GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διακοπές ρεύματος‏...

. Του Παναγιώτη Τσεκούρα . Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ομηρίας από το να περιμένεις πότε θα έρθει η σειρά σου να βυθιστείς στο σκοτάδι,μερι...

.
Του Παναγιώτη Τσεκούρα
.
Δεν υπάρχει χειρότερο είδος ομηρίας από το να περιμένεις πότε θα έρθει η σειρά σου να βυθιστείς στο σκοτάδι,μερικές φορές δύο φορές σε μία μέρα.Πρόκειται για συνδικαλιστικό φασισμό.
Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έκαναν την Ελλάδα Αλβανία και την Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις σαν τα Τίρανα με τις συχνές διακοπές και δεν ενδιαφέρονται αν υπάρχουν ασθενείς στα διάφορα σπίτια που το ρεύμα είναι ζωή για αυτούς τους ανθρώπους στη κυριολεξία.
Αίσχος.

50 σχόλια

  1. ΑΝΑΛΥΣΗ
    122 εκατ. ευρώ θα ζημιωθεί η ΔΕΗ εξαιτίας Μυτιληναίου
    Του Νικου Νικολαου

    Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, έστω και συρόμενο, απέκτησαν ήδη αρκετή εμπειρία από τις επιδρομές στα γραφεία της ΔΕΗ προκειμένου να παρεμποδίσουν τη διοίκησή της να προχωρήσει στη δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής ρεύματος με λιθάνθρακα. Μια λύση, που όμως είναι αναπόφευκτη και επιβεβλημένη, αν θέλουμε η ΔΕΗ να παραμείνει ο μεγάλος εθνικός παραγωγός, μια και εν ονόματι της ψευδεπίγραφης απελευθέρωσης της αγοράς, το κράτος δεν της επιτρέπει να δημιουργήσει νέες μονάδες με πρώτη ύλη το φυσικό αέριο.

    Οι επιδρομές, όμως, και το κομματικό αβαντάρισμα των συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ γίνονται με το πρόσχημα ότι τα «προοδευτικά» κόμματα έχουν χρέος να προασπίσουν τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, κάτι που δεν συμβιβάζεται βέβαια με τις πράξεις τους, αφού ισοδυναμούν με τη νομοτελειακή αποδυνάμωση της ΔΕΗ και τη μακροπρόθεσμη κυριαρχία των ιδιωτικών μονάδων. Το ότι άλλωστε αυτά τα δύο κόμματα ουδόλως ενδιαφέρονται για την ενδυνάμωση της ΔΕΗ, προκύπτει ευθέως και από την ένοχη σιωπή τους στο μέγα σκάνδαλο των ζημιών που υφίσταται η κρατική επιχείρηση από τις επιθέσεις που δέχεται από το συγκρότημα Μυτιληναίου!

    Οπως έγραψε η «Καθημερινή» στο φύλλο της στις 29 Φεβρουαρίου, η «Αλουμίνιον της Ελλάδος», η μεγαλύτερη βιομηχανία του συγκροτήματος Μυτιληναίου, επέτυχε με «δικονομικό παίγνιο» απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, με βάση την οποία παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2009 η αποικιακή σύμβαση του 1960, που είχε ως γνωστόν υπογράψει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής με τη γαλλική Πεσινέ, σε μια περίοδο όμως που η Ελλάδα είχε ανάγκη για ξένες επενδύσεις και βιομηχανίες που θα αξιοποιούσαν τον μεταλλευτικό της πλούτο.

    Πέραν αυτού του χαρατσιού ο Μυτιληναίος, ως γνωστόν, διεκδικεί και τον αποχαρακτηρισμό της μονάδας αυτοπαραγωγού συμπαραγωγού ισχύος 335 ΜW, που σχεδίασε και υλοποίησε για την ηλεκτροδότηση της «Αλουμίνιον», σε μονάδα συμπαραγωγού, που του δίνει το δικαίωμα να πουλάει τις παραγόμενες κιλοβατώρες σε υψηλή τιμή στο σύστημα και ο ίδιος να αγοράζει σε χαμηλή τιμή από τη ΔΕΗ.

    Εκανα ρεπορτάζ στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ για να έχω στοιχεία όσον αφορά τις οικονομικές συνέπειες εις βάρος της από τη δικαστική αναβολή και πληροφορήθηκα τα εξής:

    - Εάν η «Αλουμίνιον» εντασσόταν στο τιμολόγιο Α-150, που πληρώνουν όλες οι μεγάλες βιομηχανίες, τότε θα πλήρωνε σήμερα 54 ευρώ / MWH. Με το ειδικό τιμολόγιο τον Ιανουάριο 2008 πλήρωσε 38 ευρώ / MWH.

    - Εάν οι τιμές αυτές διατηρηθούν ως έχουν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2009, που θα εκδικαστεί η αναβληθείσα υπόθεση, τότε στο 16μηνο που μεσολαβεί η ΔΕΗ θα χάσει έσοδα 53 εκατ. ευρώ συγκριτικά με τις τιμές που πληρώνουν οι άλλες μεγάλες βιομηχανίες.

    - Ας σημειωθεί ότι το μέσο κόστος της φθηνής λιγνιτικής παραγωγής βάσης χωρίς οποιοδήποτε κέρδος, η απόδοση είναι 52 ευρώ / MWH και της λοιπής θερμικής παραγωγής βάσης άνω του 70 ευρώ / MWH.

    - Ετσι, και αν ακόμη δεχθούμε ότι παραχωρείται ειδικά στην «Αλουμίνιον» ένα μέρος της λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής με τιμή στο μέσο κόστος χωρίς κέρδος ή απόδοση, πάλι η ΔΕΗ θα ζημιώσει 47 εκατ. ευρώ. Εάν δε η τιμολόγηση γίνει στο μέσο κόστος της θερμικής της παραγωγής βάσης χωρίς κέρδος ή απόδοση, τότε η αντίστοιχη ζημία της ΔΕΗ θα είναι περίπου 65 εκατ. ευρώ.

    - Εάν δεχθούμε ότι η «Αλουμίνιον» θα πουλάει το ρεύμα στη ΔΕΗ στην τιμή 75 ευρώ / MWH και θα το αγοράζει πάλι πίσω προς 38 ευρώ / MWH, τότε η ΔΕΗ θα χάσει στους προσεχείς 16 μήνες περίπου 122 εκατ. ευρώ. Η «Αλουμίνιον» θα κερδίσει αντίστοιχα από την πώληση του ρεύματος στην αγορά περίπου 42 εκατ. ευρώ και από την αγορά με το ειδικό τιμολόγιο, έναντι του τιμολογίου Α-150 των μεγάλων βιομηχανιών, 53 εκατ. ευρώ, ήτοι συνολικά 95 εκατ. ευρώ.

    - Στις παραπάνω ζημιές της ΔΕΗ θα πρέπει να συνυπολογισθούν το κόστος της αγοράς δικαιωμάτων διοξειδίου του άνθρακα που θα πληρώσει η ΔΕΗ, όπως επίσης και μια εύλογη απόδοση στα κεφάλαιά της.

    Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τον κ. Τσίπρα. Ας καβαλήσει τη μοτοσικλέτα του, ας ειδοποιήσει και τις κάμερες και ας πάει στα γραφεία του κ. Μυτιληναίου, για να μάθουμε και εμείς τι επιδιώκει η Αριστερά!











    Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τον κ. Τσίπρα. Ας καβαλήσει τη μοτοσικλέτα του, ας ειδοποιήσει και τις κάμερες και ας πάει στα γραφεία του κ. Μυτιληναίου, για να μάθουμε και εμείς τι επιδιώκει η Αριστερά!

    6 Μάρτιος 2008 11:09 μμ






    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    40 εκατ.ευρω τον χρονο μιζες στην
    ενεργεια.
    ποιος τα δινει?
    ποιοι τα παιρνουν?
    ποιοι μαλακες τα πληρωνουν?

    6 Μάρτιος 2008 11:10 μμ




    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ?
    ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.
    ΜΙΖΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ
    ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΤΗΝ ΡΑΕ
    ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΜΜΕ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ
    ΚΤΛ
    ΚΤΛ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΝΟΠ
    ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΕ ΠΟΡΝΗ.

    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ΔΕΗ...
    .
    Γράφει ο Παντελης Παρασκευάς
    .
    Τον τελευταιο καιρο θαυμαζω το site σας και τη δυναμη της καθαροτητας του. Αναρωτιεμαι ομως γιατι δεν αναφερεται τιποτα για τα τεραστια συμφεροντα πισω απο ολα οσα ακουγονται το τελευταιο καιρο για τη ΔΕΗ. Μενουμε στις μιζες της RWE και τη μολυνση του λιθανθρακα και ξεχναμε τα υπερκερδη, και μαλιστα εις βαρος των καταναλωτων ηλ. ενεργειας, που θα προκυψουν για συγεκριμενο επιχειρηματια αν η ΔΕΗ δεν προχωρησει στις επενδυσεις εκσυγχρονισμου της. Σημειωτεον οτι καποιος πρεπει να βγει και πει την αληθεια, δηλαδη οτι τα εργοστασια λιθανθρακα ειναι μονοδρομος αν η χωρα θελει να παραμεινει ανταγωνιστικη και να μην εξαρταται απο τη Ρωσια.
    Ο κ. Μυτιληναιος γνωριζει πολυ καλα πώς να επηρρεαζει τα ΜΜΕ, καποιους πολιτικους, συνδικαλιστες, δημαρχους, κτλ. .Αυτα δε θα τα πειτε; Τα 100εκ το χρονο που διεκδικει και που σαφως θα ζημιωσουν τις τσεπες μας ποιος θα τα βγαλει στη φορα; Γιατι ολοι μυστηριωδως τα βαζουν με τη ΔΕΗ τη στιγμη που δοιηκείται απο εναν εντιμο μανατζερ για τον οποιον μονο καλα ακουγονταν παντα και τη στιγμη που αν καταρρευσει θα δημιουργηθει στην αγορα ενεργειας ενα cartel ιδιωτων που θα δρουν ανεξελενγκτα εχοντας διαφθειρει τους παντες.
    Καλη η απελευθερωση των αγορων αλλα πρεπει να γινεται με προσοχη γιατι εχουμε και οδυνηρο παρελθον (βλεπε τραπεζες, γαλα, κ.α.). Παντα μια παρεουλα βρισκει κολπα και τελικα η Ελλαδα εχει καταντησει η ακριβοτερη χωρα της Ευρωπης σε βασικα ειδη. Βαλτε λοιπον και τον κ. Μυτιληναιο στη θεση του γιατι αν αφεθει οι επιπτωσεις θα ειναι οδυνηρες για την οικονομια, την ανταγωνιστικοτητα και το εισοδημα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκτοσ απο το νταβατζιλικι των υπαλληλων τησ δεη πρεπει να σχολιασοθμε και τον φασισμο της δεξιας κυβερνησης η οποια με τον ασφαλιστικο που προτιθεται να κατεβασει πληττει τα συμφερονατ των μεσαιων και κατωτερων στρωματων που και καλα κοπτεται για να υπηρετησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΓΙΑ
    ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΗ
    ΠΑΡΑΓΚΑ ,ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ?
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ
    ΤΟΥΣ ΛΑΔΩΝΟΥΝ?
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ...
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ?
    Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ?
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
    Η ΓΣΕΕ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ
    ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    ΑΛΗΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ?
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ?
    ΖΩΝΙΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poios kovei to revma re noumero?
    stis viomixanikes zones giati den kovetai?
    giati skopima kovetai se astikes perioxes?
    kathare trismegiste ellina pou tha sigritheis esi me tous alvanous...noumero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ταμεία και οι μετοχές


    Καλή σας ημέρα

    Με αφορμή το Ασφαλιστικό και τις αλλαγές που αργά ή γρήγορα θα έρθουν και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες για όλους μας, είναι μια καλή ευκαιρία να δημοσιοποιηθούν οι επενδύσεις των ταμείων και κυρίως αυτές που αφορούν σε μετοχές…

    …Σε ποιες μετοχές και σε ποιες τιμές έχουν τοποθετηθεί τα χρήματα των ασφαλισμένων; Υπάρχουν κέρδη και πόσα είναι αυτά σε σημερινή αποτίμηση;

    Κάπου διάβασα ότι ένα συνταξιοδοτικό ταμείο σκανδιναβικής χώρας που είχε επενδύσει σε μεγάλη ελληνική εταιρία στη Σοφοκλέους σε απίστευτα χαμηλή τιμή μετοχής (σ.σ. οι δικοί μας πουλούσαν!!!) έχει μειώσει στο μισό την επένδυσή του, εγγράφοντας σημαντικές υπεραξίες προς όφελος φυσικά των ασφαλισμένων του…

    …Είναι πιο… μάγκες οι Σκανδιναβοί (για παράδειγμα) managers των ταμείων από τους δικούς μας; Δεν θέλω να το πιστέψω!...

    …Είναι, λοιπόν, αυτό ένα θέμα που κάποια στιγμή οφείλουμε να το εξετάσουμε. Μόνο έτσι, άλλωστε, θα μπορέσουμε να είμαστε σωστοί και δίκαιοι όταν κρίνουμε τους Έλληνες managers που ανέλαβαν να αβγατίσουν τα κεφάλαια των Ελλήνων ασφαλισμένων…

    …Γιατί για να τοποθετείς κάποια κεφάλαια σε πέντε – δέκα μετοχές και να κάθεσαι να τα κοιτάς σε βάθος… δεκαετίας, είτε δικαιωθείς είτε δεν δικαιωθείς στις επιλογές σου, δεν είναι καμία ανάγκη να έχεις τον τίτλο του manager…

    …Μπορείς να είσαι και… κηπουρός (με όλο τον σεβασμό στο συμπαθές αυτό επάγγελμα) …Μπορείς να είσαι και ένας απλός αργόσχολος που εισπράττει έναν καλό μισθό για κάποια χρόνια (μέχρι δηλαδή να αλλάξει ο υπουργός ή το κόμμα που κυβερνά) όντας σίγουρος ότι κανένας δεν θα σε κρίνει, αφού οι τοποθετήσεις που έκανες είναι μακροπρόθεσμες, ενώ εσύ είσαι απλώς… περαστικός…

    …Οι καιροί που έρχονται είναι καιροί δύσκολοι. Τα δε κέρδη, όσο καλές και αν είναι οι αγορές, θα βγαίνουν δύσκολα. Και στα δύσκολα, αυτοί που αναλαμβάνουν να διαχειρίζονται τα χρήματα όλων ημών των ”τρίτων” πρέπει να έχουν τα προσόντα που θα οδηγήσουν σε αποδόσεις…

    …Η παθητική διαχείριση, με την ταχύτητα που τρέχουν οι εξελίξεις στις αγορές, δυστυχώς ανήκει στο παρελθόν…

    Βασίλης Βαλαμβάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ
    ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ?
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ?




    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 99,ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΙΣΟΒΙΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΕΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΗ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
    ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προστάτης εμάς των ομοφυλόφιλων, μπροστά στην απειλή του να μείνει η χώρα στο σκοτάδι, έχει λύση και στο ενεργειακό.


    Όταν το ΠΑΣΟΚ έλθει στην κυβέρνηση, θα μου συνδέσει ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος στον κώλο, έτσι ώστε την ώρα που με γαμάνε να αποθηκεύεται η ενέργεια σαν ηλεκτρική. Τα γαμήσια που τρώω θα διασφαλίσουν την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.


    Τέτοιες μεγαλοφυείς ιδέες του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις γιατί σπεύδεται να αποδέχεστε μόνο την μία? Αλοίμονο αν η ευρυθμία του κράτους στήρίζεται σε μία μόνο ομάδα ανθρώπων... Μήπως δεν είναι τίποτα άλλο από πιόνια σε μια παρτίδα που είναι είδη χαμένη ή "κερδισμένη" ???

    http://liondani.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    Επί μισόν αιώνα οι Έλληνες φορολογούμενοι χρυσοπλήρωναν τους χιλιάδες αργόμισθους, διορισμένους από το παράθυρο, υπαλλήλους της ΔΕΗ - και το τζάμπα ρεύμα που κατανάλωναν μέχρι πριν λίγα χρόνια.

    Επί μισόν αιώνα η ΔΕΗ έκανε κάθε χρόνο αυξήσεις και τα κέρδη αντί να πάνε σε σοβαρές επενδύσεις αύξαναν τους ήδη παχυλούς μισθούς τους και τις εξωφρενικές συντάξεις τους.

    Επί μία εικοσαετία, τουλάχιστον, οι εκβιαστές συνδικαλιστές της ΔΕΗ ταλαιπωρούν με αντικοινωνική και παράνομη μορφή κινητοποιήσεων τους Έλληνες πολίτες, για να εκβιάσουν επί πλέον προνόμια, ή όταν θεωρούσουν ότι θίγονται τα κεκτημένα τους.

    Επί μισόν αιώνα, και ιδίως την τελευταία εικοσαετία, οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ μαζί με τις εκάστοτε διοικήσεις και τους προμηθευτές μοιράζονταν τα λάφυρα του κρατικού μονοπωλίου ρεύματος.

    Επί μισόν αιώνα ακούμε το ίδιο παραμύθι. Και περνάτε, κύριοι της ΔΕΗ, καλά, και μείς χειρότερα.

    Δεν σας χρωστάει κανείς! Το μαγαζί σας χρωστάει στους Έλληνες φορολογούμενους, και μάλιστα πάρα πολλά.

    Ήρθε η ώρα να πληρώσετε κάτι ψίχουλα από αυτά που χρωστάτε, και τώρα εκβιάζετε (συγγνώμη, «απεργείτε») πάλι για να διατηρήσετε τα κλοπιμαία (συγγνώμη, τα «κεκτημένα»).

    Το παραμύθι σας δεν περνάει πλέον! Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. NOMIZW OTI O SKOPOS EXEI EPITEU8EI AFOU TA BAZETE ME TOUS
    APERGOUS.
    OTAN APERGEITAI ESEIS O AGWNAS
    EINAI IEROS ENW OTAN 8IGESTE
    SAS KAKOFENETAI.
    XASATE TO DASOS TA POULANE OLA
    AKOMA KAI EMAS KAI ESEIS KATIGORITE TOUS APERGOUS AYTO EINAI KATANTIA.
    KAI PROS ARSI PAREXIGISEWN DEN EIMAI ERGAZOMENOS TIS DEH ERGATIS EIMAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τις Διακοπές τις κάνει η Διοίκηση της ΔΕΗ και όχι οι εργαζόμενοι.
    Προσπαθούν τα στρέψουν τον κόσμο εναντίον των εργαζόμενων.
    Μη βλέπετε τηλεόραση λέει μαλακίες.
    Το φωνάζουμε μήνες τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μαλακες ραγιαδες σκατοδουλοι ελληνες ξυπνηστε ρε σκαταδες απο τον υπνοσας και αντι να βριζετε την δεη φωναχτε για τον σκατομισθο που σας δινουν και την συνταξη που δεν θα παρετε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο κ.Τσεκουρα,

    Βρήκες τους υπευθυνους των διακοπων ρεύματος.ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕ!!!

    gunny

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μη μπαινετε στο τριπάκι αυτό.Μη γίνεστε πιονάκια. Μεθαύριο θα στραφείτε εναντίον των υπαλλήλων καθαριότητας του Δήμου και όλων των κλάδων που θα απεργήσουν. Αυτή είναι η τακτική τους. Διαίρει και Βασίλευε.
    Ας κατεβούμε στους δρόμους όλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΜΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΡΙKO ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Η ΜΟΥΤΖΕΣ ΘΕΛΟΥΝΕ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ???
    ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε μαλακες ραγιαδες σκατοδουλοι ελληνες ξυπνηστε ρε σκαταδες απο τον υπνοσας και αντι να βριζετε την δεη φωναχτε για τον σκατομισθο που σας δινουν και την συνταξη που δεν θα παρετε ποτε.

    7 Μάρτιος 2008 8:11 μμ
    ----------------------

    Xaxaxaxaxaxaxa!
    Ti na ksypnisoun re file?
    Edo den pezei to tilekontrol & variounte na allaksoun tis mpataries!
    Ekso exei 19 va8mous 8ermokrasia & o Xatzinikolaou milaei gia provlimata 8ermansis!
    Ksereis poso zestos einai o kanapes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σαφώς και δεν χειρίζεται ο υπουργός η ο διοικητής της ΔΕΗ τους διακόπτες, εργαζόμενοι (μηχανικοί) κάνουν τους χειρισμούς.

    Οι εντολές πάντως που εκτελούν αυτοί οι άνθρωποι είναι εκ των άνω, αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ έτσι, αν οι χειρισμοί ήταν αυθαίρετοι ή παράνομοι, να είστε σίγουροι ότι αυτή την στιγμή δεν θα τους συκοφαντούσαν απλώς όπως κάνουν κάτι φαιδροί "τράγκες" αλλά θα ήταν ΗΔΗ προφυλακισμένοι για δολιοφθορά, έκθεση σε κίνδυνο και πολλά άλλα. Μην ξεχνάμε ότι η πολιτική διακοπών του "Αθανασό" ενδέχεται παρά τα ΠΟΛΛΑ εφεδρικά συστήματα που υπάρχουν, να ενέχει και ρίσκο για την εθνική μας ασφάλεια. Το τελευταίο είναι δική μας ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ εκτίμηση.

    Αμάν πια με αυτούς που μπλέξαμε, τέτοια συμμορία δεν έχει ξαναγίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΜΙΣΘΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
    ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟΥ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ.
    ΑΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ.
    ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ 500 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7 Μάρτιος 2008 9:38 μμ

    2 einai oi lyseis file:
    1) 'H perneis ena sxoini & aftoktonas gia na ysixaseis
    'h
    2) Mazeveis ta mpougalakia sou & sikonesai & fevgeis gia na vreis tin ygeia sou!
    & ase tous allous edo na plakonontai sto ksylo metaksy tous & na troei ta lefta tou kratous i opoiadipote kyvernisi.
    Internet exeis, psakse na vreis mia asfalis xora, des tipota douleies gia ergatis se kana ergostasio & siko fyge.

    H Ellada 8a svisei se 5-7 xronia.
    To 2013 teleionoun & ta teleftaia lefta tis evropaikis enosis pou 8a ta fame & afta xoris na ta ependysoume pou8ena.
    To asfalistiko, me epiveveosan & oi idioi (Petralia, Karamanlis, o Aleksis o ergatologos) pou lene oti afta ta metra 8a kratisoun merika xronia mono.
    H Boulgaria & i Roumania mpikan idi stin EE. Se ligo 8a mpei & i Alvania & alles koloxores. H Ellada pou einai apo to 1981 stin EE, einai akoma teleftaia se ola & 8a katantisei akoma xeiroteri & apo aftes tis teleftaies koloxores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ρε βλακα ελληναρα αμα και εσενα σου κοβανε την συνταξη το ιδιο θα φωναζες αλλα μαλλον κανενας ρουφιανος και προβοκατορας της κυβερνησης θα εισαι λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕ 500 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ."
    9:38 μμ
    ========

    Αυτό είναι το "σχέδιο" της Νέας Διακυβέρνησης:
    να σε ωθήσουνε στην ανέχεια και στην εξαθλίωση μιας και μέσα μας έχουμε ακόμη το ραγιάδικο DNA και βαριόμαστε να αντιδράσουμε, να μην σ'ενδιαφέρει τίποτα πλέον παρά μόνο να έχεις μια δουλειά με οποιοδήποτε μισθό, να κατηγορείς τις όποιες άλλες εργατικές τάξεις γιατί παίρνουν 2 ευρώ παραπάνω από εσένα, με τελικό αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια χώρα (επανίδρυση του κράτους) όπου τον απόλυτο έλεγχο θα έχουν οι πολιτικοί και οι μεγαλοβιομήχανοι κεφαλαιοκράτορες με το πάμφθηνο εργατικό δυναμικό και οι υπόλοιποι θα ψευτοζούνε με μισθούς πείνας και μόνη παρέα τα σκουπίδια της τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΕΣ
    ΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Ρε μαλακες ραγιαδες σκατοδουλοι ελληνες ξυπνηστε ρε σκαταδες απο τον υπνοσας και αντι να βριζετε την δεη φωναχτε για τον σκατομισθο που σας δινουν και την συνταξη που δεν θα παρετε ποτε."

    7 Μάρτιος 2008 8:11 μμ

    "ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    ΝΑ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ"

    7 Μάρτιος 2008 11:19 μμ



    ΑΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΚΟΙΜΟΎΝΤΑΙ", ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Enas filos pio panw ta eipe wraia.opios mporei paidia as fygei.Opou kai na pas sthn EE ektos twn anatolikwn xwrwn pou mpikan twra kai perisotera lefta tha perneis kai tha zeis kalytera.Pitsaman sthn italia na pas zeis pio kalytera apo dw.
    Ta mounopana oi politikoi mazi me to kefalaio exoun katanthsei thn xwra mia xwra mesa sthn europh me misthous kinas.
    Party kanoun oi eteries edw.Gi ayto kai blepeis erxontai synexeia apo exw xenes poliethnikes giati xeroun oti exoume misthous kinas.
    H ellada einai san thn rwsia prin ton poutin opou h mafia kai to kefalaio eixe parei ta panta sthn rwsia kai ta elenxe opou irthe o poutin kai tous xekoliase thn mana. alla o poutin einai pragmatikos ethnarxhs gia thn xwratou kai sekeftete tous rwsous oxi san edw pou einai ktharmata oloitous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ιδού λοιπόν η πρόκληση για τον κ. Τσίπρα. Ας καβαλήσει τη μοτοσικλέτα του, ας ειδοποιήσει και τις κάμερες και ας πάει στα γραφεία του κ. Μυτιληναίου, για να μάθουμε και εμείς τι επιδιώκει η Αριστερά!

    Den asxolite me afta den ton ides stin kabala kai isos kai alou na zita na min gini kamia ependisi tis dei stin ellada me lithanthraka . Ti ton protinis na kani na iparksoun doulies tote poioi tha ine oloi mera sta blogs na ton ipostirizoun. Oso gia ton mitilineo kai ton kathe kefalaiouxo tha pan stis gitonikes xores kai tha paragoun rebma kai tha mas to poloun pros 200 E Afti den ine i timi tou rebmatos pou agorazoume. Kirie ikologe Tsimra se kaloume stin ditiki makedonia na klisoume tous poli pio ripogona kai paleotata ergostasia tis dei pou kene ligniti 8 fores pio ripoforo apo lithanthraka.
    Edo kai tora gremisma ta ripogona ergotaksia tis dei.
    Exis ta kotsia ke tsimpra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Moυ έχετε σακατέψει το ρούτερ γαμημένοι συνδικαλιστές με τις διακοπές ρεύματος.... θα το πληρώσετε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφήστε τις απεργίες και κλείστε τους μετρητές!!! Δώστε 24 ώρες τσάμπα ρεύμα και θα δείτε τι θα γίνει και πως όλος ο κόσμος θα ταχθεί μαζί σας...και πως θα μαζέψουν πάραυτα τα "μέτρα" τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δ.Ε.Η=ΔΕΝ .ΕΧΟΥΜΕ .ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ .
    Aυτο που συμβαινει ειναι το λιγοτερο γελοιο τραγικο ανεπιτρεπτο ουτε εμενα με νοιαζει ποιος κατεβαζει διακοπτες δεν ειμαι τοσο αφελης να μπαινω στο τρυπακι αυτο .
    αυτο που συμβαινει στην ελλαδα δεν μπορει να συμβει σε αλλη χωρα του κοσμου ο καθε δημοσιος τεμπελης κανει οτι γουσταρει κλεινει ανοιγει απεργη κοιμαται παιρνει οσα θελει κανει οτι θελει .
    ΔΕΗ μια απο της χειροτερες δημοσιες εταιριες εργαζονται περιπου διπλασιοι (τεμπεληδες ) απο οτι στην δημοσια επιχειρηση ηλεκτρισμου στην μεγαλη βρετανια .πληρωνονται περιπου τα τριπλασια απο οτι ο ιδιωτικος υπαλληλος το αποτελεσμα της τεμπελιας τους να κανει ο θεος να μην βρεξει να μην κανει ζεστη τοτε μενουμε χωρις ηλεκτρικο ....
    απο την τιμη του ρευματος ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα εδειξα τον λογαριασμο μου απο το σπιτι 450 ευρω σε ενα ρωσο φιλο μου ακομη γελαει ο ανθρωπος τον εβγαλε φωτοτυπια για να τον εχει ... ο ρωσος πληρωνει 12 ευρω τον μηνα ....
    Γελοια ανθρωπακια της ΔΕΗ ποτε δεν ειχατε κοινωνικο προσωπο προς τον απλο πολιτη ποτε δεν σεβαστηκατε τον ανθρωπο που ενα μηνα δεν ειχε να πληρωσει στελνεται εργολαβους αλβανους να κοβουν το ρευμα στον πατερα 5 παιδιων τον αναγκασατε σκοτωσει το παιδι του αλητες .
    Ο καθε ελληνας πολιτης μπορει να υποβαλει αγωγη στον συνηγορο του πολιτη για την κατα τα αλλα δημοσια επιχειρηση ηλεκτρισμου και φυσικα να αποζημιωθει απο τους ΑΛΗΤΕΣ .
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και επι την ευκαιρια ο πρωθυπουργος που βρισκεται ??? ειναι στην ελλαδα ?
    αν ναι γιατι δεν τους επιστρατευει ολους ?? και επιτελους γιατι δεν μιλαει κανεις απο τους πολιτικους ουστ απο δω ποντικια πουλημενα ....
    Ελπιζω καποιος τρελος να παρει καραμπινα και να παει να επισκεφτει την ΔΕΗ ΜΑΣ .....
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καριολια δεητζιδες μας εχετε πεθανει στις διακοπες.χωρις προσοντα,μεσα στο αραλικι,με μισθους που πλησιαζουν τα δυο χιλιαρικα,με προνομιουχα εφαπαξ και ταλαιπωρειτε τον κοσμακη.ολοι στην ιδια μοιρα βρισκομαστε στο ζητημα του ασφαλιστικου.πως εσεις κανετε το κρατος μπουρδελο?ανθρωποι με 3 πτυχια παιρνουν 800 ευρω το μηνα και εσεις χωρις απολυτηριο δημοτικου παιρνετε τους διπλασσιους παλιολεχριτες.εχετε και εσεις παραπονο.....Απο το συνολο των εργαζομενων της δεη μονο το 1% ανεβαινει στις κολωνες και εργαζεται πραγματικα.οι υπολοιποι ξυνετε τα παπαρια σας.ταλαιπωροντας τους πολιτες οχι μονο δεν τους παιρνετε με το μερος σας,αλλα προκαλειτε και την οργη τους.στο διαολο να πατε αληταμπουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ...Απο το συνολο των εργαζομενων της δεη μονο το 1% ανεβαινει στις κολωνες και εργαζεται πραγματικα.οι υπολοιποι ξυνετε τα παπαρια σας.ταλαιπωροντας τους πολιτες οχι μονο δεν τους παιρνετε με το μερος σας,αλλα προκαλειτε και την οργη τους.στο διαολο να πατε αληταμπουρες.

    8 Μάρτιος 2008 1:02 μμ

    αγαπητε μου, εκτος απο αμαθης εισαι και προκλητικα ηλιθιος.
    Εβγαλες και τα ποσοστα σου.Δηλαδη κατα τα λεγομενα σου μονο 100 εναεριτες εχει η δεη.και οι υπολοιποι ξυνουν τα αρχιδια τους??
    Η ΔΕΗ απαρτιζεται απο εμπειρο τεχνικο και διοικητικο προσωπικο ολων των ειδικοτητων.
    Ξεκινοντας απο τα εργοστασια παραγωγης σε καρδια,κοζανη,πτολεμαιδα,μεγαλοπολη στους τεραστιους ταινιοδρομους με τον καρκινο στα πνευμονια και 50 περιπου θανατηφορα ατυχηματα καθε χρονο,στους χειριστες αεροστροβιλων,χημικους,ηλεκτρολογους και χειριστες γερανοφορων οχηματων,μεχρι εναεριτες υπερυψηλης τασης,δυτες ηλεκτρολογους υποβρηχιων καλωδιων και χειριστες ελικοπτερων για να φτασουμε στους ταμιες και καταμετρητες με ενα τεραστιο ακομα πληθος ειδικοτητων.
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΟΤΙ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να την κανουν οτι γουσταρουν τη ΔΕΗ.Μπορουν να κανουν κατι για το γαμημενο το περιβαλλον;;;Ακου λιθανθρακα εν ετει 2008 σε μια χωρα που μπορει να παραγει ενεργεια φυσικα και ποικιλοτροπως!!!Μηπως αγνοειτε το γεγονος πως η χωρα μας ηταν απο τις πρωτες(ισως η πρωτη)που χρησιμοποιησε εναλλακτικες πηγες;;;Μηπως ξεχναμε πως η ΔΕΗ δεν το επετρεψε αυτο γιατι εχει λεει αρκετα αποθεματα λιγνιτη;;;Που ειναι ρε οι απογονοι των αρχαιων που μου υπερηφανευονται για την καταγωγη τους;;;
    Φωναξτε για τους "προγονους" σας μπας και το πιστεψετε κ εσεις.Βγειτε στα συλλαλητηρια για την Μακεδονια...
    Νομιζατε επειδη πατησατε το ιδιο χωμα με εκεινους οτι ειστε οι συνεχιστες της ρατσας.
    ΟΚ εχετε το ονομα...χασατε τη χαρη.
    Απογονοι του Καραγκιοζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "...Απο το συνολο των εργαζομενων της δεη μονο το 1% ανεβαινει στις κολωνες και εργαζεται πραγματικα.

    8 Μάρτιος 2008 1:02 μμ"

    ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΜΟΝΟ ΤΟ 0,1% ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ.



    "ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΗ

    8 Μάρτιος 2008 1:32 μμ"

    Εγώ δεν είμαι κυβερνητικός, είμαι όμως ένας από τους ΜΑΛΑΚΕΣ, που ΠΡΑΓΜΑΤΙ είναι ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗΣ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΤΡΩΝΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΠΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΕΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κανείς δεν έχει το δικαίωα να καταλαμβάνει σταθμούς όπψς κάνουν οι κύριοι της ΔΕΗ. Να κάνουν απεργία ναι, αλλά μέχρι εκεί. Οι σταθμοί παραγωγής δεν είναι τσιφλίκοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ολοι στους δρόμους, στον αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος του Ρίζου Ρίζου του Ρίζου και των άλλων βολεμένων κώλων της ΔΕΗ στην αργομισθία. Μόνο σε μια μπανανία όπως η Ελλάδα είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν πιο κατάπτυστα σκουλήκια από τους εργατοπατέρες που πληρώνονται από τους φόρους μας για να συνδικαλίζονται και καταλήγουν τελικά στο "αντίπαλο" στρατόπεδο, βουλευτάδες και υπουργοί (πρωτοπαπάδες, μανώληδες και άλλοι σκατάδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. oπως και να εχει παιδια χαιρομαι που εδωσα αφορμη για να ενημερωθει μερος του κοινου για μια ανανφισβητητα εποικοδομητικη διεξοδο απο τα προβληματα της καθημερινοτητας στα οποια οι περισσοτεροι αναφερεστε και με τα οποια αναλωνεστε. δοκιμαστε το και πιστεψτε με δε θα χασετε. με αγαπη ο Ποδολαγνος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗΣ. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΤΡΩΝΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΟΠΡΙΖΟΝΤΑΣ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΚΟΠΟ ΑΠΟΚΤΗΜΕΝΕΣ, ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..............................

    Ρε μαλακα σκατο πουστη δουλε γαμιολη πουτανας γιε εισαι ο κλασικος ελληναρας που θελει να καει το σπιτι του απεναντι.
    Αντι να φωναζεις μαλακα για τα 600 ευρο που παιρνεις και εισαι ο αλβανος της ευρωπης το σωβρακοσου το χρωστας στις τραπεζεσ καθεσε και βριζεις μαλακα αυτους που κανουν απεργια.Ολοι ρε μαλακες πρεπει να κατεβητε στους δρομους για να διεκδικισετε τα λεφτα που δικαιουστε να περνετε.Σε λιγα χρονια και οι βουλγαροι θα μας εχουν περασει σε μισθο.
    Ξυπνατε ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ που σασ γαμανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για 600 ευρο.
    υπαρχει καμια απεργια ρε μαλακεσ που να μην εχει επιπτωσεις?
    Ρε σκατοκαφρε μαλακα αν πουληθουν δεη οτε κτλπ θα πληρωνεις μετα το 3πλασιο αλλα που μυαλο στο σκατοκεφαλισου εσυ θελεις να γαμησεις τον απεναντι.
    Γαμιεσαι παλιο πουστη δουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε μαλακα σκατο πουστη δουλε γαμιολη πουτανας γιε εισαι ο κλασικος ελληναρας που θελει να καει το σπιτι του απεναντι.
    Αντι να φωναζεις μαλακα για τα 600 ευρο που παιρνεις και εισαι ο αλβανος της ευρωπης το σωβρακοσου το χρωστας στις τραπεζεσ καθεσε και βριζεις μαλακα αυτους που κανουν απεργια.Ολοι ρε μαλακες πρεπει να κατεβητε στους δρομους για να διεκδικισετε τα λεφτα που δικαιουστε να περνετε.Σε λιγα χρονια και οι βουλγαροι θα μας εχουν περασει σε μισθο.
    Ξυπνατε ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ που σασ γαμανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για 600 ευρο.
    υπαρχει καμια απεργια ρε μαλακεσ που να μην εχει επιπτωσεις?
    Ρε σκατοκαφρε μαλακα αν πουληθουν δεη οτε κτλπ θα πληρωνεις μετα το 3πλασιο αλλα που μυαλο στο σκατοκεφαλισου εσυ θελεις να γαμησεις τον απεναντι.
    Γαμιεσαι παλιο πουστη δουλε............


    φιλαράκι σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Απο τα λεγόμενα σου και μόνο δείχνει οτι είσαι ενα αργόμισθο αναρχικό σκουπίδι που απεργεί για να ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ σε αυτόν τον τόπο. Την αλλαγή της "παγίωσης" της αργομοσθίας, της καβάντζας, της αλαζονείας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γείτονα, ούτε θέλω να του καεί το σπίτι, και μαγκιά του να ειναι 100 φορές καλύτερος απο εμένα. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αγαπητέ όταν ο γείτονας προσπαθεί να με γαμήσει και ενώ τον πληρώνω μου στερεί δικτατορικά την υπηρεσία μου, με προβοκατόρικες και αδιέξοδες κινήσεις. Βγές στους δρόμους φίλε ΔΕΗΤΖΗ απεργέ, που μια ζωή απεργείς, γιατί ποτέ δεν είσαι επι το έργον αλλά το άεργον, διαμαρτυρήσου, σκούξε, μην φάς, απείλησε να αυτοκτονήσεις, αλλά δεν ειναι τσιφλίκι σου η ΔΕΗ να κατεβάζεις τον διακόπτη και να μας γαμάς. Βρές άλλους τρόπους να διαμαρτυρηθείς χωρίς να διαπράττεις κακούργημα. Και αναφορικά με τις προφητείες σου για εμένα, δουλεύω στο ιδιωτικό τομέα, βγάζω πάνω απο 1000 ευρώ τον μήνα, ειμαι απολύτως ευχαριστημένος, δεν χρωστάω δραχμή σε κανέναν, και ΝΑΙ προτιμώ να πληρώνω παραπάνω κάτι που θα αξίζει και θα ειναι αδιάλειπτο και αξιόπιστο. Τα περι δουλείας και παπαρίες πέστα στην μάνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε μαλακα σκατο πουστη δουλε γαμιολη πουτανας γιε εισαι ο κλασικος ελληναρας που θελει να καει το σπιτι του απεναντι.
    Αντι να φωναζεις μαλακα.....κτλ

    ωραιος ο φιλος μας με το καταπληκτικο του λεξιλογιο δυστηχως εχεις δεν εχεις δικιο με αυτην την συμπεριφορα το εχασες ...
    ακου λοιπον και τον αντιλογο σε μια μονοπωλιακη πολιτικη δεν εχει δικαιωμα να σου στερει κανεις πηγες ζωης οπως νερο ρευμα επικοινωνια .
    οσον αφορα τους μισθους των 600 ευρω ειναι αληθεια αλλα πιστευεις οτι αν βγω στον δρομο θα παρω παραπανω ?
    γραμμενους μας εχουν και εμενα και εσενα και τους αλλους πριν λιγες ημερες εαν ειδες 2 παππουδες ισως δικοι σου δικοι μου αλλα σοφοι ειπαν τα παρακατω: (απο την εποχη του καραισκακη και μετα εξαφανιστηκαν οι αμαρτωλοι και εμειναν μονο οι ΚΛΕΦΤΕΣ) και ο δευτερος παππους ειπε (εγω πληρωνομαι με δραχμες και πληρωνο με ευρω )
    θεωρο λοιπον οτι δυστηχως η ενταξη μας στην ΟΝΕ και κατω απο την συνθηκες που εγινε (απατη) ειναι ολο το προβλημα μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. δεητζιδες ειστε εκνευριστικοι γαμω τον διαολο σας μεσα.ειστε αγραμματοι,λουφαδοροι(με ορισμενες φωτεινες εξαιρεσεις),με καλους μισθους,με τζαμπα ρευμα και γαμησατε την κοινωνια ολη.οποιο και να ειναι το αιτημα σου ρε πουστη δεν μπορεις να πεθαινεις τους αλλους οταν η υπηρεσια που παρεχεις ειναι ζωτικης σημασιας για τον λαο.δεν ειναι σαν να κανουν απεργια οι δασκαλοι που χεστηκε η φοραδα στο αλωνι!δεν εχετε κανενα δικαιωμα να ξεσκιζετε την περιουσια του αλλου,να τον εγκλωβιζετε και να του κωλυετε την εργασια.αμ θα μου πεις και πως να εκφρασω τη δυσαρεσκεια μου?πως?στα παπαρια μου.παντως δεν θα υποστω εγω τις εως και καταστροφικες, μερικες φορες,συνεπεις της μαλακιας σας.ειναι τετοια η φυση του επαγγελματος που δεν σηκωνει τετοιου ειδους απεργιες και μαλακιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΘΑ ΤΑΧΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ!!! ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΑΚΛΙΣΤΕΣ!!! ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητοί ΔΕΗτζίδες, σας ευχαριστώ που μου κόβετε το ρεύμα κάθε μέρα, ενώ άλλοι γείτονές μου δεν είχαν ούτε μια διακοπή από την αρχή της ιερής σας απεργίας, αισθάνομαι προνομιούχος και εκλεκτός. Δεν θα κάνω το λάθος να στραφώ εναντίον σας, το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό, ενώ μερικές ώρες χωρίς ρεύμα τι ζημιά μπορούν να προκαλέσουν?
    Το πολύ - πολύ να κλειστεί κάποιος στο ασανσέρ Παρασκευή βράδυ σε έρημο κτίριο γραφείων και να τον βρουν Δευτέρα πρωί (εύχομαι να συμβεί στον πατέρα σας).
    Ή να σκοντάψει σε θεοσκότεινες σκάλες και να γκρεμοτσακιστεί (εύχομαι να συμβεί στη μητέρα σας).
    Ή να τον πατήσει ανεξέλεγκτο τραμ (εύχομαι να συμβεί στην αδελφή σας).
    Ή να τον βιάσουν σε σκοτεινό γιαπί (εύχομαι να συμβεί στα παιδιά σας).
    Ή να δηλητηριαστεί από χαλασμένα τρόφιμα (εύχομαι να συμβεί σε σας τους ίδιους, αν και κακό σκυλί ψόφο δεν έχει).
    Ή να μην ξαναβγεί πρωθυπουργός, γιατί διστάζει ο "μεταρρυθμιστής" να σας επιστρατεύσει και κάθεται και ακούει το δεξί του χέρι, το τζιμάνι που η αποτυχία του να μπει στο Πανεπιστήμιο (150.000 εισακτέοι κάθε χρόνο), τον οδήγησε να αποκτήσει 3 σπίτια την τελευταία πενταετία και να είναι σήμερα αυτός που πραγματικά κυβερνάει τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ?ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ?ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΔΙ, ΕΝΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ Α@#*$Ι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση. Να σταθούν εμπόδιο στα μακιαβελικά σχέδια των Γαλλογερμανών gauleiter που κάνουν το γενικό κουμάντο στην ΕΕ και να αποτρέψουν την κατοχική κυβέρνηση του Γιώργου Πανανδρέου να τα υλοποιήσει.

    Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος προανήγγειλε νέο γύρο σκληρών απεργιακών κινητοποιήσεων, ο οποίος ήδη άρχισε με καταλήψεις μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από χθες και συνεχίζεται με την 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο. Αυτό σημαίνει ότι θα σβήσουν μονάδες με ορατό τον κίνδυνο να μείνει η χώρα επ' αόριστον στο σκοτάδι εφόσον η ΓΕΝΟΠ αποφασίσει κλιμάκωση του αγώνα με απεργία διαρκείας και σβήσιμο όλου του δικτύου σε 24ωρη βάση ως απάντηση στις ωμές προκλήσεις και τους εκβιασμούς των gauleiter της γαλλογερμανικής αυτοκρατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ κατεβάζουν τους διακόπτες για να υπερασπιστούν τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα που καταπατώνται βάναυσα από την τρόϊκα των πεφωτισμένων τεχνοκρατών του International Monetary Fund, οι οποίοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για την κρίση που μαστίζει την υφήλιο.

    Ομελέτα χωρίς σπασμένα αυγά δεν γίνεται. Συνεπώς μια απεργία χωρίς Black Out δεν είναι απεργία.

    Η ΓΕΝΟΠ αναγνωρίζει ότι η απεργία διαρκείας που θα ξεκινήσει στις 25/5/2010 θα έχει επιπτώσεις στην ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας, αλλά φροντίζει ώστε οι όποιες διακοπές ρεύματος εκδηλωθούν να μην υπερβαίνουν την μιάμιση ώρα ανά περιοχή προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί το κοινωνικό σύνολο.

    Το Black Out είναι μια ακραία μορφή πίεσης προς την κυβέρνηση προκειμένου να την πείσει να πετάξει έξω το International Monetary Fund και την World Bank από την Ελλάδα με τις κλωτσιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση