GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγει τα στούντιο του το Mad Radio...

.. To Mad Radio 106,2 κάθε Παρασκευή ανοίγει το στούντιο και περιμένει τους ακροατές του να κάνουν εκπομπή μαζί με τους αγαπημένους τους π...

..
To Mad Radio 106,2 κάθε Παρασκευή ανοίγει το στούντιο και περιμένει τους ακροατές του να κάνουν εκπομπή μαζί με τους αγαπημένους τους παραγωγούς!
Μπορούν να διαλέξουν την εκπομπή που προτιμούν και να βάλουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, να τα αφιερώσουν στους φίλους τους και να μοιραστούν το μικρόφωνο μαζί με τους αγαπημένους τους παραγωγούς!

9 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον πούτσο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στ'αρχίδια μας.
    Εντελώς στ'αρχίδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουλήστε το Mad να ταίσετε το λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζετε.
    να παει να γαμηθει το MAD και ολοι αυτοι που το εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντι να ντρεπονται τα "μουσικα" καναλια...απλωνονται.Δεν κοιτανε να ασχοληθουν με τη μουσικη πρωτα και να βαλουν κανα παρουσιαστη που ακουει κ γνωριζει απο μουσικη μας βαζουν τον καθε καθυστερημενο που δεν μπορει
    1.να μιλησει
    2.να διαβασει
    3.να σκεφτει
    με αποτελεσμα να απευθυνονται το πολυ μεχρι στην 6η δημοτικου.
    Οχι τιποτα αλλο...εχουν κ στυλακι ρε πουστη μου...ανθρωποι που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα θα επαιρναν επιδομα "αναπηριας" στην Ελλαδα πληρωνονται και προβαλλονται απο τα ΜΜΕ.

    S A D tv!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω οτι το press-gr θα πρέπει να δημιουργήσει μία σελίδα για διαφημιστικές καταχωρήσεις που να μη μπερδεύονται με τις ειδήσεις ή να γράφει πάνω από τέτοιου τύπου καταχωρήσεις "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έγινε ξέμεινε το mad από ατάλαντους - αυτιστικούς παρουσιαστές και είπε να συνεχίσει διαφορετικά το τζαμπατζιλίκι με νέα κόλπα? Άκυρο post άκρως διαφημιστικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ok mou efyge ena varos apo panw mou
    thanks gia thn enhmerwsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση