GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφήστε τα σπίτια και τις βίλες...

. , ...των πολιτικών και άλλων δημοσίων προσώπων και στείλτε τα στο Press-gr. Kαι αφού τα διασταυρώσουμε, θα τα δημοσιεύουμε . Με τον ένα ...

. ,
...των πολιτικών και άλλων δημοσίων προσώπων και στείλτε τα στο Press-gr. Kαι αφού τα διασταυρώσουμε, θα τα δημοσιεύουμε
.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλοι συμφωνούν ότι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δημόσιος βίος. Και είναι ένας από τους λόγους που το πολιτικό σύστημα έχει μπει σε βαθιά κρίση. ΄
Πιστεύουμε ότι κανένας μας δεν πρέπει να μένει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στο πρόβλημα αυτό. Ούτε να το παρακολουθεί ως θεατής.
Η διαφθορά μεγαλώνει γιατί το επιτρέπουμε με την παθητική μας στάση και εμείς, οι πολίτες.
Το Press-gr καλεί τους φίλους, τους αναγνώστες - ρεπόρτερς τους, τους bloggers, παλαιούς και νέους, από όλη την Ελλάδα να αναλάβουν ...δράση. Να βγάλουν φωτογραφίες στα σπίτια, εξοχικά, βίλες κλπ των πολιτικών, βουλευτών, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών και κάθε άλλου δημόσιου παράγοντα της περιοχής τους. Επίσης και στα άλλα περιουσιακά στοιχεία τους. Και να μας τα στείλουν, όπως και όποιο άλλο στοιχείο σχετικό μπορούν να βρουν και να συγκεντρώσουν. Και να μας τα στείλουν. Για να τα συγκρίνουμε και με αυτά που ...είχαν πριν από χρόνια, πριν ασχοληθούν με την πολιτική. Οταν οι περισσότεροι ήταν "φτωχαδάκια".
Εμείς -επειδή κάθε τέτοιο θέμα είναι πολύ σοβαρό- θα κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο και διασταύρωση για την ακρίβεια των στοιχείων αυτών και στη συνέχεια θα τα φέρνουμε στη δημοσιότητα. Πρέπει οπωσδήποτε κάθε τι να είναι ακριβές και διασταυρωμένο.
Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αντιμετωπιστεί η διαφθορά. Κι αυτό πρέπει να ισχύει για όλα τα δημόσια πρόσωπα τα οποία δεν μπορεί να μπαίνουν στην πολιτική φτωχοί και να φεύγουν πλούσιοι. Το αντίθετο θα πρέπει να συμβαίνει. Να φεύγουν από την πολιτική και τα δημόσια αξιώματα φτωχοί και εν πάση περιπτώσει όχι πλουσιότεροι απ' ό,τι μπήκαν. Για πόσους πολιτικούς, αλήθεια, ισχύει κάτι τέτοιο σήμερα;
Εμπρος λοιπόν...

134 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ
    Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.

    ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΣΤΕΣ.
    ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 Μάρτιος 2008 1:21 μμ

    ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ =ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxa ua meinoun mono oi ALBANOI KAI OI ALBANIKA SKEPTOMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai giati den to kanete monoi sas ayto???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 1:21 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΗΝΥΓΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω που εχω μια πανοραμικ φωτο απο τη φαρμα του "ΑΓΙΟΥ" στη Στοκχολμη μπορω να τη στειλω;
    Για να μη λετε μονο για το Ρουσω και τον Χατζηνικολακη!
    Λεω να την στειλω για να δειτε και οι υπολοιποι πως περνουν οι ασκητες και οι αυτοεξοριστοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόσμος καίγεται κι εσείς ασχολείστε με το ΠΑΣΟΚ και τις τρίχες απ' τα...φρύδια σας!Στη ροη της ιστορίας και στις σημερινές αναγκες πολιτικης αλλαγής το καθε "επικό ΠΑΣΟΚ" doesn't mean shit!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ? ΜΑΚΗΣ ,ΘΕΜΟΣ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ,,,,


    giati den vazeis to diko soy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε εδώ πολλοί έχουν ήδη φωτογραφηθεί στα σπίτια και στις βίλες τους σε ανάλογα περιοδικα lifestyle. Επίσης υπάρχουν φωτογραφίες σε εφήμερίδες. Εύκολο είναι να τα βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ blogs OΛΟ ΧΑΖΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ blogs ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ BABIS ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΣΑς ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ .ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΧΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Ελληνες δεν καταλαβαίνουν τίποτε! Ας τους κλέβεις ας τους ..... Πάλι θα ψηφίζουν αυτόν που θα τους τάξει διορισμό, εξουσία ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο δεν θα έχουν τα προσόντα για να το αποκτήσουν!
    Οι υπόλοιποι όμως (που είμαστε και περισσότεροι) τί φταίμε? Γιατί θα πρέπει να μας κυβερνά η μειοψηφία των κουτών και ηλιθίων? Αλλά και εμείς δεν φωνάζουμε!
    Η ηλιθιότης δεν πολεμιέται!!!


    Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν από την πολλή διασταύρωση των στοιχείων

    Αυτό που δείχνει η photo είναι του Κακαουνάκη

    Στο καρφίιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα σας στειλω αμεσως φωτογραφια του σπιτιου μου !!!!!!! Βεβαιως - Βεβαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο σε όποιον είχε την έμπνευση της πρότασης...

    Να θυμίσω εδώ την απάντηση του κατά τα άλλα συμπαθούς, λόγω ευφυΐας και γνώσης, πρώην υπουργού Πάγκαλου, όταν τον επέκριναν για την πισίνα που είχε κατασκευάσει στα μουλωχτά στο εξοχικό του...

    Η απάντησή του ήταν ενδιαφέρουσα... «Μα εγώ την βρήκα έτοιμη... της γυναίκας μου είναι το ακίνητο... τι με μπλέκετε...;»

    Λετε να έχουμε και άλλες θαυμάσιες απαντήσεις...

    Σε κάθε περίπτωση, αν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δηλώσουν αναρμόδιοι, μια και αυτοί σε κάποιο βουναλάκι θα έχουν κάνει την ζουλοδουλειά τους, τουλάχιστον ας φτιαχτεί με τη συνδρομή όλων μας ένας ευχάριστος τουριστικός οδηγός, με τις βίλλες, των υπεράνω πάσης υποψίας, που θα στέλνουμε τους υψηλούς προσκεκλημένους της εκάστοτε κυβέρνησης δωρεάν.

    Σαν τις πίτσες στον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων δηλαδή... αλλα σε αναβαθμισμένο επίπεδο...

    Τέτοια καζούρα δεν θα την έχουν ματαδεί τα μάτια τους... και βέβαια τι να πουν.. πως να αρνηθούν το ότι δεν ισχύει για αυτούς η παραδοσιακή Ελληνική φιλοξενία για τους υψηλούς «προσκεκλημένους» τους...

    Ξέρετε απο την πλάκα και την φάρσα ξεκινά η σοβαρότητα μια που στη χώρα μας η σοβαρότητα έχει μετατραπεί σε φάρσα...

    Καλή δουλειά σε όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλη βλακεια και αυτη!Ενα μεγαλο σπιτι με πισινα και κηπο μπορει να το εχει ενας μεσοαστος,με μια καλη δουλεια και δανειο!Ετσι περιμενετε να παταξετε τη διαφθορα;Εντελως γελιοι!!!!Ψαξτε που παει το δημοσιο χρημα και αφηστε τις μαλακιες,πηξαμε!



    Βουλωμενο γραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βουλωμενο γραμμα τι έπαθες,φοβάσαι μη σου φωτογραφήσει κανένας τη πισίνα που έφτιαξες με τον...Δημοσιουπαλληλικό μισθό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι να βαλει το δικο του ρε φιλε; Δημοσιος υπαλληλος, ειναι, η πολιτικος;
    Κι εσυ γιατι τσιμπησες, εισαι μεσα στον καταλογο και εσφιξε ο κωλος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ


    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ



    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

    ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΔΙΚΑΣΤΕΣ


    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ

    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ


    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ


    ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Καψαμπέλη και λοιποί

    πως θα κάνετε τις διασταυρώσεις; Τι μηχανισμό διαθέτετε; Εκτός αν έχετε άλλες άκρες...
    Μου φαίνεται πάτε πάλι ν' αρχίσετε τους εκβιασμούς με φωτογραφίες που θα... διασταυρώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απλά μαθήματα εξαπάτησης

    Η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου πρέπει να καθορίζει την διακύμανση της τιμής του πετρελαίου στην Ελληνική αγορά.


    Όταν κατρακυλάει το δολάριο, αυξάνονται και οι τιμές, λόγω πετρελαίου.

    Όχι όμως γι’ αυτούς που συναλλάσσονται σε ευρώ.

    Παραπληροφορούν συστηματικά για να δεχτούμε αυξήσεις στις τιμές

    Οι τιμές του πετρελαίου είναι συνδεδεμένες με το δολάριο, όταν λοιπόν το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ και άλλων νομισμάτων, αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου. Η αύξηση όμως αυτή είναι γι΄ αυτούς που συναλλάσσονται σε δολάρια. Στα αλλά νομίσματα η τιμή του πετρελαίου θα είναι ανάλογη της ισοτιμίας του δολαρίου με το κάθε νόμισμα.

    Αναλυτικότερα, στη διεθνή αγορά, για μας που χρησιμοποιούμε το ανατιμημένο ευρώ για αγορά πετρελαίου, η μεταβολή είναι ανάλογη με την εξέλιξη της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου.

    Αν δηλαδή το ευρώ ανατιμηθεί κατά 10% του δολαρίου, και επειδή διολίσθησε το δολάριο, η τιμή του πετρελαίου θα αυξηθεί 10%, τότε εμείς που χρησιμοποιούμε ευρώ, ως μέσω συναλλαγής, δεν κερδίζουμε, ούτε χάνουμε αγοράζοντας πετρέλαιο. Αυτά όλα στην διεθνή αγορά, γιατί στην ελληνική αγορά υπάρχει άλλος θεός, ο θεός της Ελλάδας.

    Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα η τιμή του πετρελαίου έχει αυξηθεί κατά 24 %, λόγω κερδοσκοπίας του δημοσίου, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, που χρησιμοποιούν το ευρώ, η αύξηση αυτή ήταν της τάξεως του 8 % περίπου.

    Δίνοντας έμφαση τα ΜΜΕ στην υποχώρηση του δολαρίου και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, αλλά παραλείποντας να αναφέρουν την ανατίμηση του ευρώ, δίνουν την εντύπωση ότι η καταστροφή έχει έλθει.

    Αναφέρονται λοιπόν σε εφιαλτικά σενάρια και σε ψεύτικες δικαιολογίες, λέγοντας την μισή αλήθεια, για να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα, τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών που κάποιοι επιβάλουν.

    Και βέβαια εμείς το δεχόμαστε. Ακόμα και ο μανάβης της γειτονιάς σου λέει έντρομος ότι το πετρέλαιο αυξήθηκε, δεν ξέρει όμως γιατί; Γιατί αυξήθηκε λοιπόν αφού την ίδια στιγμή ανατιμήθηκε και το ευρώ έναντι του δολαρίου.

    Αυτό δεν το είπαν τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κάντε μια βόλτα στα βόρεια προάστια, στα μεσόγεια, στης νέες περιοχές, παντού βίλες. Βίλες πολυτελείας με πισίνες, κήπους, αλλοδαπό υπηρετικό προσωπικό, τζιπ και όλα αυτά.


    Δεν είναι μια – δεν είναι δυο είναι χιλιάδες. Πλουτίσαμε ξαφνικά; Απόκτησε η Ελλάδα τόσους χιλιάδες επιχειρηματίες, που έχουν οικονομικές δυνατότητες για τέτοιες πολυτέλειες; Μα αν γινόταν αυτό η οικονομία της χώρας θα ανθούσε, οι εξαγωγές θα εκτοξεύονταν, η ανεργία θα μειωνόταν, πραγματικά, ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    Και τότε από που οι βίλες, και οι πισινές; Από τα «μαύρα» λεφτά των δημοσίων υπαλλήλων που περνάει όμως η «μπογιά» τους, που έχουν δικαίωμα «υπογραφής», αποφασίζουν, και όλα τα καταπληκτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εσυ φιλε, δε μας λες ποσο ειναι το κοστολογιο για ενα σπιτι μεγαλο, με πισινα, που οπως λες ειναι τοσο ευκολο να το αποκτησει κανεις, ετσι, για να ξερουμε δηλαδη;
    Γιατι σαφως και πρεπει να δουμε σε τι σπιτια ζουν ολοι αυτοι οι τυποι, που ζουν, απο τα δικα μας τα λεφτα, ενω συγχρονως κλαινε οτι δε βγαινουν.
    Γιατι τα κλεμμενα λεφτα, δεν κρυβονται,αφου οπως λεει η λαικη παροιμια, "ο βηχας κι παρας, δεν κρυβονται".Σε σπιτια και αυτοκινητα, πανε σιγουρα, κι ας αφησουμε τα αλλα στα νησια Καιμαν.
    Ας βγουν ολα φατσα φορα, ετσι για να γνωριζομαστε και να ξερει ο ενας τον αλλο.Αλλοιως, δεν κανουμε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΝΟΠ-...............ΔΕΗ

    ΓΕΝΟΠ-τα παιρνω απο τους προμηθευτες-ανταγωνιστες της δεη-ΔΕΗ.

    ΓΕΝΟΠ-ειμαστε το μακρυ χερι των νταβαδων-ΔΕΗ.


    ΓΕΝΟΠ-χοντρες μιζες-ΔΕΗ


    ΓΕΝΟΠ-απαξιωνουμε την δεη,με εντολες των ανταγωνιστων της-ΔΕΗ.

    ΓΕΝΟΠ-διοριζουμε τα παιδια μας,στις
    εταιρειες των προμηθευτων-ανταγωνιστων της δεη-ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ
    ΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΦΙΟΖΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ
    ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!


    ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!






    ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΙ BLOGGERS, ΚΑΙ Η GOOGLE ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΔΙΑΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!


    ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι τα αρπάζουν γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, εφοριακοί, πολεοδομίες, πολιτικοί, τα τρωκτικά του δημοσίου...

    Παντού λαμόγια πίνουν το αίμα του λαού τι θέλετε αυτοί που μας κυβερνούν να είναι καλύτεροι?

    Κωλονεοέλληλες έχετε κάνει την Ελλάδα μπουρδέλο μόνο την τσέπη σας κοιτάτε άντε στο διάολο και ακόμα παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kαι για σενα 2.23, τα ιδια. Τι ζορι τραβας;Εχεις κι εσυ πισινα και Καγιεν, χωρις να ταχεις δουλεψει τιμια, αλλα εισαι γιατρος φακελλακιας η δημαρχος τυπου Παπαδοπυλου, της εταιριας δολοφονων;
    Αν οχι, αστους να βγαλουν τα ματια τους, κι αν τους γυρεψουν και λεφτα, δεν πειραζει, απο κεινα που κλεψανε, ας δωσουν και μερικα. Εξισορροπηση της κλεψιας θα γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ....ΑΝΔΡΕΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ......ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ....!
    ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ .....!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΙ ΑΜΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .....!!!!!
    ΧΕΧΕΧΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.






    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.






    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.





    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.





    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.






    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιο κανάλι ήρθε σήμερα έγγραφο κατάσχεσης της περιουσίας των μελών του Δ.Σ μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας τι θα πράξει με τις κατηγορίες που υπάρχουν; Άραγε...

    θα μιλήσει κανένα ΜΜΕ για όσα λέγονται ή θα επικρατήσει ο νόμος της σιωπής; Η πληροφορία ότι σε ένα κανάλι που εκπέμπει στην χώρα μας έφθασε σήμερα του μπουγιουρντί είναι εγκυρότατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ.







    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ







    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ





    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ






    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ






    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ







    "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. poio malakia site apo ayto den exw dei!!mpravo se olous tous xasomerides!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    εκβιαστες των πολιτικων

    για τα πλαστα και εικονικα τιμολογια των αφεντικων μας ρε..
    γαμωτο.





    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    εκβιαστες των πολιτικων

    για τα πλαστα και εικονικα τιμολογια των αφεντικων μας ρε..
    γαμωτο.





    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    εκβιαστες των πολιτικων

    για τα πλαστα και εικονικα τιμολογια των αφεντικων μας ρε..
    γαμωτο.





    ΠΑΝΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ!


    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    εκβιαστες των πολιτικων

    για τα πλαστα και εικονικα τιμολογια των αφεντικων μας ρε..
    γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε ΑΡΧΙμαλακες, τι τα στελνετε αυτα τα σεντονια με τε κεφαλαια, γραμμενα 100 φορες; Τοοσο ηλιθιοι εισαστε που χρειαζεται να τα γραψετε τοσες φορες, για να τα εμπεδωσετε, η τα παιρνετε για να ξεφτιλισετε το βλογ, και να μην παται ψυχη;
    Κι εσεις απο κει πανω στο βλογ, γιατι δεν τα κοβετε αυτα τα μαλακισμενα μηνυματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;

    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;

    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;



    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;

    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;


    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;

    Σε ποιό κανάλι ήρθε χαρτί για κατάσχεση περιουσίας των μελών του Δ.Σ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ-ΠΡΕΣΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ?




    ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ-ΠΡΕΣΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ?




    ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ-ΠΡΕΣΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ?




    ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ-ΠΡΕΣΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ?





    ΤΟ ΑΛΤΕΡ-ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ-ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ-ΠΡΕΣΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ?

    ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Theodore (2:42 ),μπα,μπά; Πήραμε χαρτζιλικάκι απο τη SIEMENS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Έλληνας δεν βγήκε ποτέ να τρίξει τα δόντια του στους πολιτικούς για την τσιμεντοποίηση του Ελληνικού, για την αναβάθμιση της παιδείας και των πανεπιστημιών, για μια περισσότερο πράσινη Αθήνα που αποτελεί μια άθλια τσιμεντούπολη-έκτρωμα και για πάρα πολλά προβλήματα που κυριολεκτικά είναι ατελείωτα.

    http://pea-kyanea.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πέη,όχι πέα,αστοιχείωτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να βγάλουν φωτογραφίες στα σπίτια, εξοχικά, βίλες κλπ των πολιτικών, βουλευτών, υπουργών, δημάρχων, νομαρχών και κάθε άλλου δημόσιου παράγοντα της περιοχής τους

    (αρχικο σχολιο).
    ==

    Ωραια ιδεα ,μονο που...

    Καλα αμα και σε τσακωσει κανενας της ασφαλειας τους ,σου παρει την φωτογραφικη, σε κανει μαυρο στο ξυλο και σε παει και κανενα αυτοφωρο ,τι γινεται??

    Εκτος αν διαθετετε κανενα ελικοπτερο ,οποτε εχω εγω να σας δειξω ..ουυυυυυ...

    Θα δυσκολευτω μονο με κατι κουλουρηδες κλπ ,αυτοι εχουν δηλωμενα 35 ακινητα,ακουσατε? 35 ακινητα εχει αυτο το μισοτρελλο το κιμων...
    Και δεν ειναι ο μονος.

    Εκτος αν εννοειται την "μονιμη" κατοικια του/βιλλα του..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σε τα σπίτια που ΄εχουνε γραμμένα στο ονομα της μαμάς,της γιαγιάς,της ξαδέρφης,της κουμπάρας,του αδερφού,της γυναίκας,του κουκιάδου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αλλη ιδέα: Να βρεθεί κανένας υπάλληλος της Πόρσε και να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όσων αγορασαν Cayene στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φωτογραφήστε τα σπίτια και τις βίλες...των πολιτικων και αν ειναι δυνατον στην φωτο να υπαρχουν τα παιδια του...ο πολιτικος να φυστικωνει την γυναικα του...το τι τρωει για πρωινο σε τι τουαλετα χεζει και οτι αλλο χρησιμο μπορεσετε να φωτογραφισετε!!!

    μπεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρουφιάνοι(ες) όλων των blogs ενωθείτε,

    και όλοι(ες) μαζί, να πάτε να πνιγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 12 Μάρτιος 2008 3:09 μμ

    «σε δέκα χρόνια δεν θα θυμόμαστε την υπόθεση της ονομασίας των Σκοπίων».

    ==
    Πραγματι θα τοχαμε ξεχασει,αν ειχαμε συναινεσει σε ενα "Σλαβομακεδονια" "Vardarmacedonia" τοτε..

    Γιατι ΤΟΤΕ οι γυφτοσκοπιανοι παρακαλουσαν για κατι τετοιο η κατι αναλογο.

    Τωρα παρακαλαμε εμεις και αυτοι δεν το δεχονται.

    Η εστω θα το θυμομασταν αλλα χωρις να αισθανομαστε τιποτα.

    Και εγω θυμαμαι την Σμυρνη ,θυμαμαι την Ιωνια,την Μ.Ασια κλπ κλπ ,αλλα δεν κανω και συλλαλητηρια ,ουτε και ψηφιζω σαμαρα η καρατζαφερη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΤΑ "ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ"
    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΤΑ ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΒΗΜΑ,Ε.Τ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    ΚΤΛ.

    ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

    ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ
    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
    ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ"

    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ?
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΙΕΖΟΥΝ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πολυ καλη ιδεα. Επισης η επισημανση μεσο googlemaps θα αποτελεσει την χαριστική βολή!

    μπερν δε ριτς ντον μπερν δε γουιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kamia




    rapidshare.com/files/98933140/Prayer.rar



    you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ...ΨΑΡΙ.
    ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ
    "ΠΙΕΖΟΥΝ" ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"?

    ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?

    ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ


    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ

    ΤΟΥ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ


    ΤΑ ΚΡΥΩΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ...

    ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ..ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ..
    ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ
    ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΣΤΑΝ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ
    ΕΥΘΥΝΕΣ...

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΥΦΛΗ...ΜΑΥΡΑ-ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. "ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ" ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ
    ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΠΟΙΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
    ΕΙΣΦΟΡΕΣ?

    ΓΙΝΕΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΑ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λοιπόν 1.32
    επειδή έχω ξαναδεί να γράφεις κάτι παρόμοιο, να τελειώνουμε:

    Καταρχήν το post αναφέρεται σε σπίτια, βίλες με πισίνες κλπ. πολιτικών και όχι σε φάρμες με λιμνούλες, πολιτών!

    Δεύτερον, αν έχεις πράγματι καμιά καλή φωτογραφία να την στείλεις και σε μένα!

    Τρίτον, με το σύμπλεγμα δεν κάνεις πολιτική… άντε το πολύ-πολύ να κάνεις ψυχανάλυση!

    Κατά τα λοιπά φρόντισε να μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, επειδή δεν είμαι η καλύτερη περίπτωση για σπεκουλάρισμα:
    Δουλεύω από τα 11 χρόνια μου, έχω κάνει μπόλικες δουλειές, δεν επέλεξα ποτέ να γίνω δημόσιος υπάλληλος και δεν έχω πάρει ούτε μια παλιο-δραχμή από το κράτος.
    Έχω δώσει μπόλικα στην εφορία και σε Ταμεία, δίχως ποτέ να τα χρεώσω ούτε με το κόστος μιας ασπιρίνης για μένα ή την οικογένεια μου!

    Άντε χάσου λοιπόν ανθρωπάκι και μάθε επιτέλους ότι δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι σε αυτό τον τόπο.
    Εξ ιδίων πάψε να κρίνεις τα… αλλότρια και ασχολήσου με τον τρόπο που αποκτώνται περιουσίες και όχι αν ζούμε σε φάρμα ή διαμέρισμα!

    Με αυτήν τη λογική, δικαιώνεις ηλίθιε τον Πρετεντέρη και κάθε όμοιο του, που υποστηρίζουν ότι η αντίδραση κάποιων εξ ημών στο καθεστώς έχει ταπεινά κίνητρα και ότι πρόκειται για την «επανάσταση των αποτυχημένων εναντίον των επιτυχημένων»!

    Κατάλαβε, ότι εσύ και οι όμοιοι σου είστε η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: αυτού της αρπαχτής, της πατρωνίας, της διαπλοκής, της ρεμούλας, της αυθαιρεσίας και του βολέματος. Το μέγεθος και οι δυνατότητες σας διαφέρουν.

    Αν δεν υπήρχες εσύ – έτσι όπως σε κατάντησαν – δεν θα είχαν νομιμοποίηση ούτε εκείνοι!
    Συγνώμη …αλλά δεν είναι πλάκα, είναι κακοήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλα ειστε εντελως ξεφτιλες...
    Ο Μακης Κουρης ελεγχει το press;
    Ή μηπως ελευθερη δημοσιογραφια σημαίνει λαϊκισμός του κώλου;
    Γιατί τα μεγάλα ποσά τρωγονται απο άλλους. Και όταν λέμε "μεγάλα ποσά" δεν μιλάμε για ένα και δυο εκατομμύρια ευρώ αλλά για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. Σκαλίστε ΜΜΕ. Έχετε τα ούμπαλα;
    Βέβαια, ο γύφτος ελληνάρας διασκεδάζει με αυτή την αυνανιστική συνήθεια. "Μουάαχαχαχαχα δες τους ξεφτίλες τους πολιτικούς, είναι χοντροι μουαχαχαχα, τρώνε και τρώνε, μουαχαχαχα, και οι μαλακες (ποιοι;) τους ψηφιζουν, μουαχαχαχα, ελα Μητσάρα πάμε για ένα φραπεδάκι...."... Αυτοί είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. NA DEITE TI GEINETE STHN RODO OLA TA HOTEL EXOUN FAEI TIS PARALIES ALLA KANENAS DEN MILAEI
    O NOMARXHS KANEI TA STRABA MATIA GIATI MIPOS EXEI KAI AYTOS HOTEL SE ALOU TO ONANA E?? GIA APANTA MAXAIRIDH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΑΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ?

    ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
    ΛΑΛΛΙΩΤΗΣ
    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΕΥΘΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2008!!

    ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΡΥΠΙΑ ΒΡΑΚΙΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ .ΑΛΛΑ ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.


    ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕΛΕΤΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!


    ΕΠΙΣΕΙΣ...ΚΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ


    ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ....ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ


    Ο ΔΕ ΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ!!(ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΣΠΡΕΣΣΟ)


    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΙΧΑΘΕΙ


    ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.....ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ ΤΑΜΑΛΑ??


    ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΨΑΧΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΜΠΙΣΜΟΥ ΟΛΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΙΔΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ...ΠΑΝΩ!!

    ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ...ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΕ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ?
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ
    ΠΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
    ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ?

    ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΖΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ
    ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

    ΟΧΙ?
    ΛΟΓΙΚΟ ,ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΣΚΑΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Να βρεθεί κανένας υπάλληλος της Πόρσε και να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όσων αγορασαν Cayene στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια!
    ο ποδολαγνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ



    ΤΗΝ ΨΩΛΗ


    ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ



    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ


    ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


    ΣΤΟ ΔΙΘΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ

    ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

    ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
    ΑΛΛΑ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ
    ΕΙΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όλοι τα αρπάζουν γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, εφοριακοί, πολεοδομίες, πολιτικοί, τα τρωκτικά του δημοσίου...

    Παντού λαμόγια πίνουν το αίμα του λαού τι θέλετε αυτοί που μας κυβερνούν να είναι καλύτεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο/Η taso είπε...

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ =ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    12 Μάρτιος 2008 1:24 μμ

    Mono gia diakopes loipon na sou petane ena kokkalo na glyfeis kai na pseftozeis kai na les ti wraia ti kala...poly wraia ta pername...xypna kahmene mou ragia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οι Ελληνες δεν καταλαβαίνουν τίποτε! Ας τους κλέβεις ας τους ..... Πάλι θα ψηφίζουν αυτόν που θα τους τάξει διορισμό, εξουσία ή οτιδήποτε άλλο για το οποίο δεν θα έχουν τα προσόντα για να το αποκτήσουν!
    Οι υπόλοιποι όμως (που είμαστε και περισσότεροι) τί φταίμε? Γιατί θα πρέπει να μας κυβερνά η μειοψηφία των κουτών και ηλιθίων? Αλλά και εμείς δεν φωνάζουμε!
    Η ηλιθιότης δεν πολεμιέται!!!
    Ο Ποδολαγνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ Η ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Vgalete exo ton koufotina kai tin parea tou na kanoune katharsi stous alitirious ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. είναι τόσο βαρετά αυτά που γράφετε. μπήκα στον κόπο να διαβάσω κάποια από αυτά... μικροαστοί και μίζεροι... και προφανώς αργόσχολοι οι περισσότεροι... αντί να σχολιάζετε ποιοι εχουν μεγάλα σπίτια και ποιοι όχι δουλέψτε μπας και αποκτήσετε τίποτα καλύτερο, αν τόσο το θέλετε...αν από την άλλη είστε ευχαριστημένοι με όσα έχετε, μην κατακρίνετε το τι έχουν οι άλλοι... ανώνυμος φοιτητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Υπαρχουν και κατι "εργοστασιαρες" παρανομες, αλλο πραμα !
    Αρχιστε με τα σπιτια και βλεποντας και κανοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απλά μαθήματα εξαπάτησης

    Η ισοτιμία ευρώ / δολαρίου πρέπει να καθορίζει την διακύμανση της τιμής του πετρελαίου στην Ελληνική αγορά.


    Όταν κατρακυλάει το δολάριο, αυξάνονται και οι τιμές, λόγω πετρελαίου.

    Όχι όμως γι’ αυτούς που συναλλάσσονται σε ευρώ.

    Παραπληροφορούν συστηματικά για να δεχτούμε αυξήσεις στις τιμές

    Οι τιμές του πετρελαίου είναι συνδεδεμένες με το δολάριο, όταν λοιπόν το δολάριο διολισθαίνει έναντι του ευρώ και άλλων νομισμάτων, αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου. Η αύξηση όμως αυτή είναι γι΄ αυτούς που συναλλάσσονται σε δολάρια. Στα αλλά νομίσματα η τιμή του πετρελαίου θα είναι ανάλογη της ισοτιμίας του δολαρίου με το κάθε νόμισμα.

    Αναλυτικότερα, στη διεθνή αγορά, για μας που χρησιμοποιούμε το ανατιμημένο ευρώ για αγορά πετρελαίου, η μεταβολή είναι ανάλογη με την εξέλιξη της ισοτιμίας ευρώ/δολαρίου.

    Αν δηλαδή το ευρώ ανατιμηθεί κατά 10% του δολαρίου, και επειδή διολίσθησε το δολάριο, η τιμή του πετρελαίου θα αυξηθεί 10%, τότε εμείς που χρησιμοποιούμε ευρώ, ως μέσω συναλλαγής, δεν κερδίζουμε, ούτε χάνουμε αγοράζοντας πετρέλαιο. Αυτά όλα στην διεθνή αγορά, γιατί στην ελληνική αγορά υπάρχει άλλος θεός, ο θεός της Ελλάδας.

    Είναι ενδεικτικό ότι στην Ελλάδα η τιμή του πετρελαίου έχει αυξηθεί κατά 24 %, λόγω κερδοσκοπίας, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, που χρησιμοποιούν το ευρώ, η αύξηση αυτή ήταν της τάξεως του 8 % περίπου.

    Δίνοντας έμφαση τα ΜΜΕ στην υποχώρηση του δολαρίου και την αύξηση της τιμής του πετρελαίου, αλλά παραλείποντας να αναφέρουν την ανατίμηση του ευρώ, δίνουν την εντύπωση ότι η καταστροφή έχει έλθει.

    Αναφέρονται λοιπόν σε εφιαλτικά σενάρια και σε ψεύτικες δικαιολογίες, λέγοντας την μισή αλήθεια, για να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα, τις συνεχείς αυξήσεις των τιμών που κάποιοι επιβάλουν.

    Και βέβαια εμείς το δεχόμαστε. Ακόμα και ο μανάβης της γειτονιάς σου λέει έντρομος ότι το πετρέλαιο αυξήθηκε, δεν ξέρει όμως γιατί; Γιατί αυξήθηκε λοιπόν αφού την ίδια στιγμή ανατιμήθηκε και το ευρώ έναντι του δολαρίου.

    Αυτό δεν το είπαν τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΕ ΕΥΡΩ ΠΑΙΦΤΕΙ

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΝΟΔΟ...ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ..ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ?

    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ?
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ? ΜΑΚΗΣ ,ΘΕΜΟΣ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ?"

    Από πότε είναι παράνομο να χτίζεις βιλάρες αν το κάνεις με νόμιμα λεφτά και χωρίς αυθαιρεσίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ
    ΕΥΡΩ,ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ..ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.
    ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ
    ΔΟΛΑΡΙΟΥ.


    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ?
    Η
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ? ΜΑΚΗΣ ,ΘΕΜΟΣ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ?"

    Από πότε είναι παράνομο να χτίζεις βιλάρες αν το κάνεις με νόμιμα λεφτά και χωρίς αυθαιρεσίες;;;

    12 Μάρτιος 2008 5:27 μμ


    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ "ΝΟΜΙΜΟ" ΚΑΙ
    ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΙ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ"
    Π.Χ
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ,
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΟΥΛΕΜΑ...ΠΕΡΙ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ
    ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε φίλε 1:55 αφού δεν σου αρέσει το blog γιατί μπαίνεις και το διαβάζεις ?

    Ασε εμας τούς 'ηλιθιους' να σχολιάζουμε τις διάφορες μαλακίες.

    ΟΥΣΤ !! Και μην ξαναεμφανιστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ
    ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΒΙΛΕΣ,ΚΟΤΤΕΡΑ
    ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ
    ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΤΟ 99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. φίλε 1:55 αφού δεν σου αρέσει το blog γιατί μπαίνεις και το



    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΒΙΛΕΣ,ΟΙ ΟΦΣΟΡ,ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ






    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΒΙΛΕΣ,ΟΙ ΟΦΣΟΡ,ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ





    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΒΙΛΕΣ,ΟΙ ΟΦΣΟΡ,ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ






    ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΒΙΛΕΣ,ΟΙ ΟΦΣΟΡ,ΤΑ ΚΟΤΤΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΛΑΤΡΕΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ


    ΠΩ ΠΩ ΣΥΝΝΕΦΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΩΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ
    -----------------------------------
    XAXAXAXA!

    Πλούσιοι με δανεικά εννοείς ε;

    Να'ξερες πόσοι "πλούσιοι" είναι χρεωμένοι στις τράπεζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΤΡΑΠ[ΕΖΕΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Πράξη αντίστασης
    Η μόνη πράξη αντίστασης που απομένει...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ !

    Όχι στην προπαγάνδα των εργολάβων και των ξεπουλημένων!
    Μεγάλοι εργολάβοι και επιχειρηματίες αγοράζουν και πουλούν εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια. Δημοσιογράφοι «τσεπώνουν» 15-20 εκατ. ευρώ και «διαφωτίζουν» το «κοινό» με «αποκαλυπτικές» εκπομπές.
    Μπορεί να βγει έστω και μια αλήθεια, μια μόνο μια, από τις βιομηχανίες «ενημέρωσης» των μεγάλων επιχειρηματιών;
    Ο Μπόμπολας με τον Πήγασο και το Mega, πρόσφερε μέχρι και 20.000.000 ευρώ για το μερίδιο του «δημοσιογράφου» στην εφημερίδα «πρώτο θέμα».
    Η Αγγελοπούλου βάζει πλώρη για το ΔΟΛ, ενώ εφοπλιστές βάζουν πόδι σε κάθε είδους εταιρεία που εκδίδει εφημερίδες ή διαθέτει τηλεοπτικο κανάλι.
    Από αυτούς τους ανθρώπους, επιχειρηματίες και «δημοσιογράφους» περιμένει κανείς αντικειμενική και αδέσμευτη πληροφόρηση;
    Τι προσμένουν «αγοράζοντας» την είδηση που θα σας προσφέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μην τον ξυπνάτε όταν κοιμάται ...πάρα μόνο αν είναι να του τα ρίξετε !
    Γνωρίζετε ότι για να κάνει η πολεοδομία την δουλειά της, π.χ. να ελέγξει αν χτίζουν παράνομα η νόμιμα, χρειάζεται καταγγελία από πολίτη;
    Αν δηλαδή δεν βρεθεί κανένας να καταγγείλει ότι αυτή η συγκριμένη οικοδομή είναι παράνομη, τότε η πολεοδομία δεν κουνάει ούτε το μικρό δακτυλάκι της.
    Αφήστε δε που και αν ακόμα βρεθεί κάποιος και καταγγείλει ένα παράνομο κτίσμα, τότε πρέπει να πάει να πάρει τους υπαλλήλους της πολεοδομίας και να τους πάει στο χώρο όπου πρέπει να κάνουν την αυτοψία.
    Εντελώς τρελό, έτσι;
    Τα κανάλια των εργολάβων ποτέ δεν θα το πουν αυτό. Οι «αποκαλυπτικές» εκπομπές θα σταθούνε στα φακελάκια που παίρνει ο ένας ή ο άλλος ή όλοι μαζί.

    Το πως δουλεύει η υπηρεσία αυτή, της πολεοδομίας, κανένας δεν θα σταθει εκεί, και κανένας δεν θα σας πει. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, από εκεί ξεκινάει η διαφθορά, όταν περιμένεις στο γραφείο σου κάποιον να σου καταγγείλει κάτι, και χτυπάς μύγες, ενώ γίνονται τα οικιστικά όργια γύρω σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΟΧΙ ΕΓΩ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
    Αυτά που συμβαίνουν γύρω μου με φοβίζουν.


    Οτιδήποτε έχει να κάνει με το κράτος και τις υπηρεσίες του με καταδυναστεύει.
    Δεν μου παρέχει τίποτα και όλο μου ζητάει.
    Στρατιές ολόκληρες κρατικών λειτουργών, ανειδίκευτοι και άσχετοι υπάλληλοι, που μόνο μέλημα τους είναι να περνάει η ώρα ευχάριστα, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.


    Αστυνομία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Σχολεία, Δήμοι, Πολεοδομίες. Εφορίες, Υπουργεία και πάει λέγοντας, μια ατελείωτη μηχανή ενός μεγαλύτερου μηχανισμού ανηθικότητας, σύγχρονης καταπίεσης και οικονομικής εκμετάλλευσης.
    Πόσα «μαγαζάκια» δεν υπάρχουν σε κάθε νοσοκομείο με τα χέρια ανοικτά, πολλά σίγουρα, ο κάθε γιατρός έχει στήσει και το δικό του.
    Βλέπεις αστυνομικό έξω στο δρόμο; Δεν νομίζω. Οι μόνοι που έχω δει εγώ, στέκονταν έξω από το τμήματα τους, με τσιγάρο και κινητό.
    Στα υπουργεία, στις εφορίες, στις νομαρχίες, καφές, τσιγάρο, κινητό, εφημερίδα και η ζωή κυλάει, σίγουρα καλά αν υπολογίσεις και το «γρηγορόσιμο».
    Και έξω, έξω η ζωή συνεχίζεται, αρκεί να μην χρειαστείς να πας εκτάκτως σε κάποιο νοσοκομείο, να μην χρειαστείς την αστυνομία για την προστασία σου, και να μην απευθυνθείς σε καμιά «αρχή» του κράτους για οποιοδήποτε θέμα σου.
    Αυτή είναι η κατάσταση της σύγχρονης Ελλάδας, ένα συνοθιλεμα ετερόκλητων πραγμάτων, αρχών, καταστάσεων, ανθρώπων. Ενωμένων όμως στην προσπάθεια να διατηρήσουν τις «εξουσίες» τους. Συντεχνίες, καρτέλ, μικροσυμφέροντα, μεγαλοσυμφέροντα. Παντελής έλλειψη της συντεταγμένης πολιτείας. Δεν υπάρχει καν σαν μορφή αυτή η πολιτεία πουθενά.

    Είμαστε όλοι υπεύθυνοι, γι’ αυτό και το γνωστό «φταίνε αυτοί που κυβερνούν» ή το «ψάρι βρομάει από το κεφάλι» διατυπώνεται για να απενοχοποιήση τους πραγματικούς ένοχους, αυτούς που με τις καθημερινές τους πράξεις διαμορφώνουν την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Νωρίς το θυμηθήκατε ότι πρέπει να είναι διασταυρωμένο.... Αν δεν την έχεις από την αρχή δεν την αποκτάς μετά την ποιότητα και το ήθος που χρειάζεται για να είσαι αξιοπρεπής... άστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ
    ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΒΙΛΛΕΣ
    ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αγαπητέ μου 5:40 ακόμα μέσα είσαι?

    γιατί δεν βγαίνεις απο το blog αφού δεν σού αρέσει?

    Μάλλον γιατί εδώ γράφουμε τις καλύτερες μαλακίες καί εσύ είσαι ΜΑΖΟΧΑ..ΧΑ ΧΑ
    ...γειά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δεν σε ρωτησε κανεις αν του επιτρεπεις να βρισκεται στο blog. Ποδολαγνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Bρε καραγκιοζακο φοιτητη, δε με νοιαζει αν καποιος που δουλεψε τιμια,(λεω εγω τωρα,στην Ελλαδα ζουμε), εβγαλε τα ταδε λεφτα, αλλα αν αυτος ο καποιος, ηταν μερος αυτου που λεμε Δημοσιο.
    Κατα τα αλλα, και για μενα, η κατοχη μεγαλου ποσου χρηματων, ποσως και μου κανει εντυπωση, απο τη στιγμη που εχω εξασφαλισει τα στοιχειωδη. Ξερω εκ πειρας, οτι τα πολλα λεφτα, δε λενε τιποτα. Δες τε και ενα σωρο επωνυμους, με ΤΑ λεφτα, πχ. Κουγιας, που γινονται ρομπες.
    Τι να τα κανει τα λεφτα, απο τη στιγμη που αυτα για τα οποια επενδυσε συναισθηματικα, κατερρευσαν;
    Δεν το ξερετε, οτι τελικα, μονο η αγαπη, η καλη καρδια, που λεμε, μενει;
    Γι αυτο, δεν ειναι η ζηλια, που εμενα τουλαχιστον με κινει, να γραφω αυτα που γραφω, αλλα η γνωση, οτι με το που αφηνονται ελευθεροι να κλεβουν αυτοι οι αλητες, αφαιρουνται ποροι, που αλλοιως θα πηγαιναν για να ανακουφισουν πολλους συμπολιτες μας.
    Πηγαινε στο ΙΚΑ, Η σε κανα κρατικο Νοσοκομειο, να δεις τι γινεται απο τους αδιαφορους και απληστους υπαλληλους, μεχρι τους φακελλακιδες γιατρους.
    Γι αυτο, για να παραφρασω τον "Γερο του Μωρηα", λεω κι εγω, φωτια και τσεκουρι στους αλητες και κλεφτες του ιδρωτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Oσο για τον 5.57, εχω να πω τα εξης.
    Και βεβαια φταιμε, στο βαθμο που προσπαθουμε να μπουμε κι εμεις στην κατηγορια των βολεμενων.
    Δεν εχει σημασια, αν το βολεμα ειναι μεγαλο η μικρο. Η συνενοχη μετραει. Γιατι απο τη στιγμη που παρακαλεσεις τον "ετσι" και κερδισεις μια παροχη, που δεν τη δικαιουσαι, αυτοματως εισαι συνενοχος, αρα δεν μπορεις να μιλας και να ζητας ελεγχο.
    Γι αυτο και στην Ελλαδα, δεν κουνιεται τιποτα σ αυτον τον τομεα.Ειναι παρα πολλοι εκεινοι, που μπηκαν στο κλαμπ των βολεμενων.
    Ακομα κι εκεινος που [πληρωνει το γιατρο, για να μπει πανω απο τον αλλο, στη λιστα για καποια ιατρικη πραξη, ειναι συνενοχος, αρα δεν προκειται να μιλησει εις βαρος του γιατρου. Ετσι το συστημα της απατης και της διαπλοκης, ειναι προστατευμενο. Δινει λιγα σε αρκετους, ετσι ωστε να εξασφαλιζει παμπολλα σε λιγους.
    Γι αυτο, αν θελετε στ αληθεια να κανετε κατι πανω στο θεμα της διαφθορας, πρεπει να σκεφτειτε καλα αυτα που εγραψα.Αλλοιως, κοροιδευετε εαυτους και αλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. copy-paste :
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΣΑς ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ .ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ .ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΧΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

    12 Μάρτιος 2008 1:55 μμ

    Εσυ βρε κουμπαρε μολις μπεις σ'ενα μπλογκ, τρεχεις στο alexa να δεις πως παει η επισκεψιμοτητα ;;
    Αντε δρομο λοιπον απο δω δεν πουλαει το μαγαζι, πηγαινε στα VILLAGE CINEMA και στο THE MALL που ειναι και τα πρωτα και αλλη φορα να μπαινεις μονο στο in.gr !!
    Αληθεια πως παει το in.gr του Λαμπρακη ;;

    Συμφωνω απολυτα με την εκθεση των φωτογραφιων υπαρχει και σχετικη επιλογη του blogger μεσω PICASSA !!
    Συμφωνω και αυτο γιατι ο Ελληνας τα κλεμμ.. συγγνωμη τα κερδη του τα επενδυει σε μπετα-μπετα-μπετα, μου@ι και μπουζουκια ενω ενα μικρο ποσοστο 5 % στο τζογο ... και κατι πιο μαλακες σε κοκαινη ... (το χασισι και η ηρωινη ειναι μπαναλ)

    Δεδομενου οτι ολοι ξερουμε το τεραστιο ακινητο των Λατσηδων και των Βαρδινογιαννηδων στην Εκαλη, Πολιτεια καλο ειναι να ξεκινησουν οι φωτο απο κει !!
    Επισης αμεσως μετα στο τεραστιο κτημα στο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ του Μινωα Κυριακού ενας ανθρωπος που δε νομιζω να φτιαχτηκε με κομπινες ...
    Μετα παμε στα νεα τζακια με τη σειρα : Κοκκαλης, Μπομπολας, Λιακουνακος, Αλαφουζος, Λαμπρακης, Βασιλακης (AEGEAN), Κοπελουζος, Πατερακης, Σαραντοπουλος, Τσακος κλπ μετα στα παλια τζακια Θεοχαρακης, Νικας, Βασιλοπουλος, Μαρινοπουλοι,Βεντουρηδες, Γουλανδρηδες, Αγουδημος κλπ
    Στους πολιτικους : Μητσοτακης, Ντορα, Λαλιωτης, Κουλουρης,
    Κουλουμπης κ.α. στους δικηγορους : Κουγιας, Λυκουρεζος κλπ στους δημοσιογραφους : Κακουνακης, Χατζηνικολαου, Σταη, Ρουσοπουλος
    στους καλλιτεχνες : Σπανουδακης, Σφακιανακης, Βανδη, Πλουταρχος, Βισση κλπ στους επιχειρηματιες γενικως : Παπαργυροπουλος, Κακετσης κλπ στους δικαστικους ... σε πανεπιστημιακους ... σε κομματικα στελεχη ... και τελος σε αγνωστους μεγιστανες !!!

    Επισης σε αυτους που ζουν αναλογα με τα λεφτα τους σε μιντιουμ καταστασεις οπως : Καραμανλης, Γερμανος κλπ

    Παω στο Google maps να ψαξω για καποια που γνωριζω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. κι εγώ η πτωχή πλην τίμια κοπελλίτσα, ένα κωλόσπιτο πήρα προίκα από το μακαρίτη αλλά αναγκάστηκα να το πουλήσω γιατί δεν έβγαινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. κουφαλιτσα "ΑΓΙΕ" τα εσταξες στον 6:42 μμ και σε εξαιρεσε!!!!
    τελος παντων και σε μενα επρεπε να δκοψεις κατι για τη διαφημιση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΕ.
    (ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ)
    ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΓΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟ ΜΙΝΩΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ,ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ;;
    Τι πολεοδομικές παρανομίες υπάρχουν στο εκεί ανάκτορο του Μίνωα ;
    Γιατί δεν εξέτησε την ποινή του ;

    O Tarzan της Ζούγκλας γιατί βγάζει τον σκασμό για τις παρανομίες του αφεντικού του ;

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 6:42
    Ypallilos tou Minwa eisai ???
    Aftos ehei dikastei gia to Anaktoro tou stin Argolida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου, ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης, προστάτης εμάς των ομοφυλόφιλων, ο οποίος είχε έρθει τρίτος στο γκάλοπ της GPO για την Ανατροπή στις 2/2/08 στο ερώτημα "Καταλληλότερος για Πρωθυπουργός" με 23%, μετά τον "κανένα" (25%) και τον Κώστα Καραμανλή (51%), συνεχίζει να χάνει σταθερά και πανηγυρικά από τον "κανένα".


    O Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου δεν έχει ανάγκη ούτε το Ραγκούση ούτε τον Κοτζιά. Όπως βλέπετε, χάνει και μόνος του μιά χαρά.


    Τέτοιες μεγάλες νίκες του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου θα μας οδηγήσουν και πάλι στην κυβέρνηση.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Αυτοί που λένε για Πόρσε και για Cayene

    ο οδοντίατρός μου σε πόλη των 55.000 κατοίκων πήρε πέρυσι Cayene. Δεν είναι τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ναι εχω χεστει επανω μου,μην τυχον και ποσταρετε καμια αεροφωτογραφια την ωρα που πηδαω!

    ρε στοκε 2.14,ανεφερα πουθενα πως ειμαι δημοσιος υπαλληλος και δεν το βλεπω;ελεος ρε ελληναρες,δεν ειμαστε ολοι δημοσιοι υπαλληλοι!
    προτιμω να ξερω που πανε τα λεφτα που πληρωνω απο τη φορολογια μου,στα αρχιδια μου οι πισινες των πλουσιων!

    αλλα ειμαστε κομπλεξικος λαος,δεν μας νοιαζει η ουσια,αλλα η κλειδαροτρυπα...ποιος την εχει πιο μεγαλη....την πισινα....


    Βουλωμενο γραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Και μη βρίζετε τους bloggers, δεν είναι όλοι ....δημοσιογραφοι



    Και μη βρίζετε τους bloggers, δεν είναι όλοι ....δημοσιογραφοι




    Και μη βρίζετε τους bloggers, δεν είναι όλοι ....δημοσιογραφοι




    Και μη βρίζετε τους bloggers, δεν είναι όλοι ....δημοσιογραφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μήνος Κυριακού , έχει κάνει τα όργια των αυθαιρεσιών στον Άγιο Αιμιλιανό , κοντά στο Πόρτο Χέλι και στη Κώστα.
    Ο τοπικός σύλλογος δεν ξέρω πόσες φορές τον έχει πάει δικαστικά.
    Αυτά γινόντουσαν πριν 10 χρόνια , τώρα δεν ξέρω τι έχει γίνει με το θέμα.
    Τον έχουν πάει για καταπάτηση αιγιαλού, πολεοδομικές αυθαιρεσίες και πολλά αλλά.
    Και η ειρωνεία ρε παιδία.
    Αυτοί οι Άνθρωποι μας το παίζουν οι τίμιοι και οι κριτές των πάντων σε αυτή την κοινωνία.
    Οι πλέον σάπιοι και υποκριτές.
    Πόσο επίκαιρο είναι το τραγούδι του Νοτη.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η Ελλάδα συστηματικά τρώει τα παιδία της όταν δεν ανήκουν σε τζάκια.
    Πρέπει να απογοητεύεται ο λαός όταν δεν τον χρειάζονται και όταν τον χρειάζονται
    Να χάνει την ζωή του για την πατρίδα ώστε μετά να έρθουν οι εθνοπατέρες και να συνεχίσουν την λεηλασία της χώρας και το ξεπούλημα.
    Μαυρίστε τους δείχτε ότι υπάρχετε. Το μόνο που τους τρομάζει είναι η ψήφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. 10:15
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο ΚΑΡΦΙ , ο Μίνωας K. ‘’έφαγε’’ 5 χρόνια φυλακή για τις παρανομίες που αναφέρεις . Όταν πήγαν για να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ήταν στο κρεβάτι ... ετοιμοθάνατος !!!

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μπας και θέλετε να κάνουμε έναν μικρό προϋπολογισμό για το πόσο στοιχίζει ένα σπιτάκι 500τμ2 ???????
    Σαν αρχιτέκτονας θα σας πω μόνο αυτό, και θα καταλάβετε……
    Ανάλογα στην περιοχή είναι και τα κοστολόγια ανά τμ2 ….που φτάνει μέχρι και 5000 ,ευροπουλα(και ολογράφως πέντε χιλιάδες ) …..!και φυσικά ανάλογα την κατασκευή…..! (και μη σας πει κανείς ότι είναι λάθος)Και πολλαπλασιασμό γνωρίζετε!!!
    Φυσικά κανένα φτωχαδάκι…. Μπορεί…. μόνο επισφαλή κατασκευή να κάνει τάξεως
    Και από 350 ευρ. Το μέτρο …..!
    Αυτά που βλέπετε και για περιοχές που συζήτιουνται εδώ……….αστα να παν….!
    Έχω ακουσει για οίκημα που στοίχισε 19.000.000 ευρουλια 1600 τμ2…..κατασκευή
    Που τα βρήκε ρε παιδιά ο παλιόπουστος το καθικι ,ο κλεφτης το λαμογιο …..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 12 Μάρτιος 2008 10:42 μμ

    Απάντηση στον 10.42 !

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΡΦΙ ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΧΑΡΜΟΦΑΙΔΕΣ??

    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ!!

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

    ΣΚΕΤΕΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ


    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

    ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    GET USE TO IT AND MOVE ON!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!!


    ΒΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Σταματηστε να φαγωνεστε μεταξυ σας, για να πετυχει κατι θα πρεπει ηρεμησετε , να ενωθουμε να γινουμε μια δυνατη και μεγαλη ομαδα , για να μπορεσουμε να χτυπησουμε.
    Η κατασταση ολο και χειροτερευει, ως ποτε θα το ανεχωμαστε αυτο βρε παιδια? μημπως τελικα ειναι στο χερι μας, στο χερι ολων μας, να αλλαξουμε καποια πραγματα , εαν υπαρξουν τεκμηριωμενα στοιχεια κλεψιας .
    Μπορουμε να τους φερουμε ενοποιον της δικαιοσυνης, κι εαν ειναι πουλημενη ακομη και στα ευρωπαικα δικαστηρια εαν χρειαστει!.
    Τα πραγματα ειναι απλα, η θα προσπαθησουμε να κανουμε κατι η, απλα θα τους κοιταμε μεσα απο τα μμε σαν αποχαυνωμενα χαζα και αβουλα οντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. 12 Μάρτιος 2008 11:52 μμ

    Re file 11.52 o Kyrikoy eisai kai paerejigithkes ?
    Kia doyleia exoyme kai eleyueroi eimaste na leme kai na krinoyme.
    Esy phgenai se allh geitonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ



    ΤΗΝ ΨΩΛΗ


    ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ



    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ


    ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ


    ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.cvtravel.co.uk/accomPhotos_MD/013007_6722.jpg&imgrefurl=http://www.cvtravel.co.uk/villas/greece_Corfu_St-Stephano.cfm&h=122&w=185&sz=36&hl=el&start=1&um=1&tbnid=EKTegbP7UzQv6M:&tbnh=67&tbnw=102&prev=/images%3Fq%3Dvilla%2Baleka%26um%3D1%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DG
    Η βιλα της Αλεκας στην Κερκυρα, που νοικιαζεται σε Αγγλους τουριστες πρακτορες της KGB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Esy file tou 1:24 pou les oti mia zoh einai ligh gia na allaksei thn Ellada. Gia des arxes tou 20ou aiona ti htan h Ellada kai ksanagrapse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ρε ψώνιο……! δεν ασχολούμαστε με τα λεφτά των άλλων ….αλλά με τους κλέφτες ….!Αλλα εσύ που να καταλάβεις ,ότι όλοι αυτοί τα λεφτά που αρπαξαν ….τ’αρπαξαν
    Από σένα, κι απ’όλους μας….. παλιό μαλακα….! Κουκουλοφορε….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΧΑΡΜΟΦΑΙΔΕΣ?? ...... GET USE TO IT AND MOVE ON!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΘΙΚΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ!! ΒΟΔΙΑ ΟΡΘΙΑ.
    12 Μάρτιος 2008 11:52 μμ

    Ρε μπακακα της εξουσιας πληρωμενε κωλογλυφτη του Ρουσοπουλου ειμαστε τεμπληδες και χαραμοφαιδες ρε
    εχεις κανα προβλημα ;;
    και ολη μερα ειμαστε στο καφενειο και στο ιντερνετ και σας βριζουμε δουλευταραδες γιατι εσεις δουλευετε και ειμαστε ζουλιαρηδες που εχετε κι εμεις δεν εχουμε

    SALTA GAMISOU !!!!
    MOY MA8ES KAI AGGLIKA ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΣΩΣΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Βρε σκατομαλακα.
    Χρειαζεται να εχει κανεις αρχιδια, για να βγαλει λεφτα;Εδω βλεπουμε οτι συνηθως, το μνο που χρτειαζεται, ειναι να εχει κανεις ελλειψη ηθικης.
    Αν ελθω εγω στο σπιτι σου και σου βαλω το μπιστολι στο κεφαλι και σε βαλω να μου δωσεις ο,τοι εχεις και δεν εχεις, τοτε εγω θα τα εχω οκονομησει κι εσυ θαχεις παρει τον πουλο.
    Τοτε οι αλλοι, πρεπει να λενε για μενα, γιατι τον ζηλευετε ρε μαλακες επειδη εχει λεφτα;Μα αφου θα τα εχω κλεψει.
    Αρα, δε μας νοιαζει αν καποιος εχει λεφτα. Αν ειναι κλεφτης μας νοιαζει.
    Δυστυχως, και συνηθως, οι πιο πολλοι λεφταδες, δεν εβγαλαν τα λεφτα τους με το σταυρο στο χερι.
    Χτες το βραδυ, ο Εισαγγελατος, εδειχνε αυτους που πουλανε μελι, απ αυτο που δινουμε στα παιδια μας, να βαζουν μεσα δηλητηρια, η να το νοθευουν, και να κοκορευονται οτι τα κονομανε.Εσυ σ αυτη την περιπτωση, τι λες; Απαξ και εχει λεφτα, πρεπει να κανουμε τουμπες και αμα πει καποιος τιποτα οτι ειναι κλεφτης και απατεωνας, θα πεσεις να τον φας οτι και καλα ειναι ζηλιαρης;
    Για μιλα λοιπον, ν ακουσουμε τι σοφο εχεις να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Καλα 11.39 απο χιουμορ δεν καταλαβαινεις γρι ; Το'χεις καψει τελειως ;;

    Δε μπαινει θεμα ζηλειας ασφαλως θεμα μαλακιας δικιας μας που δεν παιρνουμε κι εμεις ενα πιστολι να τους τα ξαναπαρουμε αλλα μας βγαινει ο πατος καθημερινα και το παιζουνε αγνες παρθενες ...
    και μη γινεσαι κι εσυ μπακακας ...
    οσο για το σκατομαλακ ευχαριστω, στο επιστρεφω ...

    10.08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αλλο να βαλετε φωτο με μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ βιλλα,και αλλο να φωτογραφιζετε τα περουσιακα του καθενος,που δεν ξερετε καν πως τα απεκτησε!Απλη δημοκρατια!

    Οσον αφορα για τη διαφθορα,επαναλαμβανω,ξεκινηστε απο τα υπουργεια και το ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα,το ιδιωτικο τι μας κοφτει;

    Βουλωμενο γραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Εσενα θα σε προτεινω για Νομπελ Φυσικης.
    Μα ρε ανθρωπε του Θεου, πραγματι το Δημοσιο μας κοφτει κατ αρχας, γιατι τα λεφτα ειναι δικα μας.(Ειναι;Κι αυτο το ρωταω, γιατι ολοι φωναζουν οτι τρωγονται τα λεφτα του Δημοσιου, αλλα αν το καλοψαξεις, εχω την ενυπωση οτι θα βρεις μεσα, πολλους απο τους φωνασκουντες).
    Ομως, αν σκεφτεις, οτι επειδη εγω πχ, εχω μια αρωστη μανα και χρειαζεται να τρεχω απο δω κι απο κει σε γιατρους και νοσοκομεια,σε πληροφορω, οτι εκει μεσα,και οχι μονο εκει, γινεται της πουτανας,απο τους φακελλακιδες. Του Δημοσιου, αλλα και ιδιωτες, που δεν κοβουν ποτε αποδειξη.Και μιλαμε για πολλα λεφτα για μενα, που θα μπορουσα να τα βαλω στη φορολογικη μου δηλωση.
    Γι αυτο θα θυμηθω κατι που ελεγε η γιαγια μου παλια και που ζητανε ολοι αυτοι οι χαλεδες απο μας για να συνεχισουν την ξεφρενη καταναλωση και αρα την κατασκευη σπιτιων και παλατιων.
    Βοηθα με φτωχε, να ΜΗ σου μοιασω.
    Εσεις, ειστε διατεθειμενοι να τους κανετε το χατηρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Βλεπω καποιους τους ποναει να βγουνε οι βιλαρες στον αερα και μαλακιζουν τη συζητηση (theodore) με γενικολογιες ενω η ουσια ειναι να δουμε τα πρωτοκλασατα ΚΟΜΜAΤΙΚΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ τι περιουσια εχουν κανει ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣΑΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ την ωρα που τα κοροιδα πεινανε.
    Εσενα theod. σε κοβω για βολεμενο ... το ψαρι βρωμαει απ'το κεφαλι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Τι θα κανω δλδ ;;;θα κυνηγαω τον καθε γιατρουδακο με το φακελλακι ;;;;;;

    Η γατα κρυβει το σκατο της ... ετσι κ ιαυτοι, κανουνε τις λαμογιες και θελουνε να τους λενε "ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΟΥΣ"
    ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ....

    Κι εσυ 2.08 μη χτυπιεσαι ...
    ειναι σιγουρα οτι τις βιλες τιθς εχουν κανει με τον κοπο τους .....
    χααααααααααααααααααααααα
    ααααααααααααααααααααααααα
    Τσοχαζτοπουλος λεμε τωρα, Κουλουρης, Παγκαλος, Λιανη κλπ

    Και αν επιμενετε εχω να σας πω και μια πληροφορια απο πολυ μεσα αργοτερως ...

    ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Επειδη με ανεφερες ονομαστικα, σου λεω οτι ποσως μ ενδιαφερει να κρυφτει ολη η λαμογια, οπου και να ανηκει και οπου και να ειναι κρυμμενη.
    Εξ αλλου, τι παει να πει απο δω, η απο κει; Νομιζετε οτι τα ατομα αυτα, που βαζουν το χερι στο Ταμειο, εχουν ιδεολογιες; Αν το πιστευετε, τοτε λυπαμαι πολυ, αλλα ειστε πολυ αφελεις.Πανε, οπου μυριστουν ψητο, δηλαδη γυρω απο την εξουσια, που εχει το χρημα, σαν τις μυγες στα σκατα.
    Γι αυτο, το να χωριζοσαστε απο δω κι απο κει, το θεωρω, η ηλιθιο, η πονηρο.Για μενα, επρεπε να ειμαστε ολοι μαζι και εναντιον ολων των κλεπτων. Γιατι, εχει σημασια για σας, αν αυτος που εκλεψε, ειναι πρασινος, η μπλε;Αλλα καποιοι φορανε χρωματιστα γυαλια και τα βλεπουν ολα με ενα χρωμα.
    (Βεβαια, υπαρχουν και αλλοι, που εκτελουν διατεταγμενη υπηρεσια, μιας και η τιβι και οι εφημεριδες ξεφτιλιστικαν εντελως και το Ιντερνετ και τα βλογ ειναι της μοδας,καποιοι μπορουν και να πληρωνουν καποια ζωα, για να κανουν προπαγανδα).Αρκει εμεις να μην τσιμπαμε.
    Οσον αφορα στο αν ειμαι βολεμενος, συνταξιουχος απλως ειμαι. Τιποτ αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Εχει διαφορα στο οτι αυτοι κατεχουν εξουσια και εγω κι εσυ στεκομαστε σουζα μπροστα τους !!
    Εγω αν κανω παρανομια π.χ. εστω και 10 ευρω να κλεψω απο τον περιπτερά παω μεσα κλωτσηδον !!
    Αυτοι τρωνε το μοχθο του λαου, θα συνεχισουν να τον τρωνε, θα μεγαλωνουν τις περιουσιες τους, ποτε δεν θα τιμωρηθουνε (μονο απο το Θεο) και γελανε κι απο πανω ...
    Οι θεωρητικουρες που αραδιαζεις ειναι φληναφηματα περιττα και αποπροσανατολιστικα ...
    Η ραθυμια της απογνωσης θελει για να αφυπνησθει λογια αδρα κι απεριττα βγαλμενα απο το σφιξιμο της αδικιας που δεν βλεπω να εχεις παρει χαμπαρι εσχατως ...
    Βια στη βια των τιποτενιων εξουσιαστων, κατοχων πτυχιων του κωλου, συνεργους στο ξεπουλημα της χωρας, ληστων των φορων που πληρωνει ο λαος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
    Τα πολυτεχνεια της ελλαδος πρέπει να διδασκουν στους φοιτητες τους και καποιο μαθημα εκμαθησης της διαφθορας ,διοτι δεν εξηγειται διαφορετικα το μεγαλο ποσοστο διεφθαρμενων μηχανικων. Είναι ο πιο διεφθαρμενος κλαδος της ελληνικης κοινωνιας οπου και αν παρεχει τις υπηρεσιες του.Ειτε είναι μηχανικος που ασχολειται με την εκδοση οικοδομικων αδειων (αυθαιρεισιες- καλυψεις ημιυπαιθριων χωρων) ειτε ως εργολαβος δημοσιων εργων( κακοτεχνιες-υπερκαλυψη προυπολογισμων) ειτε ως δημοσιος υπαλληλος . εδώ πια είναι το μεγιστο σημειο της διαφθορας.Δεν υπαρχει δημοσιος υπαλληλος μηχανικος που να μην εχει κατ’ελαχιστο 3 με 4 σπιτια εξοχικα μεχρι βιλες τεραστιες.Οι μηχανικοι του δημοσιου είναι τοσο διεφθαρμενοι που τα αρπαζουν από 10 μεριες.Στην επιβλεψη των εργων εχουν ταριφα 2% επι του προυπολογισμου του εργου και τα παιρνουν από τον εργολαβο σε κάθε πληρωμη του .Και γιαυτο εχουμε τις κακοτεχνιες και την μεγαλη κοστολογηση των εργων .Ειναι τοσο μεγαλο το κλεψιμο του δημοσιου χρηματος που ενώ εχουμε παρει από την Ευρωπαικη Ενωση με τα 3 πλαισια στηριξης πανω από 120 δις ευρω (οσο είναι το μισο ΑΕΠ της χωρας) και ακομη δεν εχουν τελειωσει οι δυο κυριοι οδικοι αξονες ΕΓΝΑΤΙΑ και ΠΑΘΕ .Δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα να πιαστουν οι κλεφτες μηχανικοι του δημοσιου αρκει να ερευνηθει η περιουσιακη τους κατασταση , αλλα η πολιτεια σκοπιμα εφαρμοζει ένα νοθο συστημα ποθεν εσχες που απαλλασει τους μηχανικους από το να δηλωνουν τα περιουσιακα στοιχεια των ενηλικων τεκνων τους και εκτος αυτου το ποθεν εσχες ενεργοποιειται μονο αν υπαρξει καταγγελια ,διαφορετικα συσσωρευονται οι ετησιες δηλωσεις ποθεν εσχες στα υπογεια καποιας εισαγγελιας. Το συνδικαλιστικο οργανο των μηχανικων του δημοσιου ο ΕΜΔΥΔΑΣ είναι τοσο διεφθαρμενο, που για να διεκδικησει μισθολογικες αυξησεις , μπλοκαρει τις δημοπρασιες των δημοσιων εργων κλεινοντας τις εισοδους των υπηρεσιων και εμποδιζοντας τους εργολαβους να προσελθουν στις δημοπρασιες ,και τις επιτροπες διαγωνισμου να επιτελεσουν το εργο τους , δηλαδη εμποδιζουν τους εαυτους τους να κανουν δημοπρασιες?? Εχει καταφερει λοιπον ο ΕΜΔΥΔΑΣ οι μηχ/κοι του δημοσιου οι αρχιτεμπεληδες και κλεφταραδες να παιρνουν εκτος μισθου δυο επιδοματα το 6%0 και το 7%0 που τους αποφερουν μηνιαιως περι τα 1100 €.Εκτος αυτου καταφεραν τον Αυγουστο του 2007 προεκλογικα να ξεγελασουν τον μηχ/κο υπουργο κ. Σουφλια και να παρουν μονο αυτοι από ολους τους δημοσιους υπαλληλους ημηρεσια εκτος εδρας αποζημιωση 70 € από 9€ που ηταν, δηλαδη πρωτοφανης αυξηση στα χρονικα του δημοσιου 678 %.Μαυτη την σκανδαλωδη αυξηση των οδοιπορικων θα εχουν φετος οι μηχανικοι μηνιαιως 1100 € κατ΄ελαχιστο αν κρατησουν τα καυσιμα των αυτοκινητων τους σε λογικα ορια και όλα αυτά χωρις εξοδα αφου ειτε πανε εκτος εδρας με το αυτοκινητο του εργολαβου ειτε ο ρργολαβος τους βαζει την βενζινη.Και φθανουμε στο σημειο αυτος ο αρχικλεφταρας μηχανικος του δημοσιου σημερα να εχει σαν νεοδιοριστος 3300 € καθαρα χρηματα , ναι κυριοι και κυριες καλα ακουσατε πρωτος μισθος του αρχιληστη 3300€ και βαλε τωρα ποσα κλεβει με τους εργολαβους μαζι από το ερμο το ελληνικο δημοσιο.Αυτα κυριοι που σας λεω είναι ακριβη στοιχεια και είναι σκανδαλο που ακομη ο λαος δεν τα ξερει και δεν ξυπνησε που να πιασει αμπαριζα τις δημοσιες υπηρεσιες και να τα κανει λυμπα την στιγμη που στον ιδιωτικο τομεα οι μισθοι κυμαινονται στα 600 €και με τον καθημερινο φοβο της απολυσης να επικρεμαται.Αυτοι λοιπον οι δημοσιοι υπαλληλοι είναι που πρωτοστατουν με περισσο θρασος σε ολες τις απεργιακες κινητοποιησεις για να μην χασουν τα κεκτημενα, δηλαδη εμ γαμουν εμ σκουζουν . Και εδώ δεν θα βρεις καμμια κομματικη διαφοροποιηση , όταν κλεβουμε δεν μιλαμε και θα μου πεις μετα εσυ ότι θελουμε αφθαρτους πολιτικους σαν τον Τσιπρα να φτιαξουν τον τοπο , ποιον Τσιπρα και μαλακιες , ξερετε τι ποσοστο εχει ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΕΜΔΥΔΑΣ 12% όταν στο υπολοιπο ελληνικο λαο κατά τις τελευταιες εκλογες πηρε 5,04 % (εδώ φαινεται ένα άλλο στοιχειο ότι η διαφθορα είναι περισσοτερο αριστερη) Αυτά λοιπον με τον κλαδο των μηχανικων που κανουν και απεργιες σαν δεν ντρεπονται λιγο για να μη χασουν τα κεκτημενα . Ξερετε ; ότι ο μηχανικος του δημοσιου ο αρχικλεφταρας όπως αποδειξαμε παραπανω . ξερετε οτι παιρνει δυο συνταξεις μια από το δημοσιο και μια από το ΤΣΜΕΔΕ και ξερετε ότι εισφορα υπερ του ΤΣΜΕΔΕ πληρωνομε ολοι εμεις που παμε να κτισουμε εστω και ένα κουτετσι ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Οι μηχανικοι του δημοσιου ειναι οντως διεφθαρμενοι οχι βεβαια ολοι ... οπως γινεται σε ολους τους κλαδους.
    Ο μισθος πρωτοδιοριστου καθοριζεται απο συμβαση που μπορει να βρει ο καθενας στο Τεχν.επιμελ. ή αλλου και δεν ειναι με τιποτα πανω απο 900 ευρω εκτος αν εχει προυπηρεσια και τον παρουνε 40 χρονων στη δουλεια με μεσο ...
    Τα επιδοματα μαζευονται οπως σε ολους του υπαλληλους δημοσιου, ΔΕΗ,ΟΤΕ, ιδιωτικο τομεα κλπ παιδια, αγγλικα, κομπιουτερ, γλωσσες, μεταπτυχιακα κλπ
    Οι κομπινες οι μεγαλες γινονται με καποια λαμογια μηχανικους υπαλληλους που βγαζουν παρανομες αδειες σε συνενοηση με ιδιωτες και στις επιμετρησεις και αναθεωρησεις των μεγαλων εργων απο τους επιβλεποντες !!!
    Οι ιδιοκτητες ολοι σε ποσοστο 90 % παρανομουν κατα κορον δεν φταινε οι κακοι μηχανικοι !! Αν η δομηση αυριο αυξηθει φιλε μου 100 % παλι θα κλεψουν οι παντες τους ημιυπαιθριους, τα γκαραζ, τις αποθηκες, τα υπογεια και τις πυλωτες (δεν τα ξες καλα !) νασαι σιγουρος !!!

    Δεν αποδεικνυεται τιποτα μόνο του ... ακουσε και την αλλη αποψη για να λεγεσαι δημοκρατικος !!
    Βγαζεις λαδι γιατρους, δικηγορους, δικαστικους, τελωνειακους κλπ και για ολα φταινε οι κακοι μηχανικοι !!

    Ενα 20-30 % των μηχανικων (αρχιτεκτονισες, μηχ.παραγωγης και διοικησης, μεταλειολογοι, ναυπηγοι κλπ) κανουν αλλη δουλεια !!!
    Ενα αλλο 40-50 % ιδιωτες και χαμηλουπαληλοι ειναι στην πεινα και στο μεροκαματο και ενα 30 % δουλευει σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα με διαβαθμωτες αποδοχες, διαπλοκη και εντιμοτητα.
    Σε μια επαρχιακη πολη με 1.000 μηχανικους οι κονομημενοι ειναι
    καμμια 30ρια μονο ...
    πολλοι εργολαβοι εχουν καταστραφει και κανεις δε νοιαστηκε, καποιοι ιδιωτες εχουν γινει αγροτες, ταβερνιαρηδες, διακοσμητες, ζωγραφοι, καποιοι αλλοι ζουν με τα λεφτα του μπαμπα, απο νοικια κλπ μη μας τρελλανεις δικε μου ..............

    Η συνταξη αυξηθηκε στα ορια ολων των αλλων επιστημονων με δικαστικο αγωνα περσυ !!!!
    Τα λεφτα που επαιρνε ο μηχανικος για επισκεψη γιατρου απο το ΤΣΕΜΕΔΕ απο το 1988 μεχρι το 2005 ηταν 2.500 χιλιαρικα !!! Ο Κακαλαμανης το εκανε 20 ευρω και τωρα ξυπνησαν οι σοσιαλιστες ....
    Το ΤΣΜΕΔΕ απο τα πλουσιοτερα ταμεια της Ευρωπης δεν δινει δεκαρα για τους ασφαλισμενος του γιατι ειναι ελεγχομενο απο κρατος + κομματα

    Μηπως πρεπει τελικα να γινεις μηχανικος ή να σπουδασεις τα παιδια σου ;;

    Περαστικα μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Συμπληρωνω :
    τωρα ξυπνησαν οι σοσιαλιστες να σωσουν το ΤΣΜΕΔΕ αφου επι 12 χρονια ΠΑΣΟΚ η επισκεψη γιατρου που αποζημιωνονται ηταν 2.500 χιλιαρικα την ωρα που ο τελευταιος γιατρος παιρνει 25 ευρω με μεσο ορο τα 50.
    Καρδιολογοι πανω απο 100 κλπ
    Τωρα τους μαρανε το ΤΣΜΕΔΕ αφου στο σχεδιο Γιαννιτση παλι θα το ενοποιουσαν !!!!
    Το ΤΣΜΕΔΕ οπως αυτο της ΔΕΗ αφου ειναι υγιη ας μεινουν ανεξαρτητα.
    Ας χρηματοδοτησει ο Ζαχοπουλος το ΙΚΑ αφου παρει πισω τις λαμογιο-επιχορηγησεις, το καυμενο ΙΚΑ που το φαγανε οι Νεκταριοι και οι Βαρθολομαιοι και οι μεγαλοι που δεν πληρωνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. epsaxna mia leksh pou na xarakthrizei ayto to thema,,,den xreiasthke na psakso polu KATINIA nomizete oti etsi tha lysoume ta problhmata kanontas tous ntentektiv,,,ntroph.. as fotografisoume kai ta dika sas spitia .( ton ftoxon dhmosiogron)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Στα πόθεν έσχες των πολιτικών και δημοσιογράφων πρέπει να σημειώνονται οι ετήσιες μεταβολές για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Ας πούμε τι περιουσία είχαν μερικοί πριν να γίνουν υπουργοί και τι έχουν τώρα. Δικαιολογείται η περιουσία τους από τα καταγραμμένα εισοδήματά τους;
    Μάλλον μας περνούν για χαζούς.Και πόσοι από αυτούς δεν πήγαν φαντάροι;
    Μάλλον πρέπει να γραφτεί για όλα αυτά ένα αποκαλυπτικό βιβλίο. Θα γίνει best seller!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Το ποθεν εσχες, εγινε τι εσχες. Δεν εξεταζεται δηλ. η προελευση των χρηματων, οποτε επαψε να εχει κανενα νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση