GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση των τεχνικών...

. Οι Ενώσεις μας, αύριο Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 και ώρα 11.00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άδικο αποκλεισμό μα...

.
Οι Ενώσεις μας, αύριο Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 και ώρα 11.00, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον άδικο αποκλεισμό μας από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (Σταδίου 29)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.)

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ (Ε.Τ.Ε.Ρ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ (Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ).

4 σχόλια

  1. Αυτό το πλοιο που προσάραξε στον Πορο...

    Χαρηκα που βγαλανε εξω τους τουριστες. Καπως το περιορισαμε το ρεζιλεμα.

    Το πλοιο λεει μπαζει νερα. Και μου ηρθε η εξης ιδεα: να το ξεκολλησουν απο τον υφαλο, να το γεμισουν πασοκοσκυλα ("συνεδρους") να το βγαλουν στ'ανοιχτα (Πορο-Φαλκονερα δεν απεχει και πολυ) και να το φουνταρουν.

    Αμα πετυχει το κολπο, το ξανακανουμε τον Απριλη (21) με διαπλεκομενους Νεοδημοκρατες (να, ξερετε, Ρεγκουζα, κουμπαρους, αυτο το βλαμμενο το Μιλτο κλπ κλπ).

    Το Μαιο Τσιπρα και λοιπα "προοδευτικα".

    Τον Ιουνιο κομουνια και ΛΑΟΣ χερι-χερι.

    Ετσι, καθε μηνα και βαπορι.

    Με τους συνδικαλΗστες ρε γαμωτο δεν ξερω τι θα κανουμε. Ολος ο ελληνικος στολος δε μας φτανει.



    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MOUNIA DHMOSIOGRAFOI MONO OTAN UPARXOUN NEKROI TEXNIKOI EIMASTE SYNADELFOI ???? STHN MASA MONOI SAS ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκλεκτοί και αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα όπως πάντα..

    Μεστή μηνυμάτων οράματος , προοπτικής και λύσεων για τα αυξημένα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας η αποψινή βαρυσήμαντη ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την οποία άνοιξε τις εργασίες του 8ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που γίνετε στο Φάληρο.

    7.000 Σύνεδροι απολη την Ελλάδα και όπου υπάρχουν Έλληνες στο εξωτερικό , είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια βαρυσήμαντη τεκμηριωμένη και ξεκάθαρη ομιλία από ψηλά νοήματα και ιδέες για το πως ο τόπος μπορεί να πάει μπροστά και να αποκτήσει η χώρα μας μια διακυβέρνηση αντάξια της ιστορίας και των πεπρωμένων της φυλής μας.

    Για μας εδώ στο διαδίκτυο έκανε ειδική αναφορά με το παρακάτω απόσπασμα :

    “ Ενθαρρύνουμε και τα νέα Μέσα τα διαδίκτυα. Τα διαδίκτυα, της επικοινωνίας. Διότι ξέρουμε ότι αυτά είναι από τη βάση, από τους πολίτες και δίνουν οξυγόνο στη δημοκρατία μας. Και θέλω να χαιρετίσω όλους τους μπλόγκερς, που σήμερα είναι μαζί μας και ανεξάρτητα θα πληροφορήσουν πολλούς για τις εργασίες μας”

    Δίκαια ο Ελληνικός λαός περίμενε με αγωνία την ομιλία αυτή και ο Γιώργος Παπανδρέου ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του συνόλου του Ελληνικού λαού δίδοντας λύσεις και προοπτική επίλυσης στα οξυμένα προβλήματα του Έλληνα.

    Οι μήνες της Δεξιάς είναι μετρημένοι.

    Μιας ταιριάζει μια καλύτερη Διακυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση