GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Ιωαννίδης επιβεβαιώνει...

. Επιβεβαίωση των ερωτημάτων που έθεσε πριν από λίγη ώρα το Press-gr (εδώ) , μετά την ανακοίνωση του κινεζικού e-mail για το σκάνδαλο ντόπιν...

.
Επιβεβαίωση των ερωτημάτων που έθεσε πριν από λίγη ώρα το Press-gr (εδώ), μετά την ανακοίνωση του κινεζικού e-mail για το σκάνδαλο ντόπινγκ, αποτελεί η δήλωση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ο οποίος είπε ότι αν ισχύουν όσα υποστηρίζει η κινεζική εταιρεία, θα πρέπει να αποσύρει τότε όλες τις παρτίδες αυτών των σκευασμάτων που έχει διακινήσει στην αγορά...
-----------------------------------------

10 σχόλια

  1. Μια άλλη εκδοχή που πήραν τις ντόπες οι αθλητές είναι, ότι το μηχανάκι του κούριερ που έφερνε την επιστολή στην Ομοσπονδία είχε ένα ατύχημα στη Γλυφάδα και δεν πρόλαβαν να τους ειδοποιήσουν και να προσέξουν τι είδους χαπάκια θα μασήσουν.
    Γιατί εμείς μασάμε ότι μας σερβίρουν οι δικηγόροι-εκπρόσωποι και άλλοι παρατρεχάμενοι των ανεύθυνων - υπευθύνων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δευτέρα, 7 Απρίλιος 2008
    Ιδού ο καταδικασμένος και υπόδικος πρόεδρος της ΕΟΕ, ανάβει και την φλόγα! Αντί να παραιτηθεί


    Αυτός είναι ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Μίνωας Κυριακού. Πιάνει στα χέρια του την Ολυμπιακή δάδα και την Ολυμπιακή ιδέα. Είναι καταδικασμένος και υπόδικος με χρηματική εγγύηση. Δεν έχει παραιτηθεί ακόμα από την προεδρία της ΕΟΕ. Οι ηθικοί λόγοι το επιβάλουν. Από το κανάλι του χτυπάει με όποιον τρόπο μπορεί ό,τι είναι αντίθετο με τις αρχές του...Ολυμπισμού. Εκτός από τον εαυτό του. Κάνουμε λάθος; Είμαστε εμπαθείς; Να ξέρουμε.

    www.troktiko.gr

    ==================================

    ΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ

    ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΟΕ ... ?


    πείτε το καθαρά και θα μιλήσουμε μετά για εμπάθειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας λένε οτι οι αρσιβαρίστες πήραν τα αναβολικά μέσα από ένα συμπλήρωμα διατροφής, δηλαδή χάπια, στα οποία από λάθος των Κινέζων παρεισέφρυσε η επίμαχη ουσία τρενμπολόνη.

    Όμως η τρενμπολόνη χορηγείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ (ενδομυική), όχι από του στόματος. Επομένως πως είναι δυνατό να την πήραν μέσα από το συμπλήρωμα διατροφής?????

    Αναλυτικά εδώ: http://www.whitecoat.gr/news/211

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ?

    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΥΦ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η WADA


    Στην 3η τετραετία ή στην 13η...

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΥΛΗ

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μάλλον έχει διαβάσει το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΟΡΑ προς ΧΑΤΗΝΙΚΟΛΑΟΥ:
    Με ξερετε και σας ξερω θα μπορουσαμε να μιλαμε μια ωρα μαζι!!!!!!!!!

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ-ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΚΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ 'ΛΑΘΟΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολλά παραμύθια μας λέει ο δικηγόρος. Δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται περισσότερο με όλα αυτά που λέει; Δεν είμαστε και Αμερικανάκια. Καταλαβαίνουμε όλοι τι συμβαίνει στον πρωταθλητισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με ενοχλεί αφάνταστα η στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ιωαννίδη που παριστάνει τον έκπληκτό και τον αποφασισμένο κυνηγό της «ντόπας» και της αθλητικής διαφθοράς στο κυνήγι των νέων «νταβατζήδων». Αυτός ο «καθαρός», που πρωτοστάτησε στο να μη γίνεται «αντιντόπινγκ» στους καλαθοσφαιριστές, που έφερνε τους Σκοπιανούς και τους Σέρβους για Έλληνες, που στο θυμό του περηφανευότανε για αυτά που «έστηνε» και γι΄ αυτούς που τα «έπιαναν». Πώς να κυνηγήσει τη βρωμιά, αφού αυτή τον δημιούργησε και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Ο «πατριώτης» του συστήματος και της αλητείας. Καημένη Θεσσαλονίκη μάζεψες όλα τα φρούτα που σε τρώνε αντί να τα τρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηθελα να ηξερα τα σκευασματα που επαιρναν και παιρνουν οι αθλητες της αρσης βαρων, και οχι μονο, δεν ελεγχονται κατα την εισαγωγη τους και πριν τη χρηση τους απο τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ? Επισης ειχαν την απαραιτητη εγκριση για τη χρηση τους? Τελικα τι μπουρ....ο κρατος ειμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση