GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση για τον Δήμο Πρέβεζας...

... Απάντηση στο δημοσίευμα, (εδώ) , της ιστοσελίδας σας: «Δίνει οικόπεδο σε ιδιώτες......ο δήμαρχος της Πρέβεζας» από τον Αρη Μίχα την 9/4...

...
Απάντηση στο δημοσίευμα, (εδώ), της ιστοσελίδας σας: «Δίνει οικόπεδο σε ιδιώτες......ο δήμαρχος της Πρέβεζας» από τον Αρη Μίχα την 9/4/2008.
Ο Δήμος Πρέβεζας από θέση αρχής είναι ενάντια στις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ) και ιδιαίτερα όταν αυτές εφαρμόζονται σε ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς, γιατί θεωρεί πως με την εμπλοκή του ιδιωτικού κεφαλαίου στην ανέγερση και λειτουργία κοινωνικών υποδομών κινδυνεύει ο Δημόσιος χαρακτήρας τους.
Η κυβέρνηση είναι εκείνη που προωθεί την ιδιωτικοποίηση στο χώρο της υγείας όπως και σε άλλους τομείς ( παιδεία, λιμάνια, ΟΤΕ κλπ ). Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν δεν είναι θα δώσει ή δεν θα δώσει ο Δήμος Πρέβεζας οικόπεδο για να ανεγερθεί το νέο Νοσοκομείο Πρέβεζας.Το ζήτημα είναι αν θα μπορέσουμε αν αλλάξουμε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης που είναι επικίνδυνη για την πορεία του Δημόσιου συστήματος υγείας.
Αυτό, βέβαια, δεν είναι σε θέση να το κάνει μόνος του ο Δήμος Πρέβεζας. Χρειάζεται Πανελλαδική αντιμετώπιση μαζί με όλους τους φορείς και τα κινήματα.Ο Δήμος Πρέβεζας δωρίζει, όπως ομόφωνα έχει αποφασίσει το Δ.Σ., το οικόπεδο στο κράτος, για να κατασκευάσει ένα Δημόσιο Νοσοκομείο ενταγμένο στο Ε.Σ.Υ., και αυτό θα το κατοχυρώσει με το συμβόλαιο δωρεάς στο οποίο θα αναφέρονται ρητά αυτοί οι όροι.
Τα σχόλια… λοιπόν είναι υποβολιμιαία και επιδιώκουν να σπιλώσουν και να χτυπήσουν τον ΣΥΝ, τον Σύριζα και τα μέλη του με κακοήθεις αθλιότητες και χυδαίες εκφράσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πολιτική αντιπαράθεση και τις διαφορετικές πολιτικές απόψεις.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
-------------------------------------------------------------

2 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση