GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα λέγονται οι ...κάτοικοι;

. Ενα παράλληλο πρόβλημα για την ονομασία των Σκοπίων... . Το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων έχει και μια άλλη διάσταση. Οχι μόνο πώ...

.
Ενα παράλληλο πρόβλημα για την ονομασία των Σκοπίων...
.
Το πρόβλημα με την ονομασία των Σκοπίων έχει και μια άλλη διάσταση. Οχι μόνο πώς θα λέγεται η χώρα. Αλλά και οι κάτοικοι.
Π.χ. και το "Νέα Μακεδονία" να επιλεγεί, πώς θα λέγονται οι κάτοικοι; "Νεομακεδόνες"; Μάλλον όχι. Ή αν επιλεγεί το "Ανω Μακεδονία", θα λέγονται ..."Ανωμακεδόνες";
Επίσης όχι...

70 σχόλια

  1. THA LEGONTAI SLABOMAKEDONES
    WWW.HELLENES.COM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΕΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΟΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΙΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑΦΕΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΛΥΣΗ ΤΥΠΟΥ ΙΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α, ρε μουνάκια Γυφτοσκοπιανοί...Ασκήσεις με Leopard στα σύνορα και πτήσεις F16 μέχρι τα Σκόπια, έτσι έπρεπε να γινόταν. Αλλά δεν υπάρχουν παλικάρια! Ας ήταν στη θέση μας οι Τούρκοι και θα σου έλεγεα εγώ! Γιατί τους μισώ, όπως κάθε Έλληνας, αλλά σε αυτά τα θέματα τους βγάζω το καπέλο: δεν πα να κωλοχτυπιόντουσαν οι νταβατζήδες ΗΠα όχι εισβολή και όχι πόλεμος, τσουν, μπούκαραν στο Ιράκ και πήγαν τους Κούρδους πίπα-κώλο...Αντιδράσεις από την παγκόσμια διεθνή κοινότητα, αντιδράσεις από ανθρωπιστικές οργανώσεις, στα ΠΑΠΑΡΙΑ του Μπουγιούκανιτ...
    Αυτό δεν σημαίνει ότι συμπαθώ τα μογγολικά σκυλιά...Αλλά έτσι έπρεπε να φερθεί η Ελλάδα με τα Σκοπιανοπουτανάκια...Ακου εκεί Μακεδονία του Αιγαίου και Τσαμουριά οι άλλοι οι μαλάκες οι Τσιφταραίοι...ΕΛΛΑΣ και το μουνί της μάνας σας καριόληδες, δεν πα να έχουμε γίνει έθνος αδιάφορων και αχαδερφιστών πούστηδων, ο Κολωκοτρώνης θα γαμάει τις μάνες σας και ο Μακρυγιάννης θα στοιχειώνει τα όνειρά σας...ΕΛΛΑΣ = ο μοναδικός ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ των βαλκανίων...Γιατί έτσι μας αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη στιγμή που δεν δέχονται ούτε το Άνω Μακεδονία ούτε το Νέα Μακεδονία, γιατί συζητάμε πως θα λέγονται οι κάτοικοι; Ας βρεθεί λύση και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πατριώτης : Αυτός που αγαπάει την πατρίδα του.



    Εθνικιστής : Αυτός που μισεί όλους τους υπόλοιπους λαούς.



    (Προς 2:53 και λοιπούς που γράφουν σχόλια με τον ίδιο ζήλο και ανοησία.)



    Μην με ρωτήσεις γιατί τα έγραψα αυτά. Ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω για να μπορέσω μετά να σε αποκαλέσω εθνικιστή πάνω σε μια βάση συζήτησης που θα συμφωνούσαμε όλοι. Γιατί μου φαίνεται ότι στην Ελλάδα του 2008 όταν ακούμε για εθνικιστές τους μπερδεύουμε με τους πατριώτες και αυτό είναι μέγα λάθος.



    Οι εθνικιστές για να μιλήσω στην γλώσσα τους θέλουν κρέμασμα στις πλατείες όλες των λαών. Βγήκες τώρα 2:53 και βρίζεις τους Σκοπιανούς.



    Απορώ αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα Σκόπια έφτασαν ως αυτού. Απορώ και από την άλλη γιατί φτάσαμε σε αυτή την χείριστη κατάσταση να λέμε ότι θα πρέπει να μπούμε μέσα με τανκς και να σκοτώσουμε αθώους που απλά οι κυβερνήσεις τους δεν τους έμαθαν ιστορία.



    Η άποψη μου είναι ότι οι Σκοπιανοί απλά έπεσαν σε λάθος πολιτικά χέρια. Τους προπαγάνδισαν μέσα στα σχολεία τους και τους έμαθαν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οπότε γιατί ζητάμε εμείς να μην θεωρούν τον εαυτό τους Μακεδόνες και την χώρα τους Μακεδονία.



    Πιστεύω πως σε αυτό θα έπρεπε να επικεντρωθούμε ,να λύσουμε τα προβλήματα ιστορίας που προκύπτουν με ιστορικούς που θα είναι αντικειμενικοί και να μην χαρισθούν ούτε σε εμάς αλλά ούτε και σε αυτούς, ώστε πρώτα να συζητάμε και οι δύο λαοί πάνω σε κοινή βάση και όχι ο καθένας με ότι έχει μάθει από το σχολείο.



    Αλλά και εσύ που διάβασες ως εδώ το σχόλιο μου πόσο σίγουρος είσαι ότι στο σχολείο σου, σου είπαν την αλήθεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poly swsth h parathrhsh ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3:23 πμ

    Ρε μπάσταρδο μούλικο γαϊδουρόσπερμα, ακόμα και αυτήν την ύστατη ώρα της εθνικής ξεφτίλας, προσπαθείς να δημιουργήσεις κόμπλεξ και αμφιβολίες στους όποιους αναγνώστες σου ρε γαμώ τη παναγίτσα σου, υπάνθρωπε;

    Ποιος είσαι ρε ξεφτίλα, ο Ιός της Ε/τυπίας;

    Άντε βρε υπάνθρωπε που θα πεις εσύ ότι πρέπει να κρεμαστούν οι εθνικιστές στις πλατείες όλων των λαών (!!!) Που το σκέφτηκες αυτό βρε σταλινικό τρωκτικό, βρε σιχαμερό κουράδι. ΑΚΡΙΒΩΣ τα σταλινικά ποντικουκάραδα με ανθρώπινη μορφή σαν και σένα φέρανε την Ελλάδα στο σημείο αυτό.

    ΝΑΙ ρε γύφτουλα γαμώ τη σπορά σου τουρκόσπορε σκατοβάρβαρη φάρα, γαμημένε αλλόφυλε, ξεφτιλισμένε. ΝΑΙ, εθνικιστές πρέπει να είμασταν όπως είναι οι λαοί που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη. Ή θα γαμάς ή θα σε γαμάνε, έτσι πάει η Ιστορία της Γης εδώ και εκατομμύρια χρόνια, μόνο στον πλανήτης της Barbie των ονείρων σας είναι διαφορετικά τα πράγματα. ΕΣΕΙΣ είστε που θέλετε κρέμασμα σκουλήκια, που για μία ακόμη φορά θέλετε να κρατήσετε τον Ελληνισμό μία τριτοκοσμική κουλτούρα με σουβλάκι και κρεμμύδι... περίγελο της οικουμένης, όπως η ξεπεσμένη αρχόντισσα που την πηδήσανε όλοι οι κουραδόμαγκες της γειτονιάς. Αυτό θέλετε, αλλά η ώρα φτάνει, δε θα σας αφήσουμε αυτή τη φορά, βρωμερά απάτριδα σκουλήκια.

    Όσο για τους κατοίκους, όσοι είναι εχθροί των Ελλήνων, ας τους ονομάζουμε απλώς "δίποδα" ή έστω "καριόλια", άλλως το πως θα ονομάζονται ας ενδιαφέρει αυτούς που θα στήσουνε τους τάφους τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΕΛΛΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΙΑ.
    ΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΓΓΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι αδελφες Μαγγίρα είναι τρελά μπάζα απλά όλοι είναι ευγενικοί και δεν τους το λένε. Μιλάμε για πολλές σφαλιάρες, αν ζούσανε πριν από 50 χρόνια στην Ελλάδα θα τους λέγανε "σκάσε και κάτσε στη γωνιά" και δεν θα τις παντρευτότανε και κανείς! Ποιος θα ήθελε τότε γύναιο θρασύ και πολυλογάδικο; Κανείς! Τώρα; Έχουν αλλάξει τα πράγματα.... φεμινισμός γαρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όνειρα θερινής νυχτός από Σκοπιανές Πόρνες σε κάποια παραλία της χαλκιδικής.
    Μόνο έτσι μπορούν να μας κατακτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα ΕΑΝ δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κρατίδιο των Σκοπίων,

    τότε ΠΩΣ θα αντιμετωπίσουμε ισχυρότερους εχθρούς;

    Είναι μια ευκαιρία οι Ευρωπαίοι να μάθουν πότε έρχονται οι στιγμές που ΠΡΕΠΕΙ να πούνε τα μεγάλα Ναι και τα Μεγάλα ΟΧΙ

    Καμία διακίνηση προϊόντων από την Ελεύθερη Ζώνη Εμπορίου του λιμανιού Θεσσαλονίκης προς την ανύπαρκτη χώρα Μακεδονία. Θα μάθουν και οι άλλες χώρες ότι τέτοιο κράτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ-ΦΡΑΓΚΩΝ-ΒΛΑΧΟΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ". Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ.ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΩΝ-ΒΛΑΧΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ-ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για τα μεγαλύτερα δεινά του Έθνους και τη δυστυχία του λαού, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, υπεύθυνη είναι η δεξιά παράταξη και τα δεκανίκια της. Πριν από μια 15ετία πρέπει να θυμίσω όταν ήταν η ΝΔ και ο Μητσοτάκης στη κυβέρνηση, συναίνεσαν στον ΟΗΕ και τους διεθνείς οργανισμούς, για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, χωρίς να προνοήσουν και να εξασφαλίσουν τίποτα για το σκοπιανό, με αποτέλεσμα η Ρωσία η Κίνα και η Ινδία για τη στάση μας αυτή να αναγνωρίσουν τα Σκόπια το 1992 ως Μακεδονία.

    Οι ΗΠΑ επίσης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία σχετικά πρόσφατα επί ΝΔ του Καραμανλή. Πηγαίνοντας πίσω αρκετά παλαιότερα το 1920 με συκοφαντίες και δημαγωγίες πήραν την εξουσία από το Μεγάλο Εθνάρχη Ελευθέριο Βενιζέλο με το Λαϊκό κόμμα ( έτσι λεγόταν η δεξιά παράταξη τότε) του Ιωάννη Γούναρη και οδήγησαν τη χώρα στην εθνική καταστροφή.

    Κάνοντας ένα μικρό άλμα στο χρόνο δεν μπορεί να μη θυμηθώ τη Κύπρο που ο Γέρος της Δημοκρατίας έστω το λίγο χρόνο που τον άφησαν να κυβερνήσει οι αποστάτες, με πρώτο το μεγάλο συκοφάντη του λαϊκού ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, πρόλαβε και έστειλε στη Κύπρο τη μεραρχία στρατού για να την υπερασπίσει.

    Αλλά αλλοίμονο πάλι βρέθηκαν άνθρωποι προδότες από την δεξιά και την ακροδεξιά παράταξη, επανέφεραν τη μεραρχία και εξύφαναν τη προδοσία της Κύπρου και παρέδωσαν με τις ενέργειες τους, τη μισή Κύπρο στους Τούρκους.

    Έλληνες και Ελληνίδες,
    Μπορείτε να διακρίνετε καθαρά την υπεύθυνη στάση του ηγέτη της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Αυτοί που κατηγορούσαν το Γιώργο Παπανδρέου όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στα τουρκικά εδάφη που κάποτε ήταν ελληνικά, δεν λένε τίποτα όμως για τις κουμπαριές και δεν θυμούνται πόσο ισχυρή ήταν η Ελλάδα όταν αυτός ήταν υπουργός εξωτερικών.

    Εύχομαι και ελπίζω για το καλό της χώρας μου, να μη χρειαστεί να ξανακαλέσουμε κάτω από εκείνες τις συνθήκες -όπως κάναμε τότε μετά τη Μικρασιατική καταστροφή- άλλον ηγέτη από τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη για να συμμαζέψει τα συντρίμμια που μπορεί να αφήσει πίσω της η δεξιά παράταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τέρμα το παραμύθι με την Ιστορία του σχολείου από μεγάλους μπέμπηδες που κλαίνε γιατί η μαμά δεν τους είπε την αλήθεια για το μπαμπά.

    Όσοι το λέν αυτό οι ιδιοι δεν έχουν διαβάσει και βγάζουν συμπεράσματα για όλους.

    Αυτοί που δεν είναι πια μπέμπηδες έχουν φροντίσει να μάθουν την άληθεια. Και είναι περισσότεροι απ' ότι νομίζετε γι΄αυτό προσεχετε τι λέτε σας παίρνουν χαμπάρι.
    Είναι άσχημο να σε βλέπουν στην τηλεόραση ή να σε διαβάζουν και να γελάνε με αυτά που λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. THS MANAS TOYS TO MOUNI THA LEGONTAI KIAYTOI KAI OSOI TOYS YPOSTHRIZOYN EDO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τους λέμε αρκουδόυφτους που είναι και το κανονικό τους?

    Αλλα όχι,προσβάλουμε τις αρκούδες...

    Γυφτοσκοπιανοί (gypsiskopjians) νομίζω πως είναι μιά λογική πρόταση που πρέπει να υποστηρίξει η Ελληνική πλευρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τους λέμε αρκουδόγυφτους που είναι και το κανονικό τους?

    Αλλα όχι,προσβάλουμε τις αρκούδες...

    Γυφτοσκοπιανοί (gypsiskopjians) νομίζω πως είναι μιά λογική πρόταση που πρέπει να υποστηρίξει η Ελληνική πλευρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω τι λέτε πάντως η δεξιά είναι πολύ δυνατό μωρό, α και για το όνομα Monkeydonia είναι το ποιο ταιριαστό που άκουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΑΓΚΕΣ καταλάβετε το,
    ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

    ΣΥΝ ΜΟΡΙΤΕΣ = ΣΥ ΡΙΖΑ

    ότι κάνουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    το ίδιο κάνουν για την ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Για τα καλόπαιδα του
    ΣΥΡΙΖΑ = ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    Πάντα Kikers φόραγαν,
    Κωλωνάκι έμεναν,
    και BMW τους καβάλαγαν.

    CHIP + RASS
    κάποια σχέση θα έχει!

    ( Το πολύ πολύ τώρα που έφυγε
    ο Κούρκουλος να πάρει την θέση του)

    Όσο δε για εξωτερική πολιτική
    πάρτε μια καλή ιδέα
    μήπως και κάνετε και τίποτα καλό
    για την ΕΛΛΑΔΑ μας κάποτε.

    Σας γράφουμε Εγγλέζικα...
    γιατί αυτή είναι η επίσημη γλώσσα
    στα ιδιωτικά σχολεία που πηγαίνετε.

    ” Honest Proposition:

    The name at stake is "MAKEDONIA"

    Let FYROM get the first syllable, "MA".
    We keep the second "KE".

    So they can be called "MADONIANS".

    This is a great advantage for your friends, because they:
    1. Can have a modern emblem in the sun of their flag.
    The famous singer "MADONΝA"
    2. Will please the USA because they are the same kind
    of products like Madonna,
    MADE IN USA. ”

    ____

    Tο παίζετε Μαγκάκια ...
    Με τα ροζ τα Kikerakia…
    Και αν φοράτε παντελόνια
    Είστε μόνο για σαλόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στη Νέα Ζηλανδία δεν τους λέμε Νεοζηλανδούς; Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Απλά το έχουμε συνηθίσει.
    Θα συνηθίσουμε και τους Νεομακεδόνες.
    Αρκεί να το επιβάλουμε και στις διεθνείς "συμμαχίες" (λέμε τώρα συμμαχίες..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μέσα σ'ολο μας το χάλι,ευτυχώς υπάρχει και λίγη ευθυμία! Ο Γιωργάκης έχει βάλει πάλι τον δίκο του (9:51) να τον λιβανίζει!!!!!

    Εμπρός με τον χαλύβδινο ηγέτη ΓΑΠ να πάρουμε τη Πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εδώ που τα λέμε,και τους Βορειο-Κορεάτες, Κορεάτες τους λένε,αλλα όλοι οταν λένε Κορέα και Κορεάτες εννούν τη Νότιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ!!!
    Η ΣΤΕΝΗ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Η ΤΟΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. YANKIE GOES HOME , μήπως είναι η ώρα να θυμηθούμε πως στο τέλευταίο στάδιο του "εμφυλίου", οι στρατιώτες του λεγόμενου ΔΣ ήταν βάσικά ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?

    Σίγουρα ΔΕΝ θα'χετε άκουσει το τραγουδι της Σοφίας Βέμπο εκείνης της εποχής, για το παιδομάζωμα, που μιλάει για "τα παιδιά που πήραν οι Σλάβοι" (μπάς και ήταν φασίστρια και η Βέμπο,που έκρυβε στο σπίτι της τα παιδιά του Πολυτεχνείου?)

    Και πρίν διαμαρτυρηθεί κανένας φίλος αριστερός,ας μας πει τα ονόματα των υπουργών της τελευταίας "κυβέρνησης" του Ζαχαριάδη! Είχε τόση ανάγκη απο τους Σλαβομακεδόνες για να κρατήσει τις συμορίες του στο βουνο,που δεν μπορούσε να τηρήσει ούτε τα προσχήματα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα μπορουσαν να το ονομασουν "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και τελειωσαμε.
    ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ


    ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ . ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΛΥΣΣΑ.

    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ 2008 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ......ΕΡΓΟ!! ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑΧΕΙ Ο ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ.

    ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. [[[[[[[[[[[[[[ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ-ΦΡΑΓΚΩΝ-ΒΛΑΧΟΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ". Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ.
    # posted by Anonymous Ανώνυμος : 1 Απρίλιος 2008 8:58 πμ

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ.ΕΔΩ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΛΒΑΝΩΝ-ΒΛΑΧΩΝ-ΠΟΝΤΙΩΝ-ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ?????
    # posted by Anonymous Ανώνυμος : 1 Απρίλιος 2008 9:06 πμ ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]



    Άμα σου πετάξω τα άντερα έξω υπάνθρωπε, τότε θα δούμε πόσο "μακεδονικά" είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10:36,αν εσύ αισθάνεσαι συγγενής με τους Τούρκους,κάτι θα ξέρεις,προφανώς κάποιος Τούρκος σου γάμησε τη μάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10:49 ,δε θέλουμε βρωμολαθρομετανάστες σ'αυτό το Site,τράβα στα Σκόπια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ 10-45
    ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΑΝΟΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. BRAVO
    Ανώνυμε:1 Απρίλιος 2008 10:47 πμ

    Ετσι είναι, γι' αυτό λέμε
    ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΜΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΣΥΜ ΜΟΡΙΤΕΣ = ΣΥ ΡΙΖΑ

    Οι γεννήτσαροι των ΣΚΟΠΙΩΝ
    στρέφονται εναντίον της Μητέρας
    Πατρίδος ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Πρέπει κάποτε οι πολιτικοί μας
    να αρχίσουν να λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Ας μην αφήνουν τον ΛΑΟΣ να βγάλει
    μόνος τα κάστανα απο την φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΨΟΥΝΤΑ!!!
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΑΥΡΩΝ ΗΤΑΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ 5ΟΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. E όχι και ΣΥΜ ΜΟΡΙΤΕΣ = ΣΥ ΡΙΖΑ, φαντάζεστε τους "trendy" αριστερούς του Κολωνακίου να αφήνουν τις καφετέρειες και να πάνε να...βγούν αντάρτες στο βουνό???? !!!!!!

    Κανένα in μπαράκι στην Αράχωβα,εντάξει,όχι Γράμμο και Βίτσι καλέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΟΧΙ ΣΑΨΟΥΝΤΑ,ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΠΗΘΙΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. MONKEYDONIANS= Απαράδεκτο, προσβάλει τούς πιθήκους!

    MADONIANS= Απαράδεκτο,προσβάλει τη MADONA!

    Πραγματικό Αδιέξοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οπως και να λέγονται, για μας θα είναι πάντα οι Σκοπιανοί. Αυτό έχει σημασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητέ Ανώνυμε:

    1 Απρίλιος 2008 11:06 πμ

    εξαιρετικό χιούμορ που
    λέει την πάσα αλήθεια για
    τα ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ.

    Επισκευθείτε
    http://www.laos.gr/

    εκεί θα βρείτε τους μόνους
    που πολεμάνε για το καλό
    της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Νομίζω ότι στην πολιτική υπάρχει ένας βασικός κανόνας: οι υπερβολές και τα καραγκιοζιλίκια δεν ευνοούν ποτέ κανέναν. Η Ελλάδα το πλήρωσε με τα συλλαλητήρια του 1992. Τώρα, το πληρώνουν τα Σκόπια. Κeep walking, που θα έλεγε και ο άλλος. Oι βόρειοι γείτονές μας έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι μια ελληνική απαίτηση, την οποία οι περισσότεροι κρίνουν από υπερβολική ως ακατανόητη, είναι και βάσιμη και δικαιολογημένη. Με άλλα λόγια, υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις να κερδίσουμε το παιχνίδι, αρκεί να μην παρασυρθούμε και εμείς σε ανάλογες γελοιότητες.

    Και το παιχνίδι μπορεί να κερδηθεί για δύο λόγους:

    Πρώτον, επειδή η κυβέρνηση οικοδόμησε μια γραμμή αμύνης, η οποία είναι και συμβιβαστική (εφόσον αποδέχεται τη σύνθετη ονομασία), αλλά και σταθερή.

    Δεύτερον, επειδή σε αυτή τη γραμμή συνέπεσαν τα τέσσερα από τα πέντε κοινοβουλευτικά κόμματα, αλλά και (νομίζω) η συντριπτική πλειονότητα του λαού. Ακόμη κι αν ήθελε (που δεν ξέρω αν θέλει...), θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για την κυβέρνηση να υποχωρήσει.

    Γι΄ αυτούς τους δύο λόγους η Ελλάδα έδωσε από την αρχή την εντύπωση ότι επέλεγε έναν αξιοπρεπή συμβιβασμό. Θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο πλέον στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ να πιέσουν για κάτι περισσότερο. Από τη στιγμή που η Ελλάδα είχε κάνει το βήμα που της αναλογούσε, ήταν σειρά της άλλης πλευράς να κάνει το δικό της. Τώρα οι Αμερικανοί τρέχουν να προλάβουν. Οχι τόσο για να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, αλλά για να κρατήσουν ανοιχτή τη διαπραγμάτευση. Καλά να πάθουν. Αυτοί εξέθρεψαν την αδιαλλαξία των Σκοπίων. Αυτοί καλλιεργούσαν την ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα θα καταπιεί το μουρουνέλαιο. Αυτοί άργησαν να αντιδράσουν όταν ήταν όλο και πιο προφανές ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να κουνήσει ρούπι.

    Απομένει «το ποντίκι που βρυχάται» . Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται σε αυτούς. Δεν ξέρω τι είχαν νομίσει στα Σκόπια, αλλά το μεγάλο μαγαζί στην περιοχή είναι η Ελλάδα.

    Δεν ξέρω πώς τους έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι η Αθήνα είναι υποχρεωμένη να παραδοθεί άνευ όρων.

    Και δεν ξέρω από πού νόμισαν ότι η χώρα είναι διατεθειμένη να ταπεινωθεί, προκειμένου να διευρυνθεί το ΝΑΤΟ.

    Οι συμπαθείς γείτονες θα πρέπει να είχαν αντιληφθεί ότι, όπως οι ίδιοι οδήγησαν τα πράγματα, το ζήτημα δεν είναι πια ποιος έχει δίκιο αλλά ποιος θα ταπεινωθεί. Μπορώ ανέτως να τους διαβεβαιώσω ότι πάντως αυτός δεν θα είναι η Ελλάδα.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΡΟΥΜΑΝΩΝ) ΜΙΛΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΡΒΑ .
    ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 800π.Χ
    ΜΑΚΕΝΔΟΙ,ΙΛΛΥΠΙΟΙ,ΒΡΥΓΕΣ,ΒΟΤΤΙΑΙΟΙ,
    ΘΡΑΚΕΣ.
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 800-480π.Χ
    ΒΙΣΑΛΤΑΙ,ΕΟΡΔΟΙ,ΗΔΩΝΟΙ,ΟΔΟΜΑΝΤΕΣ,ΠΙΕΡΕΣ
    480-359π.Χ
    ΚΡΗΣΤΩΝΑΙΟΙ,ΜΥΓΔΟΝΟΙ.
    359-148π.Χ
    ΟΛΟΙ+ΑΜΦΑΞΙΤΕΣ,ΣΙΝΤΟΙ,ΜΑΙΔΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ
    148π.Χ-324μ.Χ
    ΕΠΙΔΠΟΜΕΣ ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ[ΔΑΡΔΑΝΟΙ,ΜΑΙΔΟΙ.ΒΗΣΣΩΝ,ΔΕΝΘΕΛΗΤΩΝ,
    ΚΕΛΤΕΣ=ΣΚΟΡΔΙΣΚΟΙ}
    334-610μ.Χ
    ΓΟΤΘΟΙ,ΕΡΟΥΛΟΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΙ.ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ,ΣΛΑΒΟΑΒΑΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ
    610-1025
    ΣΛΑΥΟΙ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ!!!
    Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ++++++++++++++++++++++++++++++++



    ΒΑΡΔΑΡΙΩΤΕΣ !





    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΚΑΡΤΑΣΙΑ?
    ελληνοψυχοι ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΣΑΝ ΚΙ'ΕΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ++++++++++++++++++++++++++++++++



    ΒΑΡΔΑΡΙΩΤΕΣ !





    ++++++++++++++++++++++++++++++++



    ΒΑΡΔΑΡΙΩΤΕΣ !





    +++++++++++++++++++++++++++++++++



    ΒΑΡΔΑΡΙΩΤΕΣ !





    +++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΑΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ 1,50μ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ?????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗΣ Π.Γ.Δ.Μ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΓΟΥΔΟΥΜΙΤΕΣ & ΠΟΥΓΟΥΔΟΥΜΙΤΙΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 1:08 ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ,Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ.

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΕΣΥ ΓΥΡΝΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΧΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μπηκε οΣΥΡΙΖΑ μεσα και κανει προπαγανδα παιδια.
    προς 8:58 9:06 10:36
    ενταξει παιδια γεννιτσαροι ειστε μη το δειχνετε τοσο πολυ,αλλες παπαριες δεν εχετε να γραψετε;απο την πολη ερχομαι και στην κορυφη κανελλα, η αρλουμπα σε ολο το μεγαλειο της.και εσενα ρε μεγαλε ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ σε πειραξε αν ειναι κοντος η οχι; εφιαλτες ειστε και πουρκουαδες. στο ονομα καποιου διεθνισμου που δεν πιστευει κανενας πια, εσεις εκει αγγυλωμενοι ξεπουλατε τα παντα.οταν θα ερθουν οι διεκδικησεις απο ολους αυτους θελω να μας πεις σε πια σπηλια θα κρυφτεις , η θα πας στο εξωτερικο; ως συνηθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Πατριάρχης Φώτιος έστειλε στους σλάβους το Κύριλλο και Μεθόδιο για να τους διδάξουν το Χριστιανισμό.

    Ο Κύριλλος και Μεθόδιος τους έφτιαξαν αλφάβητο (το Κυριλλικό) και τους δίδαξαν εκτός από το χριστιανισμό και πολιτισμό.

    Ο κύριλλος (Κωσταντίνος ήταν το όνομά του και όταν έγινε μοναχός ονομάστηκε Κύριλλος) και ο Μεθόδιος ήταν Έλληνες.

    Σε αυτούς χρωστάνε τον πολιτισμό τους (Φώτιο, Κύριλλο, Μεθόδιο) οι σλάβοι .
    Αυτοί τους έδωσαν γλώσσα να μιλάνε και να γράφουν σήμερα.
    Αυτό που κάνουν λοιπόν τώρα είναι άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλά ας γαμήσουμε τα μουνάκια πρώτα και μετά σκεφτόμαστε πως θα πούμε τους σλαβοβούλγαρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όπως είναι το αστέρι

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΑΣ

    σλαβο-βουλγάρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΑΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ 1,50μ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ?????????????????

    1 Απρίλιος 2008 1:08 μμ

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    Αν είχες πάει στο Μουσείο στη Θεσσαλονίκη,...

    Αν είχες δει την
    ΠΕΡΙΚΝΗΜΙΔΑ (ξέρεις τι είναι αυτό) του
    ΦΙΛΙΠΠΟΥ(ξέρεις ποιός είναι αυτός)
    ....


    ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΖΩΟΝ!


    +++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για να σας ρωτησω ρε μαγκες... εσεις ποιον ρωτησετε οταν πηρατε το βαρυ ονομα "Ελληνες"; Αν θυμαμαι καλα, Γκρεκοί λεγόσασταν επι οθωμανων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 3.28

    ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΝΗ

    ρε ζώον ρωτήσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ακριβώς βρε μαλάκα Γκρεκοί λεγόμασταν

    όχι Бугарск

    Αντί να λένε ευχαριστώ που λόγω καλής θέλησης δώσαμε 30Km στους Αλβανούς, Σλάβους, Βούλγαρους
    (όλα τα βόρεια σύνορά μας έπρεπε να είναι 30Km πιο πάνω από αυτά που καθορίστηκαν το 1912) μας την λένε κιόλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αφηστε τα Ξυριζια να δειξουν τον πραγματικο τους ευατο!

    Αφηστε τα τα σπαστικά να εκτονωθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. *εαυτό

    Δαιμων πληκτρολογίου αλλοδαπής προελεύσεως, ψηφοφόρος του Ξυριζα και Πασοκ!

    Καταζητείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανιστόρητε πιτσιρικά των 3:28 μμ. Η Ελλάδα δεν εμφανίστηκε στην τουρκοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΑΓΚΕΣ καταλάβετε το,
    ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !

    ΣΥΝ ΜΟΡΙΤΕΣ = ΣΥ ΡΙΖΑ

    ότι κάνουν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    το ίδιο κάνουν για την ΕΚΚΛΗΣΙΑ

    Για τα καλόπαιδα του
    ΣΥΡΙΖΑ = ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ

    Πάντα Kikers φόραγαν,
    Κωλωνάκι έμεναν,
    και BMW τους καβάλαγαν.

    CHIP + RASS
    κάποια σχέση θα έχει!

    ( Το πολύ πολύ τώρα που έφυγε
    ο Κούρκουλος να πάρει την θέση του)

    Όσο δε για εξωτερική πολιτική
    πάρτε μια καλή ιδέα
    μήπως και κάνετε και τίποτα καλό
    για την ΕΛΛΑΔΑ μας κάποτε.

    Σας γράφουμε Εγγλέζικα...
    γιατί αυτή είναι η επίσημη γλώσσα
    στα ιδιωτικά σχολεία που πηγαίνετε.

    ” Honest Proposition:

    The name at stake is "MAKEDONIA"

    Let FYROM get the first syllable, "MA".
    We keep the second "KE".

    So they can be called "MADONIANS".

    This is a great advantage for your friends, because they:
    1. Can have a modern emblem in the sun of their flag.
    The famous singer "MADONΝA"
    2. Will please the USA because they are the same kind
    of products like Madonna,
    MADE IN USA. ”

    ____

    Tο παίζετε Μαγκάκια ...
    Με τα ροζ τα Kikerakia…
    Και αν φοράτε παντελόνια
    Είστε μόνο για σαλόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. προς το βουρλο που το εγραψε:

    Αυτοί που κατηγορούσαν το Γιώργο Παπανδρέου όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στα τουρκικά εδάφη που κάποτε ήταν ελληνικά, δεν λένε τίποτα όμως για τις κουμπαριές και δεν θυμούνται πόσο ισχυρή ήταν η Ελλάδα όταν αυτός ήταν υπουργός εξωτερικών.


    Μηπως ξεχασες τον φλουφλη που οταν επαιξε μπαλλα ο ΠΑΟ στην Κωνσταντινουπολη που σηκωσαν σημαια οι κολοτουρκοι instabul since 1454 , που ο Γιωργακης την εκανε γαργαρα και δεν ειπε τιποτα τοτε (τι να πει φυσικα ) μονο σηκωνε τα χερακια και χαιρετουσε ο κολοπουστας και θα μας πεις τωρα τι για τον μεγαλο ηγετη δεν καταλαβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΛΒΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΧΕ ΜΑΘΗΣΙΝ.


    Οποιος εμαθε λεξεις οπως Βισαλτια, Μυγδονια, κλπ, δεν σημαινει οτι ξερει Ιστορια, ουτε κι οτι εχει μυαλο. Μπορει καλλιστα να ειναι ενα σλαβικο βοδι... που προσπαθει να μετρηθει στην Ιστορια με τους Ελληνες, ξεφυλλιζοντας αρχαια κειμενα...
    -
    Δεν μπορουν Τουρκοι, τουρκοβουλγαροι, σερβοκροατες, Βουλγαροι, Τσιγγανοι, Εβραιοι, Σκιπεταροι Καυκασου, Βλαχοι, Αλμπανι να λεγονται (σλαβο)-μακεντονσκι, οπως ειπε καποιος Ντεμοστηενες!
    -
    Οι Αρμενιοι σαφως και δεν ειναι "αδερφια" μας. Ειναι ασιατες και δεν εχουν καμια σχεση με ευρωπαιους. Ουδεμια! Η χωρα τους ονομαζεται Χαγιασταν!
    -
    Οι Ισαυροι κατα παδα πιθανοτητα υπηρξαν Ασσυριοι. Στον θρονο των Βυζαντινων ανεβηκαν καθε ειδους βαρβαροι, και μονον βαρβαροι. Αυτο στους Ελληνες ειναι γνωστο. Το οτι ο Τσιμισκι ηταν αρμενιος, ειναι επισης γνωστοτατο, οπως και ο Βασιλειος ο βουλγαροκτονος, και οι αλλοι της ιδιας βαρβαρικης δυναστειας! Αρμενιος βασιλιας, ομως, επιδιωξε στο παρελθον με καθε τροπο να ερθει σε πολιτιστικη επαφη με την Ελλαδα, για την οποια ενοιωθε ακρατη συμπαθεια και εκτιμηση!

    Το Σκοπια - Βαρδαρια δεν προκειται ποτε να αποκτησουν ενα ελληνικο ονομα, διοτι κατι τετοιο ειναι ανεφικτο! Επομενως, ουτε οι προπαγανδες νεαρων αλητων εδω μεσα, "πιανουν", ουτε και αλλες προσπαθειες επαγγελματιων μισελληνων θα μπορουσαν ποτε να εχουν την παραμικρη επιτυχια!

    Ως εκ τουτου, τα σκουξιματα παραχαρακτων και βλακων ειναι ανευ αντικειμενου!
    -
    -------------------
    Πατριώτης : Αυτός που αγαπάει την πατρίδα του.



    Εθνικιστής : Αυτός που μισεί όλους τους υπόλοιπους λαούς.
    -----------------------------
    ------> Οποιος εγραψε τα παραπανω, ειναι τουλαχιστον αγαθιαρης!

    Διοτι, δεν εχει ακομα καταγραφει στην Ιστορια περιπτωση ενος ανθρωπου που να μισει τα αλλα εθνη συλληβδην! Αυτη η νευρασθενεια δεν εχει εμφανιστει πουθενα!
    --------
    -> σλαβοι

    1 Απρίλιος 2008 2:44 πμ

    ----------------------

    Δεν ειναι μονο σλαβοι, αρα δεν μπορουν να λεγονται ετσι!
    Οι σκοπιανοι, μονο σκοπιανοι μπορουν να ονομαζονται!
    -
    Το ονομα Βαρδαριωτες, εχει ιστορικως συνδεθει με τους Τουρκους που ζουν στην Βαρδαρια.
    -

    Ο "τσοπανις" ειναι καθαροαιμος σερβος, κατι που φαινεται απο το ψευδωνυμο, την αγνοια και την ανοησια του.
    -

    Ο 4.23 εχει ελληνικη ψυχη.
    -

    ---------------------
    Άμα σου πετάξω τα άντερα έξω υπάνθρωπε, τότε θα δούμε πόσο "μακεδονικά" είναι....

    1 Απρίλιος 2008 10:49 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    10:36,αν εσύ αισθάνεσαι συγγενής με τους Τούρκους,κάτι θα ξέρεις,προφανώς κάποιος Τούρκος σου γάμησε τη μάνα!

    1 Απρίλιος 2008 10:50 πμ
    -----
    -----> Αυτη ειναι η ενδεδειγμενη αντιμετωπιση των τρελλαμενων Πιθηκων Βαρδαριας.
    ( Αυτα που εγω γραφω, τα γραφω για τους Ελληνες και μονο ).


    Υπαρχουν κι αλλα ενδιαφεροντα στοιχεια επι του θεματος, αλλα ας
    σταματησω εδω.

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το παρακατω που εγραψα, δεν ειναι τελειως ορθο, αλλα θα αποφυγω τις επεξηγησεις:
    --------------
    Διοτι, δεν εχει ακομα καταγραφει στην Ιστορια περιπτωση ενος ανθρωπου που να μισει τα αλλα εθνη συλληβδην! Αυτη η νευρασθενεια δεν εχει εμφανιστει πουθενα!
    ---------------

    Για τους Κυριλλο και Μεθοδιο, κυκλοφορουν πολλες ανοησιες.

    Οι αλητες αυτοι, απλως μπερδεψαν τους τοτε φυσιολογικους σλαβους με το να τους πασαρουν εβραϊκες αηδιες σαν κατι το πολυτιμο, ενω στην ουσια, τους εξαπατουσαν οπως εκαναν και με τους αλλους αγραμματους στην περιοχη.

    Η Ελλαδα δεν εχει καμια σχεση με τα βυζαντινα ρασοφορα σκουπιδια του ειδους τους.

    ΕΡΜΟΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. THA TOUS LEME:

    SLAVOTSOBANARAIOUS


    KAI THIN XWRA TOUS:


    PITHIKIA SLAVOTSOBANARIA!!!



    KALO MOU FAINETAI!!

    EGRAPS.......



    SLAVOTSOBANARAIOI MOU THELETAI 'BANANA' ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ERMODIKE AGAPI MOU AYTA OLA BOREIS NA TA LES STON EAFTO SOU KAI NA AYNANIZESAI ALLA EDO STO BLOG EINAI GIA GELIA.

    XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA XA
    XA XA ..................
    POLI MAS DIASKEDASES
    NA SE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Epeidh blepw uparxei megalh gaula gia to 8ema
    kai epeidh de 8elw na pw dika mou, mpas kai pare3hgh8w, mia kai gennh8hka sta Skopia pro 32etias, h mana mou sth Filippoupolh kai h giagia mou sta Lakwmata Kastorias,
    koinws, gia na 3eroume kai poioi eimaste mia kai ton malaka polloi emishsas, th malakia oudeis!

    Sas para8etw ta parakatw e3oxws xrhsima:

    Eimai anagasmenos na sou apanthsw kaitoi den exw ellhniko plhktrologio.
    Pou tous briskeis autous; An sta RSS feeds, opws einai to logikotero, tote anyshxw ta malla, dioti opoios leei ta:

    >>>
    You asked for it, no one told you to rename northern Greece to 'Macedonia' in 1988. Before 1988, in Greece, the term Macedonia(n) was strictly forbidden.
    Anyone using the term Macedonian or saying "I am Macedonian" would land them in jail, or if they are lucky, on the front page of a local paper claiming they were "Macedonian spies". Today, oh my oh my, times change. Greece is proud of "Macedonia". And we thank you, you shold be proud to have Macedonian neighbors.
    <<<

    ...einai eite brainwashed eite idiaitera 8rasus praktwr. Akoma pio anhsuxhtiko einai oti tou dineis kapoia bash, ara to 8ewreis estw
    kai remotely pi8ano, ara ta prammata einai akoma pio asxhma gia thn enhmerwsh kai th gnwsh gurw apo to 8ema twn ellhnwn politwn. Kai, 3ereis, oti 3erw ti sou lew kai exw kalh apoyh epi tou 8ematos, toulaxiston ta teleutaia 28 xronia, kai fusei, alla, kuriws kai 8esei!

    Gia na ginw pio emfatikos... oxi mono to 1979 h to 1989, alla oute to 1992 de 8a mporouse na ekstomisei tetoia paparia poliths ths fyrom, epipedou forrest gump kai panw.

    Kai gia na sou dwsw kati na asxolh8eis, afou s'endiaferei:
    Ya3e, an exeis xrono, pou diabioun kai ti kanoun autoi oi malakes pou stelnoun autes tis paparies.
    P.x. o tourkosporos http://www.americanchronicle.com/articles/56906 omologei eu8arsws

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση