GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταρρέει ο Αρχαίος Δίολκος...

Εκτεθειμένο στη διάβρωση το μοναδικό αυτό μνημείο! , Από το makelio.blogspot.com , Κύριε Πρωθυπουργέ ... γιατι δεν κάνατε κάτι ούτε και εσε...

Εκτεθειμένο στη διάβρωση το μοναδικό αυτό μνημείο!
,
Από το makelio.blogspot.com
,
Κύριε Πρωθυπουργέ ... γιατι δεν κάνατε κάτι ούτε και εσείς ώς Υπουργός Πολιτισμού για να σωθεί ο Δίολκος;!
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας πρέπει να αναλάβετε Δράση!!!Τώρα πιά μόνο Εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι.
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!
50 χρόνια τώρα ... πέρασαν απο τούτο τον τόπο δεκάδες Πρωθυπουργοί, Υπουργοί Πολιτισμού, άνθρωποι του ... δήθεν Πνεύματος ... πλήρης αδιαφορία!!!!

Στην Ελλάδα, οι αρμόδιοι ακόμα να ... ξυπνήσουν!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΛΚΟ!!!
Μια διεθνής έκκληση για τη διάσωση και αναστήλωση του Δίολκου έχει ήδη βρει υποστηρικτές σε 79 χώρες. (μετά θα μας φταίνε πάλι ... οι ξένες Δυνάμεις τρομαρά μας!!)
Και να σκεφτείτε ότι αυτη στιγμή στην κορυφή της υπηρεσιακής ιεραρχίας του Υπουργείου Πολιτισμού βρίσκονται δύο Κορίνθιοι !!!!! Η κα Έλενα Κόρκα (κολητή του κ. Ζαχόπουλου) και ο κ. Μάντης ... ίσως να είναι και άλλοι !!!!
Σήμερα, το μνημείο παραμένει εκτεθειμένο στη διάβρωση η οποία υποσκάπτει διάφορα σημεία του υγιούς τμήματος και φθείρει ακόμα περισσότερο τις πέτρες που βρίσκονται ήδη στο νερό ή θαμμένες κάτω από την άμμο. Οι συναρμόδιες Υπηρεσίες δεν έχουν καταφέρει να συντονιστούν ώστε να προβούν σε σωστικές ενέργειες...
-------------------------------------------

3 σχόλια

  1. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ


    ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ

    ΕΝΩ ΗΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΜΕ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΙΤΖΗΔΕΣ .




    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΛΑΑΜ"ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ....ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση