GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χότζας και το όνομα...

. Θα «πανηγυρίσουμε» ως νίκη το «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας»! . Από το mediaspotgr.blogspot.coml . Σε μαζικό αγώνα έχουν επιδοθεί τα ΜΜ...

.
Θα «πανηγυρίσουμε» ως νίκη το «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας»!.

Από το mediaspotgr.blogspot.coml
.

Σε μαζικό αγώνα έχουν επιδοθεί τα ΜΜΕ για να μας πείσουν για το θρίαμβο της ελληνικής αντιπροσωπείας στην σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι.
Η επιτυχία αυτή λοιπόν, για να δούμε την πραγματικότητα, συνιστάται στο ότι δεν δεχτήκαμε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας – Σκόπια» στις διαπραγματεύσεις.
Ενώ ξεκάθαρα δηλώσαμε ότι δεχόμαστε, το όνομα «Άνω Μακεδονία» ή και «Νέα Μακεδονία» για το γειτονικό κράτος.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία τότε δεν ξέρουμε τι είναι τραγωδία.
Η παρατεταμένη πλύση εγκεφάλου, και το επικοινωνιακό παιχνίδι, παρουσιάζει σαν νίκη της Ελλάδας, την χρήση του όρου Μακεδονία με το πρόθεμα Άνω, Κάτω, Βόρεια ή Νέα, στην ονομασία των Σκοπίων.
Το παιχνίδι είναι γνωστό και μας θυμίζει το επίσης γνωστό «ανέκδοτο» με τον Χότζα. Όπου, πάει μια γυναικα και του λέει ότι το σπίτι που μένει είναι μικρό, και αυτός της δίνει εντολή κάθε φορά που αυτή διαμαρτύρεται να βάλει μέσα στο σπίτι της και ένα κατοικίδιο, στην αρχή το σκύλο, μετά τις κότες, ύστερα την κατσίκα, το άλογο, το γάιδαρο κλπ.
Στο τέλος και μετά από πάροδο μερικών ημερών, της λέει να αρχίσει τώρα να βγάζει έξω από το σπίτι ένα - ένα τα κατοικίδια , οπότε όταν βγάζει και το τελευταίο έξω, η γυναικά πηγαίνει στον Χότζα και του λέει ότι τώρα το σπίτι της φαίνεται πραγματικά μεγάλο.
Και η ονομασία που θα «πετύχουμε» και θα «πανηγυρίσουμε» ως νίκη θα είναι «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας». Που άλλωστε και ανοιχτά αποδεχτήκαμε, είδατε πώς το σπίτι φαίνεται μεγάλο τώρα;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

22 σχόλια

  1. Τι αφού ο Καραμανλής είπε ότι θα ονομαστούνε Κάτω Σλαβία
    αλιώς θα φωνάξει

    ΒΕΤΟ ΒΕΤΟ

    τους κρατάει από τα αρχίδια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. REPUBLIC OF NEW MACEDONIA θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο όνομα της ΠΓΔΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai akribos, dimokratia tis neas makedonias - AISXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mh viazeste na griniaxsete kai na mizeriasete Egw to synaspismo 8elw na dw pou elege ta skopia makedonia sketo pou 8a paei na kriftei Kante klik sto homo-gr na deite ta xalia tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ανακοινωθέν του ΝΑΤΟ για το ζήτημα:

    NATO Allies agreed that an invitation to the former Yugoslav Republic of Macedonia will be extended as soon as a mutually acceptable solution to the name issue has been reached. They encouraged the negotiations to be resumed without delay and expect them to be concluded as soon as possible.

    Οι Σύμμαχοι του ΝΑΤΟ συμφώνησαν οτι η πρόσκληση προς την πρωην Π.Γ.Δ.Μ. θα αναβληθεί για το μέλλον και μόλις υπάρξει αμοιβαίως αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας, το ΝΑΤΟ Θα ενθαρρύνει την επανάληψη των διαπραγματεύσεων, χωρίς καθυστέρηση, προσδοκούμε να συναφθεί συμφωνία το συντομότερο δυνατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το Win-Win.
    Το αποτέλεσμα από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ παραπέμπει σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή στρατηγικής ώστε να παρουσιαστεί η τελική λύση ώς νίκη και των δύο πλευρών.

    Γιατί το πρόβλημα από την αρχή ήταν πως να πεισθεί ο μέσος έλληνας πολίτης (που το όχι του σάρωνε στις δημοσκοπήσεις) να δεχθεί τη σύνθετη ονομασία.

    Σ' αυτό το παιχνίδι μαριονέτες έγιναν ακόμη και οι Σκοπιανοί ώστε να φανεί ότι τους κορόιδεψαν οι αμερικάνοι. Ακόμη και ο ίδιος ο Μπους χρησιμοποιήθηκε μιλώντας για σίγουρη πρόσκληση των Σκοπίων στο Νάτο μόλις μία ημέρα πριν παρότι ήταν σίγουρο το ναυάγιο και δεν γινόντουσαν πια διαπραγματεύσεις.

    Επεισόδιο στο τρικ και η δήθεν σύγκρουση Ντόρας-Κοντολίζας.

    Πότε θα ξυπνήσουν οι πολίτες για να μπει φρένο στα φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια της πολιτικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΝ ενθουσιάζεστε και ΜΗΝ τσιμπάτε! Είμαστε τόσο διψασμένοι να γλυτώσουμε απο τις φάπες που νομίζουμε πως με το ΒΕΤΟ πιάσαμε τον παπά απο τα τέτοια.

    Ειναι γεγονός οτι είναι μεγάλη κίνηση και επιτυχία, άλλωστε ο Καραμανλής μετά την Σύνοδο έχει κανονίσει συνάντηση και μπίζνες με Σαρκοζι και Πουτιν. Το οτι κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη όμως, δεν σημαίνει οτι κερδίσαμε και κανέναν πόλεμο. Δεν ξέρουμε μετα τον Μπους ποιος θα βγει και τι θα πάθουν τα Σκοπια μέχρι τότε. Ακόμα και αν διαλυθουν είμαστε πολύ χαλβάδουλες για να πάρουμε κομμάτι απο την πίτα, το πολυ πολυ να μοιραστουν σε Βουλγαρους και Αλβανους, οπότε ακόμα και αν το θέμα Σκόπια κλέισει, έχουμε τα τουρκομόγγολα και τα αλβάνια.

    Εχουμε ΠΟΛΥ δρόμο ακόμα, σε μια εξαιρετικα ασταθή περιοχή, με επικίνδυνους γείτονες και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις για την Ελλάδα τώρα αρχιζουν.

    Πιστεύετε ξαφνικα οτι το Ξυριζα που αναγνώρισε τα Σκοπια ως Μακεδονία και ο εβραιοαμερικάνος Γκιόργκο και η Ντορα που θελει να γίνει πορδηπουργίνα ξαφνικα έγιναν πατριώτες;
    Η οτι ξαφνικα μας αγαπησαν οι Δυτικοι και πήραν το μέρος μας;
    Η οτι οι μεγαλοεπιχειρηματίες που κονομανε στα Σκοπια ξαφνικα θα χασουν τα συμφέροντα του;
    Η μήπως οτι ολος ο κόσμος δεν θα τους λέει Μασεντόνια;


    Τηρηστε τις επιφυλάξεις σας λοιπόν γιατι στην Ελλάδα έχουμε ταλέντο και τις πιο κερδισμένες μας στιγμές, να κανουμε μια μαλακία και να γκρεμιζουμε οτι χτίσαμε. Μην νομιζετε οτι με ΒΕΤΟ κάτι καναμε και λύσαμε τα προβλήματα οπότε αράζουμε μετα.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΒΛΑ,
    ΠΩ ΠΩ ΚΑΒΛΑ, ΠΩ ΠΩ ΚΑΒΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σʼ ένα γηροκομείο εγκατέλειψαν τον ειδικό φρουρό!
    Κρίσιμες ώρες για την υγεία του στο Ισραήλ


    Tης Αννας Κωνσταντουλάκη

    Απελπισμένος ο πατέρας του αστυνομικού που είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο κεφάλι σε συμπλοκή στα Ζωνιανά,

    είπε στην “Π”: “Μας έχουν πετάξει σʼ ένα γηροκομείο και η υγεία του παιδιού μου χειροτερεύει.

    Ζούμε ένα ακόμη δράμα και τίποτε από αυτά που περιμέναμε και μας είχαν υποσχεθεί δεν ισχύει...”

    Στο δωμάτιο ενός... γηροκομείου και όχι στο Κέντρο Αποκατάστασης, υπό τριτοκοσμικές συνθήκες και με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται, νοσηλεύεται εδώ και εβδομάδες, ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης.



    Απελπισμένος ο πατέρας του αστυνομικού που είχε τραυματιστεί από σφαίρα στο κεφάλι σε συμπλοκή στα Ζωνιανά, είπε στην “Π”: “Μας έχουν πετάξει σʼ ένα γηροκομείο και η υγεία του παιδιού μου χειροτερεύει. Ζούμε ένα ακόμη δράμα και τίποτε από αυτά που περιμέναμε και μας είχαν υποσχεθεί δεν ισχύει...”

    Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Λαζαρίδη, ο 28χρονος μεταφέρθηκε για λίγες ημέρες στο Κέντρο Αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Hadassah-είναι γνωστό ότι ταξίδεψε με στρατιωτικό αεροπλάνο από το Ηράκλειο στις 26 Φεβρουαρίου-και στη συνέχεια στο γηροκομείο, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

    “Μας είπαν ότι έχει κολλήσει ένα μικρόβιο και αν δεν περάσει η λοίμωξη δεν μπορούν να αρχίσουν τις θεραπείες του. Ομως το παιδί μου μένει ακίνητο στο κρεβάτι, έχει κατακλύσεις (έχει ανοιχτές πληγές από την ακινησία) και η μόνη επικοινωνία που συνεχίζουμε να έχουμε, είναι με τα μάτια. Οι γιατροί είναι ειδικευόμενοι, μιλούν Ρώσικα και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε”.

    Ο κ. Λαζαρίδης, είπε στην “Π” ότι τώρα βρίσκεται δίπλα του η σύζυγός του, η οποία μένει μαζί του στο γηροκομείο και ο ίδιος επέστρεψε για λίγες ημέρες στην Ελλάδα, γιατί αρρώστησε η σύζυγός του.

    Η “Π” επικοινώνησε με τον κ. Αντώνη Βάκη, διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, ο οποίος τον παρακολουθούσε και ο γιατρός μας είπε ότι έχει την ίδια ενημέρωση για τις συνθήκες νοσηλείας του ασθενούς από τους συγγενείς του.

    Ο κ. Βάκης, μας είπε χαρακτηριστικά: “Είναι προφανές ότι ο Λαζαρίδης χρειάζεται άλλου είδους νοσηλεία. Δεν μπορεί να μένει ακινητοποιημένος και να έχει πληγές, όπως μας λέει η οικογένειά του. Πρέπει να κάνει φυσικοθεραπείες. Αν αυτές είναι οι συνθήκες της νοσηλείας του, τότε είναι σαφές ότι στο Πανεπιστημιακό ήταν καλύτερη η αντιμετώπισή του, γιατί εδώ είχε αρχίσει φυσικοθεραπείες.

    Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί με τον τρόπο αυτό η νοσηλεία του”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις όπως πάντα.



    Ψύχραιμη και χρήσιμη πολιτική συστράτευση
    Το 1999 λίγο μετά την σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στο Ελσίνκι, ο κ. Καραμανλής ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούσε την κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον κ. Παπανδρέου «για εγκατάλειψη πάγιων εθνικών θέσεων» ενώ ο αμετροεπής κ. Παυλόπουλος την κατήγγειλε για «ενδοτισμό» και «νέα εθνική και επώδυνη υπαναχώρηση», σύμβολο της οποίας θεωρούσαν το περίφημο ζεϊμπέκικο του Γιώργου ενώπιον του Τούρκου ομολόγου του Ισμαήλ Τζεμ. Η συναίνεση την οποία ο κ. Καραμανλής επικαλείται σε κάθε ευκαιρία, ήταν παντελώς άγνωστος όρος στο λεξιλόγιό του όταν ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έκανε τίποτα άλλο, παρά κατεδαφιστική κριτική παρουσιάζοντας το άσπρο-μαύρο και δυσφημώντας την όποια ενέργεια της κυβέρνησης Σημίτη στο εξωτερικό. Σήμερα τα πράγματα δείχνουν ότι αντίστροφα το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τόσο μικρόψυχο όσο ήταν η ΝΔ απέναντί του. Προσέφερε απλόχερα στην κυβέρνηση τη συναίνεση και τη συμπαράταξή του χωρίς κανείς να του το ζητήσει και χωρίς να επιδιώξει να καρπωθεί κανένα αντάλλαγμα. Και όταν ο κ. Παπανδρέου προσφέρθηκε να επισκεφθεί τη γειτονική χώρα για να μιλήσει με την ηγεσία της σε μια προσπάθεια συνετισμού της, ο κ. Καραμανλής αιφνιδιασμένος αρνήθηκε με ένα «αμήχανο και εμφανώς υστερόβουλο πολιτικά "όχι"» (ΤΑ ΝΕΑ) και με τη φράση «ας το καλύτερα, δεν είναι τώρα η ώρα» αντέδρασε μικροπολιτικά προσπαθώντας να υποβαθμίσει τη δυνατότητα του κ. Παπανδρέου να συμβάλει ουσιαστικά στη λύση του προβλήματος. Την ίδια ώρα το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωνε ότι «δεν είναι ώρα για κριτική, είναι ώρα να ενδυναμώσουμε τη φωνή της Ελλάδας στην κρίσιμη διαπραγμάτευση». Απέναντι στον φοβικό μικροκομματισμό της κυβέρνησης, το ΠΑΣΟΚ αντιπαράθεσε την ψύχραιμη και χρήσιμη στο εθνικό θέμα πολιτική του συστράτευση.

    Κάντε τις συγκρίσεις σας.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστές οι παρατηρήσεις για τον αστυνομικό. Αλλά και για το παιδάκι που εγκατέλειψε ο πατέρας του Αντρέας σε ένα οίκο ανοχής στην Ελλάδα και το οποίο έχει εκ γενετής βλάβη στον εγκέφαλο, το μικρό γιωργάκη, να κάνουμε έναν έρανο να το στείλουμε στην πατρίδα του την Αμερική μήπως και το σώσουν οι γιατροί και μπορέσει το κακόμοιρο να ξαναπαίξει με το βαγγελάκη, τον αρκούδο και τα άλλα παιδάκια. Γιατί έρχεται κι ο Αλέξης φουριόζος να του πάρει τις παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε μαζικό αγώνα έχουν επιδοθεί τα ΜΜΕ για να μας πείσουν για τον φιλελληνισμό της Αμερικανοπολωνοβουλγαρικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα.
    Η επιτυχία αυτή λοιπόν, για να δούμε την πραγματικότητα, συνιστάται στο ότι δεν έχουμε ακόμη διώξει με τις κλωτσιές το γόνο «Τσαντ-Μινέικο της Αυτοκράτειρας Μάγκυ» από τη χώρα.
    Ενώ ξεκάθαρα δηλώσαμε ότι ο «Κανένας» είναι «Καταλληλότερος» για τη διακυβέρνηση της χώρας.
    Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία τότε δεν ξέρουμε τι είναι τραγωδία.
    Η παρατεταμένη πλύση εγκεφάλου, και το επικοινωνιακό παιχνίδι, παρουσιάζει σαν νίκη της Ελλάδας, την ανοχή στην ακατάσχετη φλυαρία, ατελείωτη γενικολογία και ακατάληπτη παπαρολογία του εν λόγω γόνου.
    Το παιχνίδι είναι γνωστό και μας θυμίζει το επίσης γνωστό «ανέκδοτο» με το Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Όπου, πάει η Λιάνη και του λέει ότι το σπίτι που μένει είναι μικρό, και αυτός της δίνει εντολή κάθε φορά που αυτή διαμαρτύρεται να βάλει μέσα στο σπίτι της και ένα κλέφτη πασόκο, στην αρχή τον Τσοχατζόπουλο, μετά τον Λιβάνη, ύστερα τον Κατσιφάρα, τον Κουλούρη, το γάιδαρο κλπ.
    Στο τέλος και μετά από πάροδο μερικών ημερών, της λέει να αρχίσει τώρα να βγάζει έξω από το σπίτι ένα - ένα τα πασόκια, οπότε όταν βγάζει και το τελευταίο έξω, η Λιάνη πηγαίνει στο Γιαννόπουλο και του λέει ότι και τώρα το σπίτι της φαίνεται μικρό. Τότε ο Γιαννόπουλος της λέει να μην τον ενοχλεί με το κωλόσπιτο.
    Και η ανοχή που «πέτυχαν» και «πανηγυρίζουν» ως νίκη θα είναι το «Κίνημα» να μην πέσει κάτω από τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Που άλλωστε σιγά-σιγά αλλά και όλο πιό ανοιχτά αποδέχονται, είδατε πώς το σπίτι φαίνεται μεγάλο τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι μας ενοχλουν οι αμερικανοι οι ρωσοι(και αλλοι...). το συμφερον τους κοιταν οι ανθρωποι οπως και μεις. εμεις πρεπει να διαπραγματευομαστε ενωμενοι και στο τελος θα νικαμε. οπως τωρα που οπως φαινεται θα ονομασουμε τα σκοπια με ορο Μακεδονια. θα ονομασουμε δηλαδη Μακεδονες ανθρωπους που δεν δεχονται τις επιλογες του Αλεξανδρου. οτι ειχε δηλαδη ο Αλεξανδρος, τον ελληνισμο μεσα του, και διεδωσε τον πολιτισμο και την ελληνικη γλωσσα σε ολο τον κοσμο. (βεβαια δεν ειναι και οι μονοι που βριζουν τους Ελληνες, αλλα καπηλευονται τον ελληνικο πολιτισμο και τον χρησιμοπουν κατα το δοκουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν το ΠΑΣΟΚ δεν ηταν ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ πολιτικά και είχε υποστηρίξει τον Μητσοτάκη το '90 ,σήμερα τα Σκόπια μπορεί να ονομάζονταν και...Ζιμπάμπουε!

    Αλλα τότε ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας φώναζε ότι δε δεχόμαστε ουτε σύνθετη ονομασια με το ονομα Μακεδονία.

    Κατά τα άλλα,φταίνε οι "φασίστες" και οι παπάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά αν δείτε εσείς ονομασία που να περιλαμβάνει μέσα τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με υπογραφή Καραμανλή, είστε μακριά νυχτωμένοι.... Τους δούλεψε κανονικά ο άνθρωπος με το παραμύθι της "σύνθετης ονομασίας" και το φάγανε κανονικά... παραμονές της συνόδου πήραν χαμπάρι πως τους "κοίμιζε" τόσο καιρό...
    Όταν θα δείτε σε λίγο την κατάληξη που θα έχει η ιστορία με τα Σκόπια, τότε θα το καταλάβετε.
    Όλα αυτά για να μην αιφνιδιαστείτε πάλι όπως προχθές στο Βουκουρέστι!!!
    (η πλάκα ήταν με τους γνωστούς δημοσιογράφους και παραθυράκηδες που περιμένανε το "ανακοινωθέν" για να βρούνε καμμιά "παραγραφούλα" και να αρχίσουν τα "δικά" τους, "ναι μεν έβαλε το βέτο, αλλά κατάπτυστο... αυτό που υπέγραψε ο Καραμανλής, μας δεσμεύει....κ.τ.λ.
    Μόλις βγήκε όμως το "ανακοινωθεν" που έγραφε χωρίς χρονοδιάγραμμα.... παγώσανε.... δεν ήξεραν από που τους ήρθε, δεν μπορούσαν να βρούν κάτι για να "μειώσουν" την όλη κατάσταση!!! Δεν πειράζει ΞΥΔΙ... προετοιμαστείτε και για άλλα... για τί πάλι θα σας αιφνιδιάσει.... λίαν συντόμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ώρα για τραγούδι

    (χεράκια όλα τα πασοκάκια – αφιερωμένο ιδιαίτερα στους ξεσκονιστές του ανάπηρου, babis & Χωριάτη)


    Βρε μάμμυ μου γιατί μελαγχολείς
    Το ότι είμαι βλάκας είναι δεδομένο
    Σου έτυχε στο ζάρι της ζωής
    Ανάπηρο παιδί μα και βλαμμένο
    Σου έτυχε στο ζάρι της ζωής
    Ανάπηρο παιδί μα και βλαμμένο


    Ότι χάνω όλο μου λές
    Κι όλο φάπες, καρπαζιές
    Μου τραβάνε στη βουλή κάθε εβδομάδα
    δεν αλλάζω εγώ μυαλά
    είμαι βλάκας ως τ’ αυτιά
    έτσι ήμουν έτσι είμαι κι έτσι θα 'μαι
    έτσι ήμουν έτσι είμαι κι έτσι θα 'μαι



    Δικό σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Θεού, όχι Άνω ή Βόρεια Μακεδονία. Υποκρύβει πως υπάρχει Κάτω ή Νότια Μακεδονία συνεπώς ο αλυτρωτισμός των Σκοπιανών δεν θα σταματήσει. Με το όνομα Νέα Μακεδονία, το θέμα έχει τελειώσει (κατά το Μεξικό, δηλ. το πραγματικό Μεξικό και το Νέο Μεξικό, δηλ. το γιαλατζί Μεξικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Babis, η συμφωνία του Ελσίνκι και της Μαδρίτης ήταν οι πιό προδοτικές συμφωνίες που η χεσμένη Ελληνική κυβέρνηση του τέως καταλληλότερου μπορούσε να κάνει. Όποιος δεν το παραδέχεται αυτό, είτε φοράει πράσινα φυαλιά και συνεπώς δεν είναι αντικειμενικός αλλά φανατικός ΠΑΣΟΚος είτε προδότης. Με αυτήν την προπαγάνδα που ξεκίνησε το ΠΑΣΟΚ από χθες, δηλ. με το να προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός του τύπου "έκανε το αυτονόητο" κλπ, δείχνει πολιτική αμετροέπεια, έπαρση και αλαζονεία. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ την φράση του Σημίτη πως η Ελλάδα είναι μικρή γιά να βάζει βέτο. Τελικά φαίνεται πως μικρός ήταν ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Babis, η συμφωνία του Ελσίνκι και της Μαδρίτης ήταν οι πιό προδοτικές συμφωνίες που η χεσμένη Ελληνική κυβέρνηση του τέως καταλληλότερου
    [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    Η ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΠΛΕ ΓΥΑΛΙΑ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι ΔΕΝ είδε (και δεν ερεύνησε) ο κύριος Θεοδωράκης...

    http://northmacedonians.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειναι τοσο μεγαλο μπουρδ... αυτη η χωρα που δεν θα παει ποτε μπροστα .
    Και κατι σαν τον καραμανλη-παπανδρεου και σια τριβουν τα χερια τους απο κατι τετοιες ενεργειες.
    Ο ελληνας μια ζωη στην υποτέλεια και στη μιζέρια,ετσι τον θελουν τον ελληνα μαλακα και λιγδιαρη για να μπορουν να ασελγουν πανω του οποτε θελουν.
    Πριν λιγα χρονια που ηρθε η toyota στην χωρα μας και ηθελε να φτιαξει ευρωπαικο εργοστασιο κοντα στη Καλαμάτα ,ξεσηκωθηκανε πολλοι χωριατες με προσχημα την οικολογικη συνεπεια και οι Ιαπωνες μας γραψανε στα αρχιδια τους - φυγανε και ανοιξανε το εργοστασιο παραγωγης αυτοκινητων κ.λ.π. στην Ισπανια.
    Πως να αναπτυχθει αυτο το σιχαμα και πως να υπαρξει αναπτυξη του μυαλου μας;
    γαμω τη χωρα που ζουμε και θα ζησουν και τα παιδια μας !!!
    Τα Μ.Μ.Ε στα ψιλα περασανε την εισοδοματικη πολιτικη που ανακοινωσε ο κ.υπουργος,σκηνοθετημενα όλα ( βέτο στους κακους -σκισημο του κολου ολων των ελλήνων με την ακριβεια και την αισχροκερδεια να ζει και να βασιλευει οπως ο Μ.Αλεξανδρος.)
    Χαρηκε ο ελληνας με το βετο - ας του ριξουμε αλλο ενα χυσιμο στη μάπα τωρα για να χαρει κι αλλο χωρις να προλαβει να σκεφτει.
    Καντε κανα θέμα για τις αυξησεις στα μισθα .
    Ο ελληνας εχει χορτασει απο ( ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ - ΚΑΛΟΣΥΝΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑς ΖΩΗΣ{γέλιοοοοοο} - ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ....), ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;;;;;;;;;;;
    Ανοιξτε τα πετρελαια που μας εχουν κλεισμενα τα αμερικανακια,ανοιξτε το ουρανιο που παλι αυτα τα αρχιδια μας το εχουν κλεισμενο - βγαλτε το χρυσο που κρυβει ολη η β.δυτικη ελλαδα και τα αμερικανοπουλα μας το απαγορευουν.
    Να γινουμε πλουσια χωρα οπως πρεπει ναμαστε και μετα πουληστε μας και τα παραμυθια του ΒΕΤΟ.
    τοσα χρονια μας πριξατε τα αρχιδια με τους κακους τουρκους -τωρα μας χαζευετε με τα σκοπια(..μια τριχα απο τα αρχιδια μας).
    Ναταν το ονομα μονο με τα σλαβακια έ να χαμε να λεγαμε , ξερουν ομως και οι σλαβοι και οι τουρκοι ότι έχουμε αρκετό ορυκτο πλουτο ανεκμεταλευτο και τρεξανε όλοι.
    Αυτα τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση