GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα...

...θα κατασχεθεί και το δικό σου! 150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί‏ . . . Γράφει η ΕΛΕΝΗ ΔΟΞΙΑΔΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ . . Υπολογίζεται ότι 150....

...θα κατασχεθεί και το δικό σου!
150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί‏
. . .
Γράφει η ΕΛΕΝΗ ΔΟΞΙΑΔΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

. .
Υπολογίζεται ότι 150.000 σπίτια βγαίνουν στο σφυρί από χρέη στις τράπεζες οι οποίες ληστεύουν τον ιδρώτα του λαού με τα υπέρογκα επιτόκια και τα πανωτόκια.
Η πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ κινείται προς μια σωστή κατεύθυνση αλλά είναι άτολμη. Πρέπει να τεθεί όριο στο να ζητάει όλο το οφειλόμενο ποσό η τράπεζα μετά από μια τετράμηνη καθυστέρηση πληρωμών. Δεν μπορεί να είναι το επιτόκιο δανεισμού 2% περισσότερο από το επιτόκιο καταθέσεων ανά τράπεζα. Επίσης οι εταιρείες κατασχέσεων είναι φιλαράκια των υπουργών της ΝΔ.
Μάλιστα προς ντροπή τους οι εργαζόμενοι σ’αυτές τις τράπεζικές εταιρίες κατασχέσεων φέρονται απάνθρωπα στους πολίτες. ΄Οπως απάνθρωπα φέρονται οι ελεγκτές του ΜΕΤΡΟ σε όσους φουκαράδες συλληφθούν χωρίς εισητήριο. Μάλιστα προχτές σε ένα σταθμό προπηλάκιζαν μια έγγυο γυναίκαι.....οι νομοταγείς ελεγκτές...
Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι αφού φίλησαν κατουρημένες ποδιές και τους «χάιδεψε» η Νικήτα της Αθήνας τώρα προπηλακίζουν κάθε μέρα τους οικονομικούς μετανάστες στην περιοχή συντάγματος Μοναστηρακίου.
Απάνθρωπα επίσης φέρονται οι διευθυντές κάθε επιχείρησης αφού εκβιάζουν τις εργαζόμενες να γίνουν ερωμένες τους για να συνεχίσουν να μην απολυθούν...και κανείς δεν νοιάζεται που οι Ζαχόπουλοι είναι τόσοι πολλοί... Αλήθει γιατί ο Ζαχόπουλος δεν έχει συλληφεί ακόμα για εκβιασμό και μαστροπεία?
Μάλιστα ζούμε μέρες κατοχής αφού ο Δήμος Πεντέλης, ο Δήμος Νίκαιας κλπ. Μοίρασαν συσίτια για τα Χριστούγγενα . Σκέφτηκε κανείς από τους κυβερνώντες πώς περνούν οι άλλες, οι πολύ περισσότερες, για το 30% των ελληνικών νοικοκυριών και το 60% των συνταξιούχων που παίρνουν συντάξεις πείνας κάτω από τα 600 ευρώ;
Το θέμα δεν είναι αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε καλή ή κακή προετοιμασία για την ανθρωπιστική βοήθεια που μοίρασε. Δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα σήμερα να πεινάνε οι μισοί πολίτες.
Γι’αυτό φταίει και η πολυδιάσπαση της κεντροαριστεράς και ειδικά η προδοτική συμπεριφορά της ηγεσίας του ΚΚΕ που είναι το δεκανίκι του Κώστα Καραμανλή. Λέτε ο Καραμανλής να έχει τάξει πλούσιο γαμπρό στην Αλέκα Παπαρήγα τη χήρα του Περισσού και τον στηρίζει καθημερινά;
Αγαπητέ συμπολίτη τώρα παίρνουν το σπίτι του γείτονα αύριο το δικό σου...
Μη μένεις άπραγος...

--------------------------

29 σχόλια

  1. Ετσι γίνεται οταν ξοδεύεις περισσότερα από όσα βγάζεις....και μια ωραία μέρα έρχεται η τράπεζα και ζητά τε λεφτά που έδωσε σε εσένα και εσύ δεν τα επιστρέφεις!!

    Έτσι πρέπει να κάνουν οι Δημοτικοί Αστυνόμοι όταν οποιοσδήποτε αυθαιρετεί και δεν σέβεται το αστικό χώρο και περιβάλλον. Και θα έπρεπε να κάνουν και χειρότερα και να εφαρμόζεται η νομοθεσία...

    Το χειρότερο είναι ότι όλοι εμείς έχουμε ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ εθιστεί στην παρατυπία και αυθερεσία όπου πλεον αναγκάζουμε το κράτος (σε όποια μορφή) να μην εφαρμόζει το νόμο.

    Οικονομολόγος είσαι και θα έπρεπε να ξέρεις οτι οταν δανείζεσαι μεγάλα ποσά έχεις και υπέρογκες δόσεις αλλά και την αβεβαιότητα του επιτοκίου!!!

    Και οι νέοι που "κλένε" οτι παίρνουν 700ευρώ θα έπρεπε να σπούδαζαν αυτό που τους άρεσε και σήμερα να είναι καλοί επαγγελματίες και όχι επαγγελματίες άνεργοι όπου από την πρώτη δουλειά απαιτούν 1000 χωρίς να ξέρουν τίποτα και ΠΟΛΥ περισσότερο να μην θέλουν να μάθουν τίποτα!!!!!!!!

    Ανεργία δεν υπάρχει τεμπέληδες πολύ υπάρχουν και αυτό το ποσοτό αυξάνεται ραδγαία!!!!

    Think about it!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την μείωση των συντάξεων μέχρι και 500 ευρώ λόγω της συγχώνευσης των ταμείων και του χωνευτηρίου Αλογοσκούφη, πολλοί οι οποίοι θα είχαν την δυνατότητα αποπληρωμής έστω και στα γεράματα τους, δεν την έχουν πλέον.

    Μια μόνο λύση μένει πριν αρχίσουν οι κατασχέσεις και εκεί:

    Βάλτε κρυφές κάμερες γερόντια συνταξιούχοι! Βάλτε σε όσους πολιτικούς γνωρίζετε.

    Δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο, αλλά λέγεται πως κάποιος Κλανιάς και κάποιος Ανανδριανός - αν δεν απατώμαι - στο Μαξύνου (λέει) δίνουν μέχρι και πεντέμισι εκατομμύρια ευρώ για κάθε καλό DVD που τους "κομίζουν"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. @6.44

    Γρήγορα στο σχολείο!
    Γρήγορα στο δημοτικό που εγκατέλειψες λόγω... κουμπουριάς!

    Αμα το τελειώσεις ποτέ (δεν το βλέπω αλλά μια υπόθεση εργασίας κάνω), μας "διαφωτίζεις" τότε για τις απόψεις σου! Αγράμματε! Ασχετε!

    ΓΜΤ την ορθογραφία σου ΓΜΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 300000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 700 -1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΔΗΘΕΝ..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΙ ΔΑΝΕΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ .ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΔΙΑ ΣΚΕΔΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @7.39

    ....Καλά που εντοπίζεις μόνο την ορθογραφία, γιατί στην ουσία των θεμάτων δεν πιστεύω να αμφιβάλλει κανείς...
    Αν έχεις ζήσει καθόλου εκτός Ελλάδας θα είχες παρατηρήσει (αν το έκανες και αυτό..) οτι τουλάχιστον τα στοιχειώδη τηρούνται μην πώ τα μείζονα, αυτά που εδώ στην Ελλάδα τα θεωρούμε ως μείζων θέμα για να αντιδρούμε.
    Θα σου διηγηθώ μια ιστορία φίλου ο οποίος το 05 παίρνει στεγαστικό 150.000 ενώ εκείνη την περίδο ξεκινούσε και δική του επιχείρηση. Και βέβαια σήμερα κοντεύει να κλείσει όχι γιατί το μαγαζί δεν πάει καλά αλλά γιατί δεν τα βγάζει πέρα...
    Να σου πώ και το άλλο και σκεφτείτε το όλοι...
    Αν ένα 10% του παράνομου χρήματοσ (ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ) ήταν νόμιμο (δεν ήταν μαύρα λεφτά) δεν πιστεύω οτι η χώρα θα είχε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Και ιδού η αντίφαση...Ενώ όλοι κλέβετε το Κράτος έρχεται μετά να εισπράξει ουσιαστικά το "χαμένο" χρήμα με φορολογικά μέτρα και περιορισμό της κατανάλωσης...

    Και επιπλέον...αν όλοι οι "ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ" ας πούμε (μήν πάμε παραπάνω) σεβόταν το κρατικό χρήμα στο ελάχιστο δεν θα είχαμε έναν καλύτερο τόπο να ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ???
    Και επόμενη ερώτηση....Πώς επιλέγονται όλοι αυτοί οι ΒΛΑΧΟΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ??? από εμάς και τα κόμματα που ανάγουν τη βλακεία (εννοώ τη δημαγωγία και το επιχείρημα το οποίο στερείται γνώσεων παρά μόνο λαοφιλών εκφράσεων) σε πολιτική και δίδονται αξιώματα και θέσεις σε άσχετους πολιτικάντηδες...
    Τα είδατε πουθενά αλλού αυτά στον ανεπτυγμένο κόσμο να συμβαίνουν???
    Όλα δυστυχώς για όλους εσάς συνδέονται..αλλά μέχρι να καταλάβετε τί γίνετε συνεχίστε αυτό που κάνετε βουλιάζοντας τη χώρα μας και πληρώνοντας εσείς τελικά τα σπασμένα με το να βλέπετε το σπίτι σας να το παίρνει η τράπεζα....
    Think about it!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΠΑΜΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ .ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΖΕΙ ΓΑΜΠΡΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ.
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΝΕΛΑ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΝΕΛΑ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ

    3 Μάϊος 2008 8:16 μμ

    ρε καραμητρο, μαθε πρωτα να γραφεις σωστα ελληνικα και στην συνεχεια να σχολιαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φυσικο ειναι ,και επιδιωκόμενο απο την πολιτική των τραπεζων ,οταν εμπλέκονται οι σύγχρονοι οικονομολόγοι και δικηγόροι που σπουδάζουν την ΤΡΩΚΤΙΚΗ επιστήμη...!
    για ρωτήστε τους ...γνωρίζουν τι λεω !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα που δεν υπήρχαν τα blogs το 1999.
    Θα ήθελα να είχα την άποψη της οικονομολόγου κυρίας Δοξιάδου για την στάση της τότε κυβέρνησης στο θέμα του χρηματιστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρία Δοξιάδου ,

    Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα , δεν κατάσχεται και το δικό μου γιατί απλά εγώ δεν έχω πάρει δάνειο ,δεν έχω πιστωτικές κάρτες , προσέχω τη κινητή τηλεφωνία μου , δεν έχω αυτοκίνητο των 50000 ευρώ και όλα αυτά όταν ξαφνικά όλοι οι Έλληνες νόμισαν ότι από το απόλυτο πουθενά θα μεταμορφωθούν σε "Εφοπλιστές".

    Απορώ δε που λέτε ότι είστε και Οικονομολόγος και έχετε αναρτήσει αυτό το σχόλιο.

    Επειδή εγώ είμαι Οικονομολόγος γνωρίζω ότι όποιος δανείζει και δεν χαρίζει , θέλει πίσω τα χρήματα του. Είτε τράπεζα είναι είτε τραπεζικός οργανισμός , είτε ο παπάς της ενορίας , είτε οι γονείς μου είτε οι θείοι μου.

    Επομένως με κάποιο τρόπο πρέπει να πάρουν οι δανειστές τα χρήματα των δανειζομένων αγαπητή μου κυρία .

    Αν εσείς έχετε εφεύρει κάποιον άλλο τρόπο εκτός των κατασχέσεων και πλειστηριασμών ή άλλων μορφών πίεσης για ανάκτηση των χρημάτων και τακτοποίηση των λογαριασμών στους δανειστές τότε ευχαρίστως να σας προτείνουμε για NoBel Οικονομικών.

    Πρέπει να μάθει ο Έλληνας , ότι δεν μπορεί να καταναλώνει περισσότερα από όσα κερδίζει από την εργασία του ανεξάρτητα αν αυτά τα χρήματα είναι 400 , 700 , 1000 ή όσα άλλα ευρώ.

    Το κακό από εκεί ξεκινάει και όλα τα άλλα έπονται .

    Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε εμείς οι Οικονομολόγοι στους Έλληνες συνανθρώπους μας και σε όσους δεν γνωρίζουν και όχι να ασχολούμαστε με το δια ταύτα και να αναλύουμε φιλοσοφικά μια απλή Οικονομική αρχή.

    Αυτά έχουμε , αυτά καταναλώνουμε .

    Δεν μπορεί να κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα αυτοκίνητα που θα ζήλευε η υπόλοιπη Ευρώπη και ΗΠΑ.
    Δεν μπορούν να κατοικούν όλοι σε δικό τους σπίτι και μάλιστα σε μονοκατοικίες και βίλες που θα ζήλευαν ακόμα και οι Star του Holywood.

    Δεν μπορεί να παίρνουν δάνεια για να πάνε διακοπές το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα , την 28η Οκτωβρίου , την 25η Μαρτίου , την Καθαρή Δευτέρα , την Πρωτομαγιά και να διαλύεται το σύμπαν για μιας ημέρας εορτή ή αργία .

    Πρέπει να κάτσει ο κόσμος να σκεφτεί πως οι γονείς μας έκαναν περισουσίες από το τίποτα, πως με θυσίες και σπίτια έφτιαξαν και εξοχικά .
    Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το χρήμα έχει ΑΞΙΑ.

    Βέβαια οι γονείς μας δεν έτρωγαν κάθε μέρα έξω , δεν πήγαιναν δέκα (10) διακοπές το χρόνο , δεν αγόραζαν αυτοκίνητα που όμοια τους σε ποσότητα και ποιότητα δεν κυκλοφορούν στις υπόλοιπες πραγματικά ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες , δεν ξερόπιναν πέντε (5) καφέδες την ημέρα ,δεν έτρωγαν καθημερινά έτοιμο φαγητό , δεν ήταν Χοντροβούβαλοι και Χοντροβουβάλες σαν μερικούς που βγαίνουν στα κανάλια με δέκα παιδιά ο καθένας και λένε ότι πεινάνε, δεν έκαναν λογαριασμούς σε κινητά 100 ευρώ και πάνω το μήνα , δεν αγόραζαν τα καλύτερα ρούχα και παπούτσια των 300 ευρώ , δεν έστελναν τα παιδιά τους(εμάς) σε ιδιωτικά σχολεία των 2000 -3000 ευρώ ανά τάξη ,δεν εργάζονταν οι γυναίκες για 700 και 1000 ευρώ για να μην κάθονται στο σπίτι τους και το "ξύνουν" γιατί βαρέθηκαν το γάμο τους ή τα παιδιά τους ενώ παράλληλα δίνουν αυτό το ποσό σε Αλλοδαπές Νταντάδες και Καθαρίστριες και πολλά , πολλά , πολλά άλλα.

    Επομένως Κυρία Δοξιάδου ,

    αν δεν είναι σε θέση να ανταπεξέρχονται σε όλα αυτά για τα οποία οι ίδιοι προκαλούν τότε συγνώμη αλλά οι τράπεζες και όσοι εμπλέκονται πολύ καλά κάνουν και όχι μόνο αυτό αλλά να τους πάρουν και τα σώβρακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. blepo arxise kai fainete i synergasia kke kai nd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τα σχόλια είναι:
    "Μην προγραμματίζετε να κάνετε αυτό που μπορείτε. Αυριο ο Αλογοσκούφης θα αποφασίσει να μην μπορείτε πλέον και να σας κάνουν κατάσχεση".

    Αντίθετα βέβαια ο Τζογοσκούφιας και το Σκατοπουλάκι όλο σπίτια αγοράζουν.

    "Νέα Δημοκρατία.
    Ποτέ κανείς δεν έχασε... αγοράζοντας γη!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ
    ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ KARANIKAS GIORGOS

    AYTOKINHTA AUTO ΤΑΞΙ TAXI Ι.Χ.

    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η' ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ,ΚΗΛΗ (ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ) . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΣΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ (ΑΙΜΟΠΤΥΣΗ)

    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι που σκέφτεσαι ότι σε τούτη τη χώρα, τιμωρείσαι αν κάνεις καμία μικροπαραβασούλα, ή αν είσαι κακομοίρης μικρομεσαίος. Άμα είσαι ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ,ΟΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ
    10δες εκατομμυρια ευρω ΑΠΑΤΕΣ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΔΟΣΗ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ 1800 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
    ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ,ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

    ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ..ΕΓΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. λενε"ουδεις μωροτερος των ιατρων αν μη υπηρχον οι δασκαλοι" αλλά και οι οικονομολογοι δεν πανε πίσω. Αν δεν παρουν κυρια μου πισω τα λεφτα τους οι τραπεζες πως θα σου επιστρεψουν τα λεφτα που κατα θεσες και μαλιστα με (λιγο ή πολύ) τόκο??Δεν σου κοβει καθολου?? Εκτος αν τα ζητησουμε απο το "Κεφαλαιο " (φτου κακά).Μια ζωη , οπως λεει και καοιος αλλος εδω, υποζτηριζουμε τους μπαταχτσηδες. Στην Ελβετια όπου κει εκει υπαρχει οριο στο εισητηριο αν εχει περασε η ωρα τρωε προστιμο γερο και αν δεν εχεις καθολου τρως τρεις μερες φυλακή και τις κανεις πραγματικά στην ψειρού.Εμεις όμως ειμαστε υπερανω , με ξενα λεφτα φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΚΑΝΝΕΛΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΕΓΑΛΕ
    ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΟΧΙ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε κουφάλες Πασόκια τα έχετε κονομήσει και γράφετε μαλακίες για τον φτωχό κόσμο.

    Πουστράκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!



    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΜΕ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR!

    ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΜΑΝΙΟΥ (21 ΕΤΩΝ) ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Αλεξία Καψαμπέλη ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΝΑΡΑ (24 ΕΤΩΝ) ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com

    ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ, ΜΕ ΠΕΤΑΧΤΑ, ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΤΗΘΗ! GRSex.com

    GRSex.com - ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

    ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ GRSex.com ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα...
    ...θα κατασχεθεί και το δικό σου!"
    Σιγά ρε λαικισταριό το δικό μου γιατί να κατασχεθεί δεν ήμουν μαλάκας να πάρω δάνειο πάνω από τις δυνατότητες μου.
    Μήπως να κάνουμε και ένα έρανο για τα άλλα ζώα τους Αμερικάνους που χάνουν σωριδών τα σπίτια τους επειδή κάνα ακριβώς το ίδιο; Άρε Ελληναριά δεν είσαστε οι μοναδικοί που δεν ξέρετε να υπολογίζεται δάνεια τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ¨ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΦΤΩΧΕΙΑ,ΚΑΤΟΧΗ,ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΤΛ" ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΑΖΙ ΤΡΩΓΑΤΕ,ΜΑΖΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυρία Δοξιάδου ,

    Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα , δεν κατάσχεται και το δικό μου γιατί απλά εγώ δεν έχω πάρει δάνειο ,δεν έχω πιστωτικές κάρτες , προσέχω τη κινητή τηλεφωνία μου , δεν έχω αυτοκίνητο των 50000 ευρώ και όλα αυτά όταν ξαφνικά όλοι οι Έλληνες νόμισαν ότι από το απόλυτο πουθενά θα μεταμορφωθούν σε "Εφοπλιστές".

    Απορώ δε που λέτε ότι είστε και Οικονομολόγος και έχετε αναρτήσει αυτό το σχόλιο.

    Επειδή εγώ είμαι Οικονομολόγος γνωρίζω ότι όποιος δανείζει και δεν χαρίζει , θέλει πίσω τα χρήματα του. Είτε τράπεζα είναι είτε τραπεζικός οργανισμός , είτε ο παπάς της ενορίας , είτε οι γονείς μου είτε οι θείοι μου.

    Επομένως με κάποιο τρόπο πρέπει να πάρουν οι δανειστές τα χρήματα των δανειζομένων αγαπητή μου κυρία .

    Αν εσείς έχετε εφεύρει κάποιον άλλο τρόπο εκτός των κατασχέσεων και πλειστηριασμών ή άλλων μορφών πίεσης για ανάκτηση των χρημάτων και τακτοποίηση των λογαριασμών στους δανειστές τότε ευχαρίστως να σας προτείνουμε για NoBel Οικονομικών.

    Πρέπει να μάθει ο Έλληνας , ότι δεν μπορεί να καταναλώνει περισσότερα από όσα κερδίζει από την εργασία του ανεξάρτητα αν αυτά τα χρήματα είναι 400 , 700 , 1000 ή όσα άλλα ευρώ.

    Το κακό από εκεί ξεκινάει και όλα τα άλλα έπονται .

    Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε εμείς οι Οικονομολόγοι στους Έλληνες συνανθρώπους μας και σε όσους δεν γνωρίζουν και όχι να ασχολούμαστε με το δια ταύτα και να αναλύουμε φιλοσοφικά μια απλή Οικονομική αρχή.

    Αυτά έχουμε , αυτά καταναλώνουμε .

    Δεν μπορεί να κυκλοφορούν σε αυτή τη χώρα αυτοκίνητα που θα ζήλευε η υπόλοιπη Ευρώπη και ΗΠΑ.
    Δεν μπορούν να κατοικούν όλοι σε δικό τους σπίτι και μάλιστα σε μονοκατοικίες και βίλες που θα ζήλευαν ακόμα και οι Star του Holywood.

    Δεν μπορεί να παίρνουν δάνεια για να πάνε διακοπές το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα , την 28η Οκτωβρίου , την 25η Μαρτίου , την Καθαρή Δευτέρα , την Πρωτομαγιά και να διαλύεται το σύμπαν για μιας ημέρας εορτή ή αργία .

    Πρέπει να κάτσει ο κόσμος να σκεφτεί πως οι γονείς μας έκαναν περισουσίες από το τίποτα, πως με θυσίες και σπίτια έφτιαξαν και εξοχικά .
    Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι το χρήμα έχει ΑΞΙΑ.

    Βέβαια οι γονείς μας δεν έτρωγαν κάθε μέρα έξω , δεν πήγαιναν δέκα (10) διακοπές το χρόνο , δεν αγόραζαν αυτοκίνητα που όμοια τους σε ποσότητα και ποιότητα δεν κυκλοφορούν στις υπόλοιπες πραγματικά ανεπτυγμένες οικονομικά χώρες , δεν ξερόπιναν πέντε (5) καφέδες την ημέρα ,δεν έτρωγαν καθημερινά έτοιμο φαγητό , δεν ήταν Χοντροβούβαλοι και Χοντροβουβάλες σαν μερικούς που βγαίνουν στα κανάλια με δέκα παιδιά ο καθένας και λένε ότι πεινάνε, δεν έκαναν λογαριασμούς σε κινητά 100 ευρώ και πάνω το μήνα , δεν αγόραζαν τα καλύτερα ρούχα και παπούτσια των 300 ευρώ , δεν έστελναν τα παιδιά τους(εμάς) σε ιδιωτικά σχολεία των 2000 -3000 ευρώ ανά τάξη ,δεν εργάζονταν οι γυναίκες για 700 και 1000 ευρώ για να μην κάθονται στο σπίτι τους και το "ξύνουν" γιατί βαρέθηκαν το γάμο τους ή τα παιδιά τους ενώ παράλληλα δίνουν αυτό το ποσό σε Αλλοδαπές Νταντάδες και Καθαρίστριες και πολλά , πολλά , πολλά άλλα.

    Επομένως Κυρία Δοξιάδου ,

    αν δεν είναι σε θέση να ανταπεξέρχονται σε όλα αυτά για τα οποία οι ίδιοι προκαλούν τότε συγνώμη αλλά οι τράπεζες και όσοι εμπλέκονται πολύ καλά κάνουν και όχι μόνο αυτό αλλά να τους πάρουν και τα σώβρακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα ειθελα η Κυρια Δοξιαδου να κανει μια ερευνα σε ατουσ που κατασχονται τα σπιτια, και να ρωτησει.
    1 τι εισοδηματα εχουν και τι δοση πληρωνουν
    2 τι λογαρισμο κινητων εχουν καθε μηνα
    3 ποσες φορες τρωνε εξω και ποσες φορες την εβδομαδα κανουν παραγγελια στις πιτσαριες
    4 ποσα αυτοκινητα εχουν και ποσα ασφαλιστρα και εφορια πληρωνουν.
    5 οι πιστωτικες καρτες που εχουν φτασει και ποσο πληρωνουν καθε μηνα
    6 διακοπες καθε ποτε πανε και ποσο διαστημα εχουν παραμονη.

    γιατι τα γραφω ολα αυτα ; γιατι οταν εχεις δανειο για σπιτι ολα τα παραπανω κοβονται με το μαχαιρι.τι νομιζουν οτι οι τραπεζες ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα;
    η νομιζουν θα ερθει καποια αλλη κυβερνηση και θα τους χαρισει το δανειο ,στο κατω κατω οταν υπογραφεις ενα δανειο 100000 η 150000 ακομη και 300000 ευρω πας με δικηγορο και διαβαζεις και τα ψιλα γραμματα και βαζεις την υπογραφη σου.
    και στην ΑΜΕΡΙΚΗ εχουν αρχισει οι κατασχεσεις για τους ιδιους λογους που γινονται και εδω.
    Εμεις εδω επειδη πιθηκιζουμε κανουμε οτι και και στην ΑΜΕΡΙΚΗ υπερκαταναλωση καρτες κτλ.αλλα η ΑΜΕΡΙΚΗ κυριοι κραταει ολη την οικονομια του κοσμου,μια μικρη πολιτεια της ΑΜΕΡΙΚΗΣ ειμαστε.
    λοιπον ας σοβαρευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10.14 πμ και 10.32 πμ δυστυχώς δεν έχεις αντιληφθεί ποια είναι η σκληρή πραγματικότητα.

    Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να ισχύουν αυτά που γράφεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ισχύουν καθόλου και είναι πολύ άδικο για τους σκληρά και τίμιους εργαζόμενους.

    Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ένας οικογενειάρχης όπως εγώ που είχε υπολογίσει να πληρώνει μία δόση πχ 600 ευρώ δεν είχε υπολογίσει τη καθίζηση των εισοδημάτων του τα 4-5 τελευταία χρόνια ούτε βεβαίως την συνεχή αύξηση των επιτοκίων που κατατρώει το εισόδημα του.

    Δεν μιλάμε ούτε για κινητά, ούτε για αυτοκίνητα, ούτε για κρουαζιέρες.Μιλάμε να έχουμε να αγοράζουμε τα καθημερινά για να μπορέσουμε να ζήσουμε τα παιδιά μας.

    Άμα δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις κάπου αλλού και όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυστυχώς μ αυτά που γράφετε ισοπεδώνετε τα πάντα. Γιατι :
    1 Να καταργήσουμε όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των διατάξεων να προωθήσουμε το νόμο του ισχυροτέρου
    2 να ζητάω όσα λεφτά θέλω και μετά να μην τα δίνω
    3 να αφήσουμε τον καθένα στο όνομα της ανέχειας ή οικονομικής δυσκολίας να κάνει ότι θέλει. Γιατί τότε να μη κάνει και ένα σπιτάκι σε δασική περιοχή [αυτό θέλουμε?]
    4 να έχουμε καλούς τροχονόμους να μην γράφουν και αφού μας σταματά γιατί τρέχαμε με 120 km στη πόλη και αφού δεν είχαμε και δίπλωμα να μας γράφει για ζώνη. [Αυτό θέλουμε?]
    ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "δεν είχε υπολογίσει τη καθίζηση των εισοδημάτων του τα 4-5 τελευταία χρόνια"
    Είδες τα πουστροπασόκια 240% άνοδο στις τιμές από τότε που βάλαμε ευρώ με την αχαλίνωτη διαφθορά τους, για να μην πούμε για τον σπόνσορα των πανωτοκίων τον Σημίτη που αυτοκτόνησε και κατάστρεψε πολύ κόσμο, τουλάχιστον η ΝουΔου κατάργησε τα πανωτόκια την ακρίβεια όμως την άφησε να συνεχίζει να καλπάζει.
    "ούτε βεβαίως την συνεχή αύξηση των επιτοκίων που κατατρώει το εισόδημα του."
    Ότι θα ανέβουν τα επιτόκια το έγραφε ξεκάθαρα το συμβόλαιο που υπέγραψες με κυμαινόμενο επιτόκιο, η βλακεία δεν θεωρείτε δικαιολογία στα δικαστήρια και στα οικονομικά. Την υπογραφή μας και το άλλο προσέχουμε που τα βάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Ο 'ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ .ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μια συγγενής μου, 40άρα, πήρε πριν από μερικά χρόνια λογαριασμό από τον ΟΤΕ κάπου 11.000 ευρώ. Ξεσήκωσε λοιπόν τον κόσμο με τις φωνές της για τους αλήτες που κλέβουν τον κοσμάκη, την κυβέρνηση που ξεζουμίζει το λαό (ήταν ΠΑΣΟΚ τότε, αλλά δεν παίζει ρόλο, πάντα η κυβέρνηση φταίει) και άλλα τέτοια. Παίρνει ο άντρας της το λογαριασμό και πάει στον ΟΤΕ να τους βρίσει και να τους πλακώσει.

    Εκεί του δείχνουν τη λίστα των τηλεφωνημάτων που έκανε η κυρία (δεν ήξερε μάλλον ότι καταγράφονται αριθμοί και διάρκεια) και βλέπει ο φουκαράς ο σύζυγος ότι η συμβία του έπαιρνε 2-3 ώρες κάθε μέρα αστρολόγες και καφετζούδες να μάθει ποιος ξέρει τι.

    Τί να κάνει ο φουκαράς, έκανε διακανονισμό και, άμα δεν πληρώσει, θα του βγάλουν πράγματι το σπίτι στο σφυρί. Το τηλέφωνο είναι στο όνομά του. Αντιλαμβάνεστε τί χριστοπαναγίες έπεσαν, όταν επέστρεψε στο σπίτι.

    Σίγουρα, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις τέτοιες, αλλά πολλοί, πάρα πολλοί τεντώνονται πέρα από το πάπλωμα που διαθέτουν κι έτσι παγώνουν τα ποδαράκια τους. Μην παίρνετε λοιπόν δάνεια, μην υπερχρεώνετε τις πιστωτικές, αν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τα ξεπληρώσετε.

    Και, αν ατυχήσετε, τί να κάνουμε, πάει το όνειρο για το ιδιόκτητο σπίτι, θα πάτε στο νοίκι πάλι! Την υγεία μας νάχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι η δημιουργία ενός site το οποίο να είναι υπό Μη Κυβερνητική Οργάνωση και να παραθέτει πλήρη στοιχεία αυτών που "χτυπούν" τους πλειστηριασμούς δηλαδή τους σύγχρονους "γύπες" της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άφησε την διεύθηνσή σου για να σε βάλουμε υπουργό Οικονομικών όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση