GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ακόμη καταγγελία...

...για την VODAFON . Από τον Βασίλειο Ι. Βάρσο . Στις 8/3/08 κάνοντας μερική χρήση, σχετικής επιδότησης, πήρε η Γυναίκα μου από κατάστημα ...

...για την VODAFON
.
Από τον
Βασίλειο Ι. Βάρσο
.
Στις 8/3/08 κάνοντας μερική χρήση, σχετικής επιδότησης, πήρε η Γυναίκα μου από κατάστημα της VODAFON μία καινούργια συσκευή κινητού τηλεφώνου μάρκας NOKIA.
Το τηλέφωνο είχε τεχνικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να φορτιστεί η μπαταρία του.
Το πήγαμε με απορία, την μεθεπόμενη στο κατάστημα αγοράς (Κηφισιά οδός Κασσαβέτη). Εκεί ήλεγξαν την τοποθέτηση της κάρτας και αποφάνθηκαν ότι όλα είναι καλά και θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Σε νέα μας προσπάθεια να το φορτίσουμε, αυτό παρέμεινε και πάλι χωρίς αντίδραση.
Κατόπιν των ανωτέρω και εντός 6 ημερών από την αγορά του τηλεφώνου, γιατί μεσολάβησε και η ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ξαναπήγαμε το προβληματικό τηλέφωνο, φυσικά στην αρχική του συσκευασία, στο κατάστημα αγοράς. Εκεί αφού προσπάθησαν να το φορτίσουν με νέο φορτιστή ανεπιτυχώς, ζητήσαμε την αντικατάσταση του με νέο, σύμφωνα με τις διακηρύξεις της εταιρείας περί εγγυήσεως των συσκευών.
Το κατάστημα αρνήθηκε και ζητούσε να υπογράψουμε ένα γενικό έντυπο που αφορούσε παράδοση της συσκευής για έλεγχο (servis) με μία σελίδα όρους, λέγοντας μας ότι σε 10 – 15 ημέρες, θα είχαμε απάντηση. Τέτοιου είδους μεθόδευση, ήταν για μας απαράδεκτη και φυσικά αρνηθήκαμε,
Σε επανειλημμένα παράπονα που διατυπώσαμε στα κεντρικά της εταιρίας στο τηλέφωνο 13830 από 15/3/08 στις υπαλλήλους Β. Παπαδάκη και Β. Λαδά Είχαμε μία παρελκυστική αντιμετώπιση που κράτησε 15 ημέρες και η οποία κατέληξε τελικά να παραδώσουμε την καινούργια αχρησιμοποίητη συσκευή για servis η οποία μας παρεδώθει σήμερα 15/4/08 επισκευασμένη.
Εν κατακλείδι, έτσι αντιλαμβάνεται η VODAFON σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος καινούργιας συσκευής, την αντικατάστασή της, εφ όσον της επιστραφεί εντός 6 ημερών στην αρχική της συσκευασία.

-----------------------------------------------------------

16 σχόλια

  1. ΜΟΝΟ Η VODAFONE, ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ πήρα από το Πλαίσιο ένα DVD Recorder, φθηνό είναι η αλήθεια, στις 26-3-08. Επειδή μένω κοντά σε λιγότερο από μία ώρα και αφού διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει (νεκρό), το επέστρεψα. Σήμερα, 16-4-08 δεν έχω ακόμα νέα του. ''Είναι στην αντιπροσωπεία''. Πάντως από το Πλαίσιο δεν έχω κανένα παράπονο, ότι πρόβλημα μου παρουσιάστηκε στο παρελθόν λύθηκε πολύ γρήγορα. Ελπίζω να μην προοιωνίζει αυτό το γεγονός αλλαγή πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EPREPE NA KATATHESIS EPITOPOU MINISI GIA APATH, EGO MOLIS SIKOSA TO TILEFONO KALONTAS TO 100, DEN PROLABA OUTE NA OLOKLIROSO THN FRASI MOU KAI ME DIKAIOSAN! APATI = AUTOFORO, MONO AUTO TOUS EIPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nα εύχεσαι να μην μπείς σε κανένα ελαττωματικό αεροπλάνο, τραίνο, βαπόρι. Τώρα, για ένα τηλέφωνο που μπορείς να το αντικαταστήσεις με 50-60 ευρώ, ... εν τάξει δίκιο έχεις κι αν έχεις τα κουράγια προχώρησε με μηνύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεστε ακόμη και δεν καταθέσατε ακόμη αγωγή. Με ανοχές όπως η δική σας διατηρούνται τέτοιες συμπεριφορές. Αναρωτιέμαι αν εσείς είστε χειρότεροι από τη Vodafone, είστε συνεργοί. Έτσι κοροϊδεύουν και ταλαιπωρούν κόσμο, όχι μόνο η Vodafone αλλά και όλοι οι όμοιοί της, με τέτοιες αρρωστημένες ανοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "κάνοντας μερική χρήση, σχετικής επιδότησης"

    Αγόρασες κινητό τηλέφωνο με επιδότηση? ποιος επιδοτεί και πόσο, λέω να πάρω κι γώ κανένα... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτη ειναι η πολιτικη της NOKIA δηλαδη της ALPHACOPY. Σε οποιαδηποτε εταιρια και αν πηγαινες με τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ το ιδιο ακριβως θα σου λεγανε. Εχω την ιδια εμπειρια με το ΓΕΡΜΑΝΟ πριν τον αγορασει ο ΟΤΕ. Ολες οι εταιριες στελνουν τα ΝΟΚΙΑ για επισκευη αμεσως στην ALPHACOPY και γι'αυτο η αναμονη ειναι το λιγοτερο 10-15 ημερες.
    Τωρα οσο για αυτους που προτεινουν αγωγες, μυνησεις ας διαβασουν το χαρτι της εγγυησης για να δουν οτι την εγγυηση για το ΝΟΚΙΑ δεν τη δινει ουτε η VODAFONE ουτε η WIND ουτε η COSMOTE αλλα η ALPHACOPY. Οποτε αδικος κοπος.

    Μαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παλληκαρια, στα σοβαρα νομιζετε οτι ζειτε στο Αμερικα? Για ψυλλου πηδημα νομιζετε οτι μπορειτε να κανετε μηνυσεις και αγωγες? Νομιζετε πως ζειτε σε Αμερικανικο σηριαλ? Για ξεκαβαλληστε λιγο το καλαμι σας, γιατι εκει ψηλα φυσαει και θα κρυωσετε !!!
    Δε βλαπτει το μετρο! Το αντιθετο θα ελεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ??????????????????????????


    "Αυτη ειναι η πολιτικη της NOKIA δηλαδη της ALPHACOPY. Σε οποιαδηποτε εταιρια και αν πηγαινες με τηλεφωνο ΝΟΚΙΑ το ιδιο ακριβως θα σου λεγανε. Εχω την ιδια εμπειρια με το ΓΕΡΜΑΝΟ πριν τον αγορασει ο ΟΤΕ. Ολες οι εταιριες στελνουν τα ΝΟΚΙΑ για επισκευη αμεσως στην ALPHACOPY και γι'αυτο η αναμονη ειναι το λιγοτερο 10-15 ημερες.
    Τωρα οσο για αυτους που προτεινουν αγωγες, μυνησεις ας διαβασουν το χαρτι της εγγυησης για να δουν οτι την εγγυηση για το ΝΟΚΙΑ δεν τη δινει ουτε η VODAFONE ουτε η WIND ουτε η COSMOTE αλλα η ALPHACOPY. Οποτε αδικος κοπος.

    Μαριος

    16 Απρίλιος 2008 11:59 μμ


    ΛΑΘΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΚΑ.

    ΝΟΚΙΑ:

    http://asp06.photoprintit.de/microsite/11299/terms.php?PHPSESSID=538fe1dd1f6d72e99346e491155a1802

    Η VODAFONE BEBAIA ΣΤΟ ONLINE SHOP ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 4 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:






    Όροι Χρήσης



    Όροι χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος Vodafone
    1. Εισαγωγή
    2. Όροι της σύμβασης
    3. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα
    4. Περιορισμός ευθύνης
    5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
    6. Ευθύνη Χρήστη
    7. Ασφάλεια
    8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
    9. Προϊόντα
    10. Εγγραφή νέου μέλους
    11. Παραγγελίες
    12. Τρόποι Πληρωμής
    13. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής
    14. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για νέους συνδρομητές
    15. Εγγύηση
    16. Πολιτική αντικατάστασης ελαττωματικών συσκευών
    17. Πολιτική αντικατάστασης Vodafone Mobile Connect
    18. Service κινητών τηλεφώνων

    1. Εισαγωγή

    Το vodafone-shop.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ανώνυμη εταιρεία «VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ» με δ.τ. «VODAFONE - PANAFON", που εδρεύει στο Χαλάνδρι, Τζαβέλλα 1-3, με ΑΦΜ 094349850 και ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών, τηλ. 210-6160000 (στο εξής VODAFONE). Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Vodafone το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.vodafone-shop.gr Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση της.
    top


    2. Όροι της σύμβασης

    Η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε αλλαγή μέσω από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.



    3. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

    H Vodafone δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο site, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα του vodafone-shop.gr όσο και των παρεχομένων απ' αυτό υπηρεσιών. Ειδικότερα : Η Vodafone δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή στοιχεία που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.
    top


    4. Περιορισμός ευθύνης

    Η VODAFONE δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (και δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παραγράφου 9. «Επιστροφή προϊόντος») Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Vodafone-shop.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Vodafone-shop.gr παρέχει το Περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της VΟDAFONE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
    top


    5. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

    Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της Vodafone και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. 5.2 . Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Vodafone-shop.gr ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το Vodafone-shop.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστιά σήματα του Vodafone-shop.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
    top


    6. Ευθύνη Χρήστη

    Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodaofone για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 2. πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες
    top


    7. Ασφάλεια

    Η Vodafone αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
    * Ασφάλεια
    * Κρυπτογράφηση Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
    * Απόρρητο Συναλλαγών Ασφάλεια

    Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της Vodafone επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

    Αναγνώριση Πελάτη

    Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τα: username & password, για τη δική σας ασφάλεια, το σύστημα σας υποχρεώνει να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password).Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας ,άλλιως το κατάστημα της Vodafone δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια. Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους. Εάν είστε κάτοχος Σταθερής Διεύθυνσης IP (Static IP address), η Vodafone σας δίνει, προαιρετικά, τη δυνατότητα να την δηλώσετε, ώστε να χρησιμοποιείται μαζί με το username και το password για την αναγνώριση σας, παρέχοντάς σας κατ' αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Στην περίπτωση αυτή, παράλληλα με το username και το password, το σύστημα θα ελέγχει πλέον και την IP address που χρησιμοποιείτε τη δεδομένη στιγμή για την πρόσβασή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone. Εάν αυτή είναι διαφορετική από εκείνη που έχει δηλωθεί κατά τη στιγμή της καταχώρησής σας, το σύστημα δε θα σας αναγνωρίζει.

    Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

    Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

    Αυτόματη Αποσύνδεση

    Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 30 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone.

    Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

    Η πρόσβαση στα συστήματα της Vodafone (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/επισκέπτες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρίας.

    Κρυπτογράφηση

    Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της Vodafone κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser σας τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της Vodafone αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της Vodafone, σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

    Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)

    Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το σύστημα σας υποχρεώνει να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) την πρώτη φορά που θα καταχωρήσετε τους κωδικούς σας (Εισόδου και Ασφαλείας), για τη δική σας ασφάλεια. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

    Απόρρητο Συναλλαγών

    Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στη Vodafone είναι εμπιστευτικές και η Vodafone έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

    1. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

    2. Η Vodafone δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

    3. Στην περίπτωση που η Vodafone χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

    4. Mπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

    5. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
    top


    8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

    Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Vodafone-shop.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες Vodafone, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Vodafone-shop.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Vodafone-shop.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία του Vodafone-shop.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Vodafone-shop.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.
    top


    9. Προϊόντα

    Ο πελάτης ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα απο ανάλογες λεκτικές ενδείξεις. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνονται προϊόντα διαθέσιμα και προϊόντα με την ένδειξη «περιορισμένη διαθεσιμότητα». Επίσης οι διάφορες προσφορές προϊοντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

    Επιστροφές προϊόντων με χρέωση της VODAFONE

    Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της Vodafone μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εξής περιπτώσεις:

    1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες λανθασμένα και με υπαιτιότητα της Vodafone πουλήθηκαν προϊόντα (λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π .Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης αφού έχει παραλάβει. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση.

    2. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με υπαιτιότητα της Vodafone πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ. λ. π.).Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη, τότε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δε θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν για αντικατάσταση και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία / αγορά.

    3. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και η εγγύηση έχει δοθεί από την Vodafone και όχι από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του. Στις περιπτώσεις αυτές εμπίπτουν τα προϊόντα που παράγονται από την εταιρεία (πακέτα σύνδεσης), ορισμένα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση.

    4. Οι κατασκευάστριες εταιρίες ορίζουν 12μηνη εγγύηση για τα original αξεσουάρ και 24μηνη για τα Vodafone και των άλλων προμηθευτών από την ημερομηνία αγοράς κατά την οποία ο πελάτης αγόρασε το προϊόν (εξαιρούνται οι μπαταρίες). Όλες οι μπαταρίες θα έχουν εγγύηση για 3 μήνες από την ημερομηνία αγοράς με την προϋπόθεση ότι δεν ανάβει καθόλου η συσκευή και δεν έχει καθόλου ισχύ. Στην περίπτωση που η διάρκεια αναμονής της μπαταρίας είναι μειωμένη δεν γίνεται αντικατάσταση.


    Για όλες τις περιπτώσεις (εκτός της 4) το χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν μπορεί να παρατείνεται πέραν των 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη αγοράς η οποία θα αναφέρει την ημερομηνία αγοράς.

    Για τις περιπτώσεις 1 & 3 τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, ενώ για την 2 περίπτωση πρέπει να είναι στην κατάσταση στην οποία παραδόθηκε στον πελάτη. Στις περιπτώσεις (1, 3 & 4) όπου τα προϊόντα δεν επιστραφούν σε άριστη κατάσταση, τότε η εταιρία δεν θα προβεί σε αντικατάσταση.

    Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

    Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων από τον ίδιο τον πελάτη στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα, στο οποίο βρίσκεται η έδρα του ΗΚ, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Vodafone. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Σε περίπτωση που ο πελάτης την ίδια ημέρα που του έγινε η παράδοση του προϊόντος δεν είναι ικανοποιημένος για προσωπικούς λόγους (π.χ. εμφάνιση συσκευής, χρώμα κ.ο.κ.) θα μπορεί να το αντικαταστήσει εφόσον:

    α. Επικοινωνήσει την ίδια μέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

    β. Δεν έχει χρησιμοποιήσει την συσκευή .

    γ. Δεν έχει χάσει κάποιο από τα έγγραφα.

    δ. Επιλέξει συσκευή η οποία έχει μεγαλύτερο κόστος από την συσκευή που επιθυμεί να αντικαταστήσει και να πληρώσει τη διαφορά.


    Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιτρέπονται οι αντικαταστάσεις εμπορευμάτων.
    top


    10. Εγγραφή νέου μέλους

    Πως μπορώ να γίνω μέλος του Vodafone-shop

    Στην αρχική σελίδα του site πατώντας "Είσοδος" μεταφέρεστε στην σελίδα εγγραφής και εισόδου στο ηλεκτρονικό μας καταστήμα. Επιλέγεται μια από τις τρεις διαθέσιμες φόρμες εγγραφής ανάλογα με το αν "Δεν είσαστε πελάτης Vodafone" αν "Είσαστε πελάτης Vodafone με συμβόλαιο" ή αν "Είσαστε πελάτης Vodafone καρτοκινητής τηλεφωνίας" .
    Συμπληρώνοντας την πρώτη φόρμα αν "Δεν είσαστε συνδρομητής της Vodafone" αποκτάτε πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επιλέγοντας το Επιθυμητό Όνομα Πρόσβασης και Επιθυμητό Κωδικό Πρόσβασης σας.
    Συμπληρώνοντας τη δεύτερη φόρμα αν "Είσαστε συνδρομητής της Vodafone με συμβόλαιο" ή την τρίτη φόρμα αν "Είσαστε συνδρομητής πελάτης Vodafone καρτοκινητής τηλεφωνίας" και επιλέγοντας μόνο την εγγραφή σας στο On line Shop της Vodafone χρησιμοποιείτε ως Όνομα Πρόσβασης τον αριθμό του κινητού σας. Ο κωδικός πρόσβασης (password) σας αποστέλετε με sms στον αριθμό κινητού που έχετε καταχωρήσει μέσα στο επόμενο λεπτό, ώστε να αποκτήσετε πλήρη και άμεση πρόσβαση σε όλες τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
    Ο κωδικός αυτός είναι προσωρινός και για λόγους ασφαλείας, σας ζητείτε άμεσα η αλλαγή του με την πρώτη είσοδο σας στην εφαρμογή, επιλέγοντας τον κωδικό πρόσβασης της αρεσκείας σας.
    Επιπλέον μέσα από την ίδια σελίδα μπορείτε να αιτηθείτε την εγγραφή σας και στην ηλεκτρονική εφαρμογή της «Εξυπηρέτησης Πελατών» (e-care). To E-Care είναι εφαρμογή ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων εξυπηρέτησης από το Συνδρομητή προς τη VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ
    Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας και την απόκτηση Κωδικού Πρόσβασης στην εφαρμογή E-care είναι απαραίτητα τα παρακάτω:
    1. Η εκτύπωση της αίτησης που εμφανίζεται μετά την συμπλήρωση των στοιχείων σας.
    2. Η επίσκεψή στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα της αλυσίδας Vodafone (Vodafone Shop), έχοντας μαζί την αίτηση που εκτυπώσατε και το γνήσιο (όχι φωτοαντίγραφο) Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητάς σας.
    Κατόπιν της επισκέψεως σας σε κάποιο από τα καταστήματα της αλυσίδας Vodafone και αφού υπογράψετε και παραδώσετε στο κατάστημα την αίτηση εγγραφής, θα λάβετε, εντός 5 εργάσιμων ημερών, μέσω SMS τον Κωδικό Πρόσβασης στην υπηρεσία e-Care.




    Τι γίνεται εάν ξεχάσω το password στο Vodafone-shop

    Εάν "Δεν είσαστε πελάτης Vodafone" και ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης, προκειμένου να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε θα πρέπει να μας στείλετε e-mail με το ονοματεπώνυμο σας στη διεύθυνση eshop.gr@vodafone.com.
    Εάν "Είσαστε πελάτης Vodafone με συμβόλαιο" ή αν "Είσαστε πελάτης Vodafone καρτοκινητής τηλεφωνίας" στην σελίδα εγγραφής και εισόδου στο ηλεκτρονικό κατάστημα και συγκεκριμένα στην πρώτη επιλογή του μενού αριστερά "Είσοδος" υπάρχει link "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" Πατώντας σε αυτό το link σας ζητείτε να συμπληρώσετε τον αριθμό του κινητού σας. Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα ο κωδικός πρόσβασης σας αποστέλλετε στον αριθμό που έχετε δηλώσει.

    Πως μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά στοιχεία

    Χρησιμοποιώντας την επιλογή "Ο λογαριασμός μου" και εν συνεχεία "Το προφίλ μου". και αφού συμπληρώσετε το όνομα και τον κωδικό χρήστη για την εισαγωγή σας στο σύστημα μπορείτε να αλλάξετε μέρος των προσωπικών σας στοιχείων (για λόγους ασφαλείας). Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές θα κάνετε κλικ στο Link "Συνέχεια".
    top


    11. Παραγγελίες

    Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

    Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες και πραγματοποιούνται αποστολές μόνο εντός του Ελλαδικού χώρου. Οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε εργάσιμο οκτάωρο (9:00πμ - 17:00μμ) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.
    Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ).Το Vodafone-shop.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του εμπορεύματος από το κατάστημα Vodafone , το τίμημα το οποίο ανεγράφετο στους οικείους τιμοκαταλόγους γι' αυτό το προϊόν κατά το χρόνο παραγγελίας.

    Επιβεβαίωση της παραγγελίας
    Μετά την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail (στην από εσάς υποδειχθείσα ηλεκτρονική διεύθυνση) ή / και τηλεφώνου για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

    Ακύρωση παραγγελίας

    Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο όσο είναι σε κατάσταση "εκκρεμή". Μπαίνοντας στο site στο πεδίο "Παραγγελίες" μπορείτε πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο "Ακύρωση" να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας σας.

    Τροποποίηση παραγγελίας

    Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δε μπορούν να γίνουν αλλαγές. Εφόσον επιθυμείτε κάτι τέτοιο θα πρέπει να προβείτε σε ακύρωση της παραγγελίας, (όσο είναι σε κατάσταση εκκρεμή) και να επιλέξετε εκ νέου τα προϊόντα.

    Παρακολούθηση παραγγελίας

    Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας, μέσω των ενημερωτικών e-mail που λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία σας αλλάζει στάδιο (επεξεργασία - αποστολή- ολοκλήρωση- απόρριψη- ακύρωση). Επίσης και μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει αντίστοιχο πεδίο "Παραγγελίες", στο οποίο μπαίνoντας και δίνοντας τους κωδικούς σας (username και password), μπορείτε να ενημερωθείτε για το στάδιο της παραγγελίας σας, ανά πάσα στιγμή.


    Διαθεσιμότητα προϊόντων

    Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.

    Παραλαβή παραγγελίας

    Στην περίπτωση που ο αιτών την παραγγελία (παραλήπτης) και o αγοραστής είναι διαφορετικά πρόσωπα για την παράδοση του προϊόντος απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων.
    Στην περίπτωση αγοράς με χρέωση πιστωτικής κάρτας, κατά την παραλαβή του προϊόντος απαιτείται επίδειξη της πιστωτικής κάρτας του αγοραστή στον ταχυμεταφορέα.
    top


    12. Τρόποι Πληρωμής

    Μέσω Πιστωτικής κάρτας

    Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας Visa, Mastercard, American Express και Diners.

    Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση διαφορετικού αγοραστή και διαφορετικού κατόχου κάρτας, απαιτείται ειδική επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα εξουσιοδότηση του κατόχου προς τον αγοραστή για χρήση της κάρτας του.
    * Σε κάθε περίπτωση αγοράς, η αποστολή της εξουσιοδότησης με fax θα πρέπει να προηγείται των άλλων διαδικασιών. Η πρωτότυπη εξουσιοδότηση παραδίδεται στο courier μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά περίπτωση.
    * Στην περίπτωση αγοράς κινητού με σύνδεση η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση του πιστωτικού ελέγχου και πριν την αποστολή της συσκευής και της προς υπογραφή αίτησης στον πελάτη.

    Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση

    Έχετε την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας.
    Και στους δύο τρόπους πληρωμής έχετε την δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.
    top


    13. Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

    Χρόνος παράδοσης

    Η παράδοση γίνεται μέσα στις 2-4 επόμενες εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχετε ενημερωθεί, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

    Τρόπος παράδοσης

    Ο μοναδικός τρόπος παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας είναι μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.(Courier)

    Έξοδα αποστολής

    Για παραγγελίες συσκευών με νέα σύνδεση στο δίκτυο Vodafone δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 150, και για παραγγελίες αξεσουάρ συνολικού κόστους ίσου ή μεγαλύτερου των € 50, επίσης δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Για παραγγελίες άλλων προϊόντων του e-shop ή αξίας μικρότερης των προαναφερθέντων ποσών, επιβαρύνεστε με ένα από τα εξής ποσά:
    Για την περιοχή της Αττικής
    Χρέωση με ΦΠΑ για εξόφληση με ή χωρίς αντικαταβολή: 4,20 €
    Για την περιοχή της επαρχίας + Θεσσαλονίκης
    Χρέωση με ΦΠΑ: 3,14 €
    Χρεώσεις με ΦΠΑ για εξόφληση με αντικαταβολή: 6,62 €
    Για δυσπρόσιτες περιοχές στην επαρχία
    Χρέωση με ΦΠΑ: 14,14 €
    Χρεώσεις με ΦΠΑ για εξόφληση με αντικαταβολή: 17,62 €
    top


    14. Απαιτούμενα δικαιολογητικά για νέους συνδρομητές

    Τα δικαιολογητικά σύνδεσης που θα πρέπει να προσκομίζονται, είναι:

    Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας

    Δελτίο ταυτότητας από ελληνική αρχή (Αστυνομία, Σώματα Ασφαλείας, Στρατός)
    ή
    Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς
    ή
    Διαβατήριο (σε ισχύ)
    ή
    'Αδεια οδήγησης αυτοκινήτου ή δικύκλου που να έχει εκδοθεί στην Ελλάδα

    Αποδεικτικό Διεύθυνσης Κατοικίας/Αποστολής Λογαριασμών

    Εκκαθαριστικό του εκάστοτε τρέχοντος ή αμέσως προηγούμενου οικονομικού έτους
    ή
    Δήλωση φορολογίας εισοδήματος (μηχανογραφημένη) τρέχοντος ή προηγούμενου οικονομικού έτους
    ή
    Μηχανογραφημένα τέλη κυκλοφορίας τρέχοντος οικονομικού έτους
    ή
    Μηχανογραφημένη φορολογική ενημερότητα (σε ισχύ) ή 'Αδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου ή δικύκλου τελευταίων 2 ετών
    ή
    Λογαριασμός ΔΕΚΟ (που να αναγράφει το ΑΦΜ του πελάτη) τελευταίου τετραμήνου και εξοφλημένος.

    Πρόσθετα δικαιολογητικά

    Εξουσιοδότηση: Απαιτείται σε κάθε περίπτωση που η αίτηση συνδρομής υποβάλλεται από τρίτο πρόσωπο, για λογαριασμό του αιτούμενου συνδρομητή. Η εξουσιοδότηση γίνεται δεκτή όταν αναφέρει:

    1. Τα πλήρη στοιχεία των προσώπων υπέρ των οποίων υποβάλλονται οι αιτήσεις συνδρομής.

    2. Τα πλήρη στοιχεία των προσώπων που εξουσιοδοτούνται.

    3. Συγκεκριμένα το σκοπό για τον οποίο παρέχεται η εξουσιοδότηση, δηλαδή ότι χορηγείτε προκειμένου να υποβληθεί αιτήση συνδρομής για παροχή συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας από τη Vodafone.

    4. Να φέρει σφραγίδα επιβεβαίωσης του γνήσιου των υπογραφών των προσώπων που παρέχουν τις εξουσιοδοτήσεις.

    Η θεώρηση του γνήσιου των υπογραφών, γίνεται από οποιαδήποτε Δημόσια Αρχή (Δήμο, Αστυνομία, Σώματα Ασφαλείας, Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών), οποιαδήποτε Τράπεζα καθώς και από Δικηγόρους και Συμβολαιογράφους.

    Για όσους δεν είναι Έλληνες υπήκοοι, απαιτούνται τα παρακάτω αποδεικτικά ταυτοπροσωπίας (τα αποδεικτικά διεύθυνσης και οικονομικά στοιχεία παραμένουν όπως ισχύουν για όλους τους ιδιώτες):

    Διαβατήριο (σε ισχύ) ή Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού (σε ισχύ)
    ή
    Άδεια Παραμονής ή Κάρτα Εργασίας ανεξαρτήτως ημερομηνίας λήξης χωρίς αποδεικτικό κατάθεσης αίτησης ανανέωσης στη Νομαρχία.

    Απαιτούμενα δικαιολογητικά για ήδη συνδρομητές
    Αν ο αιτούμενος διαθέτει άλλη ενεργή σύνδεση και ζητά πρόσθετη σύνδεση (επέκταση), τα δικαιολογητικά μπορούν να μειωθούν σε:
    Εφ' όσον δεν αλλάζουν τα σταθερά στοιχεία ή ο τρόπος πληρωμής σε σχέση με τις άλλες συνδέσεις του, απαιτείται μόνο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και ο τελευταίος λογαριασμός Vodafone.
    top


    15. Εγγύηση

    Σε όλα τα διαρκή εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή, τα κύρια στοιχεία της οποίας αναγράφονται στην περιγραφή του εμπορεύματος. Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Vodafone (τηλ: 13830).
    top


    16. Πολιτική αντικατάστασης ελαττωματικών συσκευών


    1. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone παρέχει τη δυνατότητα αντικατάστασης της ελαττωματικής συσκευής (D.O.A) που παρέδωσε μετά την διεκπεραίωση ηλεκτρονικής παραγγελίας.


    Mια συσκευή χαρακτηρίζεται ως DOA, όταν κατά την πρώτη της ενεργοποίηση βρίσκεται εκτός ή περιορισμένης ή περιορισμένης λειτουργίας.

    Κάποια κριτήρια όπου θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις συσκευές άμεσης αντικατάστασης (D.O.A) και είναι τα ακόλουθα:


    To προϊόν δεν πρέπει να έχει υποστεί αντικανονική χρήση όπως αυτή ορίζεται στην κάρτα εγγύησης. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν θα αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης.

    Το προϊόν πρέπει να είναι πλήρες και στην συσκευασία παραλαβής, δηλαδή στο αρχικό του πακέτο με μπαταρία, φορτιστή, εγχειρίδιο οδηγιών, CD?s, καλώδια (αν υπάρχουν), τα εσωτερικά χαρτόνια και πλαστικά και εγγύηση έτσι δηλαδή όπως αγοράστηκε από τον προμηθευτή.

    Ο αριθμός σειράς (imei) της συσκευής θα πρέπει να συμφωνεί με αυτόν του κουτιού.

    Η συσκευή και η μπαταρία δεν θα πρέπει να φέρουν σημάδια «κακής» μεταχείρισης (γραντζουνιές, χτυπήματα, σημάδια οξείδωσης από υγρά, κ.λ.π).

    Για κάθε μοντέλο υπάρχει μέγιστος αποδεκτός χρόνος ομιλίας όπου δεν θα πρέπει να ξεπερνάει κάποια λεπτά.

    Ο καταναλωτής θα πρέπει να κάνει γνωστό το αίτημά του μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία αγοράς του.
    Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν τα κριτήρια του κάθε κατασκευαστή:

    Vodafone live! Συσκευές
    Κατασκευαστής Εγγύηση Ημέρες
    από Ημ/νία αγοράς Μέγιστος αποδεκτός
    χρόνος ομιλίας (λεπτά)
    Alcatel - - -
    BenQSiemens 24 μήνες εργάσιμες 30 λεπτά ή
    1 κατά τη διάρκεια
    επίδειξης
    Inno - - -
    LG - - -
    Motorola 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά
    (Μόνο σε περίπτωση που
    δεν υπάρχει απόδειξη
    αγοράς)
    Motorola V3 - - -
    Nokia 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά
    Panasonic 24 μήνες 3 εργάσιμες 5 λεπτά
    Sagem 24 μήνες 20 εργάσιμες Απεριόριστο
    Sony Ericsson 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Samsung 24 μήνες 7 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Sharp 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Qtek - - -
    HTC V1620/1640 24 μήνες 15 ημερολογιακές Απεριόριστο
    HTC V1240 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    RIM - BlackBerry 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    VK - - -
    Vodafone 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Toshiba - - -



    Λοιπές Συσκευές
    Κατασκευαστής Εγγύηση Ημέρες
    από Ημ/νία αγοράς Μέγιστος αποδεκτός
    χρόνος ομιλίας (λεπτά)
    Alcatel 12 μήνες 7 ημερολογιακές Απεριόριστο
    BenQSiemens 24 μήνες 5 εργάσιμες 30 λεπτά ή 1 κατά
    τη διάρκεια επίδειξης
    Inno - 5 εργάσιμες Απεριόριστο
    LG 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά
    Motorola 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά
    Motorola V3 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Nokia 24 μήνες 7 ημερολογιακές 30 λεπτά
    Panasonic 12 μήνες 3 εργάσιμες 5 λεπτά
    Sagem 24 μήνες 7 εργάσιμες 5 λεπτά
    Sony Ericsson 24 μήνες 7 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Samsung 24 μήνες 7 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Sharp - - -
    Qtek 24 μήνες 14 ημερολογιακές 15 λεπτά
    HTC V1620/1640 - - -
    HTC V1240 - - -
    RIM - BlackBerry - - -
    VK 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο
    Vodafone - - -
    Toshiba 24 μήνες 28 ημερολογιακές Απεριόριστο

    Όταν έχει υπερβεί ένας από τους δύο ορισμούς, (ημέρες-χρόνος ομιλίας) παύει να ισχύει η διαδικασία D.O.A.

    2. Εάν αποδειχθεί ότι το προϊόν αποτελεί DOA, ο πελάτης δεν θα χρεωθεί τίποτα (ούτε τις αποστολές με τον courier για την παραλαβή και επιστροφή του προϊόντος). Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά και το κόστος επισκευής (όταν υπάρχει)
    3. Στην περίπτωση της ελαττωματικής συσκευής και εφόσον ισχύουν τα ανωτέρω κριτήρια, ο πελάτης θα πρέπει να έρθει σε επαφή με το προσωπικό του ηλεκτρονικού καταστήματος (με e-mail στο eshop.gr@vodafone.com).


    top


    17. Πολιτική αντικατάστασης Vodafone Mobile Connect

    1. Αν η κάρτα επιστραφεί μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες (εάν η 7η μέρα είναι αργία, η τελευταία ημέρα μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη) από την ημερομηνία αγοράς τότε θα γίνει άμεση αντικατάσταση από το ηλεκτρονικό κατάστημα με την προϋπόθεση ότι η συσκευασία του προϊόντος είναι πλήρης (manual, κουτιά, κάρτα, κλπ) και ότι το προϊόν δεν έχει υποστεί αντικανονική χρήση από τον πελάτη (στρέβλωση κάρτας, σπασμένη κεραία ή κάποιο εμφανές σημάδι παραποίησης του προϊόντος).
    2. Αν έχουν περάσει 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν μπορεί να κάνει άμεση αντικατάσταση της κάρτα. Σε αυτή την περίπτωση παραλαμβάνει το πακέτο και το στέλνει στο τεχνικό τμήμα προς έλεγχο. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε 5-7 εργάσιμες (αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο από την ημερομηνία αποστολής από το κατάστημα).

    top


    18. Service κινητών τηλεφώνων

    * Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone παρέχει τη δυνατότητα για service της συσκευής που παρέδωσε μετά την διεκπεραίωση ηλεκτρονικής παραγγελίας και εφόσον αυτό δεν θεωρείται πλέον D.O.A (σύμφωνα με τα κριτήρια και τον ανωτέρω πίνακα).


    Όροι εγγύησης κινητών τηλεφώνων

    Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια 12 ή 24 μήνες, ανάλογα με τους όρους του κατασκευαστή. Ο χρόνος εγγύησης υπολογίζεται από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ' όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι:

    1. Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας, σφραγισμένη από το κατάστημα πώλησης, με συμπληρωμένο το ΙΜΕΙ (που αποδεικνύει ότι η συσκευή που παρουσιάζει βλάβη είναι η ίδια με αυτή που αναφέρεται στο έντυπο εγγύησης), ή εναλλακτικά η απόδειξη αγοράς συσκευής όπου αναγράφεται απαραίτητα το ΙΜΕΙ.

    2. Η συσκευή θα πρέπει να μην είναι ανακατασκευασμένη, μεταχειρισμένη ή προερχόμενη από ανεξάρτητη εισαγωγή.

    3. Θα πρέπει να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής (ΙΜΕΙ ή / και Serial No.)

    4. Η βλάβη στην συσκευή, να μην είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, αμέλειας, υγρασίας, παραβίασης των ορίων λειτουργίας που θέτει ο κατασκευαστής (θερμοκρασία, τάση φόρτισης, χρήση μη εγκεκριμένων αξεσουάρ κλπ) ή άλλων εξωγενών παραγόντων.

    5. Να μην έχει γίνει ανεπιτυχής ή επιτυχής επισκευή, προσπάθεια επισκευής ή επέμβασης στο λογισμικό, (ξεκλείδωμα, αλλαγή παραμέτρων) από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

    6. Η Vodafone δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις επισκευών από τη V-SERVICES οι οποίες καθυστερήσεις οφείλονται σε αδυναμία παραδόσεως των απαραίτητων ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων από τον κατασκευαστή.

    7. Η εγγύηση δεν καλύπτει αισθητική αποκατάσταση της συσκευής.

    8. Κατά τη διάρκεια της επισκευής η Vodafone και η V-SERVICES δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή.

    Εγγύηση μετά την επισκευή

    Η εγγύηση της επισκευασμένης συσκευής συνεχίζεται κανονικά, μέχρι τη συμπλήρωση του 12/μήνου ή 24/μήνου (ανάλογα από την ημερομηνία της αρχικής αγοράς).

    1. Εάν γίνει αντικατάσταση συσκευής λόγω μή επισκευάσιμης βλάβης εντός του αρχικού χρόνου εγγύησης, ο χρόνος εγγύησης ανανεώνεται για διάστημα που ορίζει ο κατασκευαστής.

    2. Αν είχε λήξει ο χρόνος εγγύησης, τότε μετά την επισκευή, παρέχεται από το κέντρο επισκευής επιπλέον 3/μηνη εγγύηση, για τη βλάβη που επισκευάστηκε.

    3. Αν είχε λήξει ο χρόνος εγγύησης και η συσκευή αντικαταστήθηκε, επειδή η βλάβη δεν ήταν εφικτό ή προς το συμφέρον του πελάτη να επισκευαστεί, ο χρόνος εγγύησης ανανεώνεται για διάστημα που ορίζει ο κατασκευαστής.

    Λοιποί Όροι

    1. Σε περίπτωση που το κόστος επισκευής της συσκευής δεν υπερβαίνει τα € 20, η συσκευή επισκευάζεται, χωρίς προηγούμενη έγκριση του πελάτη.

    2. Η εντολή επισκευής που δίνει ο πελάτης όταν το κόστος επισκευής υπερβαίνει τα € 20, δε μπορεί να ανακληθεί, έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς η επισκευή γίνεται άμεσα.

    3. Δεν είναι εφικτή η μερική επισκευή συσκευής σε περίπτωση που διαγνωστούν περισσότερες από μία βλάβες και έστω μία από αυτές είναι σε καθεστώς εκτός εγγύησης.

    4. Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η V-SERVICES διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για τον πλήρη τεχνικό έλεγχο κάθε συσκευής. Τυχόν αμφισβήτηση της διάγνωσης μπορεί να διευθετηθεί μόνο με αποστολή φωτογραφικού υλικού του εσωτερικού της συσκευής στον πελάτη, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

    Σημειώσεις:

    * Ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραπάνω διαδικασίας μέχρι και την παραλαβή από τον πελάτη της επισκευασμένης συσκευής υπολογίζεται σε 10 εργάσιμες ημέρες.

    * Στην περίπτωση που ισχύουν τα ανωτέρω η διαδικασία μεταφοράς της συσκευής δεν επιβαρύνει τον πελάτη (αποστολές με τον courier για την παραλαβή και επιστροφή του προϊόντος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια καταγγελία στην Γραμμη καταναλωτη του ΥΠ Αναπτυξης, νομιζω 1520...
    Κανουμε ο,τι μπορουμε, εφοσον μποϋκοταζ δε μπορουμε να κανουμε...
    Δυο φορες εχω δικαιωθει κ περιμενω για τριτη...
    Πρεπει επιτελους να λειτουργουμε ως
    πολιτες-καταναλωτες και οχι σαν ραγιαδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΛΕΣΤΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΛΙΩΣ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ 90 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ Η ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ [ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Βάρσε μας, γιατί γράφεις το πόνο σου εδώ? Επειδή δεν έκαναν ότι ήθελες άμεσα?
    Για θυμήσου, σου είπαν ότι έπρεπε να ελένξει κάποιος τεχνικός τη βλάβη και την αιτία, έτσι ώστε να δουν αν προκλήθηκε από λάθος του χρήστη ή από κατασκευαστικό πρόβλημα? Μήπως?
    Χωρίς να ξέρω, υποθέτω βάσιμα ότι κάτι τέτοιο θα σου είπαν. ΕΡΩΤΗΣΗ: γιατί δεν τους κατήγγειλες? Αν το είχες κάνει και είχες δικαιωθεί, θα είχες κάθε δικαίωμα να τους εκθέσεις, ενώ τώρα απλά κλαις για την καθυστέρηση και σαν πουτάνα κωλόγρια μας τα γράφεις. Δεν είσαι συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψωνάρα είσαι για να μην πω ιδιοτελής και παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΕ ....!!!!!ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ...ΟΤΕ =ΕΓΓΥΗΣΗ ...ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΔΙ....ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ 3.15
    Φλώρε μου, πως φαίνεται ότι έτσουξε ο κώλος σου ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 3,15 μμ

    Ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Επιβεβαιώνεις απόλυτα, πως αντιμετωπίζουν, οι υπάλληλοι της VODAFON, τους βάσιμα δυσαρεστημένους πελάτες της.
    Σαν « Ψωνάρες Πουτάνες κωλόγριες »

    Ο Κόσμος ευτυχώς γνωρίζει, κρίνει και θα σας κατατάξει στην θέση που σας αρμόζει.

    Β.Ι.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση