GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεινοπαθούν οι δανειολήπτες...

. Τι κέρδισε στην Βουλή ο Γ. Παπανδρέου - Αχίλλειος πτέρνα, πλέον, για τον Κ. Καραμανλή η οικονομία Μια σημαντική "λεπτομέρεια" ...

.
Τι κέρδισε στην Βουλή ο Γ. Παπανδρέου - Αχίλλειος πτέρνα, πλέον, για τον Κ. Καραμανλή η οικονομία

Μια σημαντική "λεπτομέρεια" από τη σημερινή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία στην Βουλή: Ο Γιώργος Παπανδρέου έθιξε το μεγάλο θέμα των δανειοληπτών που ήδη δεινοπαθούν και το μέλλον προβλέπεται ακόμη πιο δεινό γι' αυτούς. Συνολικά γύρω στους 800.000 πολίτες έχουν αυτή την "θηλειά" στο λαιμό τους.
Αυτές οι αναφορές έδωσαν "πόντους" -τουλάχιστον μέσα στο κόμμα του- στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γιατί άγγιξε ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα.
Αντίθετα, ο Κ. Καραμανλής εμφανίστηκε σε μια γενικά αμήχανη κατάσταση. Η ρητορική περί "μεταρρυθμίσεων" δεν τον βοηθά άλλο πια. Και η οικονομία μετατρέπεται στην αχίλλειο πτέρνα του.
.
Οι πέντε προτάσεις για τα δάνεια...
.
Οι πέντε προτάσεις Παπανδρέου προς την κυβέρνηση για το θέμα των στεγαστικών δανείων είναι οι εξής:
1) «Καταργείστε άμεσα τις προϋποθέσεις που ακυρώνουν στην πράξη την απαγόρευση των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία. Ξεκαθαρίστε ότι δεν θα γίνεται κανείς πλειστηριασμός για οφειλές κάτω από 20.000 ευρώ όταν πρόκειται για πρώτη κατοικία δανειοληπτών»
2) «Ορίστε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ακίνητο σε αξία χαμηλότερη από την αντικειμενική. Ο δανειολήπτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα πάρει τη διαφορά της οφειλής του, τουλάχιστον από την αντικειμενική αξία».
3) «Να επεκτείνουμε τη ρύθμιση για τους αγρότες και στους υπόλοιπους πολίτες -η συνολική οφειλή να μην μπορεί να υπερβαίνει το διπλάσιο του αρχικού δανείου, αντί του τριπλάσιου που ισχύει σήμερα».
4) «Όταν μειώνονται τα επιτόκια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να μειώνονται και τα επιτόκια δανεισμού και στην Ελλάδα».
5) «Να υπάρξουν διαδικασίες, για δανειολήπτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αποπληρωμής, να μπορούν να επιμηκύνουν τη διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση».
-------------------------

34 σχόλια

  1. Τι να κερδίσει το Γιωργάκη , αυτό είναι χαζό παιδί χαρά γεμάτο , αυτός δεν κάνει ούτε για προϊστάμενος σε θυρίδα τράπεζας , αφήστε το παιδάκι στην ησυχία του
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. maxairi stin kardia ton trapeziton,pou exoun thusaurisei epi ton imeron tou xontrouli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια μια ερώτηση και όποιος ξέρει μου απαντά .Εάν ζευγαρώσει ένα πεκινουά με ένα κανίς αυτό που θα γεννηθεί τι θα είναι ? προφανώς μπάσταρδο
    Τώρα το Γιωργάκη έχει μάνα αμερικάνα και πατέρα που είχε μάνα πολωνέζα και πατέρα έλληνα , το Γιωργάκη τι είναι ?
    Οποίος ξέρει ας πει και σε εμένα να μάθω
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. apo ena pikinoua kai ena kanis malon bgeikes esu.
    me agapi kalo pasxa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΑ αφου οι μαλάκες παίρνουν διακοποδάνεια και εορτοδάνεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά που λέει ο Γιώργος ο Παπανδρέου, περί δανειοληπτών που δεινοπαθούν, είναι γεγονός.
    Ωστόσο, δεν μπορεί να πει κανείς ότι επειδή άγγιξε αυτό το θέμα, αυτόματα πήρε και ‘‘πόντους’’ μέσα στο κόμμα του.
    Το εσωκομματικό του πρόβλημα, έχει άλλες διαστάσεις, και δεν είναι αυτές που φαίνονται.
    Το θέμα είναι ότι, για προτάσεις που καταθέτει πάνω σε μείζονα κοινωνικά θέματα, θα πρέπει να εξετάζει και το γεγονός της ύπαρξης αντίστοιχης αντικειμενικής δυνατότητας εφαρμογής.
    Διαφορετικά, θα πρέπει να θεωρηθεί ως άστοχη και ότι κατατίθεται εκ του πονηρού.

    Παρ’ όλα αυτά, όποιο μέτρο μπορεί να ληφθεί υπέρ των δανειοληπτών, θα πρέπει να αντιμετωπισθεί θετικά από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η δε κυβέρνηση να εξανλήσει κάθε δυνατότητα ευνοϊκής αντιμετώπισης των 800.000 πολιτών που νιώθουν την θηλειά στο λαιμό τους. να σφίγγει διαρκώς.

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μην ξεχνάμε πως ο Σημίτης έβαλε τον κόσμο στις τράπεζες να δανείζονται για να τα παίζουν στο χρηματιστήριο και το Γιωργάκη τότε ήταν μέλος της κυβέρνησης
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γι' αυτό εμένα ο συγχωρεμένος μου έχτισε την προικώα βίλα, τι βίλα δηλαδή ένα κωλόσπιτο,
    με δάνειο από φίλους του - τον Αντώνη, το Γιώργο κι το George - κι όχι με τραπεζικό δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέμπτη, 17 Απρίλιος 2008
    ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ...........;;;;;;;;

    ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ:
    1) «Καταργείστε άμεσα τις προϋποθέσεις που ακυρώνουν στην πράξη την απαγόρευση των πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία των τζογαδαρων. Ξεκαθαρίστε ότι δεν θα γίνεται κανείς πλειστηριασμός για οφειλές πανω από 20.000 ευρώ όταν πρόκειται για πρώτη κατοικία κατεστραμενων τζογαδορων.
    2) «Ορίστε ότι δεν θα βγαίνει κανένα ακίνητο σε αξία υψηλοτερη από την αντικειμενική. Ο δανειολήπτης θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν θα πάρει τη διαφορά της οφειλής του, τουλάχιστον από την αντικειμενική αξία».
    3) «Να επεκτείνουμε τη ρύθμιση για τους ιποοδρομιακηδες και στους υπόλοιπους πολίτες -η συνολική οφειλή να μπορεί να υπερβαίνει το δεκαπλασιο του αρχικού δανείου, αντί του πενταπλασιου που ισχύει σήμερα».
    4) «Όταν μειώνονται τα επιτόκια από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, να αυξανονται τα επιτόκια δανεισμού και στην Ελλάδα».
    5) «Να υπάρξουν διαδικασίες, για τζογαδορους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεγεθους να μπορούν να επιμηκύνουν το μηκος του πεους τους χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προσκυνηστε στη μιγκ κουφαλες δεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ante re malaka pou tous eipe o simitis parte lefta na paixete sto xrimatistirio .fere mou ti dilosi tou.
    afta itan exupnades tou ponirou ellina na kanei lefta sti zoula. alla kati pio poniroi apo autous opos ta fintania barbitsiotis , boulgarakis kai deka akoma kanan ta lefta . kai to xeirotero akoma einai oti eidan to karamanli osan sotira . pou na perimenan omos oti tha tous parei kai ta sobraka.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. gianniotis,
    na ta grafis pio apla giati to pidi den ta katalabainei.
    Mono bisnes kseri kai xrimatistirio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
    ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ,ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ,ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ , ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΠΑΡ , Κ.Λ.Π ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ
    ΠΧ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΤΑΒΕΡΝΑ Η ΠΟΤΟ
    ΘΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΊΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ
    ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΡΩ??????????????
    ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ?????????????
    http://mindcup.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά,
    Γράψτε σε Ελληνικούς χαρακτήρες.
    Βαλθήκατε να μας στραβώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. foveres aristeres metarithmiseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κομπλεξικοί και ανόητοι.
    Πάρτε το χαμπάρι, ο ΓΑΠ δεν έχει ανάγκη την γνώμη σας.
    Οι προτάσεις του ξεπερνούν κατά πολύ τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια που μπορούν να κάνουν οι φτηνοί φανατικοί προπαγανδιστές.

    Οι προτάσεις του είναι "ισχυρά μηνύματα" που κανείς δεν μπορεί να τα διαστρευλώσει.

    Οτι μαλακία και να γράψετε ο κόσμος, μαθαίνει ποιός ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα της χώρας και δίνει απαντήσεις σ'αυτά.

    Η δύναμη της παρέμβασης είναι τόσο ισχυρή, που όπως στην περίπτωση του Ταμείου αλληλεγγύης των γενεών, η Κυβέρνηση θ'αναγκαστεί να την υιοθετήσει και ταυτόχρονα ο κόσμος θα ξέρει ότι στην πραγματικότητα κυβέρνηση είναι ήδη το ΠΑΣΟΚ.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία όλα αυτά που λέει ο γιώργος.Επί 20 χρόνια όμως που κυβέρνησε η πασοκάρα πόσες χιλιάδες συμπολίτες μας χάσανε τα σπιτάκια τους από τις τράπεζες?Και λίγη αυτοκριτική ρε παιδιά.Το κράτος είναι τστσά των τραπεζών.Παράνομες οι προμήθειες παράνομοι οι όροι και παρόλα αυτά παράνομα οι τράπεζες εισπράτουν .Το κράτος ανέχεται την κατάλυσή του από τους τραπεζίτες και τους χαρίζει εκατομμύρια ευρώ δικά τους χρέη.4.000.000.000 ευρά με το νέο ασφαλιστικό πχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ





    ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟΣ





    ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η απάντηση σε όλα τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για να μπορέσει να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας από τη λεηλασία των πάντων από τη δεξιά, είναι η αταλάντευτη ενότητα που θα ξεκινάει από τη κορυφή και θα καταλήγει στη βάση του.

    Οι εχθροί του ΠΑΣΟΚ μετέρχονται κάθε είδους συκοφαντία ,πολιτική αλητεία και τέχνασμα για να σπιλώσουν τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.

    Το αποτέλεσμα της κρίσης στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται στο ότι η ΝΔ δεν υπολογίζει καν την αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και διαλύει τα πάντα, αλλά τρέμει στην ιδέα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διακηρύξει ότι όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα βάλει φυλακή όλους τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος ανεξαρτήτως χρώματος θα δημεύσει τις περιουσίες τους, και ο νόμος θα ισχύει για όλους ανεξαρτήτως τους Έλληνες με τους ίδιους όρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το έχω ξαναγράψει, τα παιδιά των δικαστικών που δεν βρίσκουν δουλειά δίπλα στους γονείς τους , βολεύονται στα τραπεζικά ιδρύματα.Ετσι εξασφαλίζονται και αυτά και οι τραπεζίτες, έχετε δει ποτέ δικαστική απόφαση κατά τραπεζών ποτέ σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να κανω μια ερωτηση προς τους Ο.Φ.Α(ΟΠΟΥ ΦΗΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ) μαλκς που ψηφιζουν ακομα ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ σε 20 ΧΡονια εξουσιας εφαγε να κονδυλια τις Ε.Ε και εκτισε οι βουλευτες του κανι μικρα σπιτακια (παπανδρεου)γιατι δεν ειχαν λεφτα ειχαν αφηεροθει στη χορα και ποιο πηγεναν οικονομικα ταξιαδια στο εξοτερικο στο Παρισι?


    επισης ποιοσ 20 χρονια γαμισε το ασφαλιστικο τα κονδυλια για δημοσςια υγεια και ποιοσ πηδηξε και τελος ΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥ ΤΟΚΟ΅3-5 φορεσ μονο ποιο υψηλα απο ολη την αλλη ευρωπη


    ΚΑι εροτηση για τουσ δεξιος ΝΔ ποις 4 χρονια τα ξυνει σε ενα γραφειο και γαμαει με την ιδια τακτικη τα χρηματα του λαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. bre gia pion ktypa h kampana?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. gia na min mperdevomaste, apo to 74 eixame 14 xronia nd kai 18 pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΑΚΑΤΑ: Η σημερινή συζήτηση στην Βουλή είναι ΤΟΜΗ στην πολιτική ζωή

    Αν η αντιπαράθεση της Αντιπολίτευσης στο ζήτημα του Ασφαλιστικού, απετέλεσε την μεγάλη τομή στον πολιτικό διάλογο στην χώρα, την αφετηρία "ανανοηματοδότησης" των πολιτικών εκφράσεων του λαού,την αρχή της αμφισβήτησης της μηντιοπροωθούμενης στρεβλής εκπροσώπησης, η σημερινή συζήτηση, ασφαλώς θεμελιώνει με καθοριστικό τρόπο τις νέες αναφορές και τις νέες ταυτότητες, που θα αποτελούν ταυτότητες "αναφοράς" των ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    Διότι στην πραγματικότητα, μετά τις ακλογές του Σεπτεμβρίου, έχουμε ένα ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ, έναν ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ και τουλάχιστον ένα ΚΚΕ σε νέο ρόλο.

    Η σημερινή παρουσία του ΓΑΠ, αλλά και η παρουσία του Αλαβάνου, έστειλαν νέα στοιχεία στον διάλογο στην Κεντροαριστερά.
    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φαίνεται πως η ληστεία συνεχίζεται ή τα κλεμένα δεν τέλειωσαν, γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί η παρουσία σε τούτο το θέμα τόσων ανοητευόντων παπαγάλων του Ρουσώ που μιλάνε για άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και για άρρητα ρήματα , για τα τακούνια της κυρα Κατίνας και του γερο μπότη!
    Δεν ντρέπεστε βρε μικρομυαλάκηδες που για δυο ευρουλάκια γινόσαστε ρεζίλι; Ή μήπως σας έχουν εξαρτημένους και δεν μπορείτε αλλιώς; Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΥ!!

    και

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καιρό τώρα «διενεργώ» από μόνος μου ένα σκεπτισμο, γύρω από τους προβληματισμούς που έχει ο καθένας από εμάς από την καθημερινή του ζωή, τις συζητήσεις και τις συναναστροφές του, εστιάζοντας περισσότερο στο «γιατί;» υπάρχουν «αυτά» τα καθημερινά προβλήματα, τι τα προκαλεί και πως νομίζει ο καθένας πως μπορούν να αντιμετωπιστούν.Θέλω να συλλέξω, αλλά κυρίως, να συζητήσουμε, εδώ, μεταξύ φίλων, και κάθε άλλου ενδιαφερομένου τους προβληματισμούς μας για την κοινωνική και μόνο (ας αφήσουμε προς το παρόν την πολιτική απ’ έξω, θα την τιμήσουμε δεόντως μίαν άλλη φορά...) κατάσταση της χώρας, των διαπροσωπικών σχέσεων και τι είναι τέλος πάντων αυτά που μας προβληματίζουν, τι φταίει και η ζωή μας είναι δύσκολη, πιεσμένη και πως μπορούμε να το διορθώσουμε (ο καθένας πάντοτε από την μεριά του, βάζοντας κάθε μέρα ένα λιθαράκι καλής θέλησης, υπομονής και ανοχής στα άπειρα «κακά της μοίρας μας»...).
    sotiris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το γελιο ειναι οτι αυτες τις προτασεις ο αλλος τις εχει κανει στην πραξη ηδη,οπως πανωτοκια, να μη γινεται πλειστηριασμος για οφειλες μεχρι 10000 ευρω,για τους αγροτες,κλπ..οποιος ειδε βουλη γελαγε με τα χαλια του γιωργακη..τιμητες τωρα αυτοι που εδωσαν τη χωρα σε 5 μαγαζια με τους μαθηματικους τυπους..ουστ ρεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!!!!
    Αν θίξει και τα άλλα 2 μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που γονατίζουν τον κοσμάκη, την λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, στ'αρχίδια μας και το Μακεδονικό και η ΝΔ και ο Τσίπρας.
    Με 60% θα βγεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. mpravo GIORGO

    THELOUME TON PAPANDREOU PROTHYPOURGO SYNTOMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΒΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

    ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΙΛΛΗΣΗΣ...ΜΑΖΙ ΚΛΕΒΑΝ ΟΛΟΙ ...
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ!!ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
    Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ! ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΕΣ  ΜΥΝΗΣΕΙΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ !!
    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

    Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&;article_id=739549

    «Η εισαγγελέας ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

    ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
    Alpha Ειδήσεις
    Σε Βάθος
    Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
    Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

    1.3.2008
    Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου

    http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&;news_id=28450

    Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

    Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

    Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
    ----------------
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!
    http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=106767#106767
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
    http://www.indymedia.org/en/2008/04/904323.shtml

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ POY DEN TON GNVRIZOYME - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
    ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩσ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ...
    Ομως ο λαος στηριζει τη δημοκρατια...
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. //

    ΣΤΆ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ, ΓΙΑ ΤΙ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    Η ΓΑΜΗΝΜΕΝΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠ'ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ ...



    //

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μπρε Γιωργακη, τζιερι μ' αμα χρωσταω 20000 € και δεν πληρωνω, να μην μου παιρνουν το σπίτι?Και απο που θα τα παρει η Τραπεζα??Απο τον κ. Πούλο??Θα αυξησει τα επιτοκια δανεισμού και θα τα παρει απο τους καλοπληρωτες ενω εσυ θα αμειβεις τους μπαταχτσηδες.Να σε χαιρονται αυτοί που σου εδωσαν πτυχιο, χαϊβανι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για να μάθης αγαπητέ shkat, πρέπει να ψάξης με ποιόν ζευγάρωσε η μάνα σου και βγήκες "ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ", οπότε πρέπει να λύσης το πήδημα της πουτάνα σου της μάνα σου, που μάλλον σε "τσούζει" και μετα ξαναμηλάς!!
    Κατάλαβες βρε μπάσταρδο "μαλακομπουκομα"???
    Αν μαλάκα η μάνα σου είναι "γκαλντεριμιτζού" και τι βγάζεις εσύ βίζιτα, εμείς τι φταίμε???
    Αντε πάρε μας μια πίπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση