GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχω γράμμα ...έχω πράμα!

. Αποστασία και Μητσοτάκης είναι αδέλφια δίδυμα... . - Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται το αλαλούμ και στη ΝΔ του λαλημένου .... - Τα δύο μεγάλα κόμματα ...

.
Αποστασία και Μητσοτάκης είναι αδέλφια δίδυμα...
.
-Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται το αλαλούμ και στη ΝΔ του λαλημένου....
-Τα δύο μεγάλα κόμματα μεταρρυθμίζουν κρατικοποιώντας και κρατικοποιούν μεταρρυθμίζοντας...
-Στο ΠΑΣΟΚ ψάχνονται για την υπόθεση Ζήμενς και στη ΝΔ ψάχνουν την υπόθεση Ζήμενς...
-Αποστασία και Μητσοτάκης είναι αδέλφια δίδυμα. Όλα τα άλλα είναι αποστασίες από την πραγματικότητα.
Ο Ταχυδρόμος
-----------------

24 σχόλια

  1. Ποιός κυβερνητικός βουλευτής που τον τελευταίο καιρό έχει απασχολίσει πολλούς΄λέει πως όντως για την καταστροφή Σμύρνης η λέξη "συνωστισμός" είναι η ορθή γιατί έτσι αναφέρεται σε κάποια ΞΕΝΑ δημοσιεύματα ιστορικά ή μη της εποχής;(Αυτό δηλ. που ισχυρίζεται και η ομάδα Ρεμπούση).
    Ακόμα ο ίδιος βουλευτής ισχυρίζεται πως ουσιαστικά το κρυφό σχολειό είναι ένας μύθος; Φταίνε άραγε οι πολιτικές καταβολές του;(΄Εχω κι άλλο πράγμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1). Μετά την πώληση του ΟΤΕ, στη DEUTSCHE TELECOM, ποιος θα είναι ο καθολικός πάροχος, στην Ελλάδα;

    2). Πως θα διασφαλιστεί και με τι κόστος η πρόσβαση των Ελλήνων Καταναλωτών, στην καθολική υπηρεσία της τηλεφωνίας;

    ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ή ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ D.T. ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κουβα μαλακα ΤΑΧΥΔΡΟΜΕ τον πηρες να τον γεμισεις με το αποτελεσμα της....μαλακιας σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Μakeleio εσυ με τον ΟΤΕ, ξερεις οτι στη Γερμανια η Deutsche Telecom εχει υπηρεσιες οπως εχουν εδω οι ON Telecoms, η Forthnet, η Tellas κ.λ.π, και που δεν εχει ο ΟΤΕ? Δηλ. μικρες χρεωσεις τηλεφωνηματων εσωτερικου και εξωτερικου και αλλα πολλα. Ποτε ρε θα τα κανει αυτα ο ΟΤΕ που μας γαμουσε τοσα χρονια και βαζαμε μεσο για παρουμε γραμμη η περιμεναμε 10-15 χρονια για το ιδιο? Τι κοφτεσαι ρε για αυτους που αφου σε γαμουσαν τωρα περνουν και συνταξεις των 2.000 ευρω και πανω? Μη προπαγανδιζεις χωρις να το ψαχνεις. Αλλα τοση μαλακια που πεφτει στην Ελλαδα ολα τα βλεπετε με κομματικο ματι και στα αρχιδια σας στη πραγματικοτητα η Ελλαδα. Ντορος να γινεται για το κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με τον προηγουμενο ανωνυμο και εγω ο ανωνυμος. Οχι μονο υπηρεσιες δεν ειχαμε αλλα εαν καποιο προβλημα ειχες εαν δεν σε βριζανε που τους ενοχλησες στον υπνο τους σε ειχανε και stand by στο τηλεφωνο να περιμενης .Αλλα βεβαια υπηρχε ο ΟΤΕ , η ΔΕΗ , η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ που ο καθε καρεκλοκενταυρος συνδικαλιστης των 2000 - 3000 € τον μηνα και ο καθε βολευτης βολευε την πολιτικη του πελατεια και το σοι του και ο λαουτζικος περιμενε υπηρεσιες και κουραφεξαλα.Κοπτονται για τον ΟΤΕ οταν ξερουν οτι ο ΟΤΕ με το μονοπωλιο τηλεπικοινωνιων που ειχε τοσα χρονια οχι μονο επρεπε να ειναι κερδοφορος στο επακρο αλλα η πρωτη εταιρεια στην ΕΥΡΩΠΗ σε παροχες και σε κερδη.Τουναντιον αγορασαμε μεριδιο απο την αγορα στα ΣΚΟΠΙΑ και νομισαμε οτι πιασαμε τον ΠΑΠΑ απο τ'αρχιδια..Σιγα τα ωα.Ωρε πουλατε τα ολα μηπως και δουμε ασπρο φως και παει αυτη η χωρα μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...Σιγα τα ωα.Ωρε πουλατε τα ολα μηπως και δουμε ασπρο φως και παει αυτη η χωρα μπροστα.

    8 Μάϊος 2008 4:58 μμ


    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ
    ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ....

    ΗΦΑΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά αυτή η χώρα έχει πολλούς "κροκόδειλους" που χύνουν μαύρο δάκρυ για το ποσοστό που θα πάρουν οι Γερμανοί,ενώ τη πώληση του 66% τη κάνανε γαργάρα με το ψωλόχυμα που τσιμπουκάρανε από τα αφεντικά τους,διότι μ΄αυτό το τρόπο προφανώς τους βούλωσαν το στόμα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΑΛΕΥΡΑΣ ΚΛΠ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ.
    ΑΦΟΥ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. 29 ΜΑΊΟΥ 1978.
    ΓΚΑΝΤΕΜΗΗΗΗΗΗΗΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι αυτο το"συνεδριο" που κανει ο Μητσοτακης τωρα, δεν το εκανε αμεσως μετα τη μεταλιτευση για να υπαρχει η δυνατοτητα καταθεσης και των αποψεων των υπολοιπων τοτε που βρισκοταν στη ζωη? Η απαντηση ειναι βεβαια οτι θελει ο Μητσοτακης να "περασει" τωρα την δικη του αποψη για την αποστασια εκ του ασφαλους, ενδιαφερομενος για την υστεροφημια του. Νομιζει, εεμ δε.Κανενας δεν θα ξεχασει το "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΑΘΑΡΜΑ" που λεγοταν απο ολους τοτε καθωςκαι το οτι τη λεξη ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ την εισηγαγε στην πολιτικη τοτε ο ιδιος. Αλλα Μητσοτακης και αξιοπιστια ειναι γνωστο οτι βρισκονται σε αντιθετους δρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μητσοτάκης , ο εφιάλτης προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε ηλίθιοι. ΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο χωριό μου λένε :

    ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    Αυτό ισχύει και για τον Δρακουμέλ , τον σατανικό Εφιάλτη της Αποστασίας .

    Αποδεικνύει όμως και την παρακμή της Ελληνικής κοινωνίας που στις δημοσκοπίσεις φαίνεται οι Έλληνες να έχουν σαν πιό δημοφιλή πολιτικό την κόρη του Εφιάλτη !!!

    Προτίμησε ο Δρακουμέλ , το 1965 , να έχει πρωθυπουργό τον ... Γαργάλατα , από τον πρωθυπουργό του 53% Γεώργιο Παπανδρέου .

    Βέβαια ο Κώστας Μητσοτάκης τότε δεν είχε σοβαρό πρόβλημα . Κατά την διάρκεια της δικτατορίας ήταν στην Γαλλία και αγόραζε φάρμες στην Σαβοία (του τα είχε αποκαλύψει ο Τσοβόλας) ενω οι δικοί μας γονείς ήταν εξόριστοι στην Γυάρο και οι μητέρες μας δανείζονταν για να μας θρέψουν .

    Μετά την μεταπολίτευση έπρεπε να δικαστούν ο Γκλύξμπουργκ και οι αποστάτες για το κακό που προξένησαν οι βρωμομαλάκες στον Ελληνικό λαό .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ βαθύ ΠΑΣΟΚ μίλησε και είπε βλακείες.
    Πρώτον Ο Μητσοτάκης αυτά, τα λέει πολλά χρόνια. Και δευτερον όταν καλούσε τον Πορνόγερο να μιλήσουν, για την αποστασία, ο Γεροπόρνος έχοχος, φυγοδικούσε προβάλοντας αστείες δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ περί Αποστασίας και άλλων δαιμονίων, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την έγραψε τις ημέρες του Πάσχα στα Χανιά. Μόνος. Αν και η οικογένεια- ο Κυριάκος και, κυρίως, η Ντόρα - είχε εικόνα. Η υπουργός Εξωτερικών προσέχει τη σχέση της με τον Κώστα Καραμανλή όπως κοιτάζει κανείς ένα μπρίκι με γάλα επάνω στο μάτι της κουζίνας. Πρέπει να ζεσταθεί, αλλά να μην καεί.
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ βλέπει την προσωπική του διαδρομή να λαμβάνει ιστορική πατίνα, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Καραμανλής έφυγαν από τη ζωή και την πολιτική περίπου ταυτόχρονα. Ο Μητσοτάκης οφείλει τη μακροβιότητά του στην κρητική διατροφή. Και παραμένει στο παιχνίδι, δεκαπέντε χρόνια αφότου αποχώρησε από πρωθυπουργία και ηγεσία της Ν.Δ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ κοινό σε Καραμανλή και Ανδρέα: ο πολιτικός μεσσιανισμός Δεξιάς και Αριστεράς εκφράστηκε στα πρόσωπά τους. Τα ονόματά τους έγιναν συνώνυμα της συντηρητικής και της δημοκρατικής παράταξης. Αμφότεροι έχουν πιστούς που συντηρούν τη μνήμη τους- παρότι οι ίδιοι επέδειξαν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις για την υστεροφημία τους. Ο Καραμανλής επιχείρησε διά του Αρχείου μία αναδρομική σκηνοθεσία της πολιτικής του ζωής. Ο Ανδρέας δεν ασχολήθηκε. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, Ο Μητσοτάκης δεν υπήρξε ποτέ ο Μεσσίας κανενός. Απλώς, θέλει να είναι ο τελευταίος που θα κλείσει την πόρτα. Άλλωστε, οι πολιτικοί έχουν μονίμως την ψευδαίσθηση ότι μπορούν να δώσουν τη δική τους εκδοχή των γεγονότων. Ας πούμε, ο πενηντάρης Ζυλιέν Ντρε, «κολλητός» της Σεγκολέν στην Προεδρική του 2007, δημοσίευσε τρεις μόλις μήνες αργότερα ένα βιβλίο με τον εύγλωττο και ειλικρινή τίτλο: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών».
    ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ, σαράντα χρόνια μετά τα Ιουλιανά, ο Μητσοτάκης. Λίγο σαν τον Σίσυφο που σπρώχνει ξανά και ξανά την πέτρα της μοίρας του στην πλαγιά της Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:17

    Μαλάκα δεξιέ .
    Διάβασε τι έγραψε για την αποστασία ο τότε αρχηγός της Ε.Ρ.Ε. Παναγιώτης Κανελλόπουλος .
    Γράψε τι έγραψε αυτός που τότε ήταν αρχηγός της Δεξιάς και μετά βγάλε τον σκασμό.
    Διάβασε τι καταμαρυρεί στους αποστάτες και προπάντων στον Σατανικό Εφιάλτη Δρακουμέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aγαπητοί-ες μου
    Όποιος δεν γνωρίζει το παρελθόν του να μαθαίνει από τα λάθη του και να τα διορθώνει, δεν μπορεί στο μέλλον να πορευθεί με επιτυχία. Για αυτό σας παραθέτω ορισμένα ιστορικά γεγονότα:

    H ρουφιανιά, ο δοσιλογισμός, η παραπληροφόρηση, το ψέμα, το πλιάτσικο του τόπου ανέκαθεν ήταν τα προσόντα της δεξιάς. Με το παραπλανητικό σύνθημα, ψηφίστε μας και θα σας φέρουμε τα παιδιά σας πίσω, αφού καπηλεύτηκαν τη κούραση του λαού από τους συνεχείς πολέμους κέρδισαν τις εκλογές (Λαϊκό κόμμα λεγόταν τότε)συνεπικουρούμενοι από φιλοβασιλικούς ακροδεξιούς και ακροαριστερούς το 1920 και έκαναν πρωθυπουργό το Γούναρη( τον κρέμασε ο Πλαστήρας μαζί με τους άλλους 5 στο Γουδί). Έτσι κατόρθωσαν να κερδίσουν το μεγαλύτερο πολιτικό μετά το 1821, αυτόν που δημιούργησε την Ελλάδα των 2 Ηπείρων και των 5 θαλασσών. Βέβαια όχι μόνο δεν σταμάτησαν το πόλεμο αλλά οδήγησαν τη χώρα στη μεγαλύτερη καταστροφή και στον ακρωτηριασμό της.

    Μετέπειτα είχαμε φασιστικές δικτατορίες ( Μεταξάς, Παπαδόπουλος) προδοσία και διαμελισμό της Κύπρου, χωρισμό των Ελλήνων σε εθνικόφρονες και μιάσματα όλα έργα των δεξιών ακροδεξιών και των βασιλοφρόνων.

    Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαμε καινούργιες σελίδες δόξας με τον άλλο τον αρχιαποστάτη το τυμβωρύχο που είχε μαζέψει όλα τα αρχαία για να τα διασώσει (έτσι έλεγε)και που τον εξανάγκασε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου να τα δωρίσει στο κράτος,να περισωθούν τα προσχήματα και να μη τον βάλει φυλακή. Που παίρνει τρεις συντάξεις αλλά ήθελε να φτιάξει το ασφαλιστικό. Δηλαδή να μη παίρνει κανένας σύνταξη παρά μόνο οι κουμπάροι. Που ήθελε να μικρύνει το Δημόσιο γιατί έλεγε ότι ήταν ζημιογόνο. Αλλά όλους τους δικούς του τους έχει τακτοποιήσει στο Δημόσιο. Που ήθελε να πουλήσει ολόκληρο τον ΟΤΕ 450 εκατ δολλάρια. Τον Ιούλιο 2007 το κράτος μόνο από το 5,3% του ΟΤΕ εισέπραξε 840 εκατ δολλάρια ή 600 εκατ ευρώ.

    Αυτά τα μεγάλα επιτεύγματα μήπως σας θυμίζoυν άλλα σύγχρονα έργα της δεξιάς; αναξιοκρατία, διαφθορά, μίζες, κουμπάροι, ομόλογα, υποκλοπές, Πακιστανοί, αναψυκτήρια, κλπ;

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΑΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχως που ο συγκεκριμενος εδωσε συνεντευξη πριν λιγες μερες στην πανυψηλη δημοσιογραφο της ΝΕΤ που ακουει στο ονομα Μαρια Χουκλη.Ετσι ειχαμε την ευκαιρια να τη θαυμασουμε ακομα μια φορα.Οσο για αυτα που της ειπε,δε με αφορουν καθολου.Ουτε καν τα προσεχα...Βλεπετε,ειχα να προσεχω,καταλαβαινετε ποια...Που αν συγκρινει το υψος της με τον επιτιμο,του ριχνει πολλους ποντους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πασοκολάγνοι, τι είναι αυτά που λέτε; Τόσο παραμορφωτικά είναι τα γυαλιά που φοράτε, που βλέπετε την Ιστορία ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ και όχι όπως πράγματι είναι. Ο Μητσοτάκης ΔΕΝ έκανε την αποστασία, όπως άλλωστε παραδέχονται και κάποιοι επιζώντες επιφανείς αριστεροί της περιόδου εκείνης, μεταξύ των οποίων ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Λεωνίδας Κύρκος, αλλά προσπάθησε ανεπιτυχώς να στηρίξει μια λειψή κυβέρνηση που προσπάθησε να αναλάβει τότε τα ηνία της χώρας. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο. Φυσικά, επειδή ενδεχομένως πράγματι είναι γκαντέμης, η κίνηση δεν "του βγήκε", όσο καλές προθέσεις και να είχε. Τα πράγματα άλλωστε κρίνονται εκ του αποτελέσματος και ο δρόμος προς την κόλαση είναι πάντα στρωμένος με καλές προθέσεις. Όλα αυτά έχουν αναλυθεί από ανεξάρτητους ιστορικούς και έχουν εξιστορηθεί επίσης και σε ένα άκρως ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά για την ταραγμένη εκείνη περίοδο. Αλλά βέβαια όταν κάποιος εμφορείται από σοσιαλιστικό κόμπλεξ, είναι επόμενο να δαιμονοποιεί τους άλλους και να ψάχνει για εφιάλτες. Αν θέλετε τέτοιους, ίσως θα έπρεπε να ψάξετε τις ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου , αλλά και του πατέρα του Γεωργίου, τον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης και η νεολαία Λαμπράκη, προειδοποιούσαν για το επικείμενο πραξικόπημα και εκείνος τους αγνούσε επιδεικτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4:57

    Αγαπητέ φίλε , είναι φανερό ότι εσύ διάβασες τα γεγονότα του 1965 και ίσως κάποιοι δικοί σου στα διηγήθηκαν .
    Υπάρχουμε πολλοί που τα ζήσαμε και ζούμε ακόμη .
    Πέραν από τους κομματικούς φανατισμούς θα σου πω ότι η λαοθάλασσες που διαδήλωναν στα Ιουλιανά μόνο έναν από τους αποστάτες φώναζαν ''κάθαρμα''.
    Τους άλλους μάλλον τους κοροιδευαν.

    Όλοι φωνάζαμε ''Mητσοτάκη κάθαρμα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "να ψάξετε τις ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου , αλλά και του πατέρα του Γεωργίου, τον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης και η νεολαία Λαμπράκη, προειδοποιούσαν για το επικείμενο πραξικόπημα και εκείνος τους αγνούσε επιδεικτικά!"

    Τι αλήθεια μπορούσε να κάνει κάποιος που δεν έλεγχε τίποτα στο κρατικό μηχανισμό αφού ήταν όλοι δεξιοί και ακροδεξιοί και δεν μπορούσε να ορίσει υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δημόσια τάξης εάν δεν είχε την έγκριση του βασιλιά που ξέρουμε ότι δεν την είχε.

    Πολύ περισσότερο που είχε προδότες και αποστάτες μέσα στο είδιο του το κόμμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9:54
    Για ένα πρωθυπουργό και μάλιστα τόσο ευρείας αποδοχής, δεν υπάρχει "δεν μπορώ". Δυστυχώς και ο Γεώργιος Παπανδρέου είχε τις ευθύνες του για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Η μεγαλύτερη δε από όλες, ήταν παρασύρθηκε από τον σύμβουλό του τότε και υιό του Ανδρέα, να ωθήσει την κατάσταση στα άκρα. Ο δε βασιλιάς, ΣΩΣΤΑ αρνήθηκε στον Γεώργιο Παπανδρέου τον διορισμό του υιού του Ανδρέα ως υπουργού, (εξασκούσε άλλωστε το δικαίωμα που του παρείχε ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ), δεδομένου ότι η υπόθεση "Ασπίδα" εκρεμοδικούσε και ως εκ τούτου υπήρχε ΝΟΜΙΚΟ ΚΩΛΥΜΑ. Ο "γέρος" όμως ήταν αγύριστο κεφάλι και έτσι δυστυχώς εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον γνωστό τρόπο. Εν κατακλείδι, πέρα από προσωπικές ιδεοληψίες και συναισθηματισμούς, είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι φταίγανε ΟΛΟΙ για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, κάτι που τόνισε και ο Μητσοτάκης. Φρονώ ωστόσο, ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε τις τότε εποχές, με δεδομένα του σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10.42μμ διάβασε για να πληροφορηθείς τα πραγματικά γεγονότα, το έγγραφο του σταθμάρχη της CIA την εποχή εκείνη στην Ελλάδα που αποδεσμεύτηκε πρόσφατα και δημοσιεύεται στα ΝΕΑ στις10-5-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ta skata fenonte meta thanato. Den tha pethaneis Mistataki o tafos sou tha vromaei apo sena kai apo tis kourades pou tha sou petane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πρός 11,29

    Βρέ στούρνε λογαριάζεις για "Δεξιό"
    τον Μητσοτάκη ?? Είσαι μακρυά νυχτομένος. Ο Γέρος ήθελε να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να καλύψει τις ανακρίσεις του ΑΣΠΙΔΑ. Διάβασε και λίγο Μπάρμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση