GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Grafiti-gr.blogspot.com

To blog ενός συνταξιούχου του ΤΕΒΕ , Από τον Δημήτρη Κοστιδάκη , ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ PRESS-GR, ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ Σ’ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕ...

To blog ενός συνταξιούχου του ΤΕΒΕ
,
Από τον Δημήτρη Κοστιδάκη
,
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ PRESS-GR, ΚΑΤΑΦΕΥΓΩ Σ’ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΝΑ BLOGSPOT TO «www.grafiti-gr.blogspot.com» ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

5 σχόλια

  1. Όνειρό σου είναι να βρομίζει ο κάθε παπάρας ξένους τοίχους να βάψουν τους τοίχους του σπιτιού τους και αυτοκίνητα τους τα κωλόπαιδα... Είχαμε τα ζώα που βρομίζουν με τις κωλοαφίσες τους αποκτήσαμε και καινούργια φρούτα...

    ... ρε άντε στο διάολο και ακόμα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΓΑΜΉΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΆΡΑ.........





    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ............





    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΒΙΣ.........



    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισητοί και κάκιστοι μου εχθροί,


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.


    Σήμερα θα μιλήσουμε για το πασοκ. Το πασοκ είναι ένα τζογαδόρικο κόμμα. Αφού έβαλε τον κοσμάκη στο Χ.Α. και του έκλεψε τα χρήματα, συνεχίζει απτόητο το τζόγο και σήμερα.


    Είπαν στο συνέδριο:
    «Το πασοκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό». Ας το αναλύσουμε λοιπόν.


    «Το πασοκ είναι εδώ» – μάλιστα. «Εδώ», που? Τι εννοούν οι πασόκοι με το «εδώ»? Αν εκληφθεί ως γεωγραφικός προσδιορισμός, αναμφισβήτητα εννοούν το Φάληρο. Η πραγματικότητα είναι άλλη όμως. Ως αριθμητικό προσδιορισμό, εννοούν (αλλά δεν το λένε) ότι είναι στο 17,2%, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύεται σήμερα στον Ε.Τ. Ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα, χορηγία του γιωργάκη, του πάγκαλου, του βενιζέλου, της άννας, της βάσως, του άκη, του ρέππα, του σημίτη και όλων των αρπακτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα.


    «ενωμένο» - ξανά μάλιστα. «Ενωμένο», πως? Ο γιωργάκης στην ομιλία του «πρότεινε» να ψηφιστούν μόνο οι δικοί του μουτζαχεντίν στο Ε.Σ.


    Ένα άλλο κομμάτι του πασοκ (γιωργάκης, πάγκαλος, ευθυμίου) παρακαλά, ευρισκόμενο στα γόνατα, τον Τσίπρα. Όμως ένα άλλο κομμάτι του πασοκ (φλωρίδης, άκης, σκανδαλίδης) δεν τον θέλει ούτε ζωγραφιστό (όχι μόνο τον τσίπρα, αλλά ούτε το γιωργάκη – η διευκρίνηση απαραίτητη)


    Άλλο κομμάτι του πασοκ (πάγκαλος) επιθυμεί την μετεκλογική συνεργασία με την Ν.Δ.


    Και υπάρχει και άλλο πασοκ, το νεοδεξιό, όπως το εξέφρασε ο (πρώην πειναλέος συνδικαλιστής, μέρος του εσωτερικού στρατού κατοχής και νυν υπερχορτάτος πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής) πρωτόπαπας, λέγοντας: "δεν θα ξανακάνουμε πάλι το κράτος παραγωγό δημοσίων αγαθών."


    «Δυνατό» - ξανά μανά μάλιστα. «Δυνατό», τίνι τρόπω? Εννούν, αλλά και πάλι δε το λένε, ότι είναι αρκετά δυνατό να βγεί τρίτο κόμμα. Τρίτο κόμμα το πασοκ? Φυσικά, αλλά ποιό πασοκ? Του γιωργάκη? Των άλλων που, δικαίως τον αντιπολιτεύονται, γιατί το παληκάρι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ? Κι αν το πασοκ του γιωργάκη είναι «δυνατό» να βγεί τρίτο κόμμα, το πασοκ των άλλων τι θα βγεί? Τέταρτο? Ή μήπως αντιστραφούν οι όροι και το πασοκ του γιωργάκη βγεί τέταρτο και των άλλων τρίτο? Ποιό σενάριο είναι «δυνατό»?


    Χωρίς καμμία εκτίμηση,
    sibab

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικα εισαστε πολυ κομπλεξικοι. Μη δειτε άνθρςπο να προοδευει. ΟΥΣΤ ρε. τΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΩΝ 300 Η 500 ΕΒΡΩ. ΑΡΧΙΠΑΠΑΡΕΣ - ΑΙΜΑΤΟΡΟΥΦΗΚΤΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτη καμπάνα για τα φορολογικά στα ΜΜΕ


    Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ


    Βαριές καμπάνες άρχισαν να αποδίδουν οι φορολογικοί έλεγχοι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι, όπως έγραψε η «Ε» στις 21-2-2008, εντατικοποιούνται μετά από απόφαση που ελήφθη από το Μαξίμου στο πλαίσιο κλειστής σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό.

    Στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε εφ' εξής να παύσει η πολιτική διαχείριση που επί χρόνια γινόταν ως προς τις μεγάλες φορολογικές και ασφαλιστικές υποθέσεις που αντιμετώπιζαν κάποια ΜΜΕ και να δρομολογηθούν έλεγχοι και καταλογισμοί προστίμων χωρίς διακρίσεις.

    Η πρώτη σοβαρή φορολογική υπόθεση που εκκρεμούσε στις ελεγκτικές αρχές από τον Φεβρουάριο του 2005, αφορά το Alter Channel (Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.), περαιώθηκε από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγων (ΥπΕΕ) και στις αρχές της εβδομάδας κοινοποιήθηκε στη ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών για τον καταλογισμό προστίμου.

    Σύμφωνα με το Υπηρεσιακό Σημείωμα Ελέγχου (4468-26/2/2008) στο Alter καταλογίζεται η έκδοση και λήψη συνολικά 13 εικονικών τιμολογίων αξίας 17 εκατ. ευρώ. Τα τιμολόγια αυτά αφορούν τις χρήσεις του 2001 και του 2003, ενώ οι «ποινές» που προβλέπονται είναι υπερδιπλάσιες του ποσού των εικονικών τιμολογίων, καθώς καταλογίζονται πέραν του προστίμου, διαφυγών ΦΠΑ, υπερημερίες και λογιστικές διαφορές. Ακολουθεί και δεύτερη παρτίδα, αυτή τη φορά με παραβάσεις συνδεδεμένων με το Alter επιχειρήσεων για τις χρήσεις 2001, 2003, 2004.

    Η υπόθεση, πάντως, από την ΔΟΥ αντιμετωπίζεται με εξαιρετική σοβαρότητα, όπως προκύπτει από πρόσφατο έγγραφο που εκδόθηκε με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον», «διασφάλιση συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της επιχείρησης Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε.».

    Με το έγγραφο αυτό, που κοινοποιείται στις αρμόδιες φορολογικές Αρχές και σε όλες τις τράπεζες, δεσμεύεται το 50% των καταθέσεων των προσώπων που διετέλεσαν διευθύνοντες σύμβουλοι του Alter ή είχαν δικαίωμα υπογραφής κατά τις περιόδους που εξεδόθησαν τα εικονικά τιμολόγια. Το μέτρο αυτό αφορά τους: Κατσογιάννη Γρηγόριο, Κροκίδα Γεώργιο, Γιαννίκο Κωνσταντίνο, Δαμιανίδη Στέλιο και Σακκελίων Ασκληπιό και δεν είναι το μόνο βαρύ. Στους ίδιους απαγορεύεται και η πώληση περιουσιακών στοιχείων, καθώς δεν τους χορηγείται φορολογική ενημερότητα, ενώ αναστέλλεται έναντι του Δημοσίου και το απόρρητο των καταθέσεών τους.

    Οι αποφάσεις αυτές έχουν κοινοποιηθεί και στο κανάλι και στα φυσικά πρόσωπα που έχουν τη δυνατότητα με αίτηση στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών να ζητήσουν άρση των απαγορευτικών μέτρων, είτε επιλεγεί συμβιβασμός είτε η δικαστική οδός.

    Πέραν αυτών, στις 3 Μαρτίου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα της ΥπΕΕ η πορισματική αναφορά για τα εικονικά τιμολόγια, ενώ αναμένεται και η ποινική εξέλιξη της υπόθεσης, η οποία είναι εξαιρετικά επαχθής για το Alter, που είναι εισηγμένο και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Πάντως, οι έλεγχοι που ξανάρχισαν στα ΜΜΕ, καθώς παρέμεναν αδρανείς επί χρόνια, αγγίζουν και άλλα κανάλια, όπως τον Alpha, όπου ερευνώνται συναλλαγές του, ιδιαίτερα την ταραγμένη περίοδο της ψηφιακής πλατφόρμας (Alpha Digital).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση