GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποφυλακίζεται ο Ε. Καλούσης...

. ...στις 2 Μαΐου ' Ενώ οι δικαστικές διαδικασίες για το λεγόμενο "παραδικαστικό κύκλωμα" βρίσκονται σε εξέλιξη, στις 2 Μαΐο...

.
...στις 2 Μαΐου
'
Ενώ οι δικαστικές διαδικασίες για το λεγόμενο "παραδικαστικό κύκλωμα" βρίσκονται σε εξέλιξη, στις 2 Μαΐου συμπληρώνεται το 18μηνο της προφυλάκισης για τον δικαστή Ευάγγελο Καλούση. Μέχρι τότε δεν προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί η δίκη στην οποία είναι κατηγορούμενος. Ετσι ο προφυλακισμένος δικαστής θα βγει από τον Κορυδαλλό ενόσω η δίκη θα συνεχίζεται. Ο Ε. Καλούσης κατηγορείται ότι ζητούσε να κατατίθενται ποσά σε λογαριασμό του προκειμένου να μεσολαβεί σε δικαστές για να χειριστούν ευνοϊκά υποθέσεις κατηγορουμένων. Ο ίδιος το αρνείται.
----------------------------------------------------------------

25 σχόλια

  1. Tελικά, στη φυλακή θα μείνουν μόνο εκείνοι που οι δικαστές έστειλαν μέσα για χρέη στο Κράτος. (Λίγα, γιατί όσοι χρωστάνε πολλά είναι χρήσιμοι επενδυτές)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξελίξεις στο θέμα ντόπινγκ του Ολυμπιακού

    και στην αγωγή Βγενόπουλου στο star

    Μόνο στο καφενείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποκλιθείτε στην λεβέντικη Ελληνική δικαιοσύνη... Μπορείτε και εσείς να γίνεται δικαστικός... Μόνο φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας μεζούρα για τις μετρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΙΑΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Π.Τ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. RALLYFM
    TO ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑ
    ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ CAYENNE H NA AKOYΣΕΤΕ
    ΟΝ ΑΙR ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ:
    ΙΜΕKOROIDO KENO STO KALOSTOMALAKA1453μ.χ
    που ξερετε μπορει να ειστε και εσεις ενα απο τα χιλιαδες κοροιδα
    που θα τσιμπησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ Η Ο ΜΑΚΗΣ???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,ΟΙ ΔΗΜΟΔΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ κ.ά.
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ...ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ!!!ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ??

    Πέρασε και τα 6.000.000 το Press-gr!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΛΟΥΣΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://studentgossip.gr/index.php?topic=5585.msg26782;topicseen#msg26782


    ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βρε βρεεε!!!!!!
    καλοστονα κι ας άργησε.....το παλουκαρι μας ,το κυπαρισσάκι μας,
    ο άνθρωπος μας ....τι κανεις βρε παιδι ?????
    μανωλης απο Χανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλη η ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α’ Εθνική, από την θεs/ νικη βρέθηκε ντοπαρισμένη.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα παραιτηθεί ο ΓΑΠ από τη βουλευτική ασυλία για να του κάνει μήνυση ο Βγενόπουλος;

    Η απάντηση στο καφενείο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κομπλεξικά, φθονερά τούβλα, ο ένας φουκαράς Καλούσης σας μάρανε ? Αυτόν τον εφηύρε τό κύκλωμα.
    Πίσω απ' τον κουασιμόδο Καλούση κρυβόντουσαν :
    (1). Πολυπληθείς κατηγορούμενοι, πιθανότατα "αγνός λαός", πού κορυβαντιούσαν να λαδώσουν γιά να μήν τιμωρηθούν γιά τις πουστιές τους,
    (2). Πολυπληθείς Αξιοσέβαστοι Δικηγόροι, έτοιμοι (και προτρέποντες) να "μεσολαβήσουν" με το αζημίωτο,
    (3). Πολυπληθείς Αξιοσέβαστοι Δικαστές, έτοιμοι να συνδιαλλαγούν με το αζημίωτο.

    Όλοι αυτοί, που είναι ο πολύς "λαός", βρήκανε το χαζό εξιλαστήριο τρίτο τροχό της αμάξης, σάς τον πασσάρανε κι' εσείς, προθυμότατα καί υποκριτικά, δήθεν αγανακτήτε.
    Εγώ είμαι με τον Καλούση. Ζήτω.
    Κι'άν ήτανε και μάγκας κι' όχι μόμολο - θύμα, θ'άνοιγε και τό στόμα του, από ποιόν σε ποιόν, και τότε θάχαμε νά λέμε ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφιερωμένο στο Τζων...
    Με σεμνότητα και ταπεινότητα

    "ΑΥΤΗ τη φορά το ευρωχαστούκι που δέχτηκε η χώρα ήταν πολύ πιο ηχηρό από κάθε προηγούμενο: το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε την Ελλάδα για «αλλοίωση της εκφρασμένης βούλησης των ψηφοφόρων», στις εκλογές του 2004.
    Η ιστορία είναι γνωστή: όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής Σερρών ο κ. Αχιλλέας Καραμανλής, θείος του Πρωθυπουργού, εφευρέθηκε η προσμέτρηση των λευκών ψηφοδελτίων στις έγκυρες ψήφους. Μόνον όμως για την εκλογική περιφέρεια της Μακεδονίας! ΣΕ όλη την υπόλοιπη χώρα, τα λευκά δεν προσμετρήθηκαν ως έγκυρα. Επρόκειτο για μία αντισυνταγματική απόφαση του Εκλογοδικείου, με οριακή μάλιστα πλειοψηφία.
    ΩΣΤΟΣΟ, ο πρωθυπουργικός θείος κέρδισε την έδρα που του αρνήθηκαν οι ψηφοφόροι, τρεις άλλοι βουλευτές έχασαν την έδρα που κέρδισαν με τους σταυρούς προτίμησης των πολιτών και η Νέα Δημοκρατία αύξησε κατά έναν βουλευτή τη δύναμή της στη Βουλή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλήθεια αυτά ο κος Σανιδάς δεν τα βλέπει? το μοναδικό του μέλημα είναι να κυνηγάει απεργούς και διαδηλωτές? για τα καθ'ημάς όμως κουβέντα δεν γίνεται, όλοι κάνουν την πάπια και τα κάνουν γαργάρα. Γιατί θίγεστε κύριε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις δηλώσεις του κου Μπάγια, που στο κάτω κάτω είπε αυτά που σκέφτεται όλος ο κόσμος. Με το τρόπο που λειτουργεί η Δικαιοσύνη (η οποία π.χ ασχολείται με τον φράχτη του Μίτσου οποίος συνορεύει με το οικόπεδο του Λάζου)ή μάλλον πουν την λειτουργούν μας έχει δώσει το δικαίωμα να αποθέτουμε κυριολεκτικά τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11 Απρίλιος 2008 6:04 μμ

    Γιατί ρε μάστορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΒΓΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΟΝΟ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ
    ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΑΤ ΕΣΑ ΠΟΥ
    ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ . ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΕΠΙΣΗΣ
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟ PRESS-GR
    KΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ
    ΟΛΟ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ PRESS-GR ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. .



    κ. Σανιδά,
    σε λίγο καιρό που θα πάρετε σύνταξη, τι ανάμνηση θα θέλατε να κρατήσει ο ελληνικός λαός από εσάς;
    Εάν συμφωνείτε με την δικαστική κωλυσιεργία και αποφυλάκιση του κ. Καλούση εγράψατε ήδη την προσωπική σας ιστορία!
    Εάν διαφωνείτε περιμένω την άμεση άσκηση δίωξης κατά των υπευθύνων της κωλυσιεργίας!
    Εάν διαφωνείτε και δεν σας επιτρέπουν διάφορες δυνάμεις να ασκήσετε τα καθήκοντά σας, τότε περιμένω την παραίτησή σας και την κοινοποίηση των λόγων αυτής!
    Ομως ότι και να κάνετε, να θυμάστε πως ο λαός μας δεν ξεχνά ποτέ την ιστορία όσο και άν διάφοροι προσπαθούν να την παραφράσουν!
    Σας θυμίζω πως η οικογενειακή μας ιστορία, μας ακολουθεί πάντοτε και ακολουθεί και συνέχεται με τους κατιόντες μας οι οποίοι και εισπράττουν την ανάλογο κοινωνική εκτίμηση!


    Οι πολίτες που θυμούνται (δεν ξεχνούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΠΑΛΙ , ΜΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ,

    ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ

    agrotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Όσο η μεγάλη μάζα των "πολιτών - τρομάρα τους" αυτής της χώρας προσποιείται ότι φταίνε αυτοί που μας κυβερνάνε, δέν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, και θα μας "... ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ...", και οι Τούρκοι και οι Αλβανοί κι' όποιος βρεθεί.
    Σκάστε και γράφτε "Εγώ μόνο φταίω, κι' ο διπλανός μου φταίει και το κράτος πρέπει να είναι δυνατό και να ...αμεί και να δέρνει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση