GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μega-λωσε κι άλλο...

.. . Τα χτεσινά ποσοστά των δελτίων ειδήσεων... .. .. Πώς εξελίσσεται η μάχη του ανταγωνισμού μεταξύ των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων; Ας...

.. .
Τα χτεσινά ποσοστά των δελτίων ειδήσεων...
.. ..
Πώς εξελίσσεται η μάχη του ανταγωνισμού μεταξύ των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων;
Ας δώσουμε και την χτεσινή εικόνα με βάση τα επίσημα ποσοστά της AGB για την τηλεθέαση των κεντρικών δελτίων:
Mega: 29,4%
Ant1: 18,2%
Alter: 14,4%
Alpha: 13,6%.
Από τα στοιχεία αυτά, προκύπτει ότι το Mega έκανε νέο ρεκόρ, πετυχαίνοντας μάλιστα το υψηλότερο ποσοστό των τελευταίων ετών. Ο Ant1 πήγε σχετικά καλά γιατί είχε, στο θέμα της ημέρας, την υπουργό Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη σε ζωντανή σύνδεση αλλά δεν μπόρεσε να περάσει μπροστά. Και ο Alpha που έχει βελτιώσει με την Ελλη Στάη τα ποσοστά του, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής το τρίτο Alter.
--------------------------------------------------------------------------------

16 σχόλια

  1. Οι New York Times προκαλουν.Εχουν ανοιξει blog γνωμης και κατω απο ενα επιθετικο για μας αρθρο οι σκοπιανοι αλωνιζουν. Μπειτε και σχολιαστε..
    http://theboard.blogs.nytimes.com/2008/04/03/shame-on-greece-messing-with-macedonia/?hp

    ============Προσοχή όχι βρισιές============

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΔΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ AGB?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ===================================
    Κάθε φορά που μαθαίνω ότι το Mega είναι πρώτο στα ποσοστά τηλεθέασης των ειδήσεων, τι να σας πω,...πνίγομαι από Εθνική υπερηφάνεια. Τώρα που το έμαθα, μου έφυγε ένα...ψυχοπλάκωμα. Κι’ έλεγα μέσα μου: Να είναι άραγε πρώτο ή να μην είναι; Τώρα που σιγουρεύτηκα, ησύχασα.
    Είδες ότι όλα στη δημοκρατία ανταμοίβονται; Συγνώμη εξαγοράζονται ήθελα να πω.
    Φαντάζομαι τι ...κλάμα να ρίχνουν τα άλλα κανάλια.
    Πως μπορούν και αντέχουν τέτοια ταπείνωση και εξευτελισμό από τα Mega(λα)... συμφέροντα.
    Με τι ασχολούμαι κι εγώ που κάθομαι και γράφω και μάλιστα με Mega(λο) ... καϋμό.
    Εσύ φίλε μου, συνέχισε να γράφεις για τα ποσοστά του Mega. Τώρα που κατάλαβα ότι μ’ αυτόν τον τρόπο ηδονίζεσαι, δεν με ξαναβλέπεις στην οθόνη σου.
    end.
    gianniotis.gr
    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο μεταξύ, πρόστιμο από 150.000 ευρώ στις εφημερίδες "Πρώτο Θέμα" και "Αυριανή" επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη δημοσίευση φωτογραφιών από το DVD του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου με την προφυλακισμένη Εύη Τσέκου.

    Επίσης, η Αρχή διέταξε τις δύο εφημερίδες να καταστρέψουν τις φωτογραφίες και τα αρχεία που έχουν δημιουργήσει με τις φωτογραφίες από το DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ...ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΜΗΝ ΧΕΣΩ BLOOPERS EXOYN EΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?

    ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE...ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???


    ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ??ΕΕΕΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ??????

    ΑΡΑΓΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε σημαινει τιποτα το μεγαλο ποσοστο τηλεθεασης ενος δελτιου. Οπως κανεις ζαπινγκ μπορει να πεσεις και στο Mega. Αυτο δε σημαινει οτι ο κοσμος επιβραβευει το καναλι η το δελτιο ειδησεων των δημοσιογραφων που πριν λιγες βδομαδες φροντισαν να κουκουλωσουν και να μετατρεψουν σε σκανδαλολογια κενης περιεχομενου ενα θεμα υψιστης πολιτικης σημασιας δηλαδη το σκανδαλο Ζαχοπουλου. Ποιος ξερει τι ειναι αυτο που ειδαν στο DVD γιατι το DVD το ειδαν και δε βγαζουνε κιχ. Πρεπει να ειναι κατι πολυ μεγαλο και πολυ σοκαριστικο. Ισως να εχει να κανει με τις προσφατες πυρκαγιες ισως με κατι αλλο. Το οτι αυτοι οι κυριοι το απεκρυψαν απο το λαο δειχνει το ηθος τους. Ολα τα θεματα διαρεουν λιγο πολυ οσο μεγαλα κι αν ειναι. Η απολυτη σιγη για το σκανδαλο Ζαχοπουλου κατι λεει. Οτι κατι πολυ χοντρο πεχτηκε και εχει πεση νεκρικη σιγη παντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PROSOXH!!!!
    PROSOXH!!!!

    SE OLOUS TOUS XRHSTES. APOFYGETE TO GR.SEX POU DIAFHMIZOUN EDW STA SXOLIA . EINAI GEMATO ME TROJAN KAI VIRUS . MI PIGENETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai me etroge to deksi mou arxidi simera apo to proi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν σας μυρίζει κάτι,είναι επειδή χεστήκαμε για το chanel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι προωθείτε….. και από πού τα παίρνετε ρε …..! του Κουρι τελευταίο …..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι New York Times προκαλουν.Εχουν ανοιξει blog γνωμης και κατω απο ενα επιθετικο για μας αρθρο οι σκοπιανοι αλωνιζουν. Μπειτε και σχολιαστε..
    http://theboard.blogs.nytimes.com/2008/04/03/shame-on-greece-messing-with-macedonia/?hp
    _____________________________

    Το σιτε αυτο ειναι σικε. Δημοσιευει μονο τα σχολια που ειναι υπερ των Σκοπιων. Αλλα θα μου πεις ποιος την εχασε τη δημοκρατια για να τη βρουν οι σκοπιανοι και τα φιλατρακια τους.

    Ο δημαρχος των Σκοπιων θελει λεει να μετονομασει την πλατεια της πολης σε πλατεια Τζορτζ Μπους. Χαρα που θα κανει ο μακελαρης Μπους!

    Ετσι για να ξερουν και οι ισλαμιστες τρομοκρατες προς τα που να βαζουν τις βομπες ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσο και να MEGA-ΛΩΣΕΙ χέστηκα πατόκορφα.

    Ουσιαστικές Ειδήσεις , έτσι όπως πρέπει να είναι και να έχουν τα κανάλια βλέπω και δεν πρόκειται να αλλάξω στα εξής 3 κανάλια .

    1) ΝΕΤ
    2) ΣΚΑΙ
    3) Channel 9

    Όλα τα άλλα, λέγονται : "ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννιωτη...με εξέφρασες απόλυτα..
    Μιρσι που με γλυτώνεις απο τον κόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΚΛΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στην Αργεντινή, οι μεγαλοϊδιοκτήτες γης της χώρας (τσιφλικάδες) έχουν ξεσηκωθεί, ακόμη και με τα όπλα, εναντίον ενός φόρου που επιβλήθηκε στους “έχοντες και κατέχοντες”. Συνεχίζεται η επιχείρηση αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της προέδρου Cristina Fernández de Kirchner. Σ’ αυτή την προσπάθεια η δεξιάς επικαλείται τα γνωστά περί “κομμουνιστικού κινδύνου” και θέλει να συμπαρασύρει στην εξέγερση τους μικροϊδιοκτήτες γης. Πρόκειται για τις ίδιες δολοπλοκίες αποσταθεροποίησης που ήδη χρησιμοποιούνται στη Βενεζουέλα, τη Βολιβία και όπου στη Λατινική Αμερική εκλέγονται κυβερνήσεις χωρίς την άμεση εξάρτηση από τις ΕΠΑ.
    Πρόκειται για την ιστορική πορεία της εξουσίας στην Αργεντινή. Την υπόθεση της γης και των γεωργικών κερδών από την εύφορη πεδιάδα που παράγει τροφή για 370 εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά δεν αρκεί για τα 37 εκατομμύρια των Αργεντινών.
    Από τη δικτατορία έως τη νεοφιλελεύθερη εποχή οι αργεντινές γεωργικές εκτάσεις – εκατομμυρίων στρεμμάτων - μετασχηματίστηκαν σε εκτάσεις βιομηχανοποιημένης παραγωγής μεταλλαγμένης σόγιας και μεταλλαγμένων σπόρων ηλιοτρόπιου για εξαγωγές. Ένα πραγματικό χρυσορυχείο για τους μεγαλοϊδιοκτήτες και τα καρτέλ, που όμως δεν προσφέρει τίποτα στην Αργεντινή: ούτε εργασία, ούτε τρόφιμα.
    Η εξέγερση ξεκίνησε όταν η Cristina Fernández καθόρισε έναν ανταποδοτικό φόρο για τις εξαγωγές μεταλλαγμένης σόγιας και σπόρων ηλιοτρόπιου.
    Ήταν ένα σκληρό κτύπημα στους τσιφλικάδες και τις πολυεθνικές, ειδικότερα αυτές των ΗΠΑ. Οι γεωργικές ενώσεις των τσιφλικάδων κορύφωσαν τον “αγώνα” τους ορίζοντας την 24 Μάρτη ως «Βραδιά των 4x4», σχηματίζοντας 400 μπλόκα, με τα υπερπολυτελή τους τζιπ, αποκλεισμού της πρωτεύουσας από την τροφοδοσία τροφίμων (κρέας, γάλα, ψωμί).
    Τα ΜΜΕ, τα οποία ελέγχει η αντιπολίτευση, καταδίκαζαν επί δεξιάς ανέκαθεν τα μπλοκ αποκλεισμών με την αιτιολογία ότι θίγονται οι λαϊκές τάξεις και τα κοινωνικά δικαιώματα (απεργία εργαζομένων στη ΔΕΗ, στους ΟΤΑ κλπ. στην Ελλάδα, μας θυμίζει κάτι και σ’ εμάς;). Τώρα στηρίζουν ανοικτά την εξέγερση των πλουσίων. Συμπαρατάσσονται με τους τσιφλικάδες και τις πολυεθνικές, υποστηρίζοντας τους αποκλεισμούς και έχουν πάψει να μιλούν για “χάος” και “τρομοκρατία”!
    Σήμερα στην Αργεντινή έχουμε το μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε το 1973 εναντίον του Salvador Allende, με την «Βραδιά των Φορτηγατζήδων» κι εκείνο το αποτυχημένο πραξικόπημα για το πετρέλαιο (Καράκας 2002).
    Ο πληθωρισμός στην Αργεντινή παραμένει το τέρας που φοβίζει τους πάντες. Αλλά οι λαϊκές δυνάμεις που στηρίζουν την Cristina Fernández έδωσαν τη δική τους απάντηση την Τετάρτη 2 Απρίλη. Μια τεράστια συγκέντρωση-διαδήλωση ήταν η αντίδραση του λαού που στηρίζει την πρόεδρο. Στην περίφημη Plaza de Mayo (Πλατεία του Μάη) ήταν η «Βραδιά εναντίον του αποκλεισμού από τους Τσιφλικάδες και το κεντρικό σύνθημα: «Σταματήστε να προσβάλετε το λαό».
    Νίκος Κλειτσίκας
    http://www.nikosklitsikas.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπορεις να μου απαντησεις σε κατι.....επειδη ειμαι καινουριος στο club πως εβαλες το αρθρο σου εδω σε παρακαλω πολυ απαντησε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση