GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με δικό του Γραφείο στη Βουλή...

. . ...και πορτοκαλί τηλέφωνο για να μιλάει στους υπουργούς ο Γ. Κεφαλογιάννης! . Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν είναι τυπικά σύμβουλος του ...

. .
...και πορτοκαλί τηλέφωνο για να μιλάει στους υπουργούς ο Γ. Κεφαλογιάννης!
.
Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν είναι τυπικά σύμβουλος του Κ. Καραμανλή, γιατί όταν ανέλαβε το 2006 ήταν και βουλευτής. Ισχυε δηλαδή το επαγγελματικό ασυμβίβαστο. Και δεν μπροούσε να έχει άλλη θέση.
Ομως... Ο κ. Κεφαλογιάννης είχε και ΕΧΕΙ ακόμη δικό του ΓΡΑΦΕΙΟ στη Βουλή, δίπλα στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής . Και η πινακίδα γράφει "Ειδικός Σύμβουλος Πρωθυπουργού". Για να στεγαστεί μάλιστα ο κ. Κεφαλογιάννης, απομακρύνθηκαν από το χώρο αυτό οι υπάλληλοι της Βουλής που είχαν τα γραφεία τους εκεί. Επίσης, ο κ. Κεφαλογιάννης διαθέτει ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ τηλέφωνο. Δηλαδή το ειδικό τηλέφωνο με το τριψήφιο νούμερο που έχουν όλοι οι υπουργοί και το Μέγαρο Μαξίμου για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Και τους τηλεφωνεί από εκεί ως ειδικός Σύβουλος του πρωθυπουργού.
Από όλα ΑΥΤΑ να παραιτηθεί, κ. Αντώναρε...
----------------------------------

18 σχόλια

  1. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Όπως πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Δεν έχετε πάρει ακόμη χαμπάρι ότι αυτή η κυβέρνηση μας δουλεύει, μας περιφρονεί και γενικά μας αντιμετωπίζει σαν χαχόλους ιθαγενείς? Έχετε ακόμη ενδοιασμούς?
    Η πιο άθλια διακυβέρνηση που είχαμε ποτέ. Έχει κανείς ακόμη κάποια αμφιβολία ότι είναι ταγμένοι αποκλειστικά για να εξυπηρετούν ένα στενό κύκλο συγγενών κολλητών και κουμπάρων. Άμα υπάρχει ακόμη έστω και ένας που νομίζει ότι είναι ταγμένοι για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος είναι χαρακτηριστική περίπτωση αφελούς και χαμηλού Ι Q άτομο.
    Κάθε μέρα πλέον γίνεται ολοφάνερο ότι οι άνθρωποι ήρθαν να φάνε να πιουνε και να περάσουν καλά σε βάρος των πολλών . Είναι πλέον εθνική ανάγκη να πάνε όσο γίνετε γρηγορότερα στο σπίτι των. Τέτοια άθλια διακυβέρνηση δεν είχαμε ποτέ.


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν έχει ο προστάτης των εμπόρων ναρκωτικών γραφείο στη Βουλή, τότε ποιος θα έχει; Ελπίζω να μην αφήσει ο Σφακιανάκης τις παιδεραστίες και να βρει το ip Μου για να του γαμήσω τα γαμήσια της οικογένειάς του και τα ανήλικά του. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS
    ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχως αυτη βγηκε απο το συνδυασμο, μαλκιες του Πασοκ-φοβερο σπρωξιμο απο τα ΜΜΕ.
    Και τωρα, που δειχνει οτι "αναχωρει", αρχισαν να σπρωχνουν παλι και να θυμιζουν το τι κακο που ηταν το Πασοκ.
    Αιφνης, χτες το βραδυ, ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,μαζεψε ενα ομιλο απογοητευμενων και αξαπατηθεντων ατομων στην εκπομπη του, και αντι να ψαξει να βρει πως και γιατι εγινε δυνατο να την πατησουν ολοι αυτοι και να σπρωξει ωστε να κινηθει η διακαιοσυνη, η να τους πει, γιατι δε βρισκουν δυο-τρεις Αλβανους να κανονισουν τη δουλεια, μια και καλη, πραγμα που εγω θα εκανα,φωναζε οτι μια συγγενης του, ηταν μελος του Πασοκ.Και εκει στεκοταν συνεχεια.
    Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα και αν υπηρχε ΕΣΡ, θα επρεπε να τον ειχε γαμησει απο χτες το βραδυ.
    Τι διαολο, συλλογικη ευθυνη εχουμε;Που βρισκομαστε; Στη Γερμανια του Χιτλερ;
    Να δειτε, οτι απο δω και περα και οσο θα καταρεει ο χοντρος, τοσο θα εχουμε τετοια γεγονοτα.
    Μην το παιρνετε κομματικα. Ειναι θεμα δημοκρατας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω οτι αυτή η Κυβέρνηση, αρχισε να παραπαιει πολυ ενωρίς. Μια ο βαρβιτσιώτης, μια ο Κεφαλλογιανης,μια οι κουμπάροι και τα ξαδέλφια και ο θείος, τελειωμό δεν εχουν . ΑΜΑΝ ΠΙΑ, ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξτε καλά τι φάτσα του, θυμίζει χουντικό βασινιστή της ΕΑΤ-ΕΣΑ. Η αγανάκτηση του κόσμου έχει αρχίσει και ξεχειλίζει, να δω πότε θα μετατραπεί σε ΟΡΓΗ....να αρχίσουμε να σας κυνηγάμε να σας δω που θα κρυφτείτε παλιολαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω, Μπαμπης αλλα πως να φυγουν κρατουν την εξουσια γερα απο τα Αρχιδια και δεν την αφηνουν με τιποτα.Ανελαβε πρωτοβουλιες και εγω μαζυ σου!!!


    Μανωλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρωμοκουκουλοφοροι,επαναστατες του κερατα και της Πενταρας !!! καψτε το σπιτι η το αυτοκινητο κανενος Κεφαλογιαννη μονο καιτε το δικο μου,πολιτη απλου και φτωχου.

    Παραπλευρη απολεια
    Θυμα!!!!Κουκολομαλακων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καραμανλης εκτος απο τα προβοκατορικα σκυλια της ΟΝΝΕΔ που σπανε στο ξυλο νυχτοφυλακες ειχε και αλλους ειδικους συνεργατες που πουλανε ΠΡΕΖΑ στη νεολαια..επι 50 χρονια
    Στην κρεμαλα στο συνταγμα να τον εκτελεσουν τον σκατογερο..
    Θυμαμαι καπου στον Νοεμβρη την κορη του εν λογω καθαρματος που ειναι βουλευτης και που απειλουσε οτι θα αποκαλυθφουν ονοματα πασοκικα....ουστ σαπια/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oι ψωρομαγγες οι Κρητηκοι με τις κουμπουρες γιατι δεν τον εκτελουν να ξεμπερδευουμε με αυτον να μην ντροπιαζει την Κρητη?
    μονο ΖΩΝΙΑΝΟΥΣ ...
    εχει η Κρητη η μονο μαφιοζους Νεοδημοκρατες νονους και χασισεμπορους.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΕ ΚΟΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΡΧΙΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΝΕΤΕ; ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ; ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΚΑ.
    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κεφαλογιαννηδες μικρους μεγαλους
    και το αλλο καθικι τον Μαρκογιαννακη που αποτελουν την πιο ξενδιαντροπη μορφη Κρητηκου,που αποτελουν την ΝΤΡΟΠΗ για την λεβεντια του νησιου μετα βεβαια τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ δοσιλογο προδωτη και αποστατη,,,,,,,, Κρητηκοι σε σας απεφθηνομαι........
    Κ Α Θ Α Ρ Ι Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ Τ Ω Ρ Α!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πορτοκαλί τηλέφωνο είναι απαραίτητο ώστε με μεταβιβάζονται με την μικρότερη δυνατή καθυστέρηση οι εντολές της μαφίας των ναρκωτικών στους "συναρμόδιους" υπουργούς του καθεστώτος.

    Δεν είδαμε τον Καραμανλή να δηλώνει ότι καταδικάζει τους εμπόρους και τους προστάτες τους στο "κόμμα" νονών.

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρκογιαννακης,υπερασπιστης δολοφονων κι οχι μονο!!!
    Κεφαλογιαννης υπερασπιτης χασισεμπορων,εμπορων οπλων και κατσικοκλεφτων νομου Ρεθυμνης και οχι μονο Ζωνιανων.......

    Να μην περιμενουμε καμια Δικαιοσυνη
    κανενα Καραμανλη
    Εμεις να καθαρισουμε το τοπιο!ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6.12

    Οργανωθείτε, Αγωνιστείτε, Ξεσηκωθείτε…

    Το είπε o πρόεδρος κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου.

    Πήγαινε λοιπόν γράψου σε μια τοπική του ΠΑΣΟΚ, συμμετέσχε ενεργά στις δραστηριότητες του κινήματος ,Ξεσηκώσου και εβγα από το καβούκι σου. Πείσε γνωστούς και φίλους σου και συγγενείς σου ότι τελειώνουν ,πρέπει να τελειώνουν . Πρόσφερε εθελοντική εργασία για τις ανάγκες του κινήματος…..Να μερικά από αυτά που μπορείς να κάνεις αγαπητέ φίλε.
    Άλλος δρόμος δεν υπάρχει .Στην δημοκρατία ζούμε . Πρέπει να γίνουμε πλειοψηφία για να πάρουμε την εξουσία με δημοκρατικό τρόπο . Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουμε όλοι αγωνιστές και κήρυκες της αλλαγής και της αλήθειας που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος μας Γιώργος Παπανδρέου. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και απλά βάζουν νερό στο μύλο της δεξιάς και παρατείνουν την εξουσία της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άθλια βενετσιάνικα κωλόπαιδα, πότε οι Κρητικοί θα σας ρίξουν τις κλωτσιές που χρειάζεται για να εξαφανιστείτε μια και καλή από τον τόπο αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. afto to tilefono einai tou kefalogiani?emena mou thimizi apo tsonta tou megalou berto me ton samara kai tin gomena kavala sto portokali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. afto to tilefono einai tou kefalogiani?emena mou thimizi apo tsonta tou megalou berto me ton samara kai tin gomena kavala sto portokali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση