλα δεν βλεπω να εκανες σχολια για τα μπουρδελα ελληνικα πανεπηστιμια οταν σου ειπε οτι η Κυβερνηση ΚΑΡΑΜΑΛΗ ουσιαστηκα παει να εφαρφμοσει το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ και ΚΑΝΑΔΙΚΟ συστημα.!!

    εκει φιλαρακια μου εκ του ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ.

    συμφωνειτε η οχι με τη θεση της κυβερνησης να αλλαξει οριστικα την εικονα των Ελληνικων ΜΠΟΥΡΔΕΛΩΝ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!!(ευτηχως αυτο Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ!!)


    Αντε να δω ποσο αντικειμενικοι ειστε και εσεισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5.36 μπράβο σου κι εσένα που στήριζες τις μουνότριχες της μιμής από όπου κρεμόταν ο σιδερένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 5.28 αισθάνεσαι Φιλική Εταιρία?

    Γιατί όπως σε κόβω, περισσότερο σε τσιμπουκομάνα μου φέρνεις που έπιασε καλή τιμή στη βίζιτα στην αλλοδαπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι κανει πολυ καλα ο καραμανλης.

    Μονον εφαρμοζοντας το συστημα που εχουμε εδω στον Καναδα (και που εχει η αμερικη) θα συνελθει το επιπεδο των πανεπηστιμιων στην ελλαδα.

    Πρεπει να παψει να υπαρξει αξιοκρατια στα ελληνικα πανεπιστημια και ακομα και οι καθηγητες να εκλεγονται οχι με κομματικα κριτηρια αλλα μονο βαση του εργου που εχουν επιτελεση.


    Εδω στον Καναδα μιλουν για τα ελληνικα πανεπηστιμια και γελουν.

    Εσεις λοιπον οι ελλαδιτες μας εχετε κανει να ντρεπομαστε για την χωρα μας για την καταγωγη μας.


    Σαν ελληνας του καναδα σας λεω οτι αν δεν αλλαξετε τα πανεπηστιμια σας καμια ελληνικη επιχειρηση μακροπροθεσμα δεν θα επιλεγει ελληνες πτυχιουχους γιατι δεν θα εχουν τα εχεγγυα τα ακαδημαικα ουτε την καταλληλη μορφωση για να ανταπεξελθουν στις απαιτησεις της Ευρωπαικης αγορας που εχετε ενταχθει.

    Ελλην εκ του ΚΑΝΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε σεις ξύπνιοι που μιλάτε για μειωμένη αντίληψη για το Παπανδρέου δεν μας εξηγείτε λοιπόν πως όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών η Ελλάδα είχε τόσες επιτυχίες πχ (ποιος προώθησε και διαπραγματεύτηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη, μεταξύ πολλών άλλων, την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ποιος εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ποιος διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη Βαλκανική πολιτική) και η Ελλάδα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη;

    Αλλά τι να εξηγήσετε; Είσαστε συκοφάντες, παπαγαλάκια της Ρηγίλλης και της Κουμουνδούρου. Φάτε τώρα στη μάπα το καταλληλότερο και στήριχτε το κ---ί του Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.,

    και τη μαλακία-προδοσία να προσπαθήσει να επιβάλλει στους Κύπριους το Σχέδιο Ανάν

    ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

    H μη-διπλωματία του ζεϊμπέκικου


    αλλά ξεχνάς και το φιάσκο με τα Ίμια, τον Οτσαλάν, τις δύο (ελέω Σιδερένιου) αποτυχημένες θητείες σαν Υπ. Παιδείας και τις ροχάλες που μάζεψε από τους Έλληνες στο Αμπντί Ιπεκτσί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ξεθαρεψατε βλεπω κι αρχισατε παλι το βρισιμο και ιδιαιτερα οι δεξιοι ,ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εσείς που γράφετε για το τι έκαναν οι πασόκοι και πως δικαιούστε να κάνετε τα ίδια και χειρότερα, θα έπρεπε να καταλάβετε ότι ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση