GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με blog και ο Στ. Μάνος

. Ο Στέφανος Μάνος άνοιξε προσωπικό ιστολόγιο στην διεύθυνση http://www.stmanos.blogspot.com/ ----------------------------

.
Ο Στέφανος Μάνος άνοιξε προσωπικό ιστολόγιο στην διεύθυνση http://www.stmanos.blogspot.com/
----------------------------

4 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ 78η ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε δύο φάσεις με τη ΔΙΚΗ σας συμμετοχή & ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Στη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Καλαμών 36 ΑΝΩ ΓΑΛΑΤΣΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΕΙΚΑ. Μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 30/04/08. Αν ΘΕΛΕΤΕ να συμβάλετε και πάλι. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΤΕ: ΡΟΥΧΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΚΑΛΤΣΕΣ, ΚΑΛΣΟΝ, ΓΑΛΑΤΑ, ΟΣΠΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ + ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    (ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ) Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.
    Η 1η Αποστολή με τρόφιμα θα δοθεί στο ‘ ΣΠΙΤΙ – ΓΑΛΗΝΗΣ ’ Γαλατσίου το Σάββατο του ΛΑΖΑΡΟΥ θα παραλάβει η Κ. Λαμπροπούλου Πόπη για να μοιραστούν τη ΜΕΓΑΛΗ – ΠΕΜΠΤΗ. Τα υπόλοιπα μετά την 1η Μαΐου στο Ενοριακό – Κέντρο, Κερατσινίου, Περάματος, στο Ξενώνα - Μοναστήρι στη Θήβα και στη Μαδαγασκάρη στους εκεί αδύναμους οικονομικά συνανθρώπους μας.
    Την προσπάθεια αυτή ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να υποστηρίζουν:
    O πρ. Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Θεόδωρος Τούντας ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του ανεξαρτήτου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ 21ος ΑΙΩΝΑΣ.
    Η Εθελοντική Ομάδα Γαλατσίου.
    Ο Σύλλογος Αρφαρών Καλαμάτας (Διά τού Αντιπρόεδρου του κ. Αντώνη Πολυχρόνη)
    Ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Γαλατσίου (προσωπικά ο κ. Δημήτρης Τούντας) αυτόνομοι, εθελοντές - ΠΟΛΙΤΕΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ από το Γαλάτσι την Αττική και την επαρχία.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
    ΤΟ e-galatsi.gr(για την συνεχή προβολή του κοινωνικού αυτού θέματος).
    Την Ιστοσελίδα ‘ ΕΡΓΟ – ΠΟΛΙΤΩΝ ΄ Για την συνεχή ενημέρωση προς τον λαό.
    Την εφημερίδα Γραμμή, το περιοδικό MAGAZINΕ στο Γαλάτσι, πολλές Ιστοσελίδες στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και το GTV.
    Στην Ηλεκτρονική Υποστήριξη τής Ιστοσελίδας όπως πάντα ο καλός Φίλος ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ Βλάσης Μακρίδης.
    ΚΑΛΟ – ΠΑΣΧΑ ! ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Μηχανικός - Εργαστηριακός, Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής - Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
    Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
    Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
    Και οι Εθελοντές Συνεργάτες.
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/
    www.e-galatsi.gr/ - http://www.dsi.gr/antennas/panattikh.htm/
    http://frag.spaces.live.com/Blog/
    http://frang-koynanis.blogspot.com/
    http://www.google.gr/ = Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ.
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΛΑΜΩΝ 36 11147 - ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: 2923785 – 6977.650564

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. META TON TATOYLIS
    TORA KAI TO PAIDAKIMETABLOKS
    EXEI BLOG!


    BRAVO MIKROULI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. COPY/PASTE ap'to GREECE SALONIKA

    H συνάντηση των bloggers με την κ.Μπακογιάννη και η αλήθεια για το "Νέα Μακεδονία".

    Η συνάντηση ορισμένων bloggers με την κ.Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών προχθές φαίνεται πως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την ιντερνετική (και όχι μόνο) κοινότητα της Ελλάδας.
    Αισθανόμαστε την ανάγκη,ως συντακτική ομάδα του Greece-Salonika,να απαντήσουμε δημοσίως σε email φίλων που ρωτούν για το αν μέλη του ιστολογίου μας πήραν μέρος στην εν λόγω συνάντηση.
    Η απάντηση είναι μονολεκτική και ξεκάθαρη:OXI.
    Δεν είμασταν εκεί και ούτε πρόκειται ποτέ να μετέχουμε σε τέτοιου είδους συναντήσεις.
    Θεωρούμε πως αυτές οι κινήσεις δεν "δυναμώνουν ή αναγνωρίζουν τη δύναμη"(όπως γράφτηκε) του κινήματος των Bloggers, αλλά αποδυναμώνουν και καταπατούν την ανεξαρτησία τους,ειδικά όσων ασχολούνται με Εθνικά θέματα,ζητήματα Εξωτερικής ή Εσωτερικής πολιτικής και γενικότερα όσων ασχολούνται με θέματα των οποίων η προσέγγιση εκ μέρους των bloggers,πιθανόν να μην είναι αρεστή στην "εξουσία"και τους "διαχειριστές της" στη χώρα αυτή.
    Η διαπλοκή δεν είναι μόνο θέμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας.Ενίοτε και το "δημόσιο" πρωτοστατεί..
    Η ομάδα που έχει συστήσει η κ.Μπακογιάννη και ασχολείται με το ίντερνετ γενικώς (αλλά κυρίως με τα blogs..) προσπάθησε να πλησιάσει μ΄αυτό τον τρόπο το χώρο των ιστολογίων που για τους περισσότερους πολιτικούς,μιας κάποιας ηλικίας,είναι ένας χώρος "σκοτεινός","ένας χώρος συνάθροισης μερικών περιθωριακών νέων ανθρώπων,προβληματικών και απομονωμένων απ΄την κοινωνία","ίσως εκβιαστών" (παρασυρόμενοι κυρίως απ΄τις ανεπιβεβαίωτες κατηγορίες για εκβιασμούς απ΄το Press-gr),και γενικώς ατόμων που θέλουν να βλάψουν τα κεκτημένα,ανατρέποντας προσοδοφόρες κατά πολλές έννοιες καταστάσεις..Δυστυχώς όσοι πιστεύουν ακόμα κάτι τέτοιο ζουν πολύ μακρυά απ΄την εποχή που ζούμε εμείς αλλά και απ΄το μέλλον που έρχεται απειλητικά γρήγορα κυρίως γι΄αυτούς..
    Δε θα εξετάσουμε το γεγονός που θίγεται σήμερα σε αρκετά εναλλακτικά ΜΜΕ περί της επιλογής των συγκεκριμένων blogs της εν λόγω συνάντησης στο Υπ.Εξ. τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς γνωστούς συνbloggers ως "μικρής επισκεψιμότητας" και "ελαφράς θεματολογίας".Δεν είναι στην επιλογή το θέμα αλλά στη κίνηση..Άλλωστε εάν επιλεγόταν να προσκληθούν τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα Ελληνικά blogs θα φαινόταν καθαρά πως γίνεται μια προσπάθεια χειραγώγησης του χώρου.Ενώ έτσι υπάρχει ένα "άλλοθι"..
    Άποψη μας είναι πως τα blogs πρέπει να κρατηθούν μακρυά απ΄το σύστημα και τη διαπλοκή.Εάν περπατήσουν τον ίδιο δρόμο με τα παραδοσιακά ΜΜΕ θα είναι απλά ζήτημα χρόνου να διεφθαρούν,να αφομιωθούν από αυτά,να απαξιωθούν και εν τέλη να εξαφανιστούν ως ανεξάρτητες φωνές.
    Για το θέμα της ονομασίας "Νέα Μακεδονία".
    Στο προχθεσινό δελτίο των 8 ιδιωτικού καναλιού και στο ρεπορτάζ για τη συνάντηση της κ.Μπακογιάννη ειπώθηκε πως : «Συνομιλώντας με bloggers που δέχτηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη άφησε να εννοηθεί ότι το όνομα “Νέα Μακεδονία” βρίσκεται εντός των αποδεκτών πλαισίων για μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “το ‘νέα’ είναι μερικώς ένας γεωγραφικός προσδιορισμός με την έννοια ότι η παλαιά ήταν η ολόκληρη και η νέα είναι ένα κομμάτι»..Το ρεπορτάζ είναι-σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες-απολύτως ακριβές.
    Αυτό που διαφεύγει της προσοχής όμως,είναι πως μπορεί η Υπ.Εξωτερικών να δηλώνει οτι δέχεται αυτή την "πρόταση Νίμιτς" αλλά στο Greece-Salonika απ΄τις 29/10/07 ,και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο,είχαμε δημοσιεύσει κατ'αποκλειστικότητα πως την πρόταση για το όνομα "Νέα Μακεδονία" είχε κάνει η ίδια η κ.Μπακογιάννη σε τηλεφωνική επαφή που είχε με τον κ.Νίμιτς!
    Δεν πρόκειται δηλαδή για μια πρόταση που αποδέχεται αλλά για μια πρόταση που η ίδια είχε κάνει και τώρα επανέρχεται στο τραπέζι μέσω του κ.Νίμιτς γεγονός μάλιστα που στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών θεωρείται επιτυχία.
    Οι αποκαλύψεις του Greece-Salonika επιβεβαιώνονται σχεδόν απόλυτα για άλλη μια φορά.
    Για "του λόγου το αληθές"πατήστε εδώ:
    http://greece-salonika.blogspot.com/2007/10/n.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΛΙΑ

    ΜΑΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση