GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελλάδα - Σκόπια: Η επόμενη ημέρα;

. Θα ήταν κρίμα η εθνική επιτυχία να εξαντληθεί σε εσωτερική κατανάλωση, αφού τελικά ο όρος "Μακεδονία" θα περιέχεται... . Απλές σ...

.
Θα ήταν κρίμα η εθνική επιτυχία να εξαντληθεί σε εσωτερική κατανάλωση, αφού τελικά ο όρος "Μακεδονία" θα περιέχεται...
.
Απλές σκέψεις Νεοέλληνα μιντιόπληκτου πολίτη... Την στιγμή που η Ελλάδα ετοιμάζεται (εν μέρει τουλάχιστον) να υποδεχτεί τον Κ.Καραμανλή περίπου ώς τον Εθνικό μας διασώστη ... ας αναλογιστούμε σεμνά και λογικά...
Δεν πρεπει τα Σκόπια να ονομαστούν καποια στιγμή; Δεν θα περιέχεται ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο όνομα; δεν θα μπούν τότε στο ΝΑΤΟ; και δεν θα έχει ξεχαστεί το βετο του κου Καραμανλή;
Ας μην γελιόμαστε και γελοιοποιούμεθα... ο κος Bush ασφαλώς και δεν εξαρτά την υστεροφημία του ώς πλανητάρχης από την μη εισοδο των Σκοπίων αυτή τη χρονική στιγμή. Η επιτυχία του βέτο αλλά και της υποστήριξης των εταίρων είναι καταγεγραμμένη και αναμφισβήτητη.
Θα ήταν μεγα κρίμα αν αυτή η εθνική επιτυχία και προσωπική του Ελληνα πρωθυπουργού εξαντληθεί πλέον μόνο σε μεγενθυμένη εσωτερική επικοινωνιακή κατανάλωση μεχρι να επιστρέψουμε σε καποιους μήνες -εκ νέου - στο σημείο Ο.
Οψόμεθα...
Η.Κ.
---------------------------------------------------------------

8 σχόλια

  1. giati??????????????????????????????????????????????????????bikes sto site moy den diavases toys kanones toyy??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμφισβήτητα, πρόκειται για επιτυχία του Πρωθυπουργού.


    Πέραν του δίκαιου της υπόθεσης, η Ελληνική Κυβέρνηση είχε κι ένα κρυφό όπλο.


    Ο Πρωθυπουργός απείλησε, εκβίασε θα μπορούσε να πει κανείς, στεγνά, όλους όσοι από τους συμμετέχοντες δεν πείστηκαν για τα Ελληνικά δίκαια, ότι θα ξαμολύσει το babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ,
    Όταν οδηγείται σε ναυάγιο μία διαπραγμάτευση δεν σημαίνει ότι αρχίζει πάλι με τα ίδια δεδομένα.
    Ξεκινάει από την αρχή, και θέτεις όποιες βάσεις "συμφέρουν" την δεδομενη στιγμή. Δεν δεσμεύεσαι σε τίποτα από την προηγούμενη (ρώτα και διπλωμάτη γι΄αυτό).
    Εμείς τι θέλουμε λοιπόν? κοινά αποδεκτή λύση χωρίς χρονοδιάγραμμα.... που σημαίνει ότι θα τρενάρουμε όσο "μπορούμε" και θα δούμε στην πορεία.
    Τα ενδεχόμενα, πολλά.
    1ον το κράτος αυτό σε λίγο μπορεί να μην υπάρχει
    2ον και να υπάρχει δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση πανικού θα βρίσκονται λόγω Αλβανών, και τι υποχωρήσεις θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν
    3ον εμείς πλέον δεν βιαζόμαστε καθόλου, μπλοκάραμε την ένταξη τους και πήραμε και όσο χρόνο θέλαμε
    Όσο για την μέθοδο που ακολούθησε ο Καραμανλής τάχα μου της "σύνθετης ονομασίας" τα είχε μελετήσει πολύ καλά και ήξερε ότι αυτοί δεν πρόκειται να δεχθούν αλλαγή συνταγματος κ.τ.λ.
    Η αλήθεια είναι ότι ήταν αριστοτεχνικό το κόλπο και το φάγανε όλοι... σου λέει έλα μωρέ αφού ξεκινάει από εκεί θα κάνει πίσω.
    Αλλά ο Καραμανλής βασικά ήθελε να κερδίσει χρόνο και το πήγαινε "λάου λάου" για να φθάσει στην σύνοδο μην του "σκάσουνε" καμμιά ιστορία "περίεργη" και πάνε όλα στράφι (και θα τις σκάγανε τις ιστορίες να είσαι σίγουρος)
    Λίγο να δείς πίσω από τα γεγονότα και να κάνεις μία αντικειμενική ερμηνεία και από διπλωματική σκοπιά, θα βγάλεις ένα συμπερασμα, ότι έχει και μυαλό και ψυχή και πατριωτισμό και τέλος σου γράφω κάτι να το θυμάσαι..
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και υπογραφή σε όνομα που θα περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δν πρόκειται να βάλει ποτέ!!!Φαίνεται ο άνθρωπος!!!!
    Για σκέψου το λίγο ψύχραιμα και αντικειμενικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Karamanlhs ypografh sta skopia me paragogogo h syn8eto makedonia den prokeite na valei. Th moufa thw syn8ethw onomasias thn poulise poly exsypna kai oi alloi thn agorasan Pote xsanaeidate tosous na mas ypostirizoun se ayto to 8ema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πειράζει, θα τους περάσει...
    Οι ξένοι έγραψαν ότι αυτό που έπαθαν οι Αμερικανοί από τους Έλληνες... θα παραμείνει μυστήριο... στην ιστορία της διπλωματίας!!!
    Άμα θέλουμε ρέ παιδί μου, μπορούμε να φέρουμε τούμπα τα πάντα... αρκεί να υπάρχει ΨΥΧΗ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ πάμε για άλλα τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΣΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙ YES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. As a Greek of abroad i follow the events with interest. What I was taught about my country's history( Makedonia) with( K not C) sounds that the other side does not accept at all . For myself and the majority of fellow Greeks if not all , I accept my country's history as I was taught it. For F.Y.R.O.M citizens their history is the way they were taught it.So, what about a panel of historians,linguists and people with specialized knowledge from both sides ,and of course any international experts with proven knowledge ,and objective approach, don't try to solve the issue?and give to the rest of all of us the truth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση