GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Iπτάμενες ...αγωγές...

. Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Το δείγμα για την πολιτική αποτελεσματικότητα ενός πολιτικού ορίζεται και απο τον τρόπο με τον οποιο διαχει...

.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Το δείγμα για την πολιτική αποτελεσματικότητα ενός πολιτικού ορίζεται και απο τον τρόπο με τον οποιο διαχειρίζεται συμβολικά την πολιτική κριτική και ιδιαιτερα την πολιτική κριτική που εστιάζεται σε σκάνδαλα, σκάνδαλα οχι απλά κακαδιαχείρισης αλλα και υπεξαίρεσης χρημάτων οπως οι πρόσφαστες αποκαλύψεις στον Δήμο Θεσσαλονικής μας έδειξαν. Και σίγουρα το δείγμα για τον Δήμαρχο της Θεσσαλονικής δεν ειναι θετικό όχι μονο γιατι ίσως με τις πολιτικές του παραλείψεις και τις διοικητικές του ανεπάρκειες δεν αντιμετώπισε το σκάνδαλο αλλά και γιατί ο τρόπος αντίδρασης του απέναντι στην θεσμοθετημένη κριτική της αντιπολίτευσης και του Τύπου είναι σκάνδαλο απο μόνη της.
Όταν κατηγορούν στελέχη του Δήμου για κακοδιαχείριση μεγάλων ποσών και απαντάς με αγωγές εκατομμυριών και με εκρήξεις αλαζονείας εκτός απο ένδειξη πολιτικου επαρχιωτισμού ειναι και ομολογία αδυναμιας να απαντήσεις με επιχείρηματα και αποδείξεις. Και αυτο δεν ειναι ομολογία κακοδιαχείρισης σίγουρα ειναι ομολογια πολιτικής ανεπάρκειας. Δεν ξέρω τι ειναι προτιμοτερο.
-------------------------------------

8 σχόλια

  1. ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΦΑΓΑΣ, Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΖΟΡΟ,ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΚ ΠΟΝΤΟΥ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. stin kosmara tou einai o papageorgopoulos-
    menei sto panorama
    kai kanei mpaxalo allo dimo.
    an den einai gia mia apo tis gelies fiestes tou ,oute pou xerei pros ta pou pefti i navarinou.

    ex apostaseos ithiki,
    gia enan ex apostaseos dimarxo-joggler-plakakiomaniako
    (giati allazei plakakia, opote programmaizei na patisei to kalogualismeno loulou-loustrini tou sto ghetto-kentro tis polis....oh-la-la)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους ενα Blog σπάει αυτή την Σιωπη των ΜΜΕ της Θεσσαλονικής που αντι να έχουν κάνει παντιέρα το θέμα το έχουν στιε μέσά σελίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ.

    ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΣ!ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΑΛΙΟΠΑΡΑΜΥΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Πόλη του μαλάκα, νυφούλα του βορρά». Ας καταλάβουν όλοι που οδηγεί ο άκρατος λαϊκισμός, ο φασίζων τοπικισμός και τα «λαϊκά» πρότυπα, κλώνους της ιδιότυπης «βλαχοποντιακής μαγκιάς» κατ΄ ευθείαν από τα βάθη της Ρωσίας. Για να μη γίνει η Ελλάδα σαν τη σημερινή Θεσσαλονίκη. Η Θεσσαλονίκη είναι πόλη υπό «Ανθιμική» και Ρωσοποντιακή κατοχή. Και δυστυχώς ούτε οι «Ανθιμοι», ούτε οι Ρωσοπόντιοι έχουν εθνική Ελληνική συνείδηση όπως και αγάπη για τον τόπο που τους φιλοξενεί. Λευτεριά στη Θεσσαλονίκη. Μας αξίζει καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ,ΤΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΤΕΛΩΝΙΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ ΑΝ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση