. Δήλωση - έκπληξη από τον Γ. Παπανδρέου! . Ξάφνιασε -θετικά τους πιο πολλούς- η σημερινή δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου για...
.
Ξάφνιασε -θετικά τους πιο πολλούς- η σημερινή δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου για την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων. Το πιο σημαντικό από τη δήλωση είναι ότι ο Γ. Παπανδρέου επικρίνει μεν την κυβέρνηση για τη στάση της αλλά ταυτόχρονα καλεί τους απεργούς "να αναστείλουν την κινητοποίηση, να εφοδιασθεί η αγορά, να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες του Ελληνικού λαού" ώστε να μην έρχονται "σε αντίθεση με το κοινωνικό σύνολο".
Η πολιτική σημασία που αποδίδεται στη δήλωση - έκκληση αυτή ξεπερνά το συγκεκριμένο θέμα. Και δείχνει ότι ο Γ. Παπανδρέου κάνει και κινήσεις "υπευθυνότητας", μη υιοθετώντας τη γραμμή της άκριτης αντιπολίτευσης. Με άλλα λόγια φαίνεται να είναι μια δήλωση που απευθύνεται όχι απλά σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού όπως π.χ. οι νέοι που δεν έχουν πολλές δυνατότητες μετακίνησης αλλά και γενικότερα στον "μεσαίο χώρο" που τελικά κρίνει και το εκλογικό εποτέλεσμα. Η συνέχεια θα δείξει τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής...
Η πλήρης δήλωση του κ. Παπανδρέου είναι η εξής: "Η πολυήμερη απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης έχει οδηγήσει τη χώρα σε παράλυση. Σοβαρότητα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δίνει λύσεις ώστε να υπάρχει ομαλή τροφοδοσία της αγοράς. Ευθύνη στην οποία αυταπόδεικτα δεν ανταποκρίνεται. Καλώ την κυβέρνηση να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ιδέα διοικητικής ή άλλης αυταρχικής επιβολής και μέσα από διάλογο και συνεννόηση να φροντίσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα αυτού του χώρου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του οδικού δικτύου της χώρας. Λόγω της μεγάλης σοβαρότητας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, ταυτόχρονα καλώ τους απεργούς και τη συλλογική τους εκπροσώπηση να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης ώστε η αντίθεσή τους με την κυβερνητική πρακτική να μην μετατρέπεται σε αντίθεση με το κοινωνικό σύνολο. Τους καλώ να αναστείλουν την κινητοποίηση, να εφοδιασθεί η αγορά, να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες του Ελληνικού λαού".
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να δίνει λύσεις ώστε να υπάρχει ομαλή τροφοδοσία της αγοράς. Ευθύνη στην οποία αυταπόδεικτα δεν ανταποκρίνεται. Καλώ την κυβέρνηση να εγκαταλείψει οποιαδήποτε ιδέα διοικητικής ή άλλης αυταρχικής επιβολής και μέσα από διάλογο και συνεννόηση να φροντίσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα αυτού του χώρου, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια του οδικού δικτύου της χώρας. Λόγω της μεγάλης σοβαρότητας των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, ταυτόχρονα καλώ τους απεργούς και τη συλλογική τους εκπροσώπηση να επιδείξουν αίσθημα ευθύνης ώστε η αντίθεσή τους με την κυβερνητική πρακτική να μην μετατρέπεται σε αντίθεση με το κοινωνικό σύνολο. Τους καλώ να αναστείλουν την κινητοποίηση, να εφοδιασθεί η αγορά, να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες του Ελληνικού λαού".
-----------------------------

Λοιπον εγω ακουσα απο τα δελτια του Αλφα ραδιο, το απογευμα, οτι ο ΓΑΠ ειπε μεν αυτα που λετε, αλλα ειπε και τα εξης.
ΑπάντησηΔιαγραφή"Και να μην πειραξετε τους απεργους".
Για ποιους απεργους μας μιλαει ο χαζοβιολης; Για ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, που εχουν καποια εκατομμυρια υπεραξια, που την πηραν απο το κρατος, μαζι με την αδεια;
Γιατι εγω ηξερα, οτι απεργια εκαναν, της γης οι κολασμενοι, που δεν ειχαν τιποτα αλλο να χασουν εκτος απο τις αλυσσιδες τους.
Και δε νομιζω να πιστευει κανεις, οτι οι ιδιοκτητες φορτηγων, ανηκουν σ αυτην την κατηγορια.
Γι αυτο πιστευω οτι το Πασοκ, που παρεπιπτοντως το ψηφιζα σα μαλακας για 30 ΚΑΙ,χρονια, πηγαινει απο το κακο στο χειροτερο και στις οποιες εκλογες, θα παρει τον πουλο.
Αν δειτε τη σημερινη δημοσκοπηση, η διαφορα, πηγε παλι στο 3,7%.
Αρα, ας παει να βαλει παλι το δαχτυλακι του στην αλυσσιδα του ποδηλατου ο μπουλης και μετα μας τα ξαναλεει.
Αυτό είναι πολιτική; Θα μπορούσε να κάνει και κάποιες προτάσεις;
ΑπάντησηΔιαγραφήΕπειδή ο ΓΑΠ είναι βλάκας και σείς ιδιαίτερα έξυπνοι, αρχίστε τώρα να γράφετε τα ίδια και για τον Αλαβάνο που επίσης κάλεσε να λήξουν την απεργία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχαμε μέχρι τώρα τους καθαρούς νεοδημοκράτες, αποκτήσαμε και τους "πασόκους" που ξέρουν να οδηγούν ποδήλατο χωρίς να πιάνουν τα δάκτυλά τους στην αλυσίδα.
Οσον αφορά τις δημοσκοπήσεις του Κουρή καλό είναι να μη τους δίνουμε και τόση σημασία, άσχετα αν εθνικιστές σαν εσένα μετά το ΒΕΤΟ έτσι κι αλλιώς ξαναψηφίζουν τον "καταλληλότερο", έστω και αν με την ευκαιρία του πιάσαν τον κώλο οι διάφοροι Σαρκοζί και θα τα πληρώσουμε με νέα αγορά του αιώνα.
Αφού ρε ότι και να γίνει το πρόβλημά σας είναι ο εθνικισμός.
Εδώ ο Μολυβιάτης δηλαδή ο Καραμανλής ξάφρισε το ταμείο των πυροπλήκτων και δεν βρήκατε να σας ενοχλεί τίποτε, τί ασχολείστε με τον ΓΑΠ;
Αφού έχετε αποφασίσει ότι δεν έχετε σχέση με την δημοκρατική παράταξη και προτιμάτε τον Καραμανλή, γιατί το παίζετε ότι δήθεν σας φταίει ο ΓΑΠ για την προδοσία σας;
δεν μασαει ευκολα ο μεσαιος χωρος αριστεροδεξιες παλλινδρομησεις αυριο βγαινουν νεα γκαλοπ α ρε GIORGOS
ΑπάντησηΔιαγραφήοταν καταλάβετε ποιας ποιότητας πολιτικός ειναι ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ισως ειναι πολύ αργα ...
ΑπάντησηΔιαγραφήGIA TON GR SEX
ΑπάντησηΔιαγραφήMORI LOUGRA GAMO TO MOUNI POU SE PETAGE, MORI TRAVELO GAMO TA PAIDIA SOU, TO SPITI SOU, KAI OLA SOU TA IERA,GAMO TOUS TAFOUS TWN PROGONON SOU KAI GAMO OLA SOU TA PETHAMENA, ME TIS MOUFES POU MAS PLASSARESI ARXIDI TOU KERATA GAMO THN OIKOGENEIA SOU KSEFTILISMENH ADERFH. KAI SYNTOMA THA VRETHEIS ME SPASMENA DONTIA MORI ROBA TOU ELEOUS, FTINIARH POUSTAKO POU NOMIZEIS THA KONOMISEIS ME THN MOUFA POU MAS PASSAREIS GAMO TO SPITI SOU. SE EXOUN PAREI OLOI XAMPARI MORI LOUGRA OTI EISAI GAMIOLIKO POUSTRAKI KAI THA SOU TO XOSOUN TO KAVLI STON KOLO PALIOKSEFTILA .
KAI PALI GAMO TA PAIDIA SOU, GAMO THN OIKOGENEIA SOU, GAMO TH MANA SOU, GAMO TON PATERA SOU, GAMO TA PETHAMENA SOU, GAMO TA KOKALA TON PROGONON SOU, KAI GAMO KAI SENA
SYNEXISE KAI THA TO FAS TO PALOUKI
POIA KORITSIA RE KARAGIOZI MIA SELIDA EXEIS OLI KAI OLH KAI OLH APATEONA THS POUTSAS GAMIOLH POU MAS EXEIS PRIKSEI MALAKA KSEFTILISMENE KARAGIOZI.ANTE GAMO TH MANA SOU TH GAMIOLA POUTANAS GENNHMA .ANTE MH SOU GAMISOUME TIPOTA GIATI POLY TIN EXEIS DOSEI STA NEVRA TOU KOSMOU KAI KAMIA MERA THA VRETHEIS GAMIMENOS KAI ME AGOURI STON KOLO. KAI AN NOMIZEIS OTI DEN MPOROUME NA SE VROUME APO POU VGENEIS KANEIS MEGA LATHOS. ANTE KOPSE ME THN MOUFA POU MAS ZALIZEIS TA ARXIDIA EDO KAI MHNES TORA APATEONA POU NOMIZEIS THA KONOMISEIS PANHLITHIE. ANTE MH SOU GAMISOUME TO SPITI KAMIA MERA GAMO TH MANA SOU THN KSEKOLIARA POU EVGALE TETOIO ARXIDI GIO . KSEFTILISMENE ANTRA GAMO TO MOUNI THS ADERFHS SOU THS KSEKOLIARAS KAI GAMO THN GYNAIKA SOU MAZI ME TA MPASTARDA TA PAIDIA SOU KARIOLOPOUSTA. GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE KSEFTILISMENE ERXETE H ORA SOU. THA FAS SFALIARES KAI KLOTSIES KAI THA SE KSEVRAKOSOUME NA PAS ME TO SOVRAKO KAI GAMIMENOS STO BOURDELO POU MENEIS . SKATA STOUS TAFOUS TWN PETHAMENON SOU GAMIOLH. SYNEXISE KAI THA DEIS POU THA SOU VGEI VROMOPOUSTA GAMO TO SPITI SOU
GAMO TO MOUNI POU SE GLYSTRAGE, GAMO TH MANA SOU, GAMO TO SOI SOU, SOU GAMO OTI EXEIS KAI DEN EXEIS GAMIMENE SKOULAMENTIARH SE GAMO APO OLES SOU TIS TRYPES KSEFTILISMENO POUSTOTRAVELI GR SEX. PALIO MOUFA POU MAS EXEI PRHKSEI TA ARXIDIA GAMO TO MOUNI POU SE PETAGE GAMO THN OIKOGENEIA SOU OLOKLHRH KSEFTILA. ANTE KAI GAMIDIA APO EDO MESA MAS EXEIS PRIKSEI PALIOMALAKA KOMPLEKSIKE ILITHIE APATEONA KARAGIOZH THS POUTSAS
Όταν ρωτήθηκε ο κοσκωτάς από ποιο λογαριασμό του, έφευγαν υποτίθεται τα χρήματα και πήγαιναν με πάμπερς δεν απάντησε στην ανάκριση αλλά και όταν απάντησε ψευδώς αποδείχθηκε ύστερα από δικαστική συνδρομή με τις Ελβετικές και Αγγλικές Αρχές ότι τέτοιος λογαριασμός δεν υπήρχε. Και τότε ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κος Κόκκινος διορισμένος από το Μητσοτάκη είπε στους δεσμοφύλακες για το Κοσκωτά: Nα τον πάτε από εκεί που τον φέρατε. Δηλαδή στη φυλακή
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια το σκάνδαλο της SIEMENS ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ πρότεινε εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή.
Γιατί η ΝΔ που έχει την εξουσία διαφώνησε;
H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ του μαύρου και του κόκκινου φασισμού λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!
Καημένο ΠΑΣΟΚ, φουκαριάρα Ελλάδα! Πως μπορεί ένας μαλάκας να κάνει κώλο όχι μόνο το χώρο του, αλλά ολόκληρο το κοινωνικό στερέωμα. Τελικά ο Κ. Καστοριάδης είχε απόλυτο δίκαιο, «η κοινωνία μας βλακοκρατείται». Το ισχυρότερο συναίσθημα είναι ο οίκτος. Αϊ σιχτίρ κόπανε, άντε στο διάολο εσύ κι συμμορία σου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοδηλάτης 2008
Μα εμενα δε με πειραξε που ειπε να ληξουν την απεργια, αλλα να μην πειραξουν τους "απεργους"!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν το καταλαβες;Τους "απεργους" με τα εκατομμυρια απο τις κρατικες αδειες.
Κι ο Ρανταπλνα είχε κάπου κάπου εκλάμψεις, που τον έριχναν ανάσκελα.Λέτε γι'αυτο να έπεσε από το skate ο ΓΑΠ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΥ.Γ.: Skate έκανε ο αμερικανοτραφής, όχι ποδήλατο.Αλλά για να μην γίνει περισσότερο ρόμπα, είπαν ποδήλατο...
ΟΠΑ!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!
Για να λέει ο παπανδρέου λύστε την απεργία κάτι θα ξέρει.Το θέμα είναι η πασοκαρα την πέμπτη θα συμμετέχει μαζικά στο συλλαληήριο και την απεργία της πέμτης?Οι χιλιάδες εργαζόμενοι στις δεκο που ψηφίζουν πασοκ θα κατεβούνε στη συγκέντρωση και την απεργία?Το πασοκ θα ξαναδεί κυβέρνηση μόνο με απεργίες και κινητοποιήσεις.Αντί αυτού βλέπουμε συγκυβέρνηση πασοκ νδ αλλά και κκε συριζα.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ
ΑπάντησηΔιαγραφήειμαι "εκατομμυριουχος", με φορο που πληρωσα περυσι, 1600 Ευρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΞερετε ποσα θα πληρωσω φετος, χωρις να εχω αλλο εισοδημα απ αυτο που ειχα και περυσι, συν 3%;
Καθηστε καλα, γιατι θα πεσετε ξεροι.
5.000. Ναι, πεντε χιλιαδες!!!
Αρα φετος, θα παρω αυξηση, ΜΕΙΟΝ 2.000. Και αν αφαιρεσουμε και τον πληθωρισμο, που επισημα ειναι 4% περιπου, θα παρω ΜΕΙΟΝ 3.000 απο περυσι.Ναι τοσα.
Αυτη ειναι η νεα πολιτικη, που ψηφισαν οι συμπατριωτες μας να μας κυβερναει.
Αυτοι ειναι που τα ξερανε ολα, σκατα στα μουτρα τους και ειχαν λυσεις για ολα.
Χαλαλι τους και χαλαλι μας.