GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Λάρισα ο προμηθευτής...

. ...της ντόπας στους αρσιβαρ ίσ τ ε ς! Νέα αποκάλυψη του Press-gr , Το Press-gr πληροφορείται από αξιόπιστη πηγή και αποκαλύπτει ότι η πρ...

.
...της ντόπας στους αρσιβαρίστες! Νέα αποκάλυψη του Press-gr
,
Το Press-gr πληροφορείται από αξιόπιστη πηγή και αποκαλύπτει ότι η προμήθεια της παράνομης ουσίας που βρέθηκε στους 11 αρσιβαρίστες έγινε μέσω της Λάρισας. Εκεί είναι εγκατεστημένος ο άνθρωπος που την "προμήθευσε" προς την Ομοσπονδία. Και βέβαια μένει να διευκρινιστεί η σχέση με την κινέζικη εταιρεία. Πώς ακριβώς έγινε η εισαγωγή και τα σχετικά...
----------------------------------------------

30 σχόλια

  1. Auspure Life Science Co., Ltd. 沪ICP备05004850号   管理登陆

    Sales Email: info@auspure.com sales@auspure.com

    Performed by fast and transparent
    communication, Auspure provides the industry solution in efficient decision processes. We use our small talent to realize your big dream in Pharmaceutical and nutraceuticals market.

    Αυτη ειναι η εταιρεια

    Χρησιμοποιουμε το μικρο μας ταλεντο για να πραγματοποιησουμε το μεγαλο σας ονειρο!!!!

    ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιον κοροιδευουν οτι ταχα μου μια κινεζικη εταιρια που πουλουσε συμπληρωματα εβαλε κι αυτη την ουσια μεσα "κατα λαθος" ;

    Κατ αρχην το συμπληρωμα "προτεινη" ειναι μια σκονη την οποια βαζεις συνηθως σε γαλα και την πινεις.

    Αλλα συμπληρωματα κυκλοφορουν σε χαπια.

    Δυστηχως ο περισοτερος κοσμος ειναι ασχετος απο συμπληρωματα κι ατοι το εκμεταλευονται αυτο . Πανε να μπερδεψουν τον κοσμο οτι ολα τα συμπληρωματα ειναι ενοχα κι επομενως μπορει κανεις να μπερδευτει.

    Καποτε φτιαχναμε κι εμεις προτεινη (ερασιτεχνικα) και την πουλουσαμε σε συμμαθητες μας. Απλα περναμε γαλα σε σκονη συμπηκνωμενο (καρνεισιον) και προσθεταμε λιγο αλσα τσοκο για γευση. Αυτο μετα αν το προσεθετες σε γαλα ειχεσ ενα ροφημα με 25-30 γραμμαρια προτεινης. Φυσικα επειδη ηταν γαλα στο τετραγωνο ουσιαστικα (η σκονη γαλακτος δεν ειναι φτιαγμενη για να ανακατευεται σε γαλα αλαλ σε νερο) θα μπορουσε να προκαλεσει διαρειες σε αδυναμο στο γαλα οργανισμο.

    Τι θελω να πω με ολα αυτα. Οτι η προτεινη δεν ειναι καμια μεγαλη επιστημη. Φυσικα αυτη που φτιαχναμε εμεις ηταν της πλακας αλλα γενικα η πρωτεινη δεν ειναι κατι ενοχο.

    Αλλα πως να πιστεψει κανειςοτι θα εβλεπε καποιος ενεσιμα διαλυματα και δε θα πηγαινε ο νους του στο πονηρο. Εδω εγω που ειμαι ερασιτεχνης μπορω να καταλαβω αν μια ουσια ειναι στεροιδης απο το ονομα και μονο. ολα τα σε -OL Dianabol κλπ ειναι στεροιδη. Δηλαδη δεν χρειαζεται να εισαι Αινσταιν να καταλαβεις αν μια ουσια ειναι ενοχη. Δεν ειναι οτι τους τη βαλανε την ουσια μες τη σκονη και ταχα μου αυτοι δεν την ειδαν. Γιατι δεν αναμυγνυονται τα αναβολικα με τις πρωτεινες.

    Οσο πιο πολυ προσπαθω να το εξηγησω αντιλαμβανομαι τελικα οτι μαλλον ειμαι ειδικος πανω στο θεμα. Καποτε πιστευα οτι αυτα που ξερω πανω κατω τα ξερουν ολοι αλλα απο οτι ακουω και στα καναλια και διαβαζω στο ιντερνετ στα διαφορα μπλογκς ο περισοτερος κοσμος τα εχει μεσανυχτα για ολα αυτα τα θεματα.

    Τελοσπαντων. Κρατηστε αυτο. Φυσικα και γνωριζαν τι επαιρναν και μαλιστα ειχαν και σαφες σχεδιο δοσολογιας. (cycle) ΚΡΑΤΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ ολοι ηταν μεσα στο κολπο και ολοι ξερουν καλα τι ειναι ολα αυτα τα σκευασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια διευκρινηση επειδη απο αυτο προερχονται και πολλες παρεξηγησεις.

    Πολλες φορες οταν λεμε στην καθομιλουμενη για "αναβολικα" εννουμε τα αναβολικα στεροιδη. Δηλαδη ολα αυτα τα ενεσιμα που σε 10 χρονια βγαζεις βυζια.

    Ομως και οι πρωτεινες ειναι "αναβολικες ουσιες". Δηλαδη ουσιες που βοηθανε στη βελτιωση των επιδοσεων. Πρεπει να καταλαβετε οτι αλλο πραγμα οταν λεμε "αναβολικα" κι εννοουμε τα στεροιδη δηλαδη ολα αυτα τα ενεσιμα που συνηθως το ονομα τους τελειωνει σε -OL κι αλλο οταν λεμε αναβολικες ουσιες. Αναβολικη ουσια μπορει να ειναι και η πρωτεινη η οποια ομως βρισκετε σε μεγαλες ποσοτητες και στις μπριζολες και στα ψαρια. Ειναι ας πουμε φυσικη αναβολικη ουσια. Την τρωμε με τις τροφες καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To καλύτερο που έχει να κάνει ο λαός είναι να ευχηθεί να τιμωρηθούν οι αθλητές και η ομοσπονδία σαν κλέφτες που είναι! Έτσι θα γλειτώσουμε και τα εξοδα. Εξ άλλου όλοι εκεί μέσα οι αθλητές κατά 90% είναι αλλόφυλοι με Γεωργιανοί, νέγροι και αλβανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδια, τελικα το ντοπινγκ ειναι το μεγαλυτερο προβλημα για την ταλαιπωρη χωρα μας; Ποιος πιστευει οτι τα μεταλια ερχονται τρωγοντας μονο αυγα και μπριζολες; Και επιτελους τι ΜΑΣ προσφερουν τα μεταλλια εκτος απο μια παροδικη ευφορια στον πληθυσμο και βεβαια τεραστια ΅κονομα΅ για τους σπονσορες και το κυκλωμα αυτο;

    Σταματηστε να σπαταλατε το πολυτιμο χρονο μας και χωρο σας με αυτο το θεμα. Σκεφτειτε τα ΜΕΓΑΛΑ μας προβληματα:
    - επιθεση της κυβερνησης στο κοινωνικο κρατος και το εισοδημα του μεσου πολιτη
    - περιβαλλον και ποιοτητα ζωης: ειμαστε η πιο ευτελισμενη χωρα στην Ευρωπη στα θεματα αυτα

    Ενα ΜΕΓΑΛΟ θεμα ειναι και το ΚΑΠΝΙΣΜΑ το οποιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ συνεχιζεται στους δημοσιους κλειστους χωρους με ολες τις τραγικες συνεπειες στην ποιοτητα ζωης και την υγεια της κοινωνιας.
    γι αυτο το θεμα γιατι δεν μιλαει ΚΑΝΕΝΑΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά όσον αφορά το ελληνικό εργαστήριο θεωρείται και είναι από τα καλύτερα στον κόσμο με απόλυτα αδιάβλητες και πιστοποιημένες διαδικασίες, όπως γνωρίζω από πρώτο χέρι. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος πραγματικά δε θυμίζει Ελλάδα και λειτουργεί σύμφωνα με τα κριτήρια της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της WADA. Δεν είναι τυχαίο ότι στέλνονται δείγματα από το εξωτερικό για εξέταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. __________________________
    Παιδιά όσον αφορά το ελληνικό εργαστήριο θεωρείται και είναι από τα καλύτερα στον κόσμο με απόλυτα αδιάβλητες και πιστοποιημένες διαδικασίες, όπως γνωρίζω από πρώτο χέρι. Πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος πραγματικά δε θυμίζει Ελλάδα και λειτουργεί σύμφωνα με τα κριτήρια της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της WADA. Δεν είναι τυχαίο ότι στέλνονται δείγματα από το εξωτερικό για εξέταση.
    ________________________________

    Μωρε μια χαρα ειναι το εργαστηριο . Οι ανθρωποι ειναι εχουν ελαστικη συνειδηση. Τεστ σε ξενους αθλητες μια χαρα κανουν. Στους ντοπιους ομως ειναι που μπορει να χαριστουν.

    Ειναι και κατι αλλο πολυ βασικο.

    Το ολο σκηνικο οπως εχει στηθει βασιζεται γυρω απο τον εντυπωσιασμο οτι υπαρχουν τα υπερσυγχρονα εργαστηρια με τον πανακριβο εξοπλισμο και τους αρτια εκπαιδευμενους ερευνητες....
    Και ολα αυτα ισχυουν. Αλλα η ολη διαδικασια ελεγχουν ειναι ειδικα φτιαγμενη για να ξεγλυστρανε οι περισοτεροι ενοχοι. Δηλαδη ολο αυτα τα περι ελεγχων ειναι ενα παγκοσμιο θεατρακι. Τα εργαστηρια ξερουν οτι δε θα βρουν τιποτα γιατι οι αθλητες περνουν ουσιες με μικρο χρονο ημισιας ζωης 48-72 ωρες. Οι ελεγχοι ειναι κανονισμενοι να γινονται οταν εχει περασει ο χρονος ημισιας ζωης του φαρμακου. Δηλαδη παιρνεις τη δευτερα, σε καλει την παρασκευη βγαινεις καθαρος.

    Ενας αιφνιδιος ελεγχος ομως μπορει να σε πιασει κι αυτο εγινε. Θα μου πεις αφου ειναι ολα σικε γιατι γινονται οι αιφνιδιοι ελεγχοι;
    Οι αιφνιδιοι ελεγχοι γινονται ακριβως για να συλλαβουν και καποιους ωστε να μην πονηρευτει ο κοσμος οτι "πως γινεται και δεν πιανουν κανενα ντοπαρισμενο" Δηλαδη το να πιανονται και καποιοι ντοπαρισμενοι αυξανει την αξιοπιοστια του συστηματος ελεγχων.

    Κι ενας αλλος λογος ειναι πιθανον και η προσφατη αρνηση μας για τα Σκοπια. Επειδη ολες αυτες οι εξουσιες ειναι αλληλενδετες δε μου φαινεται παραξενο να κανανε τον αιφνιδιο ελεγχο σε μας ακριβως γιοα να μας πληξουν επειδη βαλαμε βετο στα Σκοπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !!!!
    ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ "ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ" ΠΟΙΟΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΙΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς την ομοσπονδία Άρσης Βαρών.
    ===============================
    Έχουμε ήδη πεισθεί, ότι το σκάνδαλο ντόπιινγκ που προέκυψε με τους 11 αθλητές της Ομοσπονδίας σας, και που προσπαθείτε απεγνωσμένα να συγκαλείψετε, είναι πέρα για πέρα υπαρκτό. Δεν μπορεί όλα να είναι τυχαία και να έγιναν εν αγνοία σας. Όσο και καλή πρόθεση μπορεί να έχουμε απέναντί σας, δεν μπορούμε να μείνουμε μόσο σ’ αυτή, και δεν αρκεί μόνον αυτή. Πρέπει κάποτε να παραδεχτείτε την αλήθεια και να αναλάβετε τις ευθύνες σας, έστω και αν αυτό στοιχίσει την απομάκρυνσή σας από τα ακριβοπληρωμένα πόστα που κατέχετε. Είναι προτιμότερη μια αξιοπρεπής παραίτηση, παρά μια αναγκαστική αποπομπή, μέσα σε δίνη σκανδάλων. Τουλάχιστον προσπαθείστε να σώσετε κάποια ίχνη από την χαμένη σας αξιοπρέπεια, που έτσι κι’ αλλιώς, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ##################################
    ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΧΑΖΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
    1.Οι συσκευασίς της ντόπας πήγαν στη χωματερή;
    2.Από ποιες πύλες εισόδου μπήκαν στην Ελλάδα;
    3.Πώς και από που πληρώθηκαν;
    4.Τα παραστατικά πληρωμής τι γράφουν και που είναι;
    5.Ποιός ελεγχει τα οικονομικά της ομοσπονδίας;
    6.Το ΦΠΑ πληρώθηκε;
    7.Οταν διακινούνται τέτοιου είδους ΥΛΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ;
    8.Αφού,ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,η παραγγελία ΄ήταν νόμιμη, γιατί το χαρτί του λάθους ΔΕΝ το έστειλαν επίσημα στην ομοσπονδία;
    8.Αν λεω αν η Κινέζα που υπογράφει το χαρτί με τις δικαιολογίες για λάθος κλπ μας θεωρεί "ΚΙΝΕΖΟΥΣ"
    ποά τύχη θα έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ρωτηστε ποσοι φοιτητες παιρνουν ηρεμιστικα(βενζοδιαζεπινες) γιανα μη κλαταρουν απτο αγχος των εξετασεων.Ποσοι εργαζομενοι καθαριζουν αμφεταμινες για να μπορουν να δουλευουν ασταματητα σε ολο το 24αωρο.Μολις τωρα ακουσα οτι οι πρωταθλητες σκακιου και μπιλιαρδου ντοπαρονται με b-blockers(καρδιολογικο φαρμακο)για να παραμενουν ηρεμοι και απαθεις!Μολις το ακουσα θυμηθηκα σενα υπερτασιολογικο συνεδριο που λεγαν πως τα β-μπλοκερς πρωτοδοκιμαστικαν στους παρουσιαστες ειδησεων του BBC με αποτελεσμα να ειναι απιστευτα ηρεμοι οτι ειδησεις κιαν μετεδιδαν.Μαλιστα ζητηθηκε απτους δημοσιογραφους του καναλιου να τους χορηγειται απτο καναλι για καλυτερο εργασιακο αποτελεσμα !!Τιαλλο θακουσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΒΕΤΑΙ
    TO KΑΠΝΙΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
    ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ....

    (ΝΕΤ...τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς το 8.40:
    Ο έλεγχος έγινε στις 7 Μαρτίου.
    Πολύ πριν γίνει η ιστορία με το βέτο στο ΝΑΤΟ.
    Άρα αυτό που ισχυρίζεσαι δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσπαθούν να μας πασσάρουν το αυτονόητο για μεγάλη εθνική επιτυχία.

    Δεν λένε όμως για αυτά που βασανίζουν το κόσμο. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα και να έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να δούμε..

    http://junkle-report-roufianoi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το μεγαλυτερο σπασιμο νευρων ειναι οτι Ο Κ. Δημητρακοπουλος μας θεωρει ολους ηλιθιους, οπως μας θεωρουσαν το 2004 με τον τραυματισμο απο το πεσιμο μοτοσυκλετας.
    Δηλαδη καποιος τυπωνει ενα επιστολοχαρτο μιας εταιρειας, γραφει ενα συγνωμη στα κινεζικα και τελειωσε το θεμα? Σε ποιους νομιζουν οτι απευθυνονται?
    Τι εχει να μας πει ο εγκρυτος δικηγορος για την τριανδρια της ντοπας που αποτελειτο απο πρωην υπουργο και δυο προπονητες? Τι εχει να μας πει για την Εθνικη ομαδα Αρσης Βαρων η οποια πριν απο μερικα χρονια απειχε απο κορυφαια διεθνη διοργανωση, επειδη οι αθλητες της ησαν «κουρασμενοι"?
    Τι εχει να μας πει για τον Σαμπανη και την προσφυγη μας που δεν εγινε τελικα στο Ευρωπαικο δικαστηριο επειδη "του ερριξαν την ντοπα στην σουπα"?
    Κουτοπονηρες γελοιοτητες και ξεφτιλα. Μια ζωη το ιδιο κρατος, οπου και εαν αναμιχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΥΤΕΡΑ 9.45
    Χατζηνικολαου προς Δημητρακοπουλο:

    Ειναι αληθεια οτι ο μεσαζων προμηθευτης ειναι στην περιφερεια,στη Λαρισσα?
    ΤΡΙΤΗ 11.11


    TRESSGR!
    Νέα αποκάλυψη του Press-gr

    Το Press-gr πληροφορείται από αξιόπιστη πηγή και αποκαλύπτει ότι η προμήθεια της παράνομης ουσίας που βρέθηκε στους 11 αρσιβαρίστες έγινε μέσω της Λάρισας.


    ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΕΩ ΝΑ ΧΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΙΟ BLOG ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ME ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ )ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ(ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ? ΜΗΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ...... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΞΙΣΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απόσπασμα απο συνέντευξη που έδωσε στα "Νέα" ο διευθύνων σύμβουλος της SIENENS Ζίγκφριντ Ρούσβουρμ:


    ΕΡΩΤΗΣΗ: Από τη δική σας πλευρά,είναι δυνατόν να φθάσουμε ώς τα ονόματα Ελλήνων αξιωματούχων που, τυχόν, αναμείχθηκαν σε παράνομη συναλλαγή με ανθρώπους της Siemens;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στην ανεξάρτητη έρευνα των Αμερικανών δικηγόρων, παίρνουν συνεντεύξεις από υπαλλήλους μας και άλλους εμπλεκομένους, ελέγχουν εξαντλητικά έγγραφα και στοιχεία υπολογιστών. Εφόσον υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορεί παρά να έρθουν στο φως. Τότε θα έχουμε σαφείς αποδείξεις. Από τη δική μας πλευρά θα υπάρξουν συνέπειες. Θέλουμε να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα: Έχουμε μηδενική ανοχή στην παραβατική συμπεριφορά.

    ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας έχει ζητήσει οποιαδήποτε ελληνική δημόσια αρχή κάποια στοιχεία;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, εξ όσων γνωρίζω.


    (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ!)


    ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας έχει ζητήσει οποιαδήποτε ελληνική δημόσια αρχή κάποια στοιχεία;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, εξ όσων γνωρίζω.



    ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας έχει ζητήσει οποιαδήποτε ελληνική δημόσια αρχή κάποια στοιχεία;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, εξ όσων γνωρίζω.



    ΕΡΩΤΗΣΗ: Σας έχει ζητήσει οποιαδήποτε ελληνική δημόσια αρχή κάποια στοιχεία;

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, εξ όσων γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ααααα !! Η Σού λί ήταν?
    Τώρα ησύχασα.

    Comment by "Ο κακός λύκος που θα φάει την κοκκινοσκουφίτσα"

    Υ.Γ Η Σού λί είναι κινέζα ή Λαρισαία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λάρισα, Λάρισα, κατάπια και λαχτάρισα ....

    μου κάθησαν στο λαιμό τα κινέζικα!

    ΣΟΥ ΛΙ, μου τό έκλεισες το σπίτι (της άρσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ????

    Είμαι 32 χρονών και παρακολουθώ καθε μέρα τις ειδήσεις και έχω μια απορία με το θέμα της άρσης βαρών .Πήγανε να τους σκοτώσουν οι Κινέζοι και κανένας δημοσιογράφος δεν ρωτάει η κανένας παράγοντας δεν βγήκε να πει θα τους μηνησούμε γι αυτό που έκανα στα παιδιά μας ,δεν είδα κανένα αθλητή εξοργισμένο γι αυτό που τους ταίσανε....ΓΙΑΤi??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ …. ….

    Αλλά κανένας πούστης εισαγγελέας, πολιτικός, δημοσιογράφος, δικηγόρος,
    Νταβατζής κουμπάρος ….

    Δεν αναφέρει την προκλητική παράβαση του ΝΟΜΟΥ περί ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ.


    ΑΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Γ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ
    (ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ)

    Όλοι είστε το ίδιο ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΑΜΩ την ΕΛΛΑΔΑ που ΦΤΙΑΞΑΤΕ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΤΟ 95% ΤΩΝ ΤΑΧΑΜ ΦΤΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ και ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ με το ΕΜΠΟΡΙΟ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΨΗΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ …. ….

    Αλλά κανένας πούστης εισαγγελέας, πολιτικός, δημοσιογράφος, δικηγόρος,
    Νταβατζής κουμπάρος ….

    Δεν αναφέρει την προκλητική παράβαση του ΝΟΜΟΥ περί ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ.


    ΑΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Γ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ
    (ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ)

    Όλοι είστε το ίδιο ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΑΜΩ την ΕΛΛΑΔΑ που ΦΤΙΑΞΑΤΕ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΤΟ 95% ΤΩΝ ΤΑΧΑΜ ΦΤΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ και ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ με το ΕΜΠΟΡΙΟ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΨΗΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατάσχεση 66 κιλών ακατέργαστης κάνναβης στα Γιάννενα

    Στο 81ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, συνοριακοί φύλακες εντόπισαν τρεις ταξιδιωτικούς σάκους, εμφανώς εγκαταλελειμμένους δίπλα στον δρόμο, οι οποίοι περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 66 κιλών και 500 γραμμαρίων.

    Τα ναρκωτικά περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.

    Τα ναρκωτικά εγκαταλείφθηκαν από διακινητές που τα έφεραν στη χώρα μας από την Αλβανία και τα άφησαν στο συγκεκριμένο σημείο για να τα παραλάβουν συνεργάτες τους, ή τα πέταξαν όταν αντιλήφθηκαν αστυνομικό μπλόκο για να μη βρεθούν στο αυτοκίνητό τους.

    Στο μεταξύ, στην Πρέβεζα, αστυνομικοί με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου της συνέλαβαν δύο Έλληνες, γιατί στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ηρωίνη, συνολικού βάρους 34 γραμμαρίων.

    Για κατοχή μικρής ποσότητας ηρωίνης συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα στην Ηγουμενίτσα.

    Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ …. ….

    Αλλά κανένας πούστης εισαγγελέας, πολιτικός, δημοσιογράφος, δικηγόρος,
    Νταβατζής κουμπάρος ….

    Δεν αναφέρει την προκλητική παράβαση του ΝΟΜΟΥ περί ΝΑΡΚΟΤΙΚΩΝ.


    ΑΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ Γ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΗ ΤΟΥΣ
    (ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΚΑΤΟΧΗ ΧΡΗΣΗ)

    Όλοι είστε το ίδιο ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΓΑΜΩ την ΕΛΛΑΔΑ που ΦΤΙΑΞΑΤΕ

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ. ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


    ΤΟ 95% ΤΩΝ ΤΑΧΑΜ ΦΤΑΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ και ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ με το ΕΜΠΟΡΙΟ των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΨΗΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί να μην είναι Λαρισαίος;
    Η Μελιβοία παράγει καλύτερα προϊόντα απο τα Ζωνιανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι ο Παναγιώτης Κ......ς ΤΟ ΒΡΉΚΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση