GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί περιβάλλοντος‏...

. Τώρα που το Ιντερνετ μπήκε στη ζωή μας μπορούμε να βρούμε μόνοι μας την αλήθεια και να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω... . Θα ήθελα να ή...

.
Τώρα που το Ιντερνετ μπήκε στη ζωή μας μπορούμε να βρούμε μόνοι μας την αλήθεια και να κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω...
.
Θα ήθελα να ήξερα με ποιο δικαίωμα εμείς στην Ελλάδα μιλάμε για περιβαλλοντολογικά θέματα και κατακρίνουμε άλλους λαούς για την πολιτική που ακολουθούν οι κυβερνήσεις τους αλλά επίσης δεν κατακρίνουμε τον Ελληνικό λαό παρά μόνο τους πολιτικούς του .
Δηλαδή, είναι καιρός να ενημερωθούμε, εδώ στην Ελλάδα, ότι στην Αμερική, ο καταλύτης στα οχήματα είναι υποχρεωτικός από το 1975. Η ανακύκλωση από το 1984 (και πέφτουνε χοντρά πρόστιμα και στους ιδιώτες). Υπάρχουν και αλλά πολλά από μια χώρα που δεν υπογραφεί τη συμφωνία του Κίοτο άλλα ταυτόχρονα δεν κατηγορείτε ότι πάει να κοροϊδέψει την διεθνή Κοινότητα… (διαβάστε εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11900&subid=2&tag=8777&pubid=888471).
Και τα πιο πολλά τα έχουν καταφέρει οι πολίτες. Αυτοί δεν κάθονται στα καφενεία να κάνουν του έξυπνους αλλά είχαν υπολογιστές στα σπίτια τους από την δεκαετία το '80. Επιτελούς ξυπνήσαμε στην Ελλάδα και δεν λέμε πια ότι ο υπολογιστής αποβλακώνει τον άνθρωπο και επιτελούς έχουμε γρήγορο ίντερνετ.
Τώρα μαθαίνουμε ότι ο κόσμος στα Οινοφυτα «είναι σοκαρισμένος» με την ποιότητα του νερού, η Μεγαλόπολη «μάθαμε» ότι έχει μολυσμένο αέρα. Επίσης, ότι η ανακύκλωση στη χώρα μας είναι «αξία προς μίμηση». Μη μιλήσουμε για τις χωματερές και το νησί από αποξηραμένο σκατό που είναι το «καμάρι» του Σαρωνικού.
Όσο δεν μιλάει δυναμικά ο λαός μην περιμένουμε από καμιά κυβέρνηση να κάνει κάτι . Ας μην ακούμε μόνο τη μας λένε ότι κάνουν οι άλλοι και ας πραγματικά ασχοληθούμε με το τι κάνουν αυτοί για τον τόπο μας. Τώρα που επιτελούς μπήκε το ίντερνετ στη ζωή μας μπορούμε να ψάχνουμε για την αλήθεια μόνοι μας. Το περιβάλλον χρειάζεται εμάς να σηκωθούμε από τους καναπέδες και κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω. Δεν είναι και τόσο δύσκολο ΧΟΝΤΡΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.
Γ.Δ.
-------------------------------------

4 σχόλια

  1. ...Κι άλλο μολύντε 'την τη Γη..,
    κι άλλο πληγώστε τους ανθρώπους..,
    ψευδαίσθηση έχετε τρελή
    πως θα γλιτώστε, μόνο, σεις
    στου ουρανού τους άδειους τόπους..!

    Σαν την ισότητα δε θέτε στο καλό..,
    ξεμωραμένοι Αφεντάδες...
    και σκληροί..,
    θέλει να έρθει στο κακό..!

    Φέρτε φριχτή καταστροφή..,
    --- "πίσ' έχει η αχλάδα
    την ουρά της"... ---
    "θα γείρει μπρούμυτα" η Γη...
    να τα ξεράσει όλα.., πια..,
    και νά 'βρει, έτσι,
    την υγειά της..!...

    Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.siopi.gr
    Αποκωδικοποίηση..: θρησκειών, μυθολογίών, ψυχής, σιωπής,...
    Σχηματοποίηση λόγου (στίχων μου), θεογονία, κοσμογονία,...
    Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψάμπελη άμα δεν βάλεις moderator να σβήνει τα άσχετα ποστς και μάλακες τύπου grsex,τα νούμερα θα πέφτουν συνέχεια.Βαρεθήκαμε να μπαίνουμε να βλέπουμε τα σχόλια και να έχει ένα σωρό άσχετες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "...εμάς να σηκωθούμε από τους καναπέδες και κάνουμε πέντε πράγματα παραπάνω. Δεν είναι και τόσο δύσκολο ΧΟΝΤΡΕ ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.
    Γ.Δ.
    ...Όσο δεν μιλάει δυναμικά ο λαός..."


    Και τί ακριβώς σε κάνει, αγαπητέ Γ.Δ. να είσαι βέβαιος ότι ο χοντρός πλέον νεοβάρβαρος έλληνας ΘΕΛΕΙ να σηκωθεί απ' τόν καναπέ, και ότι μία αόρατη μεταφυσική δύναμη τόν κρατά δέσμιο εκεί ?
    ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ !
    Κι' όσο θα περιμένεις να μιλήσει ο ...λαός, χτύπα ναζιάρικα το ποδαράκι σου δυναμικά στό πάτωμα και φώναζε σάν υστερική κοπελλίτσα και μοιρολόγα γοερώς.

    Έχεις ....ίδια να κάνεις κάτι δυναμικό ΜΟΝΟΣ σου ? Άν ναι, κάντο, άν οχι, σκάσε και περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 5:19


    Μάλλον δεν κατάλαβες, σαν άτομα όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας παρά να χτυπάμε τα ποδιά μας, η, να κάνουμε κριτική σαν ….άκες. Δεν χρειάζεται να κατέβουμε «μπουλούκια». Πόσοι κάδοι ανακύκλωσης στην Αθήνα έχουνε «κανονικά» σκουπίδια μέσα τους και γιατί; Πόσες οικογένειες στην πραγματικότητα ανακυκλώνουν; Το όχημα μας πόσο καλά το συντηρούμε; Μπορούμε να ξεβολευφτούμε και να χρησιμοποιούμε τις δημόσιες συγκοινωνίες; Σαν άνθρωπος εγώ τα κάνω όλα αυτά και αλλά. Επίσης. είμαι μέλος της Greenpeace στην Ισπανία και στην Ελλάδα, Εσύ τι κάνεις; Πόσα κιλά είσαι και σε θίξανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση