GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πρέπει να πετάμε όλοι ...μπουκάλια;...

... ...για να έχουμε την επιδοκιμασία σας, κ. Πρετεντέρη;" . Η βουλευτής Π. Φουντουκίδου κάνει ρόμπα τον μεγαλο- δημοσιογράφο του Mega ...

...

...για να έχουμε την επιδοκιμασία σας, κ. Πρετεντέρη;"
.
Η βουλευτής Π. Φουντουκίδου κάνει ρόμπα τον μεγαλο- δημοσιογράφο του Mega με μια πολύ σκληρή επιστολή. Θα την διαβάσουν, άραγε, στο δελτίο ειδήσεων;
.
Μια πολύ αυστηρή επιστολή - απάντηση έστειλε σήμερα η βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Πόπη Φουντουκίδου στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε ειρωνικά και απαξιωτικά γι' αυτήν, με αφορμή το γνωστό θέμα που δημιουργήθηκε στο υπουργείο Γεωργίας με τον υπουργό Αλ. Κοντό. Η επιστολή κοινοποιείται και στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο.
Η κ. Φουντουκίδου αποκαλύπτει ότι ζήτησε να παρέμβει στη διάρκεια του δελτίου για να απαντήσει στην επίθεση σε βάρος της από τον κ. Πρετενέρη, αλλά το κανάλι και ο δημοσιογράφος δεν το δέχτηκαν.
Κι επειδή ο κ. Πρετεντέρης μίλησε για "καραγκιόζη" σε αντιδιαστολή με τον "βεληγκέκα" -που είχε πει η βουλευτής για τα τακτικές του υπουργού-, η Π. Φουντουκίδου, του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό, γράφοντας: "Για μένα «καραγκιόζης» είναι αυτός που άλλα στηρίζει στο προχθεσινό και άλλα στο χθεσινό δελτίο. Αυτός που απομονωμένος στην ασφάλεια του Studio τσαλακώνει ανθρώπους και ισοπεδώνει καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που προκαλεί στους θεατές γέλια, γιατί αποκαλύπτεται ενώ πιστεύει ότι τους ξεγελά. Αφελής αφελής αλλά η σκοπιμότητα σκοπιμότητα."
Σημειώνεται ότι προχθές ο κ. Πρετεντέρης ήταν επικριτικός για τον υπουργό, ενώ χθες ...
Η πιο δηκτική φράση της κ. Φουντουκίδου είναι η εξής: "Μήπως θα έπρεπε να πετάμε όλοι μπουκάλια στα γήπεδα για να τύχουμε της επιδοκιμασίας σας;" Και αναφέρεται προφανώς στο γνωστό επεισόδιο χουλιγκανισμού , προ ετών, σε αγωνιστικό χώρο με πρωταγωνιστή τον κ. Πρετεντέρη ο οποίος πέταγε μπουκάλια....
Σοβαρή είναι και η αιχμή της στο σημείο που αναφέρει ότι "η Φουντουκίδου αφεντικό της έχει το λαό..." ενώ για εκείνον υπαινίσσεται ότι του "υπαγορεύουν στο σκοτάδι" τις θέσεις που διατυπώνει.
Οσον αφορά το "πραξικόπημα" που υπανίχθηκε ο Γ. Πρετενέρης σχετικά με το θέμα των "λευκών ψηφοδελτίων", τον προκαλεί σε τηλεοπτική μονομαχία. Οπως επίσης προκαλεί να διαβαστεί η επιστολή της ολόκληρη από το δελτίο ειδήσεων για να μην "την διαστρεβλώσετε"...

Ολόκληρη η επιστολή της Π. Φουντουκίδου
-----------------------------------------------

18 σχόλια

  1. Μωρε λιγα του ειπε. Οχι οτι αυτη ειναι καθ,ολα ενταξει αλλα ο γκριζομαλης χρειαζεται που και που ενα χεσιμο για να στρωσει το μαλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άν και σε άλλο πολιτικό χώρο,μπράβο της(ειδικά γι'αυτόν).Συμπάθησα και τον Τζουμάκα κάποτε εξαιτίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ....ΧΕΣΤΗΚΕ.


    ΠΑΝΤΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ.

    ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.


    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟ.

    ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΟΙ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΕΣ.


    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ.


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΗΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.


    ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοσκόπηση για Σωκράτη Κόκαλη



    sociopolitici.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον ανωνυμο 7,38 . Ολοι θελουν χεσιμο και απαξιωση . Ο Χατζηνικολαου το πεζει αμεμπτος και βαζει τον φουκαρα τον Τραγκα να τσακωνεται με την Μακρη η οποια οταν χεζει ο Γιωργακης ααυτη φωναζει οτι μυριζει κολωνια .Ο τραγκας το παιζει σοβαρος και εμπειρος και μιλα σε πιο ηπιο κλημα μονο οταν θυμαται οτι το Πασοκ του εκοψε τις διαφιμησεις κοκινιζει λες και τον βαρεσε εγκεφαλικο . Καλα δεν μιλαω για τον Κακαουνακη γιατι αυτος επειδη ειναι της συνομοταξιας των ''οζων'' νομιζει οτι απευθυνεται σε ''οζα''.Η Σταη ειρωνικη μεχρι αηδιας κ.λπ.κ.λ.π.Κοπτονται για τους καθε ειδους αναξιοπαθουντες συναδελφους τους αλλα δεν ειδα κανεναν τους να δωσει κατι τι απο τον παχυλο μισθο του για καπιον αναξιοπαθουντα συναδελφο . Αμ, εκεινος ο Παππαδοπουλος . Οταν τον βλεπω μου θυμιζει ενα αλογο που ετρεχε στον ιποδρομμο του Λονδινου το '' ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ''.Φτεμε εμεις που τους ανεχομαστε και τους δινουμε το δικαιωμα να ρυθμιζουνε την ζωη μας και την ψηφο μας.

    ΑΥΤΑ.

    Π.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε 'σεις μην πειράζεται το ερπετό την Ελληνικής δημοσιογραφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ €ΠΟΥΛΑ ΚΑΠΟΥ 150.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΔΑΣ..... SIC
    NOMIZΩ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΑΛΑΖΙΑ.
    για ψάχτε το αν ΑΛΗΘΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμενα παντως μου αρέσει πολύ ο Πρετεντέρης.Κατ΄αρχήν έχει σημειολογικό όνομα.Από το pretender που σημαίνει προσποιούμενος,ή απλά ψεύτης.Κάνει και μοναδικούς μορφασμούς.Σουφρώνει και κινεί κυκλικά τα χείλια του σαν να προσπαθεί να μαζέψει και να φτύσει το σπέρμα που δέν κατάπιε αλλά κόλλησε στα ούλα του.Μ΄αρέσει επίσης το χοροπηδητό του γέλιο που υποδηλώνει έκπληξη και ευχαρίστηση μαζι,σαν να έπεσε σε λάκο με..κωλοδάκτυλα.Πολύ μου αρέσει το παλληκάρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxaxa........

    swwstoooos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΚΕΣ- ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ... ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΣΟΥΦΡΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορεί η χυδαιότητα να είναι μια έκφραση που εκτονώνει,αλλά δε θέλω εκτόνωση. Θέλω να πως σε κάποιους πως η αντικειμενικότητα βοηθά στην αποδοχή απόψεων μη ελεγχόμενων ως προς την αλήθειοα που θέλουν να εκφράζουν. Παράδειγμα ο φίλος που αναφέρεται στον Τράγγα και τον Κακαουνάκη. Θα ήθελα πρώτα να τον πληροφορήσεω πως ο Κκαουνάκης με το ΚΑΡΦΙ του πουλά πάνω από 22 μ2 23 χιλιάδες φύλλα, ενώ ο Τράγγας πιάνει τι ένα δέκατο από τον Κακαουνάκη. Τι διαφημίσεις παίρνει ο Τράγγα και τι ο Κακαουνάκης; Αντιστρόφως ανάλογες με τα φύλλα που πουλάνε. Αυτό τι λέει; Οτι ο Κακαουνάκης τους πονάει και ο Τράγγας τους θεραπεύει! Επί ΠΑΣΟΚ δεν έπαιρνε ο Τάγγας και άλλαξε στρατόπεδο!!Έγινε φανατικός φίλος της Καραμανλοπαρέας. Μπήκε κι αυτός στο κλαμπ του Αλογοσκούφη! Πόσα έγραφε κατά του Μητσοτάκη , που αυτές τις μέρες κάνει εκστρατεία για να καθαρίσει τη βρώμικη εικόνα του που ζωγράφιζε από τα νειάτα του προκειμένου να βρέσκεται στην επικαιρότητα, μη διστάζοντας να βουτά τη μούρη του στα σκατά της ιστορίας της πολιτικής ζωής της χώρας μας. Που τώρα νοιώθει πως δεν έχει περιθώρια να διορθώσει τις ατιμίες τις πολιτικές που έχει διαπράξει και παίζει το τελευταίο του χαρτί πιστεύοντας στην αρχαία ρήση ότι "προς το τελευταίον εκβάν έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται" . Και ο Τράγγας ποιο θεό είχε τότε μέσα του και ποιον έχει σήμερα άλλον από το θεό του χρήματος; Παίρνει το μάγγικο ύφος και μιλά εκ του ασφαλούς αφού στο γυαλί δεν υπάρχει απάντηση άμεση! Καλά κάνει. Προσωπικά κάνω χρήση του τηλεκοντρόλ! Δεν τον μπορώ, όπως δεν μπορώ και τον Πρετεντέρη με το λοξό, απαξιωτικό και ειρωνικό χαμογελάκι! Χάλια χαλίων! Ο Κακαουνάκης μιλά πάντα τεκμηριωμένα , αλλά θάβεται από την κα "μάτια μου!!" , αλλά και από την αδυναμία του λόγω υγείας.

    ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οι ιδιοτέλειες κάποτε θα πρέπει να σταματήσουν,εαν θελουμε να γινουμε κοινωνια .....γιατι τωρα ειμαστε σκατα πατημενα .....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αμάν πιά, έλεος πιά, μ' αυτές τίς αρλουμπολογίες περί μποϋκοτάζ και τρίχες !!

    ή είσαστε τελείως αδαείς (και αφελείς), ή είσαστε φούλ υποκριτές.
    Η αποκαλούμενη από εσάς τούς βλάκες, "αισχροκέρδεια", είναι ένα απολύτως εξηγήσιμο και ΑΝΑΓΚΑΙΟ για την ποιότητα τής ελληνικής κοινωνίας, οικονομικό μέγεθος / φαινόμενο.
    Για να μήν καμώνεστε τούς έκπληκτους ανίδεους, δίκην ξεφτεριού Άκη Παυλόπουλου και Ευαγγελάτου), σάς παραπέμπω στην ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗ εξήγηση πού έδωσε σε ξένο περιοδικό, Γερμανός επιστήμων, όταν ρωτήθηκε ο άνθρωπος γιατί το λίτρο φρέσκο γάλα στήν Γερμανία πωλείται 0,90 € ενώ στην ΓΕλλάδα, 1,30 €.
    Είπε ο άνθρωπος: "Στήν Ελλάδα, έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος παραγωγής, ΔΙΟΤΙ οι μέθοδοι παραγωγής είναι αναποτελεσματικές ΚΑΙ διότι έχουν μεγαλύτερο κόστος προώθησης τού προϊόντος, (διάβαζε διαφήμισης)."
    ΔΗΛΑΔΗ : Πρώτον, είσαστε ολίγον τεμπέληδες, βλάκες και απείθαρχοι ώς "εργαζόμενοι" και δέν μπορείτε να οργανωθήτε και δεύτερον, οι γαλακτοβιομήχανοί σας έχουν πολλούς ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους γιά να διατηρούν το ΚΑΘΕΣΤΩΣ σας (εννοούσε, ηλίθιοι, πολιτικούς και καναλάρχες και δημοσιογράφους και ρούλες κορομηλιές).
    Από πού πλουτίζουν όλοι αυτοί, ρέ απορούντα παράσιτα, έ, ?
    Γι' αυτό, πέστε στούς βρωμο - υποκριτές κολόβλαχους, ότι, πουλάνε φτηνά το γάλα, ΔΙΟΤΙ πληρώνουν τά μπούτια της ρούλας αλαξανδράτου πού θα δούν το βράδυ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ πληρώνουν την περηφάνεια τους και τα δίδακτρα τού γυιού τους τού φραπεδοτεμπελχανά, πού δήθεν σπουδάζει επιστήμονας - διερευνητής από που κλάνει το ψάρι, στό ΤΕΟΙΟΟΕΕ Κολοπετεινίτσας.
    Οι δέ πουστο- καταναλωτές, σκάστε το 1,40 / λίτρο, διότι απ' αυτό τρώτε γιά να ζείτε, εσείς οι ίδιοι, τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ πού αποτελείτε το 95 % της κοινωνίας μας.

    Αφήστε λοιπόν τα περί καρτέλ και μποϋκοτάζ και ΤΡΙΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς καραγκιόζηδες σαν τον Πρετεντέρη είναι το 95% των δημοσιογράφων του ημερήσιου τύπου, και το λέω αυτό γιατί ενώ το 95% των εφημερίδων (σύμφωνα με τις κυκλοφορίες ΒΗΜΑ-ΝΕΑ-ΕΘΝΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΘΕΜΑ έχουν το 95% μένουν στο 5% ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ -ΕΛΕΥΘ. ΤΥΠΟΣ) είναι εναντίον της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ο λαός σε αντίδραση στους καραγκιόζηδες, δινει την νίκη στην Ν.Δ. Τι μεγαλύτερη απόδειξη απάυτό ότι οι Δημοσιογράφοι είναι καραγκιόζηδες και από το πρωί έως το βράδυ χτυπούνε το κόμμα που εμπιστεύετε ο Ελληνικός Λαός. Αυτό τα λέει όλα .Τακούτε εσείς καραγκιοζάκια;ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ- ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ--ΛΑΜΨΙΑ-ΣΤΑΗ-ΤΡΕΜΗ-
    ΕΥΑΓΓΕΛΛΑΤΟ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΚΑΨΗΔΕΣ-
    ΒΛΑΣΤΑΡΗ-ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ-ΔΑΝΙΚΑ-
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ-
    ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ-ΧΟΥΧΛΗ-ΛΙΑΤΣΟ-ΚΟΥΚΟΡΙΚΟ-
    ΛΙΑΡΟ-ΛΙΑΡΕΛΗ-ΤΣΙΜΑ-ΧΕΙΛΑ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕ-
    ΚΑΝΕΛΛΗ-ΠΑΠΑΣ-ΜΑΚΡΗ-ΚΟΥΡΗ-ΚΟΡΑΗ-Αν είναι κανείς απάυτούς ΔΕΞΙΟΣ ας το πεί!Είναι άθλος το ότι η Ν.Δ μπορεί και κερδίζει εκλογές με όλους αυτούς τους προβεβλημένους καραγκιόζηδες εναντίον της.Φαντασθείτε που θα ήταν η ΝΔ αν είχε την υποστήριξη των ΜΜΕ. Αλλά μου κάνει εντύπωση που για αυτή την οφθαλμοφανή διαπίστωσή μου δεν γίνετε λόγος από κανέναν αναλυτή των πολιτικών πραγμάτων της χώρας,-γιατί και αυτοί όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι της αριστερόστροφης κλίκας που ελέγχει τα ΜΜΕ στην Ελλάδα.Πολεμείτε καθημερινώς οποιαδήποτε Δεξιά ιδέα και όμως ο λαός αντιστέκετε και βγάζει Δεξιά κυβέρνηση.Καθημερινώς ακούγοντας κανείς αυτούς τους καραγκιόζηδες δημοσιογράφους έχει την εντύπωση ότι η Ελλάδα αγωνίζεται να εδραιώσει τον κουμουνισμό μέσα στην Ευρωπαική Ενωση. Αυτά που γράφω ας τα δώσει κάποιος ιδιαίτερη προσοχή και ας ενώσει μαζί μου τη φωνή του ίσως και απαλλαγούμε κάποτε από αυτή την αντίφαση , ο λαός να είναι αντίθετος σαυτούς που άρπαξαν τις θέσεις της ενημέρωσης. Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ και κάποτε πρέπει να διορθωθεί δεν μπορεί να αντέξει ακόμη αυτή η στρέβλωση.Ταπεινά-ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση