GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί κύριε Σημίτη;

. ...δεν στηρίζετε κι εσείς τον Γ. Παπανδρέου . Γράφει ο Γιάννης Κουραμπάς . Μετά την μετεκλογική φουρτούνα που είχε ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ, ...

.
...δεν στηρίζετε κι εσείς τον Γ. Παπανδρέου
.
Γράφει ο Γιάννης Κουραμπάς
.
Μετά την μετεκλογική φουρτούνα που είχε ξεσπάσει στο ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκλογή του νέου αρχηγού, τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους και το κίνημα ξαναβρίσκει το δρόμο του. Μετά το Συνέδριο κάτι φαίνετε πως έχει αλλάξει, αυτό φυσικά θα είναι καλό για όλους, γιατί με μια ισχυρή αντιπολίτευση η κυβέρνηση θα σκέφτεται πολύ τα μελλοντικά της σχέδια. Το τελευταίο γκάλοπ έδειξε πως η διαφορά από 6 μονάδες έχει φτάσει στις 3 , παρά την επιτυχημένη εξέλιξη, στη σύνοδο κορυφής στο Βουκουρέστι. Στο μέλλον θα φανεί πως κάθε άλλο παρά πετυχημένη ήταν. Προσωπικά πιστεύω πως είναι η αρχή της πτώσης της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Καραμανλής πίστευε πως το ΠΑΣΟΚ θα κάνει να συνέλθει αρκετούς μήνες, αλλά δυστυχώς για αυτόν και ευτυχώς για μας την πάτησε.
Πιστεύω επίσης πως η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, του Δημήτρη Τσοβόλα θα δώσει νέο αέρα στο κίνημα.
Η μόνη και τελευταία παραφωνία είναι ο Κύριος Σημίτης. Εάν μπορούσα θα έκανα μια ερώτηση στον Κύριο Σημίτη, θα τον ρωτούσα: Υπάρχει έστω και μια φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου δεν σας στήριξε;
Και αναφέρομαι στη τελευταία διακυβέρνηση της χώρας από τον κύριο Σημίτη. Θα ήταν πολύ εύκολο στον κύριο Παπανδρέου να ρίξει όλα τα λάθη στον προηγούμενο αρχηγό και έτσι να βγάλει από πάνω του την ρετσινιά του άσχημου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιώργος όμως δεν το έκανε ούτε μια φορά, στήριξε τον κύριο Σημίτη και σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του.
Γιατί εσείς τώρα κύριε Σημίτη δεν στηρίζετε τον Γιώργο Παπανδρέου; Αφήστε τις επιστημονικές φιλοσοφίες και ελάτε μαζί μας, βοηθήστε και εσείς στην επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στη εξουσία. Αφήστε τους εγωισμούς και την μιζέρια , το ΠΑΣΟΚ σας έχει ακόμα ανάγκη.
Σας περιμένουμε γιατί όλοι μαζί θα είμαστε ποιο δυνατοί!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------

73 σχόλια

  1. ΠΟΘΕΝ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ...
    ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ...
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...γιατι

    ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ!


    απλό δεν είναι!

    Τι Βενιζέλος...τι Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλης στη Μοσχα. Ποσο θαρρος χρειαζεται για να το κανει;



    Γραφει ο Σταυρος Λυγερος.
    Για να διατηρήσουν (οι ΗΠΑ) το στρατηγικό τους πλεονέκτημα, προωθούν την πολιτικοστρατιωτική περικύκλωση της Ρωσίας. Αυτό τον σκοπό εξυπηρετούν η διεύρυνση του ΝΑΤΟ μέχρι τα ρωσικά σύνορα, η εγκατάσταση της αντιπυραυλικής ασπίδας και η –όχι αβάσιμη– κριτική για δημοκρατικά ελλείμματα...
    ...Σήμερα, η Μόσχα νιώθει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Με όπλο την κρατική εξουσία και με προίκα την άνοδο των τιμών της ενέργειας, ο πρόεδρος Πούτιν «επανεθνικοποίησε» και την πολιτική και την οικονομία, που είχε αλωθεί από τους ολιγάρχες. ...
    ...Η Γηραιά Ηπειρος έχει ζωτική ανάγκη την ενέργεια της Ρωσίας και η Ρωσία την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Ευρώπης. Με άλλα λόγια, υπάρχει ισχυρή βάση αμοιβαίου συμφέροντος.
    Η Ουάσιγκτον αντιτίθεται στη στρατηγική σχέση των Ευρωπαίων με τη Μόσχα, με το επιχείρημα ότι θα εξαρτηθούν ενεργειακά απ’ αυτήν, γεγονός που θα οδηγήσει και στην πολιτική εξάρτησή τους.
    Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ προσπαθούν να ρυμουλκήσουν τη Γηραιά Ηπειρο σε μια πολιτική, που θα αναβιώνει με νέους όρους τη διαχωριστική γραμμή Δύση – Ανατολή, με τη διαφορά ότι τώρα θα είναι μετατοπισμένη πολύ ανατολικότερα.
    Στο Βουκουρέστι, η «παλιά Ευρώπη» αντέδρασε, κρίνοντας ότι το περαιτέρω «στρίμωγμα» της Ρωσίας θα είχε αρνητικές παρενέργειες


    -----------------------
    Καταλαβαινει κανεις καλυτερα ετσι το πολιτικο θαρρος που απαιτειται για να παει ο Καραμανλης στη Μοσχα.
    Στην ουσια η Ελλαδα γινεται ισως η μοναδικη αξιοπιστη διοδος της Ρωσικης ενεργειας προς τον εξω κοσμο δηλαδη την Ευρωπη.
    Γιαυτο και η Μοσχα θεωρει τη σχεση με Ελλαδα στρατηγικη.
    Βεβαια την πολιτικη αυτη Καραμανλη τη στηριζει ολη η παλια Ευρωπη.
    Ομως η Ελλαδα την υλοποιει.
    Αυτο απαιτει πολυ θαρρος.
    Ειναι ενα ρισκο που αν μας βγει ολα θα αλλαξουν για την Ελλαδα.
    Κατα περιεργο τροπο οσο πιο ισχυρη ειναι η Ρωσια τοσο καλυτερα για τα ελληνικα συμφεροντα .
    Και οχι μονο για τα ενεργειακα.
    Τον αλλο λογο θα τον πουμε αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί είναι "αγύριστο κεφάλι". Κρίμα γιατί έτσι απαξιώνει ο ίδιος το έργο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χειρότερη περίοδος διακυβέρνησης της χώρας. 36 δισ ευρώ οι τοκοι απο το χρεος Σιμήτη του εβραίου για Ολυμπιακά έργα και μίζες κυρίως σε ξένες εβραικές εταιρίες, χρέωσε τα εγγόνια μας.

    Περιμένεις να στηρίξει την παράταξη φίλε σύντροφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σ


    Nαι ρε ο ΣΗΜΙΤΗΣ μας έφταιξε ότι σας λένε τα λαμόγια να πιστεύετε γι άυτό πάμε κατά διαόλου πολίτες της πεντάρας.


    α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΩΣ ΣΤΑ ΛΟΜΠΙ

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χωριάτη

    που χάθηκες, να μας καλύψεις πάλι , το πως καταχρεώθηκε επι ΣΗΜΙΤΗ το κάθε σπιτικό...με την προτροπή του όλοι να επενδύσουν στο Χρηματηστήριο!

    ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΣΗΜΙΤΗ;
    αυτά μετράς για να σε πάρει ο ύπνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ΠΑΣΟΚ και οι 'πελάτες' του έχετε ανάγκη τον δεξιό Σημίτη??????????????????????????
    Σας λυπάμε.........δεν έχω κάτι άλλο να πω. Ευχομαι να ξυπνήσει το ΠΑΣΟΚ μήπως και γίνει τίποτα καλό στην Ελλάδα. Ετσι όπως είναι τώρα, μόνο πίσω πηγαίνουμε. Η χώρα έχει ανάγκη μια σοσιαλιστική ιδεολογία ΚΑΙ ΟΧΙ όπως είναι το ΠΑΣΟΚ σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν πείρε εντολή ακόμα ….αλλα θα πάρει ….!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΟ


    ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.


    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ , ΟΜΩΣ;


    ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TI THN ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ? ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 'ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΑΙ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ' ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ (ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΛΑΒΑΝΟ..) ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Bgalte thn fwtografia toy emetou me tis kreatoelies....TWRA.
    TELOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί είναι δεξιός και δεν ταιριάζει πλέον στο "αριστερό" (ντρέπομαι και που το γράφω ακόμα) ΠΑΣΟΚ. Μεγαλώνει τη σύνταξη του απλώς, γι' αυτό δε φέυγει.
    Σιγά-σιγά όμως ..την κοπανάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. FILE KARAMPA EISAI VATHIA NYXTOMENOS H DEN HSOUNA PANTA PASOK. KATI DE PAEI KALA AN LES OTI KANEI KALO H EPISTROFH TSOVOLA KAI SOU FTAIEI O SIMITIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ


    ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΟΜΟΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ;;;;


    ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΕΛΑΤΕ
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ_


    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑΜΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟ CASUS BELI

    KAI ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ

    ΒΛΕΠΠΕ ςς 300

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφήστε τους εγωισμούς και την μιζέρια , το ΠΑΣΟΚ σας έχει ακόμα ανάγκη.
    Σας περιμένουμε γιατί όλοι μαζί θα είμαστε ποιο δυνατοί!!!!!!!
    -------------------

    Ρε αγραμματε πασοκε, στη Βουλγαρια τα εμαθες τα ελληνικα αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιο κινημα ρε τσεκεβαρες της αρπαχτης, ακου κινημα. ΟΥΣΤ!!!
    Μη σπαταλατε τα πιξελς της οθονης μου.

    takis

    takis-gr.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. a re kourabie, kouraba pos se lene..kati tetoia pisteyeis esy kai kapooi alloi pou einai dipla sto giorgo giayto kai pame kata diaolou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. pies 3 monades tis etairias tis anaplirotrias ekprosopou tou pasok tin etairia les?6,5 einai i diafora to leei kai i vprc to pasok kai o syriza sto 18..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιος πιστεύει πως ο Σημίτης μπορεί να γίνει κλακδόρος του οποιουδηποτε; Ποιος σου βαλε την ιδέα πως ο Σημίτης δεν υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ; Το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη έβαλε τις βάσεις για να μπορεί η χώρα να πορεύεται με ίσους όρους με τις προηγμένες χώρες της Ε.Ε. και στέριωσε μια υποδομή που όμοια της δε γνώρισε η πατρίδα μας. Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως με τον τεράστιο αυτό άθλο δεν ήταν δυνατή η παράλληλη κοινωνική πολιτική. Οι Έλληνες όμως είναι λαός ανυπόμονος και ευκολόπιστος. Έτσι πίστεψε δύο πράγματα: πρώτο ότι ο Καραμανλής της θα εφαρμόσει πολιτική της Αριστεράς. Ήταν δε τέτοιος ο οίστρος του λόγου του κυρίου αυτού στη Βουλή που ανάγκασε το Σημίτη να τον ρωτήσει σε μια στιγμή μήπως είναι κομμουνιστής; Το δεύτερο που πίτεψε ο πολύς κόσμος στην Ελλάδα ήταν πως η πτώση του Χρηματιστηρίου 'ηταν κομπίνα του Σημίτη για να χάσει ο κόσμος τα λεφτά του! Τόση αγαθότητα! Έχω πει και αλλού: το χρηματιστήριο, όπως όλα τα χρηματιστήρια στον πλανήτη πορεύονται με κυματισμούς. Στη χώρα μας έφτασαν ακόμα και τα καφενεία στα χωριά να γίνουν χρηματιστηριακά γραφεία! πρώτη φορά οι συμπολίτες μας έβλεπαν χρηματιστήριο και πίστεαν πως έπαιναν σε αποθήκη με λεφτά! Η φράση "αυτός είναι χρηματιστήριο" που έχει πολύ παλιά καταγωγή πίστεψαν όλοι πως έχει εφαρμογή πάνω τους. Ποιος το καλλιέργησε αυτό και ποιος είχε συμφέρον να χάσει ο λαός τα χρηματά του; Ζήτησε το ΠΑΣΟΚ να γίνει Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή σε εύθετο χρόνο Τι έκανε η Ν.Δ.; Άφησε να παραγραφούν τα αδικήματα. Οι δικαιολογίες ήταν της πεντάρας. Ο κόσμος δεν πίστεψε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ αλλά τα λόγια του Καραμανλή, που όσο ανικανος κι αν αποδείχτηκε δεν έγινε ακόμα αντιληπτό από τον πολύ κόσμο, επειδή η πολιτική που εφαρμόζεται από το κόμα που βρίσκεται στην εξουσία είναι τέτοια που ρίχνει τόνους τσιμέντο γύρω από τον Πρωθυπουργό για να κρατά την ψεύτικη εικόνα που του έφτιαξαν και που αν αποκαλυφθεί πόσο κίβδηλη είναι θα σωριαστούν όλοι σα χάρτινος πύργος! Η ομάδα λοιπόν που στηρίζει τον Καραμανλή και τη συμμορία που τον περιβάλλει με τόσο ζήλο είναι εκείνη που έπαιξε τον αφελή έλληνα πολίτη στο χρηματιστήριο και τώρα εκ του ασφαλούς εξακολουθεί να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που από τη φύση του δεν μπορούσε να παίξει τέτοιο παιχνίδι.¨Ένα παιχνίδι που είχε παιχτεί ακριβώς με την ίδια και μάλιστα μεγαλύτερη επιτυχία από το Παλάτι που τότε εκπροσωπούσε πολιτικά την ίδια περάταξη με αυτή του Καραμανλή, κατά του μεγάλου επίσης (πιστεύω του ίδιου διαμετρήματος με τον Σημίτη) του Χαρίλαου Τρικούπη , που τον ανάγκασαν να κηρύξει τη χώρα σε πτώχευση και να εκφωνησει στη βουλή τον εξαίρετο ιστορικό λόγο με το ερώτημα: "τις πταίει"!! Σήμερα θα μπορόύσε άνετα ο καθένας να πει ποιος τότε και ποιος σήμερα "πταίει" για το χρηματιστήριο !! Βουλώστε τα αυτιά σας στην παραπληροφόρηση της Δεξιάς καμαρίλας του Καραμανλή! Ο λαός της χώρας μας ας μη γίνεται χειροκροτητής των υποκριτών που ανέλαβαν με το "σεμνά και ταπεινά " και κατάντησαν να μην έχοουν ίχνος ντροπής στα τόσα που έχουν αποκαλυφθεί που δεν φτάνει ολόκληρος ο περασμένος αιώνας να τους φτάσει!
    Άφησε λοιπόν την κουτοπονηράδα κύριε που την ανάρτησες για να μας πεις τι; Πως το ΠΑΣΟΚ ήταν κακό! Κακός είναι ο λόγος σου και κακός είναι και δόλιος ο τρόπος που τον παρουσιάζεις. Το ΠΑΣΟΚ αναμόρφωσε τη χώρα και ο Καραμανλής και η ποαρέα του την παραμόρφωσαν. Αυτή είναι η αλήθεια και σε λίγα χρόνια θα αναφέρεται στην ιστορία ως εποχή "προς αποφυγήν"!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ
    ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΩΡΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και να θέλει ο Σιμήτης να στηρίξει τον ΓΑΠ δεν του το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό ο εγωισμός του καθηγητή. Νομίζω οτι ο Σιμήτης ανήκει σ΄εκείνη την τάξη των ακαδημαϊκών που κάνουν χάρη στό Θεό να είναι ίσος με αυτούς. Αλλά και σε συνδιασμό με αυτό. Τόσες φανερές ανοησίες έχει διαπράξει ο ΓΑΠ που το κατάλαβε και ο ...... και σταμάτησε να τον στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Βοηθήστε χριστιανοί!!! και σεις να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Χανόμαστε πάμε για την κόλαση !!! Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε ανόητε κουραμπιέ φαντάζεσαι Τσοβόλα, Γιωργάκη και Σημίτη μαζί να κυβερνούν την Ελλάδα;

    Θα πρόκειται για κοκτέιλ δέκα φορές πιό επικίνδυνο απο αυτό που στείλαν οι Κινέζοι στους αρσιβαρίστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.


    “Αποτυχημένη συνταγή η πλήρης ιδιωτικοποίηση των ΔΕΚΟ”

    «Η κυβέρνηση επιχειρεί με πλάγιο και αδιαφανή τρόπο να εφαρμόσει μια αποτυχημένη συνταγή πλήρους ιδιωτικοποίησης δημοσίων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, με επιδίωξη την κάλυψη των ευρυνόμενων ελλειμμάτων», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, στη Βουλή. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου χαρακτηρίζει «ξεπερασμένη και αποτυχημένη» την πολιτική της πλήρους ιδιωτικοποίησης των ΔΕΚΟ και σημειώνει ότι, «όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη και στις ΗΠΑ αντιλαμβάνονται την ανάγκη ελέγχου και ρύθμισης της αγοράς». Στην Ερώτησή του ζητά από τον πρωθυπουργό «να αποσαφηνίσει δεσμευτικά τις προθέσεις του ως προς την διατήρηση του δημοσίου ελέγχου για τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ», καθώς και τους άλλους στρατηγικούς οργανισμούς κοινής ωφελείας και να εξηγήσει «ποιο όφελος θα έχει ο πολίτης αν οι αποφάσεις» για τα δημόσια αγαθά «λαμβάνονται από ξένους επιχειρηματικούς ομίλους αντί του Ελληνικού Δημοσίου».
    Υπεύθυνος στάση μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης με υψηλό συναίσθημα ευθύνης και με συναίσθηση του καθήκοντος για ένα διαρκή αγώνα υπέρ του λαού και των λαϊκών στρωμάτων και συμφερόντων.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Γιώργος Παπανδρέου με σαφή και υπεύθυνο τρόπο διακηρύττουν τις ενέργειες των και δεσμεύονται στο Ελληνικό λαό για τις πράξεις, τις προτεραιότητες των και το όραμα των την επόμενη των εκλογών που γρήγορα έρχονται, για μια Ελλάδα ισχυρή και μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Σημίτης είναι σοβαρός άνθρωπος. Δεν είναι καρακιόζης!
    Όλοι εσείς που θέλετε καρακιόζηδες ηγέτες, λουστήτε τους! Και τέτοιους έχουμε μπόλικους...και μας αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι το ΠαΣοΚ σχεδόν επτά μήνες μετά τις εκλογές ολοκλήρωσε επιτέλους τα εσωκομματικά του με την επιλογή κοινοβουλευτικών εκπροσώπων και «σκιώδους κυβέρνησης». Επί των προσώπων, λίγες ενστάσεις θα μπορούσε να διατυπώσει κανείς. Ολοι ή σχεδόν όλοι πήραν κάποια δουλειά.

    Τα δυσάρεστα νέα είναι ότι το ΠαΣοΚ κατέληξε πάλι σε αυτή τη συνταγή των πολυπληθών και αλληλοεπικαλυπτόμενων οργάνων, τα οποία ουδέποτε απέδωσαν στο παρελθόν και τα οποία ελάχιστες ελπίδες αφήνουν ότι θα αποδώσουν στο μέλλον. Αλλοι στο κόμμα, άλλοι στη Βουλή, άλλοι στο γραφείο του προέδρου, άλλοι σε επιτροπές και άλλοι σε Γραμματείες- το έργο το έχουμε ξαναδεί με τα γνωστά αποτελέσματα...

    Πέρα από τα πρόσωπα και τα σχήματα, όμως, αυτός ο κύκλος έχει και μια άλλη διάσταση: οι δύο πρωταγωνιστές της φθινοπωρινής σύγκρουσης,Παπανδρέου και Βενιζέλος, δείχνουν να θέλουν να ξεπεράσουν στο χάσμα.

    Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ αναγνωρίζει όχι μόνο έναν διακριτό ρόλο στον ανταγωνιστή του αλλά και μια αξιόλογη εκπροσώπηση των υποστηρικτών του στα διάφορα όργανα. Οι ψυχροπολεμικοί τόνοι των οπαδών του Παπανδρέου υποχώρησαν σημαντικά και οι προκλητικότεροι εξ αυτών σπρώχτηκαν στην έξοδο. Ούτως ή άλλως, εκτός των δημοσκοπήσεων, ουδείς αμφισβητεί σήμερα τον αρχηγό του ΠαΣοΚ.

    Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, από την πλευρά του, φαίνεται να αποδέχεται μια προοπτική ενσωμάτωσης αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο στον Παπανδρέου και παραιτούμενος από τη λογική μιας «συγκροτημένης εσωκομματικής αντιπολίτευσης. Ούτως ή άλλως, ακόμη και στις πρόσθετες εσωκομματικές διαδικασίες αποδείχτηκε ότι έχει το 40% περίπου του οργανωμένου ΠαΣοΚ με το μέρος του. Δεν μπορεί ούτε να αγνοηθεί ούτε να παρακαμφθεί.

    Τα τελευταία κουτσομπολιά στο ΠαΣοΚ μιλούν για «συμφωνία Παπανδρέου- Βενιζέλου». Νομίζω ότι ο σωστός όρος είναι «σύμφωνο συμβίωσης». Το οποίο στηρίζεται σε μια απλή παραδοχή: επί της ουσίας, η σύγκρουση Παπανδρέου και Βενιζέλου έληξε στις 11 Νοεμβρίου και πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί.

    * Αν ο Παπανδρέου κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ο Βενιζέλος θα γίνει υπουργός του.

    * Αν τις χάσει, η μάχη για την ηγεσία του ΠαΣοΚ θα επαναληφθεί μεταξύ του Βενιζέλου και κάποιων άλλων αντιπάλων.

    Με άλλα λόγια, το έργο «Παπανδρέου εναντίον Βενιζέλου» έχει κατέβει από τις αίθουσες προβολής. Ο Παπανδρέου έχει την ανάγκη του Βενιζέλου , αν θέλει να κερδίσει τις εκλογές. Ο Βενιζέλος δεν έχει κανένα συμφέρον να απαξιωθεί πλήρως ένα κόμμα του οποίου ελπίζει μετεκλογικά να ηγηθεί. Γιατί, λοιπόν, να μη συμβιώσουν;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. βρε ουστ παλιο κερατα Σημιτακο....ουστ τον θελετε και να στηριξει τον ΓΑΠ...κρυψου σημιτακο κρυψου...ουστ απο δω κιτρινιαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μετά τη λαίλαπα του Σημίτη αντί να φωνάζει όλος ο Ελληνισμός να διαλυθεί τελείως το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν και μερικοί που το ονειρεύονται ξανά στην Εξουσία...

    Η δεξιά μεριά της Εκάλης (από τη μεγάλη ΑΤΕ) μέχρι και την Αγιά Μαρίνα είναι γεμάτη από βουλευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Χυτήρης, Ευθυμίου κτλ.).

    Και τώρα φωνάζουν μερικοί εδώ μέσα να ξαναβγεί το ΠΑΣΟΚ για να γεμίσει και η αριστερή μεριά της Ελευθερίου Βενιζέλου (Καστρί-Μορτερό) με Πασόκους...

    Βρε ΟΥΣΤ από εδώ!

    Βρε ΟΥΣΤ!

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:17
    Εκει που κατούρησε ο Κώστας Σημίτης φύτρωσαν όλοι οι σφογγοκωλάριοι της Μιμής που τον κατακρίνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. alal 10:13
    10:13
    Η λαίλαπα , παλιομαλάκα , έβαλε την Ελλάδα στην ΟΝΕ , έβαλε την Κύπρο στην ΕΕ , διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες (όχι ο χοντρο-Κωστάκης σε 6 μήνες ) μας θαύμαζε όλη η Ευρώπη ενώ πριν είμαστε το μαύρο πρόβατό της με δέκα υποτιμήσεις της δραχμής ετησίως και διψήφιο πληθωρισμό .

    Ουστ εις εσάs αγνώμονα γίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δηλαδή ο μόνος στόχος σας είναι αυτός,ε? "Η επαναφορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία"!

    Ευτυχώς που δεν πρόκειται να γίνει.

    Ο λαός σας έχει χεσμένους,όπως τον είχατε και σείς 20 χρόνια που κυβερνούσατε.

    ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΤΑΛΑ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ,ΦΑΓΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10:18 πμ,πέρα απο τις κλασσικές δημοσιουπαλληλίστικές βρισιές σου (δεν παρεξηγήθηκα,δεν είμαι ο alal 10:13), το ΠΑΣΟΚ μας εβαλε στην ΟΝΕ,ε?

    Σε ποιά ΟΝΕ θα'χαμε μπεί,αν είχε επικρατήσει η αποψη του Αντρέα Παπανδρέου που έλεγε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο",και δεν είχαμε μπει καθόλου στην ΕΟΚ/Ευρωπαικη Ενωση??

    Τώρα θα είμασταν σαν τα Σκόπια,θα παρακαλάγαμε να μπούμε στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε!

    Με όλα τα λάθη που έκανε ο Καραμανλής (ο original), ΑΥΤΟΣ μας έμπασε στην ΕΟΚ,αλλιώς ακόμα θα πεινούσαμε.

    Kι'εσείς και τα λαμόγια που είναι κρυμένα απο πίσω σας δεν θα είχατε να ξεκοκαλήσετε ολες τις επιδοτήσεις που τρώγατε απο το 1981 και μετα!

    Μην είστε λοιπον αχάριστοι,χάρη στον Καραμανλή και στη ΝΔ κυκλοφορείτε τωρα με Cayenne συντροφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 10:13

    ΚΑΛΑ,ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΕΤΑ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ...ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΕΚΑΛΗ,ΜΥΚΟΝΟ,ΚΛΠ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο ανεπαρκεστατος αυτος ανθρωπακος που ακουει στο ονομα Σημιτης και που δυστυχως ειχε τα ινια της χωρας σε μια πολυ κρισημη περιοδο καταφερε με τις επιλογες του να οδηγησει το ΠΑΣΟΚ στη συρικνωση και την αντιπολιτευση για πολλα χρονια,τη χωρα στη ταπεινωση επανηλημενως και ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας στην εξαθλιωση με οτι αυτο συνεπαγεται.Σιγουρα ειναι απο τα πιο αποτυχιμενα ατομα στη ιστορια αυτου του τοπου.Σ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 9 Απρίλιος 2008 10:45 πμ

    Έχεις δίκιο σταμάτησε να κυβερνάει το Πασοκ η Μιμή με τους σφογγοκωλάριούς της και μπήκαμε στην ΟΝΕ , μπήκε η Κύπρος στην ΕΕ , είμαστε η μόνη μικρή χώρα που κατάφερε να διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες .
    Από το μαύρο πρόβατο της ΕΟΚ επί Αντρέα γίναμε χώρα αξιοπρεπής .
    Που κατάντησε το Πασοκ ο υιός του ιδρυτή θα μου πεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κύριες Κουραμπά ξαναδιαβάσατε αυτό που γράψατε?

    Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω τι ερώτηση απευθύνεται στον Κ. Σημίτη και γιατί.

    Α) Ο κ. Παπανδρέου έχει ήδη φορτώσει τα δικά του λάθη του στον Κ. Σημίτη.
    Β) Πόσες ευκαιρίες ακόμα θέλει ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης για να κάνει αντιπολίτευση.
    Σείς ο ιδιος γράφετε ότι τώρα κάτι πάει να γίνει!!!!!!!
    Ειναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια αρχηγός Τώώρα μόνο κάτι πάει να γίνει?
    Πόσα χρόνια θέλει να τον σπουδάζουμε αρχηγό Αντιπολίτευσης και μετά αν πότε γίνει πρωθυπουργός πόσα χρόνια θα θέλει για να σπουδάσει Πρωθυπουργός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:32
    Αυτοί που πήγαν τις βαλίτσες με τα χρήματα των ταμείων στα Cayman Islands δεν πρέπει να μιλούν .

    Δεν δήλωσα θαυμαστής του Ανδρέα .
    Ψήφιζα Πασοκ μόνο επί Σημίτη .
    Τώρα γύρισα στην βάση μου και ψηφίζω ΣΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση πιό αισχρή φιλοκυβερνητική προπαγάνδα από αυτήν που είδα χτες βράδυ στην εκπομπή του Λαζόπουλου .

    Οι χαχόλοι από κάτω ζητωκραύγαζαν . Και η τηλεθέαση στα ύψη .
    Παρακμή .


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χεστηκαμε για το τι πιστευει
    βρωμοπασοκε Κουραμπα!

    Ονειρευεσαι ξανα εξουσια λιγδιαρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 10:54 ,ναι αν ήταν να αναγνωρίσω ένα θετικό στο Σημίτη,θα παραδεχόμουν αυτό (οτι απομάκρυνε τον κύκλο της Μιμής). Αλλα ήταν και για το δικό του συμφέρον να τους ξεφορτωθεί.

    Αλλα για τα άλλα,ασε καλύτερα. Ας μην κουκουλώνανε (με ευθύνη αυτή τη στιγμή της ΝΔ,δεν έχω προβλημα να το πω) το σκάνδαλο της SIEMENS,και θα'βλεπες πως χειρίστηκε ο Σημίτης τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. :::::::::::::::::::::::::::::::::::
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΜΗΤΙΚΟΣ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ:΄Ομως ο Σιμήτης ήταν και είναι ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος και επιστήμονας. Το λάθος του είναι οτι έμπλεξε με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Αναγκάστηκε να λέει πράγματα που δεν θα τα έλεγε και δεν θα τα έκανε ποτέ.ΔΕΝ είναι του χαρακτήρα και της κουλτούρας του.΄Ομως η γλύκα της εξουσίας,από τη μια πλευρά,δυστυχώς,και το περίφημο σύστημα,τον "χάλασε"Απόδειξη;Ρωτήστε όσους τον είχαν καθηγητή, ή έχουν διαβάσει συγγραμματά του.Γιά ένα μόνο τον μέμφομαι.Οι διαφωνείες του με τον Ανδρέα και οι διαγραφές του ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ πολλών καρδιναλίων του ΠΑΣΟΚ τον έκαναν να προσφέρει το κρύο πιάτο της εκδίκησης.Αυτός ουσιαστικά πχ δεν ξεπέταξε και ρεζίλεψε τον ΜΗ αδελφοκτόνο; Αυτός δεν άφησε το ΠΑΣΟΚ σ΄ αυτόν που το άφησε και αποκαλύπτεται η γύμνια όλων των επιγόνων και των ISNOGOOD καθημερινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η υβριστική κριτική κατά του Κ. Σημίτη σε αυτή τη σελίδα είναι τελείως απαράδεκτη. Επρόκειτο για έναν σοβαρότατο πολιτικό που κατόρθωσε αυτό που έμοιαζε έως τότε απίστευτο: να γίνει η Ελλάδα δεκτή στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ. Ο Σημίτης, με την κεντρώα του πολιτική κατέστησε το ΠΑΣΟΚ ισχυτότατο πολιτικά. Μακάρι να είχε παραμείνει πρωθυπουργός. Εγώ ψήφιζα έως τότε ΠΑΣΟΚ μόνον λόγω Σημίτη. Όσο είναι αρχηγός του κόμματος ο Γ. Παπανδρέου, ένας άνθρωπος με ολίγιστα προσόντα και νεφελώδη ιδεολογία, θα ψηφίζω ΝΔ (ή ΣΥΝ, αν παραγίνει το κακό με την κυβερνητική ραστώνη)! Πάρτε το απόφαση. Η κυβέρνηση εκλέγεται από τους κεντρώους ψηφοφόρους, που δεν είναι οπαδοί αλλά σκεπτόμενοι άνθρωποι.

    Και για να σταματήσει το παραμύθι με το χρηματηστήριο: ποιός ανάγκασε τους πολίτες να επενδύσουν (να "παίξουν", όπως λεγόταν τότε χαρακτηριστικά) το υστέρημά τους σε φούσκες, ελπίζοντας σε γρήγορο κέρδος; Όποιος είχε επενδύσει σε "βαριά χαρτιά", μεσοπρόθεσμα, δεν έχασε. Είναι δυνατόν να υποστηρίζεται ότι οι επενδυτές "παρασύρθηκαν" από τις αισιόδοξες προβλέψεις του τότε υπ. Οικονομίας; Τη δουλειά του έκανε ο άνθρωπος. Εάν και οι "παίκτες" είχαν μελετήσει τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών πριν επενδύσουν, δεν θα πάθαιναν ό,τι έπαθαν. Έπαιξαν και έχασαν. Τέλος...

    Νομίζω ότι σε αυτή τη χώρα οι μεγάλοι πολιτικοί έχουν την τύχη του Βενιζέλου, που ακόμη και μετά τη συνθήκη των Σεβρών, έχασε τις εκλογές.
    Επιτέλους όμως, ας παύσει η προπαγάνδα και το υβρεολόγιο από μίσθαρνα κομματικά όργανα, που συκοφαντούν έναν μεγάλο ηγέτη. Πώς νομίζετε ότι θα κρίνει η ιστορία τον Σημίτη, σε σχέση με τον Α. Παπανδρέου και την ασύνετη οικονομική του πολιτική που καταχρέωσε τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ,ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΙ,ΕΙΣΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ

    ΡΕ ΔΕΝ ΠΝΙΓΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΣΤΩΜΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ. ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ? Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΤΟ ΑΜΕΜΠΤΟ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΔΙΩΓΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ. Α΄ ΝΑΙ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΦΛΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΠΡΟΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ, ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΔΕΑ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ( ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΦΑΓΓΟΙ) ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ Ή ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ , ΤΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ? ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΔΩ ΒΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΣΑΓΑΝΟ , ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Η ΑΘΛΙΑ ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΞΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" Ε?,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ,Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ,ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΨΗΦΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμε 1.36. Ουτε ΤΣΟΣΛΑΝΟΙ είμαστε όλοι ΟΥΤΕ φασίστες ΟΥΤΕ κοπρίτες. Τα σιχτηρια λοιπόν στο σόι σου . Γκέγκε; όπως λέμε στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η χθεσινή δημοσκόπηση της public issue (πρώην VPRC), που ήταν και η μόνη εταιρεία που πρόβλεψε το πραγματικό αποτέλεσμα των εκλογών του Σεπτεμβρίου όταν όλες οι άλλες έλεγαν "έκλεισε η ψαλίδα", "στο 1% η διαφορά" κλπ, δίνει διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 6,5%. Προς τι ο ενθουσιασμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΒΑΒΙΣ...
    ΣΤΗΝ...ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ..,ΑΟΡΑΤΗΣ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Σ"ΕΨΑΧΝΑ,
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ...ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ
    ...ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΟ,ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!

    ΕΣΥ,ΜΙΑ ΝΤΙΖΑΙΝ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ...ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ,
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ...ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ;

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ...ΕΚΤΗΘΕΣΑΙ;;;

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο... ΑΝΑΠΗΡΟΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ...ΛΑΟΥ;;
    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ
    ...ΚΩΛΟΥ!!!

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ...ΑΦΘΗΣΙΚΟ!
    ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ!!!

    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ
    ΠΑΕΙ ΤΟ...ΠΡΑΓΜΑ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009!!!

    Ο Β.Β.ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥΣ,
    ΑΠΟ.. ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΕΚΤΟΣ!!!

    ΕΚΤΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΟΥ!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ...ΜΠΑΖΑ
    ΣΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗ. ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ,ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΣΤΗΝ
    ...ΑΠΕΞΩ,ΠΑΡΑ ΜΕ...ΚΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ

    ΓΙΑ ΤΟΝ...ΒΛΑΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ,ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ,ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ...
    ΜΕΣΑ,η ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ...ΒΛΗΜΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΘΙΑ,ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ,ΝΑ
    ΣΤΑ..ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ,ΘΑ...ΚΑΤΣΕΙΣ;;;

    ΒΑΒΙ-ΝΟ ΜΟΥ,ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΡΦΑΖΕΙΣ.
    ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ,
    ΤΟΥ........ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!!
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙΑ ΣΤΟ PRESS-GR
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΤΥΠΟΙ,ΣΑΝ ΤΟΝ 12.17,
    ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ!!!

    ΒΑΒΙΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....ΤΑΦΟΣ!!!

    ΣΤΟ GR-SEX.
    ΕΙΣΑΙ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,...ΜΕΤΟΧΟΣ;;;

    ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΜΩΡΗ!!!

    Η ΚΑΡΙΟΛΑ,Η ΜΙΣΙΝΕΖΑ,Η ΜΠΕΤΑΤΖΟΥ,
    ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ!!!

    ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ...ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

    ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ...ΠΑΡΑΛΥΤΟ
    ΣΤΗΝ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ,ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΒΑΒΙΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ GR-SEX-MAIN!!!

    KAI KATI ΑΠΟ...ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
    ΘΕΛΩ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ ΜΟΥ
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ,ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ-ΜΟΔΑΣ,
    Η Β.Π.ΜΕ ΤΑ ΓΛΑΡΑ...ΜΑΤΙΑ!!!

    ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ,ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΣΚΟΡ-ΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΒΑΒΙΣ...
    ΣΤΗΝ...ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ..,ΑΟΡΑΤΗΣ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Σ"ΕΨΑΧΝΑ,
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ...ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ
    ...ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΟ,ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!

    ΕΣΥ,ΜΙΑ ΝΤΙΖΑΙΝ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
    ...ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ,
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ...ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ;

    ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ...ΕΚΤΗΘΕΣΑΙ;;;

    ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο... ΑΝΑΠΗΡΟΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ...ΛΑΟΥ;;
    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ
    ...ΚΩΛΟΥ!!!

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ...ΑΦΘΗΣΙΚΟ!
    ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ!!!

    ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ,ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΥ
    ΠΑΕΙ ΤΟ...ΠΡΑΓΜΑ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009!!!

    Ο Β.Β.ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥΣ,
    ΑΠΟ.. ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!ΕΚΤΟΣ!!!

    ΕΚΤΟΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ
    ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ...ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΟΥ!!

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ...ΜΠΑΖΑ
    ΣΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗ. ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ,ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΣΤΗΝ
    ...ΑΠΕΞΩ,ΠΑΡΑ ΜΕ...ΚΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ!!!

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ

    ΓΙΑ ΤΟΝ...ΒΛΑΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ,ΑΥΤΟΝ
    ΤΟΝ...ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ,ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ...
    ΜΕΣΑ,η ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;;;

    ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ...ΒΛΗΜΑ,ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΘΙΑ,ΑΝΑΦΩΝΗΣΕΙ,ΝΑ
    ΣΤΑ..ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ,ΘΑ...ΚΑΤΣΕΙΣ;;;

    ΒΑΒΙ-ΝΟ ΜΟΥ,ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΟΡΦΑΖΕΙΣ.
    ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΩ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ,
    ΤΟΥ........ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!!
    ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙΑ ΣΤΟ PRESS-GR
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΣ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ
    ΤΥΠΟΙ,ΣΑΝ ΤΟΝ 12.17,
    ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ!!!

    ΒΑΒΙΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ
    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ....ΤΑΦΟΣ!!!

    ΣΤΟ GR-SEX.
    ΕΙΣΑΙ,ΜΩΡΟ ΜΟΥ,...ΜΕΤΟΧΟΣ;;;

    ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΜΩΡΗ!!!

    Η ΚΑΡΙΟΛΑ,Η ΜΙΣΙΝΕΖΑ,Η ΜΠΕΤΑΤΖΟΥ,
    ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ!!!

    ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ!!!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ...ΚΑΝΟΥΜΕ;;;

    ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ...ΠΑΡΑΛΥΤΟ
    ΣΤΗΝ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ,ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΒΑΒΙΝΟ ΜΟΥ ΣΤΟ GR-SEX-MAIN!!!

    KAI KATI ΑΠΟ...ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
    ΘΕΛΩ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ,ΝΑ ΜΟΥ
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ,ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΟΥΣΕ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟ-ΜΟΔΑΣ,
    Η Β.Π.ΜΕ ΤΑ ΓΛΑΡΑ...ΜΑΤΙΑ!!!

    ΑΤΙΜΟΥΤΣΙΚΟ,ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΣΚΟΡ-ΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ !!!


    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ !!!!


    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΪΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. Α ΡΕ ΜΠΟΥΝΤΖΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΚΙΝΕΖΟΥ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΟΣΙΑ"ΛΗΣΤΕΣ" ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ..............

    Η συνέχεια στο καφενείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΤΟΥ 4.29 μμ
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ Ν"ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,
    ΠΟΥ,ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΠΩΣ
    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ,Σ"ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ...ΘΕΣΗ,
    Ο ΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ...ΑΡΤΑ!!!

    ΠΡΕΠΕΙ,ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ...ΝΕΟΙ,
    ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,
    ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ,
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΣΚΟΡ-ΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Προσπαθούν να μας πασάρουν το αυτονόητο για μεγάλη εθνική επιτυχία.

    Δεν λένε όμως για αυτά που βασανίζουν το κόσμο. Ανεργία, ακρίβεια, σκάνδαλα, διαφθορά, αναξιοκρατία, ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων και του κόπου των εργαζόμενων.

    Είχαν πει ότι θα εξοικονομούν από την περικοπή δαπανών 10 δις το χρόνο που το "σπάταλο" ΠΑΣΟΚ έκανε.

    Αντί αυτού έχουμε αύξηση των δαπανών περίπου 20 % το χρόνο με αποτέλεσμα ο δανεισμός της χώρας να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, να έχουν ταράξει το κόσμο στους φόρους, και το εισόδημα των εργαζομένων να έχει υποστεί καθίζηση στα χρόνια διακυβέρνησης τους .

    Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να αντιμετωπίσει τη πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΦΑΙΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ...ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ Η ΟΜΑΔΑ!!!
    ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο Β.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η συκοφαντία, η βωμολοχία και η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό, χωρίς gay αρχηγό.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η συκοφαντία, η βωμολοχία και η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.


    Θέλω κόμμα ανοιχτό, χωρίς gay αρχηγό
    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η συκοφαντία, η βωμολοχία και η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό, χωρίς gay αρχηγό

    Ζήτω η Ελλάδα
    Κάτω η συκοφαντία, η βωμολοχία και η υποκρισία
    Ζήτω του ΠαΣοΚ η αυτοκρατορία.

    Θέλω κόμμα ανοιχτό, χωρίς gay αρχηγό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ?

    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ (ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΙ

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ


    ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚος
    (τώρα θυμήθηκα και κάτι άλλο.
    Αν και οι ψηφοφόροι είναι αυτού του επιπέδου οπότε προς το παρόν δεν έχετε πρόβλημα, προσέξτε μην ανέβει απότομα το πνευματικό επίπεδο και με την ΓΚΕΡΕΚΟΥ και τις άλλες επιλογές σας μείνετε και εκτός βουλής)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΒΟΛΑ. ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΗΣΥΧΟ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ, Η ΜΙΜΗ, Ο ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΡΕ ΒΟΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΖΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΣΕΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 2 ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΒΛΩΜΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΙΟΙ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΕΟΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ. ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ

    ΟΥΣΤ ΓΟΜΑΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΕΛΟΣ ΡΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΤΕΛΟΣ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 4.43 ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΡΗΓΙΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΣΕΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΙΑ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Περιοδος διακυβερνησης της χωρας απο εναν ανεπαρκη ανθρωπακο που ακουει στο ονομα Σημιτης.Μας ταπεινωσε μας τ αρπαξε και στο τελος μας ξεπουλησε.Μια θλιβερη παρενθεση στη συγρονη ιστορια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ρε 2.33 είσαι τελείως στόκος; Ποιος απαίτησε να αλλάξει το Σύνταγμά τους; Απλά λέμε ότι αν δεν αλλάξει δεν μπαίνουν σε ΝΑΤΟ-ΕΕ. Γκέκε; Δεν επιβάλλουμε τίποτα. Τα δικαιώματά μας ασκούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΗ ΜΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΒΑΛΚΑΝΙΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑ.ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ,ΣΥΝΕΛΘΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟ?ΘΑ ΤΟ ΣΚΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΦΙΛΑΡΕΣ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΚΑΛΠ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΑΝΑΤΡΙΧΕΙΑΣΕ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΠ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΘΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΕΝΑΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΘΥΜΩΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ; ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΊΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΡΙΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΑΠ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. OXXXXXXXXXIIIIIIIIIIIIIIIIIII Aston file ton shmith sthn kosmara tou...

    fidi kolobo einai, o pio tyxeros prothipourgos pou perase apo thn ellada me ta paketa na erxontai to ena meta to allo apo thn eyrwpaikh enwsh... kai ti ekane???

    oti egine me ekeina ta lefta ta plhrwnoume se diodia...

    OXI ALLO SHMITH as fygoun oi deksiostrofoi tsarlatanoi apo to PASOK...

    Akous Baggeli???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση