GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σχολικοί τροχονόμοι...

.... Συγκέντρωση έξω από την Βουλή έκαναν σήμερα οι σχολικοί τροχονόμοι . Και μάλιστα όχι στον δρόμο, αλλά στο πεζοδρόμιο της Πλατείας Συν...

....
Συγκέντρωση έξω από την Βουλή έκαναν σήμερα οι σχολικοί τροχονόμοι. Και μάλιστα όχι στον δρόμο, αλλά στο πεζοδρόμιο της Πλατείας Συντάγματος για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων. Αίτημα τους η αναγνώριση της εργασίας τους ως εξηρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.
Θα συγκινηθεί κανένας αρμόδιος για τα δικά τους δίκια;
--------------------------------------

10 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pes ta re taso...oloi oi khfhnes pane kai koynane mia shmaia kai 8eloun na ginoun kai monimoi...otan ypegrafan th symbash h3eran oti htan gia merikoys mhnes....oust reeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι οι τυποι δεν δουλευουν καθολου παρα μονο τα ξινουν ολη την ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε δεν παμε καλαααααααααα....δουλευουν μια?? ωρα το πρωι ..μια?? ωρα το μεσημερι και θελουν μονιμοποιηση στο δημοσιο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ti lete re autoi prepei na mpoun sta varea kai an8iguina me toso polu 3isimo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.

    «Παίξτε μπάλα ρε»


    Το σύνθημα στις εξέδρες των γηπέδων που ακούγονταν όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά και κινδύνευε ενώ είχε προσόντα και δυνατότητες , ήρθε στο μυαλό μου διαβάζοντας την σύνθεση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κινήματος.
    Όλοι τους άξιοι, όλοι τους ικανοί. Αρκεί να παίξουν μπάλα!!!
    Τώρα η ποδοσφαιρική τακτική αντιμετώπισης του αντιπάλου με το σύστημα «μαν του μαν» και με σημαντική δόση «ανανέωσης» που επέλεξε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για να αναδιατάξει τις δυνάμεις του κόμματος απέναντι στο κυβερνητικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τα έμπειρα και προβεβλημένα «παλιά» στελέχη ως κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους (Βενιζέλος, Πάγκαλος, Παπουτσής) και ως σκιώδεις υπουργούς στελέχη του κόμματος που δημιουργούν αίσθηση σιγουριάς και εμπιστοσύνης στους πολίτες ότι, μπορούν να κυβερνήσουν την χώρα (Διαμαντοπούλου, Β. Παπανδρέου, Δαμανάκη, Τσουρή, Χρυσοχοΐδης και Σηφουνάκης). Επιλέγοντας εξ άλλου στελέχη που έχουν χαρακτηριστεί προεδρικά (Κατσέλη, Μαγκριώτης, Καστανίδης, Χυτηρης, Γκερέκου, Χριστοφιλοπούλου) και στελέχη της Βενιζελικής λεγόμενης πλευράς (Λοβέρδος, Φλωρίδης) αλλά και νέους βουλευτές που μπορούν να πείσουν για την επιχειρούμενη «ανανέωση με σιγουριά» που προβάλει (Κουβέλης, Έξαρχος, Μπόλαρης, Σακοράφα, Παδημητρίου) έφτασε να δημιουργήσει ένα σχήμα το οποίο βασίμως πιστεύει ότι, θα εμπνεύσει σιγουριά στους πολίτες και θα ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Βέβαια δεν αρκεί η είσοδος μιας ομάδας στο γήπεδο για να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά πρέπει να παίξει και μπάλα. Γιαυτό οι πολίτες της βάσης του ΠΑΣΟΚ απαιτούν από την ομάδα και τον προπονητή να παίξουν ομαδική μπάλα κυρίως που είναι η βάση για το καλό αποτέλεσμα και τη νίκη σε ένα κατεξοχήν ομαδικό σπορ και όχι μόνο. Με βάση λοιπόν τη διάταξη ,τη δύναμη της εξέδρας ,δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι και να αναμένουμε τους καρπούς της νίκης από τον επόμενο μήνα καταγεγραμμένη στις δημοσκοπήσεις που έρχονται.
    Η νίκη πλησιάζει. Ο λαός είναι αισιόδοξος.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ που θέλω μια θέση αγροφύλακα, πότε θα βρω το δίκιο μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αιδώς Αργείοι!
    είπαμε αλλά οχι & έτσι, ο κάθε αργοσχολος να θέλει & μονιμοποίηση στο Δημόσιο. Έγινε το΄αίσχος με τους σχολικούς φύλακες & τις σχολικές καθαρίστριες που για ολιγόωρη απασχόληση περίπου 30 εβδομάδες τον χρόνο "πετυχαν" μονιμοποίηση με πλήρεις αποδοχές.
    Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. re den mas xezoun poy theloun kai monimopioisi atoma pou kratane gia 1 ora(kai poli leo) oli tin imera ena stop!!imarton re pousti mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήπως και πολλοί άλλοι δουλεύουν μόνο 3 ώρες την ημέρα αλλά πληρώνονται με παχουλούς μισθούς κατά τα άλλα στο δημόσιο. Μήπως αυτοί οι τροχονόμοι προσφέρουν ένα έργο και οφείλουν να αμείβονται για το επάγγελμά τους. Τα 176 Ευρώ που παίρνουν είναι ελεημοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση