GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι ακόμη πιο πολύ...

. ... "προβλέπει" η κυβέρνηση ότι θα "αποθεωθεί" ο Κ. Καραμανλής για το βέτο... . Στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί μ...

.
... "προβλέπει" η κυβέρνηση ότι θα "αποθεωθεί" ο Κ. Καραμανλής για το βέτο...
.
Στο κυβερνητικό επιτελείο επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για τον απόηχο στο εσωτερικό της χώρας από το βέτο Καραμανλή στο Βουκουρέστι για τα Σκόπια. Και λένε -με νόημα...- ότι αυτή η θετική εικόνα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες από τις εφημερίδες και τα κανάλια. (Δηλαδή;)
--------------------------------------------------------------------------

21 σχόλια

  1. Και συ από που το έμαθες αυτό?
    Δεν τσιμπάμε φίλε..
    Ηταν μια επιτυχία.. Ο Καραμανλής κράτησε τον λόγο του και αυτό είναι όλο...σιγά μη κάνουμε και παρελάσεις.
    Αμα θες να προκαλέσεις αντίθετα σχόλια βρες κανένα άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκεί να μην τη πατήσει και πάει για εκλογές...

    Αραγα οι διαφοροι αυλοκόλακες τoν αφήνουν να καταλάβει πόση φθορά έχει απο το χειροτέρεμα των προβλημάτων "καθημερινότητας" του κοσμάκη που είχε τάξει να κοιτάξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να συνεννοηθεί ο Κωστάκης με την αρκούδα ( Πούτιν) ώστε να πεί δυο λογάκια πρώτα με τον χαζοαμερικάνο και την λεσβία (βλέπε Μπούς και Κοντολίζα), και να πάει να πουλήσει μαγκιά, κάθετε και ακούει τους βιομήχανους που πάνε τις επιχειρήσεις τους εκεί,αντί στην Ελλάδα, και νομίζει οτι ικανοποιεί το εθνικό φρόνημα των ελλήνων που βρίσκεται θαμμένο στο πολύ...μα πάρα πολύ βάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗN ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ ΣΤΟ GRSex.com

    ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΟ 92% ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex.com!!

    ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΥΓΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex.com

    MONO ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΛΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ LIBIDO!








































    ///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχέδιο που στήθηκε από τούς Αμερικάνους, Σαρκοζί και Δεξιά για να ξανα-υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού η καταστροφική κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είναι να εμφανιστεί ο Καραμανλής ότι δήθεν «αντιστέκεται στους Αμερικανούς».
    Για να γίνουν πιο πιστευτοί οι πράκτορες τύπωσαν και φωτογραφίες του Καραμανλή ως δήθεν Μπούλης-Κάτμαν-Χίτλερ!!! Και για να «τσιμπίσουν και κάτι δήθεν αριστεροί» φτειάξαν την ελληνική σημαία με σβάστικα!!
    Αμέσως μετά τις εκλογές που θα είναι σύντομες ο Κώστας - Κάτμαν - Καραμανλής θα τρέξει γονυπετής και με αναφιλητά να υπογράψει όχι μόνο για τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αλλά θα στρέψει και τα «νώτα του» στους αμερικανούς για όλα τα εθνικά μας θέματα κατά τα την προσφιλή τακτική όλων των «ηγετών της δεξιάς».

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΟ ΚΑΤΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Το σχέδιο που στήθηκε από τούς Αμερικάνους, Σαρκοζί και Δεξιά για να ξανα-υποκλέψει την ψήφο του ελληνικού λαού η καταστροφική κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή είναι να εμφανιστεί ο Καραμανλής ότι δήθεν «αντιστέκεται στους Αμερικανούς». Για να γίνουν πιο πιστευτοί οι πράκτορες τύπωσαν και φωτογραφίες του Καραμανλή ως δήθεν Μπούλης-Κάτμαν-Χίτλερ!!! Και για να «τσιμπίσουν και κάτι δήθεν αριστεροί» φτειάξαν της ελληνική σημαία με σβάστικα!!
    Αμέσως μετά τις εκλογές που θα είναι σύντομες ο Κώστας - Κάτμαν - Καραμανλής θα τρέξει γονυπετής και με αναφιλητά να υπογράψει όχι μόνο για τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αλλά θα στρέψει και τα «νώτα του» στους αμερικανούς για όλα τα εθνικά μας θέματα κατά τα την προσφιλή τακτική όλων των «ηγετών της δεξιάς».

    karamanlako katman gelame mazi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λες ρε παιδί σοβαρά?
    Κοίτα να δεις τι σκέφτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Κυρώσεις κατά της Ελλάδας ζητάει η Γερμανίδα ευρωβουλευτής των Πρασίνων, και πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αγκέλικα Μπέερ για το βέτο. Σε συνέντευξή της στη Deutsche Welle, η Μπέερ μιλάει για «προκλητικό ελληνικό εθνικισμό» και θέτει προϋποθέσεις «εάν θέλει η Ελλάδα να ανήκει στην Ευρώπη». Μεταξύ άλλων αναφέρει:

    «Εάν στρέψουμε το βλέμμα στα Βαλκάνια, θα δούμε ότι η Μακεδονία έχει αναμορφώσει τις ένοπλες δυνάμεις της, μετέχει στην αποστολή του NATO στο Αφγανιστάν και μάλιστα έχει και θύματα. Την ίδια ώρα είναι ο εθνικισμός που επικρατεί στην Ελλάδα, ο οποίος μπλοκάρει τη διεύρυνση του NATO, που είναι μια διεύρυνση για την ειρήνη. Και αυτό είναι επικίνδυνο. Ας μην ξεχνούμε ότι οι χώρες αυτές, δηλαδή η Αλβανία, η Κροατία και η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, έκαναν μεγάλες προσπάθειες στα πεδία της οικονομίας, της πολιτικής έναντι των μειονοτήτων. Δε μπορούμε λοιπόν τώρα να τους κλείσουμε την πόρτα, λέγοντας ότι δεν εννοούσαμε αυτά που σας λέγαμε σοβαρά. Αναμένω λοιπόν από τη Γερμανία και τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες να ασκήσουν πιέσεις στην Ελλάδα, έτσι ώστε αυτή να ανοίξει το δρόμο στην ένταξη των Σκοπίων. Άλλωστε το 1995, η Αθήνα υπέγραψε ότι το ζήτημα του ονόματος δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για την ένταξη της Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το NATO (..) Θα είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί για ποιο λόγο επιτρέπει κανείς στον προκλητικό ελληνικό εθνικισμό να αποφασίζει για το μέλλον του NATO (..) Επιβάλλεται να καταστήσουμε σαφές στην Ελλάδα ότι εάν θέλει να ανήκει στην Ευρώπη θα πρέπει ανταποκριθεί στο ζητούμενο της σταθερότητας στην περιοχή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. einai toso syni8ismeno na krataei enas pro8ipourgos to logo tou sthn Ellada vlepete pou prepei na meinei asxoliasto H exsoterikh politikh den epireazei sxedon pote thn psofo tou ellhna H tseph tou nai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και τώρα
    α. Που δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία και χρονοδιαγράμματα
    β. Δεν έγινε αποδεκτό κανένα όνομα από όσα προτάθηκαν (Ανω Κάτω, Πέρα, Δώθε κλπ Μακεδονία) που φανερώνει ότι η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ΜΙΑ και αυτή είναι η Ελληνική, άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πάλι για τα ίδια ονόματα

    Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε ότι οι φίλοι γείτονές μας θα πρέπει να υποστηρίξουν το αρχαίο όνομά τους, πιστοί στην ιστορία και τους πραγματικούς προγόνους τους, δηλαδή να επιδιώξουν την επαναφορά του πραγματικού τους ονόματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ μη αναγνωρίζοντας το προσωνύμιο που τους απέδωσε με ετσιθελικό τρόπο ο Τίτο;

    ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΤΝΑΣΚΑ ! ! ! ! ! ! !

    και ξέχασε τα υποκοριστικά . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΕΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!



    MHN PIGENETE STO GRSEX.COM EINAI
    GEMATO VIRUS, KAI SPYWARE.


    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!



    MHN PIGENETE STO GRSEX.COM EINAI
    GEMATO VIRUS, KAI SPYWARE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    PROSOXH !!!
    MHN PIGENETE STO GRSEX.COM EINAI
    GEMATO VIRUS, KAI SPYWARE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ Ο ΔΑΜΑΛΟΥΚΟΣ.
    ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΕΞΙΟΥΡΕΣ.
    ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?
    ΕΛΕΟΣ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ακούγατε σήμερα τον Τράγκα στο Real FM θα καταλαβαίνατε τι θα πει γλείψιμο. Και δεν διαφωνώ ότι ο Κωστάκης με την ντόρα χειρίστηκαν ικανοποιητικά και με επιθυμητά αποτελέσματα το θέμα των Σκοπιανών. Αλλά τα γλειψίματα και οι ύμνοι του Τράγκα ήταν υπεράνω πάσης ιδέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε.
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ !!
    Ένα χαρακτηρηστικό απόσπασμα αντέγραψα από την ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια WIKIPEDIA :
    ‘’Κατά τη διάρκεια του ελληνικού εμφυλίου πολέμου εγέρθηκε θέμα "συνένωσης" των δύο Μακεδονιών, της Σλαβικής και της Ελληνικής: Στο συμφωνητικό που υπέγραψαν στο Πετρίτσι στις 12 Ιουλίου 1943, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το Κομμουνιστικό Κόμμα Βουλγαρίας δήλωσαν ότι προτίθενται να εργασθούν από κοινού για ..."την εγκαθίδρυση στη Βαλκανική Ένωσης Σοβιετικών Δημοκρατιών που θα περιλαμβάνει τήν Ελλάδα, την Μακεδονία και τήν Σερβία" και περιγράφει (στην έκτη παράγραφο) την Μακεδονία σαν χώρα "Ελληνική, Σερβική και Βουλγαρική". Ή συμφωνία αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν το εφαλτήριο για το φορτισμένο -πλέον- πολιτικά κλίμα που επακολούθησε και που οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα. .’’
    ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΑΛΕΚΑ , ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ ΣΙΓΑΝ ................

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ρε pasok poisonous!
    Η συνθήκη του Πετριτσίου υπογεγραμμένη από τον Ιωαννιδη και τον Δημητρώφ!
    Όταν τα λέγαν αυτά κάποιοι, τους χαρακτηρίζατε Φασίστες, ενώ τιμούσατε αυτούς τους μέλοντες προδότες( λες και από τότε δεν ήταν) σαν Εθνική Αντίσταση!
    Θέλετε να μας πείτε ότι και καλά στην Κατοχή πολεμούσαν τους Γερμανούς και αφού φύγαν οι Γερμανοί είπαν μεταξύ τους: " δεν κάνουμε και με τ' αδέρφια μας έναν πόλεμο. Νά πάνε τόσα πυρομαχικά χαμένα? Κρίμα δεν είναι?"
    Καλά θα κάνει ό λαός λοιπόν ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο και μαγκιά του... να σου θυμίσουμε τον Κινέζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το μονο που βλεπετε ρε ορνια του ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ ειναι παντα συνωμοσιες των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ καιβγαζετε ολη την χολη σας σε καθε τι που δεν ειναι αρεστο σε εσας και στην παρωχημενη ιδεολογια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ?ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ?.ΟΧΙ?ΤΟΤΕ?ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση