GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη στην οικογένεια...

. ... του δολοφονημένου μετανάστη Λευτέρη Τράλο. Εχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός . Πριν ενα μηνα και λιγο περισσοτερο, την Πεμπτη 28/...

.
...του δολοφονημένου μετανάστη Λευτέρη Τράλο. Εχει ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός
.
Πριν ενα μηνα και λιγο περισσοτερο, την Πεμπτη 28/2/08 τα ξημερωματα, ο Λευτερης Τράλο 45 χρονων, μεταναστης απο την Αλβανια, πεφτει νεκρος κατα την διαρκεια ληστειας στο περιπτερο που εργαζοταν (την νυχτα εκει και την ημερα ως ψυκτικος) μπροστα στην σταση Εδεμ του Π.Φαληρου, στην λεωφορο Ποσειδωνος. Περα απο την δικαιη λαϊκη απαιτηση για συλληψη και τιμωρια(και δεν υποστηριζουμε φυσικα αυτοδικια και εκδικηση)των λουμπεν φονιαδων που διεπραξαν αυτη την κτηνωδια σε βαρος του Λευτερη, ενος απο εμας συντροφου μας απλου μισθωτου,υπαρχει η συνεχεια της τραγωδιας που δημιουργησαν οι δολοφονοι που πυροβολησαν και αφαιρεσαν την ζωη ενος σκληρα εργαζομενου.
Η γυναικα του Τζουλιανα και τρια ανηλικα παιδια που βρεθηκαν ξαφνικα και απροσμενα μπροστα στην αβεβαιοτητα,στην ανασφαλεια και στα ψυχολογικα και οικονομικα προβληματα που προεκυψαν μετα το αντικοινωνικο αυτο εγκλημα και την απουσια του συντροφου και πατερα τους. Σαν ελαχιστη αλληλεγγυη στην οικογενεια του Λευτερη Τράλο εχει ανοιχτει λογαριασμος οικονομικης ενισχυσης απο ομαδα πολιτων, στην Εθνικη Τραπεζα(670/744929-18) στο ονομα Λευτερης/Τζουλιανα Τραλο.
Η ευαισθησια ολων μας και ο αγωνας μας για μια κοινωνια χωρις θυτες και θυματα,ας δειξει αλλη μια φορα τον δρομο. (Με οπλισμενα φασιστοειδη κλεφτρονια που σκοτωνουν εναν απλο εργαζομενο μισθωτο για λιγα ευρω οχι μονο ειμαστε ταξικοι εχθροι αλλα υποστηριζουμε την παραδειγματικη τους τιμωρια ακομα και αν αυτη ειναι ισοβια φυλακιση.Αν και δεν κοστιζει τοσο λιγο η χαμενη ζωη του Λευτερη,ας ειναι η ελαχιστη δικαιωση!
Το οτι δεν συνταυτιζομαστε με την κρατικη καταστολη και βια, δεν σημαινει πως πραξεις που ματαιωνουν και στελνουν στον "αγυριστο" την ανθρωπινη υποσταση θα τις προσπερασουμε καταδικαζοντας μονο τις συνθηκες ανεχειας και καθημερινης εξαθλιωσης που πιθανα τις παραγουν(και οχι απαραιτητα σε ολες τις περιπτωσεις).
Παρομοιες κτηνωδιες υποβοηθουν το Κρατος να ψηλωνει τα τειχη της αστυνομοκρατιας γυρω απο κοινωνιες φυλακες και καθε λουμπεν δραση που νομιμοποιει την κρατικη βαρβαροτητα δεν εχουμε παρα να της επιστρεψουμε ολο το μισος μας. Και λιγο ειναι...)
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Τα τελευταια χρονια,με σημαια το κτηνωδες κινητρο του κερδους σε βαρος της ανθρωπινης ζωης,εχει αυξηθει η εγκληματικοτητα σε βαρος απλων συνανθρωπων μας που μεσα σε συνθηκες αγριας καπιταλιστικης βαρβαροτητας δουλευουν σκληρα πανω απο το "κατακτημενο" οκταωρο προσπαθωντας να επιβιωσουν και να ανταποκριθουν στις παραλογες απαιτησεις ενος καταπιεστικου συστηματος κεφαλαιοκρατικης τρομοκρατιας που καθημερινα εξοντωνει τον ανθρωπινο οργανισμο και ψυχισμο.Οταν ενας εργαζομενος,ενας συναδελφος μας δολοφονειται απο τις ενοπλες συμμοριες και την αλητεια που μπροστα σε λιγα ευρω απαξιωνουν την ανθρωπινη ζωη(οπως αλλωστε και οι πολυεθνικες συμμοριες του αγριου καπιταλισμου στην αλλη οψη του ιδιου νομισματος),δεν υπαρχει καμια αλλη απαντηση εκτος απο εκεινη της παραδοσης τους στην κοινωνικη-λαϊκη δικαιοσυνη και τον ισοβιο αποκλεισμο τους στις φυλακες.
ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΙ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΚΗΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Αλληλεγγυη στην οικογενεια του Λευτερη Τραλο που δολοφονηθηκε κατα την ωρα της εργασιας του, απο τους κουμπουροφορους τεμπεληδες της "ευφορης" αλητειας

αναρχικη /αντιεξουσιαστικη πρωτοβουλια
"Μαυρο και Κοκκινο", ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
"Ελευθεριακη Κινηση Κορινθιας"
erozer2000@yahoo.gr
------------------------------------

23 σχόλια

  1. Οι δολοφόνοι ήταν Αλβανοί μαφιόζοι. Ειρωνικό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο δεν υπάρχει αστυνομία και νόμοι τόσο θα υποφέρουμε ιθαγενείς και ποιο πολύ από όλους οι οικονομικοί μετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι πιπες λετε ρε? μονο οταν σκοτωνεται κανενας αλβανός (απο αλβανου΄ς παρακαλώ) σας πιάνει κόψιμο και μαζευεται λεφτά? Όλοι οι άλλοι Έλληνες που εχουν δολοφονηθεί σε ληστείες δεν είχαν οικογένειες? δεν ειχαν παιδιά? Ρε ουστ παλιομαλακες

    A, και μην ξεχασετε να πληρωσετε φόρους. Οι παρανομοι μεταναστες εξαρτωνται απ΄ αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΝΤΟΠΙΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ;
    ΕΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ Μ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ.

    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλβανός καθάρισε Αλβανό ας βοηθήσει ο ΜΠΕΡΙΣΙΑ , ας επιστρέψει στην Αλβανία η κυρία
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε άει σιχτίρ Αναρχοκομμούνια του κερατά!

    Ρε ΟΥΣΤ παλιόσκυλα, άπλυτοι κι εσείς όπως οι λατρεμένοι σας λαθρομετανάστες...

    Η οικογένεια του κακότυχου Λευτέρι πρέπει να πάει στην Αλβανία και να κάνει υπόμνημα στην αλβανική κυβέρνηση που είναι υποχρεωμένη να την βοηθήσει καθότι ο πατέρας σκοτώθηκε από Αλβανούς (το 80% εξ' αυτών είναι πράκτορες του Μπερίσα!!!) που "διαπρέπουν" στο εξωτερικό!

    Δεν καταλάβαμε δηλαδή... Σιγά σαν Έλληνες στη χώρα μας πρέπει να νιώσουμε και τύψεις για τα εσωαλβανικά προβλήματα που τα λύνουνε οι Αλβανοί εδώ πέρα...

    Κρίμα και τρις κρίμα για την οικογένεια του Λευτέρι που ήρθε εδώ να φάει ενα κομμάτι ψωμί (και από οτι φαίνεται εργαζόταν τίμια) ΑΛΛΑ όταν σκότωσαν οι Αλβανοί τον ΈΛΛΗΝΑ βενζινά στην Κηφισιά και έμεινε η χήρα με τα ορφανά δεν σας είδα να κάνετε έρανο...

    Ρε ΟΥΣΤ γαμώ την Αναρχία σας γαμώ!

    Για σας και μόνο πρέπει να αναστηθούνε 5-6 ΧΙΤΕΣ για να ξαναπάθετε αυτά που πάθατε το '44-'49!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν εχω ξαναδιαβασει πιο βλακωδες σχιζοφρενικο και ανισορροπο κειμενο.
    Οι ψευτοεπαναστατες κουκουλοφοροι που απασχολουν την αστυνομία με τις βομβες μολοτοφ, που χτυπανε ανελεητα μεροκαματιαρηδες μπατσους ζητανε απο τους μπατσους να συλλάβουν τους δολοφόνους.
    Οι πρωταγωνιστες της βιας στρεφονται κατά της βιας των άλλων. Λες και εχουν την αποκλειστικότητα στη βια.
    Οι εχθροι καθε μορφης της κρατικης καταστολης θελουν την ισοβια καταστολη των δολοφονων.

    Ευχαριστουμε αλλά δε θα παρουμε!

    Υπαρχει κρατος και θα βοηθησει την οικογενεια του ατυχου θυματος και θα συλλάβει τους ενόχους.

    Να μην υπαρξει καμια νομιμοποιηση στην κινηση των μηδενιστων με καταθεση χρηματων στο λογαριασμό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕς ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ?
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η Ο UCK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. polla fasistomouna edo mesa, gamo tin trella mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15 Απρίλιος 2008 8:07 μμ

    Και εσύ πτοχώ αλμπανώ αντιφασίστα Gate32 που τέλει Μεγκάλο Αλμπανία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να γιατί η Μπακογιάννενα και οι Αμερικανοι σκυλοβιάζονται να σώσουν το κρατίδιο που καταρρέει και πάνε να περάσουν το Μακεδονια και όχι το Βαρντάρσκα όπως η πλειοψηφία του Ελληνικου λαού και το ιστορικό δίκαιο επιβάλλει!!!!

    http://hygropyr.blogspot.com/2008/04/
    blog-post_06.html

    Τα Σκόπια μας προστάτεψαν με την αδιαλλαξία τους, ναι καλά διαβάζετε. Και μας προστάτεψαν γιατί απλά δε δέχτηκαν την ονομασία «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» που όλοι οι δικοί μας πολιτικάντηδες Εφιάλτες που εικονίζονται παραπάνω, δέχονται και προωθούν!

    Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός είναι πολύ βαθιά νυχτωμένος. Τα 4 από τα 5 κόμματα της Βουλής, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει μία ονομασία κοινά αποδεκτή με γεωγραφικό προσδιορισμό (sic). Αποκρύπτουν από τον Ελληνικό λαό όμως ότι σε αυτή την ονομασία θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» την οποία ονομασία και έχουν αποδεχτεί να εμπεριέχεται στη συμφωνία γι αυτό και ο Νίμιτς μας στολίζει συνεχώς με απαράδεκτες ονομασίες που εμπεριέχουν τον όρο Μακεδονία χωρίς όμως να ευθύνεται αυτός αφού οι Εφιάλτες πολιτικάντηδες μας, του έχουν γνωστοποιήσει ότι δέχονται να συμπεριλαμβάνεται η ονομασία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στη συμφωνία. Ο Ελληνικός λαός φυσικά έχει ήδη αποφανθεί μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις σε ποσοστά μάλιστα από 90 μέχρι και 98% ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν μπορεί να υπάρχει ούτε σαν συνθετικό καν! ......
    .....
    Μόνο ο Καρατζαφέρης και το κόμμα του δε δέχονται καθόλου ούτε σαν συνθετικό ούτε σαν παράγωγο τον όρο «Μακεδονία» για τη διαπραγματευόμενη ονομασία των Σκοπίων. Μόνο ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να σώσει την εθνική αξιοπρέπεια των Ελλήνων και την ίδια την ιστορία της Μακεδονίας που σε καμία περίπτωση δε μπορεί να αποσχιστεί από την ιστορία των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι κλέφτες και οι προστάτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://hygropyr.blogspot.com/2008/04/
    blog-post_07.html

    Οι αριστεροι αναρχοάπλυτοι ας κοιτάξουν πρώτα να κρύψουν τα έγγραφα και τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον προδοτικό τους ρόλο στα εθνικά θέματα και μετά να μιλάνε για τους άμοιρους συμπατριώτες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Na anoixoume logariasmo na plirosoume tous ALVANOUS MAFIOZOUS na skotosoune kai allous ALVANOUS mipos glitosoume emeis pou zoume stin hora mas!!!
    Einai to mono efkolo.....alloste ta EURO einai o THEOS tous!!
    Auto thelei o venzinas kai o thrasis odigos sta patisia ta teleftea ALVANIKA THIMATA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τα τσόλια που βγαίνουν και ασχολούνται συνέχεια με τα δικαιώματα των Αλβανών είναι κάτι άπλυτοι κι αγράμματοι βρωμιάρηδες που η νοημοσύνη τους συναγωνίζεται εκείνη του ουρακοτάγκου.

    Όσο για το θύμα στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι λυπηρό το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να συμπαρασταθούν όχι για άλλο λόγο αλλά μόνο και μόνο επειδή ήταν Αλβανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάποιοι ληστές, αποφασίζουν να παρατήσουν τις μικροκλοπές και να αρχίσουν τα μεγάλα κόλπα: Τράπεζες! Καταστρώνουν, λοιπόν, ένα ενδελεχές σχέδιο, κάνουν δεκάδες πρόβες και χτυπάνε. Πράγματι, δίχως πολύ κόπο, καταφέρνουν να μπουν σε μια τράπεζα. Μπροστά τους δεκάδες θυρίδες ασφαλείας. Ανοίγουν όλο χαρά την πρώτη αλλά το μόνο που βρίσκουν μέσα είναι ένα κύπελλο με κρέμα βανίλια.
    - Τι να κάνουμε; λέει ο αρχηγός. Ας την φάμε τουλάχιστον.
    Τρώνε τη βανίλια και ανοίγουν τη δεύτερη θυρίδα, πάλι κρέμα βανίλια. Την τρώνε κι αυτή. Τα ίδια και στις επόμενες.. Τρώνε του σκασμού και φεύγουν απογοητευμένοι.
    - Τουλάχιστον, δε φύγαμε νηστικοί, μονολογούν.
    Την άλλη μέρα, τα πρωτοσέλιδα έγραφαν: Η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος της Αθήνας, χτυπήθηκε χτες βράδυ από αγνώστους!
    ________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. xaxaxaxa pantelws asxeto me to post alla kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλά τα λέτε όλοι τα σχολια σας μαγκίτες, αλλά τελικά μια μάνα με τα παιδιά της,χάνει και το άντρα της,και βρίσκεται στο έλεος του Θεού.Εσείς στη καραπουτσακλάρα σας, λες και αν ήταν απο την ελβετία η απο την αμερική η απο την αφρική θα άλλαζε τίποτα.Λές και αυτά τα παιδάκια δεν έχουν δικαίωμα σε τίποτα αφου δεν είχαν την φανταστική τύχη να γεννηθούν απο σας..."Ελληναράδες" της πούτσας.Είστε κάλπηκοι ρε,οι Ελληνες δεν ήταν έτσι ποτέ, οι γνήσιοι Ελληνες λέμε, και όχι σαν την μουτσούνα σας με τις ραστιστικές και αηδιαστικές απόψεις....ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας δώσουν οι αλβανοί για να βοηθήσουν την οικογένεια. Λεφτά έχουν άλλωστε. Αλήθεια τους ρωτήσατε αν έχουν βοηθήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αλβανο φαει αλβανο..

    Χεστηκε η φοραδα στα αλωνι..

    Ολα τα αλβανα πρεπει να εκτλεστουν ,η να απελαθουν


    Αλμπανα ,αλβανα αει στο διαολο μας ταχετ πρηξει

    Μισο-μεταναστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ενα σχολιο και τελος....

    Δεν θα απολογηθουμε πανω απο ολα για την βια αλλων για την οποια και διαφωνουμε και εχουμε διαφοροποιηθει και δεν ανηκουμε σε αυτο που εσεις εχετε μαθει μεσα απο το θεαμα και τις "πηγες" των ΜΜΕ....ως ο "αναρχικος χωρος" της Ελλαδας.


    Πιστευουμε πως εδω ειναι μια σελιδα ενημερωσης και διαλογου αλλα αυτο που βλεπουμε ειναι πως ξεχυνεται ενας ατελειωτος υπονομος εκτονωσης,μισους και ρατσισμου και κακως η διαχειριση αυτου του μεσου δεν σβηνει ολη αυτη την "πλυμενη" αλητεια που "πιανει" στο στομα της αναρχικους και μια κινηση βοηθειας σε αυτους που εμειναν πισω μετα το φονικο.

    Η χειρονομια αυτη δεν εχει "επιλεκτικα κινητρα" επειδη το θυμα ηταν μεταναστης.
    Ο Λευτερης Τραλο δουλευε κοντα μας,συμπτωματικα ηταν γειτονας μας και "σερνοτανε" στο μαγγανοπηγαδο της καθημερινοτητας οπως και εμεις,οπως πολλοι απο εσας "υπερπατριωτες" που μοιραζεστε με τον μεταναστη την ιδια τυχη,τον ιδιο μισθο,την ιδια εκμεταλλευση,την ιδια πορεια στο καραβι των δουλεμπορων που εισασθε/ειμασθε επιβατες


    Γεγονος ειναι πως για την γυναικα ενος μεταναστη ,μετα απο μια παρομοια τραγωδια, ειναι πολυ πιο δυσκολη η επιβιωση της με τρια παιδια οταν βρισκεται σε μια ξενη χωρα.
    Αυτο ηταν το μεγαλυτερο κινητρο για την αλληλεγγυη.
    Και βεβαια καταδικαζουμε καθε πραξη βαρβαροτητας(το αντιθετο με την φυλετικη υστερια που καταγραφεται εδω και μας πειθει πως "βοηθαμε" φτανει να ειναι..."ελληνικα"),ουτε "χρωσταμε" στον καθε "καλοπροαιρετο" τι και που αλλου εχουμε βοηθησει εκτος απο "Αλβανους"...
    Εχουμε κανει αρκετα,δεν θα σηκωσουμε εδω "προβολεις" και "διαφημισεις" των αγωνων μας για τον ανθρωπο,δεν μας ενδιαφερει να κτισουμε στο ονομα της αλληλεγγυης μας σε ντοπιους ή αλλοδαπους "μαζικα" και "αντικαπιταλιστικα" κινηματα,ουτε να απαξιωσουμε τους εαυτους μας μεσα σε αυτοεπαινους και "διαφημισεις" της δρασης μας.
    Το χρεος της πενταρας κανουμε.


    Στεκομαστε απεναντι στην ανθρωπινη ζωη με αξιοπρεπεια,σεβασμο και ευαισθησια(οπως αρμοζει σε αναρχικους)ανεξαρτητα απο τοπο,χρωμα,πιστη,θρησκεια,γλωσσα

    Σας καταλαβαινουμε και σας ερμηνευουμε.
    Οι ανθρωποι δεν ειναι κακοι,αδυναμιες και φοβους εχουν.
    Και αν κανεις τον φοβο εξουσια,"εσωτερικους εχθρους" θα βλεπεις παντου και το μεγαλο αφεντικο θα αλωνιζει ελευθερο!

    (βριζουν αυτοι που δεν εχουν τιποτα ισως να πουν,αυτοι που δεν εκαναν ποτε τιποτα για τον διπλανο τους Ελληνα ή ξενο)



    Οι αναρχικοι συντροφοι/σσες
    συντακτες του κειμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΥΣΤ.

    ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ..

    ΑΝΑΡΧΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ.

    ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ?

    Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ 45ΑΡΗΣΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕΕΝ ΨΥΧΡΩ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλά αναρχικε συντακτη του κειμενου όλο λογια και μπαρουφες εισαι, τοσα χρονια "αγωνες" τι καταφερες?
    ΤΙΠΟΤΑ
    Αντε στη φυλακη εκει που πραγματικα ανηκεις να κανεις παρέα με τους αλβανους φιλους σου.

    απο οτι βλεπεις εδω δεν βρεθηκε ουτε ενας να καταθεσει 1 ευρω στο λογαριασμο της μαλακιας σας.
    Αν το λογαριασμο τον ανοιγε άλλος εκτος απο εσας θα ειχαν μαζευτει ηδη χιλιαδες.

    Να πληρωσετε εσεις αναρχικομπαρουφολογοι με τα λεφτα που ληστευετε απο τις τραπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΛΕΦΤΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ....ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΞ ......ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση