GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερχεται στην Αθήνα ο Σαρκοζί....

. Αποκλειστικό: Στα τέλη Μαΐου η επίσκεψή του Παρίσι: Ανταπόκριση για το Press-gr . Το κλίμα είναι βαρύ στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τα ...

.
Αποκλειστικό: Στα τέλη Μαΐου η επίσκεψή του
Παρίσι: Ανταπόκριση για το Press-gr
.
Το κλίμα είναι βαρύ στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Γαλλία. Αυτό όμως δεν φαίνεται ότι θα προκαλέσει αλλαγές τουλάχιστον στην εξωτερική πολιτική του Νικολά Σαρκοζί. Η πρόσφατη δήλωσή του μάλιστα ότι υποστηρίζει ανοικτά την Ελλάδα στη διαφορά με τα Σκόπια για την ονομασία τους, θα έχει και δεύτερο συγκεκριμένο βήμα.
Οπως πληροφορούμαστε, ο Γάλλος πρόεδρος προγραμματίζει επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαΐου. Εκτός από τις συναντήσεις που θα έχει με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί και την Θεσσαλονίκη απ' όπου έλκει την καταγωγή του.
Πρόσφατα κυκλοφόρησε και σχετικό βιβλίο στο οποίο ο Ν. Σαρκοζί αναφέρθηκε επαινετικά στις τελευταίες δηλώσεις του. Το βιβλίο που έχει σημειώσει ήδη επιτυχία επιγράφεται «Εγώ, ο εγγονός ενός Έλληνα. Η Θεσσαλονίκη του Νικολά Σαρκοζί». Συγγραφείς του είναι ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ Γιώργος Αναστασιάδης, ο διδάκτωρ Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΑΠΘ Λέων Α. Ναρ και ο δημοσιογράφος Χρήστος Ράπτης.

51 σχόλια

  1. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Τα επιτεύγματα του «keep walking» γιωργάκη συνεχίζονται.


    Παρά τη σταλινικού τύπου «προτροπή» να ψηφιστούν οι δικοί του στο Ε.Σ., η κάλπη δεν έκρυβε σημαντικές εκπλήξεις (παρά τα αντιθέτως γραφόμενα γνωστών γιωργακικών προβοκατόρων-υπαλλήλων). Καταγράφηκαν λοιπόν τα εξής:


    Κυριάρχησαν, μεν όπως αναμενόταν, οι «παπανδρεϊκοί», αλλά το «ρεύμα» Βενιζέλου πέτυχε την καταγραφή του και η πλευρά Σκανδαλίδη εξέλεξε τρία μέλη.


    Στην κάλπη αναδείχθηκε πρώτη και με διαφορά η Φώφη Γεννηματά (η ανύπαρκτη – αν δεν την έλεγαν Γεννηματά δε θα την ήξερε όχι ο θυρωρός της αλλά ούτε η μαμά της), ενώ δεύτερος ήρθε το βενιζελικό στέλεχος της νεολαίας Νίκος Ανδρουλάκης. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος (πολλά λέγονται γι’ αυτόν).


    Στη δεκάδα πλασαρίστηκαν στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του Γ. Παπανδρέου όπως ο Χρ.Πολυζωγόπουλος (συνδικαληστής, μέλος του εσωτερικού στρατού κατοχής, ο οποίος δικαιως εδάρη από αναρχικούς), ο Στ.Τζουμάκας (ο κατά Γιαννόπουλο «ντενεκές ξεγάνωτος»,) και ο Γιάννης Μίχας (νομάρχης πειραιά, ο αδελφός του οποίου κατηγορήθηκε για εμπορία σάπιων κρεάτων) όπως επίσης δύο κορυφαία στελέχη των «βενιζελικών», οι Λευτέρης Κατσικαρέλης και Στέλιος Αγγελούδης (ντε πουά πουρ εβανζέλ).


    Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, σε υψηλή προτίμηση κατάφεραν να εκλεγούν και στελέχη που ανήκουν στο λεγόμενο μπλοκ των «γεννηματικών» όπως ο Μ.Παπαϊωάννου (αν δεν υπήρχε ο γιωργάκης θα ήταν σίγουρα ο πλέον βλάκας στο πασοκ), ο Μ.Όθωνας και ο Λ.Κανελλόπουλος (άλλος ένας συνδικαληστής, αλλά ψιλοαποτυχημένος.)


    Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι έμειναν εκτός Εθνικού Συμβουλίου στενοί συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, όπως οι Δημήτρης Δόλης και Γιώργος Ελενόπουλος (παγκοσμίως άγνωστοι). Στο όργανο εξελέγησαν και πολλοί πρώην βουλευτές όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας (πρώην πειναλέος συνδικαλιστής, μέρος του εσωτερικού στρατού κατοχής και νυν υπερχορτάτος πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής), Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γιώργος Ανωμερίτης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


    Προκύπτει λοιπόν ότι το πλάνο του αποτυχημένου σταλινίσκου «keep walking» γιωργάκη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ.


    Άρα τίθεται το ερώτημα: «quo vadis γιωργάκη???»

    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε σεις ξύπνιοι που μιλάτε για μειωμένη αντίληψη για το Παπανδρέου δεν μας εξηγείτε λοιπόν πως όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών η Ελλάδα είχε τόσες επιτυχίες πχ (ποιος προώθησε και διαπραγματεύτηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη, μεταξύ πολλών άλλων, την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε., ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ποιος εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ποιος διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη Βαλκανική πολιτική) και η Ελλάδα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρώπη;

    Αλλά τι να εξηγήσετε; Είσαστε συκοφάντες και υβριστές, παπαγαλάκια της Ρηγίλλης και της Κουμουνδούρου. Φάτε τώρα στη μάπα το καταλληλότερο και στήριχτε το κ---ί του Ζαχόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O KΥΡΙΟΣ ΣΑΡΚΟΖΙ ΩΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΤΟΧΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΡΥΘΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ www.dockworkers.Blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητέ βλάκα πασόκε....

    ποιος προώθησε και διαπραγματεύτηκε επί κυβερνήσεων Σημίτη, μεταξύ πολλών άλλων, την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε.;

    Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ

    ποιος οικοδόμησε την αποκλιμάκωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις;

    Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ποιος εργάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

    Η ΓΙΑΝΝΑ

    ποιος διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη Βαλκανική πολιτική;

    ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟ...

    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Σαρκοζυ ενδιαφερεται για την πωληση των Rafale και των 6 φρεγατων που θελει να αγορασει ο Ελληνικος στρατος. Με την κινηση του αυτη θα παρει καποιο συμβολαιο. Μπιζνες ειναι αυτες.

    Κατι πρεπει να γινει και με τα τρολ που γραφουν εδω μεσα ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαρκοζί είναι γνωστός Εβραίος που το παίζει καθολικός...
    Το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται να μας μακελέψει (με πρόσχημα την κατασκευασμένη "συλλογική ενοχή -τιμωρία" για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα, που πουλάνε οι ψευτοοικολόγοι του), που φοβικοί και διχαστικοί νομίζουν ότι θα βγουν από λάκκο που μας ανοίγουν... Μόνο που αν οι κανίβαλοι καταλάβαιναν ότι είναι μέσα στο λάκκο που σκάβουν για τους άλλους, δε θα υπήρχε κανιβαλισμός. Πάντως τελευταίοι θα μείνουν οι ψυχραιμότεροι!
    Climate change may spark conflicts, EU told
    http://www.guardian.co.uk/world/2008/mar/10/eu.climatechange
    A summit of Nato leaders in Bucharest next month will discuss the problem for the first time, while a new manifesto for a radical overhaul of the western alliance moots the possibility of Nato being used "as an instrument of energy security".
    A report from the EU's top two foreign policy officials to the 27 heads of government gathering in Brussels for a summit this week warns that "significant potential conflicts" are likely in the decades ahead as a result of "intensified competition over access to, and control over, energy resources".
    The seven-page report, obtained by the Guardian, has been written by Javier Solana, the EU's foreign policy supremo, and Benita Ferrero-Waldner, the commissioner for external relations. It predicts that climate change will precipitate security issues for Europe, ranging from energy wars to mass migration, failed states and political radicalisation.
    The report warns of greater rich-poor and north-south tension because climate change will be most catastrophic in the poor south.
    http://www.youtube.com/watch?v=NaXxwSUXMOw
    http://www.nap.edu/html/climatechange-brief/abruptclimatechange-brief.pdf
    http://www.independent.co.uk/news/science/ray-of-hope-can-the-sun-save-us-from-global-warming-762878.html
    http://en.rian.ru/science/20080122/97519953.html
    http://www.gao.spb.ru/english/astrometr/index1_eng.html
    http://www.nzclimatescience.org/images/PDFs/archibald2007.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο ενημέρωση 24

    Αυτή την εβδομάδα – σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του Τύπου, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Γ. Παπουτσάνη και Alpha. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν θα μετακινηθεί ο Βασ. Θωμόπουλος από την θέση του διευθυντή ειδήσεων, αφού το νέο απόκτημα του σταθμού, θα έχει γενικότερο λόγο και ρόλο στον ενημερωτικό τομέα. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως με την είσοδο του δημοσιογράφου στο κανάλι θα αποκτήσει «φωνή» η Ντόρα Μπακογιάννη στην Κάντζα. Ο νέος διευθυντής του σταθμού θεωρείται εκ των συνομιλητών της.

    Ποιός θέλει να εξαγριώσει την Έλλη Στάη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

    ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ
    ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kατηγορούσαν οι δεξιοί και τα φερέφωνα τους το Γιώργο Παπανδρέου που πήγε στη Τουρκία και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Γιατί άραγε; Μήπως αφού χόρεψε, έπρεπε να χορέψει κάνα χορό της κοιλιάς; Στη τουρκία ξέρουμε πολύ καλά ή μπορούμε να φανταστούμε ποιος και σε ποιον εφαρμόζεται το οθωμανικό δίκαιο.

    Μήπως όμως έπρεπε να κάνει καμιά κουμπαριά με το πρωθυπουργό τους και να ανταλλάσει χαλιά και δώρα για να είναι οι δεξιούληδες ευχαριστημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο Κόσσοβο όμως έγιναν σοβαρά επεισόδια
    Δείτε το video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Kρανιδιώτης έξυπνε, ήταν υφυπουργός στο Υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Θα συμφωνήσεις βεβαίως, ότι οι υφιστάμενοι ακολουθούν τις οδηγίες των προϊσταμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατω τα χερια απο τα ελληνικα λιμανια!

    Η Κ. Μπρουνι δεν ειναι ιταλιδα ουτε γαλλιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ψηλος και αμυαλος, μολις και μετα βιας ηξερε κατα που πεφτει η Κυπρος, σε αντιθεση με τον Κυπριο Κρανιδιωτη!

    Πασοκοι, για να παραμυθιασετε για δευτερη φορα την Ελλαδα, θα πρεπει ισως να κανετε μαζικες μεταμφιεσεις στις ΗΠΑ. Ομως η μυρωδια θα σας ακολουθει παντου!
    Το κλιμα δεν σας σηκωνει αλλο στην Ελλαδα. Καιρος να πουλησετε σοσιαληστρικες θεωριες σε αλλα μερη και πολιτειες. Παρτε μαζυ σας και τα σοβιετοσκυλα των 2 ΚΚΕ, την αλεκσαινα και τον αλεκση, για να εχετε κατι να ασχολειστε.
    Οξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. skaste gamw takommata sas... egw pantos ton paw ton sarkozi.an 8elei na mas parei limania klp emeis fteme pou dwsame to dikaioma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nα μας πεις εσύ ρε προδότη απόγονε χιτών και ταγματασφαλιτών,αφού τα ξέρεις όλα, για τη προδοσία της Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά μιλάμε για εντελώς ψυχεδελική κατάσταση...


    rapidshare.com/files/100141886/Reborn.rar



    psy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nα μας πεις εσύ ρε προδότη απόγονε χιτών και ταγματασφαλιτών,φασιστικό σκουπίδι,φερέφωνο της ρηγίλλης, αφού τα ξέρεις όλα, για τη προδοσία της Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kατηγορούσαν οι δεξιοί και τα φερέφωνα τους το Γιώργο Παπανδρέου που πήγε στη Τουρκία και χόρεψε ζεϊμπέκικο. Γιατί άραγε; Μήπως αφού χόρεψε, έπρεπε να χορέψει κάνα χορό της κοιλιάς; Στη τουρκία ξέρουμε πολύ καλά ή μπορούμε να φανταστούμε ποιος και σε ποιον εφαρμόζεται το οθωμανικό δίκαιο.

    Μήπως όμως έπρεπε να κάνει καμιά κουμπαριά με το πρωθυπουργό τους και να ανταλλάσει χαλιά και δώρα για να είναι οι δεξιούληδες ευχαριστημένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 3.04 αρκεί το κράξιμο που έφαγε από έλληνες μέσα στο γήπεδο στην κων/πολη οι οποίοι προπηλακίστηκαν και δάρηκαν από τους τούρκους φίλους του γιωργάκη κι εκείνος έκανε τον κινέζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ==============================

    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;


    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ , ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝ ΔΕΝ ήσουν στον γάμο, δεν πας στην κηδεία. Εκτός αν σε καλέσουν.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ βλέπει ο Τσίπρας το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου. Ο Αλέξης πήγε στο Συνέδριο, εφόσον τον προσκάλεσαν. Αστειεύτηκε με τον Ρέππα. Μίλησε με τον Πάγκαλο. Δέχτηκε τον ασπασμό του Λαλιώτη. Και άφησε ένα παράθυρο συνεργασίας, αφού είπε πως ο ΣΥΝ εξετάζει προτάσεις που κατατίθενται από άλλες πολιτικές δυνάμεις.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ήταν το τακτ του φιλοξενούμενου. Γιατί, μιλώντας στη σύσκεψη του ΣΥΝ μερικά εικοσιτετράωρα μετά, ο Αλέξης ήταν μάλλον απαξιωτικός για το ΠΑΣΟΚ, ένα Κίνημα που «δεν παίρνει χαμπάρι». Συνεργασίες καπούτ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Η Κουμουνδούρου θέλει να πάρει τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και όχι να συμπεθεριάσει με τη Χαριλάου Τρικούπη. Επ΄ αυτού ο Αλέξης ήταν ειλικρινής. Ακόμη και στο Τάε Κβον Ντο, μιλώντας στους πράσινους συνέδρους, δεν παρέλειψε να πει πως «με πάρα πολύ κόσμο από το ΠΑΣΟΚ έχουμε συναντηθεί στις κινητοποιήσεις». Δεν εννοούσε τη συνάντησή του με τον Παπανδρέου στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό. Στη «βάση» αναφερόταν. «Αδύνατη» χαρακτήρισε τη συνεργασία σε ηγετικό επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ και ο Αλαβάνος.
    ΤΟ ΕΡΓΟ έχει ξαναπαιχτεί. Από την άλλη μεριά. Στα χρόνια της μεταπολίτευσης το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε τον κόσμο του ΣΥΝ κι άφηνε την ηγεσία του να ασφυκτιά στο όριο του 3%. Η μέθοδος υφαρπαγής ψηφοφόρων λεγόταν «πόλωση με τη Δεξιά». Τώρα Αλέξης και Αλέκος επιχειρούν αντιστροφή και η μέθοδος λέγεται: «Τι ΠΑΣΟΚ, τι Δεξιά». Το έχουν καταλάβει ακόμη και οι δεξιοί. Μόνο το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου δυσκολεύεται. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Όλα αυτά είναι περίπου αυτονόητα. Το ερώτημα είναι ποιο θα είναι το ταβάνι της αριστερόστροφης ψήφου διαμαρτυρίας. Δηλαδή αν ο ΣΥΝ του Αλέξη θα αποδειχθεί σουφλέ. Παραδόξως, αυτό εξαρτάται λιγότερο από τον Τσίπρα και περισσότερο από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το πιο σύντομο ανεκδοτο μετά το 8ο Πασοκικό Συνέδριο :
    ‘’ Η ΦΩΦΗ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ !!!!’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. NORTHWEST τι λες;
    =
    Για δείτε ποιοι έχουν εκλεγεί!
    Για μάθετε και τι δουλειές κάνουν οι ίδιοι κι οι σύντροφοί τους!
    ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ/ΟΡΓΑΝΑ...ΠΟΥ ΘΑ δημοσιοποιηθούν


    ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ==============================

    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;



    ==============================

    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;



    ==============================

    ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΠΟΙΟΣ
    ΠΟΤΕ
    ΓΙΑΤΙ
    ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;


    =================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η είδηση είναι Ράδιο Αρβύλα.
    Οι γνωστές μούφες του Press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τη μεραρχία απο τη Κύπρο φίλε που μας τα'χεις ζαλίσει, την απέσυρε η Χούντα. (αφού την είχε στείλει ο «φασίστας» Γαρουφαλιάς ,παρα τους δισταγμούς του Παπανδρέου)

    ΠΟΙΟΣ πολιτικός όμως έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη που μας έδεσε η Χούντα?

    ΠΟΙΟΣ της άνοιξε το δρόμο με την ηλίθια (ή προβοκατόρικη) ιστορια του ΑΣΠΙΔΑ?

    ΠΟΙΟΣ εσπρωξε το μπάμπά του (οικογενειακό το μαγαζι...) να δώσει παράλογες διαστάσεις στα Ιουλιανά και να γίνει η Ελλάδα μπάχαλο,ριχνοντας νερό στο μύλο των χουντικών?

    ΠΟΙΟΣ,παραμονές 21ης Απριλίου το 67,όταν όλοι ήξεραν πως έρχεται πραξικόπημα και προσπαθουσαν να μη δίνουν αφορμές (μέχρι κι'ο Γέρος δέχτηκε να κανει τις εkλογές κυβέρνηση ΕΡΕ),ποιός έριχνε λάδι στη φωτιά δηλώνοντας οτι "θα κάνει λαϊκή κυβέρνηση στη πλατεία Συντάγματος"?

    Και πιανου η γυναίκα, οταν τον έπιασαν,τηλεφώνησε στον πρόεδρο Τζόνσον και του ζήτησε... να επιτεθουν οι αμερικάνοι πεζοναύτες στην Ελλάδα (επειδή οι αλήτες οι Έλληνες τόλμησαν να ενοχλήσουν αμερικάνο υπήκοο?

    Φίλε,δεν αρκεί να γράφεις με κεφαλαία και να βρίζεις για να παριστάνεις τον προοδευτικό,πρέπει να μπορείς να δείς την αλήθεια ακόμα κι’αν γίνεσαι αχάριστος σ’αυτούς που σε διορίσανε στο Δημόσιο! (βολεμενος δεν είσαι κιεσυ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Σαρκοζί τα έχει κάνει πουτάνα στη Γαλλία.Άλλωστε δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόσοφος για να καταλάβει αυτόν τον τύπο.Ζεί σαν playboy, στη χλίδα, στα καλύτερα, δεν συκώνει μύγα στο σπαθί του τουλάχιστον στην καλοπέραση του, και στη Γαλλία όπως και δω δηλαδή, ο κοσμάκης τρέχει για ενα μεροκάματο του τρόμου σαν παλαβός..
    Εγγονός ενός Ελληνα είναι?Οχι ρε πούστη μου, τη γαμήσανε οι Γάλλοι...ρε τους δύστυχους, ποιος να το περίμενε...
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. beri-beri πες αλευρι...
    το in.gr σε γυρεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Καραγκιόζης της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 4.52
    Αυτή είναι η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ερμηνεία...

    Ούτε ο Στεφανόπουλος,ο προ χούντας πρωθυπουργός, δεν θα τολμούσε τόσο ανθελληνική ερμηνεία.

    Στόχος σου είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την κατάληψη της Κύπρου!

    Δεν ξέρεις ή ΔΕΝ θέλεις να πεις, τι συνέβει τότε με την Θράκη και την επίσκεψη/απειλή ξένων αξιωματούχων στην Ελλάδα, σε σχέση με την αποχώρηση της μεραρχίας απο την Κύπρο.

    ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΜΩΣ σήμερα ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝΤΕΣ!
    ...μήπως κι έτσι την επαναλαμβάνουν!;;;;
    ...............

    ΜΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    γιατί όχι μόνο δεν ανήκω στους βολεμένους, αλλά σε εκείνους που πολεμήσαν χωρίς να προδώσουν ή εξαργυρώσουν.......

    ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

    ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ babis

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

    ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε παιδιά, σόρρυ κιόλας, αλλά ο babis είναι πούστης? ή πλάκα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. πέραν από το μπάμπη, ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό...
    Η ευρωπαϊκή προοπτική της Κύπρου σχεδιάστηκε από τον Κρανιδιώτη, με την υποστήριξη του Ανδρέα, για να ισχυροποιήσει την Κύπριακή Δημοκρατία έναντι του Αττίλα, καμμία σχέση με το Γιώργο ή το Σημίτη που αποδέχτηκαν ή προώθησαν το Σχέδιο Ανάν, που την καταργούσε...
    Τη μεραρχία την έβαλε ο Γεώργιος Παπανδρέου, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους μάλλον (μια μεραρχία του ελληνικού στρατού να λείπει από τη χώρα, στην κρισιμότερη περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, χωρίς να το ξέρουν οι ΗΠΑ μοιάζει λίγο δύσκολο ή αστείο) γιατί είχε τα διαπιστευτήρια του αντικομμουνισμού, ως εγγύηση για τη στάση του Μακάριου. ΄Σίγουρα εξυπηρετούσε ταυτόχρονα, ή πρωταρχικά καλύτερα, τα εθνικά συμφέροντα έναντι του επεκτατισμού της Τουρκίας.
    Ο Σαρκοζί, ακόμα και αν έρχεται για να προωθήσει οπλικά συστήματα της χώρας του, στηρίζει τις απόψεις της χώρας μας, σε κρίσιμη συγκυρία μάλιστα για το Σκοπιανό. Και από άλλες χώρες ψωνίζουμε όπλα, αλλά διπλωματικά οφέλη τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όποιος Αγγλογάλλος κλπ. ηγέτης έρχεται εδώ, θα πρέπει αμέσως όλοι, δηλ : babi-δες, φασιστάκια , δεξιούληδες, κουκουεδάκια κλπ, να πηγαίνουν εν παρελάσει και να τού γλείφουν τα αρ@@!!δια.
    Όλοι μας, συν-τουρκόγυφτοι, ζούμε απ' τα δανεικά πού μάς δίνουν, τα ευρωπαϊκά προγράμματα κλπ.
    Άντε, γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δε μας φτάνουν τα δικά μας. Θέλουμε και εισαγώμενα φρούτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η Carla Bruni είναι ΙΤΑΛΙΔΑ. Ο πατέρας της ζεί στη Βραζιλία (Maurizio Rommert) και η μάνα της κατάγεται από την επιφανή ιταλο-εβραϊκή οικογένεια Bruni-Tedeschi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χθεσινέ 6:11, αν όντως ανήκεις «σε εκείνους που πολεμήσαν χωρίς να εξαργυρώσουν», χαίρομαι: Νόμιζα πως είμαι ο μοναδικός μαλάκας!

    (Με την ευκαιρία, ανήκω επίσης σ’ αυτούς που "πολέμησαν" με τη κυριολεκτική σημασία της λέξης, αρα το «που να καταλάβεις εσύ»,να το κάνεις ρολό και να το βάλεις εκεί που ξέρεις…)

    Πέρα όμως από κραυγές. δε μας είπες, ποιο από τα γεγονότα που αναφέρω στο χθεσινό μου 4.52 δεν είναι αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 3.47 το πρόβλημα δεν είναι τα γεγονότα, αλλά η σύνθεση :

    Τόσο η επιλογή, όσο κι η συρραφή που κάνεις, σηματοδοτούν την Μητσοτακική ερμηνεία της ιστορίας.

    Ψύχραιμοι εκπρόσωποι της συντηρητικής παράταξης (για να μην σε βγάλω απο τα νερά σου), τελείως διαφορετικά αναλύουν εκείνη την περίοδο.

    Στη Θράκη ας πούμε...τι συνέβη τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 3.47..εκτός κι αν πιστεύεις,
    ότι ο Τρωικός πόλεμος έγινε, για να "ξεπλυθεί η τιμή"
    του Πάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντί να κυττάξετε τι κάνουμε τώρα, οι περισσότεροι ασχολείστε με το τι έγινε τότε. Προφανώς ο Σαρκό έρχεται εδώ για το καλό της χώρας του.Το ζητούμενο είναι τι κάνουμε εμείς. Επισης καλο ειναι να αφησετε τις άσχετες αναρτήσεις για να γίνεται σωστή συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ , ΤΟΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ

    ΦΑΡΣΑ!!!!!!!!!

    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 10:59, απο το σχόλιό μου για την οικογενειοκρατία θ'απρεπε να καταλάβεις ότι δεν είμαι Μητσοτακικός.

    Αλλα αν ο Μητσοτάκης πει οτι
    2+2=4,εγώ θα πρέπει να λέω ότι
    2+2=5 για να δείξω ότι είμαι προοδευτικός?

    Οσο για τη Θράκη, θυμάμαι μια φιάσκο συνάντηση με τους Τούρκους που είχε στήσει η Χούντα,αν εννοείς αυτό. Αλλα γιατί κολάς εκει,είπα εγω πως η Χούντα δεν είχε ευθύνες για το Κυπριακό? Στό απόσπασμα επρεπε να'χουν πάει.

    Αλλα τουλαχιστον αυτοί είχαν το ελαφρυντικό της βλακείας. Κάποιοι άλλοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 12.43
    "σχολιο για την οικογενειοκρατία"


    ΠΟΙΟ ΕΝΝΟΕΙΣ;

    Ο Εθνάρχης Κ. Καραμανλής προοδευτικός ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ασε,μπαγιάτεψε το πράγμα.

    Αλλα ,αναρωτιέμαι κλείνοντας,είναι τοσο σημαντικός ο Μητσοτάκης ωστε να'χεις αναγάγει τον αντιμητσοτακισμό σε ιδεολογία? Ουτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος νατανε!

    Ενα καθίκι πολιτικός ήταν,οπως όλοι. Ολη οι δαιμονοποίησή του εγινε επειδή κάποια στιγμή απείλησε τη διαδοχή του Γέρου απο τον Αντρέα,κι'επρεπε να φύγει απο τη μέση!

    Ο Αντρέας έκανε τη δουλειά του,και τώρα αναπάυεται εκει που βρίσκεται,και κάποιοι κρατάτε το θέμα βρυκολακιασμένο 50 χρόνια! ΕΣΕΙΣ κάνατε το Μητσοτάκη φίρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΥΓ: Εντάξει,το ξέρω,να μιλάω για βρυκόλακες σε συζήτηση για το Μητσοτάκη...μπρρρρ...

    (ειδες πως με κατάλαβες σωστα πως είμαι Μητσοτακικος? Δε σου ξεφέυγει κανένας εσενα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση